מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לטפל במצב צפיפות העצם אצלי? תודדורון11/03/2009
בן 62, תוצאות בדיקת צפיפות עצם במכשיר PRODIGY בשיטת DEXA: עמוד שידרה – צפיפות ממוצעת של חוליות 2L-4L 1.051 % מהממוצע של שיא מסת עצם בצעירים/רות 85 T SCORE 1.6 מינוס % מהממוצע של גיל הנבדק 90 הצפיפות: אוסטאופניה בינונית הירך – צפיפות בצואר הירך ימין 1.007 שמאל 0.962 % מהממוצע של שיא מסת עצם בצעירים/רות ימין 94 שמאל 90 T SCORE ימין 0.5 מינוס שמאל 0.8 מינוס % מהממוצע של גיל הנבדק ימין 110 שמאל 105 T SCORE TOTAL HIP ימין 0.0 שמאל 0.4 מינוס הצפיפות: ימין ירידה גבולית שמאל ירידה גבולית אוסטאופניה: ערך בין 1 מינוס ל- 2.5 מינוס סטיית תקן. אוסטאופורוזיס: ערך T נמוך מ- 2.5 מינוס סטיית תקן. יש מקום למעקב ולבירור. מבקש הערכת מצבי ומה הלאה לברר/לטפל? תודה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיפות עצם
ד''ר יונה יניב12/03/2009לפי התוצאות המצב אצלך סביר לגמרי. אין צורך בנטילת תרופות מסוג פוסלן או אקטונל אבל תמיד רצוי להוסיף קלציום יחד עם ויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך ד"ר שתי שאלות..
דורון13/03/20091). בדקו את השידרה והירך אך לא את כף היד וכד', מה חסר? 2). עם תוצאות שלי ובגילי כשזו בדיקתי הראשונה/היחידה, מתי לעשות בדיקה חוזרת (והאם לבקש גם איברים נוספים)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי הנוספת דולגה ד"ר.
דורון15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפיפות עצם
ד''ר יונה יניב16/03/2009לא חסר כלום, זו הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קנאקים" בצוואררותי10/03/2009
שלום רב, אני בת 40, בריאה בד"כ. לפני מס' חודשים התחלתי לסבול מבעיה של "קנאקים" בצוואר - בכל פעם שאני מסובבת את הראש מימין לשמאל יש לי "קנאק" בצוואר. זה אמנם לא כואב, אך מטריד מאד, ואני חוששת מן המשמעות בטווח הארוך. אורטופד אליו פניתי אמר שאין מה לעשות בעניין. עד כמה תופעה זו מסוכנת? והאם אכן אין שום אפשרות לטפך בה? בתודה מראש, רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר
ד''ר יונה יניב11/03/2009התופעה איננה מסוכנת ואכן אין אשרות לטפל או להעלים אותם, הם יכולים לחלוף לבד או שתתרגלי איליהם. בכל מקרה אני ממליצע על פעילות גופנית מתאימה לחיזוק שרירי צוואר וגו וכמובן הרפיות ומתיחות תחת השגחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח ממצאיםשון10/03/2009
במיפוי התקבלו התוצאות הבאות: ייתכן os yrhdubuo וכן קליטה מוגברת (טראומה?) בacromion מדובר על רקדנית בת 16 המון תודה שון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח
ד''ר יונה יניב11/03/2009לא העתקת נכון, המילה בהחלט לא ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר הבריח בכתף אצל ילד בן 5 וחציאורטופדיה10/03/2009
שלום! היום הבן שלי בן 5 וחצי שבר את עצם הבריח בכתף שמאל באימון ג'ודו. במיון שמו לו מתלה ואמרו לנו שזה לוקח בערך 3 שבועות. האם באמת זה הזמן שזה לוקח או זה יותר מזה כי עוד שבועיים וחצי אנחנו נוסעים לחו"ל ( לדרום אמריקה) ויש לנו טיסה ארוכה. האם תהיה לו בעיה? אני מודאגת מאוד שיהיה סיבוך כלשהו. מה בקשר לגן? האם אסור לו ללכת לגן 3 שבועות או כשכבר לא יכאב לו יוכל לחזור לגן? תודה דבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם הבריח
ד''ר יונה יניב11/03/2009שלום דבורה
אין מה לחשוש, כשלא יכאב לו, המלתה רק יעיק עליו והוא ישליך אותו. 3 שבועות הם זמן סביר בהחלט ואין צורך לדחות או לבטל את הטיסה. כל זאת כמובן אם אין בעיות נוספות, אבל בגיל 5 וחצי לרוב! אין בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפרק כף היד/שורש כף היד..חששדנה10/03/2009
שלום, אני ניפצעתי בעבודה במפרק כף היד, שורש כף היד אני כרגע נמצאת תחת השגחה,טיפולים וכו'... יש חשש לדלקת בגידים במפרק FLEXOR TENDINITIS עשיתי רנטגן ובדיקת EMG והכל יצא נורמלי, אך עדיין יש לי כאבים רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע איך אפשר לגלות בעוד איזה דרך האם כדאי לעשות מיפוי עצמות? אני בת 27 ואמרו לי שזה קצת יכול להזיק לפריון משהו כזה אני יודעת שמה שמומלץ זה רק מנוחה ,אני לוקחת אטופן בשעות הצורך כשמשש כואב לי אבל הבנתי שהכדור הורס את הקיבה אז אני לא רוצה להגזים איתו גם אשמח אם תתנו לי ייעוץ כלשהו, תודה מראש דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בעבודה
ד''ר יונה יניב11/03/2009כמה זמן את כבר סובלת? מתי היתה הפגיעה? איפה בדיוק כואב ומתי? מה כן עוזר לך? וכמובן בדיקה... מי שצריך להחליט על בדיקות נוספות הוא כמובן האורתופד או כירורג היד המטפל בך, כמובן צריך להסביר לך מדוע הוא מחליט על בדיקה מסוימת וכמובן על כל טיפול שאת זקוקה לו, או עזרים כמו סדים.
הסיבות לכאבים יכולות להיות שונות ורבות מכדי לעשות הכללות שלא לצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות בלוטה ברגלמוטי10/03/2009
בתקופה האחרונה בזמן הריצה(בלבד) מידי פעם מתנפחת לי בלוטה/בליטה מעל הקרסול ברגל ימין טיפה לכיוון הצד הימני של רגל ימין כלומר לא ממש במרכזה של הרגל,ברגע שאני מפסיק לרוץ,תוך דקה בערך הגולה/בלוטה קטנה עד שנעלמת לחלוטין,אני אציין שהבליטה הזאת היתה גם בעבר הרחוק כאשר רצתי אבל היא הופיעה בתדירות נמוכה יותר ועכשיו היא גם טיפה יותר מטרידה מבחינת כאב,זה לא כאב חד אבל תחושה לא נעימה שמפריעה להתרכז בריצה בלבד,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה
ד''ר יחזקאל טיטיון15/03/2009פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.
יש לבצע US.
נשמע שיש לך גנגליון = ציסטה סינוביאלית.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת חלק מהפיבולהנמרוד10/03/2009
בעקבות ניתוח שעשיתי , קובע ראש הפיבולה לטיביה בבורג והוצא חלק של כס"מ 1 מהפיבולה כ-10 ס"מ מתחת לברך. הבורג נשבר והוצא החלק שהיה בפיבולה (החלק בטיביה נשאר). האם הפיבולה שנשארת " תלויה באוויר" לא יכולה לגרום נזק בהנעת הקרסול הרי היא זזה בתוך הרגל? לפי מיטב הבנתי העצם לא תתחבר לעולם. חיפשתי בספרות המקצועית ולא מצאתי שום חומר רלוונטי. הכאבים ברגל עזים מאוד כנ"ל נפיחות ושינוי צבע העור מאודם לחיוור עד אפור.האם יש לך איזשהוא רעיון? כל קצה חוט יתקבל בברכה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיבולקטומי
ד''ר יחזקאל טיטיון15/03/2009בד"כ זה לא מפריע אם החיתוך הוא מספיק גבוה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קבלתי תשובה- שואלת שובחנה10/03/2009
שלום. יש לי 2 שאלות בקשר פקטור גדילה מתסיות הדם. האם טיפול עם פלסמה עשיר תסיות יכול לבוא במקום ניתוח במקרה של מרפק טניס? האם טיפ]ול בפקטור גדילה מתסיות נחשב נסיוני או טיפול מקובל לעזור לריפוי גידים כמו אכילס?? לאחרונה קראתי על הטיפולים. תודה. יש לי 2 בעיות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקטור גדילה
ד''ר יונה יניב10/03/2009פקטור גדילה איננו טיפול מקובל בדלקות גידים, לא אכילס ולא מרפק טניס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של זריקת קורטיזון
גלעד03/01/2011שלום רב, אני בן 35. לפני כשנה סבלתי מבורסיטיס דו-צדדי וקבלתי זריקת קורטיזון בכל צד.
הכאבים אמנם חלפו תוך כחודש, אבל הופיעו אצלי מספר תופעות לואי כגון:
אדמומיות ופצעי אקנה על הצוואר והחזה, נפיחות של איזור הצוואר והפנים, דפיקות לב וכו'.
תופעות שהלכו ודעכו במשך מספר חודשים.
יותר מאורתופד אחד אמר לי שאין לזריקות כזו השפעה. אבל הנה עובדה - אני לא היחיד !
כעת, יש לי שוב מתקפה של כאבי גב תחתון עם הקרנות חזקות לרגל שמאל.
אתופן וארקוקסיה נותנים הקלה אבל הכאב נשאר חזק.
הציעו לי לקבל זריקות קורטיזון ואני חושש מהתופעות שהוזכרו. רופא מומחה יעץ לי לא להסתכן בזריקה נוספת מחשש לסיבוכים חמורים יותר.
השאלה היא: האם יש סוגים שונים של קורטיזונים מוזרקים? האם ידוע על רגישות לחומרים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת קורטיזוןדנה09/03/2009
שלום רב, קיבלתי לפני חודש וחצי זריקת קורטיזון עקב דלקת בכף הרגל. מאותו יום התחלתי לראות לא טוב למרחק (למשל, הכתוביות בטלויזיה נהיו מטושטשות). מיד ייחסתי זאת לתופעות לוואי של הזריקה. ואולם, לפי רופא האורטופד, אין תופעות לוואי כזו מקבלת קורטיזון. גם לפי רופא עיניים, אשר בדק את הראייה שלי ורשם לי משקפיים (לפני כן הראייה שלי הייתה בסדר גמור). 1. האם זאת רק מקריות שהדרדרות הראייה חלה באותו יום שקיבלתי את הזריקה? האם ידוע לכם על הקשר בין שני הדברים? האם בכל זאת זו תופעת לוואי שתעבור עם הזמן? 2. כמה זמן בדר"כ נמשכות תופעות הלוואי של זריקת קורטיזון? תודה מראש, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת קורטיזון
ד''ר יונה יניב10/03/2009אין קשר כזה. כמות הסטרואידים המוזרקת בזריקה כזו היא קטנה ביותר ומינון כזה לא יכול לגרום לירידה בראיה .
איזה תופעות לואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת קורטיזון - תופעות לוואי
עינת21/05/2010שלום,
לאחר שהובחנה אצלי טרוכנטריק בורסיטיס בשני המפרקים באגן - קיבלתי זריקת סטרואידים בצד אחד
- תופעות הלוואי היו קשות..התקפת אקנה על הפנים והצוואר וכן בגב בעליון, מחזור חודשי של 13 יום
וכן קצת שיעור בצידי הפנים. רציתי לדעת האם אלו תופעות נורמליות ומוכרות לאחר זריקה מקומית אחת. האם השיעור שעל הפנים אמור לעבור בעצמו לאחר תקופה מסויימת (אני כבר חודשיים לאחר הזריקה). באקנה טיפלתי בעזרת אנטיביוטיקה מיוחדת.
בברכה,עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התןפעןת האלה עברו
דניאל05/03/2015שמי דניאל, הזריקו לי קורטיזון בגלצ חשש לבקע דיסק והפנים שלי נפןחות כבק מעל חודש, יש לי שיעור שלא היה בפנים. רציתי לדעת עינת אם משהו השתנה אצלך. גל רופא שהתייעצתי איתו אמר שזה עניין של זמן אבל אף אחד לא ידע כמה זמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקה
ד''ר יונה יניב23/05/2010לא, לא מוכרות לי תופעות כאב לאחר הזרקת סטרואידים מקומית. אבל - תלוי מה היה החומר המוזרק - ייתכן והוא משפיע על ייצור סטרואידים עצמית ולא סטרואיד בעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעל יד שנייהאורית09/03/2009
שלום ביתי בת השנתיים וקיבלתי נעל מאחותי שהייתה בשימוש שלוש פעמים. האם ניתן לנעול נעל משומשת במצב טוב? תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעל יד שניה.
ד''ר יחזקאל טיטיון15/03/2009כתבתי לך בפורום אחר, אין שום בעיה לקחת נעל יד שניה לילד קטן.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגןקרינה07/03/2009
בני בן ה17 אובחן כבעל רגל עם בעיית פלטפוס ע''יי רופא אורטופד מומחה. אך בתוצאות צילומי הרנטגן של כף הרגל נראה כי הכול תקין. שאלתי היא האם ניתן לזהות פלטפוס בצילומי רנטגן רגילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה
ד''ר רון ארבל07/03/2009ניתן לאבחן בצילום מיוחד שנעשה בעמידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- olecranon #טלי07/03/2009
האם במקרה של שבר ללא תזוזה ב-olecranon אצל בת 85, יש צורך לקבע את הזרוע ב-adduction?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר # olecranon
ד''ר רון ארבל07/03/2009לא!
אין קשר בין ADDUCTION של הזרוע לבין האולקרנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה דחוף.........שני טלקר07/03/2009
רציתי לדעת החלקתי נפילה חזקה על אזור הישבן ועצם הזנב קשה לי לעשות פעולות ולשבת הרופאים אמרו אחרי צילומים שזה מכה יבשה וזה נורא כואב לי רציתי לדעת כמה זמן אתם מעריכים שזה יעבור ואני יחזור לשגרה אני עושה הכל אבל קשה לי בעיקר לשבת אני אחרי 4 ימי מנוחה בבית ושמתי הרבה חימום על האזור ולקחתי כדורים משכחים כאבים רציתי לדעת עם ברגע שהמכה עוברת הכל רגיל ואני יכולה להתאמן בחדר כושר או שזה תהליך ארוך אני חייבת תשובה דחוף יש לי שבוע הבא נסיעה לאילת ואני חייבת לדעת מה קורה איתי אשמח עם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף...
ד''ר רון ארבל07/03/2009חבלה בעצם הזנב יכטולה לגרום לכאב מקומי גם מספר שבועות לאחר החבלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום תקיןרמי07/03/2009
שלום רב אני בחור בריא בד"כ בן 30 עברתי לפני חצי שנה תאונת דרכים קלה והיה לי רק "צליפת שוט". כל צילום ע"ש וצוואר היו תקינים. עברתי טיפול פיזיותרפי, דיקור סיני וכו'. עד היום אני סובל מכאבים בצוואר וע"ש. אחרי זמן בישיבה הצוואר קצת נתפס. ויש לי הרבה קליקים. שאלתי היא : עד כמה צילום רנטגן מדייק באבחנת נזק בחוליות ? והאם יש עוד בדיקה היותר מדוייקת שנותנת "תמונה" יותר ברורה לגבי מה קורה אצלי בין החוליות ???? יש לציין שמאז ועד היום אין כרית בעולם שלא ניסיתי אותה וחבל על הכסף כי שום דבר לא עוזר והשינה תמיד מוטרדת ! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום תקין
ד''ר רון ארבל07/03/2009שלום רב
בדיקות אחרות הן מפוי עצמות, MRI ובדיקות פונקציונליות אך הזמנת בדיקות אלו תלויה בתוצאות הבדיקה הפיסיקאלית שלך ע"פ הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מרפק תוך נטילת התרופה PLAVIXרפי07/03/2009
שלום לרופאים הניכבדים אני אמור לעבור ניתוח במרפק לכריתת חלק מה- BURSITIS וזאת לאחר הצטברות נוזלים במרפק בתקופה של חודשיים ימים. בוצע ניקור ע"י אורטופד והוא שאב משם לדבריו 60cc של דם נקי, הופניתי לבי"ח שם הוחלט לבצע ניתוח. לפני כ- שנתיים וחצי עברתי צינתור והושתל בעורקי סטנט מפריש תרופה, לפני שלושה חודשים עברתי צינתור נוסף והושתל בעורקי הראשי סטנט מפריש תרופה ובהיסתעפות מהעורק עוד סטנט רגיל. בכל תקופה זאת אני משתמש בתרופה PLAVIX בהוראת הקרדיולוגים. הקרדיולוג המטפל וכן המצנתר מסרבים בכל תוקף שאפסיק את לקיחת ה- PLAVIX לצורכי הניתוח ואין תחליף לתרופה (קלקסן). מאידך האורטופדים בבי"ח מסרבים לנתח תוך נטילת התרופה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוויקס
ד''ר רון ארבל07/03/2009שלום רב
ניתן בהחלט לנתח ניתוח כפי שאתה אמור לעבור תוך כדי נטילת פלאויקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)