מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פג בן חודשרוית17/04/2014
דפנה שלום,
הבן שלי הוא פג שנולד בשבוע 36
שמתי לב שכשאני שמה אותו במיטה הוא אוהב להפנות את הראש שו לצד ימין
אני מנסה להשכיב אותו כשהראש מופנה לצד שמאל אך כעבור זמן מה הוא מזיז את הראש.
חייבת לציין כי יחסית לגילו הצעיר הוא מזיז את הראש הרבה לכל הכיוונים וכשאני מנסה לים אותו על הכתף ל "גרפס" הוא כל הזמן מנסה להרים את הראש, כנל גם כאשר אני שמה אותו בהשגחה על הבטן
השאלה לי איך יודים שהנטיה שלו לשיון עם הראש מופנה לצד ימים זה לא טרוטוקוליס?
האם בגיל חודש של פג אפשר להתייחס לענין ברצינות או לראות איך זה מתפתח?
האם יש לך עצה כיצד לפעול מהנקודה הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג בן חודש - תגובה
דפנה דוידי18/04/2014לבן שלך אין טורטיקוליס ,יש לו העדפת ראש לימין מאוד נפוץ אצל תינוקות,הטיפול הוא שכיבה על הבטן בערות בהשגחה.ושכיבה על צד ימין ,אני מניחה שאחות טיפת החלב שלך תדע להנחות אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת פגדנה09/04/2014
היי דפנה, התינוק שלי נולד פג בשבוע 33 אחרי אשפוז בבית חולים במשך 46 ימים עקב ירידת מים מוקדמת, משקל לידה1720. היום הוא בן 3 חודשים כרינולוגי שוקל 4250 אורך 53 והיקף ראש 38. הוא אוכל בנוסף להנקה נוטרילון ar כי יש לו ריפלוקס, הוא אוכל כמעט 120 בארוחה ולפעמים אוכל אותם בנוסף להנקה. בטיפת חלב אומרים לי שלפי הכמות שהוא אוכל הוא צריך לעלות יותר במשקל מה דעתך? יש לו כמעט 4 יציאות או שלוש ביום, מה שמדאיג אותי זה יהיה בכמות גדולה וגם מאוד רך ונוזלי האם זה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
דנה09/04/2014האם כדאי להוסיף לו נוטרילון פגים או סימילאק נאושור שזה כולל הרבה יותר קלוריות כדי שיעלה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונת פג - תגובה
דפנה דוידי13/04/2014מה ממוצע העליה שלו בשבוע?חודש?העליה אצל פגים קצת שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונת פג
דנה13/04/2014ממוצע העליה במשקל בשבוע בערך 200 גרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בעליה במשקללי04/04/2014
שלום. פג שנולד שבשבוע 34 במשקל 1.850. היום בן 4 שבועות שוקל 2.260. השתחרר מהפגיה לפני שבועיים במשקל 2 קילו ומאז לא מעלה מספיק במשקל. ניזון מחלב שאוב. טיפת חלב המליצו להחליף לו את התזונה לאנפמיל ar . האם כדאי להחליף לו את חלב האם לחלוטין? האם תחליף זה אכן הכי מתאים לפגים במצב זה? האם עדיף לשלב? אשמח לתובנות והמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בעליה במשקל - תגובה
דפנה דוידי07/04/2014למה אנפמיל?הוא פולט?יכול להיות שהייתי נותנת לא תזונת פגים ביחד עם חלב שאוב,הכי כדאי להתיעץ עם רופא הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםרוית30/03/2014
דפנה שלום.
שאלה נוספת,
התינוק סובל מגזים, אני מאכילה אותו פורמולת פגים של מטרנה.
האם יש פורמולה אחרת לפגים? האם יש תכשיר טבעי מומלץ להקלה לגזים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי גזים:
שירלי31/03/2014לא יודעת לגבי פורמולה מתאימה לפגים אבל לפעמים שינוי פורמולה יכול להקל או להחריף גזים, כי אולי כדאי לתת למערכת העיכול שלו זמן להתסגל. תראי מה דפנה תייעץ לך.
לגזים תנסי גרפווטר, זה טבעי ומקל אחרי זמן קצר.
תנסי לשלב את זה עם עיסויי בטן או ערסול במנשא שיעצימו את ההשפעה המקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגזים
דפנה דוידי02/04/2014גרפווטר כבר מזמן לא מומלץ ע"י רופאי ה ילדים והם הוציאו אפילו דף עמדה,זהו תוסף תזונה טיבעי שמעולם לא נבדק מחקרית,ולא באמת ידועה ההשפעה האמיתית שלו,ולכן לא מומלץ להשתמש באף תכשיר המופטי בטח בתינוק קטן כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים - תגובה
דפנה דוידי31/03/2014יש גם סימילאק נאושור פגים,ניתן להשתמש בסימיקול לגזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה, היא ביקשה תכשיר טבעי לגזים
שירלי01/04/2014והסימיקול הוא תרופה, בגלל זה המלצתי על הגרפווטר שהוא טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל דפנה צודקת
רוני03/04/2014אם הגרפווטר לא אושר ע"י משרד הבריאות ולא מומלץ, אז זה לא באמת משנה אם הוא נחשב טבעי או לא..
אני בכל מקרה ממליצה על הרבה דברים אחרים שמקלים:
קפיצות קלות על כדור יוגה
הליכה עם מנשא
עיסויים בבטן וכיוב'
אלה הדברים שעזרו לנו מאוד
בהצלחה ותרגישו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגרפווטר מאושר ע"י משרד הבריאות,
שירלי08/04/2014בדקתי את זה. אחרת לא הייתי נותנת את זה...
וזה לא תכשיר הומיאופטי.
רוני - כל עניין המגע והתנועה מקל על הגזים.
גם אני השתמשתי בכדור פיזיו, עיסיתי וערסלתי במנשא, הם מבחינתי העצימו את ההקלה שהגרפווטר הביא.
אצלי הגרפווטר עזר ואני לא חוששת להשתמש בו שוב, אבל ברור שכל אחת צריכה לעשות מה שהיא מרגישה איתו הכי נוח והכי בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך לבדוק את זה שוב
שרי13/04/2014חברה שלי שעובדת בזה אמרה לי שלגרפווטר אין התוויה רפואית ולכן לא ממש ממליצה לתת אותו..לא יודעת אם הם מוסיפים סוכר או אלכוהול אבל לא ממש מתאים לי לנסות את זה על התינוק שלי.לא יודעת היכן בדקת אבל תבדקי שוב, ליתר ביטחון
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי היטב גם מול רוקח וגם
שירלי14/04/2014אצל היצרן, אין התוויה רפואית כי זו לא תרופה אבל זה בוודאות מאושר ע"י משרדה הבריאות ובוודאות אין בזה סוכר או אלכוהול.
אני הכי מבינה את הדאגה שלך ומעריכה את זה, אבל תאמיני לי שבדקתי טוב לפני שהתחלתי להשתמש, לא הייתי נותנת את זה אם לא הייתי בודקת או היה לי צל של ספק לגבי זה.
חג שמח, בריא ונעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האכלת פג בשעות הלילהשלי28/03/2014
שלום רב
בני נולד פג בשבוע 36 במשקל נמוך בעקבות רעלת הריון ו iugr
בפגייה האכילו כל שלוש שעות גם בלילה וכך אמרו גם לנו לנהוג כאשר השתחררנו הביתה.
הוא לא מתעורר בלילה לבקש אוכל האם אני צריכה להעיר אותו על מנת לאכול?
היום הוא כמעט שבוע 38 ושוקל שני קילו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האכלת פג בשעות הלילה - תגובה
דפנה דוידי29/03/2014בהחלט לא לעבור את ה3 שעות ,עד 3 קילו ,או בהתאם להוראות רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסה לפגקרן16/03/2014
האם ניתן לתת דייסת קורנפלור לגיל 4 חודשים גם לפג בגיל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייסה לפג - תגובה
דפנה דוידי17/03/2014השאלה לאיזה צורך?שינה טובה?עלייה במשקל?באיזה שבוע נולד הפג?האם ניזון מפורמולת פגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מחיר מטרנה סנסטיב לפגים בסופרקרניאלה17/02/2014
שלום לכולם
אני אמא לפג מקסים בן 2.5 חודשים. הוא אוכל חלב אם והשלמה של מטרנה סנסטיב לפגים, אותה ניתן לרכוש (ככל הידוע לי ואשמח אם תתקנו אותי) רק בסופר-פארם.
השבוע נדהמתי לגלות שהמחיר עלה מ 37.5 ש"ח ל- 44.5 ש"ח, כלומר למעלה מ- 20%.
לדעתי מדובר בהעלאת מחירים קיצונית שנובעת רק מהעובדה שהם יכולים להעלות, כיוון שאין להורים אפשרות אמיתית לפנות למתחרה.
הייתי רוצה לקדם יוזמה מול סופר-פארם להוזלת העלות של הפורומולה האמורה ואשמח אם הורים נוספים יצטרפו אליי לפנייה יזומה משותפת.
תודה וגידול נעים לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאת מחיר מטרנה סנסטיב לפגים בסופר - תגובה
דפנה דוידי17/02/2014יוזמה מבורכת,קודם כל יש גם סימילאק פגים,ההיתי פונה למטרנה וגם לסופר פארם,ומנסה לראות מה קורה ברשתות האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשים המלצה לפטמות מיוחדות לפגיםשושה06/02/2014
נשמח לקבל המלצה לפטמות / בקבוקים מיוחדים לפגים שלא מאפשרות זרימה אלא אם התינוק יונק.
בבי"ח ביחידת המעבר היו פטמות מצויינות צהובות גדולת חד פעמיות שעבדו טוב.
מאז שהגענו הביתה כל הפטמות שניסינו, גם הקטנות ביותר S1, מטפטפות חופשי לפה של התינוקת והיא לא מספיקה לבלוע ומשתנקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשים המלצה לפטמות מיוחדות לפגים - תגובה
דפנה דוידי07/02/2014בעיקרון כאשר רוצים לתת בקבוק לילד יונק,יש להחזיק את הבקבוק בצורה אנכית.שרק חלק מהפיטמה מלא בחלב .ואז הסכנה להשתנקות יורדת..בעיקרון לא מוכרות לי פיטמות מיוחדות לפגים,יש לקחת את הקטנה ביותר ולהאכיל בצורה אנכית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר עיןקרניאלה06/01/2014
שלום.
לפני כחודש וחצי נולד לנו תינוק מקסים בשבוע 31.5 במשקל 1.990, לאחר 17 ימים השתחררנו מהפגיה וכעת הוא שוקל 2.300 ונראה שהוא מתפתח מצוין. אנו מודאגים מאי יצירת קשר עין, נראה שהוא מסיט את מבטו מפנינו ואינו יוצר קשר עין. קראנו בספרים ובאתרים שתינוקות אוהבים את הפנים של הוריהם ומעדיפים להביט מהם, מדוע הוא אינו מבטי בפנינו ואינו יוצר איתנו קשר עין? האם יש לנו סיבה לדאגה? האם להמתין לגיל מתוקן 4-6 שבועות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עין - תגובה
דפנה דוידי12/01/2014קשר עין הוא עניין של התפתחות ,בנך יצור איתך קשר עין רק כאשר יהיה בגיל 6 שבועות מתוקן.כלומר מתאריך לידה משוער קחי 6 שבועות,יש חשיבות רבה מאוד אצל פגים לתיקון גיל בכל הנוגע להתפתחות ולאוכל,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
קרניאלה14/01/2014הי דפנה, תודה על תגובתך.
שאלה נוספת בקשר למזון, המתוק שלי בן חודש ושלושה שבועות ובעוד 4 ימים זה התאריך לידה המשוער. הוא שוקל כעת 3.500 ואוכל 8 פעמים ביום 90 מל מטרנה סנסטיב לפגים. רציתי לדעת מתי ניתן לעבור לפורומולה רגילה ומתי ניתן יהיה לוותר על ההאכלה בלילה, כמו כן, האם כשמוותרים על האכלת לילה ממשיכים להאכיל במהלך היום כל 3 שעות? האם להגדיל את הכמות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאכלת
דפנה דוידי15/01/2014רוב הפגיות מנחות שב3 וחצי קילו ניתן לעבור לפורמולה רגילה,יש עדין רופאים מטפלים שמבקשים לתת עד 9 חודשים,אז הייתי מתיעצת עם הרופא המטפל,בנוגע להאכלת לילה לפי רצון הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lsvשרית05/01/2014
שלום רב.
בני נולד בשבוע 34 בדיוק.
באולט' ראש שנעשה לו בפגייה נאמר כי יש לו LSV. שללו את ההדבקות בcmv וביקשו להיות מבעקב לאחר חודשיים.
בבדיקה לאחר חודשיים עדיין נשאר הLSV (הדימום דרגה 1 שהיה לו נספג).
מה ההשלכות של הדבר? האם צריך להיות במעקב כלשהו? הדבר יכול להעדי חלילה על פיגור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lsv - תגובה
דפנה דוידי12/01/2014לפי מה שקראתי ,יכול להיות גם שאין משמעות לממצא תמשיכו להיות במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל פגותדינה16/12/2013
היי ,
אני בשבוע 36 הריון תאומים לא זהים, מאיזה משקל נחשב העובר לפג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל פגות - תגובה
דפנה דוידי20/12/2013בוקר טוב
לא המשקל קובע,אלא שבוע הלידה כל תינוק שנולד מתחת לשבוע 37 נחשב פג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק קלבסיאלה בפגVered13/12/2013
שלום רב , ילדתי ליפני חודש וחצי תאומים בשבוע 29 ,
ברוך השם הם בסדר ובמשקל כרגע 2,200 - הם נימצאים בפגייה בברזילי ועוד שבועיים בערך ישתחרוו כרגע הם בשבוע 35 , נהוג אצלנו בפגייה לקחת משטח פעמיים בשבוע לבדוק חיידקים - אצל אחד מהם נמצא סוג של קלבסיאלה והוא כרגע בבידוד - הרופאה טוענת שזה לא מסוכן ואין צורך בשום טיפול הוא רק נשא של המחלה , וזה עובר לבד עם הזמן ואפילו לא מצריך בדיקות נוספות ...
הייתי מעוניינית לשמוע חוות דעת נוספת בעניין ויעוץ - אני לא רגועה ומאד לחוצה ומקווה שמה שיש לתינוק שלי לא מסוכן או יגרום חלילה לאיזשהו תשליך או בעיה עתידית או שסה יכול להתפתח למשהו מסוכן ....
אודה על תשובה בהקדם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק קלבסיאלה בפג - תגובה
דפנה דוידי20/12/2013בוקר טוב
מכיוון שאינני רופאה אינני יכולה לתת יותר מידע ממה שהרופא נתן,אם את לא בטוחה תתיעצי עם רופא נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה סוג סימיאלק לעבור אחרי נאושררותם23/09/2013
ילדי בן חודש ושבוע אמרו לנו בפגיה שהילד יגיע למשקל של 3 וחצי קילו להפסיק עם הנאשור אבל לאיזה סוג של נאושר כדאי לעבור ? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה סוג סימיאלק לעבור אחרי נאושר - תגובה
דפנה דוידי25/09/2013עוברים לסימילאק רגיל שלב 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות תינוקת בת חודשמיה12/09/2013
הבת שלי נולדה בשבוע 35 במשקל 1745. היום 2455 בפגייה היה לה 2-3 יציאות ליום מאז שאנחנו בבית היא אוכלת 5 ארוחות חלב שאוב ו 3 סימאליק קומפורט.
כבר 4 ימים אין לה יציאה שתן תקין ותאבון בריא
זה תקין ובכלל מה תדירות היציאה לתינוקות בני חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות תינוקת בת חודש - תגובה
דפנה דוידי16/09/2013בהחלט יכול להיות שהרגלי יציאה משתנים לפעם ביום יומים או ארבעה ימים,אם היא נינוחה הכול בסדר,כאשר תעשה יציאה חייבת להיות רכה ולא קשה,בכל מקרה תמיד אפשר לפנות לבדיקת רופא ילדים,בכל דרך להמנע משימוש במדחום,חוקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרנהלי09/09/2013
הי נולדו לי תאמים פגים בשבוע 33.3 לפני שלושה שבועות. אתמול שוחררנו מהפגיה במשקלים 2062, 2410. איני מניקה והילדים אוכלים מטרנה. אמרו לנו לתת בבית מטרנה סנסיטיב. אתמול חזרנו הביתה וקנינו את זה אבל היות וסה אותה אריזה בטעות קנינו מטרנה אקסטרה קאר קומפורט והם אכלן מזה 3 ארוחות עד ששמנו לב וכמובן החלפתי להם לסנסיטיב. לא היו תופעות לוואי אולי הם אכלו טיפה פחות . האם חס וחלילה יכול מ3 פעמים להיגרם חלילה נזק כי הבנתי שהסנסיטיב של הפגים מועשר הרבה יותר. אנא עזרתך אני בלחץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטרנה - תגובה
דפנה דוידי09/09/2013אין דאגה הכולמ בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)