מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טרומבוזיס בשד- חבל דק כזה ולפעמים קשהרינת26/01/2018
שלום רב דוקטור...כמה זמן לוקח לטרומבוזיס להיספג לגמרי? יש לי בשד...עשיתי הדמיה הכל תקין... זה יכול להישאר לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא, זה נעלם, אבל לפעמים לוקח כמה שבועות
ד''ר דני רוזין26/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עובר טרומבוזיס
רינת02/02/2018אין כאבים או משהו...אבל החבל הקשה לא משתנה...זה ברביע עליון חיצוני מכיוון השחי ועד לצד של הפטמה בערך... כשאני רפויה זה רפוי..כשמרימה את הזרוע זה נמתח ונהיה ממש קשה ומפחיד...אין דלקת אז למה זה לא נספג? זה כבר 4 חודשים אצלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אםיש שיפור, אפילו איטי וחלקי, אז בסדר, ניתן להמתין עוד.
ד''ר דני רוזין03/02/2018אם לא ונבדקת לפני 4 חודשים כדאי לחזור לבדיקת כירורג ולשקול us נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכירורג שד אמר לי שלוקח עד שנה
רינת03/02/2018אתה ממליץ לעשות שוב סונר שדיים? עברו כבר 4 חודשים מאז שעשיתי...עשיתי פעמיים במכונים שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא מדאיג, אפשר לחזור חצי שנה מהקודם
ד''ר דני רוזין03/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות למרוח וולטרן על זה?
יערה03/02/2018אתה יודע מה מוזר? שזה יצא אחרי בדיקה שגרתית אצל כירורג שד...יומיים אחרי...
לא יודע אם יעזור, לא יזיק... אבל למעשה לא דורש שום טיפול
ד''ר דני רוזין03/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על כל כך הרבה שאלות...
רינת03/02/2018אבל יכול להיות שזה לא עובר בגללי? בגלל שאני כל הזמן ממששת את המקום לבדוק אם זה עבר? ואני עושה את זה בהגזמה ישר על הבוקר שמתעוררת בכל הזדמנות שיש לי נוגעת ובודקת לפעמים לוחצת אפילו
לא סביר. אבל אובססיביות ככלל זה לא דבר רצוי...
ד''ר דני רוזין03/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה....
רינת03/02/2018אשתדל לפחות כמה ימים להתעלם מזה ולא לגעת...מקווה שזה יתחיל לסגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "גולה" קשה בין השדייםעינת22/01/2018
מזה שנה בערך, יש לי בין השדיים מעין אזור קטן שבלחיצה עליו, יצא בעבר מוגלה (כמו פצעון שמפוצצים). לאחרונה, בלחיצה על אזור זה, לא יוצא כלום והאזור נעשה קשה ובמגע, יש תחושה של כדור קטן ואף זה מעט רגיש למגע.
מה זה יכול להיות? מה אופן הטיפול? האם זה יכול להיעלם מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זו כנראה ציסטה של בלוטת חלב של העור, לעתים נספגת אך לקוב לא,
ד''ר דני רוזין22/01/2018לעתים מזדהמת אך לרוב לא, ואם מפריע ניתן להוציא בניתוחים קטן בהרדמה מקומית- אבל לא חייבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח בקענוגה18/01/2018
שלום דר' רוזין
נותחתי אצלך לפני כשנה בניתוח בקע טבורי עם רשת. היום רוצה להיכנס להריון שלישי. מה הסיכוי שהבקע יחזור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לומר באחוזים- אבל נמוך עד נמוך מאד
ד''ר דני רוזין18/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר ניתוח בקע
נוגה18/01/2018יש דרך עצמאית שניתן לעשות כדי למזער את הסיכוי הקטן?
לא
ד''ר דני רוזין18/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע גדול אחרי ניתוחברק17/01/2018
שלום רב,
כתוצאה מחסימת מעי עבר אבי בן 90 ניתוח של כריתת מעי והוצאת סטומה. 6 חודשים אחרי הניתוח מרגיש טוב באופן כללי אך סביב הסטומה נוצר בקע גדול ובולט (בגודל של אשכולית ) שמפריע מאוד אסטטית.
א. עד איזה גודל יכול הבקע לגדול והאם זה מסוכן?
ב. האם אפשרי ומומלץ לעבור ניתוח נוסף לתיקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא רצים לנתח כי ההצלחות לא טובות, אם אין חסימה ואין הפרעה תפקודית משמעותית אפשר לעקוב.
ד''ר דני רוזין17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מפי הטבעת אחרי יציאהדינה16/01/2018
שלום !
אני עברתי בשנה הארונה קולונוסקופיה ארוכה .לפני חודשיים עברתי קוחונוסקופיה קצרה.ללא ממצא חריג פשט לטחורים פנימיים וחיצוניים בדרגה 2.
יש לי דימום קל אחרי היציאה.
אבל לאחרונה מופיעים לי כתמי דם על הבגדים בלי קשר ליציאות.חשוב לציין שפעמיים בדקו אותי כירורגים ולא מצאו כלום פרט לטחורים.האם יתכן שהטחורים מדממים בלי קשר ליציאות?אני מודאגת מאוד.
תודה רבה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן בהחלט
ד''ר דני רוזין17/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקרתי אצל רופא משפחהרעות14/01/2018
שלום
רופא משפחה הפנה לאולטרסאונד באבחנה של בקע לדעתי זה לא בקע אולטרסאונד יש תור רק בעוד 3 חודשיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוקיי, ככל הנראה לא נראה לו מדאיג ודחוף, אם יהיה שינוי משמעותי ניתן יהיה לקדם את התור
ד''ר דני רוזין14/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש נגע היפואקוגני בבית השחיליה14/01/2018
שלום,
במישוש עצמי נתגלתה נפיחות מתחת בית השחי שלי, רופא כירורג שלחני לביצוע אולטרסאונד שתוצאתיו: ״ בשכבה תת עורית ניתן לזהות נגע היפואקוגני מוגדר היטב בקוטר 2.6 ס״מ ללא אספקת דם מוגברת -ייתכן ליפומה תת-עורית.
האם נגע זה מסוכן?
האם מומלץ לנתח ולהוציא נגע זה?
מה הם הסיכונים העתידים במידה ואוציא נגע זה ומה במידה ולא אעשה כל טיפול כירוגי עם נגע זה?
אשמח ואודה לתשובתכם המבורכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליפומה זה גוש שומני שפיר שלא מחייב הסרה אם לא מפריע ולא גדל משמעוצית
ד''ר דני רוזין14/01/2018ניתן לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ללא הסרת הליפומה הגוש יגדל? ומה בגין כאבים?
ליה15/01/2018היי, תודה על תשובתך,
אשמח לברור נוסף...
1. במידה ולא מסירים ליפומה - האם היא תגדל עם הזמן ?
2. יש לי כאבים הולכים וחוזרים באזור אך הרופא טוען שאין קשר בין השניים, -האם ליפומה כואבת או האם אכן אין קשר בין השניים?
מקדימה תודתי לתשובתך המבורכת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלק גדלו. וחלק לא... ניתן לעקוב ולראות. חלק כואבות וחלק לא-
ד''ר דני רוזין15/01/2018לעתים יש אי נוחות שנובעת מלחץ על עצב או סתם לחץ מקומי.
אם האי נוחות משמעותית אין מה להתלבט הרבה- הוצאת ליפומה היא פעולה פשוטה ברוב המקרים.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחד ממה שיגידו לירעות13/01/2018
שלום
הענין שאני חוששת מהממצא הזה וגם לאיזה רופא פונים כירורג משפחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נשמע שיש ממה לחשוש, ומניח שרופא משפחה יוכל להתרשם ולהרגיע
ד''ר דני רוזין13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה במפשעה מורגש כגוש מוצק לא כואב לא רגישרעות13/01/2018
שבוע טוב
הבחנתי בגוש במפשעה לא כואב ולא חם ללא גילוח באזור ממצא אשר מורגש במישוש
מה דעתך האם צריך לברר ???
קשה לענות- ביחוד לללא ציון הגודל.
ד''ר דני רוזין13/01/2018הפשוט ביותר זה לגשת לרופא שיתרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח ct סמינומה שלב 2אבי11/01/2018
חצי שנה אחרי סמינומה שלב2
תשובות מה סיטי
לגבי הגוש יש שיפור
מה שלא מובן זה ״קשריות רטרופריטוניאליות קטנות פארא אאורטליות עד 0.4 ס״מ יציבות באינטרבל
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגודל (קטן) והעדר השינוי (לא גדלו) הם סימנים טובים ולא מחשידים למעורבות גידולית
ד''ר דני רוזין11/01/2018אך כמובן שזה דורש המשך מעקב, אבחנת הסיטי לעולם לא מאה אחוז מדוייקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמה כללית או ספינאליתנחמן02/01/2018
שלום דוקטור!
אישתי בת 55 בעלת רקע רפואי מורכב.יש לה בקע והומלץ לה על הניתוח.ההרדמה שהוצעה לה או כללית או ספינאלית.
כששאלה על המקומית,נאמר לה שלא עושים אותה.
למה הרופאים נמנעים מהרדמה מקומית,למרות שאפילו בשנות ה-50 השתמשו בה בהצלחה רבה.
בתודה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא תמיד נמנעים-
ד''ר דני רוזין02/01/2018אבל לא כל המנתחים מיומנים בכך ולא תמיד זה נוח, לכן לרוב מעדיפים איזורית (או כללית). איזורית נחשבת בטוחה כשיש קושי הרדמתי בכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות נוספות.
נחמן02/01/2018תודה רבה,דוקטור!
האם חשש לנוירופתיה(התכווצויות וכאבים בכף רגל)עלול למנוע אפשרות לעבור ניתוח בהרדמה ספינאלית?
מה דעתך על הניתוח בהרדמה מקומית מתחת לאולטראסאונד ושחרור המנותח מספר שעות אחרי הניתוח?
האם עושים ניתוחים כאלה במסגרת בית חולים?אם כן,איפה בארץ עושים את זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה שתארת לא מונע אפשרות להרדמה ספינלית.
ד''ר דני רוזין02/01/2018הפרעות קשות בחוליות עלולות להקשות.
אין צורך באולטרסאונד להרדמה מקומית.
שיחרור- אפשרי לפי ההרגשה, גם אחרי ספינלית ואפילו כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר להקשות?
נחמן03/01/2018דוקטור היקר!תודה על סבלנותך.אך לא הבנתי את כוונת לאמירה:ההפרעות בחוליות עלולות להקשות?
האם יש סיכוי לשיתוק בעקבות ההרדמה הספינלית במידה ויש נוירופתיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מה פתאום שיתוק. עניין טכני- של למצוא את הדרך של המחט אם יש כיפוף בחוליות.
ד''ר דני רוזין03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולות קטנות במפשעות ומקור לזיהוםדניאלה29/12/2017
שלום רב,
בת 29, אם לתינוק בן חצי שנה, לפני כשנה הרגשתי בלוטות זעירות במפשעות, הלכתי לרופא המשפחה שאמר שהן מרגישות לו תקינות ואם אמשיך להרגיש אותם שאגיע לביקורת, חזרתי אליו כעבור מספר חודשים, שוב הן הרגישו לו תקינות אך שלח אותי לאוחטרסאונד, באולטרסטונד היה נראה שיש מספר בלוטות לימפה במבנה שמור והפנו אותי לכירורג. פניתי י לכירורג שאמר לי שזה בסדר ולשכוח מזה.
משעברו עוד מספר חודשים ואני עדין מרגישה אותן ומאחר שאני די חרדית הייתי רוצה לשמוע מה דעתך ומה המשמעות של הבלוטות שאני מרגישה, האם זה מקור לזיהום, האם זה יכול להיות תגובה להרפס שהיה לי או דלקת או פטריה והן גדלו ולא קטנו בחזרה? או שלמעשה ייתכן שהן בגודל תקין בכלל ואני פשוט מרגישה אותן כי הן קרובות לעור.
לפעמים צריך לקבל את השורה התחתונה- שזה תקין וחסר משמעות.
ד''ר דני רוזין29/12/2017מה בדיוק ההסבר- גודל רגיל אבל שטחי מתחת לעור, גודל מעט חריג תגובתי למשהו שהיה בעבר- כל זה לא ממש משנה ואין מישהו שידע בוודאותץ
בכל מקרה זה לא מקור לזיהום או בעיות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח אפנדיציט שהתפוצץיוסי27/12/2017
ד"ר שלום
לפני חודש עברתי ניתוח אפנדיציט שהתפוצץ
הכל עבר בסדר וההחלמה קצת ארוכה.
לפני יומים התחלתי להרגיש כאבים באזור שבו הוחדר הנקז.
כאבים שהיו אחרי הניתוח אבל חלפו כמעט לחלוטין ופתאום חזרו בעוצמה חזקה יותר ותדירות גדולה יותר
האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אין סימני דלקת אז זה בגדר הסביר. אם ימשך ויחמיר כדאי לפנות לרופא המנתח
ד''ר דני רוזין27/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר אנטיספטי לאחר ניתוח אורולוגיברק26/12/2017
שלום, עברתי ניתוח פלסטי-אורולוגי באירופה לפני שבוע וישנם חתכים ותפרים באזור פי השופכה ואחד על גבי האיבר (ללא בעיות מיוחדות או פצעים פתוחים).
בכל יום חיטאו לי את אזור החתכים בחומר שנקרא octenisept
המכיל 0.1% Octenidine dihydrochloride ו-2% phenoxyethanol.
עליי להמשיך את החיטוי גם בארץ. איזה חומר מקביל אני יכול לקנות בארץ? האם ניתן להשתמש בתמיסת סביעור רגילה שקונים בבית מרקחת, או שיש חומר מתאים יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביעור בהחלט מתאים
ד''ר דני רוזין27/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש נקודתי בבית השחייערה26/12/2017
לפני יומיים הרגשתי כאב חד בבית השחי, הסתכלתי על האיזור וגיליתי איזור מעוגל אדמדם קצת שבמגע הרגיש כמו גוש כדורי קטן, שכאב מאוד.
האם זה מסוכן? אני צריכה ללכת לביקור אצל רופא מסוים?
( בת 14)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן, כנראה דלקת קלה בבלוטת זיעה
ד''ר דני רוזין27/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)