מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטם לקונרי ישןרותי23/08/2011
לד"ר רונית גלעד
לאחר פגיעת ראש בתאונת דרכים בוצע בי סי.טי ראש ללא חומר ניגודי ובממצאים נאמר: אוטם לקונרי ישן בקפסולה אקסטרנה מימין
גילי הוא 69, יש לי לחץ דם גבוה מטופל באוקסאר פלוס. האם ממצא זה מדאיג ומה עלי לעשות אתו? האם הוא מהווה סיכון לשבץ מוחי או דמנציה? עלי לציין שאמי ז"ל סבלה מדמנציה
מודאגת ומצפה לתשובה
בתודה מראש, רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטם לקונרי ישן
מיכל09/02/2015אני אשה בת 62 לפני שבוע עשיתי בדיקת סי.טי מח ללא חומר ניגוד בשאלה של אוטמים. בסי.טי היה ממצא בחומר הלבן הסמוך לקרן הפרונטלית של החדר הלטרלי משמאל היכול להעיד על אוטם לקונרי ישן. אני כרגע מטופלת באספירין.
השאלה הנשאלת היא אם יש איזה נזק מזערי עובדתית אני עדיין סובלת מכאבים ועומס בצד שמאל בעיקר של הפנים האם האספירין מרפה זאת בכללי אני חשה יותר טוב,או האם החלק המצולק גורם למצב בלתי הפיך . אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטם לקונרי ישן - תגובה
ד``ר רונית גלעד13/02/2015זה ממצא ישן לא ברור ממתי לא קשור לדמנציה יש לקחת. אספירין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבדיקתאמא23/08/2011
אלקטרומיוגרפיה יצא שיש לי שינוים מיופטים בשרירים פרוקיסמלים.ממה זה עלול להגרם ולאיזה תופעות זה יגרום?
כרגע מרגיש חולשה וכאבים בשרירים (בעיקר בגפים)ותופעות נוספות וכן הגבלות בתנעות קלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל שוב
אמא26/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפים טרשת נפוצהדנה21/08/2011
מדוע עוה הסיכון להתקפיםשל טרשת נפוצה לאחר הלידה?
האם זה בגלל השינויים ההורמונליים הרבים(הירידה החדה ברמות ההורמונים? או בגלל עייפות מרובה ,מתח , לחץ?
כמה זמן הסיכון להתקף נמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה?
אילנה28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמנציה ווסקולריתאורי21/08/2011
לאחרונה סבתי החלה להיות מבולבלת
גריאטר איבחן את מצבה כדמנציה ווסקולרית
היא עברה CT מח שהיה תקין
האם אמורים לראות משהו בCT מח בדמנציה ווסקולרית?
האם זה משנה אם הבדיקה נעשת ללא חומר ניגוד?
מה גורמי הסיכון לדמנציה ווסקולרית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמנציה ווסקולרית - תגובה
ד''ר יולי טרגר24/08/2011שלום,
האם אמורים לראות משהו בCT מח בדמנציה ווסקולרית?
לפעמים רואים ולפעמים - לא. האבחנה היא כעקרון קלינית ולא רנטגנית.
האם זה משנה אם הבדיקה נעשת ללא חומר ניגוד?
לא, במקרה הזה לא משנה.
מה גורמי הסיכון לדמנציה ווסקולרית ?
מחלות שפוגעות בכלי דם, כגון: יתר לחץ דם, סוכרת, יתר שומנים בדם. גם חוסר פעילות גופנית נחשב לגורם סיכון מסוים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלויקס ולוסקשי20/08/2011
שלום,
האם ניתן לקחת יחד את השניים ?
איזה הבדל שעות נדרש ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס ולוסק - תגובה
ד''ר יולי טרגר24/08/2011ניתן לקחת יחד ללא שום הבדל שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואל עוד הפעם ומנסה לקבל תשובה .דוד20/08/2011
לאן אמור לפנות בנאדם .
שממצאותיו הפזיולוגית ומעבדתיות תקינות כביכול אך הוא עדין סובל ממגוול סמפטומים נורילוגים וקוגנטיבים רבים
שנגרמו כנראה מאירוע טראומטי אותו עבר. מן הסתם שלהשכות אלא אין שום מענה בתחום הפסיכיאטרי אבל התופעות ממשיכות ומונעות (מעבר לפוטט טרומה ) קיום מינמלי הקרוב לו במצקת לנורמליות חברתית.
לאין עליי לפנות.
לעצברים לא קיבלתי שום תגובות עד היום .
בבקשה עזרה , אני רק בן 25. ומתפקד כמו זקן בן 85. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל עוד הפעם ומנסה לקבל תשובה . - תגובה
אייל קליין22/08/2011לא הבנתי לחלוטין את מצבך ואת שאלתך. ממה שהבנתי אני חושב שהמענה הינו בטיפול פסיכיאטרי ו/או פסיכולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות רעד ונמליםע20/08/2011
שלום!
אינני יודעת אם אני בפורום הנכון..
בת 30.בריאה בד"כ.יש לי בשבוע האחרון זרמים ורעידות ברגל שמקרינות לידיים.זה התחיל אחרי שהייתי אצל קוסמטיקאית להסרת שיער ברגליים והיא עשתה לי טיפול במכשיר לייזר והיה ארוך ומייגע.מיד אחריו הרגשתי תחושות של נימול ורעד,בתחילה שחשבתי שבגלל שהיה שם ממש קר אבל זה לא עובר לי אז הבנתי שזה משהו כמו גירוי עצבי.האם יכול להיות שמכשיר לייזר שעובד על העור יגרום לזה?אציין כי לפני שנים עשיתי עיסוי רפואי וקרה לי נמלים בידייים במשך חצי שנה! גם בטיפול רפלקסולוגי קרה לי אבל לא בדרגות של רעידות כמו הפעם.אני לחוצה וזה מפחיד.מה ניתן לעשות?האם כירופרקט יכול לעזור (כי הבנתי שהוא נטפל במע' העצבים בין היתר)או לחכות עד שיעבור לבד?אני חוששת שאם אפנה לרופא או לנוירולוג אקבל כדורים ..מה לעשות?תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות רעד ונמלים - תגובה
אייל קליין22/08/2011אני לא חושב שהתופעות נגרמו ממכשיר הלייזר (אם כי זה לא בלתי נמנע), ממה באת מתארת ועל פי ההיסטוריה שלך אני מאמין כי הביעה נגרמה עקב תנוחת הטיפול המממושכת שייתכן והייתה לא נוחה ולא טוה עבור הגב שלך. אני מציע לפנות לאורטופד על מנת להעריך אם יש בעיה מהותית בעמוד השדרה ובהמשך לפנות לפיזיותרפיה לטפל בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !עוד משהו אם אפשר
ע23/08/2011אייל קודם כל תודה על ההקשבה והתשובה!דבר נוסף-באמת חושבת שגם התנוחה הממושכת אולי וגרמה לזה אבל ..רשמת ללכת לאורטופד וקבעתי תור ..
1.האם זה שאני עדיין רועדת לא קשור לנוירולוג?לא לפנות לר.משפחה?האמת שאני לא בעד לעשות בדיקות מתישות ובטח לא כדורים אבל אני שואלת מתוך לחץ כי כזו תופעה מעולם לא חוויתי ...
2.התבוננתי באינטרנט וראיתי שהכירופרקטיקה מטפלת בין היתר ממש במקרים כאלה של רעד נמלים וגירוי עצבי,גם שאלתי שם בפורום ונעניתי בחיוב לגבי שאלתי במה שאני חשה ושהטיפול שלהם מתאים בהחלט.האם זה יהיה אחראי לפנות לזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בראש צד שמאלדקירות בראש18/08/2011
יש לי מין הרגשה של דקירות בראש בצד שמאל בחלק האחורי למעלה, הדקירות באות לסירוגין בערך כל שעה.
הדקירות הן במשך דקה שתיים,
היה לי הרגשה שזה בא מהצוואר בהתחלה אבל עשיתי צילום רנטגן של הצוואר ולא מצאו כלום, ויש לציין שזה לא תלוי בתנועה של הראש או בפעילות שאני עושה.
הכאב לא מופיע בזמן שינה.
כמו כן יש לציין שעברתי מלאה קרינות בשלוש השנים האחרונות, פעמיים מיפוי עצמות בהבדל של 9 חודשים אחד מהשני ומלאה צילומי רנטגנים.
אין לי מושג ממה הכאב הזה יכול להגיע, ניסיתי לחפש מידע באינטרנט בנוגע לנושא אבל הרוב היה רשום שם על מצב נפשי, ואין לי שום קושי נפשי אני אוכל בריא אני שותה בצורה סבירה ואני יושן בסביבות ה 6וחצי שעות לילה.
ואין לי מושג ממה זה יכול לנבוע זה, בעיקרון קרה לי אחרי ריצה של דקה אפילו פחות, ולפנכן יכולתי לרוץ יותר, ככה שאני לא יודע מה הסיבה של זה, ואני יחסית בגיל צעיר בן 22
אני כרגע חייל, ולקבוע תור לאחת המרפאות הצבאיות לוקח המון המון זמן.
הדקירות בראש הם בערך כבר שבועיים
יש לציין שלקחו לי ממדים לחץ דם וכדומה והכול תקין מבחינת הלחץ דם והחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בראש צד שמאל - תגובה
אייל קליין21/08/2011ראשית, מקור הכאב יכול להיות צווארי גם אם צילום הרנטגן היה תקין (כלומר אין בעיה גרמית כלשהי בעמוד השדרה הצווארי). אני מציע לפנות לאורטופד ולקבל הפניה לפיזיותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ מוזר בראשגל16/08/2011
שלום
מזה כשנה יש לי הרגשת כבדות ולחץ בראש.
ההרגשה חזקה בעיקר בשעות הצהריים ונחלשת בערב.
ההרגשה היא כל יום. מהערב יש הקלה משמעותית.
אני בן 22, בריא בדרך כלל חוץ מכאבי ראש כפעם בשבוע.
(יש לי כאבי גב אם זה יכול להיות קשור)
אשמח אם תוכל לתת הסבר או כיוון אפשרי לבעייה.
בינתיים הייתי אצל נורולוג ולא מצאו בעייה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ מוזר בראש - תגובה
אייל קליין16/08/2011ייתכן שמדובר בכאבי ראש על רקע צווארי, מה שנקרא Tension Headache. יכול להיות קשור לכאבי הגב. אם בדיקה נוירולוגית תקינה אני מציע לפנות גם לאורטופד ובמידת הצורך לטיפולי פיזיותרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גל17/08/2011תודה על התגובה
אני עושה טיפולי פיזיותרפיה כבר כמה חודשים.
אין ממש הצלחה בטיפולים כרגע (הבעייה בגב היא קלה בלבד)
האם יש הסבר להקלה בשעות הערב?
באיזה שלב אני צריך להתחיל לחשוד וללכת לצילומים?
(כרגע אני מופנה לבדיקת eeg )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחינירית15/08/2011
אבי עבר אירוע מוחי לפני 36 שעות. מאז ביצעו פעמיים בדיקת CT, לפי הבדיקה הוא סבל בעבר מאוטם אך כרגע אין עדות לאוטם נוסף. הוא סובל מחוסר שיווי משקל עד כדי שהוא לא מסוגל להגיע למצב ישיבה. בנוסף יש לו שיבושים בראיה והוא רואה הכל כפול. הייתה תחושה של נימול בצד ימין של הפנים וביד ימין שהשתפרה מעט. בנוסף הוא סובל מלחץ דם גבוה. כרגע הוא מקבל אספירין ותרופות להורדת לחץ הדם, אבל זה הכל ואיננו בטוחים שזה מספיק. האם יש טיפול נוסף או בדיקות נוספות שצריך לבצע בשלב זה? תחושת חוסר היציבות אינה משתפרת ומאוד מדאיגה, וכן בעית הראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי - תגובה
ד''ר יולי טרגר16/08/2011בשלב זה אין הרבה מה להוסיף לבירור או טיפול. המטרות כרגע - זה איזון מחלות בסיסיות (יתר לחץ דם למשל) ומתן טיפול מונע (אספירין למשל).
במידה והסימנים (חוסר שיווי משקל והפרעות ריאה) לא יעברו או ישתפרו משמעותית במהירות (נקווה בשלב זה שזה כן יקרה), אביך יזדקק לטיפול שיקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצוד בעין, כובד בעפעף וטשטוש ראיהחנה15/08/2011
האם ריצוד בעין שמאל (ראית צללים) + טשטוש ראיה + כובד בעפעף (למשך 3 שעות ואחר חלפו) יכולים להיות בעיה נוירולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
חנה15/08/2011אני בת 53
בדיקת עיניים תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן28/08/2011שלום,
כן זה יכול להיות נוירולוגי.
האבחנה תלויה בסימפטומים נלווים בעיקר וכן תוצאות מבדיקות עזר.
מה שחשוב לנוירולוג בתור מידע ראשוני הוא:
1. האם את בריאה בד"כ? לוקחת תרופות?
2. סובלת מכאבי ראש / מגרינות
3. יש סיפור משפחתי של מחלות נוירולוגיות או אוטו-אימוניות
4. סובלת מתקופות קצרות של חולשה או מתעייפות לאחר מאמץ יותר מרגיל לאחרונה.
בנוסף להערכה ע"י רופא נוירולוג יתכן וימליץ לך גם בדיקה ע"י רופא נוירו-אופתלמולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנשן הדנקסליאורה14/08/2011
ד"ר שלום אני בת 16 וסובלת מטנשן הדנקס די שונה מהרגיל ז"א הטנשן הדנקס שלי הוא לא לוחץ על כל הראש כמו שבד"כ .. אני סובלת אך ורק ממקום ספציפי מאד בראש מין דיקרות/רעידות אדמה כאלו בראש נורא מלחיצות .. זה נמשך לכמה דק' ועובר ואז שוב יכול להופיע במהלך היום ... הרופא שלי אל רוצה לתת לי כדורים לזה הוא אומר שאין צורך..אבל הדבר הזה מאד מאד מציק לי בחיי היום יום ומקשה עלי לתפקד כמו ילדה רגילה .. מה עלי לעשות כדי להקל על הכאב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנשן הדנקס - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2011לדעתי לא מדובר ב TENSION H ועליך לבצע בדיקות כמו EEG וסיטי מוח . אם בצעת הכל הוכאבים יומ יומיים כדאי לנסות חצי כדור בטגרטול באופן יומ יומי למשך 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעד בגוףאיתי14/08/2011
שלום אני בן 24 לאחרונה מתחיל להרגיש רעידות פנימיות בגוף והמון מתח נפשי וחרדות
יש לי קפיצות בשרירים לפעמיים ורעד מתמיד בפנים בזמן חיוך אני מרגיש את שרירי הלחיים רועדים וזזים וזה ממש מפחיד אותי אציין שהתופעות התחילו להגיע ממש בשבוע הקרוב הזה ולפני חודש וקצת הפסקתי לעשן סיגריות במכה אחת אחרי עישון של שנים רבות בכמויות גדולות האם יש קשר להפסקת העישון ומה צריך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בגוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2011התופעה בדכ קשורה למתח נפשי . יש להמנע משתית קפה וקולה ועם הזמן זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף הגוף שלנו כל כך פגיע
איתי16/08/2011איזה מערכת מורכבת אנחנו חח
אני מכור לקולה בצורה מפחידה כל יום 2 ליטר ויותר
אני מתחיל להפסיק
תודה ורק בריאות שיהיה לנו אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיוקלונוסעידן14/08/2011
שלום רב,
אני בן 21 והובחנתי כסובל ממיוקלונוס משפחתית שפירה (לפי דעתם מחכים לפיענוח mri) אחרי שבוע אישפוז (התקף ראשון) שבו נערך eeg רגיל שנראתה האטה כללית קלה בנמנום, בדיקות דם מקיפות (כמה ערכים גבוהים) ודיקור מותני יצאו תקינים, מטופל באוף קבוע בקפרה 500 מג' ליום הקפיצות שרירים עדיין לא הפסיקו אבל נרגעו בעוצמתן ובתדירותן, בנוסף סובל מרעידות בידיים מילדות שהחמירו בשנה האחרונה ובעיקר אחרי ההתקף מיוקלונוס הראשון שבעקבותיו אושפזתי. שאלתי היא: 1) האם המקרה נחשב כאפילפסיה?
2) האם ישללו לי את הרישיון?
3) אני משרת כשנתיים בצבא כרגע מסופך לר"מ 2 (חופשת מחלה ללא הגבלת זמן עם מעקב רפואי) ומחכה לוועדה רפואית, סובל עדיין ממיוקלונוס ותופעות הלווי של הכדורים, האם לדעתכם ימשיכו לי את השירות או יפסיקו אותו היות מצבי וזמן השירות שכבר עברתי?
השמח לקבל את תשובה,
בתודה מראש
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוקלונוס - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2011לא ברורה לי האבחנה . ולא ברור אם אובחנת כסובל מאפילפסיה או לא . בכל מקרה אם היה ארוע של איבוד הכרה אז אסורה נהיגה למשך שנה לפחות .
ולגבי הצבא יתכן וישחררו מהשרות הצבאי תלוי באבחנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיוקלנוס
עידן15/08/2011ההבחנה היא תנועות לא רצוניות (מיוקלונוס שלילי וחיובי) בלי אפילפטיות.
בתודה רבה.
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- multiple infarction מניתוח מעקפיםדוד13/08/2011
אבא בן 65 הובל לביה"ח לפני 4 ימים בעקבות התקף לב
ביום חמישי (11.8) ניתוח מעקפים ( 4 מעקפים) כ-4 שעות ניתוח יצא בערך ב 17:00
עד למחרת בשעה 3 לפנות בוקר היה מורדם ומונשם ,מאז הוא חצי מונשם,לא מדמם נותן שתן ומוגדר יציב ומגיב לכאב
עד היום אבי עדיין לא מתעורר – תרדמת??
היום (13.8) בוצע CT מוח ובבדיקה נתגלה שיש multiple infarction
כל דקה מבחינתנו היא קריטית , אם קיים טיפול כלשהוא או דבר שאנחנו צריכים לשים דגש עליו שיטיב את מצבו הבריאותי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר multiple infarction מניתוח מעקפים - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2011ארועים מוחיים בסיטי קרוב לודאי מדובר בארועים ישנים . יש לאחר מספר ימים לחזור על סיטי מוח או מרי מוח לראות אם לא עבר ארוע בגזע המוח דבר שיכול להסביר את מצב ההכרה שלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)