מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי02/05/2012
שלום רב,
אני סובלת ממגוןן של תגובות אלרגיות (בעבר הרחוק אף הייתי שלוש שנים על חיסונים שמאוד הקלו עלי). בשלוש שנים האחרונות התגובות האלרגיות מאוד התמתנו (כולל נזלת כרונית, הגרויים וכו'). בעבר בעונה זו של השנה כבר הייתי על אנטיהיסטמינים ובשלוש שנים האחרונות המצב מאוד מתון וכמעט שלא נטלתי אנטיהיסטמינים. עם זאת, סימפטום אחד החריף מאוד בשנים האחרונות: מדובר בתחושה של חנק אקוטי התוקפת אותי בלילה, במהלך השינה ומעירה אותי - כאילו שמשהו לופת את גרוני בידיו וחונק אותי. זה בדרך כלל מופיע בעונה הזו של השנה אך לאחרונה זה פוקד אותי כמעט כל לילה , כמה פעמים, ומעיר אותי (אני מניחה שהאובך גם תורם לכך). אני התחלתי לישון עם אדים אך זה לא עוזר. שאלותי: 1. האם זה ביטוי של היצרות צינור הנשימה עד למצב בו אין מקום לאויר לעבור? אם לאו - מה זה? 2. מה הטיפול - זו תחושה איומה שגם פוגעת לי באיכות השינה. אודה מאוד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד02/05/2012קשה לי לענות על שאלותייך ללא בדיקה שלך. יכול להיות ומדובר בתגובה אלרגית למרות שאז הייתי מצפה לשינוי בכל שעות היום ולא רק בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוזן בעת סגירת עינייםאבי01/05/2012
שלום, שמתי לב כבר יומיים, שכאשר אני עוצם את שתי העיניים, אני מרגיש הדהוד (רק באוזן ימין). הדבר לא קורה כשאני עוצם עין אחת.
קצת קשה לי להסביר מה ההרגשה, היא לא מלווה בכאב. חשבתי שאולי נכנסו לי מים לאוזן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באוזן בעת סגירת עיניים - תגובה
ד''ר רועי הוד02/05/2012אולי מדובר במים, בכל מקרה אם זה מציק לך ולא חולף גש לבדיקת רופא א.א.ג או עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוש ריח וטעםשרון30/04/2012
שלום לכם! יש לי בעיה ליפני כארבע שנים היה לי סינוסיטיס שבעיקבות זה איבדתי את חוש הריח והטעם למשך כחודש וחצי לקחתי טיפול תרסיס פליקסונז וקולדקס והאמת שהחושים חזרו לי לבד אך הנה זה שוב תקף אותי עם אותם סימפטומים ללא חוש ריח וטעם הרופא נתן לי ל5 ימים פרדניזון שלא נראה לי שיש כל כך שיפור ובהמלצתו היא להמשיך עם התרסיס מה עלי לעשות? האם להמתין שוב שהחושים יחזרו כי כנראה זה לוקח קצת זמן או פשוט לדרוש בדיקות יותר מקיפות שכחתי לציין שבבדיקתו הוא ראה שיש בצקת ברירית של האף כמה זמן החלמה? אני מודאגת מאוד מאוד! סליחה על החפירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוש ריח וטעם - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012לאחר זיהום או דלקת של האף או הסינוסים יכול להיות מצב שחוש הריח והטעם נפגעים, לרב זה מסתדר לבד לאחר שהדלקת חולפת אך יש מקרים קיצוניים בהם הם לא חוזרים. הייתי ממתין ומטפל בדלקת בתקווה שהחושים יחזרו לאט לאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבדתי את חוש הריח...
מזל04/08/2012היי
לפני כמה חודשים איבדתי את חוש הריח לקח לי כמה ימים להבין
שזה לא זמני...
פניתי לרופא והוא נתן לי תרסיס פעמיים ביום אך זה לא עזר.
האם יש מה לעשות, והאם אצטרך לחיות ללא חוש ריח ?
אני מאד מוטרדת.
לאחר שאיבדתי את חוש הריח שמתי לב שאני מתעוררת בכל בוקר
מצוננת לשעה בערך ובהמשך זה עובר לי האם יש קשר ?
אודה לכם באם תוכלו להדריך אותי מה עלי לעשות.
מודה לכם מקרב לב....
מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילומאי27/04/2012
שלום רב הנני בת 37 בריאה בדכ מזה כשבוע מן מחנק בגרון כאילו משהו תקוע שאריות אוכל דאני לא רואה וקושי בבליעה כלומר קשה לי לסיים את הבליעה ואני צריכה לחזור אחריה עוד פעם כמו כן ביצעתי אצל אף אוזן גרון בדיקה עם צינורית דרך האף הכל תקין לא ראה דום דהר ביצעתי סונ צוואר מלבד קשריות בבלוטת התריס בקוטר 0.6 ו 0.8 בשתי האונות בלוטות לימפה תקינות בלוטות רוק תקינות רופאים שהייתי אומרים אולי שריר של בלוטת התריס תפוס או דלקת ויראלית אני לא יודעת מה לעשות ואף אחד לא נותן לי תשובה ממש אודה לעזרה מאוד לחוצה כי החנק הזה שהוט קורא מלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012קשה לי לענות ללא בדיקה. יכולות להיות סיבות רבות לכאבי בליעה ועל כן יש צורך בבדיקה מקיפה שלך ואולי ביצוע הדמיה כגון צילום בליעה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורנה24/04/2012
יכול להיות ששקדים מנופחים ודלקת שקדים, יכולים לנפח את האזור של הלסת גם חיצונית?
ואם מסירים אותם הנפיחות יורדת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012קשה לי להאמין שהם גורמים לנפיחות לסת, כנראה שיש סיבה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיס בהיריוןאיריס24/04/2012
שלום רב,
אני בהריון שבוע 23 וסובלת מסינוסיטיס פעם ראשונה בחיי לאחר מחלה וירלית. הבעיה שאני רגישה לאנטיביוטיקה מקבוצת פניצילינים וצפלוספורינים. מכוון שאני בהיריון ורגישה ואנטיביוטיקות רגילות הניתנות בזמן המחלה( כגון מוקסיפן) על איזה אנטיביוטיקה תחליפית תוכלו להמליץ לי כטיפול בסינוסיטיס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס בהיריון - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012דלצין ניתן לקחת בהריון והיא טובה לסינוסיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימה עם גוף חםאבשלום24/04/2012
יש לי בעיה מוזרה מאוד.
כרבע שעה אחרי שאני מתחיל לרוץ - כשאני מזיע והגוף חם. אני מתחיל לחוש קשיי נשימה בגלל אף סתום!
זה לא סתם אף סתום - אני ממש מרגיש מנוזל וצורך לקנח את האף.
זה לא קורה בתחילת ריצה.
זה לא קורה שאני מסיים את הריצה ונרגע.
בהתחלה חשבתי שזה קשור לפעילות הגופנית - אבל לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם לא בפעילות גופנית: מקלחת חמה, משקה חם. ככה סתם ביום - יום הכל תקין.
באופן כללי - כל פעם שאני מרגיש שהגוף שלי מתחמם מהר. כמובן שזה לא מפריע בשאר המקרים - רק באמצע ריצה.
מה זה יכול להיות?
נ.ב
אין לי אסטמה...או אף פעם לא התלוננתי ואובחנתי כחולה אסטמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה עם גוף חם - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012יכול להיות מצב שנקרה ריניטיס לא אלרגית בה גם פעילות ספורטיבית יכולה לגרום לגודש וחסימה אפית. הייתי ניגש להבדק אצל מומחה א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשימה לא חלקהמנחם24/04/2012
שלום,
אני בחור בריא בן 24. מעולם לא היו לי סיבוכים או אלרגיות כאלה ואחרות.
אגב, לפני כשנה לקיתי בסינוסיטיס, לא לקחתי כלום והמחלה עברה.
בחודשים האחרונים מורגש כי הנשימה אינה חלקה. התחושה היא שבחלק העליון של האף מעבר האוויר הוא כאילו צר. בעיקר הדבר נכון בשכיבה, ובפרט לקראת הקימה בבוקר - שבו אני קם עם אף די סתום, ולא מנזלת.
יש לציין שזו אינה הצטננות או גודש באף.
מה זה יכול להיות? מה מוצע לעשות?
תודה,
מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה לא חלקה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012מציע להבדק ע"י רופא א.א.ג, יכולות להיות סיבות רבות לתלונותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח תיקון מחיצהיעקב21/04/2012
שלום לכם!
ב- 21/3 עברתי נתוח תיקון מחיצה באף בבלינסון.
לפני הניתוח הייתי נושם מצויין עם נחיר השמאלי.
עכשיו שאני כבר די זמן אחרי הניתוח, אני לא נושם טוב
עם הנחיר השמאלי, אני פשוט לא מבין מדוע?
לפני כמה ימים הייתי אצל רופא א. א. ג. והוא אמר
שזה יקח קצת זמן וזה יסתדר.
ניראה לי פה משהוא חשוד.
כי בנחיר הימני בוצע תיקון המחיצה ובנחיר השמאלי רק
ניכרתה קונכיה גדולה.
אתם מוכנים לאמר מה קרה פה?
ב- 7/5 אני ניפגש עם המנתח וניראה מהוא יאמר.
אני מקוה שיתברר שהניתוח הצליח ולא אצתרך לעבור את הניתוח האיום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח תיקון מחיצה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012ניתוח יישור מחיצת אף מתבצע לרב מצד החד והתיקון משפיע על שני הצדדים, אני מקווה שהכל עבר בשלום ושזו רק החלמה לאחר ניתוח שתסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפצופים באוזניים בעקבות יחסי מין.בדוי21/04/2012
שלום, אני בן 24 וסובל מצפצופים באוזנים מזה כמה חודשים.
רופאים אמרו לי שאין קשר בין יחסי מין לצפצופים אבל אני חולק על כך מהסיבה שכהפסקתי לגמרי לקיים יחסי מין לתקופה של כחודש לא היו לי התקפי צפצופים. וכשחזרתי לקיים באותו יום חזרו הצפצופים. לדעתי זה בגלל שמצטבר לחץ או משהו בסגנון באזור של האוזניים. את ה"ניסוי" הזה עשיתי כמה פעמים ובכולם התוצאות היו זהות. ברגע שחזרתי לפעילות מינית גם התקפי הצפצופים חזרו. באוזן שמאל כבר יש לי צפצוף קבוע ובימין צפצוף לסירוגין, שלאחר יחסים פעם הצפצוף באוזן שמאל מתחזק ופעם באוזן ימין הוא מתמשך זמן רב יותר.
לא מדובר באיבוד שמיעה פתאומי. וככל הנראה גם לא במנייר כי לקחתי תרופות והתופעה עדיין מתרחשת. בדיקה של עור התוף חזרה תקינה אבל יש לי מעין תחושה שכאילו עור התוף "מתוח" מדי.. לפעמים רעשים מסויימים נשמעים כמו צפצופים וכשאני נוגע באוזן גם נשמעים צפצופים. יש כיוון נוסף שכדאי לבדוק אותו? אפילו אם מדובר במקרה נדיר? אני כבר אבוד עצות וההתקפי צפצופים האלה הולכים ומחמירים כל הזמן.
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצופים באוזניים בעקבות יחסי מין. - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2012יש צורך בבדיקה שלך ואולי ביצוע בדיקות נוספות כגון בדיקת שמיעה, ברה, הדמיה וכו'. האם הטנטון קבוע? בקצב הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנהל הפורוםשרית21/04/2012
איך מסדרים את השאלות והתשובות לפי תאריך? הכל מבובל כאן בלי סדר כרונולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למנהל הפורום - תגובה
ד''ר רועי הוד21/04/2012אנחנו עונים שאנחנו פנויים ולכן לפעמים מתפספסות שאלות לצערנו. סליחה אם פספסנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי באוזן ובעיית לחץ וסתימת אוזן.דליה_ק19/04/2012
אני בת 56
מזה כמה שנים יש לי בעיה שהחמירה אך בזמנו בבדיקת רופא לא מצאו משהו חריג ולא פתרון ושאלותי הן:
1. האוזן מאד מגרדת כאשר יש לי ליחה בגרון או אלרגיה לאבק,חתולים ועוד.וזה ממש משגע ולצערי אני לפעמים מגרדת עם קיסם למרות שאסור כי זה מאד מציק.
2. גם באכילת דברים חמוצים האוזן מגרדת לי בפנים.
3. יש לי גם לפעמים הרגשה שהאוזן קצת נסתמת ואם יש הפרשי לחצים קרה לי שהאוזן לגמרי לכמה שעות וזה מאד הלחיץ אותי נפשית כי כל התרגילים הידועים לפתוח כמו לסתום אף ולהכניס אוויר או לפהק וכד' לא עזרו. הבנתי שכנראה התעלה שמחברת בין האוזן ללוע צרה.
איך ניתן להקל על התופעות. בתודה מראש דליה_קו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי באוזן ובעיית לחץ וסתימת אוזן. - תגובה
ד''ר רועי הוד21/04/2012יש צורך בבדיקת רופא, קשה לי לענות על פי הנתונים שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוגרת נשיתהילי18/04/2012
לאיזה רופא לשייך נפיחות בגרוגרת אצל אשה בגודל של תפוח קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוגרת נשית - תגובה
ד''ר רועי הוד21/04/2012לא מבין מה הבעיה עם גורגורת, בכל אופן נראה לי שרופא א.א.ג יתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שעווה בוואקוםנעמה18/04/2012
שלום,
לפני כעשר שנים הרופא המטפל שלי אמר כי יש איסור להשתמש בשאיבת שעווה בוואקום מהאזניים. לאור זאת, הופסק הטיפול בי בשיטה הזאת.
לפני כארבע שנים, החלפתי רופא מטפל, והוא כן משתמש בשאיבה המדוברת. ביצעתי את הטיפול כפעמיים בשנה (אצלי הדבר נחוץ...) בארבע השנים הללו, ואני במעקב תמידי וקבוע. החל מהתקופה הזאת, אני רגישה יותר באוזניים, מרגישה ירידה בשמיעה, יש לי צלצולים ורעשים שהמון שנים מאז התקופה שהיו לי דלקות חוזרות באוזניים, לא קרה לי!
אני חושדת שהתופעות הללו קשורות באופן ישיר בטיפול בוואקום.
ותמיד אחרי הטיפול הזה כואבות לי האוזניים יומיים...
יש לציין שכבר עשר שנים שאין לי דלקות באוזניים, אני נמנעת ממגע עם מים לחלוטין, ובהחלט יודעת כיצד לשמור עליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שעווה בוואקום - תגובה
ד''ר רועי הוד21/04/2012לא נראה לי שהשאיבה גורמת לכל תלונותייך, בכל אופן אם את מוטרדת, גשי לבדיקת א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתורים+שקד שלישימיכל18/04/2012
שלום רב,
ילדתי בת 4.5 אמורה לעבור ניתוח כפתורים באוזניים בעקבות ירידת שמיעה לרמה בינונית בשני האוזניים(עשינו בדיקות שמיעה במהלך שנתיים,הבדיקה האחרונה הראתה על התדרדרות בשמיעה).
כמו כן היא נוחרת בלילות,עשינו גם מעבדת שינה ששם התוצאה הייתה הפרעת שינה קלה.
בנוסף לכך הילדה חולה בדלקת גרון (עם משטח חיובי ומתן אנטיביוטיקה)לפחות 5 פעמים בשנה ,בשנתיים האחרונות.
שקד שלישי מוגדל ,שקדים מוגדלים(הצטמקו בחודשים האחרונים-ע"פ הרופא)
יחד עם זאת לילדה בעיית דיבור מאז גיל שנה-מטופלים אצל קלינאית תקשורת.
הרופא שלה א.א.ג רוצה לנתח כפתורים+שקד שלישי בלי להוריד את השקדים.אני נוטה ללחוץ עליו כן להוריד את השקדים .
השאלה שלי האם כדאי לנתח גם את השקדים על מנת למנוע ניתוח נוסף אם תיצטרך בעתיד או לחכות לראות איך ישפיע עליה הניתוח של השקד השלישי+כפתורים בתקווה שזה יעזור והיא לא תיסבול מדלקות שקדים ?או שזה לא קשור אחד לשני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים+שקד שלישי - תגובה
ד''ר רועי הוד18/04/2012לא יודע אם הייתי רץ לנתח גם את השקדים, כנראה שהייתי מסתפק רק בכפתורים ושקד שלישי ובודק בזמן הניתוח מה התרומה שלהם לחסימה בזמן שינה. ניתוח שקדים הופך את הפרוצדורה ליותר מסובכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)