מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'ולה קטנה מתחת לפטמהאמא של חייל18/10/2018
בוקר טוב,
אשמח לדעת לאן לפנות
בני בן 21 בצבא
גדילה מאוחרת(גובה, שיער וכו...) עדיין נראה ילד לעומת חבריו
עדין לא צמח זקן רק זרזיף קל
נמצא לו ג'ולה מתחת לפטמה -
אני בלחץ התלבטתי עם זה הורמונלי אך אני לא מתחום הרפואה
מה השלב הבא לאן שיבקש הפנייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שכיח מאד אצל רוב הבנים בשלבי התפתחות- אין צורך בבירור.
ד''ר דני רוזין18/10/2018לרוב נסוג- לעתים תוך חודשים או יותר. אם יתפתח עוד תפנו לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נכבד, תודה רבה על תשובה מהירה
אמא של חייל18/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת דורבן בכף הרגלהגר17/10/2018
היי,
מזה כחודש יש לי בליטה בכף הרגל , בתחילה הרגיש ונראה כאילו זה קוץ, אך לאחרונה התנפח האזור מסביב וקשה לי לדרוך על הרגל
מצ"ב תמונה.
אודה לך אם תוכל לומר לי מה זה ומהם דרכי הטיפול.
חשוב לציין, כי יש לי פחד נוראי מזריקות ולכן אני אשמח אם תוכל לומר לי אם ישנה דרך טיפול ללא זריקות ומחטים.
(משחה וכד'..)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו צמיחת יתר של רקמה קרנית בעור כף הרגל, אפשר לנסות להמיס
ד''ר דני רוזין17/10/2018על ידי טיפול בחומצה סליצילית, יש בנוזל ויש במין פלסטרים מיוחדים, אפשר לשאול בבית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הגר17/10/2018תודה רבה על המענה המהיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה שחורה במשך כארבעה ימיםמידד ברקוביץ12/10/2018
שלום רב
אני מנותח בריאטרי מיני מעקף מלפני כשנתיים, בימים האחרונים שמתי לב שהיציאות שלי הן מאד שחורות וכמובן שפניתי לדוקטור גוגל לבדוק ועלו שם הרבה תוצאות מדאיגות (במיוחד לאדם חרדתי כמוני)
פניתי לרופא המשפחה לצורך ביצוע בדיקות דם (כך הומלץ) שיבוצעו ביום ראשון בעזרת השם.
שאלתי היא האם בסדר להמתין עוד יומיים שלושה עד קבלת התוצאות או לפעול במיידית ולהגיע לבית חולים לצורך אבחון עמוק יותר?
שנית האם תופעה שכיחה בקרב הציבור?
בתודה מראש
מידד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יציאות שחורות הן לרוב סימן לדימום ממערכת העיכול, יתכן למשל מכיב, אולי באיזור חיבור הנכים.
ד''ר דני רוזין12/10/2018לכן זה מחייב בירור- ספירת דם, בדיקה אנדוסקופית וכו׳.
אם אתה מרגיש ממש טוב ללא חולשה או סחרחורות אפשר כנראה לחכות ליום א, אבל בכל דבר שחריג מהרגיל מומלץ להגיע למיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוז בלוטת שומן גדולה בגבדוד ברקוביץ12/10/2018
שלום רב דוקטור רוזין
אבא שלי עבר אתמול טיפול כירורגי של פתיחה וניקוז בלוטה גדולה שנוצרה בגב וגרמה לכאבים.
בהליך בוצע רק ניקוז ללא תפרים וחבישה של המקום עם פולידין
השאלה שלי היא מתי ניתן להתקלח כבר לאחר הטיפול הנ"ל.
תודה רבה
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר כבר. דוקא טוב לשמור על זה נקי, עם רחצה וחבישה יבשה
ד''ר דני רוזין12/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנטי דלקתי אולי יש דלקת סמויה בבטןישראל12/10/2018
שלום כואב לי המעים מאוד כבר הרבה זמן ולא מצאו כלום בצילומים המפרקים כואבים גם האם טיפול אנטי דלקתי יכול לגרום לי לדימום בבטן ? שמעתי שזה לא בריא רוצה לנסות טיפול כזה אולי זה יעביר לי את הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנסה- אבל רצוי בהמלצת רופא ולא לטפל לבד. ניתן לקחת סותרי חומצה כדי להפחית סיכון לדימום מהקיבה
ד''ר דני רוזין12/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מנתחים בחדר הניתוחקובי11/10/2018
שלום בזמן ניץוח בטן כמה מנתחים בדרך כלל צריך כדי לעשות ניתוח בבטן יש סתם שאלה שסקרן
לרוב שניים או שלושה
ד''ר דני רוזין11/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- diastasis recti מה זהנחמן11/10/2018
שלום,דוקטור!אתמול פניתי אליך לגבי האירוע הופעת בליטה בבטן בזמן שאני נמצא במהלך טיפול ההידרותרפיה.
היום פניתי לרופא משפחה והוא טען שזה "diastasis recti".
הרופא אמר שזה כלום ואין צורך באולטראסאונד או יעוץ כירורגי. הוא טען שעליי לרדת במשקל והכל הסתדר.כבר כתבתי שיש לי מבנה הגוף מוזר:גפיים רזות והבטן גדולה ולא בגלל שאני אוכל הרבה...
מהקריאה הבנתי שמדובר בהיפרדות שרירים ומטפלים בכך בניתוח...אני לא מעוניין בניתוח,אבל הייתי מעוניין לדעת,מהי התופעה "diastasis recti" ואיך מטפלים בזה,כי לאחרונה אני מידי פעם סובל מהכאבים באיזור ופרט לכך באותו האיזור כבר מספר שנים יש הגדלה רצינית של בלוטות הלימפה.אני נמצא במעקב בהמטולוגיה.
אודה על תשובתך.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא דורש ניתוח- זה סתם ריפיון של רקמות דופן הבטן שגורם לשרירים הישרים במרכז קצת להתרחק זה מזה.
ד''ר דני רוזין11/10/2018חסר משמעות רפואית, רק קוסמטית, כשעושים מתיחת בטן תופרים גם את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השווה בין שתי בדיקות הדמיהשי11/10/2018
הי שלום רציתי לדעת מה הבדל בין סיטי אנטוגרפיה לmri אנטוגרפיה הם יש הבדל בינהם ? ואיזה בדיקה יותר אמינה תודה רבה
שתיהן טובות ואמינות, אלו פשוט בדיקות בטכנולוגיה שונה-
ד''ר דני רוזין11/10/2018האחת מבוססת רנטגן והשניה תהודה מגנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירוג מבקש סיטי
לרופא11/10/2018עם עשיתע mri אנטורגפיה וכירוג מבקש סיטי אנוטגרפיה יש יתרון לכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ממש- מעבר אולי לזמינות של הבדיקה
ד''ר דני רוזין11/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קטן בגב להסרת נגעדויד10/10/2018
נותחתי באמצע הגב לצורך ביופציה לבדיקה האם מלנומה. 4 תפרים וחתך באורך 4 ס"מ.
את התפרים מורידים לי לאחר שבועיים מהניתוח.
כמה זמן להערכתך אסור לי לעשות פעילות גופנית מחשש לפתיחת התפרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר אחרי הוצאת התפרים
ד''ר דני רוזין10/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן בצד שמאל תחתוןישראל10/10/2018
שלום יש לי כאבים בבטן שמאלית תחתונה 5 חודש עשיתי סיטי היה תקין היתי אצל כירורוג היום בבית החולים בלינסון עשה לי צילום בטן מיוחד רנטגן ואמר ששמצד שמאל זה נרא יפה ומצד שני לא אמר מעי גס שלי חלקו רחב וחלקו השני נרא צר מדי האם סה מסוכן ומזה יכןל להיות הרבה תודה
לא נשמע מסוכן. לא ברור לי על מה מדובר, כדאי לשאול את הרופא שבודק ואיתו אתה מדבר.
ד''ר דני רוזין10/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה מתחת לחזה ממרכזנחמן10/10/2018
שלום רב!
אני נכה צה"ל.בשל המחלה בעמוד השדרה אני מטופל בהידרותראפיה.היום בבריכה,כשהייתי על הגב,המטפלת שלי שמה לב על הבליטה מתחת לחזה באיזור אפיגסטרו.היא שאלה האם יש לי בקע...חשוב לציין שמידי פעם יש לי כאבים באיזור הזה.
עד עכשיו הדבר לא היה ידוע.מה שכן יש לי רפלוקס ושת -קבע.
חשוב לציין שמבנה הגוף שלי כזה:ידיים ורגליים רזות ובטן גדולה מאוד .כך זה לפחות שלושים שנה.
הייתי רוצה לדעת,האם יש מצב שהיא ראתה באמת בקע כלשהו?אם כן איזה בקע זה יכול להיות?האם עם מבנה הגוף שלי ניתן לבצע US?או שעליי לעשות CT או MRI.
תודה רבה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לדעת- יתכן וראתה בקע. ממליץ בדיקה על ידי רופא. אם יש ספק ישלח לבדיקה-
ד''ר דני רוזין10/10/2018אולטרסאונד לרוב מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי אנטוגריפיה שאלה לרופאעידן09/10/2018
שלום האם עושים סיטי אנטורגרפיה במיון שמתקבלים האם יכולים לעשות כירוג ממחלקה בסורוקה קבע לי בדיקה לסיטי הזה ומנהל המיון ביטל ואמר שלא עושים זאת במיון אלה רק באשפוז האם זה נכון
לרוב זו אכן לא בדיקה שנעשית בצורה דחופה דרך מיון
ד''ר דני רוזין09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יכול לגרום לבעיה?מישהי09/10/2018
ד"ר שלום,
האם הסרת שיער מבית השחי בעזרת רצועות שעווה שאני עושה לעצמי לבד בבית יכולה לגרום לבעיה רפואית כלשהי בבית השחי? האם זה יכול לפגוע בבלוטות הלימפה או משהו אחר בבית השחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. זה הרבה יותר שטחי מאיזור בלוטות הלימפה
ד''ר דני רוזין09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפומה גדולה בליביה מג'ורהגלי09/10/2018
שלום רב,
בבדיקת MRI: בתת עור של ליביה מג'ורה הימנית תהליך שומני מוגדר היטב במימדים 63*30*23 מ"מ עם מחיצות עדינות ללא האדרה. מתאים לליפומה.
נשלחתי לבדיקה ע"י כירורג פלאסטי על מנת לבדוק את מהות הגוש. הגוש קיים שנים רבות, הלך וגדל עד שנעצר.
שאלתי היא האם חובה להוציא? אני קצת חוששת שכן הגוש גדול ואני מניחה שידרשו תפרים רבים והחלמה ארוכה.
אודה לתשובתך.
בברכה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא חובה אבל בגודל כזה לרוב מומלץ להסיר, ולא מדובר בניתוח גדול מאד.
ד''ר דני רוזין09/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתחת לצלעות צד שמאלבת אל08/10/2018
שלום
אני בת 28 ילדתי לפני 3וחצי שנים ומאז הצלעות שלי זזו ובולטות יותר כלפי חוץ לפני חצי שנה התחיל לי כאב קל פנימי מתחת לצלעות אין לי מושג מה מקורו
התחיל לי גיהוקים שבכל גיהוק הרגשתי כאב אח"כ גם עם היה גרעפס אז גם היה כאב
חשוב לציין שיש לי בעיות בתפקודי כבד ע"פ בדיקות דם
עשיתי אולטראסאונד שיצא תקין
MRI תקין
יש לציין שאני סובלת תמיד מכאבי בטן בעבר לאחר בדיקות היה לי קנדידה
וכמה חודשים לפני שנכנסתי להריון היה לי ציסטה בשחלה שמאלית
ממה יכול להיות הכאב הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל מה שמנית אינו קשור לכאב. לפעמים שינוים מבניים, או תזוזה של סחוס המחבר את הצל לעצם החזה-
ד''ר דני רוזין08/10/2018או חבלות קלות, יכולים לגרום לכאב שנמשך שבועות עד חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)