מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםלאה17/04/2009
שלום ד"ר,
לאמא שלי בת ה- 70 כואבות מאוד 2 הזרועות
הימנית יותר מהשמאלית
אציין שלא מדובר בכאבים בכתפיים אלא בזרועות שמחוברות לכתפיים
אימי אומרת שיש לה חברות שקיבלו זריקה נגד כאבים והן מאוד מרוצות
האם תוכל לומר לי מה היתרונות ומה החסרונות שבזריקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב20/04/2009כאבי בזרועות הם בדכ"ל הקרנה מהכתפיים.. יש כמובן צורך בבדיקה כדי לברר במדויק. הזריקה היא זריקת סטרואידים ולא מתאימה לכל אחד. בעקרון זוהי זריקה אנטי דלקתית וההזרקה צריכה להיות מכוונת לאיזור המודלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פריקה בכתפייםעומרי14/04/2009
שלום רב, רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד תת פריקה בכתפיים (בשתיהן) אשר עברתי אינספור פעמים במהלך 10 השנים האחרונות יכולה להשפיע על הפרופיל הצבאי?
תודה מראש,
עומרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש למישהו תשובה בשבילי?
עומרי19/04/2009יש למישהו תשובה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עומרי
טניה19/04/2009היי..
איך שאני יודעת זה ישפיע מאוד וזה יוריד לך את הפרופיל ל45...
ויחידות קרביות מבחינתך לא יהיו אופציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף רגל ימיןצבי14/04/2009
בעקבות כאבים בכף רגל עשיתי צילום ובתוצאה נרשם:
אוסטיאופיט בפלנגה דיסטלית של אצבע 1.
מה הפירוש של התוצאה
תודה מראש
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיז
ד''ר יחזקאל טיטיון19/04/2009עניתי לך בפורום אחר. מדובר בזיז של עצם בגליל מרוחק של הבהן.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע חלקי של ה-SLIL וחוסר יציבות דיננטע13/04/2009
ד"ר שלום! אני בת 32 לפני כשלוש וחצי שנים נפגעתי בתאונת דרכים (30.11.05) , באיחור רב ע"י ארטוסקופיה שביצעו לפני שנתיים (15.3.07 ) גילו שיש לי קרע חלקי של ה-SLIL וחוסר יציבות דינמי, פתיחה של S-L לפי סיטי 6.5 מ"מ. מבחינת טווחים יש לי טווחים טובים אבל יש כאב תמידי ואני הולכת עם סד שאם אני מנסה להוריד אותו הכאבים מחמירים . אני מתלבטת בנושא היות וזאת היד הדומננטית שלי, האם לעבור ניתוח קיבוע LIMITED S-L FUSION אשמח לשמוע חוות דעת בנושא ?(הפחד העיקרי שלי הוא שהניתוח יפגע בטווחי התנועה) כמו כן, אשמח לדעת האם יש דרך שיקומית אחרת שאפשר לנסות כדי להתמודד עם הכאבים? לאחרונה עשיתי צילום ביקורת בפענוח נכתב שאין ממצא גרמי שהמרווחים והמפרק תקינים האם יתכן שלמרות הכאבים התמידים/כרוניים(לא נראה הגיוני) ביד הקרע התאחה מעצמו? תודה נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SLIL
ד''ר יונה יניב13/04/2009בדכ"ל קרע של SLIL לא מתאחה לבד. בארתרוסקופיה ניתן לראות מה דרגת הקרע והטיפול - בהתאם. בדרגות פרהדינמיות ניתן לעיתים לנסות! לטפל ארתרוסקופית. בדרגות דינמיות לא.
קבוע חלקי של עצמות שרש כף היד תמיד!! גורם להגבלה בתנועה. ובדכ"ל כשיש כאבי מפרק - הורדת הכאב באה על חשבון התנועה. צילום בקורת רגיל חסר משמעות, ויש צורך בצילומי stress. הצילום הרגיל, כנראה, בא כדי לבדוק אם יש לך כבר שינויים ארתריטים במפרק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נטע14/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעל ומדרס מתאימים לפלטפוסדורה13/04/2009
שלום. יש לי כאבי ברכיים כתוצאה משוני באורכי הרגליים( כחצי סמ', מולד) שיצר גם פלטפוס. אני רוצה לרכוש סנדלים לקיץ- האם יש מומלצים יותר מטבע נאות? פרט לכך, עבור הנעל הסגורה- יש לי מדרסים לא איכותיים במיוחד, האם אתם ממליצים על רכישת מדרסים ביו-מכניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים.
ד''ר יחזקאל טיטיון19/04/2009בד"כ אין צורך במדרסים "ביאומכנים" תלוי במנח העקב שלך. אני ממליץ לך להבדק ע"י אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל לפני שאת מוציאה הרבה כסף על מדרסים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליים/שוקייםבת-של12/04/2009
אני בת 63.שנים חשתי חוסר-שקט ברגלים.זכור לי שאף בנעורי התלוננתי שרגלי "מותחות" לי,אך לא התיחסו לכך. הכאבים החריפו עקב כדורי סטטין שונים.לקח זמן עד שהבנתי(בעצמי,מקריאה באינטרנט)שאלו תופעות לוואי.נסיתי סוגים שונים,אך לשוא.כיום אני מקבלת COLESTID,מין אבקה,שנאמר שאין לה תופעות לואי וכאבי רגליים. בכ"ז אני חשה ששרירי רגלי האחת מציקות,כואבות.אני חשה,לעיתים,כמו נכה,מוגבלת.לא יכולה לעמוד זמן ממושך, או סתם להסתובב,לטייל. פעם הייתי אצל נוירולוג,ש"שמח" נורא לאבחן זאת כRLS ,רצה מיד לצרפני לקב' מחקר ורשם לי REQUIP,אך פחדתי ונמנעתי מלקחת. גם לבדיקת EMGנשלחתי.בסריקה טומוגרפית של ע'ש גבי מתני סקראלי נמצא היפרלורדוזיס מותני ניכר.זיזים קדמיים בשולי גופי החוליות ודגם בלט קדמי ודו צדדי של האנולוס.ועוד דברים כאלה... איני סובלת מכאבי גב! האורטופד אמר: הגב משפיע על הרגלים.אך עם כל הכבוד לי יש חשד ותחושה שכאבי השריר ברגל,אינם קשורים כלל לגב וסתם פוטרים אותי בלא-כלום ו"אין מה לעשות" -אך אני ממשיכה לסבול. אני עובדת,אנרגטית,שמחה אך סובלת. סליחה שהארכתי.מה ניתן עוד לעשות ולא עשיתי? למי אפשר לפנות?הרי אין "רופא רגליים" ... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מתיחס לשאלות??????
בת-של20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלגוס ואלגוסקרן12/04/2009
אני בת 55 כבר שנים אני סובלת מהלגוס ולאגוס ולא מעזה לעבור את הניתוח. אני רוצה לציין שהכאב מופיע ברגל ימין בלבד כאשר אני נועלת נעלים אם הן לא מספיק רחבות . [ותודה למי שהמציא את נעלי קרוקס] האם אפשר לעבור ניתוח זה בהרדמה כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה.
ד''ר יחזקאל טיטיון19/04/2009כן בהחלט ניתן לעבור הניתוח גם בהרדמה כללית.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבאריאל12/04/2009
מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבי גב תחתון. הכאב לא הופיע כתוצאה מפעילות כלשהי, אך טורדני מאוד, בעיקר בעת מעבר מישיבה/שכיבה לעמידה (כואב בעיקר במידה ואני מתעוררת בלילה). בתחילה רופא משפחה התרשם משרירים תפוסים והמליץ על משככי כאבים. בהמשך פניתי לאורתופד אשר נתן לי תרופה אנטי דלקתית (ארקוקסיה) ל-10 ימים. התרופה הפחיתה במעט את הכאב אך לא העלימה אותו וכעת היא הסתיימה והכאבים חזרו. עלי לציין כי אני חשה גם קרנה של הכאב לאזור הצלעות בחזה ולעתים גם לאזור הירכיים
על מה זה יכול להעיד ומה כדאי עוד לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים תפוסים
יערה16/04/2009שלום אריאל
לאחר שהתוודאת כי לא מדובר בדלקת ולרופא לא היה פתרון אלטרנטיבי לבעיה, אני רוצה להעלות השערה כי אולי ומדובר במחסור במינרל המגנזיום בגופך. המגנזיום נחוץ כדי לבנות ולתחזק את השרירים והעצמות בגוף. בד"כ כאשר קיים מחסור בגוף השרירים נתפסים ואף מתכווצים עד כדי התקף המלווה בכאבים עזים במיוחד בלילות. האוכלוסיה הסובלת מהתכווצויות אלה היא מגוונת (נשים בהריון, ספורטאים, הגיל השלישי) שמירה על תפריט מגוון ואכילת תרד שקדים ושוקולד מריר הכרחיים אך לא תמיד נותנים מענה לבעיה. קיים תוסף מגנזיום אשר פותר את הבעיה באופן מיידי מהלילה הראשון ומותאם במיוחד לסובלים ממחסור במגנזיום - התכווצות שרירים "anti leg cramps" של נווה פארמה.
מקווה שיכולתי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע ברצועהיעקוב.א10/04/2009
שלום רב וחג שמח לפני 4 חודשים היה לי קרע ברצועה בקרסול שמואל שאלתי היא למה יש לי עדיין נפיחות בצד הפנמי ולפני כמה ימים היתחלתי להרגיש זרמי חשמל באצבעות הרגל אבל ממש חזק שגורם לי לשבת ולנוח כמה דקות טובת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם
ד''ר יחזקאל טיטיון19/04/2009תחושת זרם בד"כ נובעת מלחץ על עצב שעובר שם - העצב הטיביאלי.
פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד רדומהלופו08/04/2009
שלום אני בן 37 ומטופל בברוטיזולאם וצפרלקס כבר יותר מחודשיים
כבר כמה ימים אני שם לב שאין לי תחודשה בכף יד ימין ,שהיד כאילו רדומה ואפילו הכתב שלי שונה
עשיתי בדיקת EMG ליד והבדיקה היתה בסדר,האם יכול להיות שהבעיה היא אורטופדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד רדומה
ד''ר יונה יניב12/04/2009יד רדומה ובדיקת EMG לא מלמדים דוקא על בעיה נןירולוגית. לפעמים הבעיה אורתופדית הגורמת ללחץ על עצבים. אבל - יש צורך כמובן בבדיקת אורתופד או נוירולוג לברר את מיקום הבעיה בעצב/ים ואת הEMG לבצע בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שונים בגוףדייב07/04/2009
שלום,
לפני כ-3 חודשים החלו להופיע אצלי כאבים חזקים בזרוע יד ימין ובכף היד,
שהתפשטו עם הזמן לכאבי צוואר וכתפיים.
במהלך התקופה ביצעתי בדיקות שונות- בדיקות דם, בדיקת EMG לזרוע ימין, אולטרסאונד מפרק ימין, צילום רנטגן עמ"ש צווארי וצילום סונר של המרפק צד ימין. תוצאות הבדיקות היו תקינות, למעט בצילום הצווארי בו נראה כי עמוד השדרה התיישר (האורתופד שלי הסביר לי כי נובע כתגובה לכאבים אותם אני חש) ורמת B12 נמוכה יחסית של 191.
עוד בבדיקת האורתופד הוסבר לי כי קיימת אצלי יתר גמישות ברצועות ועלי להחל בפעילות גופנית לשם חיזוק השרירים- שחייה, תרגילים, פיזיותרפיה וכו'.
החלתי לבצע את המוטל עלי, אך במהלך החודש האחרון הכאבים החריפו ומופיעים לרוב בכאבי שרירים חזקים בצוואר, כאבים בזרועות, ברגליים, בכפות הידיים והרגליים בצורה של הקרנת כאב חד למס' שניות/דקות, מה שמקשה עלי לביצוע פעולות יומיומיות-עבודה, לימודים וכו'.
יש לציין כי יתרה מהכאבים, במפרקי היד והרגליים שלי קיימים רעשים (קליקים) בלתי פוסקים בכל תזוזה של האיברים הנ"ל.
הייתי שמח לקבל חוות דעת אלו בדיקות נוספות עלי לעבור,
או עם מי מומלץ להיוועץ על מנת להגיע לשורש הבעייה- אורתפוד/נוירולוג או כל גורם מוסמך אחר.
תודה מראש וחג אביב שמח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבים בכל הגוף
ד''ר יונה יניב12/04/2009מאחר והצילומים ובדיקת הEMG לא מראים על בעיה מיוחדת, לדעתי יש צורך בבדיקת נוירולוג לראות אם יש פגיעה נוירולוגית ובדיקת ראומטולוג - אולי ישנה מחלה כלל-גופית הגורמת לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים שונים בגוף
דייב12/04/2009שלום ד"ר ותודה על המענה,
יש לציין כי את הצילומים שציינתי בוצעו לפני כחודשיים
ומאז הכאבים התחזקו, כמו כן גם בדיקת ה EMG בוצעה רק ביד ימין לפני למעלה מחודשיים.
יתרה מזאת, כאשר אני מזיז את הזרועות אני מרגיש רעשים של חיכוך עצמות בכתפיים,
האורתופד שנבדקתי אצלו הסביר לי את התופעה כי עצם השחי מתחככת בצלעות מאחר והרצועות שלי ביתר גמישות ועלי לבצע פעילות גופנית, אף על פי שהתחלתי לפני כחודש בפעילות של שחייה עדיין הרגשת החיכוך לא פסקה ואף התפשטה גם לזרוע שמאל (בתחילה רק בימין).
האם אין צורך לבצע צילום נוסף / CT או צילום אחר כלשהו לעמ"ש ?
האם מומלץ להתייעץ באופן פרטי עם אורתופד מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לדייב
דנית13/04/2009אסור לי אמנם להגיב על שאלתך כי אני לא רופאה.אבל במידה וכול הבדיקות יצאו תקינות אולי כדאי לשקול אם אתה סובל מפיברומיאלגיה-זה כאבים כרונים בכול השרירים בגוף ולא מגלים את זה בבדיקות .רצוי לפנות לרמטולוג.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גוף
ד''ר יונה יניב13/04/2009יש לקרא בעיון את תשובתי המקורית. רוב התשובות שם - אינני יודעת מי האורתופד שפגשת אבל רוב האורתופדים שעובדים בקופ"ח הם מומחים. ושוב - מאחר והכאבים כלל גופיים - יש צורך בבדיקת נוירולוג לודא מה מקור הבעיה - אילו עצבים ובאיזה גובה וייתכן גם בדיקת ראומטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור גברוני04/04/2009
שלום ,אני בן 21 ואני מעוניין ליישר את הגב שלי..מאז ומתמיד אני הולך מכופף ולא זקוף ויש לי כנראה עקמת ברמה מאוד מינימלית או לפי אורטופדים אחרים אני סתם הולך קיפוטי בלי עקמת,ורציתי לדעת אם חגורת גב יכולה לעזור לי לשפר את המצב,לא החגורות באלפי שקלים אלא החגורה הזאת בתמונה לדוגמא
מה דעתך בעניין דוקטור,האם החגורות האלה יעילות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודה לכם על ההתייחסות..
רוני10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף הידמיקי03/04/2009
מדי ערב יש לי כאבים בכף יד שמאל, גם כאב וגם תחושה של נימול מטריד,ממה יכולים לנבוע הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב05/04/2009מיקום הכאבים איננו מוגדר בשאלה ולכן השאלה מאד כוללנית. אם מופיע גם נימול ייתכן שיש לחץ על עצב. הלחץ יכול להיות ביד עתמה אבל גם באיזור המרפק, כתף או צוואר, נדרשת בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברךאילנה03/04/2009
שלום, רציתי להתעייץ לגבי בעיה שהתעוררה אצלי בשבועיים האחרונים.
לפתע החל לכאוב לי אזור הברך..חשבתי שאולי זה נובע מפצע או מכה אך עברו שבועיים ועדיין
כל פעם שאני לוחצת על האזור או נשענת על הברך זה כואב
אני לא מצליחה למצוא סיבה לכך, האם עלי להבדק או שזה משהו רגיל?
האם זו תופעת לוואי של מחלה? אשמח לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עונה כאן לשאלות..?
אילנה04/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר להגדרה רפואיתצוקי03/04/2009
שלום רב,
באבחנה של אורטופד שקיבלתי רשום באחד הסעיפים שאני סובל מ-
LOW BACK COMPLT.W/O RADIATION.
הייתי שמח להבין מה זה אומר..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר יונה יניב07/04/2009התרגום פשוט - כאבי גם עם או בלי הקרנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוד שידרה
אבי28/03/2011מה זה low back compl .t. o radlation
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשידרה
אבי28/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)