מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ואקום באוזניים 6 חודשים כבריהודה בן יוסף10/10/2014
לא עובר יש לי גם סחרחורות לפעמים שאני הולך מאין חוסר שיווי משקל עשיתי את כל הבדיקות שמיעה וקריסטלים באוזניים לפני שבוע התקררתי וניסיתי להוציא ליחה מהאף והאוזן שלי עשתה רעש מוזר של חיכוך והיה לי סחרחורת כזאת מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פה רופא
יהודה בן יוסף01/12/2014אף אחד לא עונה לבעיות שלנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש פה רופא או מענה
יהודה בן יוסף07/01/2015אני במצב הזה כבר 9 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לצרידות מתמשכתמודאגת!31/08/2014
שלום,אני כבר שנה צרודה..
הלכתי לרופא והתברר לי שאני לא מדברת ושרה נכון..ושאני ממש קרובה ליבלות..
ללכת דחוף לקלינאית..עברו מאז שלוש שבועות..והקלינאיות לא עונות..ובנתיים אני מרגישה שאני נהיית צרודה יותר ויותר..ושהגרון ..איך להסביר..מרגיש סתום..
אני שרה מגיל קטן וזה הכיוון בחיים שלי..רציתי לדעת..מהמצב הזה..אני אוכל להמשיך לשיר?
אם חס וחלילה אני אצטרך ניתוח..אני לא אוכל לשיר יותר?זה יפגע לי בקול?
אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח שיענו לי
מודאגת!01/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באףדוד שור11/07/2014
בחורף בעת הצתננות אף שלי נסתם לחלוטין. פניתי לרופא, הוא נתן לי טיפות, בהתחלה זה עזר אחר כך תופעה חזרה. רופא אחר אמר שיש לי פולופים ושלח אותי למנתח אא"ג. המנתח סירב לנתח כי פוליפים קטנים. אני לא יודע מה לעשות, בחורף בתוכו אף מה שהוא מתנפח וסותם לי אף לגמרי. אנא, לייעץ מי יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בלוטות מאחרורי האוזנייםמור15/06/2014
שלום ד"ר
היום צמחו לי בלוטות מאחורי האוזניים (שתיהן), באוזן אחת 3 בלוטות צמודות אחת לשניה, על העצם שמאחורי האוזן. ובאוזן השניה בלוטה מעל האוזן.
זה כואב ומרגיש לוחץ.. זה לא היה אתמול, זה פשוט צץ משום מקום.
האם עלי להלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות מאחרורי האוזניים - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014לא צריך להלחץ בשום מקרה ואם זה מטריד - יש להגיע לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות באוזן לזמן קצראיתמר14/06/2014
שלום, אני בן 24, אדם בריא בדרך כלל, ללא שום מחלה כלשהי מעל לחצי שנה,
בשבוע האחרון התחלתי להרגיש בין פעמיים לחמישה פעמים ביום דקירה חזקה באוזן שמאל (מעט פנימה), זו אמנם דקירה בודדת אך חזקה מאוד הגורמת לי להתיישב ולתפוס את האוזן לרגע. מעבר לזה בשאר היום אני מרגיש טוב ואין שום כאב אחר.
אשמח להכוונה מה לעשות בנידון
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות באוזן לזמן קצר - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014זה נראה לי קשור לכאב נוירולוגי ויש לפנות לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמעברי12/06/2014
שלום ד"ר,
אני חיילת. לפני כ-7 חודשים אובחן במהלך בדיקת שמיעה במסגרת בדיקות תעסוקתיות בצבא שיש לי ליקוי שמיעה מעורב באוזן ימין. יש לי ירידה מעורבת בשמיעה. הייתי בייעוץ אצל פרופסורית בבי"ח תל השומר ונאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח שנקרא טיפנופלסטיקה וגם אוסקופ הזה שזה כנראה מדובר לגבי החלפת עצמות שמע לפי ההפניה שקיבלתי בצבא.
כמו כן, עשיתי CT של עצמות הפירמידות כחלק מהבדיקות שעליי לעשות לפני הניתוח. הכל יצא תקין חוץ מדבר אחד:
מודגם עיבוי רירית בתאי אטמואיד ומערת הלסת מימין. וזה לא לאחר ניתוח קונכיות כי לא עברתי לעולם ניתוח באזניים. היפרטרופיה של כרית האדנואידים.
הניתוח נקבע ל-22.6 והטרום ניתוח ל-19.6 שניהם בתל השומר. האם זה הניתוח המומלץ טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע כדי לשפר את השמיעה? מה אחוזי ההצלחה האם באמת הם 85% כמו שרשום בהרבה אתרים.
כמה זמן אורך הניתוח והאם יש צורך לאשפוז לאחריו אשמח למידע.
אני לא רוצה מכשיר שמיעה אני פשוט רוצה כמה שיותר מהר לפתור את הבעיה ולשפר את איכות השמיעה שלי אפילו אם זה מותנה במעבר ניתוח כואב. .
בתודה והמשך ערב טוב ברי
אשמח לקבל תשובה בהקדם
בתודה ברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טיפנופלסטיקה והחלפת עצמות שמע - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014על מי מה שכתבת - זה הניתוח המומלץ ופרטים על הניתוח יש לקבל בעת הטרום ניתוח ע"י הצוות המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף- מחיצהליטל10/06/2014
שלום,
עברתי ארבעה ניתוחים באף (קוסמטי +יישור מחיצה)
עדיין מחיצה עקומה, גם חיצונית האף ניראה בקודקוד עקום לימין
CT ראש שבצעתי למטרה אחרת, פענוח:
1. סטית מחיצת האף לימין עם היצרות נוזל קביטי מימין, משמעות ?
2. מה הסיבה שהמחיצה לא רוצה להתישר , בעייה ממני / רופא לא מומחה / לחזור על הניתוח ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף- מחיצה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014לצערי לא אוכל לענות ללא בדיקה מקיפה בעין מה יש שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקור קושי בבליעההמתוסכלת05/06/2014
היי, יש לי הפרעה בבליעה (תחושה של משהו שתקוע או תוקע את האוכל) כבר חודשיים, זה התחיל אחרי יום אחד שבאמת נתקע לי צ'יפס בגרון (לאחר מכן הקאתי אבל התחושה נשארה), לאחר בדיקה אצל רופא אאג שאמר שזו ליחה כשפשוט הסתכל עם מקל הארטיק (ולא קיים בדיקת סיב אופטי) התחלתי טיפול להקלת הליחה וכחודש שום דבר לא עזר, היה לי מקרה של דלקת גרון וכך בעצם שמתי לב ששקד אחד מוגדל אצלי לעומת השני, כשהייתי אצל רופא המשפחה הוא ציין שזה בסדר (חשוב לציין שבזמן דלקת הגרון כשבוע וחצי- לא היה לי את הרגשת ההפרעה בבליעה. עבר כחודש מאז ובימים האחרונים ההפרעה ממש מקשה עליי לאכול כך שבכל פעם שאני אוכלת יש לי רפלקס הקאה- כאילו תקוע לי משהו שלא מאפשר לי לאכול בצורה רגילה. אני מאוד סובלת ויש עוד זמן עד התור לאאג לחוות דעת שנייה ואולטרסאונד צוואר שקבעתי, אני אשמח לשמוע עצה להקלה, לבינתיים לפחות או מה מקור הבעיה לדעתך, אנשים אומרים שיכול להיות שזה פסיכולוגי אבל זה מפחיד אותי שבחיים לא אמצא פתרון והבעיה לא תחלוף, זה ממש מקשה עלי ביום יום ואני סובלת מלאכול. אשמח על כל אינפורמציה שתוכלו לתת לי, תודה, המתוסכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקור קושי בבליעה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014כמובן שיש להגיע לבדיקה שכוללת בדיקת סיב אופטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת C.Tמאיר04/06/2014
בבדיקת סי.טי שעשיתי אובחן אצלי: "עיבוי רירית בסינוסים המקסילרים והאתמואידלים דו"צ.
חסר בקירות המיאדליים של הסינוסים המקסילרים דו"צ?
חוסר התפתחות של הסינוס הפרונטלי הימני.
ננצאים במערות הפנים כמתואר,היכולים להסביר כאבי ראש."
ברצוני לציין שעברת פעמים ניתוחים להסרת פולפים באף.
האם אתם יכולים להסביר לי את משמעות המימצאים ואיזה טיפולים עלי לקבל תרופות? ניתוח?
בתודה לתשובה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת C.T - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014סה"כ אין ממצא חריג המחייב טיפול. חוסר הדפנות ב CT הינו בשל הניתוחים שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדים-שתי דעות,מה לעשות?יובל02/06/2014
שלום רב,
מינואר אני כבר סובל מ4 דלקות גרון שאחת מהן הסתבכה והייתי צריך לקחת אוגמנטין בהוראת רופא אאג שהמליץ, במידה והדלקות חוזרות אחרי האוגמנטין- לשקול ניתוח להסרת שקדים.
מאז הטיפול באוגמנטין היו עוד שתי דלקות, רופא המשפחה שליווה אותי כל התקופה הזו נתן לי הפנייה לרופא אאג ואמר כי כל רופא אאג יפנה אותי לניתוח עם הסטוריה כזו.
לא הצלחתי לקבוע תור קרוב לאותו רופא אאג שאצלו הייתי, אז קבעתי אצל רופא אחר לו היתה גישה שונה לחלוטין- הוא טוען כי ניתוח להסרת שקדים הוא מוצא אחרון כיוון שהוא כואב ומסוכן, לפני כן צריך לבדוק האם בבית בו אני גר ישנם נשאי החיידק וייתכן כי הם מדביקים אותי כל פעם. במידה וכן צריך לטפל בהם, ואם הדלקות חוזר צריך לעבור טיפול של 3 חודשים. בקיצור, למרות שראה את ההמלצות וההיסטוריה הוא ממש לא רצה להפנות אותי לניתוח.
מה אתם חושבים? מבחינתי העיקר שהדלקות האלו יפסיקו להטריד אותי, לא אכפת לי איך..
בתודה מראש,
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בקשר לביצוע ניתוח שקדים
סיון18/05/2015שלום,
בתי בת ה 4 סובלת מדלקות גרון חוזרות , ובעיקר מהתקררות בדרכי הנשימה העליונות ואסטמה (שיעול טורדני - הדורש אינהלציות רבות)
היו שני משטחים חיוביים ואחד שלילי מתחילת השנה. וקיבלתה 3 פעמים אנטיביוטיקה.
הרופאה שלחה אותנו להתייעצות ואחרי התייעצות עם רופא מומחה הוא המליץ להוריד לה את השקדים .
בעבר הורדנו מחצית השקדים לבתי הבכורה בשל קשיי נשימה , נחירות והפסקות נשימה בלילה עקב שקדים גדולים.
פה המצב שונה לחלוטין , ואני לא בטוחה שדלקות בדרכי הנשימה העליונות יופסקו או יופחתו בעקבות הניתוח.
אני שואלת בעצם אם זה באמת המוצא ..... אני לא רוצה למהר לניתוח בהרדמה מלאה ..
אני קוראת בפורום על השלכות מהניתוח ... דימומים , כאבי אזניים ואני מאוד חוששת
אשמח לחוות דעת נוספת.
תודה,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון עזרהשירן פרץ02/06/2014
אני פונה אליכם לאחר אין ספור ניסיוניות כוזבים ושנה מאוד קשה ,לפני כשנה החלו לי כאבי גרון שריפה כמו מסכינים נוטה יותר לצד ימין , לא מסוגלת לדבר אם אני לא מרטיבה את הגרון במים כל הזמן ואני שותה המון ביום, הייתי אצל כמה רופאי אף אוזן גרון גם פרטים וגם דרך הקופה, בהתחלה טענו שיש לי יבלות הלכתי למרפאת קול וזה לא עזר לי, לאחר מכן פניתי לרופא פרטי שטען שיש שקד נפוח עשיתי ניתוח להסרת שקד ויבלות ,עשיתי צילום גרון הלימפות בסדר לא נמצא שום דבר , כמובן סבל מיותר לא עזר כלום עברו כמה חודשים היה חשד לריפלוקס בקיבה , שתיתי אומפרקדס כמה חודשים ללא עזרה לצערי , הופנתי השבוע לגסטרו שם מצאו שאין ריפלוקס אבל יש חיידק הליקובבטקור ודלקת, נתנו לי כמות כדורים , אך שורה תחתונה אין קשר לגרון החיידק זה לא ריפלוקס אז שוב פעם חזרתי לנקודת ההתחלה , אני מיואשת ואני משתכרת מעבודה טלפונית , אובדת עצות בשום מקום לא מצאו כלום לא צילום ולא שום דבר כל רופא אומר לי אין שום דבר בגרון ,קראתי את הדף שראשי שלך ונשמע שאת די מיבינה בזה ההגדרה של יובש היה הכי קרוב למה שאני עוברת אך זה ברמות קשות, לאחרונה אני קמה בבוקר הגרון שלי שורף כי לא שתיתי בלילה מספיק, אשמח לשמוע את דעתכם ולהפנות
--* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון עזרה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014נראה לי שזה קשור לרפלוקס אולם יש להגיע לבדיקה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שקדיםחני01/06/2014
הי שכחתי לשאול..
אומרים שיש דימום רק עד שבועיים מהניתוח..
אז למה אומרים שאסור לעשן ואסור להיות בשמש לאחר שבועיים כי יכול להיות דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014מי אמר שאסור לעשון ואסור להחשף לחום? שבועיים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שקדים
חני16/06/2014אותו רופא שניתח אותי אמר!!
עכשיו עברו שלושה שבועות ועדיין יש לי כאבים בבליעה.. לא ברמה כמו שהיה כאבים קטנים ועדיין יש לבן... מתי זה עובר? מתי מגיעים להחלמה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהחני01/06/2014
אם יש צורך בגיל אז אני בת 22..
אם אני יורדת לאילת שבועיים אחרי הניתוח שקדים זה בסדר? איך מתנהגים שם? לא להיחשף לשמש וכאלה? אשמח להסברים.. תוודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014לאחר הניתוח על הרופא המנתח לצייד אותך בהסברים מפורטים כיצד עליך לנהוג.
שבועיים לאחר הניתוחי ניתן לרדת לאילת.
יש להמנע מחשיפה לחום העלול לגרום לדימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרית בבלוטת התריסשירה20/05/2014
שלום, לפני כ 4 שנים אובחנה אצלי קשרית בגודל של כ 4 ס״מ בחלק הימני של בלוטת התריס. עשיתי אולטראסאונד וביופסיה ונמצא כי הקשרית( גויטר) שפירה, מאז הייתי במעקב אולטראסאונד אחת לשנה אשר הראה כי הקשרית גדלה. כיום היא מגיעה ל 6 ס״מ. התייעצתי עם כירוג א.א.ג ועם כירוג אנדוקרינולוג אשר המליצו לנתח אך הסבירו כי תיתכן פגיעה במיתרי הקול וכי יש צורך להוציא את הצד הימני של בלוטת התריס מה שיכול לגרום לכך שאצטרך אלטרוקסין לאחר הניתוח.
מה דעתכם? האם כדאי להוציא את הקשרית ( יש לציין כי אין לי בעיה בבלוטת התריס וה tsh שלי תקין, אני לא מרגישה את הקשרית והיא לא מפריעה לתיפקוד שלי ומהווה בעיה אסטטית בלבד)
אם לנתח, לאיזה כירוג לפנות? אאג או אנדוקרינולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה- אני בת 32 ובריאה
שירה20/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה..
שירה11/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית בבלוטת התריס - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2014כל קשרית בבלוטת התריס מעל 4 ס"מ ובוודאי כאלה שגדלות מחייבת הוצאה כירורגית.
אנחנו כאא"ג מבצעים ניתוחים כאלה וניתן לפנות אלי או לרופא א"ג אחר המתמחה בניתוחים כאלה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנוזלים באוזן התיכונהדניאל18/05/2014
מה הם האפשרויות לטיפולים לא פולשנים בנוזלים באוזן התיכונה.
מה הסיכונים ב"כפתור" תופעות לואי ואם זו "החלמה" סופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)