מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- MRI חזה או רכמות רכות צווארמאיר11/04/2018
ד"ר יקר מכיוון שענית לי במהירות רציתי לשאול שאלה אחרונה מכיוון שביצעתי US צוואר תקין ואני ניגש לMRI באופן פרטי ואחר כך מתכוון להילחם על החזר רציתי לשאול את דעתך בבקשה.
מכיון שהנפיחות וההרגשה הראשונית הלא נוחה הייתה בבית השחי ולאחר מכן לחזה ולכיוון הגרון.
האם יותר נכון לבקש צילום MRI לבית החזה ובית השחי..או רקמות רכות לצוואר...אני שואל מכיון שאני ניגש באון פרטי ולא יכול לבצע 2 צילומים מבחינה כלכלית..האם עדיף להתמד בנפיחות אזור החזה שחי או בגרון ששם יש לי מיחושים אבל עברתי US* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף לתת לרופא לבדוק ולהחליט אילו בדיקות נכון לעשות.
ד''ר דני רוזין11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יקר לא מצליח לקבל תשובהמאיר11/04/2018
דר אני לא מצליח לקבל תשובה והבנתי שפה זו כירוגיה אבל אולי בכול זאת לך התשובות...
האם שאני נשלח לבצע MRI בית חזה .
בית השחי שלי ומפרק הכתף יכללו בתמונה בפענוח ?אם הרופא כתב ששם יש לי בליטה אבל נתן MRI לבית החזה. או שזה לא יכלל בתמונה אני מפחד שהעניין יתפשפש בגלל טעות טכנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נכלל. אבל רצוי לכתוב את שאלת הבדיקה הספציפית בהזמנה שיתייחסו למה שצריך
ד''ר דני רוזין11/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש שומן או שעליי להלחץ?רוני10/04/2018
שלום דר',
אשמח אם תעזור לי להבין את תוצאות הא.ס שעשיתי.
מדובר בגוש קטן בצד שמאל של הישבן, גוש קשיח לטעמי.
תוצאות;
בתוך שכבת השומן הודגם תהליך היפראקואי בקוטר 11 מ"מ בתוכו הודגמו שני תהליכים היפואקואיים בקוטר 3 מ"מ כל אחד. בדופלר זרימות גם היקפיות.
אין חדירה לשכבת השריר
אודה מאוד לתשובתך, אני ממש מוטרדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות ממצא מהרבה סוגים, רובם המכריע שפירים. ניתן לעקוב קצת ולראות מה קורה עם זה ואולי יסוג.
ד''ר דני רוזין11/04/2018אם אין נסיגה כדאי כמובן שרופא יבדוק. לא נשמע מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש זרמים לכיון הלחי שליחי09/04/2018
האם זה ייתכן דוקטר שזו רק דלקת אבל שאני מרגיש זרמים לכיון הלחי שלי
ולכייון החזה
והכתף?
כמה זמן לתת לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגמרי לא ספציפי, יכול להיות משרירים, מעמוד שידרה, מוירוס...
ד''ר דני רוזין09/04/2018מציע לא להיכנס ללחץ מכל תחושה לא מוכרת, לחכות שבוע, ואם לא נרגע לפנות לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להירגע? שולל? מה הלאה?חי09/04/2018
שלום בעקבות בלוטה בבית השחי כמעט שבועיים עם תחושת כאב ולחץ בבית השחי בכתף ובצוואר ואני גבר בן 26 ללא מחלות רקע. פניתי למיון הורגש בליטה באקיסבלה מימין הוחלט על ספירת דם שיצאה תקינה. Hdl שיצא תקין. והיום בוצעה פרטי us אצל רדיולוגית ותיקה לאחר שיחה פנים מול פנים שהסברתי לה את הרגשתי בוצעה בדיקה והתוצאות ללא עדות לבלוטות לימפה מוגדלות בבית השחי..לא הודגם ממצא חריג אחר...בצוואר מימין ללא עדות לבלוטות לימפה מוגדלות..בלוטת המגן נראית תקינה:...שאלתי האם זה יכול להוריד מהפרק מחלות ממאירות שקשורות לבית השחי..ומה כן יכול להיות כיוון הברור לגבי לתחושת הצריבה וחוסר הנוחות שלי ובאופן כללי. אם אפשר יותר להירגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הבדיקה תקינה ברור שאפשר להרגע. אולי זה סתם דלקת בבלוטת זיעה או חלב
ד''ר דני רוזין09/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמרגישה לי זרמים?
חי09/04/2018האם זה ייתכן דוקטר שזו רק דלקת אבל שאני מרגיש זרמים לכיון הלחי שלי
ולכייון החזה
והכתף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר דני אשמח אם תוכל להענות לשאלותיישי08/04/2018
אני בן 26 ללא מחלות רקע אתמול הייתי במיון בשל הרגשה של נוחה ובליטה בבית השחי ימין,הרופא רשם חשד ללימפאדנופתיה באקסבלה מימין..לא ברור שאכן מדובר בבלוטת לימפה..מומלץ US
בדיקת LDH וספירת דם.
-ספירת דם עשיתי ויצאה תקינה.
-US אעשה מחר.
-מאוד מטריד אותי בדיקת LDH ביצעתי אותה באסותא..הם נתנו ערכים של 313-600 U/L ואני קיבלתי 318 אז שמחתי כי זה נמוך.....אבל פתאום שבדקתי באינטרנט אני רואה שכול מקום אחר נותן בכלל ערכים נמוכים מלכתחילה...האם הערכים שלי גבוהים זה מספר מחשיד ללימפומה?ובנוסף יש עוד בדיקה מומלצת מעבר לאולטרסונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ה-LDH תקין. צריך לראות איך זה נראה באולטרסאונד.
ד''ר דני רוזין09/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בינונית בבית שחישי07/04/2018
שי07/04/18 11:03
שלום אני גבר בן 26 ללא מחלות רקע גובה ומשקל ממוצעים לגילי..אני כבר חמישה ימים עם נפיחות בינונית בבית שחי ימין..רגישות למגע נמוכה כלומר צריך ללחוץ חזק בשביל להרגיש כאב...אני הרגשתי את שה לראשונה בשינה שהתהלכתי לצד ימין..האם זה תואם לסרטן ?יש מאפיינים לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבירו. נמוכה ביותר. כמובן שבלי בדיקת רופא קשה לאפיין במדוייק.
ד''ר דני רוזין07/04/2018אם אין נסיכה במהלך השבוע הקרוב גש לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההרגשה גם בכתף שאני יושב
שי07/04/2018ההרגשה גם בכתף בצד הלטרלי שאני בישיבה כמו לחץ..זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא. זה יכול להיות כתוצאה מטווח עצום של גורמים. בדיקת רופא יכולה לצמצם את האפשרויות
ד''ר דני רוזין07/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בדופן הבטן בהריוןקארין05/04/2018
היי
אני בהריון שבוע 29 פלוס
לפני ההריון סבלתי מערבים באזור הציע מצד ימין למטה ולאחר סיטי לאולטרסאונד התגלה בקע מפשעתי .
במהלך ההריון הייתי אצל הכירוג ששלח אותי לאולטרסאונד נוסף היית טענתי שהכאבים הם בגופם הבטן ולא באזור במפשעה. הדר אבחן שיש גם בקע קטן בטבור וזהו.
נכון לעכשיו מבחינתם זה בקע בטבור
ובמפשעה . ופה אני צריכה עזרה .. יצאתי לשמירת הריון היות והרפואה תעסוקתית עירונית לשעבר טענה שהיא מרגישה מחאות בדןפן הבטן בדיוק איפה שכואב לי והמליצה לי על קיסריה והמשך בירור .
נכון להיום מידי כמה ימים אני מרגישה שהבקע נתפס באזור הבטן מתחת לאופיר מצד ימין
הכאבים חזקים ומשחקים ורק לאחר לחיצה על האזור וחוסר תזוזה זה משתחרר.
אף רופא וגם לא גניקולוג מתרגשים ממה שאני אומרת וטוענים שאצטרך לבצע ניתוח לאחר הלידה
השאלה שלי היא כזו .
1 לא אובחנתי אלא אני הבחנתי את עצמי ליתר דיוק
ואני ממש בלחץ מהלידה ומפוחדת ליפול ביו הכיסאות .האם בשעת לחיצה במהלך הלידה יכול להיקרע הקבע ? האם שאהיה תחת השפעת הפידורל יש מצב שלא אדע והרגיש שבאמת משהו קורא בבטן ויכול מאןד להיות שכם הבקע יקלע?? לדעתך יש סיכון ?? אנמ כבר לא יודעת מה לעשות.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין סיכון, הלחץ מיותר לחלוטין. תמשיכי בהריון, תלדי ותיבדקי אחרי הלידה לקבלת החלטות
ד''ר דני רוזין05/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני בלוטות בכל אחד מהבית שחירוז04/04/2018
היי לפני כמה ימים התחילה לגדול לי הבלוטה בבית השחי היא הייתה אצלי בלידה הקודמת כרגע הורדתי את ההתקן יתכן שנכנסתי להריון לא יודעת המחזור שלי עוד לא איחר אבל יש לי שני בלוטות בכל אחד מהבית שחי שלי עכשיו יש לי כאבים של החיים לא יכולה להזיז את היד השאלה מה עושים ללכת לרופא לבדיקה מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כנראה רקמת שד עודפת בבית השחי, חסר כל משמעות אבל יכול להציק
ד''ר דני רוזין04/04/2018יכולה כמובן ללכת להיבדק אבל לא נשמע מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה/ גוש רך מתחת לבית השחי בבן 17דגנית01/04/2018
הבוקר הבן שלי בן 17 הרגיש גולה רכה/ גוש רך וזז מתחת לבית השחי מצד שמאל ועוד אחד קצת יותר למטה בצד. הגוש שקרוב לבית השחי כואב והשני לא. מה לעשות ומה זה יכול להיות??
תודה אמא מודאגת מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות מגוון דברים, כמו בלוטת לימפה, גוש שמוני, ציסטה עורית, בלוטת חלב או זיעה של העור
ד''ר דני רוזין04/04/2018אבל במרבית הגדולה של הממצאים הנ״ל מדובר בממצאים שפירים ולא מסוכנים שלרוב נסוגים לבד, אז רק צריך קצת לעקוב בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בטחול - מה זה אומר?אלמונית21/03/2018
ציסטה בטחול
גילו לאמא שלי
לפני 5 חודשים אולטרסאונד 6 ממ
היום שוב.
8 ממ
הלב שלי בוכה.
מה זה אומר?
זה גודל גדול זה אומר שיש משהו???
יכול להיות טעות במדידה
ממכשיר שונה ובודק שונה?????
בבקשה אשמח למשהו אופטימי .
לא מפסיקה לבכות מהבוקר
מה עכשיו צריך לעשות?
אשמח לכל מידע
אני ממש מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה ממש קטן וחסר משמעות, ציסטה בטחול זה שפיר ובגודל כזה רק עוקבים.
ד''ר דני רוזין21/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחול
קרן05/04/2018היי
לי בגיל 18 הוציאו את הטחול היות והייתה בתוכו מיטה ענקית .
היום אני בת 32 ואין בזה שום סיכון .
להתייעץ עם רופא ולבדוק שלא גדלה משמעותית .
לי מרגע הגילוי עד הניתוח היא שלשה את גודלה והורידו את כל הטיול בשיטה הלפרסקופית .
אין בעיה לחיות בלי טחול בטח בגיל מבוגר
לא לבכות כי בהחלט יש דברים גרועים יותר.
להתייעץ עם הכירוג
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ארטרוסקופיה בכתף לאחר קרערוני הרץ21/03/2018
שלום
לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בכתף לאחר קרע ניווני נרחב בסופראספינטוס.עד היום חאני ממשיך להתאמן בחדר כושר אבל בעצימות נמוכה.לאחרונה אני מרגיש כאב עמום ללא הגבלת תנועה באזור הניתוח..אשמח לחוות דעתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציע להתייעץ בפורום אורטופדיה
ד''ר דני רוזין21/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות וכאבי בטן כרונייםגולי20/03/2018
שלום דוקטור, בת 39 לאחר 5 ניתוחי בטן, 3 קיסריים, ניתוח להוצאת דסמואיד מקיסרי וניתוח חסימת מעיים לפני כשנתיים וחצי,
כיום סובלת מכאבי בטן כרוניים עקב ההידבקויות ותת חסימות,
רציתי לדעת איך ניתן לשפר את הכאבים? האם יש טיפול כלשהו?
דבר שני לגבי כושר, האם מותר לי לעשות פילאטיס?איזה ספורט יהיה טוב בשבילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר להפעיל את שרירי הבטן. לגבי הכאבים- אולי שינויי תזונה. אין פיתרון קסם.
ד''ר דני רוזין20/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע בחזה, האם זה מסוכן?אורי ש20/03/2018
יש לי שקע בחזה שבשבילי נראה מאוד עמוק, האם זה מסוכן? זה מצריך ניתוח?
לא מסוכן. בעיקר קוסמטי.
ד''ר דני רוזין20/03/2018ניתוח עושים אם יש שקע עמוק מאד שמפריע לריאות, או אם רוצים תיקון קוסמטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקד היפואקואי בלתי מוגדר בטחולrita14/03/2018
לפי אולטרסאונד בטן שעושו לילדה בת 8 בתוצאות הבדיקה רשום
הטחול- ציר אורך 8.6 ס"מ, מרקמו מעט בלתי אחיד, באספקט מדיאלי תחתון רושם למוקד היפואקואלי בלתי מוגדר בגודל 0.8 ס"מ טיבו אינו ברור.
מה זה אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כשלעצמו לא אומר הרבה, תלוי מה ההקשר ולמה הבדיקה בוצעה.
ד''ר דני רוזין17/03/2018זה רק אומר שיש ממצא שיכול להיות שפיר ובנאלי ושכיח (כמו איזו ציסטה) ושהאולטרסאונד לא ממש יכול לאפיין אותו.
לעתים פשוט עוקבים, לעתים יש מורך בבירור נוסף, ההקשר חשוב ורופא הילדים יחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)