מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליפ באף 1.4 ס"מ, עיבוי ריריותיצחק15/01/2013
ממצאי CT (בעקבות כאבי ראש בעיקר במצח צד שמאל): בחלל האף עיבוי של הרירית ומספר פוליפים, הגדול משמאל כ 1.4 ס"מ. עיבוי רירית קל בתאים האטמואידליים דו"צ. השאר - תקין.
אני בן 72. סובל מנזלת כרונית -אלרגית (קרדית אבק) כל חיי. טיפולים שונים כמו משאפים, סטרואידים נתנו הקלה מוגבלת. לפני 17.5 שנים עשיתי ניתוח: תקון אנדוסקופי של מחיצת האף, אינפונדובולקטומיה מימין ומשמאל, הוצאת רקמה דלקתית מתוך אתמואיד קדמי ואחורי, והחלק המדיאלי של הקונכות האמצעיות. וכריתה חלקית של הקונכות התחתונות.
לאחר הניתוח הוקל משמעותית, לבד מסתימה לעיתים קרובות בנחיר שמאלי. (יתכן שנשאר בו חלק מקונכה מפריעה?) נסיעה ברכב וכניסה לאולם קולנוע וכו' גורמים להרגשת סתימה מוגברת וצורך להוצאת ריר "תקוע".
מה מומלץ לדעתכם? ניתוח נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ באף 1.4 ס"מ, עיבוי ריריות - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013קשה לדעת ללא בדיקה שלך והבנה לגבי הפרעה בחיי יום יום. על פניו ניתן לנסות לטפל תרופתית אך טיפול ניתוחי יחזיק יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצוף באוזןרלי15/01/2013
שלום, לפני יומיים הייתי במסיבה ושיצאתי היה לי צפצוף חזק באוזן גם למחרת הוא המשיך באותה עוצמה ולא פחת, רק באוזן השמאלית השאלה שלי האם יש סיכוי שהוא לא יעבור אם זה לא עבר עד עכשיו? אם כן מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצוף באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013תלוי בעוצמת הקול, אם היה חזק מאוד, יכול להיות שיש נזק קבוע אך לרב הנזק הוא זמני וחולף לאחר מספר ימים ללא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו15/01/2013
שאלתי איך אפשר לדעת האם יש בכלל טינטון או שזה צליל נורמאלי.
עשיתי בדיקת שמיעה והיא תקינה אני בן 22 וככל הנראה יש לי בעיה במפרקי הלסת
מה שקרה הוא לפני שבועים היה לי טינטון חזק באוזן שמאל שנעלם,אבל מצד שני אם אני נמצא בשקט ומתרכז מאד אני שומע קול מוזר חלש אבל ממה שהבנתי לכולם יש את זה אז איך אפשר לדעת אם יש טינטון או לא? אני לא שומע אותו לא ברעש ולא בשקט אלא אם אני יתרכז בתוך המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013צריך לברר טנטון חד צדדי אם ע"י בדיקת שמיעה, ABR, בדיקה גופנית ובמידת הצורך MRI. טנטון הוא שם כללי לרעש שרק החולה שומע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת מוגלה מאוזנייםדוד15/01/2013
שלום רופא!!!
אני מעוניין לקנות מכשיר שאיבת נוזלים (מוגלה) מהאוזניים. אני סובל כרונית בבעיה הזאת ולא יכול כל יום ללכת לרופא א.א.ג. ולכן רוצה לעשות את זה בבית. ניקוי בקיסם אוזניים זה לא מספיק לי. האם אתה יודע איך קוראים למכשיר הזה, מי החברה שמייצרת אותם ומאיפה אני יכול להשיג אותו?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת מוגלה מאוזניים - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013אין לי מושג אך לא ממליץ לנקות לבד בבית ללא מכשור מתאים, אתה יכול לגרום לעצמך נזק לתעלת האוזן ולעור התוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםמור15/01/2013
שלום,
אני סובלת מאף סתום מרבית השנה. אין לי גם חוש ריח מזה מספר שנים. כמעט ואין מדובר בנזלת אלא באף סתום בלבד. (כלומר אני לא מצוננת אבל האף סתום).
אני גם חולת COPD והאף הסתום מקשה על הנשימה. ניסיתי תכשירים רבים כדי לפתוח אותו אך ה"פקק" לא משתחרר. האם יש דרך כירורגית לפתוח אף סתום? (אגב בעבר עברתי ניתוח מחיצה, קונכיות וסינוסים). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013לחולי CF יש יותר ארועים של פוליפים אפיים שחוסמים את הנשימה ופוגעים בחוש ריח, גשי לרופא א.א.ג שיראה מה הבעיה ויציע פיתרון אם בדרך תרופתית ואם ע"י ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מעל הגבה ובלחי לבן 16לי15/01/2013
עקב הכאבים בוצע CT של מערות הפנים, אודה לעזרתך בהבנת התוצאה ואיזה טיפול נדרש כדי לטפל בבעיה:
התוויה קלינית: סינוסיטיס כרונית.
ממצאים:
הודגמה התעבות רירית קונצנטרית ופוליפואידית בינונית במערת הלסת מימין וקלה משמאל.
אוורור תקין של מערות הספנואיד, ערפול חלקי של תאי אתמואיד משני הצדדים, יותר מימין.
התעבות רירית ללא פלס אויר נוזל במערת המצח מימין ואוורור תקין של מערת המצח משמאל.
התעבות רירית מינימאלית סימטרית בחלל האף משני הצדדים.
סטייה קלה של מחיצת האף הגרמית ימינה, ללא עדות להרס עצם.
התרשמות: שינויים כרונים במערות פנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מעל הגבה ובלחי לבן 16 - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013אנחנו לא מטפלים בבדיקת CT אלא בחולה ולכן רק פענוח של הבדיקה ללא בדיקה שלך או הבנה מה מפריע לך ביום יום לא מאפשרת לי לענות על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן סתומהנטלי13/01/2013
שלום
זה מספר ימים שאני מרגישה שאוזן ימין שלי סתומה
היום הלכתי לרופאת המשפחה והיא בדקה ואמרה שתעלת האוזן נקייה והיא אינה רואה דבר חריג.
בנוסף בערך חודש אני סובלת משיעול (כולל ליחה).
באופן כללי אני סובלת מנזלת אלרגית, ולכן ישנן תקופות רבות בהן האף שלי סתום, ביניהן גם בתקופה האחרונה. בנוסף ישנן תקופות בהן בלילה הגרון שלי מתייבש עד כדי כך שאני מתעוררת לשתות (חייבת לישון עם בקבוק מים לידי.)
(יש לציין שיש לי בעיה באף מלידה ולכן מילדות אני רוב הזמן נושמת דרך הפה ולא דרך האף, ובנוסף יש לי אלרגיה לאבק)
אני לא יודעת אם יש קשר בין כל הדברים שרשמתי, אבל אני נורא מודאגת מהאוזן, הרופאה אמרה שהיא חושבת שהשיעול והאוזן זה הכל כתוצאה מהאף אבל אני סובלת את זה מילדות וזה מעולם לא קרה לי.
אשמח לעזרתכם/עצתכם בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2013קשה לי לעזור לך ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר בנוזלים באוזן תיכונה על רקע חסימה אפית וכו'. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון או אלרגיה חריפה ?לירן13/01/2013
שלום רב,
לפני כשבוע התעוררתי באמצע הלילה בהרגשה של גרון ופה יבשים מאוד,
שני צידי הגרון התנפחו בליווי תחושה שהלשון "נסוגה" אחורה.
הגעתי מיד לבית חולים קפלן עם קושי לנשום וקיבלתי זריקה וכדור נגד אלרגיה.
לאחר מספר שעות הרגשתי אמנם יותר טוב אך עדיין תחושה מציקה מאוד המשיכה.
הגעתי למנהל מחלקת א.א.ג - ד"ר הלפרין, שבדק באמצעות סיב אופטי שהוכנס דרך האף. לפי תשובתו המוניטור הראה אדמומיות בגרון אך היה מאוחר כדי לקבוע בודאות מכיוון שלא קראו לו באותו רגע אלא לאחר כמה שעות. הוריתי להשתמש כדורי "AERIUS" + מזרק אפיפן בשעת הצורך ושוחררתי.
רופא א.א.ג נוסף קבע לאחר יומיים כי מדובר בדלקת גרון + אלרגיה והורה לי להמשיך להשתמש בAERIUS" ו-"קלארינס טאבס".
התופעה הפסיקה למספר ימים ושוב חזרה, הדבר מפריע לי בתפקוד היומיומי ובשינה .
אודה לחוות דעתכם בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון או אלרגיה חריפה ? - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2013קשה לי לחוות דעה ללא בדיקתך. יכול להיות ומדובר באלרגיה, רפלוקס, דלקת וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן18/01/2013הבנתי,
מה זה רפלוקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רועי הוד19/01/2013כאשר מיצי קיבה עולים כלפי מעלה לגרון וגורמים לגירוי, יכול לגרום לצרבת, כאב בחזה, כאבי גרון ועוד הרבה סימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ודם לאחר ניתוח פוליפיםתמר12/01/2013
הבן שלי בן 3 עבר ביום רביעי האחרון 9 לחודש ניתוח פוליפים. בנוסף לשינוי הקול ולריור שכבר שאלתי עליו. יש לו נזלת ירוקה מעורבבת בדם ללא הפסקה. האם זה נורמלי? האם הנזלת שבעקבותה הופנה לניתוח לא היתה אמורה לחלוף ובטח שלא להיות גרועה יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ודם לאחר ניתוח פוליפים - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2013לוקח סביב שבועיים עד שעניינים חוזרים למסלולם. יכול להיות שתהיה הפרשה שקופה/מעט דמית/מוגלתית לאחר ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטן בגרוןמיכל12/01/2013
הבן שלי בן 13 אתמול נתקעה לו בוטן בגרון והוא התלונן על כאב {לא על חנק}לא יכל לאכול ולשתות ורק רצה לירוק את הרוק בטענה שהוא לא מצליח לבלוע את הרוק לוקחנו אותו למיון ושם עשו צילום ולא ראו כלום.השאירו אותו הלילה לאישפוז כדי לקבל נוזלים ואמרו שמחר בבוקר יעשו לו בהרדמה כלילית בדיקה עם צינורית לקיבה כדי לראות מהיכן הכאב. מה זה יכול להיות?האם זה צריך להדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטן בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2013רב הסיכויים שהבוטן עשה פצע קטן או שריטה וזה מה שהוא מרגיש. ככה"נ רוצים להיות בטוחים שלא תקוע בוטן אן דבר אחר בבית הבליעה או בושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמי12/01/2013
שלום
לפני כחודש איבדתי באופן פתאומי את השמיעה באוזן ימין והוגדרתי כחוסר שמיעה חמור
הגעתי לבית חולים אושפזתי וקיבלתי פרבניזון ל 5 ימים של 80 מ"ג ולאחר מכן הורדה של 10 מ"ג לכל יום שוחררתי לביתי לאחר 5 ימים לא שכבתי במיטה מאז ה 5 ימים השמיעה נבדקה ירידה ל 40 ויש לי מאז טינטון האם זה בגלל שלא שכבתי במיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אביגיל ארד12/01/2013לא נראה לי שזה בגלל שלא שכבת במיטה. פשוט השמיעה לא לגמרי התאוששה ואפשרי בהחלט שבמצב זה מופיע טינטון. חשוב שאם לא בוצע, תבצע בירור הכולל גם בדיקת MRI ומעקב שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידות נשניתליאורה11/01/2013
שלום רב,
ביתי בת 8.5. לפני כ-6 שנים סבלה מצרידות תכופה אשר הוסברה אז כתוצאה של דיבור בקול רם מידי. בשנה האחרונה שוב סובלת מצרידות אשר מופיעה מידי מספר שבועות ללא סיבה ברורה (הדיבור רגיל לחלוטין כיום), וחולפת מעצמה תוך מספר ימים. נבדקה על ידי רופאת הילדים אשר לא מצאה בעיה.הרופאה אמרה כי יש לפנות לרופא אא"ג להמשך בירור, וכי ככל הנראה יעשה שימוש בהחדרת סיב דרך האף.
שאלותי: 1. האם ישנה דרך פולשנית פחות? (אני יודעת שלא מדובר על פעולה מסוכנת או ארוכה, אך ביתי מאד רגישה)
2. האם חשוב להגיע לרופא דווקא בזמן הצרידות או שאפשר גם אחרי שחלפה?
תודה רבה,
ליאורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות נשנית - תגובה
ד''ר רועי הוד11/01/2013בדיקה עם סיב היא הבדיקה היחידה שיכולה לתת אינפורמציה לגבי מצב תיבת הגרון ומיתרי הקול. היה כדאי להגיע בזמן צרידות אך אם לא ניתן גם כשהיא לא קיימת ניתן להגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור עינבלאפי10/01/2013
שלום, לפני שבוע עברתי ניתוח לקיצור עינבל ועדיין מאוד קשה לי לאכול. אני עדיין על דיאטת דברים רכים וקרים, אבל בכל זאת, כואב
מישהו עבר את זה? מה זמן ההחלמה הממוצע?
כל מידע יתקבל בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור עינבל - תגובה
ד''ר רועי הוד11/01/2013זה יכול לכאוב גם שבועיים מהניתוח, חשוב להמשיך כלכלה רכה ופושרת ולקחת משככי כאב בעת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים לבנים שנתקעים בשקדיםאלון10/01/2013
שלום ד"ר
כבר הרבה מאוד זמן אני סובל מריח רע מהפה שמקורו מגושים לבנים צהובים שנתקעים לי בכפלי עור ו"כיסים" בתוך הגרון, כל יום יומיים אני מוציא מה שאני יכול להוציא בעזרת שיפודים למנגל. ההליך הוא קשה ולא תמיד אני מצליח וגם כשאני מצליח זה חלקי ומסיים עם שקדים מדממים. הייתי כבר אצל שני רופאי אאג שאומרים לי שאין מה לעשות וממליצים לי להשתמש במי מלח ומי פה לגרגור, שני אלה לא מועילים לי בכלל, אני ממש מיואש ומתבייש בעיניין הזה, לפעמים הריח הוא פשוט בלתי נסבל, להבנתי מכל מני מקורות, ניתוח שקדים יכול לעזור, האם זה נכון? אם כן איך אני יכול לגרום לרופא לשלוח אותי לניתוח כזה? או שניתוחים כאלה הקופת חולים לא מכסה? אני צריך הכוונה מה אפשר וצריך לעשות... אני ממש לא יכול לסבול את המצב שבו אני נמצא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים לבנים שנתקעים בשקדים - תגובה
ד''ר רועי הוד11/01/2013אוכל שנתקע בשקד אכן גורם לריח רע ולפעמים כאבים. הטיפול שטיפה של הפה בכל צורה שהיא לאחר כל ארוחה ואם המצב בלתי נסבל- כריתת שקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לאחר ניתוח כפתורים ופוליפיםתמר10/01/2013
הבן שלי בן 3 עבר אתמול ניתוח כפתורים ופוליפים. לאחר הניתוח כשהתעורר התחיל לדבר בצורה לא רגילה. קודם כל אי אפשר היה בכלל להבין אותו ממש כמו בג'יבריש. והקול שלו הפך להיות צווחני כמו מישהו שנתנו לו גז הליום. היום הוא מדבר יותר ברור אבל הקול נשאר אותו דבר. אני מדברת על ילד מחונן שנכנס לניתוח כשהוא מדבר שוטף ומעל רמתו. בנוסף יורד לו רוק מהפה בלי הפסקה. הרופא (שלא בדק אותו לאחר הניתוח אלא הלך) אמר לי בטלפון שזה יכול להיות ויקח כמה ימים עדי שיסתדר. אבל אני עברתי את הניתוח הזה עם עוד ילד וזה לא קרה. אבקש לדעת מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לאחר ניתוח כפתורים ופוליפים - תגובה
ד''ר רועי הוד11/01/2013יכול להיות מצב שלאחר ניתוח הקול משתנה למספר ימים בשל בריחת אויר מהאף כאשר הילד מדבר, בנוסף הכאב יכול לגרום לשינוי בקול ולריור. צריך לראות שהילד משתפר ככל שעוברים הימים, שאין חום, ששותה ואוכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)