מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני סובלת מגירודים באוזנייםעלמה22/11/2012
שלום,
אני בת 29 ומזה למעלה משנתיים (!!) אני סובלת מגירודים באוזניים. הגירוד העז חל באמצע הלילה אני פשוט קמה כדי לנקות את האוזן. אציין כי ביקרתי אצל רופאים- וקיבלתי משחות שונות, ניסיתי לשים שמן זית, טיפות אוזניים להרגעה- וכלום לא עזר. לעיתים זה אף מחמיר את הגירוד. גם כשאני מפסיקה לגרד זה תמיד חוזר אחרי ימים ספורים. הייתי גם בבדיקות אלרגיה (יש לי אלרגיה לאבק ולפריחה של עצי זית) ונתנו לי טיפות הרגעה לאוזן. גם זה לא עזר. אני ממש חסרת אונים ולא יודעת כבר למי לפנות. אודה מאוד לכל עצה שתתקבל בנושא. שבוע טוב ושקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד כרוני באוזן כל לילה במשך שנים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד20/12/2012האם ניסית כדור נגד אלרגיה בלילה לפני השינה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחד מהרופאים ערב טובאנונימית21/11/2012
ערב טוב לרופאי הפורום
שמי שירן ואני בת 22
אני סובלת מדקירות חזקות וחדות
אני לוקחת נגד כאבים 2 כדורי אקמול בוואת אחת
וגם נירוסין 2 כדורים
התרופות אכן משפיעות לי על הדקירות החזקות והחדות
זה משהו נורא אני לא יכולה לישון בגגלל זה
מה זה יכול להיות?
האם זה משהו שמצריך טיפול אנטיביוטי?
האם זה מצריך רופא אאג דחוף?
האם זה מצריך אשפוז?
מחר יש לי תור לרופאת משפחה
אנא תענו לי בהקדם האפשרי
אני כבר מיואשת
כמו כן אני שמה טיפות דזורן 3 טיפות פעמיים ביום ולקראת
השינה אני שמה 6 טיפות
כמו כן אני מחטאת את האוזן עם מי חמצן 3 אחוז
וברגע שאני שמה את המי חמצן אני מרגישה דקירות חזקות וחדות מאד
שאני צורחת מרוב שזה דוקר לי וחד לי
אני מרגישה שכאילו יש לי מחט בתוך האוזן או קוץ
אנא תענו לי בהקדם האפשרי כמה שיותר מהר
תודה רבה רבה לילה טוב
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחד מהרופאים ערב טוב - תגובה
ד''ר רועי הוד21/11/2012הלכתי לאיבוד. איפה הדקירות? מה כואב? חום? קשה לי לענות על שאלותייך ללא בדיקה, לא יכול להחליט אם מגיע לך טיפול אנטיביוטי על פי הסיפור. גשי להבדק אצל רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון ממושך ..צפונית21/11/2012
שלום, אני בת 18 כבר חמישה ימים ששורף לי הגרון, בשלושת הימים הראשונים הגרון טיפה שרף והייתי נורא חלשה ועייפה וגם כאב לי הראש, ואז התחלתי לנסות תרופות סבתא כמו חלב עם דבש וקינמון, והרבה תה עם לימון (לקחתי גם קל גרון) , הייתי אצל רופא המשפחה והוא אמר שזה סתם וירוס ושאין מה לעשות חוץ מלשתות תה. העייפות עברה וגם החולשה, היו יומיים בלי כאב גרון ואתמול בערב שוב התחיל לשרוף לי הגרון, עד עכשיו הוא טיפה שורף.
יש לציין שבבקרים ממש שורף לי וקשה לדבר ואני גם קמה עם אף קצת סתום ובהמשך היום הכאב נחלש ממש עד כדי נעלם .
זה נורמלי ? מ עושים ?
הייתם ממליצים ללכת שוב לרופא ? (אני מהדרום ובמצב שלנו אני אשמח להתייעץ איתכם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף -
צפונית21/11/2012אין לי ולא היה לי חום, ולפעמים אני מרישה שאני בולעת נזלת/ליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי להוסיף - - תגובה
ד''ר רועי הוד21/11/2012יש צורך בבדיקה. יכול להיות ומדובר בדלקת שקדים, עליה של מיצי קיבה לגרון וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של מיצי קיבה לגרון -
צפונית21/11/2012שלום, הייתי אצל רופא אף אוזן גרון לפני כחודש, התלוננתי שלפעמים אני מרגישה תחושת חנק וקושי בנשימה עד שיוצא אוויר (גרפס) ואז יש הקלה. הוא אמר שזה עליית מיצי קיבה והייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי דיאטה (בעיקר מה לא לאכול) זה באמת עזר אבל בימים האחרונים אני פחות שומרת על מה שאני אוכלת (אוכלת המון גם מה שאסור בגלל המצב אצלנו) .
אז יכול להיות שהשריפה בגרון זה בכלל בגלל זה? מה צריך לעשות? פשוט להתחיל לשמור על הדיאטה שוב וזה יחלוף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של מיצי קיבה לגרון - - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2012השינוי יכול להיות בדיאטה ובמידת הצורך בכדור שמוריד את חומציות הקיבה.יש בעית משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות משקל -
צפונית22/11/2012לא, המשקל תקין. גובה 1.69 משקל 58.
התזונה שלי לא בריאה בכלל, בעיקר אוכל מטוגן, מתובל, הרבה בורקסים ושטויות כי אין זמן לאכול ארוחות כשהלימודים עד השעה 16:30 .
הבנתי שאסור משקאות עם קפאין, גבינה צהובה, עגבניות, פרות הדר, מטוגן, ואוכל עם הרבה שמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות משקל - - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2012מומלץ שלא על מנת להפחית את ייצור החומצה בקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
דרומית23/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשר בשקד,או פצע..סיגל21/11/2012
ביתי בת ב-3 כמעט יש לה באחד השקדים מין גוש בשר נראה כמו פצע כבר יותר משנה היום אמרתי לה לפתוח את הפה כדי לראות אותו ואני רואה שהגוש זה גדל מה זה יכול להיות?אצל הרופא היא לא מוכנה לפתוח את הפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשר בשקד,או פצע.. - תגובה
ד''ר רועי הוד21/11/2012יש צורך בבדיקה, יכול להיות וזה חלק משקד תקין, יכול להיות ומדובר בדלקת או רקמה אחרת כגון פיברומה/פפילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגרון? או וירוס ויראלי?דורון20/11/2012
שלום רב, מזה שבוע כואב לי הגרון. מה שהתחיל מעיקצוצים קטנים בגרון הפך שבוע לאחר מכן לכאבים דוקרניים בצורה חזקה מאוד. הלכתי לרופאה אתמול שלאחר בדיקה קלה אמרה שזה משהו ויראלי וכי זה יעבור תוך יום יומיים. בנתיים אין שיפור במצב מה גם שייצאו לי אפטות בשפה התחתונה שזה עוד יותר כואב בגירגור עם מלח (שלטענתה זה עלול לעזור).
היא לא הביאה לי אנטיביוטיקה מאחר ואין לי חום, אך עדיין אני חלש מאוד עם כאבים בכל הגוף בעקבות זאת וכמובן הגרון שלא מרפה, יש לציין שאני עוסק במוזיקה והדבר מאוד מטריד אותי וכן פוגע בפרנסתי. איך ניתן לזרז את ההחלמה? והאם יכול להיות וירוס שעושה תסמינים כאלו ושורד כל כך הרבה זמן? מחכה לתשובה במהרה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגרון? או וירוס ויראלי? - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012הפצעים בשפה התחתונה עוד יותר מחזק את הסברה שמדובר בוירוס. יש עכשיו יחסית הרבה אנשים עם התופעה הזו מה שמרמז על מעין מגיפה קלה.
אמנם מאוד כואב אך צפוי לעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעת, דלקת גרוןליאור 12220/11/2012
שלום,
בדרך כלל במהלך החורף אני חולה כ-4-5 פעמים בשפעת/ דלקת גרון,
האם חיסון ימנע מצב זה (סוג מסוים של חיסון)?
האם החיסון הקיים בקופות החולים הינו נגד שפעת בלבד ולא נגד דלקת גרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד שפעת, דלקת גרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012החיסון הוא רק לשפעת. דלקת גרון נגרמת מסטרפטקוק שלו החיסון אינו יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון -בגרוגרתריטה19/11/2012
יש לי כאב בגרון , במרכז-באיזור הגרוגרת. הכאב הוא חיצוני-כשלוחצים מעט באיזור, ופנימי-בעת בליעה של אוכל (מוצק) ולאחר דיבור רב. הכאב נמש זמן רב- הולך וחוזר חודשים.
בדיקות דם לא העלו דבר, ואולטרה סאונד - גם יצא תקין.
אז למה כואב לי? מה עוד עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון -בגרוגרת - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012לעיתים יש כאב מאזור הסחוסים והשרירים שאינו קשור לדלקת גרון
ניתן ליטול משכחי כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסנירה19/11/2012
אני בת 30 וגילו אצלי דלקת מערות הפנים, אני מטופלת ע"י אוגמנטין 875 וסינופד. אני כבר ביום הרביעי ללקיחת הכדורים ויש מעט שיפור, שאלתי היא מתי זה אמור כביכול לחלוף? כי עדיין האף שלי סתום קצת ואין לי ממש לגמרי חוש טעם וריח רגילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012יכול לקחת עד 10 ימים. השימוש בתרסיסי אף מסויימים מאוד חשוב ועוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת גוף זר מהגרוןאלון19/11/2012
שלום,
בלעתי עצם קטנה בגרון לאיזה רופא עלי לפנות אףאוזן וגרון? או כירוגי?,
כמו כן זה לא מפריע לי כ"כ לנשימה האם יש דחיפות בהוצאה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת גוף זר מהגרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012צריך להבדק ע"י א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת כדור ללא מיםאן19/11/2012
שלום לפני 5 ימים עשיתי מעשה מאוד מטופש ולקחתי כדור מסוג דוקסילין .. הבעיה היא שלא היה לי מים והייתי צריכה לקחת אותו אחרי ארוחה.. לקחתי את הכדור ובלעתי אותו על יבש.. כמובן שישר הוא נתקע לי בגרון והייתי צריכה לסבול נסיעה של שעתיים וחצי עד מקור מים קרוב.. כששתיתי הוא אולי זז ממש קצת יותר למטה.. יום למחורת הוא ירד קצת יותר ועכשיו הוא הגיע לי לחזה.. הייתי אצל רופא.. הוא אמר לי שזה אמור להתפורר ושלח אותי הביתה.. כבר חמישה ימים אני מסתובבת עם ההרגשה הזאת.. אני כמעט ולא אוכלת ולא שותה כי זה התחיל לעשות לי ב3 ימים האחרונים כאבים נוראים בזמן הבליעה..כאב והרגשה שיש לי עדיין את הכדור בגרון.. ממש כאב חד כזה שאני תופסת את הלב וזה נראה כאילו אני חווה התקף לב.. לחכות? ללכת לרופא מה לדרוש ממנו? כי הוא אמר שזה לא עצם או משהו חד כך שאני יכולה ללכת הביתה בלי דאגה ופשוט לחכות.. אבל כמה אני אמורה לחכות?הכאב הזה מאוד מדאיג אותי.. אני ממש סובלת אני כלכך רעבה ומותשת מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת כדור ללא מים - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012הדוקסילין הוא כדור שאסור לו להיות תקוע בושט כי הוא יכול לגרום לכוויה
צריך לשתות הרבה. ניתן לשתות מאלוקס שזה נוזל בסיסי לצרבות ואם לא חולף יש לגשת לגסטרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות באוזן חיצוניאלדה18/11/2012
שלום רב. אני סובלת לאחרונה בדלקות חוזרות באוזן ימין חיצוני (כאבים באפרכסת ומעט נפיחות). בערך פעם בחודש, נראה לי שזה קורה יותר אחרי שאני שוחה או חופפת ראש. מה יכולה להיות סיבה לכך? האם מומלץ לאטום אוזניים כששוחים או מתקלחים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות באוזן חיצוני - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012ישנם אנשים שכניסת מים לאוזן מעוררת דלקת. על מנת למנוע זאת יש לאטום את האוזן בעת כניסה של מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שיווי משקלרועי18/11/2012
במהלך השבוע האחרון חשתי מעט הד באוזן ימין וכאב כשאני מדבר בטלפון בשני האוזניים, אתמול ללא התראה חשתי סחרחורת ולא הצלחתי להרים את הראש, הקאתי ללא הפסקה ולא הצלחתי לקום, חוסר שיווי משקל מוחלט, הזמנתי רופא הביתה והוא הפנה אותי למיון שם נתנו לי מודאל ואינפוזיה עם פרמין ושלחו אותי הביתה. אמרו שייתכן וזה וירוס של ורטיגו. היום אני מרגיש הרבה יותר טוב, אך עדיין חש כאב באוזן ימין (עמוק כזה) ויש לי חשש שאולי זו דלקת שאני לא מטפל בה וזה יחזור, האם יכול להיות מצב כזה? אילו בדיקות כדאי לי לבצע? תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיווי משקל - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012באם אתה חש בכאב באוזן יש לגשת לבדיקה.
אם זה רק ורטיגו בד"כ חולף לאחר מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעה לקנה הנשימהרותם17/11/2012
שלום
אכלתי כפית דבש ובטעות נכנס לי לקנה הנשימה והרגשתי שאין לי אפשרות לנשום ,אחרי כמה דקות חזרה לי הנשימה באופן סדיר .
רציתי לדעת האם יש צורך לעשות בדיקה או שהכל בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעה לקנה הנשימה - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012אין צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה עם אטמיםיוסי (מודאג)16/11/2012
שלום רב
רציתי לשאול האם מבחינה בריאותית מותר לישון בלילה עם אטמי אוזניים באופן קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה עם אטמים - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/11/2012אין נזק בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותגליה15/11/2012
שלום רב אני בת 38 בחצי שנה האחרונה סובלת מצרידות ....מרגיזה הולך חוזר ולפעמים אף ממש קושי בדיבור....מה ניתן לעשות חוששת מאד מבדיקות מה גם שבדיקה עם צינורית דאך הפה /אף מעלה את החשש אף יותר....רגישה מאד מאד אף לטיפולי שיניים מאד קשה לי לגשת ריפלקס הקא. האודה לעזרצכם הדחופה.ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד15/11/2012אם יש לך רפלקס הקאה דווקא הבדיקה דרך האף עוקפת את הרפלקס והרבה יותר קלה. בידיים מנוסות סובלניות הבדיקה בכלל לא מכאיבה. שווה להיבדק. בלי חרדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)