מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר רציני במרפק ימיןאבי14/10/2009
שלום וברכה!
שמי אבי ולפני 5 שנים עברתי שבר רציני במרפק ימין (שבר אפיקונדיל מדיאלי) עם ספק להתערבות כירורגית שלבסוף לא נעשתה. טופלתי בגבס ולאחר מכן פיזיותרפיה, כיום- כיפוף מלא, ישור חסר 10 מעלות, סופיצנציה מלאה, ופרונציה חסרה 20 מעלות.
עד היום אני מאוד רגיש באיזור הזה ומרגיש כאב בכל נגיעה/שפשוף וגם אני מרגיש שהיד הזו חלשה לעומת יד שמאל. מצורף בזאת צילום מלפני כמה חודשים, רציתי לדעת האם באמת משהו שם לא נראה בסדר, ואם כן, מה? או שמא המפרק כרגיל והכל התאחה כמו שצריך ואלו סתם טענות סובייקטיביות שלי?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר במרפק
ד''ר יונה יניב15/10/2009השבר לא כל-כך נורא, ראשית כי הוא לא נכנס למפרק עצמו ושנית, כנעט ללא תזוזה. זהו איזור בו מתחברים שרירים המפעילים את האמה ושרש כף היד. טווחי התנועות כפישאתה מתאר - נראים לא רע בכלל ולא אמורים לפגוע בתפקודך היומיומי. לגבי חולשה - צריך לחזק את השרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הרגישות לכאבים?
אבי15/10/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת מיפוי עצמותמשה13/10/2009
הבדיקה נערכה עקב כאבים בשורשי כפות הידיים
ממצאים:
קליטה מוגברת ברדיוס דיסטלית דו צדדית, וקליטה מעט לא סדירה בשורשי כפות הידיים.
פרט לכך בלי ממצאים פתולוגיים
סיכום:
הממצאים יכולים להתאים לשינויים ארטריטיים או תגובת מאמץ בחומרה קלה.
מה זה אומר? זה נותן איזה שהיא אבחנה על הכאבים בשורשי כפות הידיים? נראה שדווקא בשורשים אין ממש קליטה של חומר.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות
ד''ר יונה יניב15/10/2009התשובה לא ממש אומרת משהו. בדיקת מיפוי עצמות, כמו כל הבדיקות היא בדיקת עזר. כשמה כן היא - עוזרת! לרופא לאבחן והכל צריך להיות בהקשר לתלונות ולבדיקה הקלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות הרגלייםיוגב13/10/2009
שלום רציתי לשאול אם יש מכשירים/אביזרים ל:
אצבעות הרגליים שלי אינם ישרות אלא מוקשתות
אשמח לקבל טלפונים של מכונים באיזור המרכז (רמת גן)
וגם מה הסיבה לכך?תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות
ד''ר יחזקאל טיטיון14/10/2009לעיוות הבהונות יכולות להיות סיבות רבות.
לעניין "מכשירים", פנה לכל מכון אורתופדי באזור מגוריך. לכתובות ניתן לפנות לדפי זהב.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליםאורלי חרוש12/10/2009
שלום רב, בני בן ה-10 שנים אובחן בגיל 3 שנים כחולה FMF. בעבר לפני לקיחת כדורי הקולכיצין היו לו כאבי בטן וחום. כיום כמידי חודשיים שלוש מתלונן על כאבי רגלים. הכאב מורגש מתחת לברך מאחורה ולעיתים סביב הקרסול. הכאב בדרך כלל נמשך 3-4 ימים. כשכואב לו מתחת לברך מאחורה הוא הולך על קצות האצבעות. בעבר עשיתי לו צילום ובדיקות דם והכל יצא תקין. מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שאלו כאבי גדילה? יכול להיות שזה קשור למחלתו? ידוע לי שב-FMF יש כאבים ברגלים אין לו נפיחות ולא אודם. אודה לתשובתך. תודה אורלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FMF
ד''ר יחזקאל טיטיון14/10/2009סביר מאוד כי מקור הכאבים במחלת ה-FMF.
פנו לרופא הילדים המטפל בו.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקום קרסולדנה12/10/2009
עיקמתי את הקרסול לפני יותר מחודש.
ירדתי במדרגות ועיקמתי את הרגל והחלקתי כזה על המדרגות ועיקמתי בערך 3 פעמים את הרגל פעם אחרי פעם.
ומאז התחיל כל הסיפור. אחרי שזה קרה ממש ממש כאבה לי הרגל. ורק אחרי שבוע עבר הכאב הממש רציני והיה לי כואב אפילו לדרוך על הרגל. ואח"כ הכאב היה רק שהזזתי את הרגל אפילו בתנועה הכי קטנה.
בכל השבועיים שלאחר מכן שמתי כל לילה תחבושת אלסטית. והכאב לא עבר.
בשבועיים האחרונים הכאבים באים והולכים. ואני שמה את התחבושת בערך לילה כן לילה לא.
הבעיה שעכשיו מדי פעם כשאני מסובבת את הקרסול, תנועה ממש קטנטנה (לא בכוונה) יש לי דקירות חזקות. והרגל ממש כואבת למשך כמה זמן ואח"כ היא כואבת רק אם אני עושה תנועה חזקה.
זה נורמלי? מה אני צריכה לעשות לגבי זה? להמשיך לשים את התחבושת האלסטית? זה מטריד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע
ד''ר יחזקאל טיטיון14/10/2009עניתי לך במסגרת פורום אחר.
את סובלת מחוסרק יציבות של הקרסול ועלייך לפנות לבדיקה וטיפול של אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק וטיפול אצל ד"ר בן שושןדורית12/10/2009
שלום רב,
בת 38.
אני סובלת מפריצת דיסק ב L5- S1 , אני בבית כבר יותר מחודשיים בחוסר תפקוד. אנ לא יכולה לשבת או לשכב לאורך זמן ובקושי ישנה. יש לי הקרנה לרגל שמאל שנשארה רדומה. ניסיתי פזיוטרפיה והלכתי לכירופרקט מצויין וכלום לא עוזר.
לאחרונה הומלץ לי על שיטת הטיפול של ד"ר בן שושן- הדמייה בעזרת CT והזרקה של סטרואידים בדיוק מירבי לאזור הדלקת. אשמח לשמוע עם דעתכם על הטיפול, האם הוא יכול לעזור במצבי?
תודה רבה,
דורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזקרה תחת בדיקות CT
ד''ר זאב פלדברין27/10/2009כן יש מקרים שטיפול זה מועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול אצל ד"ר בן שושן מומלץ בחום.
פנינה28/10/2009לכל מי שמעוניין להמנע מניתוח גב מומלץ לבדוק את האופציה. מצ"ב מספר מכתבי המלצה חמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית02/06/2010מעוניינת בבקשה לדעת אם עשית את הזריקה אצל ד"ר בן שושן כי גם אני רוצה לפנות אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר מאמץ בשוק עקב פעילות גופניתאופיר10/10/2009
שלום רב.
אני בן 16.
אני מתעסק זה שנתיים בספורט הכולל ריצה.
בשנה האחרונה הכנסתי חדר כושר לתוך עניין הפעילות הגופנית.
מחודש 02/2009 לערך התחלתי לחוש כאבים בזמן ריצה באזור שוק שמאל(אזור הקרסול השמאלי).
בחודש 03/2009 פניתי אל רופא המשפחה לקבלת הפנייה לרופא אורתופד.
לאחר הפנייתי אל רופא האורתופד-הרופא האורתופד אשר עובד בסורוקה הפנה אותי אל בדיקת מיפוי עצמות.
לאחר קבלת תוצאות המיפוי עצמו(06/2009ת נוכחתי לדעת כי יש לי שבר מאמץ בין דרה 1-3 לפי מה שנאמר לי על ידי הרופא האורתופד.
מכיוון שספורט חשוב לי,דבר שהזכרתי כאשר ניגשתי לפיענוח תוצאות הבדיקת מאמץ,נאמר לי שעליי לנוח לסביבות ה-3 חודשים אך לא להפסיק בפעילות הגופנית אלא מתי שאני מרגיש כאב מיד להפסיק.
מיליתי אחר הוראות אלה וכבר עברו מאז ארבע חודשיים ולפני שבוע התחלתי לרוץ שוב בחזרה הדרגתית עם השגחת מדריך כושר.
לצערי הכאבים חזרו וזה דבר שגורם לי לצער רב.
יש לציין כי חודש שלם מתאריך ה-2/9/09 עד לתאריך ה-3/10/09 הפסקתי לרוץ לגמרי ורק עסקתי בפעילות בחדר כושר במכשיר הנקרא "סקי" אשר לא מפעילה לחץ על השוק.
לכל אורך 4 חודשי המנוחה-לפחות מחצית מתקופה זו עדיין עסקתי ב"סקי" בלבד,במחצית השניה של תקופה ההחלמה שילבתי פעם בשבוע ריצה לא במאמץ גבוה.
כאשר הלכתי אל האורתופד הרגשתי זילזול.
לא נאמר לי מה עליי לעשות בדיוק אלא רק לנוח.
אני בטוח שיש יותר מה לעשות בעניין ואני מוכן לעשות הכול על מנת להחלים.
יש לציין כי הכאבים אכן פחתו והם עדיין בזמן מאמץ,אך פחתו.
מה ניתן לעשות?
חשבתי לפנות אל רופא מומחה שעוסק בתחום הספורט ועם ספורטאים בצורה צמודה ובקיע בנושא יום יום.
אשמח לכל תגובה מכם !
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר מאמץ
ד''ר יחזקאל טיטיון11/10/2009אני ממליץ לך לפנות לבדיקה ומעקב של אורתופד המתמחה ברפואת ספורט. הטיפול בבעייתך - המנעות מממאמצים לרגל לאורך כ-3 חודשים (גם לא סקי וכל זה) ואח"כ חזרה הדרגתית מאוד(!!!) לפעילות.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לך על תגובתך
אופיר11/10/2009ברצוני להודות לך אלפי תודות על תגובתך!
המשך לעשות את עבודתך נאמנה!
אפנה אל רופא אורתופד אשר מתמחה בפציעות ספורט.
שוב מודה.
בברכה לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארטריטיס וגלי הלםיעל08/10/2009
שלום רב,
אני כותבת את השאלה בשמו של אדם בן 84.
הוא סובל מזה 15 שנים מבעית ארטריטיס בברך, מה שגורם לו לבעיות הליכה קשות.
יש לו בעיות לעבור את הניתוח שהוצע לו מספר פעמים וכעת התחילו בעיות דומות גם בברך השניה.
לאחרונה הוא גילה את שיטת גלי ההלם.
אמורה להיות לו פגישה במכון המטפל.
השאלה היא מה יעילות טיפול מסוג זה במחלתו? האם טיפול כזה יכול להזיק? נשמח לקבל כמה שיותר מידע אובייקטיבי על הטיפול.
רב תודות על עזרתכם וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגלי הלם לארטרטיס של הברך
ד''ר זאב פלדברין14/10/2009טיפול בגלי הלם אינו יעל לטיפול בארטריטיס של הברך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים, זרמים והירדמותחגית08/10/2009
שלום רב,
אני בת 20 וסובלת כבר כשנה וארבעה חודשים מכאבים בשתי הידיים.
הכאבים החלו לאחר מספר חודשים כקלדנית בבית דין צבאי. כאשר בחודשים הראשונים היו לי רק כאבים חזקים באמה. לאחר מכן התפשטו הכאבים לכפות הידיים. עברתי בדיקת EMG שיצאה תקינה.
יש לציין כי הפסקתי לעבוד כקלדנית מיד עם הופעת הכאבים (אם כי עדיין הפעלתי לחץ מסויים על הידיים כפקידה...)
בהמשך החלו לי זרמים בידיים.
נבדקתי ע"י ראומטולוגית הקבעה כי איני סובלת מדלקת בגיד או במפרקים.
בחודשים האחרונים החלו להירדם לי הידיים (בייחוד כפות הידיים)
נבדקתי ע"י נוירולוגית הקבעה, באמצעות בדיקה ידנית בלבד (אם כי די מקיפה), כי אין זו בעיה במערכת העצבים.
בדיקת EMG נוספת (כוללנית הפעם, יחד עם הבדיקה של המחט) יצאה שוב תקינה.
אם כי הבדיקה עם המחט גרמה לי לכאבים ולזרמים חזקים בעיקר בבוהן, למשך כשבועיים.
אבקש לציין גם כי, כאשר אני שומרת על תנוחה קבועה ליד, ללא תזוזות, למשך מספר דקות, אני מאבדת תחושה בידיים (בייחוד בכף היד, באצבעות), ומרגישה "זרמים".
עם זאת, הכאבים מחמירים עם מאמץ (את רוב "תוצאות המאמץ" אני מרגישה לרוב מלאחר כמה שעות ועד כיומיים).
האם עדיין ייתכן כי יש לי את תסמונת התעלה הקרפלית? על אילו בדיקות היית ממליצה? והאם היית ממליצה על MRI?
תודה מראש, (וסליחה על האורך...)
חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים
ד''ר יונה יניב12/10/2009לפי סיפורך, הבעיה כנראה לא תסמונת התעלה הקרפלית אבל העצב יכול להיות לחוף במספר מקומות. כמו כן ייתכן שאת לא משתמשת נכון ביד, לעבודה ויש צורך בבדיקת סביבת עבודה ע"י מרפאה בעיסוק שגם תדריך אותך לעבודה נכונה. ייתכן גם שאת משתמשת בשרירים במתח גבוה מדי - ניתן לבדיקה ןלתיקון בעזרת ביופידבק ( מתבצע במכון לריפוי בעיסוק בבי"ח שיבא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשורש כף היד, יעוץ דחוף אם אפשרניר08/10/2009
שלום רב!
אשתי סובלת משבר בשורש כף יד ימין, היא מגובסת מזה חמישה ימים. הבעיה היא שהכאבים שלה אינם מרפים ואף מתגברים מיום ליום. המצב הזה מתיש ושוחק. האם זה מצב נורמלי לשבר מסוג זה?
עלי לציין שפנינו למוקד חירום שם צולמה היד שוב והרופא טען שהשבר יושב טוב ושהגיבוס נראה תקין, כך טען רופא אורטופד נוסף שפנינו אליו.
אבל בכל זאת האם סביר שהיא תסבול כאבים מתמשכים כאלו כאילו אין גבס בכלל? אולי ישנה בעיה בגיבוס, אולי ישנה בעיה רפואית אפשרית שהרופאים אינם לוקחים בחשבון? אנו מוכנים לפנות לכל מרפאה פרטית ובלבד לפתור את הבעיה. נא עזרתכם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר רדיוס
ד''ר יונה יניב12/10/2009שברים כואבים. אם הכאב בלתי סביר יש לגשת לחדר מיון או לרופא, שם יבדקו אם יש לחץ בגבס. אם יש לחץ כזה - יש לפתוח את הגבס. בכל מקרה, עליה להפעיל את האצבעות. ההפעלה היא לא רק נידנוד קל של האצבעות אלא סגירה ופתיחת אגרוף ואם היא איננה מסוגלת שוב - יש לפנות לבדיקה. כמו כן, אינני יודעת איזה סוג שבר היה לה, לפעמים יש צורך בצילומים חוזרים כדי לודא שהעצם עדיין עומדת בעמדה טובה. בכל מקרה יש לקרא בעיון את הסיכום מרופא המיון או המוקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר מבקשת סיוע בהבנת מיפוי עצמביקי08/10/2009
שלום ד"ר,
אנא סייע לי בפענוח ממצאים אלו. הבדיקה נערכה לפני כמה ימים. אני אחרי נפילה ומכה בגב התחתון, עברו כמעט חודשיים מאז הנפילה והכאבים נמשכים.
התור לאורטופד יהיה רק בחודש הבא.
"קיימת קליטה מוגברת בטרנסברס פרוסס משמאל בחוליה L3 ובחיבור קוסטו ורטבלי בחוליה T10"
תודה ובברכת חג שמח,
ביקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה יש מענה רק לחלק מהתשובות?
ביקי12/10/2009אנא התקדמו קצת יותר לאחור- אתם מפספסים הודעות שנכתבו לפני כמה ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהשאלות... כמובן :-)
ביקי12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני אוסטאופורוזס ודורבן דורזלילופו07/10/2009
שלום אני בן 38 לפני כשנה נגרם לי שבר בעקב לאחר נפילה מגובה
עשיתי היום צילום חדש והפינוח היה : סימני אוסטאופורוזס ודורבן דורזלי
לפני כשנה בצילום לא היה את זה
רציתי לדעת האם כל זה נגרם בגלל השבר?
ומה זה דורבן ואוסטאופורוזס,
לפני השבר אלכתי רגיל ועבדתי בעבודה בעמידה,לא היו לי שום כאבים
תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאופורוזיס
ד''ר יחזקאל טיטיון11/10/2009בד"כ אוסטאופורוזיס בעקבות שבר נגרם מאי שימוש. לגבי הדורבן יתכן וזה זיז שנגרם בעקבות השבר. יש לבחון צילומים.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקצה עצם הזנב התחתון >>>>>>אלי07/10/2009
במעבר מישיבה ממושכת בפרט, לעמידה.
אני ממש חושש לקום.כאב חולף כעבור כמה שניות.
בן 54, שמנמן, בצילום לפני שנה העירו שיש שם בעמוד השדרה שינויי התנוונות טיפוסיים לגילי.
מה האפשררויות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונגיש שוב
אלי07/10/2009רק לאחר ישיבה ממושכת כאילו משהו "הספיק לשקוע שם"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון
ד''ר זאב פלדברין14/10/2009במקרים מסוג זה המלצתי להתעמלות שתשפר את התיפקוד של הגב התחתון ההמלצה הטובה ביותר זה לעשות פלדנרקיס בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, בבקשה תענו לי על ההודעהדואגת לאמא06/10/2009
ההודעה שלי על הכאבים ברגל ימין +כאבים בגב . עדיין לא עניתם לי למרות שלאחרים שכתבו אחריי כן עניתם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר זאב פלדברין14/10/2009נרשמה תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפרק הירךצילה06/10/2009
בעקבות קשיי הליכה וכאבים במפרק הירך הופנתי לצילום, להלן הממצאים:
בצילום אגן נמצא היצרות של מרווח מפרקי של פרק ימין פרט לכך ללא ממצא גרמי.
בצילום אגן נמצא שינויים ספונדלוטים קלים לכל אורכו היצרות מרווח L1 L2 L5 S1 אין עדות לתמט. אאורטה הבטנית מסוידת.
בבדיקה נוירולוגית לא נמצאו ממצאים חווניים,88רגישות יתר בלחץ על מפרקים sacroiliac מימין, רגישות יתר בלחץ על אזור טרוכנטר הגדול ירך ימין.
אודה להמלצתך לטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפרק הירך
ד''ר זאב פלדברין14/10/2009קרוב לודאי שמדובר ב EARLY OSTEOARTHRITIS כלומר שינוים ארטרוטיים מוקדמים של פרק הירך קימים טיפולים שמרנים וקימת אופציה של ניתוח .
המלצתי להגיע לאורטופד לדון על הטיפול המתאים לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)