מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהלילך30/09/2009
אני מודה ומתוודה שאני לא מרגישה צורך עז להניק, מרגישה שזה לא אני ואני לא מתחברת לזה ואם יש מטרנה אז למה לא?
בכלל מאז הלידה עברו כבר יותר מחודשיים ואני לא מצליחה לחזור למסלול אני כל הזמן תשושה ואין לי אנרגיות לעשות כלום!! כל היום רוצה לישון ואין לי תאבון בכלל.
האם זה משהו שכל אמא עוברת או שאולי מדובר פה בדיכאון אחרי לידה? איך אפשר לדעת?
(אגב, יכול להיות שזה שאני לא מתחברת להנקה זה חלק מהדיכאון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
הילה שקד30/09/2009הי לילך ,
המצב הרגשי שלנו משתנה לאחר הלידה .
איך את מרגישה ביחס לתינוקת ? האם זאת רק עייפות או שאין לך כוח גם לטיפול בקטנטונת
איך היתה הלידה שלך ? האם יש לך עזרה בבית?
חסר אינפורמציה בשביל ל השלים את הסיפור..ממליצה להתייעץ עם טיפת חלב או אשת מקצוע
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
טלי14/10/2009יכול להיות שזה דיכאון אחרי לידה, יכול להיות שזה רק תופעה מוכרת שעוברת
בכל מקרה, עלייך לבדוק זאת אצל איש מקצוע שמיומן לזהות דיכאון
בכל מקרה מפתח לשיפור במצב הוא הטיפול הראשוני.
אם זה באמת דיכאון חשוב לטפל בו כמה שיותר מוקדם , אל תזניחי את עצמך
גם החשק להניק יכול להיות קשור לזה ויכול להיות שעם הטיפול הנכון החשק יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידה
טל18/10/2009בדיכאון אחרי לידה מטפלים כמו בדיכאון רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת ומגיבה
לילך18/10/2009טוב, אז באמת דאגתי לפנות לאשת מיקצוע ולדבר איתה על הכל והיא הפנתה אותי לפסיכיאטר שהחליט שכדאי שאתחיל טיפול תרופתי של ויפאקס XR (הבנתי שזה לכל דיכאון) ונראה איך הולך מפה..
מקווה שזה רק ישתפר, ובכל מקרה העובדה שאני מטפלת בעצמי גורמת לי להרגיש יותר טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת ומגיבה
הילה שקד19/10/2009שיהיה בהצלחה !!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכייםאתי30/09/2009
שלום רב
אני 3 חודשים אחרי לידה ,הלידה היתה טבעית עם אפידורל בחודש האחרון כןאבות לי הברכיים מאוד כשאני מתיישבת וכשאני קמה,לפני הלידה לא סבלתי מכאבי ברכיים אני עושה הליכות כל יום וזה לא עוזר,האם זה חלק מהלידה או שזה קשור למשהו אחר?
תודה אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
הילה שקד30/09/2009הי אתי ,
ממליצה להבדק על ידי רופא .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושאלה נוספתפאני29/09/2009
בעודו סובל מגזים הוא מחפש ללא מנוח את השד.
האם זה נכון להניק אותו בעודו מתפתל מגזים?
כיצד ניתן להרגיעו ובאיזו מרווח יהיה נכון יותר להאכילו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
הילה שקד29/09/2009היניקה עוזרת לו לשחרור של גזים ולכן מומלץ להניק אותו
תנסי גם לקפוץ יחד איתו על כדור פיזיו , עיסוי בבטן
מבחינת הנקה -לפי דרישה !! תינוק לא יונק יותר ממה שהוא צריך , אין האכלת יתר בהנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות לאחר לידהפאני29/09/2009
שלום רב,
ילדתי לפני 11 יום ויש לי מס' שאלות:
1. בני ניזון מהנקה במשך היום והלילה ונתינת תחליף פעם בלילה.
האם יתכן שכבר בשלב זה הוא סובל מגזים? ישנן שעות בהן הוא לא רגון ומתכווץ עם גופו ללא מנוח.
2. האם ישנו תכשיר כלשהוא אשר הוכח כיעיל להקלה עם גזים?
3. האם נכון הדבר שפלפל אדום (גמבה) שאני אוכלת מגביר יכול להגביר אצלו גזים?
אודה מאוד לתשובה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות לאחר לידה
הילה שקד29/09/2009הי פאני ,
גזים בדרך כלל מתחילים מגיל שבועים , אך אין לזה חוקים וזה קשור למערכת העיכול החדשה של התינוק.
יש קשר בין מאכלים שהאם צורכת לבין רגישות לתינוק...תעשי ניסוי וטעיה ותבדקי .
קחי בחשבון שיכול להיות שהתחליף גם גורם לו לגזים - רגישות לחלב פרה .
ממליצה בחום לשתות תה שומר/קמומיל וכמו כן לשרון קוצר מברא יש תכשירים מצויינים שהאם לוקחת שעוברים בחלב ומקלים על התינוק.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהמיכל24/09/2009
היי,
ילדתי לפני חודשיים ושלושה שבועות ואכן קיבלתי מחזור לפני 3 שבועות,הבעיה היא שהדימום עדיין ממשיך,לא בכמות שהיה בשבוע הראשון אך עדיין יש דימום.
האם המצב תקין?
כמה זמן לכל היותר צריך להמישך מחזור ראשון של אישה לאחר לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה
הילה שקד26/09/2009הי מיכל ,
ממליצה להבדק על ידי רופא נשים או להתייעץ .
גמר חתימה טובה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאה עם תינוקת בת שבועייםערן20/09/2009
היי
רציתי לדעת האם זה בסדר לצאת לטייל במרכזי קניות עם תינוקת בת שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה עם תינוקת בת שבועיים
הילה שקד21/09/2009הי ערן ,
אני חושבת שאין בזה חוקים אלא באיך שההורים מרגישים ... מה שכן כדאי לקחת בחשבון שהחודש הראשון הוא קריטי מבחינת בריאות התינוקת , מכיוון שתינוק מתחת לגיל חודש יש לו חום אז הפרוצדורה היא לא פשוטה בבתי החולים ועושים בדיקות חודרניות .
להמלצתי - עדיך שלא , אבל אם כן אז עדיף במנשא ולא בעגלה .
שנה נפלאה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי קיסריליה16/09/2009
שלום, אני חודשיים אחרי ניתוח קיסרי. הייתי אצל הרופאה בבדיקה אחרי לידה והכל תקין.
השאלה שלי היא מתי אני אמורה לקבל מחזור?
הנקתי רק חודש ראשון ואז הפסקתי, חשבתי שאני אקבל אחרי שאפסיק להניק אבל אני עדיין מחכה.
אשמח לתשובה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי קיסרי
הילה שקד17/09/2009הי ליה,
מזל טוב !
את תקבלי את המחזור בקרוב , מכיון שהנקת יש עיכוב ובכל מקרה מקבלים את הוסת הראשונה לאחר לידה אישה שלא מניקה בין 6-8 שבועות .
יום מצויין וחג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דכאון לאחר לידה ?איה12/09/2009
ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על העבודה שלי.... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות. האם יתכן שמדובר בדכאון לאחר לידה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חלי מוחני13/09/2009איה יקרה,
הגוף שלך עבר הריון, עבר ניתוח, שינויים בחיים, את קמה בלילה ערה ועובדת כל היום בעצם, הגוף שלך עבר "טראומה" ואת לא נותנת לו להתאושש!
מניסיון הגדול שלי כשלא נותנים לגוף להתאושש הוא יקח לו את הזמן אם את רוצה ואם לא.
הכוונה לזה שבסופו של דבר את תמצאי את עצמך במיטה בכל מקרה. לכן אני מציעה לך לנוח לאכול טוב וכן לבקש עזרה - תאמיני זה לא הולך ונהיה יותר קל!
קחי את הזמן שלך לנוח לאכול טוב ולישון טוב אפילו לתפוס שינה בשעות הצהריים כשהתינוק שלך ישן.
זה לא נראה שאת סובלת כל כך מדיכאון אבל תמשיכי מעקב ובדיקות אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת בזמן הנקהגלית10/09/2009
אני שישה שבועות לאחר לידה רגילה . מניקה הנקה מלאה ץ דימומים לאחר מחזור הופסקו לאחר 3 שבועות . החל להופיע דימום טרי עם כאבי בטן וגב כמו בזמן ווסת. האם ייתכן כי מדובר בווסת? האם יש השפעה על ההנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני13/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי לידהמתנה10/09/2009
שלום רב,
אני שבועיים וחצי אחרי לידה(עדיין מדממת) ואני ובעלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים. האם יש סיכוי להיכנס להריון? אם כן, האם יש מניעה ליטול את גלולת "היום שאחרי"?(יש לציין כי אני מניקה באופן מלא). בנוסף, אני מאוד מודאגת (רק חבל שלאחר מעשה...) וחוששת מזיהום שעלול להיווצר כתוצאה מכך...
אודה מאוד על תגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני13/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שרירי הבטןבר08/09/2009
שלום רב,
ברצוני לדעת איך ניתן לדעת האם קיימת היפרדות של שרירי הבטן בעקבות היריון?
ר' משפחה בדקה את הבטן חיצונית ואמרה שאין היפרדות של שריר אלא של רקמות החיבור", מה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני08/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהאור*02/09/2009
שלום,
ילדתי לפני 4 חודשים בקירוב.
הלידה היתה בניתוח קיסרי.
ההתאוששות היתה בסדר וגם התפרים.
מה שהשתנה מאוד זה המחזור.
לפני הלידה המחזור שלי היה סביר ביותר 3-4 ימים עם דימום רגיל וטבעי.
כעת לאחר הלידה המחזור מגיע עם כאבי חזקים מאוד וגם דימומים חזקים מאוד עד כדי כך שאני מתלכלכת כל שנייה וצריכה להיות בשירותים פעמיים בשעה.
האם יש קשר ללידה בניתוח קיסרי? האם אני צריכה לבדוק את זה?
אני מאוד מודאגת מזה ולא מבינה למה השינוי הזה...
אודה למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה
הילה שקד06/09/2009הי אור,
ממליצה להתייעץ עם רופא/ה נשים
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד06/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת וקרישי דם ברחם לאחר קיסרי-דחוףליהיא31/08/2009
היי אני כשלושה שבועות לאחר ניתוח קיסרי והייתי אצל הרופא בעקבות כאבים בבטן התחתונה בעיקר מימין הוא אמר כי עדיין יש דימום ,בצקת והרבה קרישי דם בצד הזה.
מרגע הניתוח לא היה לי כלל דימום והרופאים בבית החולים אמרו שכנראה ניקו טוב את הרחם ולכן אני לא מדממת. מה עליי לעשות הכאבים בלתי נסבלים ואני חוששת מהמצב
מה כל זה אומר מבחינת טיפול כי הוא אמר שעליי לעשות אולטרסאונד פעם בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד06/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת וקרישי דם ברחם לאחר קיסרי-דחוף
הילה שקד06/09/2009הי ליהיא ,
קודם כל המון מזל טוב !! מאחלת לך שתרגישי טוב , אך לצערי אין לי תשובות בעניין
העברתי את השאלה לפורום רפואת נשים
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקהמאיה30/08/2009
שלום,
ב8/8/09 הפסקתי לחלוטין להניק את בני בן 7 חודשים
בשני הצדדים של החזה השתנה הטעם וחלב ניראה כמו מים עם אבנית
ומלוחים כל שבועיים אני ובעלי מנסים שוב להיכנס להריון ובכל אחרי שבועיים אני עושה בדיקה בבית ויוצא שללי.
אני עדיין ללא ווסת מאז הלידה.
מהאם הסיכויים שלי להרות ואחרי כמה זמן ממולץ לבדוק עם יש או אין הריון
עם בדקתי אחרי שבועיים זה מספיק או שצריך יותר זמן
איך יודעים גם מתי יש ביוץ האם הגיוני שיהיה לי ביוץ כרגע ואחרי כמה זמן מקבלים ווסת אחרי הפסקת הנקה
תודה מראש,
מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
מאיה31/08/2009מחכה לשאלתי על הפסקת הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת הנקה
הילה שקד06/09/2009הי מאיה ,
מצטערת על האיחור בתשובה !
סבלנות יקרה ....המחזור יגיע בקרוב מאד ויהיה הרבה יותר פשוט ....
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשותרודה27/08/2009
הי
ילדתי לפני 25 ימים לידה טבעית עם כמה תפרים אבל ללא חתך...
אחרי 22 יום קיימתי יחסי מין מלאים עם בעלי כי הדימום הפסיק 3 ימים וחשבתי שזהו ... ועכשיו אני מדממת
מה עליי לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עלי לעשות
הילה שקד30/08/2009הי רודה,
מזל טוב!
אני לא כל כך מבינה את השאלה ... האם את מניקה? אם כן הדימום יכול לחזור
אשמח ליותר הכוונה בשאלה.
יום מצויין
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)