פורום אורתופדיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזרוע
    אריאל
    28/10/2009

פניתי לרופא עקב כאבים בזרוע , נשלחתי לרנטגן ולאחר שהתקבלו התוצאות נשלחתי למיפוי עצם כיוןן שהעצם בחלקה נראית כנפוחה.
    הרופא ציין: ro sol of left humeral body
    ובשורה נוספת: late affect of fracture of multiple & unspecified benes left
    מה זה אומר למעשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזרוע

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    29/10/2009

היתה חבלה? היה שבר? הרופא המטפל - אורתופד, צריך, לאחר בדיקה ושיחה על תזמון הכאבים ומכם, להסתכל על הצילום, המיפוי ולהחליט על המשך - ברור נוסף כמו MRI, או טיפול בהתאם לממצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים כושלות
    יפית
    27/10/2009

מה הסיבה לכאבי רגליים לאחר קימה מישיבה (מהברך ומטה) + רגליים כושלות .
    לאחר מספר דקות הכל תקין .בדיקה ראומטית תקינה.
    בת 51
    עבר של סרטן שד

לקביעת תור
    סגירה
    רגליים כושלות

הוספת תגובה

• רגלים כושלות

ד''ר זאב פלדברין
    02/11/2009

רצוי לבצע בדקיה כללית אצל רופא המשפחה לשלול בעיות פנימיות במידה ותקין להבדק על ידי נוירולוג . אם הכל בסדר להגיע אזי לבדקיה אצל אורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר באולנה
    ניב
    27/10/2009

שבר באולנה וקיבוע ברזל
    האם יש בעייה עתידית להגיע ל100 חזרה ?
    השבר עדיין לא מאוחה 4 חודשים אחרי, אם לא יתאחה אחרי שנה מה עושים?
    שרירים לא בדיוק מתפקדים לאחר הניתוח מה לעשות חוץ מפיזוטרפיה ?

לקביעת תור
    סגירה
    שבר באולנה

הוספת תגובה

• שבר אולנה

ד''ר יונה יניב
    29/10/2009

אם לא מתחבר אחרי חצי שנה - עושים ניתוח נוסף בו נותלים שתל עצם מהאגן ומקבעים את העצם מחדש.
    השרירים - רק פיזיותרפיה וכאשר העצם מחוברת, ניתן גם לעבוד בחדר כושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כף רגל ימין וגב תחתון
    אלי
    27/10/2009

דר שלום
    אני נכה ברגל שמאל יש לי הגבלה בכיפוף וישור הברך
    אני הולך אם זוג קביים ומעמיס על רגל ימין
    גילו אצלי בצילום שיש קליטת יתר בעצמות מדיפוט בכף הרגל ימין
    השאלה שלי מה זה המימצא הזה .? האם הוא יכול להחמיר ?מה עושים כדי לא לסכן יותר ?

בגב גילו לי ב2003 שיש לי הצרות ניכרת בתעלה בגובה ל3 ול5 בקע חריף
    עד היום אני סובל מיזה כלומר פעם בכמה שבועות חוזר לי כמו שיתוק
    השאלה האם זה מסוכן ?מה צריך לעשות אם זה חוזר לי ?
    האם זה קשור לפגיעה ברגל שמאל ביגלל שאני אם קביים לא יציב ?

תודה לכם ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל ימין וגב תחתון

הוספת תגובה

• קליטה במיפוי

ד''ר זאב פלדברין
    02/11/2009

הקליטה במיפוי משמעותה שיש פעילות באזר זה זה יכול לנבוע משחיקה או פשוט מעומס יתר הקליטה כשלעצמה אינה מסוכנת קרוב לודאי יש צורך בנעל מיוחדת עם מידרס מותאם
    לגבי הגב רצוי להתיעץ עם מומחה לגב לגבי הצורך בהתערבות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה לא מוסברת ביד ימין
    אמיר
    27/10/2009

שלום
    אני בן 29, מתכנת במקצועי.
    החל מהבוקר אני חש ביד ימין תחושה שקשה להסביר.
    היא מתחיל מהאיזור של המרפק (אך מצידו השני - איפה שעושים בדיקת דם) לכיוון כףהיד.
    התחושה מזכירה תחושה שלא מגיע דם לאיזור מסוים בגוף / שהיד נרדמת (אבל לא ממש).
    אודה מאוד לחוות דעת מקצועית.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תחושה לא מוסברת ביד ימין

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    29/10/2009

אתה זקוק לבדיקת אורתופד או כיר' של היד כדי לראות אם הבעיה מקורה בעצב או בשרירי, ייתכן ויהיה צורך בבדיקות הדמיה - לפי שיקול דעתו של הרופא הבודק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחותי יש כאבים חזקים בכתף
    ירדנה
    26/10/2009

בס"ד
    לכבוד הרופאים הנכבדים בפורום,
    אחותי נפלה מכסא לפני שלושה חודשים, יש לה קרע בגיד של הכתף ארבע סנטימטר. אמרו לה לעשות פיזיוטרפיה ולא חשבו שנתוח יעזור, אבל עדיין יש לה כאבים מאוד חזקים.
    מה נראה לכם הפתרון? היא לא כל כך רוצה נתוח. היא בת 55 בערך והכאבים כבר נמשכים כמה חודשים.
    בכבוד רב
    ירדנה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

ד''ר חגי אמיר
    09/11/2009

שלום ירדנה.
    כאבים בכתף גם לאחר נפילה וגם עם קרע בגיד שניראה באולטרה סאנד יכולים להיות עקב מספר סיבות. יש לטפל בכאב בהתאם.
    אין תחליף לבדיקה על ידי רופא אורטופד שיראה מה כואב וימליץ על הטיפול המתאים.
    מצטער, אולם אין לנו עדיין תרופת פלא לכאבים דרך האינטרנט.
    המשיכי להיות אחות תומכת.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אורטופד ספורט בתחוםהברכיים
    רוני
    24/10/2009

שלום רב.
    אחי עבר תאונת ספורט והוא לאחר ניתוח בשל שבר.
    לפני שבוע קיבל תוצאות MRI המצביעות על רושם לקרע במניסקוס המדיאלי,
    עיבוי של MCL כנראה ללא קרע מלא - מצב בתר ניתוחי / קרע חלקי.
    אשמח להמלצה על רופא מנתח טוב.
    תודה.

הוספת תגובה

• אורטופד ספורט

ד''ר חגי אמיר
    09/11/2009

רוני שלום.
    ישנם אורטופדים רבים שעוסקים ברפות ספורט וארטרוסקופיות.
    אנו מנועים בפורם זה להמליץ על רופא ספציפי.
    בהצלחה דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול MBST בשחיקת סחוס
    איריס פ.
    24/10/2009

שלום,
    לחמי בן 80, יש שחיקת סחוס באגן, והוא ממתין לניתוח. שמענו על טיפול בטכנולוגיית MBST (חברת מדטק)שאינו פולשני, ונשמח לדעת מה חוות דעתך עליו, באופן כללי. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול MBST בשחיקת סחוס

הוספת תגובה

• טיפול ב MBST

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

במידה והומלץ לו ניתוח קרוב לודאי שטיפול זה כבר לאיעזורלו . הטיפול יתכן ומועיל לדרגות התחלתיות של שינוים ארטרוטיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בפיענוח בבקשה
    גיא
    24/10/2009

שלום, נשלחתי ע"י אורטופד לעשות מיפוי עצמות עקב חשש לשבר מאמץ ברגליי.
    הנה הפיענוח, אודה לכם אם תוכל להסביר לי את פירושו.

ממצאים:
    נראתה קליטה דיפוזית במדורים הקדמיים של שתי עצמות השוק.
    נראו קליטות מוקדיות האחת במדור האחורי אמצעי של הטיביה מימין והשניה בולטת יותר בצורת כישור הנמצאת במרכז הטיביה משמאל.
    כמו כן, קליטה בולטת בחלקים התחתונים של השוקים במדור האחורי, יותר מימין.
    שאר השלד תקין.

סיכום:
    הממצאים במיפוי מתאימים ל-SHIN SPLINTS דו-צדדית הן במדור הקדמי והן בחלק הדיסטלי של המדור האחורי, בעיקר מימין וכן שברי מאמץ במרכז המדור האחורי של הטיביה מימין ומשמאל.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפיענוח בבקשה

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות

ד''ר יונה יניב
    26/10/2009

כמו שניתן לראות בסיכום - יש שברי מאמץ ובנוסף דלקת של מעטפת העצם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגב תחתון לפני הריון
    רהב
    24/10/2009

זה התחיל לפני כשלוש שנים, באחד בטיולים, דוקא במנוחה, כשרציתי לשכב על איזה סלע, הרגשתי כאב עצום בגב התחתון.
    לאחר מכן, במשך שבוע, היה לי כאב חזק בגב התחתון , שכמו מתח רצועה המקשרת עם הרגל, כך שהרגשתי גם כאב חד בעצם הזנב וגם מתיחה של רצועה שגרמה לי ממש לצליעה. כמעט הלכתי להבדק, אלא שלאחר שבוע הכל התחיל להשתחרר לאט לאט. אחרי שבועיים כבר לא היו כאבים בכלל.
    מאז, המקום הפך כנראה לרגיש- היו פעמיים שנתפס לי הגב בדיוק באותה נקודה, ועם אותה מתיחה של רצועה ברגל. לא לשבוע, ליומיים - שלושה גג.
    עכשיו אני בהריון, חודש רביעי. לצערי סובלת מעצירות. שמתי לב, שבגלל מאמצים שנובעים מהעצירות, אני נתקלת לא פעם בכאב באותו מקום. הפעם, פחות חזק , דר"כ לא גורם למתיחה חזקה של הרצועה ברגל, אבל עדיין קיים ובאותה נקודה רגישה.
    אני חוששת מפגיעה בגב בעת הלידה. הבעיה היא- שהריון הוא לא זמן טוב לעשות צילום.
    מה דעתכם? כמו מה זה נשמע? מה אתם ממליצים לי לעשות?

הוספת תגובה

• כאבי גב בהרין

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

בדיקה אצל אורטופד , המלצה לפייזוטרפיה ולשקול התעמלות עדינה כדוגמת פלדנקריס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך על יוגה להריון

פנינה
    28/10/2009

בזכות יוגה אני מתפקדת בהריון עם הגב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב וטווח קטן
    אני
    24/10/2009

שלום,
    בת 22, ממלצרת תקופה ארוכה.
    כנראה שהחזקתי במשמרת האחרונה מגש עם משקל גדול מבדרך כלל והחזקתי את המגש כך שלא כל היד ישרה אלא באקסטנשיין עם ulnar deviation.
    עברו מאז יומיים וכואב לי להישען על היד שהיא באקסטנשיין, קשה לי להגיע לסוף הטווח בפלקשיין אבל אני כן מגיעה... אבל radial deviation טווח קטן בחצי לעומת היד השנייה.
    מרגישה כאב בגיד extensor carpi radialis.
    מה עדאי לעשות? אולי לשים קרח לכמה דקות? לעשות תרגילים ולנסות למתוח? או ללכת לרופא? או שזה יעבור עוד כמה ימים?
    תודה רבה רבה
    ושבוע טוב
    נועה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב וטווח קטן

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    26/10/2009

כדאי להבדק ע"י כיר' של היד ולקבל ממנו המלצות לטיפול בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, שוב אני

גל
    03/12/2009

הייתי אצל כירורג כף היד כמו שהמלצת.
    יש לי דלקת באקסטנסור כרפי רדיאליס.
    לקחתי אטופן 400 שלא עזר ואפילו הרגשתי די החמרה.
    חזרתי לרופא וקיבלתי ארקוקסיה 90 ל10 ימים. וחל שיפור ביומיים הראשונים באופ משמעותי, אבל לא עבר (עדיין קשה לי להישען על היד) אבל מאז לא השתפר. בנוסף אני משתמשת בכרית חימום ל7 דקות פעם-פעמיים ביום.
    הרופא אמר לי לחזור לקחת עוד מרשם ל10 ימים.
    אבל זה לא כבר יותר מדי כדורים??
    לא כדאי לנסות משהו אחר?
    תודה,
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על השאלה..

Monshishi
    06/12/2009

את עדיין ממלצרת ומרימה דברים כבדים עם היד ?
    אני הייתי נותנת ליד מנוחה ואז בודקת אם יש הטבה,
    הייתי גם משתמשת בקירור של המקום בעזרת cold pack
    אבל גם אפונה קפואה תעשה את העבודה ; )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    14/12/2009

היי נועה
    אכן - לדעתי את זקוקה לטיפולי פיזיותרפיה כולל US מקומי לאיזור הדלקת וכן לטיפולי ריפוי בעיסוק כולל הכנת סד מנוחה מתאים. אם את לא יכולה לעבוד עם הסד יש צורך במנוחה עם היד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    14/12/2009

הי, קודם כל תודה שוב
    בסוף חזרתי אליו ולקחתי שוב עוד 10 כדורי ארקוקסיה ולא היה שיפור.
    אבל המצב הרבה יותר טוב וזה כמעט לא מפריע לי, רק שאני נשענת עם כל המשקל (בפילאטיס או לקום למשל מהרצפה לעמידה)
    אולי זה לא הגיד? אולי זה כבר בעיה במפרק? הרופא איבחן את הדלקת רק בקרפי רדיאליס אבל אני מרגישה גם שזה כואב באיזור של האקסטנסור דיג'יטורום.
    לא כדאי צילום לפני פיזיותרפיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    15/12/2009

בגילך בדכ"ל אין בעיה מפרקית אלא אם היתה חבלה. מלבד זאת - הרופא הבודק צריך להתרשם אם הוא זקוק לצילום או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת שלא עוברת
    דודי
    23/10/2009

שלום.
    תקופה מסויימת רצתי בחוץ, על אספלט, מסלול של כ-10 ק"מ, הכולל מישור ועליות וירידות לא תלולות, 3 פעמים בשבוע, בימים לא עוקבים.
    לאחר זמן מה לקיתי בכאבים שמתחילים מיד בזמן ריצה בעליה או לאחר ריצה במישור של כ-10 דקות. הכאב מתחיל בצד הפנימי של אזור הברך (אזור החיבור בין השוק לירך), מתפשט לברך עצמה, ואז לגיד אכילס. רופא אורטופד איבחן דלקת בגיד אכילס ובברך, ורשם לי כדורים נוגדי דלקת וחבישת תחבושת אלסטית, ונתן לי הפניה לצילומים עם הנחיה לבצע אותם במידה והטיפול לא יעזור, וכן הנחיה להפחית מעוצמת הריצות או להחליף אותן באימון הגורם לפחות זעזוע לרגליים.
    מאז הפסקתי להתאמן לחלוטין לתקופה של כ-3 שבועות.
    מכיוון שלא סבלתי מכאבים כלל כל אותה תקופה, מכיוון שהכאב מופיע אך ורק בזמן ריצה, זנחתי לאחר ימים בודדים את הטיפול והסתפקתי במנוחה בלבד.
    אתמול ניסיתי שוב לרוץ, הפעם על הליכון בחדר כושר הכולל בולמי זעזועים ובשיפוע מינורי של 1% , וכבר לאחר כ-10 דקות ריצה החל שוב הכאב בצד האחורי של הברך, והפסתי מיד לרוץ.
    כעת אני מתלבט בין 2 אפשרויות:
    האם בשלב זה עלי לבצע את הטיפול שלא ביצעתי, כלומר ליטול את הכדורים ולחשוב את התחבושת האלסטית, ורק לאחר מכן לפנות לבדיקה חוזרת אצל האורטופד ?
    או שעצם המנוחה היתה אמורה לשפר את מצבי, ולכן עלי לפנות לבדיקה חוזרת אצל האורטופד כבר עכשיו ?
    ושאלה נוספת: האם עלי לבצע כבר עכשיו את הצילומים (מדובר בצילומים רגילים ולא מיפוי עצמות), או שהעניין מיותר עד שאסיים את הטיפול ?

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת שלא עוברת

הוספת תגובה

• דלקת בגידים

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

המלצתי למצא אורטופד שאתה סומך עליו ולבצע את ההמלצות שהוא מציע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד אכילס ברגל שמאל

פזית
    20/08/2015

שלום רב,
    מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים ברגל שמאל. מאחר וחשבתי שהכאבים נגרמו משפשוף של נעל, החלפתי נעליים וחיכיתי שיעבור. רק לאחר כחודש הלכתי לאורתופד.
    האורתופד מישש את איזור הכאב, שאל מתי כואב והחליט שמדובר בדלקת בגיד אכילס. הוא אמר שאינו ממליץ על פיזיותרפיה או זריקה אך המליץ על משחה אנטי-דלקתית ועל תומך קרסול עם עקב סיליקון. הוא לא ציין כמה פעמים ביום למרוח את המשחה וכמה שעות ללכת עם התומך.

ברצוני לציין כי אני בשנות הארבעים לחיי, מטופלת באטרוקסין 30 שנה ונועלת נעליים שטוחות. איני יודעת אם זה משמעותי אך אני שמאלית ואובחנתי לפני שנים כסובלת מבעיה בתעלה הקרפלית ביד שמאל (אחרי 2 זריקות קורטיזון שלא עזרו).

עבר למעלה מחודש מאז ביקורי אצל האורתופד ואין הטבה. לרדת מדרגות זה סיוט ויש ימים שבקושי אני יכולה לדרוך על הרגל. האם מדובר בגזירה לכל החיים או שישנו טיפול נוסף?

אודה לתשובתך.

פזית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגל שמתנפחת בזמן הליכה- חולה סכרת
    שחר
    23/10/2009

שלום,
    אבי הוא אדם חולה סכרת שעבר אמפוטציה ברגל ימין.
    רק לפני כחודש התחיל ללכת עם הרגל התותבת, וב"ה דברים משתפרים.

לאחרונה הוא סובל מהתנפחות של רגל שמאל, שמגלה רגישות רבה לכאב (אם דורכים לו על הרגל או אפילו לוחצים עליה בעדינות - הוא מרגיש זאת ככאב)
    בדיקות דופלר מעידות שזרימת הדם שלו טובה, אך באצבעות כף רגלו היא איטית.

האם אפשר להסביר מדוע הרגל שלו מתנפחת ואיך אפשר לעזור לו?

אשמח לתשובה בהקדם!

תודה

הוספת תגובה

• נפיחות ברגל

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

נפיחות בגפה .יש לשלו קודם כל בעיה פנימית לנפיחות כלומראי ספקית לב אי ספקית כליות ועוד במדיה והוא מאוזן אזי הבעיההיא הפרע בניקוז הורידי קרוב לודאי ומומלץ שימוש בגרב
    רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה האורטופד ואולי עם כירורג של כלי דם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר כושר וכתף
    רינת
    22/10/2009

שלום ד"ר ,

אני בן 32 ולפני 12 שנה עשיתי ניתוח CAPSULAR SHIFT לניתוח כתף ימין עקב פריקות חוזרות,אני אדם בריא ומעולם לא חשתי כאב בכתף או בתזכורת לזה שעשיתי ניתוח ,כמובן שנזהרתי מתנועות אלכסוניות,פרפר,חתירה וכו'- ועדיין נזהר גם באימונים.

מזה כ 2 חודשים אני בחדר כושר עובד על יד קדמית ואחורית קצת חזה וגב ,כאשר אני מדבר על משקלים נמוכים (עד 7 קילו בכל יד) ,מאז אני כן מרגיש את הכתף ולפעמים רעידות קטנות לאחר האימון ותחושת מעין כאילו הכתף חלשה ומחוברת בצורה עדינה לגוף ,ובכלל תחושת החולשה מלווה אותי מזה כשבועיים שלושה אבל מצבי עדיין טוב,בכל פעם שאני מרגיש חולשה או רעידה בכתף אני מיד מפסיק (כך החלטתי ש 7 קילו זה הגבול) רציתי לשאול :

* ברור לי שממשקלים כאלה אני לא אראה תוצאות מי יודע מה..- האם כדאי בכלל לרדת מעניין המשקולות ?

* האם תחושת החולשה בכתף שמלווה אותי מצדיקה את האימונים ובסופו של יום זה בריא לכתף ? כי לא נראה לי שהתחושות יעלמו עד שלא אפסיק להשתמש במשקולות ואעשה רק אירובי (אולי אני צריך להשלים עם זה ולהגיד תודה שהיא לא יוצאת לי שוב..) ?

* אני עובד על משקלים נמוכים לחיזוק הכתפיים -אני גם בישיבה וגם בעמידה מרים 3 קילו בכל יד במקביל מעל הראש ומוריד ,ובתרגיל ב מרים שוב 3 קילו בכל יד במקביל מלמטה עד מעל החזה ומוריד ,האם זה באמת יחזק לי את הכתפיים ? (או שכדאי לרדת גם מזה..)

* האם תחושות החולשה בכתף יעברו לי או שזה תגובה טבעית למאמץ של כתף שלא הייתה במאמץ שנים ?

* מעבר לזה ,גם שאני שכיבות שמיכה אני מרגיש חזק את הכתף (לכן ירדתי מזה האם עליי להמשיך ?)

תודה מראש

אבירן.

לקביעת תור
    סגירה
    חדר כושר וכתף

הוספת תגובה

• חולשה

ד''ר זאב פלדברין
    27/10/2009

קרוב לודאי זו תגובה טבעית לבנית הכושר ניתן להמשיך בעדיסות ולבנות הכושר של הכתף כמובן במידה ויש כאב להפסיק במידה והאימון יעשה בהדרגה יש סיכוןי טוב שמצבך יתשפר והחולשה תחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבה לקויה
    שירה
    21/10/2009

אני בחורה בת 22. במשך שנים, עוד מהיסודי יציבתי לקויה- כפופה מעט באזור השכמות והכתפיים.
    לאחרונה אני קמה משינה עם כאבי גב עליון. קשה לי לסחוב משא על הגב- תיק למשל לאורך זמן כי מיד מתחיל לכאוב לי. גם ישיבה ממושכת מול מחשב קשה לי.
    מה ניתן לעשות? אני מנסה ללכת כל הזמן עם גו זקוף אך מהר מאוד מתייאשת, הדבר כאילו לא נוח לי.

לקביעת תור
    סגירה
    יציבה לקויה

הוספת תגובה

• יציבה

ד''ר יונה יניב
    26/10/2009

ראשית - בדיקת רופא, הוא שיאבחן האם יש לך בעית יציבה ולנסות לבדוק מה הגורם.
    כעקרון, אם מדובר רק בחולשת שרירים עקב חוסר פעילות אזי הוא יוכל להמליץ על פיזיותרפיה או התעמלות מתאימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה