מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער לתינוק בן שנהאיילת25/07/2009
שלום , בני עוד שבועיים חוגג את יום הולדתו השנה. לפני שבוע בערך התחילה לו נשירת שיער, בכמויות. יש לו הרבה שיער יחסית לבני גילו. האם דבר זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
הילה שקד26/07/2009הי איילת ,
אני לא יודעת להגיד לך ..ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים
יום נפלא ומזל טוב לקטנטן
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד26/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים...תמי23/07/2009
שלום רב,
שמי תמי ואני נמצאת כחצי שנה לאחר לידת בני. אציין כי הלידה הייתה קשה, לידת וואקום ונזקקתי
לתפרים רבים בעקבות קרעים.
לפני כחודשיים ניסינו לחזור ולקיים יחסי מין, אך לשווא, המקום כואב מאד, ואין אפשרות לחדירה.
מיותר לציין את התסכול שגורר אחריו נסיונות שלא צלחו.
מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני23/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכה אחרי לידהמיכל18/07/2009
אני חודש וחצי אחרי לידה רגילה וטבעית. מתי אני יכולה להכנס לבריכת השחיה הביתית שלנו? זו בריכה מתנפחת גדולה-בינונית שאנחנו מטפלים בה בכלור ובמשאבת סירקולציה. אני לא אהיה המשתמשת היחידה בבריכה - ילדינו הקטנים שוחים בה, וגם חבריהם. אשמח גם לדעת מתי אוכל להכנס עם בתי התינוקת בת חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לבריכה אחרי לידה
הילה שקד19/07/2009הי מיכל ,
קודם כל המון מזל טוב!
אני ממליצה להתייעץ עם מורים לשחיית תינוקות שמתמחים בעניין זה ...
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן לאחר לידהשירה17/07/2009
שלום רב,
ילדתי לפני כשבועיים וחצי,שאלתי היא האם הפס שיש לאורך הבטן נעלם לאחר הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס בבטן
חלי מוחני23/07/2009בדרך כלל הפס נעלם לאחר מס חודשים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כינים- מה עושים??אביבית16/07/2009
בגן של הגדול שלי תלו פתק שהכינה נחמה הגיעה לביקור ושיש לטפל בילדים. יווווו, מעולם לא התעסקתי בזה וכולי מתגרדת. איזה תכשיר הכי מומלץ לכינים בימינו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריזאלטס
רות17/07/2009זה התכשיר הכי יעיל אצלנו. הוא לא מכיל חומרי הדברה ומייבש את הכינים למוות. אמנם יש צורך בטיפול שני לאחר שבוע כי אינו קוטל את הביצים, אבל בהשוואה לתכשירים האחרים שלא היו יעילים במיוחד, זה התכשיר הכי טוב לנחמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידה...נורית14/07/2009
אני חודשיים וחצי אחרי לידה ועדיין לא קיבלתי מחזור, מה הסיבה? אני משתמשת בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה
הילה שקד14/07/2009הי נורית ,
קודם כל מזל טוב!
האם את מניקה ? אם כן זה טבעי לחלוטין שלא תקבלי וסת ...את יכולה גם לקבל כשהתינוק יהיה בן 5 חודשים , שנה ........
אם את לא מניקה , רוב הסיכויים שתקבלי ממש בקרוב תוך שבוע-שבועיים
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון אחרי לידהאורנה06/07/2009
שלום רב,
אני ואחותי היינו תמיד מאוד קרובות, החברות הכי טובות
לפני שארבעה חודשים היא ילדה תאומות ומאז משהו אצלה נעלם
היא בקושי יוצאת מהבית , מאוד נראה כמו דיכאון אחרי לידה
אנחנו מודאגים ולא יודעים מה אפשר לעשות לגבי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
הילה שקד07/07/2009הי אורנה ,
האם יש לה עזרה ? גידול תאומות זה עניין לא פשוט
המעבר בין העצמאות של לפני הלידה לאחר הלידה הוא אחד השינויים הרציניים ביותר שקיימים ולוקח זמן להתרגל לשינוי
הגידול עם תאומות דורש הרבה עזרה ...אם זה בכביסה , בארוחות , בניקוי הבית , בקצת זמן שינה איכותי לאם ..
אני ממליצה להיות עם אחותך כמה שיותר... ועזור לה לצאת קצת מהבית
אם את רואה שהיא אפאטית וכלום לא מעניין אותה גם לא הקטנטונות , תפני לבקשת עזרה בטיפת חלב ...
אני יכולה להמליץ בחום על לקיחת פרחי באך - עוזרים באופן מופלא אחרי לידה לשינוי של החיים ולקבלתם
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה איתה
אורנה07/07/2009אנחנו מנסים לעזור אבל היא שקועה בעצמה ולא ממש אומרת אם היא צריכה עזרה
לפעמים אני מתקשרת כדי להציע את עזרתי ולשאול אם זה בסדר שאבוא והיא פשוט עונה משהו קצר שנשמע כאילו היא לא באמת רוצה שנבוא
אני, בעלה וההורים שלנו תמיד שם בשביל לעזור לה אבל זה פשוט נראה כאילו אין לה שום חשק לעשות כלום
על טייס אוטומטי
זה מדאיג אותי מאוד
למה לפנות לטיפת חלב? האם יוכלו לעזור לה שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בוקר טוב!
לילך08/07/2009אני זוכרת שאחרי לידת בני הבכור גם אני לא תפקדתי בכלל (אז אני לא רוצה בכלל לחשוב איזה קשה זה עם תאומים!!)
בכל מקרה זה מעולה שאת שמה לב למצבה ועוקבת, יכול להיות שכדאי בעדינות לשוחח איתה על פגישה עם פסיכולוג. כי מצד אחד יכול להיות שבאמת "רק" קשה לה, אבל מאידך יכול להיות שהיא סובלת מדיכאון אחרי לידה ואז ממש לא כדאי להזניח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שאלה?
אורנה08/07/2009איך מטפלים בדיכאון אחרי לידה? מה הטיפול המקובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שיידוע לי
לילך09/07/2009הטיפול המקובל הוא פסיכולוגי ותרופתי או כל אחד בנפרד.
יש כדורים נגד דיכאון רק חשוב להזהר מאלו שיש להם עודף תופעות לוואי.
לתשומת לבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקח לתשומת ליבי
אורנה10/07/2009איך אני יכולה לדעת אילו תרופות יש תופעות לוואי ובאילו אין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב להתייעץ עם רופא.
לילך12/07/2009ככה גם היא תבדק ע"י מישהו מיקצועי.
בכל מקרה, ישנה תרופה שנקראת ויפאקס XR אני מציעה לך בחום לגשש עליה אצל הרופא שיתן לך מרשם.
מכל התרופות שאני מכירה היא בעלת הכי פחות תופעות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
אורנה14/07/2009בררתי והבנתי שגם רופא משפחה יכול לאבחן דיכאון
שוחחתי עם אחותי שהסכימה לגשת לרופא ולבדוק אם זה אכן המצב , כמובן אחרי הרבה מאוד שכנועים
נגשנו לרופא המשפחה וגילינו שזהו אכן דיכאון , הוא שוחח עימה ואחרי כל התהליך הוא רשם לה את התרופה 'ויפאקס' באמת
בנוסף המליץ לה לגשת לפסיכולוג שילווה אותה בתקופה הקרובה ויוכל להדריך אותה
לא קל לשמוע ולכן אני אצלה בנתיים עוזרת כמה שאני יכולה , מדברת איתה, עוזרת בבית כמה שאפשר
אני רק מקווה שהיא תצא מזה מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון לאחר לידה
הילה שקד14/07/2009הי אורנה ,
אני מבינה את הדאגה שלך ...אך אני לא ממליצה לקפוץ למסקנות ומכאן גם לתרופות ...
לאט ..לאט ...
אני כן חושבת שמישהו מוסמך צריך לשבת עם אחותך ולראות אותה ובטיפת חלב רואים אותה מכיוון שהיא מגיעה עם התינוקת ושם כדי להפנות את תשומת ליבם
יש כל מיני סוגים של דכדוך לאחר לידה שאפשר לפתור גם ללא תרופות
התייעצי עם צוות מקצועי \\
יום טוב ובהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי לידהשני06/07/2009
ילדתי לפני שבוע לידה ראשונה ורגילה (ללא אפידורל וללא תפרים) . יש לי כאבים כמו לחצים בחלק התחתון. האם זה נורמלי? האם יש לפנות לרופא? כיצד ניתן להרגיע את הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר לידה
הילה שקד07/07/2009הי שני ,
קודם כל מזל טוב !!
יכול להיות שהכאב שאת מתארת זה התכווצויות הרחם ...הרי הרחם צריכה לחזור לעצמה
איך הדימום שלך ? האם הוא עדיין רציני ?
בכל מקרה , תמיד עדיף להבדק על ידי רופא כדי להיות רגועות
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
שני07/07/2009קודם כל, תודה.
הדימום כבר כמעט פסק לגמרי.
כנראה שהכאב הוא עדיין כתוצאה מהלידה.
כיצד ניתן להקל על הכאב בדרך טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
הילה שקד14/07/2009הי שני ,
את מדברת על כאבים באגן או בנרתיק?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת שבוע וחציחלי06/07/2009
לפני שבוע וחצי ילדתי תינוקת מדהימה ומקסימה.
שמתי לב כי באזור הפטמות שלה יש נפיחות,מעין ,שדיים" קטנים.
האם זה נורמלי? אני מאוד מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
הילה שקד07/07/2009הי חלי ,
קודם כל המון מזל טוב !
טבעי לחלוטין , זה הורמונים שלך שעברו אליה במחזור הדם ....
אין לך מה לדאוג ...יעבור מהר
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי לידהיוליה03/07/2009
שלום! ילדתי את בני לפני 9.5 חודשים ורק בחודש שעבר קיבלתי מחזור. אני מגיל חודשיים שאבתי ועושה את זה עד היום (נשאר רק בשד אחת קצת חלב) המחזור שלי החודש מאחר כבר ב 4 ימים אך אני מרגישה כאבי בטן כאילו שעוד מעט יתחיל אבל הוא לא.... ( יחסי מין היו מגוננים) האם האיחור הזה נובע מכך שאולי הגוף עוד לא התאזן או יכול להיות שאני בכלל לא אקבל החודש - יתכן? היית לפני שבועיים בבדיקה שגרתית אצל הרופא והכל תקין. אשמח למענה והסברים - ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני05/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול אצבעות אחרי לידהציפור29/06/2009
שלום רב
אצבעות כף יד עדין רדומות ,הבנתי שזו תופעה שכיחה לנשים אחרי לידה.
אחרי בירור רפואי הפתרון המוצע הוא ניתוח.
לא מעונינת בכך אלו טיפולים אלטרנטיבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני30/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=43 id=link]רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי לידהדיקלה29/06/2009
שלום,אני 5 חודשיים אחרי לידה,עדין לא קיבלתי וסת,לא הנקתי בכלל,רק שאבתי חלב במשך שבועיים,ולאחר מכן נתתי תמ"ל,הייתי אצל רופא נשים,הוא בדק ואמר שהכל בסדר,האם צריך לדאוג,או שזה תופעה ידועה?
חלי מוחני30/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שקטבר29/06/2009
שלום רב,
רציתי לדעת האם זה נורמלי שבשעות הערב כשאני משאירה את בתי בת ה-3 חודשים עם אמי למשל כשיש אירוע בערב, הילדה לא רגועה, בוכה וחסרת שקט למרות שאכלה מבקבוק ולא רעבה, עד שאני מגיעה והיא נרגעת רק על השד.
יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה ונותנת תמ"ל רק כשאני נעדרת, מה שלא קורה הרבה.
האם זה נורמלי ומה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שקט
חלי מוחני30/06/2009בר מתוקה,
הבת שלך רגילה אלייך רוב שעות היום..רגילה לינוק ולהרגיש אותך.
נסי לתת לה תמ"ל גם כשאת נמצאת בסביבתה (כאשר משהוא אחר מאכיל אותה)
או כשאת לא נמצאת נסי להשאיר לה חלב שאוב שלך.
וכן.. זה נורמאלי לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקבוקיםבר28/06/2009
שלום רב,
האם ישנו מקום בו ניתן היום לקנות בקבוקים מזכוכית לתינוקות?
האם זה עוד קיים בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקבוקים
חלי מוחני30/06/2009עד כמה שידוע לי לא.
אבל יש בקבוקים עם שקיות חד פעמיות
(אם את מפחדת מהחומר בבקבוקי הפלסטיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרעים בלידהבר28/06/2009
תוכלו להסביר מה המשמעות של קרעים דרגה 2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני30/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)