מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת קריוליפוליזיס -התייעצות ובירורליהי01/08/2019
האם השיטה הזו נחשבת ליעילה לצורך המסת שומן מהבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רלוונטי לפורום זה
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה נפוחה בתוך האוזןהילה29/07/2019
לבני בן 9 יש בליטה נפוחה באוזן. הוא מתלונן שזה כואב לו ולפעמים מגרד.
מה זה יכול להיות ?
מצב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות אוזנית
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019מצריך בדיקה בהקדם וניקוז על פי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטמי סיליקון ונוזלים באוזןשרית27/07/2019
היי, אני סובלת מאוד מרעשים ומשתמשת באטמי סיליקון אך לאחר שימוש קצר יחסית מצטברים נוזלים באוזן. האם זה תקין? האם יש אטמים שנחשבים אפקטיביים יותר שלא פוגעים באוזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטמי אוזניים
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019שימוש כרוני באטמי אוזניים בהחלט עשוי להוות בעיה במקרים של דלקת אוזניים כרונית. כדאי להבדק ולטפל בהתאם. לעתים לא ניתן לפתור את הבעיה ואז יש צורך להמנע משימוש באטמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמיעה לצורך ביקורתמור21/07/2019
כל כמה זמן מומלץ לבצע בדיקת שמיעה לאדם בגילאי ה- 30?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019אין הגדרה ברורה מתי "צריך" לבצע בדיקת שמיעה. מומלץ להבדק במקרה של תחושת ירידת שמיעה, חשיפה לרעש ממושך, קבלת טיפול תרופתי מסוים (כימותרפיה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסת עבודה לחו"ל ולחץ באוזנייםעומר16/07/2019
אני אמור לטוס עוד יומיים לנסיעת עבודה לחו"ל. הטיסה נמשכת כ- 8 שעות.
אני סובל מלחץ חזק באוזניים בזמן טיסה.
מה ניתן לקחת כדי להפחית את הלחץ?
זה ממש מכאיב לי ומותח לי את האוזניים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה עם לחץ באוזניים
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019אמליץ להבדק לפני הטיסה על מנת לוודא שאין נוזלים באוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לשאלה שלי ברשותך ותודה רבה רבהמיכל12/07/2019
כל הלילה לא ישנתי מכאבי אוזן אז, כל הזמן שמעתי מן פיצפוצים, קליקים כמו בועות אלה שאוויר נכנס ויוצא האם זה תסמין לקרע בעור התוף? גם שאני מטה את הראש אחורה הכאב נוראי נשמע שאוויר יוצא ואז מחזירה את הראש שוב מן קליק ואוויר נכנס. מה לדעתך מצב כזה יכול להעיד. יש לי בבית אוטודין האם מותר לשים אם חלילה יש לי חור בעוף התוף שלא יקרה לי נזק על נזק? תודה על כל השאלות והסבלנות שלך. שבת מבורכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטימות
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019ממליץ להבדק ע"י רופא אא"ג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומה כל הזמן ואוויר שיוצא בזמן הטית הראש למעל ולמטהמיכל10/07/2019
שלום רב דר' , האם ישנה אפשרות אפילו בלי כוונה כמובן, או שקרה אי פעם בעבר ברפואת א.א.ג שכתוצאה מבדיקת אוטוסקופ או ספקולום עם מיקרוסקופ נקרע עור התוף???? מאז הבדיקה האוזן סתומה כל הזמן (חודשים בערך), שאני מטה את הראש למטה מרגיש שיוצא אוויר ומין קליק כזה, שמעלה את הראש שוב יוצא אוויר וקליק ואז נסתמת האוזן. קליקים באוזן כמו בועות סבון בזמן שינה בלילה...והאם כתוצאה מבדיקה כזאת אפשרי לדחוס שעווה פנימה? אנא תשובתך הכנה חשוב לי לדעת איך להמשיך הלאה. והאם יציאת האוויר זה תסמין לקרע בעור התוף ????. המון תודה על תשובתך,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה לאחר בדיקה
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019מאוד לא סביר שייגרם נזק מבדיקת אוזנים רגילה. בכל אופן ברמה הפרקטית כדאי להבדק במקרה של אטימות כרונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקמה רירית מיקום -בירורערן09/07/2019
שאלה מצרף תמונה על מנת לדעת היכן ממוקמת הרקמה הרירית באף , האם מתחילתו או אחרי החלק ההתחלתי של השערות.
הנושא חשוב לי כי קראתי שניתן להידבק במחלות דרכו ונגעתי במשהו שחשבתי שהוא קטשופ והרחתי ואני חושש שזה היה דם.
ואני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות ממגע נוזלי גוף באף
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019לא סביר שנדבקת במגע דם גם בעור וגם ברירית. מנגד אם יש לך ספק גש להבדק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי טיפול בשיעול כרוניעובד09/07/2019
מה הן דרכי הטיפול היעילות ביותר לטיפול בשיעול כרוני?
על מה אתה הכי ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול כרוני
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019הכי מועיל זה להבין מהו המחולל של השיעול ולטפל בו. לא לטפל בשיעול עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת אוזנייםמישהי07/07/2019
שלום רב, חשוב לי מאד לדעת, אם מבדיקת אוזן עם אוטוסקופ שהקונוס מאד מאד ארוך,,,ובדיקת אוזן לאחר תקופה עם ספקולום אוזן בצורה משפך ארוכה מאד שמסתכלים דרך מיקרוסקופ אפשרי שעור התוף יקרע מההחדרה אולי בחוזקה. האם קרה אי פעם דבר כזה? או שזה בלתי אפשרי לחלוטין? תודה על תשובה כנה ואמיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתופית מבדיקה
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019מאוד לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטמים מותאמים אישית - התייעצותליאת01/07/2019
שלום רב,
בזמן ביצוע מדידה להתאמת אטמי סיליקון בהם מוכנס חומר לתוך האוזן, חשתי שאני עומדת לאבד הכרה, עד לרגע בו החומר הוצא מהאוזן ואז חזרתי לעצמי מהר מאוד. אף אחד מהנוכחים מעולם לא נתקל בתופעה כזו, ורציתי לדעת האם יכול להעיד על משהו והאם יש צורך לבדוק משהו? ההתאמה לא כאבה ולא חששתי באופן מיוחד, אבל תחושת העילפון הייתה מיידית ומאוד חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטמי אוזניים וגירוי וגאלי
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019לעיתים חריגות גירוי חזק בתעלת השמע החיצונית עשוי להביא לגירוי וגאלי שעלול להוביל לתחושת קדם עילפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור על הלשוןענת ישראל נוי28/06/2019
שלום לכם, לפני כמה ימים, אחותי סיפרה לי, שיש לה בעיה בפה, כך אמרה. הסברתי לה, שעליה לפנות לפה ולסת....
הערב, הגיעה אליי לקידוש והראתה לי את הלשון ואני נחרדתי, פתאום גיליתי שזה בלשון, כתם שחור ונורא.
אני דואגת מאוד, בעיקר בדל העובדה, ששני הוריי, הורינו, נפטרו מהמחלה הנוראית, ושנית, שאחותי, בעברה עישנה המון.
אני ממש חוששת לבריאותה ולחייה.
תודה רבה, אשמח לעזרה והכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם על הלשון
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019ממליץ שתפנה בהקדם ל אא"ג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מירידה בשמיעה- בירורשימי26/06/2019
ד"ר וולפוביץ שלום,
בן 67. בשנה אחרונה אני סובל מירידה בשמיעה.
רופא אא"ג המליץ לי על ניתוח כפתורים, לאחר שקבע שיש לי נוזלים באזור האוזן התיכונה. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש במכשיר אירפופר במקום ההליך הכירורגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת שמיעה כפתורים ואיר פופר
ד``ר עמית וולפוביץ03/08/2019בנוזלים כרוניים בהחלט ניתן לטפל עם כפתורים. אירפופר אינו טיפול מוכח לבעיה. מנגד טובופלסטיקה בהחלט יכולה לסייע. ממליץ שבדק ע"י רופא אא"ג מומחה באוזניים ושיקום שמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירורענבל24/06/2019
שלום רב סובלת כבר שנתיים מתקופות של כאבי תופת הדומים למכות חשמל בשיניים באוזן ולייד האף, אף אוזן גרון איבחן דלקת בעצב המשולש קיבלתי טריגוטול והלכתי לנוירולוג שטען גם הוא שנשמע כמו טרגימנל אני בת 34 בריאה בדרך כלל... Mri מח לא מצא בעיה בעצב, אבל מצא מימצא שנקרא מוקד היפראינטסי במוקד t1 flarin בחומר הלבן בגודל5 מילימטר סוב קורטיקלי פרונטלי שמאלי בלתי ספציפי ללא האדרה דרוש מעקב
2 שאלות בבקשה
1. האם יש טרגימנל שלא רואים בmri?
2. מה משמעות הממצא בmri?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירלגיה טריגמינלית
ד``ר עמית וולפוביץ26/06/20191. בהחלט ישנם מקרים של נוירלגיה שלא נראה בהדמיה. האבחנה קלינית בעיקרה
2. לא ניתן להעריך את משמעות הממצא דרך הטלפון. ממליץ לפנות למומחה בנוירולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בתעלה וכאבים עזיםרן18/06/2019
היי ד"ר,
עברתי בדיקה עם אוטוסקופ אצל מומחה אף, אוזן, גרון התעלה נפגעה בקצה העור והכאבים בלתי נסבלים. האם מדובר בנזק בלתי הפיך או שיש דרך לטפל בכך? אם כן, איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק קרה לי אותו מקרה ועד היום אני
ליאן19/06/2019היי רן, אותו מקרה קרה לי ועד היום יש לי כאבי תופת באוזן כמעט חודש. רופא מומחה בעל שם פגע לי עם האוטוסקופ, גם לא החליף את הקונוס מבדיקה קודמת אולי העביר לי חיידקים ממטופל אחר, והחדיר עמוק פגע לי בתעלה והכאבים בלתי נסבלים. גם אני בבעיה. אבל הרופא כאן לא מגיב לשאלות של אנשים אם אתה שם לב מאיזה תאריך אין תגובות, כך שחבל בכלל לשאלות שאלות באתר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר בדיקת אוזניים
ד``ר עמית וולפוביץ26/06/2019מאוד לא סביר שנגרם נזק בלתי הפיך בבדיקה. במקרה החריג מדובר בד"כ בשריטה שתחלוף בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)