פורום אורתופדיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אצבע קלובה
    גבריאלה
    06/10/2009

שלום רב אני סובלת מאצבע קלובה בשני הרגליים כבר מילדות .ברגל אחת עשיתי ניתוח שלדעתי הצליח באופן חלקי בניתוח לקרוסקופי בצרפת
    ברגל השניה לעומת זאת לא עשיתי ניתוח למרות שהופנתי לניתוח ע"י אורוטופד לא מזמן
    הבעיה היא שיותר מאשר הבעיה מפריעה לי רפואית(יש כאבים לפעמים )הבעיה מפריעה לי אסטטית אני מתביישת לנעול נעליים פתוחות וכו'
    שאלתי היא האם ישנו מכון רפואי שעוסק בניתוחים הללו ושם גם דגש על הצד האסטטי או שכולם היום מבצעים את הניתוח בשיטת קופת חולים שהיא ניסור העצם וזהו ולא מתיחסים כלל לפן האסטטי שכפי שצינתי קודם מפריע לי מאוד כי אני מאוד חושבת שחשוב שכף הרגל הנשית תהיה אסטטית
    שכחתחי לציין שברגל שנותחתי קוצרו לי האצבעות ואילו ברגל שלא הן נשארו ארוכות מה שגורם לכך ששני הרגליים נראות שונות לגמרי מה גם שברגל שהאצבעות קוצרו הם עדיין עקומות
    הייתי מעונינת שתפנו אותי לגורמים הרלוונטים
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אצבע קלובה

הוספת תגובה

• אסטטיטיקה בניתוחי אצבע קלובה

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

כל מנתח של כף רגל שואף שמנותח וכמובן מנותחת יהיו מרוצים מהניתוח שהוא או היא עברו לתיקון העיוות ההצלחה נמדדת גם בתוצאה האסטטית . אני עוסק בתיקון עיוותים אלו באופן יום יומי עם תוצאות קוסמטיות טובות . את מוזמנת לפנות למרפאתי לקביעת תור לבדיקה .
    036487001-2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בירך
    מיכל
    05/10/2009

שלום ד"ר
    אני בת 43 יש לי כבר זמן רב כאבים בירך ימין בעיקר בהליכה ועליית מדרגות,
    הרופא אבחן שיש לי trochanteric bursitis .
    לאחר שקיבלתי כ 4 זריקות דיפרוסן והכאבים לא חלפו האורטופד שלח אותי לבדיקת MRI לירך
    תוצאות הבדיקה הם :
    מודגם ספק בצקת סביב גיד הגלוטאוס מדיוס מימין באזור אחיזתו אל הטרוכנטר הגדול (חתכים אקסיאליים 9-
    14 סדרה 5, קורונליים 4-6 סדרה 2) יתכן כביטוי לטנדינוזיס של הגיד, ללא עדות להיפרדות הגיד מאחיזתו
    הגרמית.
    המבנים הנוירו-וסקולריים הנצפים מודגמים תקינים.
    עקב הנ"ל הרופא אמר שהפתרון לבעיה הוא לנתח את הירך.
    1.האם לפי דעתך חייבים לעשות את הניתוח נאמר לי שהניתוח הזה מאוד לא נפוץ ?
    2.האם זה ניתוח מסובך ?
    3.האם אפשר לפנות אליך לביצוע הניתוח ?
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בירך

הוספת תגובה

• TROCHANTERIC BURSITIS

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

הניתוח אינו נפוץ . הניתוח מבוצע לעתים מחוסר ברירה כאשר טיפול שמרני נכשל
    כיום ניתן לבצע את הניתוח ארטרוסקופית כלומר החדרה של ארטרוסקופ והטריה של האזר ללא צורך בפתיחה . הדבר מבוצע בבית חולים וולפסון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ברגל ימין +כאבי גב
    דואגת לאמא
    05/10/2009

שלום ,
    אני בחורה בת 30 , נ+1 .
    מזה שבועיים שאני סובלת מכאבים ברגל ימין . זה התחיל מנהיגה . הרגשה של מתיחה של כל השריר מהישבן , הרגשת כבדות ברגליים, כאבים בשוק, צריבות והרגשת תחושת נמלים .
    הייתי אצל אורתופד , בדק אותי בדיקה כללית ורפלקסים ומצא שהכל תקין ולא רואה כלום .
    הצעתי שישלח אותי לצילום והוא שלל זאת ואמר שאין צורך. אבל הכאבים קיימים ויש לי כאבים בגב תחתון גם. כמן כן, לא מובנת לי למה אין לי את הזכות לדרוש צילום על דעת עצמי.
    האם הבדיקה הכללית מספקת על מנת לאבחן שאין שום דבר ש"מסתתר" מאחורי הכאבים האילו?
    האם עלי ללכת לרופא אחר? נא עזרתך בהקדם האפשרי .

תודה רבה ,
    הילה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל ימין +כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר זאב פלדברין
    14/10/2009

התלונות שלך באמת מתאימות לבעיה בגב התחתון . על פי הספר המלצה לצילום של עמוד השדרה היא 6 שבועות לאחר שלא חל שיפור בטיפול בכאבי גב, אך כמובן שהדבר נתון לשיקול דעתו של האורטופד . לדעתי יש צורך לדון עם המטופל לגבי האופציות הטיפוליות ובדקיות העזר ובמידה ואת לא מרוצה ניתן תמיד להחליף את האורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ברכיים וקרסוליים
    דידי
    05/10/2009

שלום, אני בן 19 וסובל כבר למעלה משנתיים בבעיות בגב התחתון שמתבטא בכאבים בישיבה זמן רב, עמידה ממושכת ואפ' במהלך השינה. האורטופד איבחן אצלי קיפוסקוליוזיס ע"י צילום. בחצי השנה האחרונה התווספו לכאבים בגב בעיות בברכים האורטופד אמר שיש לי CHONDROMALACIA OF PATELLA ושלח אותי לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיה והתרופות לא עזרו. בנוסף בזמן האחרון החלו כאבים עזים בגב העליון שמתבטאים ב"קיליקים" נוראיים שנשמעים חזק מאוד בעמוד השדרה וזה קורה במהלך כל היום כל פעם שאני מיישר את הגב. בשבועיים האחורנים התגברו הכאבים בבירכיים והחלה נפיחות ממש מתחת לברך. כבר שבוע שאני צולע חלקית ובשלושה ימים האחרונים איבדתי את התחושה ברגל שמאל בצורה חלקית. הרגל מהברך ומטה נעשתה כבדה. בנוסף החלו כאבים עזים בשני הקרסוליים בכפות רגליים ועל כף הרגל. התרופות לא עזרו לי. מה נותר עוד לעשות? האם הכאבים ישאר לי לנצח (ויחמירו)?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים וקרסוליים

הוספת תגובה

• כאביחם מרובים

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

ראה התגובה להלן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי עצם כל גופי כולל ספקט כפות רג
    שלמה יגר
    05/10/2009

שלום,
    סיבת הפניה - כאבים בכף רגל שמאל
    ממצאים - קיימת קליטה מוגברת ב-MID FOOT מימין ואי-סדירות קשה בקליטה בע"ש
    סיכום - קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים

אודה מאד על פירוט יתר של הבעיה והממצאים ..
    בברכה, שלמה .

הוספת תגובה

• קליטות יתר במיפוי עצמות בשלד

ד''ר חגי אמיר
    05/10/2009

מדובר בשינויים של התבגרות ושחיקה של מפרקים שונים בגב ובכף הרגל הגורמים לך לכאבים.
    יש לטפל בנוגדי דלקת, ופעילות גופנית הדרגתית.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות אורטופדיות רבות מדי במקביל(!)
    דידי
    04/10/2009

שלום, אני בן 19 וסובל כבר למעלה משנתיים בבעיות בגב התחתון שמתבטא בכאבים בישיבה זמן רב, עמידה ממושכת ואפ' במהלך השינה. האורטופד איבחן אצלי קיפוסקוליוזיס ע"י צילום. בחצי השנה האחרונה התווספו לכאבים בגב בעיות בברכים האורטופד אמר שיש לי CHONDROMALACIA OF PATELLA ושלח אותי לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיה והתרופות לא עזרו. בנוסף בזמן האחרון החלו כאבים עזים בגב העליון שמתבטאים ב"קיליקים" נוראיים שנשמעים חזק מאוד בעמוד השדרה וזה קורה במהלך כל היום כל פעם שאני מיישר את הגב. בשבועיים האחורנים התגברו הכאבים בבירכיים והחלה נפיחות ממש מתחת לברך. כבר שבוע שאני צולע חלקית ובשלושה ימים האחרונים איבדתי את התחושה ברגל שמאל בצורה חלקית. הרגל מהברך ומטה נעשתה כבדה. בנוסף החלו כאבים עזים בשני הקרסוליים בכפות רגליים ועל כף הרגל. התרופות לא עזרו לי. מה יש עוד לעשות? עזרו לי...חייב את הייעוץ שלכם!!
    תודה.

הוספת תגובה

• כאבים באזורים שונים

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

בסוג כאים כפי שתארת יש לבצע ברור ראומטי . נאלפנות לרופא משפחה לבקש בדקיות דם ראומטיות מקיפות ואח"כ התיעצות עם ראומטולוג .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאבנות פרקי יד שמאל
    רוניתי
    04/10/2009

שלום,
    מזה מספר שבועות שאני מתעוררת בבוקר כשאצבעות יד שמאל מאובנות. אני יכולה להזיז את האצבעות, אבל ההרגשה כאילו האצבעות מאובנות. במשך היום ההרגשה עוברת ברובה. ביצעתי בדיקות דם לפני שבוע, והתוצאות הן
    ESR- אחרי שעה - תקין,CRP- קטן מ-0.5, ANTINUCLEAR AB ADULTS- 0.55 RHEUMATOLD FACTOR QUANTIT קטן מ-5 IU/ML. ספירת הדם תקינה. רופאת המשפחה לא יודעת מה קורה איתי, והיא הפנתה אותי לאורטופד, אבל התור עוד הרבה זמן. אודה לך מאוד על דעתך בעניין הזה. אגב אני בת 50. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    התאבנות פרקי יד שמאל

הוספת תגובה

• פרקים

ד''ר יונה יניב
    05/10/2009

בגילך תופעה כזו יכולה להתחיל, לרוב אין לה משמעות פרט לנוקשות בבוקר. את יכולה להעביר אותה מהר יותר ע"י הפעלת האצבעות במים חמים. אבל! - כדי לבר שאכן זו הבעיה, פרט לאורתופד עלייך לעשות תור גם לראומטולוג, למרות! שתוצאות בדיקות הדם תקינות. יש מחלות מפרקים שבדיקות הדם יכולות להיות תקינות.
    בברכה
    דר' יונה יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת ברך
    פנינה
    04/10/2009

אמי בת 91 ולפני 24 שנים עברה תיקון ברך.
    כיום היא סובלת מכאבים עזים הטיפול בזריקות וכדורים לא עוזרים
    ולכן הציאו לנו לחשוב על ניתוח החלפת ברך.
    אני מאוד חוששת בגלל גילה ומפני שהיא סובלת מלחץ דם גבוה וסוכר בדם 120 (ללא טיפול)

אבקש את חוות דעתך והאם הניתוח מסוכן.

תודה מראש פנינה

לקביעת תור
    סגירה
    החלפת ברך

הוספת תגובה

• הלפת ברך

ד''ר חגי אמיר
    05/10/2009

חשוב מצב הקוגניציה של אימך.
    אם היא תוכל לשתף פעולה ולבצע את הפיזיוטרפיה הנידרשת לאחר הניתוח, ואם מבחינה בריאותית היא יכולה לעמוד הניתוח, ואם היא פעילה ומתהלכת היטה היום יש מקום לשקול ניתוח גדול כזה.
    אם התשובה לאחד מהנ"ל היא לא - לא כדאי להתחיל כי התוצאות יהיו חו"ש קטלניות.
    בהצלחה
    מועדים לשמחה.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספונדילוליזיס וליסטזיס
    אורן
    04/10/2009

שלום,
    אני בן 33.
    במהלך אימון ריצה שגרתי חשתי בכאב חד בגו ופניתי לאורטופד שאיבחן אצלי מצילום ע"ש מותני מ 2006 ליסטזיס ל5-ס1 ובצילום עדכני של עמ"ש מותני כולל אלכסונים ספונדילוליזיס S1 - L5 משני הצדדים כמו כן ליסטזיס דרגה 1 ל5- ס1 .
    הופניתי לפיזיוטרפיה להקלת הכאבים וקיבלתי משככי כאבים.
    נכון לעכשיו אני לא יכול לא יכול לתפקד ללא הכדורים וגם אז עם הרבה מגבלות בתנועה.
    כמה זמן ייקח עד שאוכל לחזור לפעילות ספורט (ריצה, כדורסל) ?

לקביעת תור
    סגירה
    ספונדילוליזיס וליסטזיס

הוספת תגובה

• ספונדילוליסטיס

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

אין לזה כללים חד משמעים מדובר בשיקום אינדיבידואלי אך יש דרך לשפר ולזרר את החזרה לפעילות והיא שיקום הגב עם מורה פלדנקריס מוסמך בצורה אינדיבידואלית בהתחלה ואחכ קבוצתית או באחת מהשיטות האחרות לשיקום הגב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון
    שלומי
    04/10/2009

מזה שלושה שבועות סובל מכאבי גב תחתון המקרין לישבן ולברך.. קיבלתי זריקת וולטרן וכדורים אטופן. לאחר שלא היה שיפור קיבלתי אסיבל יחד עם קרוקסיה ואלגוליזין.. ללא שיפור...
    המצב היום שבנוסף לכאבי הגב התחתון האב התפשט לגב עליון ולצאוור כולל כאבים בזרועות...
    אני לא יכול להתכופף ומוגבל בתנועות....
    צילום רנטגן לא הראה בעיה....
    ממה זה יכול לנבוע ומה ניתן לעשות???? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• כאבי גו כללים

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

הכאבים את מתאר אינם אופינים לכאב שמקרו בלחץ של דיסק ויכולים לנבוע מסיבות שונות
    אני ממליץ לחזור לרופא להשלים את הברור על ידי בדיקה גופנית מכוונת ,בדיקות דם ראומטיות וצילומים מכוונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעמלות יתר ונדודי שינה
    יניב
    03/10/2009

אני בן 23 ומלפני 6 שנים התעסקתי בהרמת משקולות רצינית. אני מודה שהייתי שם יותר מדי לחץ על הגוף שלי (משקולות כבדים מדי ושעות רבות מדי). אפילו נפצעתי בשלב מסויים בזרועות שלי ומכך לא יכולתי להמשיך את ההתעמלות הזאת.

אבל הבעיה שלי היא שבאמצע כל העניין הזה אם הרמת המשקולות התחלתי לסבול מנדודי שינה קשים ביותר ומכך נאלצתי להפסיק את האימונים שלי. אפילו עד היום אני סובל מנדודי השינה האלה ומכך אני סובל מעייפות קיצונית לאורך כל שעות היום ולא מסוגל לעבוד או לתפקד בכלל כבר שנים.

אף אחד מהרופאים שהייתי אצלם לא מצא את הבעיה שלי. אבל בזמן האחרון התחלתי לחשוב שאולי איכשהו הנדודי שינה האלה היו יכולים להיגרם ע"י ההתעמלות הקיצונית שעשיתי בזמנו. במיוחד בגלל שזה התחיל באותו הזמן. האם זאת אופציה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התעמלות יתר ונדודי שינה

הוספת תגובה

• נדודי שינה

ד''ר יונה יניב
    06/10/2009

לא, פעילות גופנית לא גורמת לנדודי שינה, וגם אין השפעה כזו לאחר מספר שנים.
    אולי כדאי להבדק במעבדת שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה

ד''ר זאב פלדברין
    14/10/2009

לא ידוע לי על קשר ברוטר בין נדודי שינה לבין התעמלות מאומצת כאשר הדבר נמשך שנים
    המלצתי שתפנה למעבדת השינה שלהטכניון שיש לה סניף גם בתל אביב ואני בטוח שהם יעזרו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לא מוסברים ביד שמאל
    לי
    02/10/2009

שלום רב,

אני בת 19 וחצי. לפני כשנתיים החלו לי כאב מציק של כמו שריר תפוס ביד שמאל בחלק הפנימי של כף היד עד החיבור בין כף היד לבין המשכה. אני שמאלית ובמהלך עבודת אמנות שעשיתי הייתי חורטת הרבה עם היד הזאת, מה שהיה גורם לי פעם לכאבים. הכאבים הללו באים והולכים, רוב תקופות השנה אני כלל לא מרגישה אותם אולם לפעמים הם מתחילים שוב ופוסקים אחרי כמה ימי: בימים אלו אני מרגישה אותם רק כשאני עושה תנועות מסוימות עם היד, אלו לא כאבים חזקים ואינם כואבים כאשר נוגעים. אולם הרוטינה הזו חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן והלכתי לאורטופד כמה פעמים, הוא שלח אותי לצילום רנטגן בו התברר שיש ציסטה קטנה ביד, אולם לא ממש באזור שבו ממוקד הכאב. הכאבים הפסיקו לתקופה של חצי שנה ושוב חזרו לכמה ימים והלכתי שוב פעם.... הפעם האורטופד המליץ על מיפוי עצמות ואני קצת חוששת מהבדיקה הזאת. הוא אמר שזו קרינה רבה יותר מרנטגן וגם החומר שמזריקים נראה לי מאוד מפחיד... ובכלל, הוא ציין שבעזרת הבדיקה הזו ניתן רק לגלות את האזורים הבעיתיים אך לא לדעת בדיוק במה מדובר והרי זה מה שאני כן רוצה לדעת. אני קצת חוששת לעבוד בדיקה כזו מקיפה לכול הגוף, כשמדובר רק בכאב, לא חזק בכלל ביד, שעובר אחרי כמה ימיים ומצד שני, אם אני מוותרת על הבדיקה הזו אני מרגישה שלא עשיתי הכול כדי לדעת בוודאות שזה לא משהו מסוכן חלילה.
    מה הסיכון בבדיקת מיפוי עצמות עם TC?האם באמת הקרינה של החומר והצילום מסוכנים כול כך?
    האם באמת כדאי ללכת למיפוי כזה רק בשביל כאבים כאלו שמתוארים כאן?
    מדוע כול הגוף חייב לעבוד את המיפוי הנ"ל... אני זקוקה למשהו נקודתי...
    אודה מאוד לתשובתכם, שכן אני מאוד מודאגת,
    בתודה לורה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לא מוסברים ביד שמאל

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    04/10/2009

במיפוי מזריקים חומר רדיואקטיבי שמתפנה מהגוף בתוך 48 שעות. אם יש לרופא רושם שבדיקה כזו תמקד את הבעיה כדי להמשיך בברור או טיפול אזי כדאי לעשות אותה. אם הכאבים מופיעים ליומיים פעם בחצי שנה, אולי אפשר לוותר. צריך גם לברר את תזמון הכאב עם פעילות מסוימת או סתם בלי קשר -מאת זה את צריכה לברר לעצמך, ואז לפנות שוב לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש בדיקת אולטרסאונד לאיזור הגב ?
    דניאל לוין
    30/09/2009

שלום לכם
    אני בן 24 וסובל בערך שנתיים מכאבי גב באיזור אמצע הגב
    כ 10 סמ' מימין לעמוד השידרה - לפני עצם גדולה ובולטת כשמזיזים את הידיים ( מקווה שהמיקום שתיארתי מובן )

עשיתי לפני כחצי שנה צילומי רנדגן לגב , ללא שום מצאים !!!
    הופניתי לכירופרקט ל 16 טיפולים פעם בשבוע שעזרו קצת למשך יום עד יומיים אחרי כל טיפול.

הכירופרקט אמר לי שהוא חושב כי יש לי דלקת בנקודה מסוימת שהיא כואבת לי מאד כשלוחצים עליה (בדיוק באיזור אמצע הגב כ 10 סמ מימין לעמוד השידרה - כפי שתארתי קודם )
    השלה שלי היא האם בעזרת בדיקת אולטראסאונד ( בלי קרינה) באיזור הכואב אפשר לזהות האם באמת יש שם דלקת ?
    ואם כן כיצד מטפלים בדלקת באיזור הזה

מודה מראש על תשובתכם המלומדת

בברכה

דניאל לוין

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי לקבל תשובה . . . ? ? ?

דניאל
    02/10/2009

תודה
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה ברגל
    שלומי
    30/09/2009

שלום לך,
    אני בן 20 אני סובל מcp קל
    מתבטא בבעיה ברגל שמאל חולשה, בעיה בברך ומתח בגיד עברתי 4 ניתוחים
    אני מטופל בבית חולים העמק
    אני מרגיש עכשיו שאני צריך טיפול. הגיד שלי מתוח מאוד והברך בולט קצת החוצה.. שאני הולך העצם בברך כואבת מעט וזה לא נעים
    הרופא אמר שאין מה לעשות שאני צריך לקבל את זה שאני נכה
    הנה מה שהוא כתב במכתב:
    תלונות:
    עבר הארכה של גיד אכילס מצד שמאל מתלונן על כאבים וחולשה של הרגל
    ממצאים:מתהלך פלנטיגראד.
    הגבלה בתנועות כיפוף גבי של הקרסול בהשוואה לצד ימין מתח קל של גיד הכילס.
    דילדול בשרירי השוק בצורה קשה בהשוואה לצד השני.
    דיון:
    מדובר בהגבלה בתנועות על רקע גרמי . לדעתי כל ניתוח לא יביא לתוצאה טובה יותר.

אני יודע שאתה לא מכיר אותי ושאתה צריך ליראות אותי בכל זאת אם תוכל להביא לי את חוות דעתך השמח
    תודה והמשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ברגל

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    01/10/2009

נסה למקד את השאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי זרוע חזקים
    אורי שיליאן
    29/09/2009

היי
    יש לי בעיה בתוך הסיב של השריר בכתף,זה גורם לי לכאבים קשים
    כאשר אני מבצע תנועה ארוכה עם היד יש לי כאבים עזים
    איכן אני עושה זיריקה תוך כדי הדמיה עם רופאים שבהסדר של הביטוח
    או האם יש לכם הצעה עבורי
    אורי

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי זרוע חזקים

הוספת תגובה

• כתף

ד''ר יונה יניב
    01/10/2009

ראשית יש צורך בבדיקה ע"י אורתופד ורק אחרי האבחנה יבוא הטיפול המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה