מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דימות אולטרסאונד בית שחימאור15/05/2018
שלום אני גבר בן 28 נשלחתי בגלל תחושה קצת לא נוחה בבית שחי ימין לאולטרסאונד של 2 בית השחי.
להלן התוצאות:
לא הודגמה פתולוגיה פוקאלית בבית שחי ימין.
בבית שחי שמאל הודגמו שתי בלוטות לימפה קטנות, בקוטר עד מ 5" מ, בעלות מבנה תקין,היפרווסקולריות.
בלוטות לימפה בודדות לא מוגדלות תגובתיות בבית שחי שמאל .
האם יש צורך להמשיל בירור האם זה מסוכן?
ומה זה היפרווסקלרית?
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין צורך בבירור נוסף. הבלוטות תקינות. היפר-וסקולרי- שיש בו זרימת דם מוגברת.
ד''ר דני רוזין15/05/2018זה יכול להיות במצב של דלקת, אך מאד לא ספציפי. יתכן שהיתה איזו דלקת (אפילו ביד, בציפורן וכו) והבלוטות מעט הגיבו לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לא מוסבר בטן עליונה צד ימיןיסמין14/05/2018
בת 29 אנע בחורה בריאה בדרך כלל למעט בעיה שמאוד מטרידה אותי לפני איזה 10 שנים בערך קיבלתי את ההתקף הראשון ומאז זה לא פסק כל כמה חודשים או שנים התקף הכאב מתחיל מהכתף והשכמות ועובר לבטן עליונה מצד ימין מתחת לצלעות כאב חזק אני חא מסוגלת לנשום מרטב שכואב ממש מתפתלת כל נשימה כמו דקירה שמקרינה מהבטן לכתף ובחילות ונפיחות בבטן עשו אולטרסאונד בטן וגםCT כי טענו שכל התסמינים הם קלאסיים לכיס מרה אבל הבדיקות יצאו תקינות כל פעם היו נותנים לי פעם וולטרן זריקה וטרמל פעם אפיחו חו מורפיום כדי שארגע ועד היום לא מצאו מה הסיבה מה זה יכול להיות שום משכך כאבים כבר לא עוזר נמאס לי כל פעם מההתקפים האלה זה גאבי תופת שלא מסוגלת לתפקד פעם אחרונה אובחנה דלקת בבדיקת דם ותפקודי כבד לא תקינים מה זה אטמר ומה יכול להיות מקור הכאב בבקשה תעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשמע בכל זאת כמו משהו שקשור לכיס המרה, ביחוד עם סימני הדלקת ואנזימי הכבד.
ד''ר דני רוזין14/05/2018מציע לחזור על אולטרסאונד- לעתים אבנים קטנות מתפספסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לא מוסבר בטן עליונה צד ימין
יסמין14/05/2018העניין הוא שעשו לי גם אולטרסאונד בטן וגם CT ושניהם תקינים אמרו לי שאיאפשר לפספס אבנים בבדיקות הללו מה זה יכוללהיות אם לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בודאי שאפשר- בשתיהן. מתי היה האולטרסאונד? כדאי לחזור
ד''ר דני רוזין15/05/2018אם אין ממצא הצעדים הבאים הם בדיקת רופא גסטרו (חיידק בקיבה? כיב?), ואולי אף השלמת mri של דרכי מרה (mrcp)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס בבית שחי כבר ארבע שניםאישה במצוקה13/05/2018
יש לי אבצס בבית שחי כבר ארבע שנים ופתחו אותו אותו לפניי חצי שנה ולפניי שבוע הופיע לי בהית שחי השני
ובמפשעה היה לי כמה פעמים כמו שתיארו פה ממש גדול וכואב ואפשר לומר שנפלתי בין הכיסאות העניין שלא הצלחתי למצוא מידע על זה..אני סובלת מאוד וקיבלתי אנטיביוטיקה לשלושה חודשים והיא אמרה שאם זה לא יעבוד אני אצטרך ראוקטן ככה קוראים לזה? בנתיים האנטיביוטיקה עושה לי הרבה תופעות לוואי וזה רק שבוע איך אני אשרוד את זה שלושה חודשים? אני לוקחת פעמיים ביום דיספטיל פורטה ו2 חומצה פולית ו2 בי12 ו2 פרוביוטיק כדי שהבטן לא תשתגע לי כמו שכבר קרה ובנוסף כשהתחילו לי הכאבים לפניי ארבע שנים בחודש אחד עליתי יותר מ25 קילו עד לפניי שלושה חודשים שקלתי 97 ומעניין שבחודשיים הארונים הורדתי 20 קילו ואני לא זזה אני לא עושה כלום מיוחד וזה פשוט ככה אני אובדת עצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי- לעתים יש מקום לטיפול כירורגי יותר רדיקלי
ד''ר דני רוזין13/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה פריאנלית והמתנה לניתוחנחמן12/05/2018
שלום!
יש לי פיסטולה פריאנלית שטחית.מומלץ לעבור ניתוח.הניתוח שנקבע עוד כ-8 חודשים.בנתיים יש לי הפרשות מוגלתיות ולפעמים דמיות.
האם לא מסוכן להמתין עוד 8 חודשים?
האם ניתן לבצע ניתוח בהרדמה מקומית?
תודה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן- אבל לא נעים. אם זו בעיה במערכת הציבורית- תבדוק אם יש לך אפשרות
ד''ר דני רוזין13/05/2018במערכת הפרטית... ניתוחים כאלה לעתים מקבלים עדיפות נמוכה במערכת הציבורית, לצערנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרדמה מקומית
נחמן13/05/2018שלום,דוקטור!
לא ענית לי לגבי השאלה:האם ניתן לעשות את הניתוח של הפיסטולה בהרדמה מקומית?
האם אתה עובד עם כללית מושלם?
תודה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרוב לא מתאים להרדמה מקומית.
ד''ר דני רוזין13/05/2018לא עובד עם המושלם, אך בכל מקרה פחות עוסק בניתוחים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באבצס מתחת לעצם הזנבעופר12/05/2018
סובל מאבצס מתחת לעצם הזנב
לפני שנים כירורג הזריק לי דבק ביולוגי או משהו אחר והדבר עבר שלא היה ( לאחר שנים דל סבל)
עכשיו זה חזר לאחר שנים
האם יש פיתרון שהוא לא ניתוח והסרה של הנגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין פתרונות ממש טובים פרט לניתוח, וגם זה לא תמיד מחזיק.
ד''ר דני רוזין13/05/2018לעתים הסרת שיער באיזור עוזרת למניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גוש בן 32מתן10/05/2018
מתחת לעור בין הצלעות מעל המותן. קצת קשה קצת זז. בערך 2 סנטימטר . לפני 7 חודש. עכשיו ראיתי שיש לי עוד 2 קטנים בצד השני. יכול ליהיות שזה גוש סרטני ששלח גרורות? יש לי תור לאולטרא סאנד עוד שבועים.. אני מאד מודאג . הכירוג אמר לי שהוא חושב שזה ליפומה . הוא לא בטוח 100 אחוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאד בלתי סביר שזה סרטני, מאד סביר שזה גוש שומני שפיר (ליפומה)
ד''ר דני רוזין10/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. רק
מתן11/05/2018רציתי לשאול קראתי הרבה שליםטמה זה גוש רך. אצלי זה חא רך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הטעויות
מתן11/05/2018קראתי הרבה שליפומה זה רך. אצלי זה דיי קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI אגן עם מי חמצןמיכל לוי08/05/2018
שלום רב, הפנו את בעלי שיש לו פיסטולה פריאנלי בשעה 3 לעשות MRI אגן עם מי חמצן. הרופא לא בארץ.. וכל בית חולים וכל מקום שהתקשרתי שעושה MRI אף אחד לא שמע מה זה מי חמצן??????
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי חמצן במגע עם הרקמה (ביחוד עם דם) יוצרים בועות כמו קצף ואז ניתן לראות את מהלך הפיסטולה
ד''ר דני רוזין10/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיי לאבצטים מסריחים וכואביםאבי06/05/2018
אין לזה פיתרון שיעלים את הבני זונות האלו מהגוף שלנו? הכל בגלל הרופאים הם יודעם הכל שזה לא יגמר כדי שנחזור אליהם שוב ושוב ושתהיה להם יבודה. אבסטרקטי בן זונה צא לי מהכוס
עם גישה כזו ספק אם תקבלי מענה.
ד''ר דני רוזין06/05/2018לא כל דבר קל לפיתרון, את צריכה להתייעץ עם מנוחה למחלות זיהומיות, ואולי עם פלסטיקאי שעוסק בהידרדניטיס- שזה דלקות חוזרות בבלוטות זיעה או חלב בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פונדופליקציה ניסן לפרוסקופי חוזרא06/05/2018
שלום, עברתי לפני כשנתיים וחצי ניתוח פונדופליקציה ניסן בשיטה לפרוסקופית. ההחלמה הייתה לא קלה, ובחודש הראשון אושפזתי בפנימית בשל חולשה ירידת אשלגן סחרחורת ועוד. כיום אני עם בקע ובעייה גדולה של רפלוקס ועוברת ניתוח חוזר לפרוסקופי- פונדופליקציה topout ותיקון בקע. האם יש לי בהכרח הידבקויות מהניתוח הראשון ועד כמה כל זה מסכן אותי. האם ההחלמה צפויה להיות בהכרח קשה יותר? בנוסף, אני חלשה עקב הפרעות אכילה רבות שנים ובתת משקל (לא גדול bmi17). אני בת 37. האם הנתונים הללו מאוד מסכנים אותי בניתוח? (עברתי טרום ניתוח, אין בעיות בלב ובכלי דם. יש להיזהר מאספירציה עקב בעיות של רפלוקס קשה) אציין שאני מלאת פחדים ולא נרדמת בלילות, הניתוח בעוד שבוע. אודה מאוד לתשובה בהקדם.
ככלל ניתוח חוזר באותו איזור הוא יותר מורכב טכנית, אבל זה לא בהכרח אומר
ד''ר דני רוזין06/05/2018שההחלמה יותר קשה.
המשקל אכן נמוך, זה לפעמים מעיד על בעיות אחרות במערכת העיכול כמו בעיית תנועתיות והתרוקנות הקיבה, מניח שעברת בירור גסטרו יסודי לקראת הניתוח החוזר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לחיות נורמלירינת05/05/2018
שלום רב דוקטור..ספק אם אתה זוכר אותי... כבר כמעט שנה אוטוטו עם מיתר בשד שמאל..לא מתוח לא עושה חריץ.. לא כואב... אבל שמה במישוש... תופעת מונדור... עשיתי שוב סונר שדיים שבוע שעבר... כבר פעם שלישית... אין ממצאים בירדס 1... ואין עדות לכלי דם... האם הוריד הזה יעבור מתישהו? האם זה סימן למשהו? אני כל הזמן בחששות... איזה בדיקות עליי לעבור? צילום ריאות וצלעות גם עשיתי שבוע שעבר... אני פשוט נואשת.. בת 33
הגיע הזמן להתעלם מזה. לא כל דבר שקורה בגוף הוא בהכרח רע או מסוכן
ד''ר דני רוזין05/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה לא מצליחה להתעלם
אני12/05/2018האם הוריד החולה יכול להישאר לצמיתות? כמה זמן בדרך כלל לוקח לטרומבוס להיספג? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה זה שורף לפעמים?
אני12/05/2018יש ימים לפני הווסת..או בימים של פוריות ביוץ..שזה טיפה שורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשהשד ״פעיל״, סביב מחזור או בגירוי הורמונלי, היא יותר רגיש.
ד''ר דני רוזין13/05/2018רגישות יכולה להיות ממושכת, התהליך עצמו לרוב נסוג תוך מס׳ שבועות עד חודשים. מבין שיש הטבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה עד כמה חודשים
אני15/05/2018כירורג שד אמר עד שנה ולא התרגש כי מכיר את זה כמו שהסביר לי... הלכתי לעוד חוות דעת לכירורג שד אחר שבכלל הלחיץ אותי ואמר שצריך mri... כי טרומבוזה לא נמשכת כל כך המון זמן... אבל העניין שזה בלי סימני דלקת זה רק הוריד החולה נשאר... למי להקשיב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי גם אצל כירורג כלי דם
אני15/05/2018הכירורג כלי דם בכלל אמר לי שזה שארית של משהו... שאין עדות לטרומבופלביטיס....
נראה לי שזו תהיה תשובתי האחרונה
ד''ר דני רוזין15/05/2018יש לך משהו מוכר, פשוט, שפיר, שמהווה מקור לבדיקות מיותרות, ייעוצים מיותרים, חרדות ופחדים לא מוצדקים, והתעלמות מכל חוות דעת מקצועית שמנסה להרגיע. או שתתגברי על זה ותאזרי בסבלנות, או שתמשיכי להתעסק בזה ללא הפסקה. הבחירה היא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק... המון תודות...
אני16/05/2018תודה על הסובלנות ועל המענה התמידי... זה באמת מוביל לבדיקות מיותרות וחרדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי וכאבים ברגלהדר03/05/2018
בקע מפשעתי וכאבים ברגל באותו צד, המופיעים רק בעמידה והליכה. האם יכול להיות קשר ביניהם?
יכול להיות, תלוי איפה ברגל.
ד''ר דני רוזין04/05/2018יש דברים שלגמרי לא קשורים כמו בכף הרגל או בברך,
כאב מקרין לירך לפעמים קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור אני לא רוצה ליצור רושם של בדיקות מיותרותאביאל30/04/2018
דוקטור בבקשה רק אם תוכל לענות לי בפעם האחרונה בצורה מסודרת אולי נוצר רושם שאני אוהב לרוץ בין בדיקות אבל לא כך אני רק רוצה לחיות את חיי.
כמובן שזה רק אינטרנט ואני מודה לך על המענה העניין זה פרח מהזיכרון שלי פשוט עכשיו הגיע התשובה.
האם הנפיחות הקלה שיש לי בבית השחי שלא כואבת.
כולל הממצא של הבלוטה 1.3 עם מרכז שומני.
זה לא משהו שמחייב בירור כי הסיפור נמצא אצלי כבר חודש
תודה על הסבלנות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מחייב עוד בירור. זו תשובה תקינה.
ד''ר דני רוזין30/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה בית שחי MRIאביאל30/04/2018
שלום פניתי לבדיקה MRI לאחר שיש לי נפיחות כחודש בבית השחי ללא כאב אני בחור בן 26 ללא מחלות רקע
-ביצעתי US בית שחי תקין ללא מצאים
-להלן תצאות MRI
בדיקת בלוטות כולל דיכוי שומן במישורים שונים כולל הזרקת גדוליניום
ממצאים:
מודגמת בלוטת בית שחי בקוטר 1.3 ס"מ עם מרכז שומני העוברת האדרה מינימלית אחרי הזרקת גדולניום ,כנראה בלוטה ריאקטיבית דרוש המשך מעקב סונוגרפי.
מודגמים אותות תקינים מלשד העצמות ומרקם השרירים.
מה זה אומר כי הנפיחות עדין קיימת אבל בלי כאב האם אני צריך ללכת לרופא שוב האם להילחץ?זה סרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא צריך כלום. הרושם הוא שאתה רץ אחרי בדיקות מיותרות,
ד''ר דני רוזין30/04/2018בלי להבין מה המשמעות שלהן, ומנסה להפחית חרדות לא מבוססות על ידי רפואה אינטרנטית.
אין שום דבר מדאיג בבדיקות שעשית, לדעתי ניתן לעצור כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר בדיקת שדטל30/04/2018
שלום, הייתי אתמול בבדיקת שד והכל היה תקין. מהיום בבוקר אני מרגישה "גולה" בבית שחי. האם יכול להיות שזה קשור לבדיקה? כאבי שרירים באיזור בגלל הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא קשור, בדיקה לא אמורה לגרום לכאב. סביר שיעבור כמו שבא
ד''ר דני רוזין30/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת כירורג לניתוח פריאנלירחלי29/04/2018
מחפשת כירורג שמבצע ניתוח פריאנלי להסרת אבצס בעצם הזנב. הבנתי כי לא כל מנתח כירורגי מבצע זאת ועל כן מחפשת מי שאכן מתמחה ו/או מבצע זאת
אשמח לקבלת שם/שמות איזור חיפה,תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא המקום להמלצות אישיות, אבל עקרונית צריכה כירורג פרוקטולוג
ד''ר דני רוזין29/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)