מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חנק ממזוןיעל29/11/2012
שלום
לאחרונה אני אוכלת או שותה ומתחילה להיחנק. לפעמים זה כי נשמתי תוך כדי או משהו כזה. למי פונים כדי לבדוק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנק ממזון - תגובה
ד''ר רועי הוד29/11/2012רופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש ריח וטעםסיגל29/11/2012
שלום ,
בינואר 2012 הייתה לי מחלה ויראלית חמורה (כולל הרעלת אקמול) , בעקבות המחלה איבדתי את חוש הטעם והריח.
כעבור חודש חוש הטעם חזר אך חוש הריח לא חזר עד היום.
מאחר שאני רואה זאת כבעיה חמורה , אני מבקשת לדעת האם יש פתרון לבעיה , האם יש מספר דרכי טיפול והאם יש סיכוי כלשהו שהריח יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חוש ריח וטעם - תגובה
ד''ר רועי הוד29/11/2012יש צורך בבדיקה. ישנם מצבים לא נדירים שאחרי צינון, בעיקר אצל נשים, חוש הריח הולך לאיבוד ולא שב לעולם, אין דבר שניתן לעשות בנידון. לפני זה הייתי הולך לבדיקת א.א.ג כי יכול להיות ויש סיבה אחרת לירידה בשמיעה בה ניתן לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס כרוניעדן28/11/2012
אני אלרגי לקרדית אבק הבית ועושה חיסונים לאלרגיה זו מדי שבועיים, מאז ומתמיד סבלתי מנזלת כרונית, עברתי בינקותי ניתוח צינוריות באוזניים וניתוח להוצאת שקד שלישי, כבר מספר שנים שאני סובל מנזלת כרונית, לעתים מוגלתית, המלווה בכאבי ראש כשמורגשים אף יותר כשאני מתכופף למטה. כתוצאה מכך הופניתי לאחרונה לערוך צילום סיטי סיונוסים , להלן התוצאות המנותחות על ידי רדיולוג מומחה:
"ממצאים:
המבנה הגרמי של מערות הפנים תקין, ללא שינויים סקלרוטיים או התעבות גרמית.
נראית תפיחות של הרירית בהיקף הסינוסים המקסילריים, יותר משמאל. אין פלסי נוזל.
התעבות מינימלית של הרירית בבסיס הסינוסים הפרונטלים. רוב חללם מאוורר.
התאים האתמואידלים מאווררים ברובם.
הסינוסים הספנואידלים מאווררים.
התעבות הרירית בחלל האף השמאלי, עם התעבות יחסית של הקונכותהנזליות.
מלאות באספקט האחורי של הנזופרינקס, תתכן הפרשות.
לסיכום:
ממצאים כמתואר. יתכן שמדובר בסינוסיטיס אלרגית."
כמו גם עברתי לפני כשנה וחצי צילום רנטגן של מערות האף, להלן התוצאות:
" עיבוי רירית בולט בדופנות של שני סינוסים מקסילרים
שני סינוסים פרונטלים יחסית קטנים ומאוורים היטב."
יש לי תור קרוב לרופא אף אוזן גרון אך אשמח לקבל לפני חוות דעת של רופא אף אוזן גרון לממצאים הנ"ל ומהם הסיכויים שמדובר בסינוסיטיס כרוני-אלרגי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס כרוני - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012קשה לי לענות ללא בדיקה שלך, בדיקה של הסיטי וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סונר בלוטת התריסטל28/11/2012
אנדוקרינולוגית ביקשה ממני לקבוע תור לסונר בלוטת התריס.
עכשיו ראיתי שבכללית קבעו לי תור לדיקור תחת סונר.
אני לא בטוח אם מדובר באותו דבר, ואני לא רוצה שידקרו אותי לחינם אם היא ביקשה רק סונר.
האם האנדוקרינולוגית אכן התכוונה לדיקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סונר בלוטת התריס - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012בדרך כלל אבחון של קשר בללוטת מגן מתבצע ע"י סונאר ובמידת הצורך ניקור לאחר מכן, ברב המקרים הבדיקות נפרדות ולא מתבצעות יחדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון וחילוקי דעותעידן28/11/2012
שלום,
במשטח גרון נמצא כי יש לי סטרפטוקוקוס קבוצה B.הרופא נתן לי פן רפא 2 כדורים ביום ושניים בערב סה"כ 2000 מ"ג ביום לשבוע שלם. הלכתי לרופא אחר 3 ימים לאחר מכן כדי להאריך את חופשת המחלה והוא אמר לי להפחית את המינון לכדור אחד בבוקר וכדור אחד בערב והסביר זאת בכך שהתרופה הזו עברה המון שינויים ולא נכון לתת מינון כזה גדול בנטילה אחת(ובכלל עדיף מוקסיפן).כמו כן להאריך את הטיפול לעשרה ימים.חשוב לציין ששניהם לא הסתכלו על הגרון שלי (שלא ממש כואב אלא יש קצת שיעול לא נעים מדי פעם).
אני רוצה לשאול על הטיפול עצמו,מה מומלץ?אולי לעשות פשרה בין הדעות ולקחת 3 כדורים ביום (כל 8 שעות כדור)?
אשמח לתשובה מהירה כמה שאפשר כדי שאדע מה לעשות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון וחילוקי דעות - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012הטיפול לסטרפ קבוצה A הוא ל-10 ימים עם רפפן. בכל חיידק אחר לא חובה לטפל או טיפול קצר של 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח : סינוסים, תיקון מחיצה ושירה27/11/2012
בני כבן שלושים עבר שלשום ניתוח משולב: סינוסים, תיקון מחיצה באף וכריתת שקדים. ברצוני לשאול מדוע גם לאחר שמטפטף טיפות ספריי אוטריוין עדיין סתום לו האף, פשוט אין לו אויר באף, ומתי כאבי הגרון בערך מפסיקים לכאוב. אני נותנת לו אופטלגין בשתייה שלושים טיפות, אך זה לא עוזר במיוחד. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח : סינוסים, תיקון מחיצה ו - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012צריך לתת זמן לאחר ניתוח לרקמות לחזור למצבם הרגיל, לוקח מספר שבועות, לא הייתי שם אוטריבין אלא שוטף את האף עם מי מלח. כאבי גרון יכולים להיות עד שבועיים בדר"כ מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות אוזניים לבת שנהשירלי27/11/2012
ביתי בת השנה סובלת מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות.
הרופא רושם לה אנטיביוטיקה ואחרי שבוע בערך היא בסדר אבל זה חוזר לעיתים תכופות.
מה ניתן לעשות כדי למנוע? איך ניתן לטפל חוץ מאנטיביוטיקה?
הרופא המליץ לשים tube באוזן. מה ההשלכות של כך והאם זה מומלץ.
תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים לבת שנה - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012הטיפול בדלקות אוזניים חוזרות יכול להיות המתנה, טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה ארוכה או הכנסת צינוריות אוורור לאוזניים. לכל טיפול יתרונות וחסרונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן יבשה אך מפרישהרד27/11/2012
שלום מזה זמן מה- יש לי אוזן אחת (שבפנים יבשה) עם "קשקשת" אך כאשר אני מכניסה קיסם ניקוי -הקיסם יוצא עם הפרשה חומה. התחושה הכללית פרט לגרד באוזן זו, שהאוזן כאילו אטומה עם מים. אני מנקה מספר פעמים ביום עם קיסם וצמר גפן- ובכל פעם יש הפרשה חומה (התחושה כאמור כל הזמן אוזן "אטומה- עם שמיעה טובה)!! וקשקשת
- לפעמים יש לי תחושה של אי שווי משקל. בעיה נוספת אצלי שהיא כרונית תת תפקוד קשה של בלוטת התריס- תחושת "חנק" -עם התכווצויות קשות בשרירים בידיים וברגליים- ואני מתקשה בפעולות מוטריות במיוחד של האצבעות - וקשיי הליכה קשים עם התכווצויות בשרירים- בעיקר עייפות קשה וחולשה כללית בגוף, לפעמים עם אי שווי משקל ונפילות. - קשה לי מאד ללכת לעלות מרגות לשאת מוצרים ביד . האם קיים קשר בין בעיות האוזן לבלוטת התריס. (אני מקבלת טפול של 300 מקרוגרם Eltroxin =זו לא טעות כבר כ 25 שנה. וסובלת גם מאוסטאופרוזיס
איזו בדיקות/ איזה רופאים מומלצים לטפול במצב? אני בת 60 שנה . נא להודיע לי במיל על תגובה באתר . בתודה מראש שם רד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן יבשה אך מפרישה - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012נשמע שכל הבעיה שלך באוזן היא ייצור מוגבר של לכלוך (צרומן) חום, לא מכיר קשר בין זה לבעיות בלוטות מגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותעידן27/11/2012
שלום,
1)יש לי לעיתים קרובות תופעה שהגרון "נתפס" ואני צריך לכחכח בגרון הרבה וזה לא ממש עוזר.מן צרידות כרונית אם אפשר להגדיר את זה ככה. זה כבר ככה כמה שנים לדעתי(אני בן 21) ולאחרונה שמעתי שיכול להיות שיש בדיקה שמחדירים משהו דרך האף לבדוק אם גדל משהו לא רצוי על מיתרי הקול. רציתי לשאול איך נקראת הבדיקה והאם גם רופא משפחה יכול להפנות לבדיקה כזו או דווקא רופא אא"ג?
2)כשאני נמצא בסביבה רועשת אני מרגיש רטט וזמזום מאוד מאוד מציקים באוזן ימין(זה מרגיש כאילו זה ממש בפנים).יכול להיות שזה התחיל כתוצאה ממטווח שעשיתי בצבא לפני כשנתיים וחצי ונפל לי האטם למס' שניות. יש מה לעשות עם זה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי בטעות דילגתם על השאלה שלי
עידן29/11/2012אשמח לקבל תגובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
ד''ר רועי הוד29/11/2012בדיקה עם סיב אופטי דרך האף מאפשרת להעריך את תיבת הגרון ןמיתרי קול, מתבצעת ע"י רופא א.א.ג. לגבי השמיעה, צריך לבדוק את מצב האוזן ולשלוח לבדיקת שמיעה כדי להעריך אם יש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אלי29/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות.רם26/11/2012
שלום רב,
כבר כמה שבועות שאני סובל, מסחרחורות עם כאבי ראש קלים באזור הפדחה וכל האזור מסביב לו, הרגשה של איבוד שיווי משקל וצורך לשכב, לפעמים זה מופיע גם באמצע ישיבה, ובערך כל פעם שאני הולך לישון אני מרגיש מעט את הסחרחורת הזאת וכשאני מסתובב על הכר אני מרגיש שוב את הסחרחורת.
- בדיקות דם תקינות.
- לחץ דם תקין
- יש קשקשים לעיתים קרובות.
- יש צפצופים ורעש מציק באוזן בעת השכיבה.
- הרגשת טעם של דם בפה
- סבלתי בעבר מהתקפי חרדה והפרעות חרדה למינהם.
- פעם היה לי מקרה מוזר שבו, כאב לי בצורה צורבת באזור הפדחת ולחצתי על המקום והרגשתי כמו משהו נשפך בראש חשבתי שזה דם וכאילו האף שלי נסתם. (מפחיד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות. - תגובה
ד''ר רועי הוד26/11/2012קשה לי לענות ללא בדיקה שלך שיכולה לתת אינפורמציה לגבי מצב האוזן והעצבים, רק לאחר מכן יהיה אפשר להתקדם בבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mild peripheral vestibular lesionאורלי25/11/2012
שלום,
בתי סבלה מסחרחורת והקאות כאשר עבדה מול מסך מחשב בו צפתה בתנודת פני שטח ובעיקר ים.
אבחנתה היא mild peripheral vestibular lesion.
האם יש קשר בין התסמינים לאבחנה?
תודה רבה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mild peripheral vestibular lesion - תגובה
ד''ר רועי הוד26/11/2012לא יכול לענות על השאלה ללא בדיקה של הילדה והבנה של בעיותיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שמיעהשלי25/11/2012
בדיקת שמיעה שעשיתי על דעת עצמי תוצאותיה היו: שמיעה בגדר הנורמה. ירידה קלה בתדר 8KH ו- 6kh בשתי האוזניים. יש תגובות שמעידות על צפצופים באוזניים.
1. מה זה התדר המצויין? מה זה אומר ? מה בדיוק לא אשמע בתדר כזה? האם לפי התוצאות האלה יכולה להיות ירידה נוספת בשמיעה, האם יש לזה טיפול מניעה להמשך ירידה בשמיעה וטיפול למה שכבר נגרם?
2. אילו תגובות במהלך בדיקת שמיעה יכלו להעיד על צפצופים באוזניים? לא זכור לי שעשיתי משהו יוצא דופן משאר הבדיקה
3. מה זה בדיקת TYMPANO
4. נרשם בטופס הבדיקה : "אמינות הבדיקה" - "טובה" - למה הכוונה ? האם יכולה להיות בדיקה שהיא לא אמינה הרי מבצע אותה איש מקצוע , נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בחורה ולא בחור
שלי25/11/2012אם זה משפיע על התשובה , משום מה כתוב רועי לא יודעת איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שעשיתי בדיקת שמיעה
שלי26/11/2012לפעמים ולא בכל פעם כשאני אוכלת אני שומעת תוך כדי תנועות הלעיסה של מזון רך ולא קשה, רעש שמקורו בראש כאילו שאני לועסת זכוכית ולא מזון. זה קורה לי לפעמים גם כאשר אני מתאמצת לדבר למשל כאשר אני מתאמצת להסביר בזמן ויכוח ואז אני נבהלת מזה ומיד מפסיקה לדבר ואז הרעש מפסיק ואם אני ממשיכה לדבר זה שוב קורה וכדי שזה יפסיק אני צריכה זמן מה פשוט לשתוק כדי להרגיע את העצבים(?) (או אולי זה מרגיע משהו אחר, אני לא יודעת). איך נקראת התופעה והאם מצב כזה עלול להידרדר אם לא אטפל בכך? האם זו תופעה נפוצה?
יש תקופות שזה מפסיק ויש תקופות שזה חוזר ולא תמיד זה לפי תקופות לפעמים זה קורה פעם אחת בכל כמה חודשים.
האם תוצאות בדיקת השמיעה הנ"ל הן הסיבה לתאורי זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה שעשיתי בדיקת שמיעה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/11/2012יותר מדי שאלות שאוכל לענות על כולן. בדיקת השמיעה מראה ירידה בתדירויות גבוהות בלבד, בתדירויות אלו פחות משתמשים ביום יום ולכן יכול להיות שזה בכלל לא משפיע עליך. מה הסיבה לירידה? לא יכול לדעת ללא בדיקה שלך וצפיה בתשובת הבדיקת שמיעה והטימפנומטריה. גשי להבדק אצל רופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ...יערית25/11/2012
לפני כשבוע עבור בני בן השמונה ניתוח כפתורים שבו שמו לו צינוריות קבועות (טי טיוב) וזו הפעם השלישית במספר שהו עובר זאת מאחר והנוזלים שבו ושוב ניכרת ירידה בשמיעה שגם השפיעה עליו בכיתה.
הילד נכנס לטראומה בעקבות הניתוח כל מאמצינו לשתוף פעולה מצידו עלו בתוהו.
הניתוח בוצע כשכפתו אותו בכח והילד כואב את הענין מאוד מאז...
הוא שאל אותי אם יצטרך לשוב לשם לניתוח ... ואני יודעת שצריך להוציא את זה ומאז הוא בפחדים... שאלתי האם ישנה דרך להוציא את הצינוריות ללא התערבות של חדר ניתוח??? יש לציין שבבית החולים היו מאוד סובלניים כלפיו ועדינים במידת האפשר אך אני כאמא שרוצה שנפשו של בני תהיה בריאה לא פחות מאזניו.
אשמח לתשובתך יערית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ... - תגובה
ד''ר רועי הוד26/11/2012צינוריות אוורור בדר"כ מכניסים תחת הרדמה כללית בחדר ניתוח, לא הבנתי אם שמו לו אותן במרפאה? ההוצאה יכולה לפעמים להעשות במרפאה אם הילד משתף פעולה, אם לא יש צורך שוב בחדר ניתוח בפעולה קצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא דדחחחוווףףאנונימית23/11/2012
שבת שלום וערב טוב
אני היתי אצל רופאת משפחה
היא בדקה עם אוטוסקופ ולא ראתה כלום
ועדיין יש לי דקירות נוראיות
אני שמה משחת טרידם פעמיים בוקר וערב
אחרי החיטוי במי חמצן 3 אחוז
האם זהו הטיפול הנכון?
חשבתי שבגלל שהמשחה לא עוזרת
אני ינסה לשים פעמיים ביום בנוסף למשחה
גם את הטיפות הדזורן
בנתיים אני רואה ללא שיפור
אבל היא לא ראתה כלום
היא נתנה לי אנטיביוטיקה מסוג
אוגמנטין לשבוע
אבל מסיבות אישיות החלטתי לא להתחיל בטיפול
האם אני צריכה לקבוע תור לרופא אאג?
האם מה שאמרתי זה בסדר?
לשלב ביחד עם המשחה גם טיפות מסוג דזורן?
אנא מענה בהקדם!
שבת שלום ותודה רבה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא דדחחחוווףף - תגובה
ד''ר רועי הוד26/11/2012לא מכיר שילוב בין טיפות למשחה, לפעמים הטיפות יכולות להחמיר את מצב העור בתעלה ולכן לא הייתי רץ לשים אותן. ממליץ על בדיקת רופא א.א.ג שיראה אם יש צורך בטיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי להוסיףאנונימית22/11/2012
המשך
הדקירות החדות והנוראיות באוזן שמאל
אין לי חום
אבל זה ממש מציק לי
אני מטפלת בטיפות דזורן שלא משפיעות
ואני שמה לפני הטיפות מי חמצן בריכוז של 3 אחוז
אני כבר מיואשת
אני לוקחת כל 4 שעות 2 כדורי אקמול ללא אועיל
אני בטוחה שיש לי בתוך האוזן מוגלה לפי הדקירות החדות
והנוראיות
אנא תייעץ לי מה לעשות
היום יש לי תור לרופא משפחה
האם אנטיביוטיקה אזניל אכן טובה לטיפול באוזן?
האם האנטיביוטיקה תעזור לי?
איזה סוגי טיפות מלבד דזורן אתה יכול להמליץ?
אולי ללכת לכיוון של טיפות מסוג דקס אוטיק?
תודה רבה רבה ומענה בהקדם
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2012יש צורך בבדיקה שלך כדי לדעת אם מקור הכאב הוא האוזן או מקור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)