מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חימר ירוק לטיפול בפצעי בגרותאיה הוד02/09/2009
שלום,
דיפדפתי כאן וניסיתי למצוא הודעה שמתאימה לבעיה שלי, שהיא פצעי בגרות, וראיתי גם כאן וגם באתר אחר שממליצים על חימר ירוק.
רציתי לדעת איפה אני משיגה חימר ירוק, ולאחר שאני קונה איתו - מה אני עושה איתו? פשוט מורחת על הפצעים או שאני צריכה לערבב את זה עם משהו וליצור מין עיסה כזאתי?
בתודה מראש,
שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
שירי חבקין02/09/2009שלום שיר
את מערבבת עם מים עד לקבלת בוץ ירוק
ואז מורחת ישירות על הפצעונים. אני ממליצה
לשהות עם החימר מעל שעה אפשר גם יותר
אחרכך לשטוף במים פושרים ולמרוח מספר
טיפות של לבנדר או עץ התה
ניתן להשיג בחנויות טובה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שיר02/09/2009האם תוכלי להמליץ לי על חנות ספצפית? אני לא כ"כ יודעת לאן ללכת בשביל לקנות דברים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר ירוק
שירי חבקין02/09/2009שיר היקרה
אין באפשרותי להמליץ על חנות מסויימת
אני גרה בצפון הרחוק ואצלינו קונים את החימר
בגן האורגני בחצור:)
אני בטוחה שאם יש חנות טבע בסביבה תוכלי
לרכוש שם או לפחות להזמין דרכם , לא
אמור להיות מסובך
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריפ פנימיםטחורים02/09/2009
שלום אני סובל מטחורים פנימים כ 4 שנים
הלכתי לרופאה ועברתי קשירה על ידה משהו שלא עזר
שמעתי ממכם על משחת הממליס כרגע אני מורח אותה כיומיים ומחכה לתוצאות
האם היא טובה לטחורים פנימים ? או שסתם ביזבזתי כסף
מה עוד עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
שירי חבקין02/09/2009שלום רב
הממליס מסייעת לכיווץ טחורים חיצוני
וגם לפנימיים כך שלא ביזבזת את כספך
בכל מקרה המשחה מרגיעה ומשפרת את המצב
לגבי תוצאות הדבר מאוד אישי אך אתה אמור
להרגיש הקלה לאחר מספר שבועות של שימוש
במשחה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנוקריו
איה הוד02/09/2009
בדוק את נושא ה"אנוקריו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים והופעת פצע מוגלתי בפי הטבעתענתעו01/09/2009
שלום רב,
בני בן השבע סובל כבר 3 שנים מהופעת תולעים בתדירות של פעם בחודשיים שלוש. ניסינו דרכים שונות לטיפול: וורמוקס (כבר 6 שנים במהלך השנים), אכילת שום, שום בטוסיק, טיפול הומאופאתי, הורדנו מהתפריט קמח לבן (כמעט הכל), הורדנו בחצי השנה האחרונה ממתקיםלחלוטין! לא ממש עזר.
שלא לדבר על הרתחות מצעים, מגבות, וכל מה שנדרש להיות בשמש עמד.
בנוסף, הופיעו לאחרונה 3 פצעים מוגלתיים בתוך פי הטבעת. לאחר בדיקה של גסטרו אמר שאולי מדובר בפיסטולה (אבל לדעתו הילד נראה בריא לחלוטין וללא סימפטומים שמאפיינים)
האם יש דרך לפתור את הנושא בדרכים יעלות יותר , טבעית יותר????
תודה רבה על ההתייחסות
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
שירי חבקין02/09/2009ענת שלום רב
בדרך כלל במקרה כזה אני ממליצה על טיפול הומאופטי אבל אמרת
שניסיתם והוא לא עבד. אני יודעת על רמדי הומאופטית בה משתמשים
לחיסול התופעה ושמה סינה.
כיוון שכלום לא עוזר אולי שווה לנסות טיפול בשיטה הסינית.
שינוי תזונה תמיד טוב וחיזוק המערכת כך שתוכל להתמודד עם הפרזיטים
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענתעו02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עצה לחיזוק מערכת חיסוניתאריק31/08/2009
שלום רב,
חייב עצות לחיזוק מערכת החיסון והירגעות (מלחצים עצבים)
שותה המון בבונג.
אוכל בצל ושום.
מחר אקנה אכטיצניה אמרו לי שזה מחזק מערכת חיסון,אשמח לקבל עוד עצות וטיפים
ובנוסף מה יכול לעבוד על שורש בעיה שקיימת לי בגרון של ליחה ובכלל כאבים בגרון.
כל הזמן יש לי גרון ושוב פעם גרון.דלקות מוגלות חוזר ונשנה.
בתודה
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון טבעי
שירי חבקין02/09/2009אריק שלום רב
ראשית בקשר לעצבים אכן מאוד חשוב לשמור על איזון
ולהיות עד כמה שאפשר ברוגע. מדינה משוגעת אז קצת קשה
אולי לראות פחות חדשות ולברוח לפינה שקטה משלך
אפשרי גם במחשבות לרבע שעה של מדיטציה
שנית ועוד, דלקת בגרון אם היא חיידקית מגיבה טוב לפרופוליס
כלומר החיידקים לא מסוגלים לחיות עם החומר הזה
ומומלץ לגרגר את התמצית במים כפעמיים ביום ולשתות.
אותו הדבר עם חומץ תפוחים.
לגבי מערכת החיסון אני ממליצה על סמבוכל במיצוי מרוכז
להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת. הסמבוק עליו גם כתבתי
לא פעם ולא פעמיים, הוא צמח שיעיל כנגד וירוסים ושפעות
ולדעתי לא יזיק לכולם לשתות ממנו כמניעה למכת
השפעת ההיא שמפחידה להתקיף אותנו חזיתית בחורף
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך סמבוכל
רותם03/09/2009שלום
האם ניתן לתת סמבוכל לכאבי גרון גם לילד בן שנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמבוכל
שירי חבקין03/09/2009רותם שלום רב
אפשר לתת בלי בעיה
מאוד עוזר בעיקר עם זו דלקת ויראלית
אבל גם כשלא זה מחזק את הגוף.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לכולם-עוד משהו לגבי הסמבוק
שירי חבקין04/09/2009שמעתי היום שיחה של פרופסור קרסו
עם מאזין שמגדל עצי סמבוק וסיפר כי בני משפחה וחברים
שהיו חולים בשפעת ואכלו מהפרי הרגישו בשיפור משמעותי
ומהיר בהחלמה מהשפעת.
הייתי רוצה להפיץ את השמועה כמה שאפשר אולי זה
יעזור לעצור את השפעת המפחידה של האויינקים האלה
שמתקדמת לעברנו ומאיימת לשבש את החורף הקרוב
שתו, איכלו והכירו את הסמבוק לעצירת וירוסים.
ולא. לצערי , אין לי כל מנייה בחברות המוכרות אותו.
שלכם בברכת בריאות
ושבת שלום
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך סמבוק
רותם05/09/2009שלום
היכן קונים את פרי הסמבוק?
איך אוכלים אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמבוק
שירי חבקין06/09/2009שלום רותם
לגבי הפרי צריך לבדוק עם חקלאים שמגדלים אותו
כיוון שהוא לא נמכר ככה סתם אצל הירקן
אפשר לקנות מיצוי וסירופ מרוכז של הצמח והפרי
כמו כן את הפרי מיובש בחנויות טבע
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינים נפוחות תמידי +עפעפעיםשני31/08/2009
שלו ם
מזה שנים אני סובלת מנפיחות בעינים היום בגיל 40 זה יותר מפריע נפוח בשקיות ועפעפעים אני ממש מיואשת הבדיקות תקינות
איזה תרופה סבתא יש להורדת הנפיחות
תודה ממש מיואשת הגעתי למצב שלא מסוגלת להתאפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים נפוחות
שירי חבקין02/09/2009סופי היקרה
הכי טוב ויעיל הוא להכין חליטות חזקות של תה קמומיל
ולשים בקומפרס קר על העיניים לפני השינה.
את יכולה אפילו שיהיה חצי קרח כזה בכדי לחזק את האפקט.
מלבד זאת מומלץ לעשות ניקוי טוב לגוף כלומר לשתות הרבה
מים להפחית בקפאין סיגריות ואלכוהול באם הם חלק מחייך
להיות רגועה עד כמה שאפשר
ואחרון חביב אפשר למרוח מעט ג'ל רסקיו מפרחי באך מתחת
לעיניים במקום קרם עיניים.
גם מספר טיפות של רסקיו במים ולמרוח עם צמר גפן יכול לסייע
באותה הדרך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתיעלי31/08/2009
מה ניתן לעשות לגבי שיער מיותר בפנים האם יש משהו לאכילה או חליטה של משהו שיגרום לשיעור הזה ליפוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
שירי חבקין02/09/2009מיכלי יקרה
עד כמה שידוע לי אין כזה מאכל או צמח שגורם לשיער להתמוגג
צר לי
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשותיעלי31/08/2009
שלום לכן
אני בת 31 והתחילו להיראות סימני הגיל אך של גיל 45 :
נקבוביות בפנים , פיגמנטציה בפנים, ורידים בירך
מה ניתן לעשות מה אפשר לאכול כדי להעלים זאת או לעשות
לתשומת ליבכן אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכלי
שירי חבקין02/09/2009מיכלי נראה לי ששאלת פעמיים
התשובה שלך היא מספר תגובות מתחת לזו הנוכחית
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בעיןרותם31/08/2009
שלום רב
לבני בן השנה וחצי יש כבר כחודש פצע קטן מוגלתי שמסתתר לו בין הריס לעפעף.
בהתחלה זה היה נראה יותר דלקתי אבל עם הזמן נעשה יותר קטן . ומאז נשאר אותו הדבר כלומר לא נעלם לגמרי
ניסיתי לשים לו מעט תה שחור, מעט תה קמומיל. אך ללא הואיל - למען האמת הוא לא בדיוק מסכים שאשים לו - הוא בוכה.
האם יש לכם רעיון איך להעלים לו את זה ? (אני לא יודעת אם זו שעורה או משהו אחר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
שירי חבקין31/08/2009רותם שלום רב
הכי מומלץ לשים קומפרס מחליטת קמומיל כפי שעשית
בדרך כלל אחרי מספר פעמים הדלקת עוברת.
נסי לשים לו כשהוא ישן, עם מגבת לספוג את הנוזל
ושלא יהיה קר מדי.
בכל מקרה אם זה לא עובר תוך יומיים פני לרופא
עיניים. ישנם וירוסים חזקים שמאוד מדבקים
ורצוי לשלול שמדובר באחד כזה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשותיעלי30/08/2009
שלום אני בת 31 ופתאום אני מגלה דברים שהייתי מצפה לראות בגיל 50 עור הפנים נפל נקבוביות בולטות בעור הפנים פיגמנטציה בעור הפנים וורידים ברגליים בירך ובעקב הרגל מה ניתן לעשות האם יש תרופות סבתא שישנו את המצב אני עדיין צעירה
לתשובתכן אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד פרטים...
איה הוד30/08/2009הי מיכלי,
לא כתבת דבר וחצי דבר על הדרך בה את מתייחסת לגוף אז קצת קשה לי ליעץ.
הגוף משקף לנו בצורה פנטסטית את איך אנחנו מתייחסים אליו....לא ציינת כמה דברים חשובים כגון:
1.מה נכנס לגוף מבחינת תזונה
2.האם את שותה מספיק מים (70% מהגוף זה מים!)
3. לא ציינת אם את מקפידה על תנועה ופעילות גופנית
4. או האם את נוטלת גלולות או כל תרופה אחרת
5.האם את נחשפת יתר על המידה לשמש?
6. איך השינה שלך...
7. עישון???
8. אלכוהול?
כל אלה ועוד רבים אחרים הם פקטורים קריטיים כדי לשמר גוף בריא וצעיר.
בנוסף, לא הזכרת האם זה גנטי...
אם תביאי יותר פרטים אולי אוכל לעזור יותר
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור
שירי חבקין31/08/2009מיכלי שלום רב
מסכימה עם איה שצריך לבדוק מה הסיבה מאחורי תגובות העור והגוף
זה נשמע כמו מצב של עודף רעלים ומומלץ לעשות ניקוי ארוך טווך
לשתות חליטות מחזקות ומנקות דם וכבד כגון
שן ארי
קלנדולה
קמומיל
שינן
להמנע לחלוטין מאלכוהול קפאין ועישון.
לשתות המון מים.
לחיזוק העור תוכלי לעשות מסיכות של חימר ירוק, לסירוגין מדי יומיים שלושה
לישון עם המסיכה,לשטוף אותה ולמרוח שמן רוז היפ נקי.
הטיפול הנ"ל מסייע לחדש את התאים ולאחר מספר שבועות עור הפנים נראה
רענן בהרבה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית שחיכפיר גולן28/08/2009
התנפחול י הבלוטות בבית השחי , האם יש פתרון לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות
שירי חבקין28/08/2009כפיר היקר שלום רב
יש לבדוק מדוע זה קרה? בלוטות הלימפה
מתחת בית השחי ובאזור המפשעה מתנפחות
כאשר ישנה דלקת בגוף
רצוי ללכת לרופא ולבצע בדיקות דם
בנתיים תוכל לקחת פרופוליס או סווידיש ביטר
במינון של כפית במים פעמיים ביום לחזק
את הגוף ולמנוע זיהומים.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
כפיר גולן28/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלוטות לימפה
איה הוד28/08/2009
שלום כפיר,
נכון - זה יכול להיות מצב דלקתי כפי ששירי כתבה.
אך זה יכול היות גם דברים אחרים.
אנא - גש לרופא בהקדם ובקש להיבדק.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףעזרה דחוף27/08/2009
שלום אני בת 25 ואחרי 3 לידות אני לא מצליחה לרדת במישקל וזה מאוד מציק לי אני מיתבישת בעצמי ולהיות אם בעלי חברה המליצה לי לקחת כדורים בשם רדוקטיל מה אתם אומרים כדאי לקחת או שיש לכם פיתרון אחר בבקשה זה דחוף תענו לי דרך אגב עשיתי את כל הדיאטות שיש מדיאטנית אישית ודיקור סיני קבוצות הרזיה ועוד הרבה והכל ניכשל בזה שלא הצלחתי לרדת ואני בדיכאון מזה תשובה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה במשקל
איה הוד27/08/2009שלום לך,
לצערי אין לי חדשות טובות עבורך.
אין שום כדור בעולם שיכול לעזור לרדת במשקל
אם היה כדור פלא כזה אז היו קורים 2 דברים:
1. מי שהמציא את הכדור הזה היה היום האדם הכי עשיר בעולם
2. לא היו אנשים שמנים בעולם
כל הכדורים למיניהם רק מסייעים , אבל הם לא יכולים להחליף תזונה נכונה ופעילות גופנית.
אם את אוכלת לא נכון ולא עושה כל יום פעילות גופנית אז לא תרדי גם עם הרדוקטיל.
גם לאכול הרבה מידי וגם לאכול מעט מידי (מחליש ומוריד את המטבוליזם) יגרמו לעודף משקל
לצערי אין פיתרון קסם.
כשיש עודף משקל ולא מצליחים לרדת צריך להתחיל לבחון מה עודף המשקל משרת...
או
האם קיימת בעיה ברקע שמפריעה לירידה במשקל (למשל בלוטת תריס לא מאוזנת)
צריך לבחון היטב מדוע כל השיטות האחרות שניסית נכשלו.
צריך לשאול מדוד בחרת במילים "עזרה דחוף" - מאיפה הלחץ הכל כך גדול?
יש משהו מאוד מובן בצורך שלך לרדת במשקל...החברה מכתיבה לנו שרזון זה יפה, ואת צעירה ואחרי 3 לידות - מאוד מובן למה את רוצה לרדת במשקל.
זה מובן למה את מרגישה מדוכאת בגלל זה
זה כואב במקום הכי רגיש - בייחוד אחרי לידות
הרבה אנשים מנסים כל דבר אפשרי כדי לרדת במשקל ללא הצלחה...אני מניחה שזה קשור ללחץ שמתלווה לזה. גם כשמצליחים לרדת עם שיטות שהן לא אורח חיים אז זה לא מחזיק מעמד ומעלים הכל חזרה.
הדרך הנכונה היא למצוא את האיזון שלך בתוך כל זה וגם לדבר על הצורך הזה לרדת במשקל.
לטעמי, ברגע שמשהו בנפש ירגע וישלים ויכיל את המצב ויאהב את הגוף שלך - רק אז המשקל יתחיל לנשור.
היו לי מטופלים שלא משנה כמה הם נצמדו לטיפול הם לא הצליחו לרדת - זה בגלל גורמים ריגשיים
ולעומת זאת, היו לי מטופלים שבכלל לא באו כדי לרדת במשקל והם ירדו המון.
אני מקווה שעזרתי לך.
אני יודעת מה עובר עליך כי גם אני הייתי במקום הזה הרבה שנים.
אני זוכרת בזמנו שהדבר האחרון שרציתי לשמוע זה שאין פתרון אלא ללמוד איך לאכול ולעשות ספורט. רציתי שיגידו לי שיש כדור או תפרון פלא....רציתי ללכת לישון ולקום 20 קילו פחות בבוקר... סחבתי עודף משקל גדול, והיום, גם אני אחרי לידה ועדיין לא ירדו כל הקילוגרמים...אבל אני לא במקום הלחוץ והמדוכא של לרדת בכל מחיר...צריך לקחת את הזמן ולהגיע לאיזון. צריך להכיל, לקבל באהבה ולדעת שברגי שמשחררים ועושים מה שצריך הגוף ימצא בחזרה את האיזון שלו.
אשמח לסייע במידה ותרצי
באהבה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
שירי חבקין27/08/2009שלום למתמודדת עם בעיית הבעיות של המאה שלנו
אני מסכימה עם איה שאין תרופת פלא ואין דרך
לעקוף את התהליך הארוך והמייגע הזה של הרזיה אמיתית
זה בעצם כמו לרצות לבזבז כסף ולא להיות במינוס בבנק
הכל נרשם והחוקיות היתה ונשארה שצריך לאכול פחות
קלוריות ממזון שהוא בריא ונותן אנרגיה ולשרוף יותר אנרגיה
על ידי פעילות פיזית מבוקרת
אם וכאשר תכנסי לתהליך שכזה ישנם צמחים מדכאי תאבון
וישנן מספר דרכים לסייע אבל אף אחת מאלה אינה תרופת פלא
של הוקוס פוקוס.
להלן רשימה חלקית:
שומר-מפחית תאבון ומגן על המעיים
גרסיניה קמבודיה- מפחית צורך במתוקים ומסייע לגמילה מפחממות ריקות
הודייה גורדוני- קקטוס מפחית תאבון להשיג בתמצית או כירק למאכל
לציטין- מפחית שומנים בדם ומסייע לתהליך הרזיה, בכמוסות
קרב אפל-תמצית פרחי באך ללימוד אהבה והערכה עצמית מתאימה
לגמילה מהרגלים הרסניים כגון אכילה כפייתית.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לכן אתר מעולהרותם26/08/2009
שלום
רק רציתי להגיד לכן שיש לכן אתר נפלא ושתיכן מקסימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מכל הלב
שירי חבקין26/08/2009תודה רותם
כיף להיות פה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה
איה הוד27/08/2009תודה רבה!!
באהבה גדולה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה אחרי לידהדפנה26/08/2009
שלום, החלה לי נשירה נוראית. כמויות עצומות של שערות נושרות בכל הבית והכי מסוכן על ביתי הקטנה .... האם ניתן להקל במשהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה לאחר לידה
שירי חבקין26/08/2009דפנה היקרה שלום רב
מכיוון שמדובר בנשירה ספציפית לאחר לידה
רוב הסיכוי שהסיבה היא הורמונלית לכן אין הרבה מה לעשות
בנדון. באם השיער ארוך נסי לא לאסוף אותו ב"קוקו" ולא למתוח
אותו מדי. בכל מצב תקופה זו תחלוף והוא ישוב לאיתנו בעוד
חודשיים עד חצי שנה
ייתכן ולאיה עצות בתחום התזונה לחיזוק הקיים
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירה אחרי לידה
איה הוד27/08/2009דפנה יקרה,
נשירה אחרי לידה היא לא דבר שחייב להתרחש ...!!!
אבל בשביל זה צריך להגיע לייעוץ נטורופתי עוד לפני הלידה, כדי להכין את הגוף לצניחה הדרמטית בהורמונים אחרי הלידה בבת אחת, תוך התייחסות לכל הסטרס והעייפות שמתלווים לכל התקופה הזאת ובטח לא תורמים לנשירה.
אך כאשר הנשירה כבר החלה (זה בדרך-כלל מתחיל בין 3-6 חודשים אחרי הלידה) אפשר להאט את התהליך תוך כדי שימת דגש על חידוש צמיחה והזנה של השיער.
את זה עושים בייעוץ אישי אצל נטורופת שיתאים לך צמחי מרפא לצורך כך ויקח בחשבון אם את מניקה או לא.
כמו ששירי כתבה - ברוב המקרים הנשירה נפסקת באופן טבעי במצבים אלו, אך אני מכירה לא מעט מקרים שבהם הנשירה לא פסקה הרבה זמן אחרי הלידה והמצב הפך לבלתי נסבל ומלחיץ (כנראה בגלל רמות מתח גבוהות ולילות ללא שינה ואכילה לא טובה)
כמה עצות כלליות:
1. המון מים!!!
2. כל בוקר לשתות עשב חיטה או שעורה! (מדהים לשיער!!!)
3. לדאוג להזין את הגוף בחומצות אמינו וחומצות שומן חיוניות - למשל, ליטול כדורי מזון מלכות ופולן שמאוד עשיר בנ"ל
4. לאוכל כל יום דייסת שיבולת שועל
5. אם בבדיקות דם יש המוגלובין נמוך וברזל ופריטין נמוכים - לטפל באנמיה ולשפר את ספיגת הברזל בגוף...
6. לעבור לשמפו מיוחד לנשירה על בסיס רוזמרין וסרפד
ממליצה בחום לגשת לטיפול מעמיק ואישי
תוכלי לקרוא עוד על כך באינטנרט אם תחפשי "נשירת שיער טיפול טבעי"
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיעררותם23/08/2009
שלום רב,
האם יש חומרים טבעיים להבהרת שיער של ילד בן חמש שבבסיס שלו הוא בלונדיני טבעי. או לפחות לשמר את הצבע כדי שלא ידהה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבהרת שיער
איה הוד23/08/2009
הי רותם,
תרופות הסבתא הידועה מדברת על שימוש במיץ לימון טרי שמורחים בו את השיער ואז חשיפה של השיער לשמש.
לגבי תכשירים - אני מאמינה שתמצאי תשובה לכך בפורום שיער פה באתר
מקווה שעזרתי
:-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
שירי חבקין24/08/2009רותם שלום
הכיני חליטה מאוד חזקה של שתי כפות פרחי קמומיל
על כוס מים רותחים וחכי שהם יתקררו לחום פושר או קר
סנני ושטפי את השיער. זה מדהים איך הצמח הנ"ל מבהיר
את השיער וכמו כן מחזק אותו ונותן ברק טבעי.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שירז13/07/2010הייתי מעוניינת בעצה (:
השיער שלי חום ואני רוצה לעשות כמה פסים בהירים יותר בשיער כדי להוסיף עניין אבל שיראה טבעי ושלא ייבש לי את השיער או ישנה את המרקם .
דבר זה אפשרי ?
שמעתי שקמומיל עובד, אבל זה עובד גם על שיער חום ?
אני לא רוצה להשתמש בלימון כי זה הורס את השיער.
אם יש לכם עצה אני מאוד מאוד אשמח .
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
שירי חבקין14/07/2010שירז היקרה
אין תכשיר טבעי לגמרי להבהרת שיער כשמדובר בשיער כהה.
כל השיטות הטבעיות מתאימות לשיער בהיר מלכתחילה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שירז20/07/2010אם אני אנסה לשים לימון או קמומיל זה יכול להרוס לי את השיער ?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת דימום מחזורסטלה22/08/2009
אחותי מתחתנת מתחתנת מחר היום בערב יש את הטבילה במקווה.
המחזור הגיע יש דימום חלש איך אנחנו מפסיקים את את הדימום עם איזה תרופת ספתא אנחנו יכולים לעצור את הדימום על מנת להיכנס למקווה.
התשובה דחופה אודה לכם מאד אם יש ילכם מידע בנוגע לנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת דימום
איה הוד22/08/2009
שלום לך,
לצערי במצב שהדימום כבר החל אפילו עם גלולות (הורמונים) אני לא חושבת שניתן לעצור את הדימום מעכשיו לעכשיו.
צר לי.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)