מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר תלישה מבסיס מסרק 5סיגל וולף22/08/2010
בני בן ה-11 נחבל בכף רגל ימין ובצילום התגלה שבר תלישה קטן מסביב מסרק 5. במיון בוצע סד גבס אחורי למשך שבועיים. כעבור שבועיים הגענו לביקורת ואז הרופא טען שבצילומים לא ניראה שבר ויש להסתפק בחבישה אלסטית.
בני עדיין סובל מכאבים ורגישות במקום ואינו מסוגל לדרוך על הרגל בשום אופן.
מה היית ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר שבר
ד''ר חגי אמיר22/08/2010ניראה כי באמת מדובר בשבר תלישה קטן שכניראה לא ניצפה בצילום השני.
ניתן לתת לילד חבישה אלסטית להביאו שוב לבדיקת אורטופד ויתכן שקיבוע Aircast עשוי להקל עליו את הכאבים.
בברכה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםחסוי22/08/2010
רציתי לדעת משהו קטן וכללי - יש לי בת בגיל 9 חודשים....המזרן שלה נראה לי שמפריע לה (קיבלנו אותו מיד שנייה, ונראה לי שהוא קצת קשיח מידי, אני מצניית מיד שנייה כי הוא הראה קצת ישן ואולי מכך לא מיועד כמו שצריך לתינוקות). איזה מזרן כדאי לקנות לפעוט? כרגע אני אפילו שמה לה שמיכת פוך קטנה מתחת לסדין כדי שיהיה רך יותר.
ועוד בנושא - האם כדאי יותר לישון עם כרית או עדיף לישון בלי כרית....זו שאלה גם לגבי מבוגרים....
אני יודעת שהיא כרגע עוד רטנה לכרית אבל בכלל, כשתגדל קצת - עדיף עם או בלי?
תודה ושובע טוב לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן וכרית לפעוטה
ד''ר חגי אמיר22/08/2010שלום אמא.
לגבי מזרן לתינוק. חשוב שהמזרן יהיה קשיח יתן תמיכה טובה אולם רצוי שתהיה שיכבה רכה על המיזרן הקשיח. מפליא אולם הרבה פעמים אנו מוצאים את התינוק נירדם על הריצפה או על שטיח כשהוא עייף.
לגבי כרית במהלך השנתיים הראשונות ואפילו מעבר לכך אין צורך בכרית, ואף עדיף ללא כרית.
מאוחר יותר לפי העדפת הילד ניתן להוסיף כרית דקה עד גיל 5. לאחר מכן לפי העדפה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- drop footבני20/08/2010
שלום
אני סובל מ - drop foot בעקבות פריצת דיסק. מכשיר דיקטוס נראה שפתר את רוב הבעיות הנובעות מכך, ואפילו חזרתי לפעילות ספורטיבית. אלא שהריצה שלי איטית בהרבה מאשר קודם למרות שאין שינוי מורגש בצורת הריצה. מדוע בעצם? והאם ניתן לפתור זאת באופן מלא או חלקי באמצעות אימוני ריצה נוספים? אולי כדאי מכשיר אחר? סד או AFO?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DROP-FOOT
ד''ר חגי אמיר23/08/2010שלום בני,
יתכן ובעת הריצה הדיקטוס אינו עושה מספיק את העבודה.
האם ניסית להוסיף עוד גומיה בעת הריצה?
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdrop foot
בני23/08/2010אנסה.
ותודה על ההענות.
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליםרננה20/08/2010
שלום ,
אני סובלת ממחלת ארטיטיס בפרקים דמוי דלקת פרקים
יש לי כאבים חזקים ברגלים בזמן הליכה וגם שאני קמה מישיבה
הרגלים מתנפחות לי בכפות הרגלים וכאבים במיוחדבפרקים גם בידים
יש לציין שעברתי בדיקות דם לבדק אם יש לי דלקת פרקים ויצאה שלילית
גם בבקר אני מרגישה כאבים ברגלים
האם כדאי לי לקחת מגה גלופלקס לשיכוך הכאבים מדי יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגליים
ד''ר חגי אמיר22/08/2010שלום רננה.
הכאבים שאת מתארת אינם ניכללים בהתוויות של מגה גלופלקס. אולם מכיון שאיננו יודעים בלאו הכי כיצד ומה ביוק המגה הלופלקס עושה, לא יזיק לנסות כחדשיים ולראות אולי זה יעזור?
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת כתףגל מיה20/08/2010
שלום
אני חייל בן 20 פרקתי הכתף לפני הצבא כרגע אני משרת ביחידה קרבית ופרקתי שוב האורטופד ממליץ על ניתוח ברצוני לדעת אם הניתוח הכרחי עכשיו ואם הצטרך לפרוש מהיחידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקות חוזרות של הכתף
ד''ר חגי אמיר23/08/2010גל שלום,
ברגע שפריקה חוזרת על עצמה יותר מהפעם הראשונה, (ויש המחמירים אפילו לאחר פעם אחת) קיים נזק בכתף אשר "מחליש" את יציבות הכתף, ויגרום לפריקות חוזרות ביתר קלות.
ניתן לעיתים לתקן את המצב על ידי ניתוח, אולם אם ניזהרים ולא עושים תנועות מסויימות לא יהיו עוד פריקות אולם הדבר מגביל ביותר את הפעילות של הכתף. ולכן בדרך כלל לאחר שתי פריקות מוכחות מומלץ לנתח. בכל מיקרה הסבירות להמשך פעילות קרבית בין ללא ניתוח בין עם ניתוח כמעט ולא אפשרית ללא סכנה של פריקות נוספות.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקmiki3718/08/2010
עשיתי אתמול בדיקת C.T. ואלה הממצאים:
הבדיקה בוצעה בחתכים דקים ועוקבים כולל שחזורים למרווחים הדיסקלים.
התוויה קלינית: כאבים בגב תחתון.
ממצאים:
ללא עדות לתמטים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות.
ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות.
תעלה ספינלית ברוחב תקין.
בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים:
בגדר הנורמה. :L1-L2 גובה
בגדר הנורמה. :L2-L3 גובה
בגדר הנורמה. :L3-L4 גובה
בגדר הנורמה. :L4-L5 גובה
בלט דיסק פרוץ מצד ימין עם לחץ על השק ועל מוצא שרוול השורש מימין, :L5-S1 גובה
עם שינויים ניוונים במפרק הסקרו-אליאקלי השמאלי.
התרשמות: כנ"ל.
מידי פעם יש הקרנה של כאבים מהעכוז לשוק, מין תחושת מתיחה. מה זה אומר? ומה ההשלכות מבחינה פיזית?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת CT
ד''ר חגי אמיר23/08/2010מיקי שלום,
אין משמעות לתשובת ה-CT ללא התמונה הקלילנית, וללא הבדיקה הפיסיקלית.
הצילומי ה- CT ניראה כי הדיסק בין החוליה ה-5 המתנית לחוליה הראשוונה בעצם העצה באגן בולטת אחורנית לכיוון תעלת השידרה.
מעבר לכך לא ניתן לומר.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהאורן18/08/2010
זה 3 שבועות אני סובל מסוג של שריפה בשריר של השכמות בצד ימין
שכם ימין... באזור המפרק העליון
מדובר בכאב בלתי נסבל
שאחרי 2 ביקורים אצל רופא
וצילום רנטגן בו ראו סוג של דלקת (לטענת הרופא)
אני לקחתי ועודי לוקח אתופן 400 XL
זה לא מזיז לכאב
התחושה היא של שריפה עם ברנר באזור הזה
כשאני מזיז את יד שמאל תנועות מסוימות שריפה בשכמה ימין
אני מרגיש כאילו יש לי קרע בשריר
אני עובד על מחשב כל היום
ויצא לי לצבוע את הבית
אוליי מזה
אנא עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "שריפה" בשיכמה
ד''ר חגי אמיר23/08/2010שלום אורן,
הדבר דורש בדיקה כדי שניתן יהיה לקבוע מה מקור הכאב.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום אגןבני18/08/2010
שלום רב
צילום אגן
בראש עצם הירך משני הצדדים הודגמו מוקדים סקלרוטים בודדים בעלי גבולות סדירים וגודל 8מ"מ מימין ו9מ"מ משמאל- אי גרמי בלבד?? אין ממצא גרמי נוסף.
רקמות רכות שהודגמו ושני פרקי הירכיים שמורים.
פלבוליטיס בגודל שונה בתוך אגן הקטן התחתון משני הצדדים.
במה אומר מוקדים סקלרוטים?יש בזה משמאות?חייב טיפול?
מה זה פלבוליטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת צילום אגן
ד''ר חגי אמיר23/08/2010שלום בני,
משמעות יש לבדוק עם הרופא ששלח אותך לצילום.
מוקדים סקלרוטיים הם אזורים בעצם עם התגרמות יתר,-שקיעת סידן בכמות יתרה מזו שסביבה.
פלבוליט הוא למעשה אזור בוריד שניסתם ויצר בפקיק בו שקע סידן ובצילום ניראה כאבן קטנה. (פלבוס - וריד, ליטיאוס - אבן)
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש היפודנסי על גבי הפסיה הפלנטריתאיריס18/08/2010
לחגי אמיר שלום
אני סובלת מכאבים בכף הרגל במשך כשנתיים. שני אורטופדים שונים המליצו על ניתוח.
משום שמדרסים שעשיתי לא עוזרים. עשיתי טיפול בגלי הלם וזה לא עזר לי.
עשיתי דיקור כמה חודשים היתה הטבה אבל בסיום הטיפול המצב חזר לקדמותו.
אני מאוד לא רוצה לעבור ניתוח במיוחד בכף רגל מקום שמגביל מאוד וגם קראתי שאחר הניתוח
התופעה יכולה לחזור על עצמה.
האם יש טיפול מומלץ חוץ מניתוח?
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טיפול בלייזר יכול לשפר את המצב
איריס22/08/2010האם טיפול בלייזר יכול לשפר את המצב של כאבים בכף הרגל נוצר גוש בחלק התחתון של כף הרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בתחתית כף הרגל
ד''ר חגי אמיר23/08/2010אורנה שלום,
אם את חשה בגוש שלא היה קודם, רצוי לבדוק אצל אורטופד, ולראות מה מקורו. לא להזניח.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב מטרידבר18/08/2010
לאחר ביקור אצל נוירולוג אשר אינו יודע מה יש לי בשלב הנוכחי.
רציתי לדעת מה המשמעות של תוצאות הנ"ל:אני מציינת את הדברים הלא תקינים בכדי לקצר את ההודעה
c5 c 6 בלט גרמי דיסקלי אחורי אמצעי ובעיקר ימני עם לחץ די ניכר על קדמת השק
אין לחץ ישיר על החוט עצמו
הצרות הפורמן הימני עם לחץ שורש c 6 מימין
בגובה c6 - 7 בלט שטוח של האנולוס עם לחץ מינורי על קדמת השק התקלי ,יותר מימין
אין לחץ על חוט השידרה והשורשים
לאחר הזרקת גדולניןם לוריד נראה שקיימת האדרה דורלית בתחום c4 c6 מעל הבליטות הגרמיות דיסקליות המתוארות
מה משמעות הממצאים הנ"ל ? האם ממצאים אלו יכולים לגרום לנימולים בקרסוליים וביידים?
חולשה וצניחה של הרגל? קשיים בהליכה?
אנא עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלטי דיסק צואריים
ד''ר חגי אמיר23/08/2010שלום בר,
ניראה לי כי את צריכה להגיע לאורטופד עמוד שידרה או נוירוכירורג המנתח עמוד שידרה צוארי.
כדאי להבדק בהקדם לבדוק אם יש צורך בניתוח לאור התאורים שלך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר?נקע?אנונימי17/08/2010
שלום,
אתמול כידון של אופניים נפל עלי על האצבע של ליד האגודל ברגל. המכה היתה די חזקה אך היה נעל שהגנה מעט מהמכה.
עד עכשיו קשה לי לדרוך על הרגל כיוון כשאשר אני דורך מופעלת על האצבע לחץ ואז זה גורם לכאב.
שמתי לב עכשיו שהמקום מעט מנופח אך ללא סימני של כלי דם / הכחלה.
כמו כן במצב ישיבה / עמידה איני מרגיש כלל כאבים ואני יכול להזיז את האצבע ללא בעיה.
רציתי לשאול האם יש צורך בצילום? ובמידה וחס ושלום יש שבר מה עושים במצב כזה? איך ניתן לזרז את ריפוי המכה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר?נקע?
ד''ר יונה יניב22/08/2010אם הבהן לא מעוותת והמפרקים שלה נעים בלי כאבים ללא משקל עליה - גם אם יש שבר, אין בעצם מה לעשות. לא שמים גבס על בהונות הרגליים, מצמידים אצבע לאצבע אם בכלל ניתן וממתינים שהכאב יעבור. אבל אם אתה כאוב רק בדריכה ייתכן גם שאין שבר והכאב יחלוף תוך שבועיים שלשה. אפשר לקחת משככי כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכפות ידייםמאיר17/08/2010
סובל מכאבים בשורשי כף היד ואצבעות
בצילום אובחן שינויים אוסטיופורוטים דיסטלים בפלנגה פרוקסימלית של אצבעות 2 ו 5,תהליך ליטי.
מה זה אומר,מה הטיפול.
תודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכפות ידיים
ד''ר יונה יניב20/08/2010אני שוב חוזרת על מה שעניתי בעבר. צילומים או כל בדיקת עזר ללא בדיקת רופא לא כ"כ יעילים. התשובה שניתנה בפיענוח חסרת משמעות ומתיחסת לאצבעות בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול שפיר
מאיר30/08/2010אכן ניגשתי למומחה כפות ידיים ואובחן -שקיימת שחיקה והצרות מפרק בסיס אגודל שמאל.
בין היתר אובחן גידול תוך לשד' בגליל מקורב של אצבע 2 עם הסציידויות ללא פריצת קורטקס תואםENCHONDROMA.
שאלתי-האם ניתן לקבוע על סמך צילום רנטגן שהגידול שפיר כפי שנאמר לי מפי הרופא,
עוד אציין שניקבע לי תור לעוד חצי שנה למעקב אחר הגידול.
תודה!!!
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהenchondroma
ד''ר יונה יניב30/08/2010גידול מסוג זה ברוב כמעט המוחלט של המקרים שפיר, ניתן בדכ"ל לאבחן בצילום ואכן דרוש מעקב . לפענים, אם חל שבר באותו איזור - או שהגידול נסגר בהחלמת השבר או ממתינים להחלמה ואז מוציאים בגלל הסכנה לשברים נוספים באותו מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאיר30/08/2010מודה לך מאד!
שנה טובה ובריאה לך, לבני משפחתך ולכל עם ישראל.
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעה בשריר הסובך ברגל שמאלמינר17/08/2010
שלום ד"ר אמיר
אני מטפלת בריקוד ולפני שלשה חודשים משכתי שריר וכתוצאה היה קרע של 4 ס"מ
כמובן שהיה דימום פנימי במשך שבועיים קיבלתי תרופה נגד דלקת.
עברתי 12 טיפולי פיזיוטרפיה .טיפול בואלטראסאונד
המצב של הרגל היום בכי רע,הרגל נפוחה וקצת חלשה.
בנוסף לכך בשנה שעברה היה לי אותו מקרה ברגל ימין אולם המצב השתפר,היום כשמסתכלים על שתי הרגליים רואים הבדל גדול בגודל השריר.האורטופד אמר שאין מה לעשות צריך לפחות שנה עד שהרגל תשתפר,אשמח לשמוע את דעתך והמלצתך.
תודה מקרב לב
מינרווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בשריר הסובך
ד''ר חגי אמיר23/08/2010מינרוה שלום,
סביר להניח כי אכן הקרע בשריר יתאחה מאליו אולם השאלה אם אורכו ותיפקודו ישארו תקינים.
אם יש לך סבלנות חכי את הזמן הנידרש לשריר להתאחות ולחזור לתפקוד, תוך שאת מפעילה אותו בעדינות לא מעבר ליכולתו.
בשלב מסויים אם עדיין תישאר מיגבלה צריך יהיה לבדוק אם יש מקום לקיצור השריר או מתיחה שלו כדי להגיע לתפקוד כפי שהיה. בסובך נדיר שיהיה בכך צורך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוסייטיסד17/08/2010
לפני כחודשיים התגלה אצלי במרפק ברוסייטיס ,כיום אין נפיחות רק קצת אדום ,וכן ישנו גוש מוצק במרפק שמקשה על הנחת המרפק על שולחן ולפעמים יש כאבים הם מצריך ברור כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בורסיטיס אולקרני
ד''ר יונה יניב20/08/2010אם הבורסה נפוחה ומפריעה, כדאי להוציאה. יכול למנוע זיהומים נוספים בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצות דיסק צוואריותטלי17/08/2010
שלום,
לפני מספר ימים אובחנו אצלי שתי פריצות דיסק צוואריות
שאלתי היא האם קיים סיכוי שעבודתי כמלצרית למעלה מ8 שנים יכלה לגרום לכך?
האם קיימת שלילה מוחלטת של הנושא לדעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצואר
ד''ר חגי אמיר23/08/2010טלי שלום,
קשה לייחס בלט דיסק לפעילות מסויימת אלא אם כן קיים קשר ישיר בין ארוע שגרם לסימנים קליניים והופיע בלט שלא היה קודם.
אולם לעיתים ניתן למצא קשר סיבתי בסבירות גבוהה שלא תמיד מתקבלת על ידי מומחים שונים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)