מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן חזקים מה יש ליעידן29/08/2018
שלום כתבתי כאן כבר עשו לי סחטי בטן התםשלות במעי דק טרגרט בבטן עליונה כאבים בבטן בלי פוסקים עיוותים בבטן הץוכצציות חזקות וכאבים בלתי נסבלים צילום רנטגן היום האם יכןל להיות שהכאב בא מהגב התחתון כי סובל מכאבי גב .חתון ואבדתי תחושה בגפים תעזור לי בבקשב יודע שרשמתי פה הרבה כבר אני מתפל מכאבים רק שאין איזה חסימה בכלי דם של הבטן או איזה נמק במעי עשיתי צילומי רנטגן היום תקינים הלכתי לסורקה שחררו אותי ואני מתפץל מכאבים הכאב מחמחיר מיום ליום מי יעזור לי מתחנן ץעזור לי אין לי חים אנע מושבת במיטה תזוזות בבטן הרבה פעימות בבטן כאב באזור ה5בור ומטה mri בטן ואגן תקין רק נוזל באגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצטער לא אוכל לעזור בפורום הזה לאחר שכל הבדיקות תקינות. תצטרך לגשת לרופא שלך.
ד''ר דני רוזין29/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה חזקים בלתי נסבליםשמעון28/08/2018
שלום יש כאבי בטן תחתונה כול יום בלתי נסבלים עהרתי סיטי בטן וmri תקינים הכאהים עדין ממשחכים לי כאבים מאוד חזקים אני במעכב רופא גסטרו גם שלשולים כהר חודש ברצף בסורוקה שטני מגיע הרבה סגן ביץ חולים דן רןאה אותי ושולח לביץ ישר אומר לי חרדות מה ניתן לעשות מותר לו לעשות דהר כזה הכאבים מחמחירים לי מיום ליום וזנ כאב צסוכן אני מרגיש שמוריד לי לחץ דם אהל בסורוקה מחקו אותי איך שמגחע דן שוורצפוקס אומר לי לך הבית אתה בחרדות ..ופביכטאר שבדק אותי לא מצא אצלי בעיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמשיך בבירור של רופא גסטרו, לפי הצילומים אין משהו מסוכן אז אין חובה להישאר בבית חולים
ד''ר דני רוזין28/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כאבים מתחת לצלעות צד שמאלד``ר דני רוזין27/08/2018
שלום רב,
מזה מספר חודשים יש לי כאבים מתחת לצלעות בצד שמאל. הכאבים באים והולכים ובאים לידי ביטוי בעיקר בזמן נשימה עמוקה. כמו כן, הכאבים מתגברים בזמן ואחרי פעילות גופנית.
אודה לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב זו תוצאה של חבלה, אפילו קלה, כגון שיעול, או לפעמים דלקת,
ד''ר דני רוזין27/08/2018ברוב המצבים הסחוסים של הצלעות ולכן אפילו צילום לא יראה דבר.
זה יכול להימשך שבועות ואפילו חודשים. אם לא נבדקת- כדאי שלפחות רופא משפחה יתרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכירות של השומן הפרוטינאלירואן27/08/2018
מכמעט 3 חודשים ואני מרגישה משהו נפוח מעל הטבור עד למתחת החזה באמע כמו גוש נפוח ופועם דופק חזק חזק שאני רואה אותה בעין ומרגישה אותו ביד ואיפלו בלי לשים את היד דופק שמפחיד אותי הבטן שלי נפוח וקשהעברתי אולטרסאונד ורנגן אמרו השכל תקין עברתי סיטי רשמו כך
תוכן רב בקולון
שלפוחית שתן מכווצת
רושם לעכירות השומן הפריאונאלי והמליצו לעבור עוד סיטי עם חונר ניגוד
מש זה אומר האם זה קשור גם לדופק הזה הדופק שאני רואה ומרכישה זה הדופק שלי או מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה הדופק שלך, לפעמים מרגישים אותו מועבר מאבי העורקים,
ד''ר דני רוזין27/08/2018לפעמים יש תחושת דופק באיזור שיש בו דלקת. בכל מקרה לא נשמע מדאיג, יכולה להשלים את הבירור כפי שהומלץ מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכירות שומן פרוטינאלי
רואן27/08/2018אוקי תעדה רבה
אתה יכול להסביר לי מה זה עכירות שומן פריטונאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המראה של זה בצילום נראה ״עכור״, זה לא אוצר הרבה, לפעמים שינויים דלקתיים
ד''ר דני רוזין27/08/2018לפעמים סתם חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכירות השומן הפרוטניאלי
רואן27/08/2018אוקי תודה לך עוד פעם
אז מה הטיפול לדלקת הזאת
הבטן שלי ממש נפוחה זה מדאיג אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרוב לא דורש טיפול. לנפיחות ביטנית סיבות רבות, אפשר להתייעץ עם רופא גסטרו
ד''ר דני רוזין27/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכירות השומן הפריטונאלי
רואן28/08/2018עוד שאלה דקתור
התחלתי לדפדף בנט מה זה עכירות הדומן הפרוטינאלי רשום שזה דרך דלקתי בצפק ורשום אצל נשים יכול להיות הריון חוץ רחמי בצפק הבטן ואני מרגישה דופק בבטן ויש לי נפיחןת או שאי קשר בין הדופק שאני מרגחשה ורואה לדופק של עובר בהריון
אני פעם אחרונה קיימתי יחסי מין ב30/5 ומאז אני מקבלת מחזור רגיל וב 3/7 במעתי בדיקת דם לגילוי הריון כי גם חשבתי שזה לא הדופק שלי התשובה היתה שלילית קטן מ3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם לא מרגישה את הדופק של העובר
ד''ר דני רוזין28/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכירותהשומן הפריטונאלי
רואן28/08/2018לא אני לא בהריון פעם אחרונה עשיתי בדיקה ב3/7
השאלה שליי אם מדובר העכירות שןמן פריטונאלי מה שקראתי בנט שזה קשור בנשים להריון חוץ רחמי בצפק ואני מרגישה דופק לזק בבטן עליונה
התחלתי להתבלבל האם זה קשור להריון חוץ הרחמי הדופקשאני מרכיש בבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קשור
ד''ר דני רוזין29/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכירות השומן הפרוטינאלי
רואן29/08/2018אני מודה לך❤
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור פילונידל סינוסשי26/08/2018
יש לי פילונידל סינוס,כבר מלפני 8 חודשים הלכתי לרופא שאיבחן את זה,אך לא הרגשתי כאבים רבים ולכן הוא החליט להמליץ שלא לנתח,המשכתי לחיות עם זה ניקיתי את האזור טוב,עשיתי טיפול לייזר באזור ואתמול חברה שלי הסתכלה באזור וראתה שמחילה אחת החלימה אך מהשנייה יוצאת שיערה עבה שמלוות אליה כמה שיערות יותר דקות והכל נראה כמו שיערה עבה.
בעקבות ההתעסקות עם האזור החור כנראה נמתח והשיערה נכנסה פנימה טיפה (אך עדיין אפשר לראות אותה)
מאז אני חש בכאבים באזור ותחושת חוסר נעימות,האם צריך למשוך את השיערה? האם לחכות שרופא יראה את האזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר למשוך
ד''ר דני רוזין27/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחר ציסטה תת עוריתלימור25/08/2018
שלום.
לפני זמן מה הבחנתי בבליטה קטנה באזור הכתף.
שאלתי כירורג והוא אמר שזו ציסטה ושמומלץ להסירה כי נוטה להזדהם.
שאלתי האם עלי לבצע us ואמר שאין צורך.
זמן לא רב אחכ הציסטה הזדהמה. טופלתי באנטיביוטיקה אך היה גם צורך לבצע ניקוז.
בסיכום נרשם שבוצע ניקוז של המורסה ויש לחזור בעוד חודש לכריתת הציסטה.
בחלוף אותו חודש חזרתי והסירו את הציסטה.
אולם היא לא נשלחה לביופסיה.
לא ככ הצלחתי להבין למה ממה שזכור לי הכירורג אמר משהו כמו עכשיו אנחנו יודעים מה זה..
יש משהו שאני צריכה לעשות עכשיו על מנת לעקוב שהכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרות שמקובל לשלוח כל מה שמוציאים, אם האבחנה היתה ציסטה עורית בבירור אז זה לא קריטי.
ד''ר דני רוזין25/08/2018אין מה לעקוב אם זה החלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
לימור26/08/2018מאחר והכירורג לא שלח לביופסיה ואינני יכולה לשנות זאת עכשיו.
אבל האם יש משהו שבכלל ניתן לעשות על מנת לוודא את האבחנה?
אולטרסאונד של האזור ?
או ביופסיה של האזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין טעם בביופסיה אם אין כעת ממצא. אם יהיה גוש באיזור אפשר לבדוק אותו...
ד''ר דני רוזין27/08/2018לא מצדיק את זה שלא שלחו לביופסיה- אבל תכלס חושב שאפשר להניח לזה בלי לחץ מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות וחצי אחרי ניתוח בקעיםנחמן25/08/2018
שלום,דוקטור רוזין!אני פונה אליך שוב לגבי אישתי.לפני שלושה שבועות וחצי היא עברה ניתוח בקעים.לפני5 ימים נפתח עור בצלקת לפרוסקופית ונוצר חור.נתנו לה אנטיביוטיקה צפרודקס וגם משחה מוקורוצין.שום דבר לא עזר.ניסינו לשלב גם עם הטיפול של אקוא ג'ל.החור לא נסגר.יתר מכך,מתחיל להיפתח עור בצלקת לפרוסקופית משמאל.
כירורג בדק את הצלקת הראשונה ולא התרגש.אמר שבחור יש פיברין.זה טוב או לא טוב?מה היית ממליץ כדי לטפל בבעיה שנוצרה?מגוע זה קורה לדעתך?
תודה
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמראה שהיה שם איזה זיהום קל או הצטברות נוזל שפרץ.
ד''ר דני רוזין25/08/2018אם אין הפרשה מוגלתית רבה, חום גבוה, כאבים חזקים- זה צפוי להסתדר לבד ולהיסגר. לשמור על ניקיון- מים וסבון וחבישה יבשה עד שנסגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבישה יבשה?סתם פד גזה או פד דביק
נחמן25/08/2018שלום,דוקטור רוזין!תודה על התשובה.איזו חבישה יבשה אתה ממליץ?האם יש צורך בסבון מיוחד?
האם זה עלול לקחת הרבה זמן עד שזה יסגר?
תודה רבה,
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרוב נסגר תוך שבועיים שלושה. סבון רגיל. גזה פשוט. עם קצת פלסטר שיחזיק
ד''ר דני רוזין25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה גוש כואב בצד שמאל של בית השחיאבני24/08/2018
זה מסוכן? אמרו לי שזה קורה מגילוח,
זה כואב רק כשנוגעים בזה. ולא רואים את זה רק מרגישים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן בכלל, דלקת קלה בשורש השערה או בבלוטת זעה.
ד''ר דני רוזין25/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימת כלי דם במעיאלי24/08/2018
שלום רציתי לדעת עם סיטי עם חומר ניגוד ושציה שולל בעיה של נמק במעי חסימת כלי דם במעיים? סובל מכאבי בטן איומים אני בוכה, מכאבים במיון לט רוצים לאשפז
כן, שולל אם רואים טוב את כלי הדם, לעתים זה דורש סיטי בפרוטוקול מיוחד (אנגיו)
ד''ר דני רוזין24/08/2018כדי לראות בדיוק את המילוי של כלי הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לתיקון הפרדות בטניתדקלה23/08/2018
שלום רב.
בבדיקה גופנית שנערכה על ידי כירורג נצפתה אצלי הפרדות בטנית ברוחב 10 ס"מ ובאורך 25 סמ. הבנתי שזוהי הפרדות גדולה מאוד. האם מומלץ לבצע ניתוח אינדוסקופי? הבנתי שתופרים, מניחים רשת ומקבעים עם דבק ביולוגי. אשמח לדעתך בנושא.
דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש אכן ניתוח כזה, שמעטים מאד מבצעים אותו, אך הוא באמת נושא הבטחה רבנ
ד''ר דני רוזין23/08/2018״SCOLA” הוא שם הניתוח (ראשי תיבות), הרעיון מאד חכם, והתוצאות הן כנראה טובות, אך אין הרבה ניסיון עד כה. לא יודע אם מישהו אכן הציע לך אותו, תיקון היפרדות נחשב ניתוח קוסמטי אך איני מכיר פלסטיקאים שמיומנים בזה, וגם את הכירורגים שמספיק מיומנים לבצע אותו אפשר לספור על לא הרבה אצבעות, לא תמצאי מנתח עם הרבה ניסיון בזה, אך אם נתקלת במנתח אנדוסקופי מיומן ואמין שמציע לך את זה כדאי בהחלט לשקול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצסט במפשעה (שוהה בחו"ל לא יודעת כיצד לטפל)לאה22/08/2018
היי, נמצאת בחופשה בחו"ל והתפתח לי אבצסט במפשעה. כאבי תופת. הדבר היחיד שיש לי הוא משחת בפנטן (משתמשת אבל לא מרגישה שמועיל איכשהו..) איזה עזרה ראשונה מיידית קיימת כדי להקל על העניין ? למי נדרש לפנות עם חזרתי ארצה ?
השאלה מה האפשרויות שלך, גם מבחינת רכישת תרופות...
ד''ר דני רוזין22/08/2018אם יש אפשרות לרכוש משכך כאבים חזר יותר, ואולי כדורי אנטיביוטיקה, זה עשוי לעזור. קומפרסים גם יכולים להקל. לעתים אין ברירה וצריך לגשת לטיפול במיון לנקז את המוגלה. בארץ- לפנות לכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבצסט במפשעה (שוהה בחו"ל לא יודעת כיצד לטפל)
לאה23/08/2018גישה לתרופות מוגבלת. יש איתי גם משחת סינטומצין 5% (שפורפרת ירוקה קטנה) וכמה קפסולות של מוקסיפןמפורטה 500 מג. משהו מהשניים הנ"ל רלוונטי ? למי צריכה לגשת עם חזרתי ארצה ? כירורג ? רופא נשים ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניהם עשויים לעזור. כירורג
ד''ר דני רוזין23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת פתחי ניתוח זיהוםנחמן22/08/2018
שלום רב!
אישתי עברה לפני 3 שבועות ניתוח.אתמול מפתח לפרוסקופי של הבקעים.אתמול מפתח טרוקר 5 ממ הופיעה מוגלה.היום בפתח אחר ליד הפתח הקודם גם מופיעה קצת מוגלה.מה יכולה להיות סיבה שהפתחים פיתאום מתחילים להיפתח ולהיזדהם?או שפשוט הם לא היו סגורים עד עכשיו?אישתי כל יום שטפה את החתכים עם מים וסבון.
עד כמה זה מסוכן?
תודה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן, הרבה פעמים יש קצת הפרשה שמתנקזת אחרי תקופה, לא בטוח שזה ממש מוגלה.
ד''ר דני רוזין22/08/2018להמשיך לשטוף במים וסבון, אם ההפרשה לא פוסקת או שיש אודם סביב, עולה החום- לפנות למנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ניתן לעזור לאימי?שרון19/08/2018
שלום לך,דוקטור!
לפני כשלושה שבועות אימי עברה ניתוח של 3 בקעים בבת אחת.מאז כאבים חזקים מלווים אותה .המנתח בדק אותה שבוע אחרי הניתוח(בדק את התפרים בלבד)וטען שהכל בסדר.כרגע הוא לא נמצא בארץ...
אני מבין שאין אפשרות לקחת זמן ממושך משכי כאבים.אז מה הפיתרון לכאבים?
היא גם לא ישנה בכלל 3 שבועות,כי לא מסוגלת לשכב על הבטן או בצדדים בשל הכאבים ולא ניתן לשכב כל הזמן על הגב.אשמח להמלצתך גם בעניין הזה.
והדבר האחרון:מהו הסיכוי שהבקע חזר תוך 3 שבועות או אולי נוצר בקע חדש למרות שבשני המקומות מתוך שלושה ושמו רשת?
כל הזמן נאמר לנו שניתוח בקעים הוא הניתוח הבטוח והפשוט ביותר ושההחלמה ממנו קלה.אני רואה שזה ממש לא נכון ואימי סובלת הרבה יותר ממה שסבלה לפני הניתוח.
האם תוכל לייעץ?
תודה.
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה להמשיך להעזר במשככי כאבים. זה יכול להימשך עוד מספר שבועות.
ד''ר דני רוזין19/08/2018לא יודע מי אמר לכם מה שנאמר, יש מיגוון רחב מאד של ניתוחי בקע, זו לא מיקשה אחת, חלק קלים יותר, חלק פחות, כאבים זה שכיח וחזרה מוקדמת של הבקע היא מאד נדירה ולא סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה הרבה תזוזות בבטן הרגשה של גוש פועם בבטןקובי19/08/2018
שלום אני חש הרבה תזוזות בבטן באזור הטבןר ואזןר בטן תחתונה ןכאבים קבועיפ בבטן התחתונה ןאזןר טבור ןמרגיש כמו גוש לפעמיפ הגוש פועם עברתי לפני 4 ימים סיטי בטן צקין וmr גם שהיו תקינים מרגיש את הכאביפ כןל פעם מקום אחר לפעמים זה עובר לגב התחתון בנוסף אין לי תחושה בגפיים גם וקושי בהליכה..עברתי קולנסקופיה תקינה גם.. בטן לא שקטה כןל הזמן תזוזות בבטן בדיקות צואה גפ תקינות.... בדיקות דם גם בנוסף חש כמו מכות כאלה מבטן תחתןנה הרבה פעמים אשמח ליעוץ רופא משפחה שלי אבוד עצות בנוסף שאני מככופף את הרגלים יש כמו לחץ כזה בבטן תחתןנה יותר ויותר כאבים..
קשה לומר לפי התיאור מה הסיבה, אבל עם כל הבירור התקין ברור שאין משהו מסוכן
ד''ר דני רוזין19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון של הרניה מפשעתיתדרור18/08/2018
שלום
האם ידוע לך יתרונות וחסרונות של ניתוח לתיקון הרניה מפשעתית, ללא רשת (אריגת סיבי השרירים) (כפי שמבצע יואל גורמן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היתרון הוא כביכול המנעות משימוש בחומר זר, אם כי האריגה בעצמה
ד''ר דני רוזין18/08/2018מבוצעת על ידי חומר זר...
החיסרון הוא העובדה שגם אם בידיו המיומנות התוצאות הן טובות, ככלל תיקון ללא רשת נחשב כמועד יותר לכישלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)