מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חצי בטן יותר רכהבן28/10/2018
שלום,
אני בן 33.
כשאני לוחץ עם כף היד על חצי הבטן מימין לטבור, אני מרגיש שזה יותר רך, שכף היד כאילו 'נכנסת' ב'יתר קלות' בערך ב-15-20 אחוז ממתי שאני לוחץ בחצי השמאלי. האם זה נורמלי? זה מראה על משהו?
ושאלה נוספת - אני מבין שבקע זה בהתחלה חור קטנטן שלאט לאט מתרחב (בהנחה שזה לא תאונה או משהו פתאומי). אם זה כך - האם יש דרך לדעת שיש בקע/בקעים לפני שיש בליטה או תחושה מורגשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יכול להיות הבדל, בגלל פיזור התוכן במעיים.
ד''ר דני רוזין28/10/2018למה לחפש משהו סתם? אם אין בליטה, אין כאבים, אין תופעות שקשורות ל,0בקע- לא רואה היגיון בלחפש סתם כי ממילא לא צריך לעשות כלום עם המידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית חוזרת אחרי שלושה חודשיםרעות מנשרי28/10/2018
שלום, לפני כ-3 חודשים בערך עברתי ניתוח באגודל ברגל להסרת ציפורן חודרנית ובשבועות האחרונים אני מתחילה להרגיש שוב כאבים באצבע משמע חשש לציפורן חודרנית חוזרת. האם עליי לבצע שוב את הניתוח להסרת הציפורן או שיש פתרון אחר?מדוע זה חוזר לי בפעם השנייה וכיצד ניתן להמנע מכך?
אשמח למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעתים הצמיחה אינה בכיוון הנכון.
ד''ר דני רוזין28/10/2018כשזה חוזר לעתים מסירים את חלק הציפורן ומורחים פנול, חומר שמונע מה ציפורן לצמוח שוב באיזור הזה. בינתיים ניתן לנסות אמצעים אחרים כמו השריה במי סבון פושרים ולאחר מכן גזירת הפינה הבעייתית, או שימוש בספוגית שמפרידה בין האצבעות למנוע לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות בבית שחי מאז הלידהעדי27/10/2018
ילדתי לפני חודש ומאז יש לי בלוטות בבית שחי. כמו פצע פנימי מאוד מאוד כואב.אציין שאני מניקה והאזור מגורה לי בעיקר בזמן הנקה. מה הן הבלוטות האלה?מתי זה עובר?מה עליי לעשות בשביל שזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שזו רקמת שד בבית השחי (לא נדיר), שהתפתחה כמו יתר רקמת השד, ויש בה אלמנט של גודש.
ד''ר דני רוזין28/10/2018צפויה הקלה מסויימת בהמשך, אך עקרונית כל עוד תניקי זה עלול להמשיך להציק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי אולטרסאונד בלוטת מגןגליה27/10/2018
שלום רב ד"ר דני רוזין,
לפני מספר שבועות ביצעתי בדיקת אולטרסאונד בלוטת מגן + צוואר.
קיבלתי את הממצאים הבאים:
אונה ימנית: במרכז האונה הודגם נגע ספוגי בקוטר 1.2ס"מ - TIRDAS-2
אונה שמאלית: בקוטב העליון הודגם נגע היפואקוגני בקוטר 0.5ס"מ - TIRDAS-2
לסיכום: גויטר רב מוקדי - TIRDAS -2 ללא שינוי מהבדיקה הקודמת.
רציתי לדעת מה משמעות הנגע הספוגי, הנגע ההיפואקוגני וגויטר. אשמח לקבל הסבר מהם הממצאים הללו ומשמעותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוקא המונח ספוגי לא מאד בשימוש, אבל הכוונה כנראה לריבוי חללים כמו בספוג
ד''ר דני רוזין27/10/2018רואים את זה כשיש ציסטות קטנות.
היפואקוגני זה תיאור של מידת הצפיפות של הרקמה, רקמה פחות סמוכה מחזירה פחות הדים של גלי הקול.
גויטר זה הגדרת של התירואיד- מכל סיבה שהיא.
העדר השינוי, ודירוג ה-TIRADS הנמוך תומכים בממצאים שפירים שמחייבים רק מעקב ותו לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אולטראסאונד בטןיונתן25/10/2018
שלום,
כירורג שלח אותי לאולטראסאונד בטן תחתונה ומפשעות כדי לראות אם יש בקע (אחרי שהתלוננתי על כאבים בבטן תחתונה מצד שמאל מתחת הפופיק וכאבים גם בירך כמה ס"מ מתחת המפגש עם המותן).
הטכנאי עשה לי עם האולטראסאונד בבטן ועד לקו המותן. האם זה בסדר? הייתי בטוח שיעשה לי גם יותר למטה ובאיזור הירך?
שאלה נוספת - האם אני יכול לחזור לכירורג עם הדיסק של האולטראסונד או שאני צריך לחכות לפענוח ורק אז ללכת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבדיקה היא לפי מה שמופיע בבקשה של הכירורג. תחכה לפיענוח- הדיסק לא מספיק
ד''ר דני רוזין25/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר הנכבד. כתםמתן24/10/2018
יש לי פטריה ברגל המון שנים ובשבועים האחרונים הופיע לי כתם שחור אדום אני בן 33 האם כדאי ללכת לכירורג שיקח לי ביופסה מהכתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי קודם לגשת לרופא עור. יתכן וזה סתם שטף דם מתחת לציפורן. אם יראה לו חשוד תמשיך לפי הדרכתו
ד''ר דני רוזין24/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר הנכבד. כתם
מתן24/10/2018שטף דם ללא מכה? יכול ליהיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן
ד''ר דני רוזין24/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של בקע שפיגליאנישואלת23/10/2018
שלום
מהו בקע שפיגליאני במעי הדק והאם הוא יכול לגרום לבטן קשה (ללא חסימה) ולתחושה שקשה לנשום עמוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבקע אינו במעי הדק אלא בדופן הבטן, מעט בצד מתחת לגובה הטבור.
ד''ר דני רוזין24/10/2018אם יש תוכן שנלחץ בבקע זה יכול לגרום לתגובה כמו שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בטבור ומשו זז לי בבטן באזור הטבוררשי23/10/2018
שלום כואב לי באזור הטבור הבטן כאבים חזקים מאוד ואנע מרגיש הרבה תזוזות בבטן מזה יכול להיות עשו ליmri אנטוגרפיה היה תקין גם עכשעו שכותב את זה מרגיש משו זז בבטן ומרגיש שכאבים שלי מאוד מסוכנים מה יעשה הלכתי לקוםת חולים לא יודעים מזה קולנסקפיה גם תקין וגם גסטרו...תודה
לאחר כל הבירור שעברת ניתן לומר בביטחה שאין שום דבר מסוכן.
ד''ר דני רוזין23/10/2018מציע להפסיק לעסוק בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחרי ניתוח בקע יש 'החלמה'בן23/10/2018
שלום,
האם אחרי ניתוח לתיקון בקע יש 'החלמה מלאה' כמו למשל אחרי ששמים גבס על רגל שנשברה ואז העצם מתאחה והכל back to normal או שזה יותר כמו למשל אחרי תאונה שחייבים לשים ברגים במקומות שונים - כלומר שיש עכשיו 'לנצח' משהו 'מלאכותי' בגוף וצריך כל הזמן להתחשב בו, לדעת איך להתנהל איתו, להמנע מתנועות / התעמלות מסויימת, לחשוש כל הזמן שייפתח וכדומה?
אני מנסה להבין האם כאילו הגוף 'חוזר להיות טבעי, רגיל ונורמלי', 'כאילו שלא קרה כלום' או שלא - יש עכשיו 'שינוי' / 'משהו מלאכותי' בגוף שיכולות להיות לזה השלכות שונות?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב מתקנים בעזרת רשת, אהל היא מתאחה לרקמות והמטרה לחזור לבריאות מלאה
ד''ר דני רוזין23/10/2018לעתים ידי אי נוחות מסויימת אבל עקרונית אין מגבלות.
גם האנלוגיה לא מדוייקת- גם אם יש ברגים זה לא אומר שאין החלמה מלאה, וגם לאחר החלמה. גבס לעתים יש בעיות ממושכות.
בכלל, ברוב המקרים בכל המצבים הנ״ל יש חזרה לתפקוד מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה במפשעה שמרגיש שזזהיוני23/10/2018
שלום,
אני בן 32 ובדרך כלל די בריא. לפני כשבועיים הרגשתי כאב די חזק בערך 7 ס"מ משמאל ולמטה מהפופיק וגם במפשעה בצד שמאל, בלי שקרה משהו מיוחד. הכאב ירד בשבועיים האחרונים אך מופיע בתנועות מסויימות או אם אני מתאמץ. הלכתי לכירורג שהפנה לאולטראסאונד רקמות רכות בבטן תחתונה ומפשעות שאני אמור לעשות עוד כמה ימים.
כשאני נוגע במקום אני מרגיש כמו 'בליטה' כדור של בערך 2 על 2 ס"מ. לא רואים את זה בכלל מבחוץ, רק אם אני כאילו מכניס קצת את האצבעות. הכירורג שהייתי אצלו אמר שאפשר להרגיש 'בליטה קטנה' והוא לא בטוח כרגע מה זה.
העניין הוא שכל פעם הבליטה קצת במקום אחר - לפעמים בערך 2 ס"מ בצד, לפעמים קצת למעלה, לפעמים קצת למעלה - האם העובדה שזה כל פעם זז זה סימן טוב ואולי זה סתם משהו בשריר או שזה אולי בקע? אמרו לי משהו שאולי זה בקע שפיגיליאני.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יכול להיות בקע, אבל לא רואה הרבה טעם לנחש לפני האולטרסאונד
ד''ר דני רוזין23/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
יוני23/10/2018שלום,
תודה רבה על התשובה!
לא רוצה 'לחפור' ולהיות פרפקציוניסט מצד אחד, אבל מצד שני - קראתי בכל מיני מקומות שלפעמים האולטראסאונד לא נותן תסמונת מהימנה / שלפעמים המפענחים לא מפענחים נכון / שלפעמים האולטראסאונד אומר שאין כאשר יש וכן הלאה - איך אפשר לסמוך על משהו שיש לגביו כל כך הרבה סימני שאלה (קראתי שגם CT לא תמיד נותן תשובה מהימנה)?
ועוד שאלה קשורה אם אפשר - איך 'בן אדם מן היישוב' עם 0 ידע בתחום יכול לדעת איזה 'נתיב' לקחת בהתמודדות עם כזאת בעיה כאשר יש כל כך הרבה גישות, מומחים, גישות חולקות וכן הלאה? הרי לקבל החלטות מושכלות בחיים צריך הרבה ידע וניסיון, אז מישהו בלי הידע והנסיון פשוט צריך לקחת כמה שעות / ימים ו'לאסוף' כמה ידע שהוא יכול ואז לקבל החלטה? הרי ברור שזה לא 'החלטה מושכלת'?
תודה וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריך להתחיל עם הדברים הפשוטים- בדיקת רופא, אולטרסאונד,
ד''ר דני רוזין23/10/2018לרוב התשובות די ברורות. במיעוט המקרים יש ספקות ואז מעמיקים בבירור.
אין טעם להתעמק בכל התיאוריות והאפשרויות לפני שמתחילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יוני24/10/2018תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכים באיזור המפשעותרון22/10/2018
שלום,
בן 35 ובמשך כשבוע אני סובל מכאבים באיזור המפשעות \ אשכים (יותר בצד שמאל). עברתי סונר אשכים שיצא תקין וכמו כן התגלו 2 בקעים קטנים, אחד בכל צד. לטענת הכירורג הבקעים מורגשים תוך כדי בדיקה אך אינם נראים לעין וכנראה אינם מקור הכאב לאור היותם קטנים. מה מקור הכאב יכול להיות לדעתך? זה ממש מתסכל..
בנוסף, האם מתיחה של המפשעות יכולה להחמיר את הממצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקעים קטנים בהחלט יכולים להסביר כאב כזה. מצד דני אם מדובר רק בשבוע-
ד''ר דני רוזין23/10/2018כדאי להמתין עוד קצת, עם מנוחה ומשככי כאבים, כי אם הסיבה אחרת, כגון פגיעת ספורט, זה צפוי לחלוף. אם לא מסתדר תוך 4-6 שבועות יתכן ויהיה כדאי לנתח לתיקון הבקעים.
מתיחות לא מסוכנות, אבל לא כדאי להרבות במשהו שמחמיר את הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ממושכים באיזור המפשעות
רון24/10/2018תודה רבה לך על המענה המהיר.
לקחתי כדור וולטרן 100 מ"ג שלא ככ תרם לכאבים, ובלילה רק קודאין הרגיע לי יחסית את הכאב. יש לציין כי הכאבים רק החמירו במהלך השבוע האחרון. האם 400 מ"ג ibuprofen יהיה יעיל יותר מוולטרן? בנוסף, כאבים כאלה אני יכול לסבול למשך ימים בודדים, לא שבועות. לא כדאי כבר לנתח ולסיים עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לעתים מנתחים והכאב נשאר... אז עדיף למתח כשצריך.
ד''ר דני רוזין24/10/2018איבופרופן יכול להיות יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמק במעיים בצעי גס או דקישראל22/10/2018
שאלה עם נמק במעיים גורם לבחילות והקאות
נמק במעיים גורם למוות אם לא מטופל. לא גורם לתופעות מתמשכות אלא למצב חריף
ד''ר דני רוזין22/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת בלוטת שומן בגבדוד ברקוביץ20/10/2018
שלום רב ושבוע טוב
לפני עשרה ימים פתחו לי בלוטת שומן מאד גדולה בגב העליון
ומאז אני שוטף את המקום מדי יום ושם עליו גזה ופולידין אך החתך אינו נסגר.
המקום סך הכול מתרפא אך איני יודע אם עליי להמשיך לחבוש את המקום או להשאירו פתוח ללא כיסוי.
המון תודה
דוד ברקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי עשרה ימים כבר אין בעיה להשאיר את זה פתוח, החבישה היא בעיקר לצרכים היגייניים, אם יש עדיין הפרשה שלא תלכלך.
ד''ר דני רוזין20/10/2018זה לעתים גם מגן על המקום אם הוא עדיין רגיש שלא ישתפשף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזזווזות מרובות בבבטן ביחד עם כאביםשי19/10/2018
שלום יש לי תזוזות בלתי פוסקים בבטן באזור טבור ולפעמים זה זז לצד ימין של בטן תחתונה וחפעמים לצד שמאול משו זז בבטן מרגיש וגם הבטן כואבת לי בלי הפסקה כבר 6 חודש ועשיתי סיטי mri גם וקולנסקפיה היו בסדר וגסטרו לפני שבןע תקין מרגיש את הבטן כול הזמן מסה יכול להיות משו זז בבטן הכאב שלי במעיים ובטבור ולפעמים מעל הטבור גם יכול להיות שעש לי גידול חלילה בבטן ?מימה נגרםצת תזוזות רבות בבטן ..תודה
לאור הבירור שעברת אין לך גידול
ד''ר דני רוזין19/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה דופן הבטן ועןד שאלה תודהישראל19/10/2018
הי רציתי לדעת מזה דופן הבטן ועם יש דלקת שם זה גורם לכאביים במעיים גם מרגיש כאבים בבטן כאלו שריר מתכווץ שם כאבים עיוותים בלבד בבטן תחתונה
זה המעטפת של חלל הבטן- השרירים והקרומים שעוטפים אותם
ד''ר דני רוזין19/10/2018כאב שם מורגש ככאב בטן אבל לרוב יוצר ממוקד בניגוד לכאב מעיים שהוא פנימי ופחות מוגדר במיקום. לעתים קשה להבדיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)