מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך באוזןמילה24/07/2012
שלום רב. אני בחופשה באקוודור ולפני יומיים היתה לי נסיעה של כשבע שעות מעיר לעיר כשבדרך עוברים לגובה של בערך 4000 מטר ומגיעים לגובה של כ2750. האזניים נסתמו לי במהלך הנסיעה ונפתחו רק למחרת בבוקר. לאחר מכן נסעתי כ45 דקות לגובה של 4000 מטר עצרתי לשעתיים וחזרתי לגובה של 2750 חזרה. שוב האזניים נסתמו עד ליום שלמחרת ונפתחו שוב. רופא אקוודורי במרפאה פרטית הכניס מן צינורית לקצה האזניים וצילם ונגלה כי יש דם באוזן שמאל ולכן הסביר שבעקבות הנסיעה ושינויי לחץ מהירים נוצר מן חתך וירד דם. נתן לי אנטיביוטיקה וכדור נוסף לפתיחת המעברים באף ובאוזן. האם לאחר שהפצע יחלים אוכל להמשיך בנסיעות באוטובוס בהרים או האם יש משהו שמקל על האזניים בנסיעות מסוג זה בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך באוזן - תגובה
ד''ר דן גוטמן24/07/2012מקווה שכן אולם יש לוודא שאינך מצונן או שהאף אינו חסום. ניתן ליטול כדורים לצינון ויבוש נזלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנילי11922/07/2012
אתמול אכלתי דג ובזמן האכילה הרגשתי מן דקירה חזקה בזמן הבליעה ומאז יש לי כאב גרון בעת בליעת מזון הייתי במיון בבית חולים שם עשו לי סיטי ולא גילו שום גוף זר בגרון שאלתי היא מדוע יש לי כאבים בזמן בליעה והאם צריך לעשות עוד בדיקה מלבד בדיקת סיטי כגון בדיקת גסטרופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דן גוטמן24/07/2012CT היא הבדיקה המדוייקת ביותר אולם לעיתים יש עצם זעירה שלא רואים אותה ב \CT ואין מה לעשות או שקיים פצע שנוצר והוא גורם לדקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוקsortala22/07/2012
סבלתי מכאב גרון ביום שלישי שעבר. רופאת המשפחה שלחה אותי למשטח גרון.
התוצאות הגיעו רק היום ומראות שיש לי סטרפטוקוק מסוג A. בינתיים כאבי הגרון השתפרו משמעותית ואני מרגישה הרבה יותר טוב.
האם ייתכן כי הסטרפטוקוק עבר ללא טיפול אנטיביוטי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוק - תגובה
ד''ר דן גוטמן24/07/2012כן לעיתים עובר ללא אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתכן הדבר?דחוף ביותרמישהי21/07/2012
שלום רב
בתי בקרוב תהיה בת 17 מזה 7 חודשים היא חולה ללא אבחנה הייתה מאושפזת בשניי בתי חולים כמעט 3 חודשים כשהיא סובלת מהקאות דמיות ללא תוכן קיבה דם טרי אדום אחר כך פסקו ההקאות ונשאר שיעול דמי כמו כן מידיי פעם דימום ביציאות ובשתן נעשו 4 ברונכוסקופיות 4 גסטרוסקופיות א.א.ג נכנס עם מצלה מערות הפנים שום דבר לא נמצא בדיקות הדם תקינות לחלוטין המוגלובין יציב כל התקופה הזאת 12-13 הפנו אותנו לפסיכולוג או פסכיאטר .אני הייתי בטוחה שיש פיספוס עם הילדה היות שאני רואה שלפניי כל דימום משהו קורה לילדה היא מחווירה מאוד החיוורון יכול להיות אפילו 24 שעות לפניי דימום יש לה כאבים בכל הגוף ובכל זאת אומרים שכל המשפחה זקוקה לייעוץ פסיכולוגי\פסכיאטרי.
המשכתי להתעקש הגעתי לפרופ' בהר הצופים שאכן יצא לו לראות במהלך האישפוז את החיוורון ולאחריו את השיעול הדמי אותו פרופ' נתקל בCT שנעשה בתחילתה של כל המחלה ומשהו לא מצא חן בעיניו פנה למנהל מערך הרנטגן בהר הצופים שנחשבת לאחת מהגדולים בארץ ואכן היא מצאה 2 מסות אחת בצוואר ואחת בבית החזה נקראנו להגיע לאישפוז דחוף מחר בבוקר השאלה היא איך ייתכן שעד עכשיו לא ראו זאת?
והאם מסות בצוואר ובבית החזה אכן יכולים לתת מענה לכל הסימפטומים ?
איך מטפלים בהם?
מחר לוקחים ביופסיות אנא עזרתכם הדחופה
תודה מראש
אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתכן הדבר?דחוף ביותר - תגובה
ד''ר דן גוטמן24/07/2012אנני יודע מה פרושם של המסות בצוואר. בד"כ השיעול הדמי מקורו מהריאות ולכן נדרש בירור ראתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים באוזניים ולאחריהם זיהומיםקרן20/07/2012
שלום רב!
אני בחורה בריאה בת 25, אך מזה כשנתיים אני סובלת (מאוד!!) ממה שמתחיל בגירודים באוזניים ולאחריהם מתחילים כאבים וזיהום חמור באוזניים אשר מחייב טיפול אנטביוטי שמעביר את התופעה לכחודשיים.
רופאי אא"ג שאליהם פניתי פתרו את הבעייה במתן אנטיביוטיקה אך אף אחד מהם לא ציין ממה עלולים לנבוע הגירודים וכיצד ניתן לטפל בשורש הבעייה ע"מ שלא אצטרך כל חודשיים ליטול אנטיביוטיקה...
אשמח מאוד מאוד לשמוע את חוות דעתך כיוון שהבעיה מאוד מטרידה אותי ופוגעת באיכות חיי..
בתודה מראש,
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים באוזניים ולאחריהם זיהומים - תגובה
ד''ר רועי הוד21/07/2012ישנן משחות שונות לגרד אך יש צורך בבדיקה טובה כדי לראות אם יש בעיה מקומית אן מדובר בגירוי מקומי או אלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 5 עם טיקים בגרוןסיגל20/07/2012
לאחרונה לפני כשבועיים ביתי התחילה עם חיכוחים בגרון לקחתי אותה לא.א.ג שבדק אותה ואמר לי שהכל בסדר ולא להיתיחס וזה יעבור שאלתי אותו האם זה טיקים והרופא אישר . אני ממש לחוצה זו ילדה חברותית חכמה איטלגנטית ממה זה נובע ? זה באמת יכול לעבור ? אני ממש מפחדת מתסמונת טורט
שמעתי שטיפול בהומאופט יכול לעזור . תחושה שלי שגם לילדה זה מפריע יש לציין שהילדה בחורף האחרון סבלה מ 6 -7 דלקות גרון שמתוכם עשתה 3 פעמים משטח שאותר חיידק בגרון יש קשר? מה ממולץ לי לעשות אני ממש מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
סיגל20/07/2012עוד משהו קטן יש לציין שלילדה יש נוזלים באוזניים וירידה קלה בשמיעה בגבול הנורמה.
ואנחנו במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 5 עם טיקים בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד21/07/2012קשה לי לענות ללא בדיקה אך לא הייתי קופץ למסקנות בנוגע למחלות אחרות כגון טורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה עקומה.גידי19/07/2012
שלום
אני בן 26
יש לי מחיצה עקומה באף ופוליפים,אני מן הסתם יצטרך לעבור ניתוח רפואי,
השאלה שלי היא שבשנים האחרונות בגלל שבקושי נשמתי מהאף,(אולי 15% מאף תקין)
אוטומטית הרגלתי את עצמי לנשום מהפה וזה מאוד מקשה ומלחיץ מכיוון שאני
מפנה מודעות לנשימה שלי דרך הפה ואני מודע יותר מדי לאיך אני נושם בין עם לבד ובין כשאני מדבר
ואז זה מקשה עליי בצורה מסויימת כי אני לא רגיל לנשום מהפה בצורה טבעית.
1)השאלה היא האם הבעיה הזאת היא ידועה והאם אפשר להתרגל לנשום תקין מהפה או שזה
בעייתי ועדיף מהאף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה עקומה. - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/07/2012ברור שניתן לתקין מחיצה עקומה ולהסיר את הפוליפים באף. לאחר הניתוח תוכל לנשום היטב דרך האף ולא דרך הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד שלישיזוהר18/07/2012
שלום רב
ביתי בת השמונה חודשים סבלה משיעול מלפני חודשיים כולל נזלות וליחה, טיפלנו בעיקר עם אנלציות ומי מלח.זה עבר וחזר לאחר שבוע ושוב אנלציות ושוב עבר.בנוסף גילינו שהיא מגרדת באוזן ימין ונוחרת בלילה,אאג גילה נוזלים באוזן התיכונה ורופא משפחה המליץ על צילום שממצאיו : תפיחות ברקמות הרכות האחוריות של הנזופרינקס והיצרות תעלת האוויר.אדנואידים מוגדלים.לגבי דום נשימה אינני יודע אם זה קורה או לא.כרגע מצבה טוב, טיפה משתעלת וטיפה נזלת, היה לה חום גבוה מלפני יומיים (39) וזה עבר.שאלותיי הן : האם מומלץ לעשות ניתוח בגיל מוקדם, ואם לא מהו הטיפול לנוזלים באוזניים(אנטיביוטיקה?).בנוסף איך אפשר לדעת אם יש לה דום נשימה ואם כן כמה זה קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/07/2012ניתוחים כאלה ממליא אנחנו לא מבצעים לפני גיל שנה.
אם עדיין בגיל שנה היא תנחור בלילה כך ששנתה מופרעת, נזלת תמידית וחסימה אפית קבועה, יש להגיע לביקורת א.א.ג . יתכן ואז יומלץ לבצע ניתוח להסרת השקד השלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס לאףשימי18/07/2012
שלום.לאחר אבחון דלקת סינוסים כרונית הנגרמת על רקע אלרגי וגורמת לירידה בחושי הריח והטעם הומלץ על שימוש בתרסיס לאף "פליקסונייז".
הוסבר לי כי השיפור איטי והדגרתי ואפשר לבחון אותו רק לאחר כחודשיים שימוש.
האם התרסיס מטפל בדלקת ריריות/סינוסים?
האם הוא זהה בפעילותו ויעילותו לתרסיסים אחרים כמו נזוקורט/סטרונאז וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס לאף - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/07/2012התרסיס אכן מכיל סטרואידים ודומה בפעילותו לתרסיסים אחרים המכילים סטרואידים. מטרת התרסיס להפחית את התהליך הדלקתי ברירית הסינוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבור מהאף אחרי פוליפיםאמא17/07/2012
שלום רב,
בני בן השנתיים
עבר אתמול ניתוח פוליפים
ופתאום השתנה לו הקול
מדבר מהאף
וקצת לא ברור
מס' שאלות
1. האם שכיח?
2. האם אמור לעבור עוד כמה ימים?
3. יש צורך לפנות לאא"ג, מתי?
מודאגת:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור מהאף אחרי פוליפים - תגובה
ד''ר דן גוטמן20/07/2012מדובר על תופעה שכיחה. הכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאינה17/07/2012
יש לי מסטרודיטיס בשני האוזניים תקופה ארוכה עד עכשיו קיבלתי אנטיביוטיקה דרך טיפות לאוזניים הייתי רוצה לדעת איזה אנטיביוטיקה ממליצים וכמה זמן צריך לקבל אותו ובאיזה כמות ואם אפשר לטוס אחרי הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012מסטואידיאיס היא דלקת שחודרת מהאוזן התיכונה לעצם מאחורי האוזן. האם את בטוחה שזו האבחנה? יתכן ויש לך דלקת אוזן חיצונית עם רגישות מאחורי האוזן שזה סיפור אחר. כדאי שרופא אאג יאבחן כי הטיפול שונה בין שני המצבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012מסטואידיאיס היא דלקת שחודרת מהאוזן התיכונה לעצם מאחורי האוזן. האם את בטוחה שזו האבחנה? יתכן ויש לך דלקת אוזן חיצונית עם רגישות מאחורי האוזן שזה סיפור אחר. כדאי שרופא אאג יאבחן כי הטיפול שונה בין שני המצבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלילה אחרי דלקת אוזנייםגילה17/07/2012
אחרי כמה זמן מתחילת טיפול בדלקת אוזניים אפשר לצלול
אני לפני קורס צלילה והנושא דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלילה אחרי דלקת אוזניים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012אם מדובר בדלקת אוזן תיכונה עם נוזלים זו בעיה. יכולה להיות בעיה בהשוואת לחצים. אם מדובר בדלקת אוזן חיצונית אז מומלץ לא להרטיב את האוזן כשבוע ואחר כך כדאי אחרי שהיה ממושכת במים להזליף עוד קצת מהטיפול האנטיביוטיות שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת אבק בגרוןנעמה16/07/2012
שלום!
אני בת 29, עם נזלת אלרגית, אסטמה קלה, מטופלת קבוע בטיפות אף.
לפני כחודש בערך נהיית לי תחושה של אבק בגרון, אני כל הזמן משתעלת ומחכחכת בגרון.
לפעמים יש לי הרגשה של כמו ליחה, שאני מנסה להוציא ולא מצליחה, כאילו משהו יושב לי
בגרון והגרון אף פעם לא נקי!!
זה ממש מטריד אותי, מפריע לי במשך כל היום וגם בלילה.
מה זה יכול להיות? מה אני יכולה לעשות כדי שזה יעבור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת אבק בגרון - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012זה יכול להיות חלק מהאלרגיה הכללית אבל אילו בהחלט גם תסמינים של רפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה עקומה באףלודה16/07/2012
שלום
שמי לודה
יש לי מחיצה עקומה בנחיר ימני וזה גורם לי לנשום פחות טוב,מיום ליום נשימותי נהיות כבדות וקשה לי להרדם בגלל חוסר חמצן ויש לי גם נזלת מימית.
מצאתי רופאה בהמלצה באופן פרטי שמבצעת ניתוחים לגבי הבעיה הזו,פניתי לפה כדי לבקש לדעת איך מתבצע ניתוח כזה ומה עושים עם מחיצה שעקומה בצד אחד של הנחיר?
היתי פונה לעוד רופאים כדי לקבל חוות דעת אבל פשוט בין כל תור ותור לכל רופא חדש צריך לחכות רבעון/שלושה חודשים,והמצב הנשימתי שלי מחמיר מיום ליום וקשה לי לנשום.
הרופאה שאצלה אני מתכוונת לבצע את הניתוח הזה הסבירה לי איך היא תבצע אותו אבל היתי רוצה לשמוע עוד כמה רופאים כדי להיות שלווה עם עצמי וללכת על זה בלי לפחד,מפני שבחיים לא עברתי שום ניתוח ולכן קצת קשה לי לקבל החלטה בלי לשמוע עוד כמה חוות דעת על איך מתבצע הניתוח הזה,מה עושים עם הסחוס/מחיצה כדי שיהיה מעבר חמצן שווה לכל נחיר?
ועוד שאלה,האם הניתוח הזה הוא ניתוח מסובך או פשוט?
תודה מעומק הלב.
לודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה עקומה באף - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012בניצוח מחיצה שאינו כולל ניתוח פלסטי לשינוי צורת האף החתך נעשה על המליצה בתוך הנחיר. אין סימן חיצוני. כורתים את מה שמפריע במחיצה ואז מחזירים את הרירית למקום. משום מה נראה לי שאת זקוקה לטיפול גם בקונכיות האף. יש מספר שיטות להקטנה שלהם. חיתוך רגיל או על ידי מיכשור מסוגים שונים כגון לייזר או קובליישן. אירי הניתוח שמים טמפונים באף. יש כאלה שצריך להוציא למחרת ויש סוג נמס. מומלץ. אין שטפי דם חיצוניים וצריך לבצע שטיפות של האף תקופה מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה עקומה
לודה17/07/2012תודה רבה ד"ר אביגיל על המענה.
מדוע את חושבת שאני צריכה גם טיפול בקונכיות האף ומה זה בעצם קונכיות אף?
תודה שוב
לודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי ניתוח
מילה22/07/2012ד"ר האם אפשר למצוא פתרון אחר חוץ מהניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת ריחוף וקלות ראש לא סחרחורתאנה15/07/2012
שלום דר
אני אישה נשואה בת 33 +2 יש לי הרגשה של ריחוף וקלות ראש, לפני שנתיים היתה לי ההרגשה הזו למשך שנה. עשיתי CT ראש והיה תקין, הרופא שכח לבדוק B 12 וההרגשה הזו נמשכה שנה ואף רופא לא ידע להגיד מה הסיבה .בסוף נזכרו לבדוק B 12 בדקנו והיה 50 היה 50 למשך שנה שלמה. קיבלתי קורס של זריקות נעלמה ההרגשה ומאז עד היום אני מקבלת כל חודש זריקה. לאחר שנתיים של שקט מאז שוב פעם חזרה לי לפני חודש ההרגשה הזו.היום הערך של B 12 בדם 750 FOLIC ACID 11 VIT D 56.לפני חודשיים צמחה לי בלוטת לימפה בצוואר בצד ימין,נבדקתי על ידי רופא א.א.ג מנהל מחלקה בבית חולים וקבע שצריך להוציא את הבלוטה ולשלוח לפתולוגיה. במקביל עשיתי בדיקת TOXOPLASMOSIS והיה IGM ו- IGG חיוביים.לפני חודשיים היה לי דלקת בדרכי נשימה עליונות עם שיעול חזק והרבה מוגלה. לפני חודש היה לי התקף חזק של שלשולים והקאות אני לא יודעת האם זה גרם לבלוטה לבלוט או לא. בכל אופן היום יש לי הרגשה של קלות ראש וריחוף לא סחרחורת אין לי סחרחורת אני יציבה בהליכה שלי. אין לי ניסטגמוס ולא טיניטוס. כשאני מתמקדת בראיה שלי בנקודה אחת ההרגשה של הריחוף משתפרת ברגע שאני מסתכלת להרבה כיוונים חוזרת לי ההרגשה של הריחוף וקלות ראש.
אמרו לי יכול להיות שזה VISTIBULITIS אבל אין לי ניסטגמוס. בעלי אח חדרי ניתוח וגם הוא שותף בטיפול שלי ואין לו מושג מה הסיבה ניסינו את כל הדברים. מה שכן שאני לועסת מסטיק או אוכלת ההרגשה של הריחוף מתגברת. מה הסיבה לדעתך לריחוף ולקלות ראש אני משתגעת אני עצבנית.
בבקשה תעזור לי. האם יש עוד ויטמינים שגורמים במחסורם להרגשה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת ריחוף וקלות ראש לא סחרחורת - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012הסיפור ארוך ומסובך וזה לא המקום להיכנס לכל הפרטים. לא נרטה לי כי מדובר בבעיה וסטיבולרית. יש לבדוק כמובן המוגלובין אבל חשוב לבדוק עיניים וכן ממליצה להפסיק עם המסטיק כי גם בעיה במפרקי לסת יכולה לתת הרגשה כזו. רומא אאג יבדוק אותך ויוכל ״לעשות סדר״ בסיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)