מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקדים נפוחיםאייל24/05/2012
שלום רב,
אני בן 25 , ויש לי שקדים נפוחים. כל שנה יש לי דלקת גרון ומוגלה על השקדים והשבוע גם הופיע על הלוע.
זה חוזר פעמיים/שלוש בשנה ואני מאוד רגיש, אם קצת קר לי בלילה ? יום למחרת כבר דלקת גרון עם מוגלה.
האם מומלץ להוריד את השקדים בגיל כזה?
מה היתרונות והחסרונות של הורדת שקדים בגיל הזה, אשמח לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים נפוחים - תגובה
ד''ר רועי הוד25/05/2012אם זה רק 2-3 פעמים בשנה זאת עדיין לא סיבה להוציא שקדים, מוציאים במידה ויש 7 בשנה או 5 בשנה למשך שנתיים או בבעיות אחרות שלא תיארת שקיימות. הוצאת שקדים בגילך כואבת לתקופה ותמיד קיים סיכון לדימום לאחר הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה על מיתרי הקולמוסיקאי24/05/2012
שלום ,
אז השאלה שלי היא כזאת ..
אני בן 18 אני שר באופן מקצועי, אני מעשן סיגריות ונרגילה...
לפני כחודש ההיתי אצל רופא אף אוזן גרון [בני נגריס]
וההבחנה שלו היתה שהמיתרים שלי נפוחים מעט ושהם לא ניסגרים עד הסוף גם כתוצאה מהנפיחות וגם כתוצאה מהליחה... הוא נתן לי משאף שנקרא flioxide להפחתת הנפיחות שאני לא יודע עם היא עזרה.. [ואשמח אם אדע בדיוק מה התרופה הזאת עושה כי קראתי שהיא לאסמטים ואני לא אסמטי] ..
הוא גם לא דיבר על הפסקת עישון או מנוחה קולית. ועד היום קשה לי לשיר , מתעייף מהר בצלילים הגבוהים וכ"ד .. אני מרגיש ושומע את בריחת האוויר במיטרים כתוצאה מהליחה קול מחוספס אך לא צרוד.. ואני חייב להבריא כי יש לי אודישן בקרוב. מה ההמלצות שלך אליי בשביל שאני יבריא הכי מהר שרק אפשר ואפתר כבר מהליחה הזאת ויחזור למצבי הקודם ולקול בריא וצלול ..אני מוכן לעשות כל מה שיידרש!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה על מיתרי הקול - תגובה
ד''ר רועי הוד25/05/2012ממליץ לך להפסיקק לעשן, להמנע ממאמץ קולי ולהשתמש במשאף שנתן לך ד"ר נגריס (פליקסוטייד- סטרואידים מקומיים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דו"ח מעבדת שינהרונן כהן23/05/2012
שלום רב
לביתי בת השנתיים וחצי יש אדנואידים ושקדים מוגדלים. רופא א.א.ג המליץ על בדיקה במעבדת שינה לפני ניתוח כדיי לבדוק הפסקות נשימה. להל"ן התוצאות. האם ההפסקות נשימה המוזכרות הן בגדר הנורמאלי או שזה מצריך ניתוח? תודה מראש!
נערכה בדיקה פוליסומנוגרפית .ערוצי הבדיקה כללו: נשימת חזה, נשימת סרעפת, נחירות, ריווי חמצן בדם, תנוחת
גוף.
משך הרישום: 7 ש' 58 דק', במהלכן אובחנו 12 הפסקות נשימה, בצפיפות של 1.5 אירועים לשעה. נרשמו 5 ירידות ברמת ריווי החמצן
0% . בתצלום הוידאו נשמעו בדם, מרמה בסיסית של % 98 עד למינימום של % 91 . אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל – 90%
נחירות לפרקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו"ח מעבדת שינה - תגובה
ד''ר רועי הוד25/05/2012זה דום נשימה בשינה בדרגה קלה בלבד, יש צורך בבדיקה של הילדה והיסטוריה שאתם מספרים על מנת להחליט אם יש מקום לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב"שסיגי23/05/2012
היי, אני עובדת בשרות לקוחות עם אוזניות 8 שעות, ולאחרונה יש לי צפצופים באוזניים, ירידהבשמיעה ומרגישה שהאוזניים אטומות, (ואין לי דלקת אוזניים) האם יש קשר למקום עבודתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב"ש - תגובה
ד''ר רועי הוד25/05/2012בדר"כ מקומות עבודה אמורים לשמור על רמת קול מתחת לסף מסוים מספר שעות ביום על מנת שלא יגרם מזק אקוסטי לשמוע. הרמה המותרת היא פחות מ-85 DB למשך 8 שעות ביום. לא נראה לי שאוזניות נותנות יותר עוצמה מזה אך בכל אופן לאור תלונותיך הייתי מבצע בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש חזקגדי23/05/2012
שלום,
התקינו לנו היום מערכת אזעקה בבית, ועמדתי במרחק של כמה מטרים מהסירנה הפנימית, הפעילו את המערכת כמה פעמים כדי לבדוק אותה והסירנה עבדה במשך מספר שניות, בפעמים האחרות התרחקתי יותר, יש איזשהי סכנה מכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה שני
גדי23/05/2012טוב, אז עכשיו קרה המקרה השני, הפעם עמדתי מול המכשיר והצופר פעל כמה שניות לפני שהספקתי להכניס את הקוד ולהפסיק אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה שני - תגובה
ד''ר רועי הוד25/05/2012בדר"כ צריך עוצמת קול חזקה מאוד בכדי לגרום לירידה פתאומית בשמיעה, אני בספק אם זה היה הצליל ששמעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף מקרים או מזל רע?
גדי29/05/2012היי,
בהמשך להודעה שרשמתי לפני כמה ימים לגבי רעש מאזעקה,
כנראה שהמזל שלי לא כל כך לטובתי, היום הורדתי את הכלב, כשהייתי במסדרון והמתנתי למעלית, אזעקת השריפה החלה לפעול, אחרי כמה שניות סתמתי את האזניים עם האצבעות, כמובן שכמו בכל צירוף מקרים טוב, המעלית עלתה וירדה ועלתה שוב עד שעצרה בקומה (בערך כדקה המתנה) לאחר מכן מהמעלית לדלת הכניסה לבניין עברו עוד בערך כ-10 שניות שהעצמה שהרגשתי הייתה יותר גבוהה מהעצמה במסדרון הקומתי, לאחר מכן הרגשתי תחושת אטימות באוזן שמאל ומעין ציפצוף קבוע וארוך בעצמה חלשה, יש לציין שיש לי רגישות לרעש חזק באוזן שמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף מקרים או מזל רע? - תגובה
ד''ר רועי הוד29/05/2012צירוף מקרים ומזל רע. מקווה שהשמיעה לא נפגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעש חזק - תגובה
ד''ר אביגיל ארד03/06/2012אם השמיעה תקינה ולא היה כאב או ציפצוף קבוע באוזן כנרטה לא נפגע דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה! ! !אורח21/05/2012
שלום רב,
ברצוני לדעת על מה יכולים להעיד רעש של "קליקים" חזקים באוזניים בזמן בליעה ובזמן שתיית מים בכוס?
זה מפריע לי מאוד וקשה לי לבלוע רוק ולשתות מים בגלל הרעשים החזקים של הקליקים באוזנייםֱ!!!!
ההרגשה קשה ומזכירה רעש של פריקת מפרקים בכל פעולת בליעה.
נותרתי עם בעייה מוזרה אך קשה ללא פיתרון. מה עלי לעשות? אילו בדיקות עלי לעבור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה! ! ! - תגובה
ד''ר אביגיל ארד22/05/2012קליקים בזמן לעיסה הם לרוב ממפרקי הלסת. בזמן בליעה יתכן ומדובר בפתיחה וסגירה של הצינור המחבר את האף לאוזן ומשמש להשוואת לחצים. (כמו בזמן טיסה) . גש להיבדק על ידי מומחה אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשי קליקים חזקים בזמן בליעהאורח21/05/2012
שלום רב, ברצוני לדעת על מה יכולים להעיד רעש של "קליקים" חזקים באוזניים בזמן בליעה ובזמן שתיית מים בכוס?
זה מפריע לי מאוד מאוד מאוד וקשה לי לבלוע רוק ולשתות מים בגלל הרעשים החזקים של הקליקים באוזניים!!!!!!
מחכה לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשי קליקים חזקים בזמן בליעה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/05/2012יכול להיות שיש תזוזה של סחוסי הגרון בזמן הבליעה ולכן הרעש שאתה שומע. אם מפריע גש לרופא א.א.ג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון חוזרותאמא טרייה21/05/2012
שלום, ילדתי לפני 3 חודשים ומאז אני כבר בסיבוב הרביעי של דלקת גרון עם סטרפטוקוקים. ב2 הסיבובים הראשונים קיבלתי רפאפן ובשלישי זינאט. עכשיו אני בסיבוב הרביעי ונראה שגם רופאת המשפחה ורופאת א.א.ג לא יודעות מה לעשות.
אני סובלת ומתוסכלת ואשמח לעצה טובה!
יש לציין שאני מניקה באופן מלא.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה
אמא טרייה21/05/2012אני בת 32 ומאז גיל 18 לא הייתה לי דלקת גרון ולא נטלתי אנטיביוטיקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת להודעה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/05/2012לפעמים יש צורך בטיפול מונע במינון אנטיביוטי נמוך יותר לתקופה ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הוד
אמא טרייה21/05/2012האם זה הגיוני לצרוך כ"כ הרבה אנטיביוטיקה משך תקופה ארוכה כאשר אני מניקה?
האם זה משהו שיכול לעצור את החגיגה הזו או רק למנוע אותה בתקופת נטילת התרופה?
יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר הוד - תגובה
ד''ר רועי הוד22/05/2012טיפול מונע באנטיביוטיקה שמותר בהריון והנקה לא אמור לגרום לבעיה, מצד שני גם להיות חולה מספר פעמים בתקופה קצרה זה לא סימפטי לך וליונק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה בפהמזל21/05/2012
שלום רב,
התגלתה לי פפילומה בפה. הרופאה אמרה לי ללכת לבית חולים להוריד אותו.
יש לי חבר ואנחנו מקיימים יחסים, גם אורליים.
האם זה אומר שייתכן ונדבקתי בפפילומה גם בפות?
מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה בפה - תגובה
ד''ר רועי הוד21/05/2012זה לא קשור למקומות אחרים ויכול להיות שזה המקום היחיד. בדר"כ מורידים אותה בניתוח קטן בהרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרוןכפיר20/05/2012
שלום
אני בן 23 וכבר כמה ימים יש לי כאב גרון שממש מטריד אותי,כואב לי לבלוע.
הלכתי לרופאת המשפחה היא אמרה לי שיש קצת אודם ואמרה לי רק לקחת ספרפסילס.
זה לא עזר, בנוסף שמתי לב ביומיים האחרונים שהכאב ספציפי לצד של הגרון וכאשר אני שותה משקה קר הכאב נרגע קצת.
מה יכולה להיות הסיבה לכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד21/05/2012דלקת מקומית. חכה מספר ימים וזה יעבור, אם לא חולף או מופיע חום גש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד שיווי משקליעקב פ20/05/2012
שלום לך אני בן 57 לפני שנה הופיע לי טינטון וגם ירידה חדה בשמיעה רופאת אאג אומרת שזו פגיעה עיצבית באוזן הפנימית בזמן האחרון הופיע גם חוסר שיווי משקל בעיקר שאני מטה את הראש למעלה או למטה
1 האם זה בגלל הבעיות באוזן?
2איך אפשר לבדוק את זה
3 מה הטיפול - אם יש - לזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד שיווי משקל - תגובה
ד''ר רועי הוד21/05/2012יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג כדי לדעת אם יש סיבה לתלונות ולהחליט אם יש מקום לטיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאפים לטיפול בליחה כרוניתשרית19/05/2012
שמציקה לי כבר זמן רב. טופלתי במשאפים שונים אבל זה תמיד חוזר. יש פתרון מוחלט?
בת 60. בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה כרונית - תגובה
ד''ר רועי הוד19/05/2012לא שאני מכיר, אם מציק לך גשי לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בגרון, עזרה?נערה19/05/2012
שלום,
אני אישה בהריון שבוע 15.
לפני כמה ימים התחיל כאב בגרון, כנראה ווירוס, לא יודעת.
מה שרציתי לברר זה שבדרך כלל אני רגילה לנפיחות בבלוטות שבצד ההכי עליון בצוואר. הפעם אני מרגישה נפיחות בצד שלם הימני של הצוואר, כלומר לאורך הצוואר.
האם זו תגובה נורמאלית?
לא רואים את הנפיחות בעין, אלא שאני מרגישה כאב ומפריע לי במיוחד בזמן בליעה (לא רק בצד עליון אלא גם לאורך הצוואר כולו) ואפילו כשנושמת ומשתעלת.
כפי שציינתי אני בהריון, אז לא אוכל לקבל תרופות בכל מקרה, האם יש עיצות אחרות?
האם זה טבעי הכאב או נפיחות לאורך הצוואר? והאם בכל זאת ולמרות שלא אוכל לקבל תרופות כשאי ללכת לרופא אף אוזן גרון? או לחכות שזה יחלוף לבד?
תודה מראש,
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בגרון, עזרה? - תגובה
ד''ר רועי הוד19/05/2012קשה לי לענות ללא בדיקה. אם לא חולף פני לבדיקה אצל רופא מטפל או א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלי18/05/2012
בוצע לי סיטי בחתכים הגבוהים מודגמת הפתעבות פוליפואידית של הרירית בגת הלסת מימין ומלאות של תאי האתמואיד
המבנים האנטומיים של האורופרינקס והנזופרינקס שמורים
מודגם תהליך פוליפואידי בקוטר של כ1 ס"מ קרוב לוודאי ממקור מיתר הקול המדומה מימין משתרע קרניאלית לכיוון הסינוס הפרירפורמיס מימין עם היצרות של עמוד האוויר.
קיים רושם שהתהליך עובר את הקומיסורה הקדמית
בנוסף מספר נגעים היפרדנסיים בקוטר של עד כ7 מ"מ באיזור היהיפופארינקס
אין עדות לאדנופתיה צווארית
בלוטת התריס עם מוקד היפודנסי קטן לא ברור האם מדובר בתהליך ממקור בלוטת התריס או פארה תארואיד .
לסיכום תהליך חשוד כשאתי,קרוב לוודאי ממקור מיתר הקול המדומה מימין כמתואר.
יש לי תור בשני במרפאה של בית החולים בני ציון שאלתי היא האם זה יכול להיות סרטני?? בבקשה תשובה כנה
ואיזה טיפולים יש ? בבקשה אני אובדת עצות אודה על התייחסותך יש לציין שאני בת 28 לא מעשנת ולא שותה ואלרגית אסמטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רועי הוד19/05/2012הסבירות שזה גידול נמוכה לאור גילך והעדר גורמי סיכון. יש להבדק ע"י רופא א.א.ג שיתרשם אם קיים ממצא ויחליט לגבי איפיונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר משטח גרוןיעלי15/05/2012
נבדקתי אצל רופאה לפני 3 ימים לאחר שסבלתי מכאבים בגרון . היא לקחה לי משטח ואמרה שבמידה והתוצאה תהייה חיובית להתחיל לקחת אנטיביוטיקה . היום הגיעו התוצאות וכתוב strep. a חיובי . העניין הוא שכבר לא כואב לי הגרון ואני מרגישה טוב,יקרה משהו אם אני לא אקח את האנטיביוטיקה? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר משטח גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד15/05/2012נראה לי שאין צורך לקחת את האנטיביוטיקה כעת אם את חשה בטוב, אין כאבי גרון וחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)