מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת שקדיםעליזה21/01/2013
שלום, הייתי היום אצל רופא משפחה שקבע כי יש לי דלקת בשקדים והתעקש על כך למרות שטענתי שהוציאו לי אותם לפני כ-15 שנים. יכול להיות כזה דבר??? הגרון נפוח עם המון בצקות ומוגלה וניתן לראות שתי בליטות מבחוץ, האם עליי לדאוג?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
עליזה21/01/2013ראוי לציין כי היום אני בת 36 ואת הניתוח עברתי בגיל 21, בהנחה וזה מידע רלוונטי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד''ר רועי הוד22/01/2013לפעמים לאחר ניתוח שקדים נותרת שארית רקמה והיא יכולה לאגודל מעט בזמן מחלה וכו ולכן יש סיכוי כי מה שרואים זה שארית שקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אוזניים -ללא סיבהJJ20/01/2013
כאבי אוזניים ללא סיבה ניראת לעיו,הייתי בבדיקה ולא נימצא מקור לכאבים,,
הרופא המליץ על אקמול..אילו בדיקות כדאי לעשות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אוזניים -ללא סיבה - תגובה
ד''ר רועי הוד20/01/2013בדיקת אדאג מקיפה כולל סיב אופטי.במידת הצורך הדמיה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הבדיקה הזאת?ולמי פונים?
חח24/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הבדיקה הזאת?ולמי פונים? - תגובה
ד''ר רועי הוד24/01/2013רופא אאג מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אונה ימנית בלוטת המגןefrat19/01/2013
עשיתי בדיקות דם והמנתח אמר לי לחזור אליו עוד חצי שנה וללכת לרופאה המטפלת. האמת אני נלחצתי מאוד..!
אני אלך אליה שבוע הבא..
להלן תוצאת הבדיקות:
TSH 8.23
T3 FREE16.2
T4 FREE 45.3
THYROGLOBULIN 45.3
THYROGLOBULIN Ab <20
מה אומרות התוצאות...?
עברתי ניתוח של אונה ימנית..
הנה התשובה של הניתוח שהיא קצת ארוכה
GOITER nodular right right hemitryroidectomy
: K22627-22629
K22627-22628 התקבלו שתח קבטות אחרי פרחן מסומנות A-B
K22629 באותה צנצנת התקבלה אונה ימנית של בלוטת התריס במשקל 12 גרם במימדים
2*2.5*4 ס"מ בחתכים נמצא קשר מוגבל היטב בקוטר מירבי 2 ס"מ בנוי מרקמה חומה כהה. ביתר האזורים נמצאת רקמה אפורה אדומה עם אזורים קשריים.
A-D קשר (4/4) E אזורים קשריים (1/1) F יתר הרקמה (1/1).
FS dlanosls: folicular leslon. finsl diagnosis aftar embedding.
Afer fomalin fixatiob:
k22627-629 thyroid gland right hemityroldectomy:
folicular carcinoma minimalty invasive dimension 2om
Margins uninvotved.
Tumor capsule-present
Tomor capsule invasion present several fooi with reduplication of capsule
Vasclar space invsion not identifed
Perineural lnvasion not identifird
Extaffryroidal extension not udenified
Additional pathologic findungs Adenornatoid inyperptasua
ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אונה ימנית בלוטת המגן - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013זה אומר שהיה גידול מסוג פוליקולרי, ברב המקרים צריך מעקב בלבד עם ממצא כזה. פני לרופא א.א.ג מנתח או אנדוקרינולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
efrat19/01/2013מה זה אומר גידול מסוג פוליקולרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.. - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013ישנם סוגים שונים של גידולים ממאירים, זה אחד מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מצריך מעקב בלבד?
efrat19/01/2013ברוב הנקרעם זה מעקב בלבד? או שיש עוד דברים נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מצריך מעקב בלבד? - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013לרב כן, תלוי מה יש בסונאר וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאףשירי19/01/2013
שלום.בת 28 מיזה שלוש חודשים יש לי דימום מהאף מידי פעם שמטפטף החוצה ממש טיפות
של דם נקי מינחיר אחד וזה ניפסק. זה קרא לי ארבע פעמים .היתי אצל רופא אף אוזן גרון .שאמר שזה נימים וצרב מקומית .וחשבתי שזהו אבל ליפני יומיים בארבע בבוקר הירגשתי חום וזה היה דימום אני לא יודעת מה לעשות האים אני צריכה לידאוג . והאים אני צריכה לעשות בדיקות כלליות .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013כדאי לבצע בדיקת א.א.ג חוזרת ומקיפה כולל סיב אופטי, בנוסף הייתי מבצע בדיקת דם לתפקודי קרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח FESS - איפה לעבור וסיבוכיםאביב18/01/2013
שלום,
אני בן 25 ואמור לעבור ניתוח FESS.
להלן הממצאים מבדיקת ה-CT:
ממצאים:
הסינוסים הפרונטליים והאטמואידליים והסינוס המקסילרי מימין מלאים לחלוטין .
הסינוס המקסילרי משמאל והסינוס הספנואידלי כמעט מלאים אך יש מעט אויר .
בשל המלאות של הסינוסים קשה לדעת אם יש פוליפים או מה בדיוק גורם למלאות הזאת .
-ה OMU נראה פתוח ואפילו מרוחב באופן דו .צ"
סטייה קלה של הספטום לשמאל .
סיכום : כפי שצויין למעלה הסינוסים כמעט מלאים לחלוטין חוץ מקצת אויר בסינוס המקסילרי
משמאל וסינוס הספנואידלי. יש פלס אויר נוזל בסינוס המקסילרי משמאל אשר יכול להעיד על
סינוסיטיס חריפה. אין לשלול הרחבה של ה-OMU באופן דו .צ"
הייתי אצל מספר רופאים והסבירו לי שלניתוח יש מספר סיבוכים אפשריים לאור הממצאים שלי:
1. דימום פנימי.
2. פגיעה בחוש הראייה עד עיוורון.
3. פגיעה בקרום המוח.
4. מוות.
כאמור אני כבן 25 סובל מסינוזיטיס קשה וכלל לא מריח מהאף.
לכן יש לי מספר שאלות:
א. עד כמה נפוצים הסיבוכים הנ"ל לאור ממצאי הבדיקה שלי? האם יש סטטיסטיקות של הצלחות\כשלונות\סיבוכים?
ב. היכן הייתם ממליצים לעבור את הניתוח (אם צריך) ואצל מי?
ג. האם יש דרכים אלטרנטיביות לגרום להקלה או לפתוח את הסינוסים ללא ניתוח?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח FESS - איפה לעבור וסיבוכים - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013קיבלת את כל האינפורמציה על הניתוח אני מבין, כמו שרשמת הסיבוכים תאורתית הם רבים אך בידיים טובות בעלות ניסיון לרב הניתוח עובר ללא סיבוך. קשה לטפל ע"י תקופות במצבך, הניתוח נועד כדי לנקות את חלל האף והסינוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ושריפה באיזור הפנים וצינוןא18/01/2013
שלום, מזה 5 ימים אני סובלת מנזלת צמיגית צהובה, ליחה ולאט לאט חל שיפור. אתמול בערב התחילה לי מיגרנה ולאט לאט התפשט לי כאב לא ברור לאיזור הפנים ממש כאב לי לגעת בפנים פלוס תחושה של שריפה בפנים. הכל היה באיזור הפנים בעיקר בעיקר באיזור הסינוסים והעיניים כאב ממש חזק לקחתי 2 אדויל עוד כשהמגרנה התחילה ניסיתי להרטיב את הפנים במגבת עם מים למרות שגם הנחת המגבת כאבה מאוד, לא יכולתי לשים את הראש על הכרית כי כל מגע בפנים כאב ושרף נורא ובסוף אחרי 45 דק' מרגע לקיחת הכדור זה עבר. האם יכול להיות לזה קשר לצינון? מעולם לא חוויתי דבר כזה. בבוקר קמתי כרגיל. האם יש מה לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ושריפה באיזור הפנים וצינון - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013יכו להיות ומדובר בסינוסיטיס,אם ממשיך גשי לבדיקת רופא, הטיפול לסינוסיטס הוא לרב אנטיביוטיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונכיות האףyuval17/01/2013
מה תפקיד קונכיות האף ?
והאם כריתה שלהם עקב גודש כלי דם שמפריע לנשימה תקינה פוגעת בתפקוד הריריות, או ליובש ?
והאם כשהמצב הבסיסי הוא יובש באף מומלץ לבצע הקטנת קונכיות בשיטה אחרת שהיא לא כריתה ?
אם כן, אלו שיטות יש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונכיות האף - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013קונכיות מנקות, מחממות, ונותנות לחות לרירית. כריתה חלקית שלהן או אידוי יכול לשפר את מעבר האויר באף ובכך לשפר את הנשימה האפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עור התוף באוזזנייםעדן17/01/2013
שלום , לפני כחצי שנה התחלתי לעבור קורס צלילה .
ולאחר שירדתי 5 מטר הרגשתי כאב באוזן , לא יכלתי לפמפם .
כעבור שבוע הלכתי לרופא אף אוזן , גרון והוא אמר לי שבעור התוף שלי יש הרבה צלקות והוא פגום , ואסור לי להמשיך לצלול .
אני ממש רוצה להמשיך את הקורס , ורציתי לשאול אם יש ניתוח שיכול לסדר לי את עור התוף .
תודה מראש - עדן : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עור התוף באוזזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013קשה לחזות אם ניתוח לעיבוי עור תוף יכול לעזור מה גם שזו לא סיבה לנתח אוזן שהיא סך הכל תקינה, לניתוח גם סיכונים ולכן לא ממליץ לבצעו בשל סיבה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עדן21/01/2013עור התוף יכול להתעבות לי בחזרה?כי הצלילה מעוד חשובה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן17/01/2013
שלום בשבוע אחרון הרגשה שאוכל תקוע בגרון אתמול אחרי ארוחה הרגשתי שמשהותקוע רצתי לרופא באותו רגע אם ההרגשה הסתכל אם מצלמה ואמר שהכל תקין ונקי יכול להיות סתם הרגשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013ככה"נ שריטה קטנה כתוצאה מהאוכל שעבר, אם ממשיך מעבר ל2-3 ימים פנה לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה שלמה נזלת ירוקה,וכיח ירוקשושי פידלר17/01/2013
שנה שלמה ,כאבים מתחת לגבות העיניים ,עיניי שורפות,כואבות עד קושי וכאב לפתוח עין בניסיון לראות שעה במכשיר הנייד,לא עזר זילרג'י(חשבתי אלרגיה לצמח חדש בביתי פרח אדום עם בקנים מוארכים) או נוסידקס..האם סחרחורת שהבית מסתובב ,הזעה,שורף בגוף,חוסר ניתוב,נפילות וחבטות בגוף.תשובתכם,ליילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה שלמה נזלת ירוקה,וכיח ירוק - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013אין תשובה כי לא ראיתי שאלה, יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס כרונית, יש צורך בבדיקת א.א.ג כולל סיב אופטי והדמיה כגון CT של מערות הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים איומים שלא נגמריםאורית16/01/2013
מזה שישה שבועות סובלת מכאבים .
התחלתי לבדוק אצל רופא שיניים לא מצאו כלום
אאג - קיבלתי אוגמנטין שלא עזר
אאא- רופא אחר קבלתי כמות עצומה של פרדניזון לכמה ימים 50 ליום וביומיים האחרונים 30,לא עמדתי בזה הרגשתי רע והפסקתי באמצע.
אאא- פתחו את הסתימה לא עזר פעם נוספת ירד המון דם הרופא אמר שזה לא שכיח ולקח בדיקת תרבית מהאף.
בצילום סי טי שנעשה בשבוע השני הפיענוח הוא-
סטיית סיפאטום האף לצד שמאל עם היצרות הנחיר משמאל כולל מלאות עם ריקמה רכה בחלק הקדמי,וחסימת מיאטוס האמצעי משמאל.למרות זאת לא מזהים עדות סינוזיטיס משמאל. ללא עדות לסינוסיטיס במערות הפנים האחרות.
בהוצאת התרבית עדיין אין תוצאות אבל הרופא כתב כך - הפרשה מהאף זיהום חריף בחלל האף מעל חודש,לא מגיבה לאוגמנטין שהופסק לפני כמה שבועות,טיפול מקומי או פרדניזון. בקיצור כלום לא עזר הכאבים נוראייים לא מתפקדת יש לי זרמים מהשניים לראש בקושי פותחת עיניים וזסה רק מחמיר.
מה דעתך דר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים איומים שלא נגמרים - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013צריך בדיקה מקיפה לראות שאין שם אבצס, מה שמצריך פתיחה, ניקוז וטיפול אנטיביוטי טוב, אולי דרך הוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסשרית16/01/2013
האם ניתן לאבחן סינוסיטים באמצעות אנדוסקופ?
רופא אא"ג ביצע בדיקת דרכי הנשימה העליונות באמצעות אנדוסקופ, והבדיקה הייתה תקינה. אולם בכל זאת אובחן סינוסיטים (על סמך הסימפטומים).
האם הבדיקה הייתה אמורה להראות שיש סינוסיטיס?
האם יש דרכים נוספות לאבחן סינוסיטיס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013ניתן לראות רמזים בבדיקה לדלקת אף וסינוסים, זה בנוסף לאנמנזה מכוונת יכול להצביע על זיהום וכתוצאה מכך להחליט על טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם זה יכול להיות
שרית20/01/2013סינוסיטיס אם הרופא לא שום דבר לא תקין בבדיקה אנדוסקופית.
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם זה יכול להיות - תגובה
ד''ר רועי הוד20/01/2013התשובה היא כן,לפעמים עם סיב לא רואים דלקת אך הסיפור מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול ומחנקמשה16/01/2013
מזה כ-10 שנים שאני משתעל וכמעט נחנק כאשר אני מתחיל לאכול או בשעת האוכל
יש מצבים שגם בשעת דיבור מתמשך אני משתעל לפעמים בליווי ליחה
יש לציין שהייתי מעשן עד לפני שנה כיום נגמלתי מעישון
במשך השנים עשייתי את כל הבדיקות של ריפלוס מהקיבה בדיקת בליעה אלרגיות ןלא נמצא דבר נאמר לי שזה בגלל העישון אבל המצב ממשיך למרות שאני לא מעשן
אנא כוונו אותי לרופא או לדרך טיפול אני מיואש מאוד אין לי איכות חיים אינני יכול לאכול שום דבר בלי כמעט להיחנק
תודה מראש משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ומחנק - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013צריך לבדוק במה מדובר, רפלוקס, אספירציה (כשרוק או מזון נכנס לקנה נשימה וגורם לגירוי ושיעול). פנה לרופא א.א.ג שידע איך להתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאסתי16/01/2013
שלום רב בת 28 בריאה בדר"כ בחודשיים האחרונים סבלתי מגרד נוראי בצוואר ומו כן כאבי גרון הולכים ובאים אובחנה פעם אחת דלקת לאחר מכן כאבים נמשכים ללא דלקת בדיקה אחת לפניי שבועיים של אף אוזן גרון טוען שאין משהו חריג ,אני מרגישה בצד ימין את הצוואר נפוח ורגיש למגע יחד עם כאבי גרון ולחץ באוזניים , בדיקות דם של רופאת המשפחה העלו crp 2 השאר תקין (כולל ldh) לאחר יומיים crp ירד ל1.6 ושקיעת דם תקינה יש לציין כי ירדתי במשקל על אף תאבון בריא כל הזמן צד ימין גדוש וכואב האם בדיקות דם תקינות שוללות חלילה משהו רציני? מדגאיג אותי הירידה במשקל יש לציין כי הגרד פסק בשבוע האחרון ... אילו בדיקות עליי לבקש?? תודה מראש נ.ב לא יודעת אם קשור סובלת כבר 3 שבועןת מדלקות עיניים חוזרות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013צריך בדיקת רופא א.א.ג כדי שיראה אם יש בלוטות לימפה מוגדלות ויבצע בדיקה מקיפה. רופא מטפל אמור לדעת כיצד להתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה?דוד15/01/2013
שלום,
קיבלתי תוצאות בדיקת אולטרא סאונד שבה נכתב שיש לי מספר קשרי לימפה תת לסתיים המגיעים בציר עד 17 ס"מ בעלי ליבה שומנית ווסקולריזציה מרכזית.
בנוסף נכתב גם, שיש שני נגעים היפואקוגניים קישוריים צמודים עד 8 ס"מ. קרוב לוודאי קשרי לימפה. מבנה השרירים שמור.
האם זאת ציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה? - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013לפי התשובה הזו קשה לי להגיד אם מדובר בציסטה או ממצא אחר. גש לרופא מטפל שיבדוק אותך ואת תשובת הסונאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)