פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטם לקונרי
    שי
    12/08/2011

הי

בבדיקת CT מוח הודגם

אוטם לקונרי בגרעינים הבאזליים משמאל.

האם קיימת סכנת חיים?
    האם קיים חשש אמיתי לשבץ?

האם אפשר להתעמל במכון כושר?
    לשתות אלכוהול?
    מה אסור לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטם לקונרי

הוספת תגובה

• אוטם לקונרי - תגובה

אייל קליין
    13/08/2011

אוטם הוא למעשה ארוע מוחי, כלומר פגיעה בזרימת הדם לאזור מסוים במוח. לגבי מה מותר ומה אסור יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין פלביקס לCVA
    אהרון
    11/08/2011

רציתי לדעת האם יכול להיות קשר כלשהו בין נטילת פלביקס לאחר צינתור לבין C V A?
    מדובר באדם שסבל מלחץ דם גבוה , ערך צינתור שלאחריו נטל פלביקס למשך 3 חודשים ומיד לאחר מכן ארע CVA.
    [האם זוהי תרופה מדללת?]
    כמו כן, ברצוני להוסיף בשמדובר בCVA על רקע דימום- התפוצצות כלי דם ולא חסימת כלי דם

לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין פלביקס לCVA

הוספת תגובה

• קשר בין פלביקס לCVA - תגובה

אייל קליין
    13/08/2011

זוהי אכן תרופה מדללת, או יותר נכון נוגדת קרישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת תנועה
    אני
    11/08/2011

שלום ...
    אני סובלת ממחלת תנועה חמורה , יש נסיעות של שתי דקות שיכולות לעשות לי ממש רע לאורך זמן ( שלושה ימים ) יש גם נסיעות שאני מרגישה טוב ( לא יותר מרבע שעה), גם כשאני על נדנדה יש לי סחרחורות , זיעה קרה , כאבי ראש ובחילות .
    אני מתכננת ללמוד לנהוג ולקוות שצורת החיים שלי ישתנו, אני אפסיק לתכננן הכל מראש עם הכדורים וכו...
    הבנתי מאנשים שאם אני משתלטת על התנועה אז אני לא סובלת משום מחלת ים .
    אני יכולה ללמוד נהיגה ולא לסבול משום מחלת ים ??

לקביעת תור
    סגירה
    מחלת תנועה

הוספת תגובה

• מחלת תנועה - תגובה

אייל קליין
    13/08/2011

לא לגמרי הבנתי את השאלה. סחרחורת יכולות לנבוע ממגוון רחב של סיבות ויש לבצע בירור עם רופא א.א.ג ונוירולוג על מנת לאתר את הסיבה ולקבוע את הטיפול המתאים. ניתן גם לקבל הפניה לטיפול פיזיותרפי (לפיזיו המתמחה בטיפול ווסטיבולרי) על מנת לעזור ולהתגבר על הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מחלת ים

אני
    16/08/2011

היי...
    יש לי מחלת ים כמעט מכל נסיעה אני מרגישה רע , השאלה שלי אם אני ארגיש ככה גם כשאני אנהג ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורק ללא דופק
    מילה
    10/08/2011

שלום!
    אני בת 55, סובלת כ 3 חודשים מכאבי ראש עזים, המתמקדים באזור שמעל האף, בתוך העיניים, מתחת לגבות.
    לפני כשבוע ביצעתי בדיקת דופלר והתגלה שעורק אחד באזור הזה ללא דופק. ביצעתי גם בדיקת ct מוח-ב.מ.פ. בדיקות דם שעשיתי לאחרונה גם תקינות. שללתי גם סינוסיטיס אצל אף-אוזן-גרון.
    בעקבות שביתת הרופאים נותרתי ללא הסברים ותשובות, מאוד מוטרדת מהתוצאות...
    מה זה אומר שעורק אחד ללא דופק ומה שיטת טיפול בזה?
    אנא ענו לי במהרה, אני מאוד במתח!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עורק ללא דופק

הוספת תגובה

• הבהרה

מילה
    10/08/2011

ברצוני להוסיף שרשום בתוצאות של הבדיקה שעורק התרדמה הפנימי ica- נצפתה בו אי סדירות בדופן העורק, מה זה אומר? ואיך מטפלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

קודם כל אני לא חושב שהפרעת זרימת הדם בעורקים תסביר את הכאב ממנו את סובלת.
    מצד שני זו באמת בדיקה חשובה כי זה יכול להדגים הצרות בעורק בתרדמה שאולי צריך לטפל בה.

לגבי העורק שאין בו זרימה, קשה לי לתת פענוח בלי לדעת על איזה עורק מדובר.

בכל מקרה, זה נשמע שעוד לא סיימו כל הבדיקות וחשוב שתחזרי למעקב אצל הרופא / הנוירולוגי המטפל.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות סיטי ראש מוח
    שרה
    10/08/2011

אני אחרי כמה אירועים מוחיים וסובלת ממחלת apla מבקשת הסבר לתוצאה של הסיטי.1.הרחבה מתונה של החללים התת עכבישיים. כמו כן של חדרי המוח. 2.אטרופיה קורטיקלית ומרכזית. אודה לתשובתכם המהירה.

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות סיטי ראש מוח

הוספת תגובה

• תוצאות סיטי ראש מוח - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/08/2011

ללא קשר למחלה הראשונית יש דלדול קל של המוח ללא משמעות קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרכוס
    רעות
    10/08/2011

שלום,

בתי החלה לגמגם בגיל 3 וחודשים, והדבר חלף לאחר כחודש. לאחר מכן הגמגום הופיע שוב בגיל 5 לחודש וחצי, ובגיל 6 הופיע שוב וטרם נעלם אך יורד בהדרגה (כבר ארבעה חודשים).

כשהייתה בת שנה וארבעה חודשים היא עברה פרכוס שנמשך לדעתי 4-5 דקות. (יש שטענו שזה פרכו חום, ויש שטענו שזה סימפטום של הרוטה וירוס בו נדבקה אז). האם ייתכן ויש קשר בין אותו פרכוס לגמגום שבא והולך?

לקביעת תור
    סגירה
    פרכוס

הוספת תגובה

• פרכוס - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

אני מניח שפרט לשני האירועים האלו הבת שלך מתפקדת ומתפתחת כרגיל. אם אכן כך אז לא הייתי חושד בשום בעיה נוירולוגית.
    בכל מקרה, שוב אם יש רק שני האירועים / סימפטומים האלו, אני לא רואה קשר בין הדברים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה....
    מודאגת
    10/08/2011

הי,
    אנח חיה בחו"ל, סובלת ממיגרנות בעיקר סביב הווסת או הביוץ ..שברב המקרים אקמול וקפה שחור פותרים. לפני חודש עברתי בדיקת MRI מוח שהיתה תקינה עקב תחושת הירדמות קלה צד ימני של הפנים שליטה תקינה של השרירים ללא שינוי בשני צידי הפנים . הבדיקה הנוירולווגית היתה תקינה לחלוטין. לאחר כשבוע עברתי את ה-MRI שיצא תקין תוך כדי היו לי כאבי ראש. לאחר כשבוע וחצי נעלם הנוירולוג טען כי זה חלק מהמיגרנה.
    לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח אפנדציט לא צפוי אשר אחריו הרגשתי מעין אאורה (כמו שיוצאים לשמש ונכנסים חזרה לתוך בית והאור מפריע) יחד עם כאבי ראש. הרופא המנתח טען כי בשילוב כל האנטיביוטיקה שקיבלתי והשפעת ההרדמה הכללית זה נורמלי. חייבת לציין כי הייתי בתקופת הווסת מה שיכול להסביר את כאבי הראש. עבר לאחר כמה ימים כאשר סיימתי את האנטיביוטיקה..
    לפני כיומיים בערך חזרה לי תחושת האור המפריע. הייתי אצל רופא עיניים בבדיקה מקיפה. הכל תקין בדיקות דם תקינות...
    אני שוב יומיים לפני הווסת, ואכן מלווים את האאורה הזאת גם כאבי ראש אך לא תמיד.לפעמים זה לפני ואז מופיע כאב הראש.
    מה עליי לעשות? מה אני צריכה לבקש שיבדקו?
    האם יכול להיות משהו רציני יותר כמו טרשת או אירוע מוחי? למרות שמבחינה פיזית אני מרגישה ממש בסדר... אני פוחדת כי אני לא בארץ ויכולה להסביר את עצמי בצורה רהוטה
    אם הMRI היה תקין זה אמור להרגיע אותי?
    האם יש קשר בין התחושה לבין האירוע עם הפנים או שזה יכול להיות מקרי לחלוטין?
    מתנצלת על האורך היה חשוב לי לתת תמונה מלאה

אשמח אם תוכל להנחות אותי כיצד להתקדם ומה ללעשות

תודה ומעריכה מאוד
    אני

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה....

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

מודאגת
    10/08/2011

אני בת 33 .... בריאה בד"כ מלבד כאבי הראש ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה.... - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

התחושה שאת מתארת שהאור מפריע לך נקראת פוטופוביה - שזה אומר רגישות לאור. זה יכול להופיע במכה מצבים כולל דלקת קרום המוח, אבל היות שזה מופיע יחד עם כאבי ראש ואת יודעת שיש לך מגרינה אז ההסבר הסביר ביותר שזה קשור למגרינה. האמת היא שזה סימפטום מאוד נפוץ ואופיני למגרינה.

לגבי התחושה המוזרה בפנים - אי אפשר להגיד ב- 100% אבל אני גם נוטה להגיד שזה קשור למיגרנה. למרות שזה הרבה פחות נפוץ מפוטופוביה יש אאורה של מיגרנה שגורמת לכל מיני הפרעות תחושה (ואפילו סימפטומים חמורים יותר). במידה ויש עדיין כאב ראש בזמן שההפרעה בתחושה חולפת או שיש כאב ראש לאחר התופעה אז זה מתאים למיגרנה.

בכל מקרה אני ממליץ שתפני לנוירולוג על מנת להיכנס יותר לעומק, להיבדק ולשקול בדיקת MRI מוח.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח CT ראש
    מאי
    09/08/2011

שלוםלך ד"ר
    הייתי רוצה בבקשה עזרה בפענוח מכתב תוצאה בדיקת CT ראש

"הבדיקה נעשתה בחתכים אקסיאליים עם חומר ניגוד תוך ורידי "

1. מיבנה תקין של ארובות בעיניים בסיס הגולגולת והפירמידות על כל חלקיהן

2. סטיה של מחצית האף מימין לשמאל עם התעבות רירית בינונית של הקונכות משני הצדדים

3. מתח לטנטוריום:פרנכימה וחדר רביעי שמורים

4.מעל לטנטוריום : פרנכימה וחדרים שמורים

5.קלבריה שמורה

סעיף 2 לא מובן לי,בבקשה את עזרתך תודה רבה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח CT ראש

הוספת תגובה

• פענוח CT ראש - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום - סיעף 2 רק אומר שאף קצת סוטה לכיוון שמאלה ויש עבוי רירית בנחיריים.
    זה נראה לי תקין.
    לכל אחד יש שינויים שמבדילים אחד את השני.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות ?
    יגאל
    09/08/2011

למי לפנות כאשר קרה מצב, כשבעיה שמטופלת בתחום הפסיכיאטרי גרמה לבעיות נוירולוגיות ?
    הפרעת חרדה פוסט טראומטית .
    אני רואה צבעים עזים וחדים ובוהקים וושומע צלילים חזקים וצורמים, ויש לי בעיות קוגנטיביות קשות , ואני לא מדבר פה על חרדה, שזה מן הסתם בטיפול הפסיכיאטרי .מתקבל מצב שבנאדם חולה כבר שנה וחצי ואין שום נסיון (ואני רק מדבר על נסיון , לעזור לו )
    . ולא מקבל שום טיפול רק משום שהרופאים אין להם את הידע לטםל בו ף כנראה משום שבעיותיו אינן מוגדרות בספרות , תחת אחת הבעיות המוכרות.

אין שום נסיון לפתוח ראש, לנסות מעבר, לחשוב מעבר לבדיקות הסנדטיות , ומעבר להבחנה של פוסט טראומה. העובדות בשטח הן כאלו , יש פוסט טראומה , יש סימפטומים של פוסט טראומה, אבל יש גם דברים שהם לא אופיניים בדרך כלל לפוסט טראומה שמקשים על חיי בצורה מחרידה יותר ממה שפוסט טראומה יכולה להיות .
    אני כרגע בחוסר תפקוד מוחלט ונראה שאין למי לפנות .
    אולי בכל זאת תאירו בבקשה את עיניי ותוכלו ליעץ לי מה לעשות ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    למי לפנות ?

הוספת תגובה

• למי לפנות ? - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

אכן יש אנשי מקצוע שיכולים לעזר לך בתקופה הקשה הזו.
    מעבר לפסיכיאטרים יש גם: טיפול פסיכולוגי (כגון cognitive behavior therapy), רופאי שיקום, עובדים(ות) סוצילאיים(ות) וכדומה.
    ברופאה (כולל נרויגולוגיה ופסיכיאטריה) כאשר יש אבחנה ברורה אז נהוג לקשור סימפטומים לאבחנה זו. מצד שני כאשר יש דברים לא שגרתיים ולא לגמרי אופיניים למחלה זו אז בהחלט אתה צודק ויש צורך לחשוב יותר ולבדוק בכיוונים אחרים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצות שרירים
    סיסי
    09/08/2011

שלום אני סובלת מקפיצות שרירים כבר חצי שנה כול היום כול פעם במקום אחר זה משגע וגם מפחיד בזמן אחרון כחודש בזרוע ביד ישקפיצות שרירים גם האצבעות יכול להיות כול היום או מפסיק וחוזר עוד הפעם עשיתי בדיקות דם וגם 3 פעמים בדיקת ניורוליגית והכול תקין ואני לוקחת ציפרלקס וזה לא לא עוזר לקפיצות לא יוצא לי מהראש שזה ניוון שררים האם זה מסוכן או יש לזה טיפול אין חולשת שרירים ואין דלדול שרירים האם זה יתפתח למחלה בסוף בבקשה תרגיע אותי אני מפוחדת תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות שרירים

הוספת תגובה

• קפיצות שרירים - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

קודם כל אני לא חושב שצריך לפחד. "קפיצות שרירים" יכולה להיות הרבה דברים - ורובם לא מסוכנים.
    חשוב שנוירולוג יבודק אותך. יכול להיות שבדיקה נוירולוגית לא תהיה מספיקה כדי לשלול ניוון שרירים ואז האופציה תהיה או המשך מעקב או ליתר בטחון בדיקת EMG/NCS (הולכה עצבית).

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    לירון
    08/08/2011

שלום ממה יכול לנבוע כאב בשפה העליונה בחצי השמאלי ? יש לי כאבי ראש שהתחיל בתור דקירה פועמת בצד שמאל , ועבר לכאב לוחץ, כיום אני מטופלת באלטרול 25 מ"ג .
    הייתי אצל נוירולוג לא ניראה שמדובר ב- hedache tension סי.טי ראש תקין
    בנוזף לוחץ לי על עצם האף ובלוע , במה יכול להיות מדובר?
    הכאב הינו כל יום כל היום כבר מ'ס חודשים , החל לאחר פיזוטרפיה בפרקי הלסת.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

אייל קליין
    08/08/2011

אם הכאב החל בתגובה לטיפול במפרק הלסת ייתכן ונוצר במהלך הטיפול גירוי של המפרק או של הדיסק הנמצא בתוך המפרק או ייתכן גם שנוצר ספזם חזק של השרירים בעקבות הטיפול. אם הטיפול כלל גם מגע בעמוד השדרה הצווארי ייתכן גם שמקור הגירוי הוא משם. הכאב שאת מתארת יכול לנבוע מעמוד שדרה צווארי גם בלי קשר לטיפול במפרק הלסת. אני מציע לחזור לפיזיותרפיסט שטיפל בך, אם לא עשית זאת עד כה או לפיזיותרפיסט אחר על מנת להעריך כיצד להמשיך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם גידול?
    שי
    08/08/2011

הי

אני סובל מהתופעות הנל :

התקפי חולשה ולחץ בגולגולת בעיקר בשעות הערב ללא כאבי ראש חזקים או חדים

האם העובדה שאיני סובל מכאבי ראש חזקים ולא מהקאות שולל גידול ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם גידול?

הוספת תגובה

• האם גידול? - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

למרות שאין אפשרות לשלול גידול (וגם עוד אבחנות) רק על סמך סימפטומים בלבד, הסימפטומים שתיארת ממש לא אופיני לגידול מוח ולכן הסיכוי נמוך ביותר.

יותר סביר שמדובר בכאב ראש מסוג לחץ.

מומלץ להתיעץ עם רופא משפחה שלך - על מנת לקבל היסטוריה (אנמנזה מלאה).

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של למיקטל
    שרה
    08/08/2011

שלום ,אני בת 33 ,לפני 13 שנים חליתי באיפילפסיה וטופלתי בדפלפט 400 מ"ג , באוגוסט 2007 עקב נישואיי הוחלפה לי תרופה מדיפלפט ללמיקטל ( 100* 2) באופן הדרגתי תוך כדי הורדת מינון דפלפט והעלאת מינון למיקטל, כ 4 או 5 שבועות אחרי נטילת למיקטל התנפחו לי הבלוטות בצוואר הופיע חום ופריחה אדומה על הגב והפנים
    הנוירולוג לא הסביר לי תופעות לוואי של למיקטל , רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה
    ורופא אלרגיה פירש פריחה כרגישות לאנטיביוטיקה
    נטלתי למיקטל במשך שנתיים וחצי
    , משנודע לי כ דרך אינטרנט כי י חום פריחה והתנפחות בלוטות הן תופעות לוואי קטלניות של למיקטל הפסקתי נטילת תרופה ב מרץ 2010 על דעת עצמי
    יש לציין כי ב 2009 הופיעו אצלי כאבי חזה פרקים כאבי גב ובחילות ומאז כל פעם מתווסף לי כאב בכל חלקי גופי , הופעת אפטות בפה , כאבי ראש ,תחושת גירוד
    ולפני שבוע התווסף לי תחושת כבדות ברגליים כשקמה ממיטה וכיחלון מתחת לציפורני רגל ,
    שאלה שלי איזה נזק יכול להיגרם עקב נטילת הלמיקטל ? והאם כאבים אלה כתוצאה מנטילת למיקטל "? איזה בדיקה יש לעשות כדי לברר אם זו השפעת למיקטל?

לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של למיקטל

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של למיקטל - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

קשה לדעתו בוודאות האם מדובר באלרגיה (רגישות) ללמיקטל או לאנטיביוטיקה - אני מניח שלא לקחת את האנטיביוטיקה הזאת לפני כן. עצם עובדה שלא היו סימפטומים עד 4 או 5 שבועות לאחר לקיחת למיקטל גם מעלה את הסיכון שאולי באמת זה היה זיהום כלשהו (אולי דלקת גרון) ולא רגישות ללמיקטל.

עצם העובדה שהמשכת לקחת למיקטל לתקופה של יותר משנתיים גם לדעתי די מוריד את הסיכוי שמדובר ברגישות ללמיקטל.

אני תוהה שבדיקות להוכיח האם מדובר ברגישות לתרופות צריכות להיבצע צמוד לסימפטומים ולקיחת התרופות. אפשר להתיעץ שוב עם רופא אימונולוג.

לדעתי הדבר הנכון ביותר זה להיות זהיר ולקחת משהו אחר לאפילפסיה וגם להימנע מהאנטיביוטיקה שקיבלת אז.

לגבי הסימפטומים החדשים ... מומלץ להתיעץ עם רופא משפחה שוב. זה יכול להיות הרבה דברים ולאו דווקא קשור לתרופות שלקחת בעבר.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    יצחק
    07/08/2011

בן 48 בריא בד"כ .נשלחתי לבדיקת CT מוח בגלל מיגרנות שהחלו בשנה האחרונה.
    התור נקבע לסוף החודש . בדיקת נאורולוג תקינה בדיקת דם תקינה
    הבעייה שבימים האחרונים החלו כאבי ראש קלים כל יום לאורך היום
    ותחושת לחץ ברקות כולל סחרחורת קלה מדי פעם.
    אני אדם חרדתי ומנסה לשייך זאת לכך אבל אולי צריך לבדוק בכיוון שונה
    מאחר וכמו שכתבתי התור לCT בסוף החודש.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

אייל קליין
    08/08/2011

מה שאלתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    משה
    06/08/2011

שלום,
    אני בן 20, סובל מכאבי ראש במשך תקופה ארוכה.
    בחודש האחרון יש החמרה בכאבים ובתכיפות.
    הכאב לפעמים כללי ולפעמים הוא נקודתי(לא תמיד באותה נקודה).
    לא מלווה בבחילות/הקאות.
    שמתי לב שהכל"ד באזור הרקות מורגשים במגע(לא הורגשו לפני).
    בבדיקה של הנדידת ידיים יד שמאל נופלת מעט.
    לפעמים סובל מחרדה בזמן הכאב.
    בדיקות דם שביצעתי יצאו תקינות(CBC,ESR,TSH,CRP,CPK,מעגל אנמיה,תפקודי כבד/כליות,אלקטרוליטים)
    אשמח לדעתך.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    07/08/2011

שלום,

למרות שאין בחילות או הקאות יכול להיות שיש סוג של מגרנה.
    חשוב להרבות לשתות, לאכול ולשיון באופן מסודר.
    אל תפחד מלקחת אקמול (1 גרם) לפי הצורך - ותקח לפני שהכאב מתגבר.
    מומלץ להיבד אצל נוירולוג - עדיף במסגרת מרפאת כאב ראש.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה