מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות באוזןאלונה17/04/2012
שלום,
לפני כשבוע היה לי חום ממש גבוה עם דלקת בגרון וכנראה כתוצאה מהחום התעלפתי וקיבלתי חבטה חזקה בראש בצד שמאל מהרצפה.
הגעתי לבית חולים, שם בכלל לא בדקו לי את המכה בראש וניסו יותר לבדוק ממה נגרמה ההתעלפות ושיחררו אותי הביתה ללא שום בדיקה.
במהלך השבוע התאוששתי, ורק מדי פעם יש לי עוד סחרחורות. היום לפתע התחיל לי מקרה ממש מוזר של דקירות ממש חזקות באוזןן שמאל. הן מופיעות פעם בחצי שעה- שעה ונמשכות ממש שנייה אך הם בעוצמה ממש חזקה.
רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע? והאם זה יכול להיות קשור למכה בראש?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד17/04/2012קשה לענות ללא בדיקה, יכול להיות חבלה שגרמה לכאב, דלקת, פצע, בעיה נוירולוגית וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסשרונה17/04/2012
שלום
אני סובלת מסינוסיטיס כרוני מתחת לעין
רציתי לדעת אך יודעים אם הסינוסיטיס התפשט למאוברות העין?(איזה סמפטומים)
והאם רופא עיניים יכול לראות בבדיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד17/04/2012צריך בדיקת רופא א.א.ג לבדיקה אם קיימת סינוסיטיס, הוא גם יוכל לבדוק מה מצב העין והאם יש מעורבות שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי.עוד שאלה באפשרותך
שרונה18/04/2012צריבה בעיניים וטישטוש יכולים להעיד על מעוברות של העין?
איזה תסמינים יש כאשר יש מעורבות של העין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי.עוד שאלה באפשרותך - תגובה
ד''ר רועי הוד18/04/2012קשה לי לענות ללא בדיקה, יכול להיות ומדובר בבעיה עינית בלבד, גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי.תודה רבה רבה !
שרונה18/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח FESS חוזרויקי15/04/2012
שלום,
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח Bil FESS+Bil conchtomy+SMR עקב סינוסיטיס כרוני. הסינוסיטיס חזר ואני ממשיכה לסבול מכאבים. בבדיקת CT האחרונה רואים סינוסיטיס כאשר מערות המצח מוצלות כמעט במלואן ומערות הלסת באופן חלקי. הרופא המליץ לי לעבור ניתוח FESS חוזר בו הוא ישאב את הסינוסים ויבצע תרבית של ההפרשות.
השאלה היא האם ההליך הזה הכרחי ולא ניתן לפתור את הבעיה אחרת, אולי טיפולים הומאופטיים? דיקור סיני? כמו כן, האם ניתוח נוסף מבטיח את פתרון הבעיה באופן סופי?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח FESS חוזר - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012תמיד אפשר לנסות טיפולים אלטרנטיבים אולם לעיתים עוזרים ולעיתים לא. לפעמים אין מניעה מניתוח חוזר לפתוח את הסינוסים שנשארו חסומים גם לאחר הניתוח הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מהאףקרן15/04/2012
שלום רב,
אני סובלת הרבה מאף ( נחיר שמאלי..) כל הזמן נזלת.
ומשתמשת כל יום בטיפות אף אוטריווין כיוון שאני לא יכולה לנשום בלילה בלי הטיפות.
כשאני מקנחת את האף יוצאת לי בד"כ נזלת שקופה.
משום מה מקודם שקינחתי את האף יצאה לי נזלת בצבע צהוב. ממש צהוב מוזר.
מה המשמעות של זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מהאף - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012לא ניתן ליחס כל צבע של נזלת למשהוא ספציפי מיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת של שני האריטנואידים.גיא15/04/2012
שלום רב,
במשך חודש וחצי הייתי מצונן, ולקחתי רק ויטמין C 1000 מ"ג חומצי למציצה (3* יום), ורינולקס למחיצת האף (עם שימוש לא נכון, הטיה של הראש אחורנית ולקיחת התרסיס כשיתרת התרסיס יורדת בגרון). לאחר כשלושה שבועות עברו הסימפטומים של ליחה, שיעול ונזלת ונשאר רק כאב גרון חד. בתקופת כאב הגרון המשכתי בשימוש של ויטמין C (בחשיבה שהשימוש יפתור את כאב הגרון).
*לאחר חודש וחצי מהתחלת הצינון, כאב הגרון לא פסק ואף החמיר עם קושי בבליעת רוק ושתיה, וכאב בדיבור והרמת הקול, לכן החלטתי לפנות לרופאת המשפחה שרשמה לי arcoxia 90 mg והפנתה אותי לרופא אא"ג (לקיחת התרופה עזרה אך כמובן ההחלמה חשובה משיכוך הכאב).
*רופאת האא"ג קבעה על הגדלה מועטה ורגישות של הטיירואיד. לרינקס: בצקת של שני האריטנואידים, ורפלוקס (אף על פי שלא הייתה תלונה על צרבת או על עלייה של מיצי קיבה)
כמו כן, יש לציין כי לא הוזכר בפגישה עם רופאת האא"ג על שימוש בוויטמין C 1000 מ"ג חומצי בכמות גדולה.
התרופה שניתנה ע"י רופאת אא"ג הייתה אמופרדקס 20 מ"ג למשך חודשיים ואולטרסאונד של בלוטת המגן - תריס - טירואיד.
*בכך אני שואל שתי שאלות עיקריות :
1. האם בכך שנלקח תרסיס רינולקס באופן שגוי כשיתרת התרסיס נוזלת לכיוון הגרון, תרם להיווצרות הבצקת?
2. האם שימוש מופרז של 3/4 פעמים ביום של ויטמין C 1000 מ"ג חומצי למציצה יכול ליצור סוג של חומציות שעלולה ליצור את הבצקת שתוארה לעיל ? (השימוש בויטמין הופסק וניתן לומר שקיימת הפחתה מעטה בכאב).
לתשובתכם אודה,
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת של שני האריטנואידים. - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012תכשיר הרינולסט לא גורם לבצקת. שימוש מוגזם בויטמין C יכול בהחלט לגרום לחומציות יתר לפגיעה בכליות ולנזקים אחרים. מה שאין הוכחה מדעית שהוא עוזר בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירותרונה14/04/2012
שלום,
אני בת 23 ואני סובלת מנחירות. גיליתי את זה כבר בגיל 18.
ואפילו פעם אחת התעוררתי מהנחירות של עצמי. וגם כשאני ישנה על הצד אני נוחרת.
יכול להיות שהסיבה היא שקדים גדולים? (פעם אחת הרופא אמר לי שהשקדים שלי מאוד גדולים, בלי קשר לנחירות)
עד כמה זה נפוץ בקרב נשים בגילי?
מה עליי לעשות?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012קשה לומר עד כמה זה נפוץ כי זה לא קשור לגיל ולמין אלא לצורת פנים למשקל עודף ( אם יש) למבנה החיך.
באם הנחירות מפריעות יש להגיע לבדיקה שאז ניתן לראות מה הבעיה ומה יש לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטותשרה12/04/2012
אני חולת סכרת נעורים בת 50 סובלת מאפטות בלשון וליפעמים בפה אני ממש לא מאוזנת היתי כבר בביקורת ולא גילו כלום יתכן שזאת פטריה בחוד האחרון אני מרגישה במיוחד בלילה חיספוס בגרון אני בוכה המון ומדברת ממש בקול רם העם שמתי לב כשבדקתי את הגרון שהוא גם מעט אדום ויש כמו עיגולים לבנים אודה על ההיתיחסות הגרון לא כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012קשה לומר מה יש ללא בדיקה. אולם אפטות בגרון הינה מחלה לא זיהומית חוזרת לאנשים שיש להם נטיה לכך. ישנם תכשירים שמקילים על האפטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי החיךאורח11/04/2012
כשיש תזוזה אז השרירים בחיך זזים ומשמיע קליקים - בהליכה , בדיבור, בהנעת הראש בבליעה. מה גורם לתקתוקים בכל תזוזה? מדוע בפתיחת פה כשיש תזוזה הכי קטנה- אז החיך קופץ וגורם לתקתוקים.
האם התזוזה גורמת לשרירי החיך לקפוץ ולהשמיע תקתוקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי החיך - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012בד"כ מדובר במפרק הלסת שאז יכולים להיות תקתוקים גם בלעיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על התרסיס clean earsאורן11/04/2012
בעקבות כאבים באוזניים וירידה בשמיעה בזמן האחרון הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי את התרסיס clean ears לשים 3 פעמים ביום למשך 5 ימים ואז לקבוע לרופא אאג לשאיבה.
באוזן ימין שהייתה סתומה ממש הרגשתי שיפור, ובאוזן שמאל התחיל בעיות, אני שומע שכאילו הכל עמום כזה, אני שומע את הבס של כל דבר ברמה גבוה, שאני מדבר אני גם שומע את עצמי עמום ממש.
יש לי תור לאאג רק שבוע הבא, מה אני עושה בנתיים? ממשיך עם התרסיס באוזן שמאל או לא????
מה גם שכתוב בהוראות של התרסיס שאסור לשים במקרה של תופית מנוקבת, ואני עברתי ניתוח כפתורים קבועים (כפתורי T) לפני כמה שנים טובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על התרסיס clean ears - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012ככל הנראה יש פקק שעווה. ולא רצוי לרסס תכשירים מסוג זה אם יש כפתורים באוזניים. יש לגשת לרופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסה פוליפואידית ילד בן 8.5ענת10/04/2012
שלום רב
בני בן ה- 8 סובל מעל חודשיים מכאבי ראש איומים, נזלת ולחץ במצח מעל האף בצד ימין ושמאל.
טופל במגוון אנטיביוטיקות, עבר צילום סינוסים וצילום אדנואידים.
אובחן ,בסיב אופטי ,בעומק נחיר ימני מסה פוליפואידית הנראית כמו פוליפ אנטרוכואנלי או כרית אדנואידית.
בנחיר שמאלי הפרשה סמיכה וכרית אדנואידית סינוסים.
הומלץ לבצע CT ראש
השאלה שלי מהי מסה פוליפואידית על הסינוסים והאם זה מסוכן?
לתשובתכם אודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסה פוליפואידית ילד בן 8.5 - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012בהחלט יש לבצע CT סינוסים ואם אכן קיים פוליפ יש להוציאו בניתוח. הפוליפ הכואנלי הוא מעין גידול שפיר הנמצא בחלל האף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באף נזלת כרונית*****05/04/2012
סובלת שנים רבות מנזלת כרונית שלא נמצא לה פתרון גם לא ע"י כדורים או טיפות שקיבלתי. הנזלת מופיעה איך שקמה בבוקר ובמשך היום ובערב וגם כשאוכלת ושותה, הנזלת ישנה כל הזמן לא משנה באיזה עונה, יש לי גם כאבים בתוך האף פעם זה היה בצד ימין כעת בצד שמאל לפעמים גם יורד דם, וכשאוכלת (לא משנה איזה מזון) הכאב באף גובר, מה ניתן לעשות? אף אחד לא הציע לי פתרון מועיל עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באף נזלת כרונית - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012יש לגשת לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
*****17/04/2012ניגשתי לבדיקה, רשמתי גם שהייתי גם אצל רופא א.א.ג וגם אלרגולוג אך לא נמצא פתרון למי לגשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד17/04/2012יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בראש, נזלת ושיעולצבי05/04/2012
כ 5 ימים ברציפות מרגיש לחץ בראש ושיעול כניראה מנזלת. התור לאאג רק אחרי חג, מה יש לעשות חוץ מלחקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בראש, נזלת ושיעול - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012לגשת לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מה זה palatal myoclonus?אורח04/04/2012
1) מה זה palatal myoclonus ?
2) איך אפשר לטפל ב- palatal myoclonus ?
3) מדוע בpalatal myoclonus יש רעש של תקתוקים באוזן בכל תזוזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012מדובר בהתכווצות לא רצונית של שרירי החיך כתוצאה מפגיעה מוחית כלשהיא. מה שמאפין את התופעה זה רעש של תקתוקים באוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לזה טיפול?
אורח19/04/2012האם יש לזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לטפל בבהתכווצות לא רצונית?
אורח19/04/2012איך אפשר לטפל בבהתכווצות לא רצונית של שרירים?
מדוע את הקליקים שומעים חזק באוזניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לטפל בבהתכווצות לא רצונית? - תגובה
ד''ר רועי הוד21/04/2012צריך לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר בעיותאורנה03/04/2012
אני סובלת כבר 3 שנים מבעיות שונות שקשורות לאף אוזן גרון.
יש לי שבר בסרעפת ולכן החומציות שעולה לי מהקיבה לוושט פצעה לי את כל האיזור והגרון מאוד כואב לי עד כדי תחושת צריבה .
דבר נוסף אני לא יודעת אם זה קשור לחומציות שאני סובלת ממנה הרבה שנים אבל גדל לי על השקד סוג של גידול שפיר.
הרופא שבדק אותי איבחן שקדים מוגדלים ולכל המליץ להוציא אותם בניתוח שקדים אחרת אני אמשיך לסבול מכאבי גרון חריפים.
דבר נוסף שמדאיג אותי מאוד כל החלק שמתחת ללסתות איפה שהשקדים מנופח לי מאוד (חצי מהפנים) אני לא יודעת אם זה קשור לשקדים? או שזה קשור לחומציות שעלתה לי לגרון ופגעה בבלוטות הרוק?
ויכול להיות שאם אני יעשה ניתוח להוצאת שקדים הנפיחות תעלם? זה חשוב לי מאוד לדעת כי אני מתלבטת כבר המון זמן אם לעשות ניתוח שקדים או לא.
סליחה על האורך של ההודעה, אודה לך מאוד אם תתני לי תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר בעיות - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/04/2012לגבי הצורך לבצע ניתוח שקדים או לא, קשה לענות ללא בדיקה ובחינת כל האפשרויות. זה לא רציני ולא אחראי להמליץ או לא להמליץ על ניתוח רק מתיאור ולא מבדיקה בעצמי. לכן אנני יכול לתת תשובה על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטמי אוזנייםנטעלי01/04/2012
שלום, אני יוצאת לפסטיבל בן כמה ימים ובו צפויה להיות מוזיקה רועשת בכל שעות היממה.
אני מאד מאד רגישה לרעשים ולא מסוגלת לישון כלל בסביבת רעש.
לכן אני רוצה לקנות אטמי אוזניים יעילים.
ניסיתי כמה פעמים את אטמי הספוג הסטנדרטיים ומצאתי שגם אני לא תמיד מצליחה להכניסם נכון בפעם הראשונה ואז בנסיון השני הם כבר לא נכנסים טוב לאוזן ולא "נשארים".
כמו כן הם קצת לוחצים ומכאיבים באוזן אחרי זמן ארוך.
השאלות שלי הן:
היא האם יש אטמים טובים יותר?
האם יש דרך נכונה ויעילה להכניסם לאוזן שתמנע טוב יותר רעשים ולא תכאיב?
ולכל סיוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטמי אוזניים - תגובה
ד''ר דן גוטמן02/04/2012אנחנו לא יכולים ליעץ בנושא אטמים מאחר ואנחנו לא מתמצאים בסוגי האטמים השונים. אולם ישנם אטמים הטובים למטווחים ויריות כאלה המשמשים בצבא. אני בטוח שזה מספיק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)