מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמת תפרים אחרי לידהבתיה07/05/2009
ילדתי לפני שבוע וחצי התפרים (קרע דרגה 1) כבר לא כואבים אבל אני חוששת מצלקת שמן הסתם תקרע שוב בלידה הבאה...
איך לטפל באיזור כדי שלא תהיה צלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמת תפרים לאחר לידה
הילה שקד07/05/2009הי בתיה,
קודם כל המון מזל טוב! קרעים מדרגה 1 יתאחו לבד ובמהירות
אני ממליצה בחום לשים שמן לבנדר שהוא מצויין לאיחוי וריפוי רקמות
ובנוגע ללידה הבאה - בדרך כלל עושים עיסוי פרינאום ובמיוחד מעסים את אזור הצלקת .
שיהיה רק טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לבנדר
נועה30/05/2009האם השימוש בלבנדר הינו ישירות על התפרים או לחילופין על פד או דרך אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לבנדר
הילה שקד31/05/2009הי נועה ,
אפשר לשים ישירות על החתך שמן לבנדר או לחילופין על הפד....
שימי טיפה קטנה כדי שתראי איך את מגיבה , בעקרון שמן לבנדר הוא שמן שמותר לשים ישירות על הגוף
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהאתי15/04/2009
שלום וחג שמח
אני כבר חודש אחרי הלידה ולא מניקה
ועדיין לא נגמר לי המחזור לפני שבוע הוא ניהייה בצבע חום כמו של הסוף אבל הסוף לא מגיע..
מתי אמור להסתיים המחזור הזה?
ואחרי שזה יסתיים אני סופרת חודש ואז שוב מחזור רגיל כמו לפני ההריון או שיש שינוי?
שאלה נוספת לגבי פוריות מתי אני פורייה החודש הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה
הילה שקד19/04/2009הי אתי ,
מזל טוב !
בדרך כלל הדימום מסתיים לאחר כשבועיים אצל אישה שלא מניקה , אך יכול להמשך גם מספר שבועות , אבל אין חוקים ! איך את מרגישה חוץ מהדימום , האם יש לך חום , כאבים בבטן , ריח רע של הדימום
אני בטוחה שהכל בסדר , אבל בכל מקרה ממליצה ללכת לבדיקה השגרתית לאחר לידה אצל הגניקולוג
הוסת הבאה אמורה להגיע לאישה שלא מניקה בין 6-8 שבועות לאחר הלידה
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי אחרי הלידהאסיה29/03/2009
שלום רב
האם מותר לקיים מין אוראלי גבר לאישה, אחרי הלידה או שצריך לעבור פרק זמן מסויים
אני כמעט חודש אחרי הלידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי לאחר לידה
הילה שקד19/04/2009הי אסיה,
כדאי להימנע מביצוע מין אוראלי לאחר הלידה משתי סיבות , קודם כל למנוע דלקת בנרתיק וברחם, והשנייה,יש סיכון שהגבר ינשוף אוויר לנרתיק בזמן המין אוראלי וזה יכול להגיע לכלי הדם ברחם ולגרום לתופעה קשה הנקראת "Embolism air".
בעקרון כדאי להמתין בין 6-8 שבועות , וללכת לבדיקה אצל הרופא נשים
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר לאחר לידהטליה24/03/2009
שלום
ילדתי לפני חודשיים ומאז (התופעה החמירה בשלושת השבועות האחרונים) אני סובלת מהזעת יתר אשר באה לידי ביטוי הן בריח לא נעים וגם ברטיבות בעיקר מתחת לבית השחי.
האם זוהי תופעה נפוצה (הורמונים וכדומה)? כיצד ניתן לטפל בכך?
זה ממש מפריע לי מה גם שזה קורה בחורף והקיץ עוד לפנינו...
אשמח אם תוכלו לעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר אחרי לידה
אורנה אליה01/09/2014שלום וברכה,
גם אני סובלת מאוד מהזעה (כחודשיים אחרי לידה) אני מרגישה בעיקר טפטופי מים נוזלים ממני, בעיקר כאשר אני מתאמצת או מתרגשת. יכול להיות שזה קשור לבלוטת תריס לא מאוזנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר אחרי לידה - תגובה
ענבר אופק02/09/2014לאחר לידה הגוף משופע בהורמונים שלעיתים באים לידי ביטוי בדרך זאת
שימי לב לזמנים שבהם את מזיעה ונסי לראות אם תהליך של הכנה לקראת הרגע משנה משהו..כמו כן ממליצה תמיד להיבדק! בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה
חלי מוחני25/03/2009שלום,
הגוף שלנו פועל בדרכים שונות בהריון ולאחר לידה.
יכול להיות שהגוף שלך ספח המון נוזלים במהלך ההריון, לא כתבת עם עלית הרבה במשקל בזמן ההריון אם את מניקה וכו'.
בכל מקרה, הזעה עוזרת לגוף לקרר את עצמו ולהוציא רעלים מהגוף - כך שהגוף שלך בעצם עושה פעולות "לטובתו".
לא נראה לי שיש לך מה לדאוג אבל אם זה ממש מפריע לך נסי לבדוק אצל רופא המשפחה.
לדעתי אין מה לעשות חוץ מלחכות שהגוף שלך יחזור למצב ה"טיבעי" שלו.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליק- הצילו!!!!!!!אילת24/03/2009
בני בן שלושה חודשים וקצת, וסובל מאוד מאוד מכאבי בטן כתוצאה מקוליק. היינו בטוחים שהתופעה תחלוף עד גיל 3 חודשים, אך למרבה הפתעתינו וצערינו- בימים האחרונים חלה החמרה והוא סובל במשך כל שעות היום והלילה מהתפתלויות, צרחות וגזים קשים. הדבר היחיד שעוזר לו להיות שקט למשך של שעה כל פעם- הוא אם אני מניקה אותו בזמן התכווצות. האם זה מומלץ? או שבכך אני יוצרת מעין "מעגל קסמים" שהמזון שמרגיע אותו הוא גם מה שגורם לו לכאב??? האם אני מאכילה אותו יותר מידי? (כל שעתיים-שעה וחצי יש התקף), ומתי זה יעבור כבר??? האם יש אפשרות שהגזים ימשיכו גם אחרי 4 חודשים? (לא עלינו...) תודה על תגובתכם, אמא נואשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליק
הילה שקד24/03/2009הי אילת,
ממליצה בחום לשתות תה שומר (זה עובר בחלב ומרגיע את הבטן של הקטנטן) או תה קמומיל , כמו כן שימי לב למה שאת אוכלת , יש תינוקות שרגישים מאד למוצרי חלב , לתירס , קפה , קקאו וכו ...ממליצה לעשות ניסוי וטעיה ולראות .
עיסוי בבטן של הקטנטן כל יום עם שמן שקדים +שמן קמומיל יכול גם לעזור, קפיצה על כדור ואם הוא נרגע שהוא יונק , אז שינק . אני לא יודעת להגיד האם זהו מעגל קסמים .
אוטוטו זה יעבור ..שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי לידהורד17/03/2009
שלום לפני 6 ימים עברתי ניתוח קיסרי ועדיין יש לי דימומים (אומנם לא חזקים) אך מלויים ברקישי דם במיוחד לאחר כל הנקה האם זה בסדר ? מתי קרישי הדם אמורים לעבור ? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה
חלי מוחני17/03/2009ורד שלום,
מזל טוב!
זה בסדר שאת עדיין מדממת , בהנקה הרחם מתכווצת ולכן את מרגישה שהדימום גובר בהנקה וזה נראה לי תקין לגמרי.
תוך מס ימים את אמורה להרגיש הקלה בדימום - בכל מקרה גשי לבדיקה או שוחחי עם הרופא נשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר לידה
הילה שקד17/03/2009הי ורד,
מזל טוב!
בהמשך למה שחני ענתה אני רוצה שתדעי שבדרך כלל אצל נשים מניקות הדימום ארוך מהרגיל ויכול להיות גם מצב שהדימום ייפסק ליום-יומיים ופתאום יחזור שוב.
כל עוד את מרגישה טוב והדימום המסיבי לא נמשך יותר מ-10 ימים עד שבועיים , אין כאבים ברום הבטן ואין ללוכיה (הדימום) ריח מסריח , אין לך חום אז זה בסדר.
בכל מקרה תעקבי אחרי הלוכיה ..
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה :)
ורד17/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים 7 שבועות אחרי הלידהשירלי15/03/2009
הי, אני אחרי לידה שניה - לידה רגילה עם אפידורל שהסתיימה בואקום שהצריכה חתך ותפרים. 7 שבועות עברו ועדיין אני מדממת, אמנם חלש, פעם כן פעם לא אבל התחושה באיזור היא רטיבות מתמדת האם זהו מצב תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
הילה שקד15/03/2009הי שירלי,
מזל טוב!
האם את מניקה? אם כן זה טבעי והגיוני לחלוטין .
בכל מקרה ממליצה ללכת לבדיקת מעקב אצל רופא לאחר הלידה כדי שיבדוק אותך .
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווציי רחם אחרי לידה. אילו משככים?אודליה14/03/2009
שלום, אני אחרי לידה שניה (בערך לפני 50 שעות) וכיווציי הרחם מכאיבים עד מאד. איזה משכך כאבים אוכל לקחת, בהתבסס על העובדה כי אני מיניקה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
הילה שקד15/03/2009הי אודליה ,
המון מזל טוב!
את יכולה לקחת אקמול ....וממליצה בחום על כרית חמה על הבטן , יעזור מאד להתכווצויות הרחם .
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהאלינה13/03/2009
שלום אני כמעט 3 חודשים אחרי לידה ואני לא מניקה ולא הנקתי ועדיין לא קיבלתי מחזור ולא קיימתי יחסי מין עדיין ולא הלכתי עדיין לרופא אחרי לידה האם זה בסדר ? תוך כמה זמן אמורים לקבל מחזור כאשר לא מניקים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה
הילה שקד13/03/2009הי אלינה ,
קודם כל מזל טוב!
בעקרון לאחר לידה הוסת מגיעה בין 6-8 שבועות לנשים שאינן מניקות
אני אפנה את השאלה לרופאים .
שיהיה לכם שבת שלום
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד13/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה אצל נשים לאחר לידהטליה09/03/2009
שלום אני חולת אפילפסיה וילדתי לפני חודש. סוג האפילפסיה שיש לי הוא יחסית קל והיה לי התקף פרכוסי מלא אחד בלבד במהלך 10 שנים. מאז אני נוטלת תרופות גם במינון נמוך יחסית. לאחר הלידה עבר עלי חודש אינטנסיבי שכלל מחסור בשינה (שינה לא סדירה ועייפות) תזונתי היתה לקויה והייתי די פעילה בבית. כתוצאה מהנ"ל לפני שבועיים היו לי שני התקפים מלאים באותו יום ואושפזתי. נאמר לי ע"י הנוירולוג כי עלי לישון לפחות 7 שעות שינה רצופות ביממה. הדבר מקשה עלי ועל בעלי שכן נאלצנו להוציא את העריסה מהחדר ,העברנו אותה לסלון ומאז אנו ישנים במשמרות . אשמח לקבל עצה כיצד נשים עם בעיה כמו שלי מתמודדות עם העניין שכן הדבר פוגע באיכות חיינו באופן משמעותי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם אפילפסיה לאחר לידה
הילה שקד13/03/2009הי טל,
מזל טוב!
מקווה שנשים שהתחושה מוכרת יענו לך ובכל מקרה הייתי מפנהאת השאלה לפורום של אפילפסיה
רוב הסיכויים שיש שם נשים שחוות את מה שאת חווה.
שבת שלום
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעסה לתינוק קטןיהודה09/03/2009
שלום. איך אפשר להיות בטוח שהמעסה לתינוק שלי היא באמת טובהף, ולא אחת שתלחץ חזק מדי ותשבור לו עצם חו"ח? אני יודע שאפשר לשאול ולהתעניין מאנשים אחרים, אבל בכל זאת- יש איזו תעודה או "הוכחה" שהיא באמת טובה, או שצריך לסמוך על האינטאיציות שלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לתינוקות
הילה שקד09/03/2009הי,
חסרים קצת פרטים כמו איזה סוג של עיסוי אתה לוקח את הבן שלך
אבל בכל מקרה סמוך על האינטואיציה , תשאל ותברר על סוג הטיפול שהקטנטן עובר ,מזההטיפול הזה , על מה הוא עובד וכו.... דבר עם אנשים אחרים ועם מעסים שונים .
אם אתה מתכוון לעיסוי תינוקות רגיל - אתה אמור לעשות את העיסוי והעיסוי הוא בעדינות.
חג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה והנקהאפרת04/03/2009
האם אפשרי להניק הנקה חלקית ולצרוך כדורי הרגעה אסיבל ? או שעליי להפסיק את ההנקה לגמרי? אני חוששת שלא אזיק לתינוק כמובן, אשמח לתשובה מהירה. תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהנקה
הילה שקד05/03/2009הי אפרת,
את צריכה להתקשר אל המרכז הטרטולוגי ולשאול אותם או לחילופין להתייעץ עם הרופא שלך,
יום טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני05/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידה - כבר 8 חוד'אלונה21/02/2009
שלום, ילדתי לפני 8 חודשים ואני מניקה הנקה מלאה (גם בלילות), מייד לאחר הלידה היה דימום חזק שנימשך כמעט 6 שבועות ומאז בעצם לא דיממתי בכלל אפילו לא מחזור אחד. האם יש סיבה לדאגה? אני יודעת שיש קשר בין אי קבלת המחזור להנקה ובגלל שסבלתי מאנדומיטריוזיס לפני ההריון (הריון ספונטני) אמר לי הרופא שההנקה דווקא תעזור לשמור שהאנדו לא יופיע שוב (כל עוד אני מניקה מלא כמובן). אני מאוד רוצה להרות שוב אבל בגלל שאין לי דימום אני לא יודעת אם אני מבייצת עכשיו ומתי יש ביוץ. איך אני יכולה לדעת בכל זאת מתי יש ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד22/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מגבר מתעניין!אלון19/02/2009
שלום. ברצוני לדעת האם כאשר מתבצעת לידה טבעית ובעקבותיה נוצר קרע בנרתיק התפרים שהרופא מניח משאירים צלקת? והם הקרע משפיע על האישה מבחינת תיפקוד מיני? לתשובתכם אודה. אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני19/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהשרית16/02/2009
שלום.איך אפשר להעלים את סימני המתיחה לאחר לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
הילה שקד17/02/2009הי שרית,
ממה שאני יודעת לא ניתן להעלים סימני מתיחה אך מה שכן הם לאט לאט מתבהרים אך לא נעלמים.
אולי שווה להפנות את השאלה לרפואה הטבעית , אולי יהיו להם טיפים שווים במיוחד.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספתי תמונה של לפני ואחרי טיפול בר
ברי21/06/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטפל בסימני מתיחה ברולר מחטים
ברי18/06/2009כפי שכתבתי בהודעות ושאלות נוספות זה הטיפול המומלץ כיום. תוכלי לקרוא עוד ולראות תמונות לפני ואחרי אם תקלידי רולר מחטים בגוגל (או דרמה רולר). בברכה, ד"ר רוני חשמונאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)