מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווסת לאחל לידהיוליה16/02/2009
אני אחרי לידה מזה 5 חודשים ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה תקין ואם כן אז מתי אפשר לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה
חלי מוחני16/02/2009נטלי יקרה, לא כתבת אם את מניקה - וסביר להניח שכן..
בכל מקרה זה נתון חשוב - במידה ואת אכן מניקה, זהו זמן סביר ומשתנה מאישה לאישה ומהנקה להנקה.
ז"א יש נשים שעד שהן לא מסיימות להניק הן לא מקבלות את המחזור ושי נשים שאחרי מס חושדים מקבלות.
וזה לא אומר שאת לא יכולה להכנס להריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן חודש לא נרדםמ.א.י15/02/2009
הי אולי למישהו יש הצעה מה לעשות. יותם בננו בן החודש , לא מסוגל להירדם לא על היידים וגם עם מרדימים אותו במעבר לעריסה הוא מתעורר (אפילו עם חיכינו שישן מספיק זמן), במידה ומצליחם איך שהוא להעביר אותו לעריסה מתעורר כעבור 20 דקות. לסיכום: הדרך היחידיה שהוא יכול לישון לאורך זמן זה אצלנו במיטה או על הידיים. זה אומר כול היום להחזיק אותו אחרת הוא בוכה. ועד שאנחנו לא הולכים לישון (אז הוא ישן איתנו במיטה) הוא לא הולך לישון. ניסינו: 1. להרדים אותו על היידים ולשים בעריסה- (מתעורר במעבר). 2. לתת לו לבכות -בוכה (צרחות ) במשך 20 דקות עד שעה וחצי ואז אולי נרדם. 3. הרדמה עם כדור פיזיו , מוצץ ולנענע את העריסה לא עוזר כלום!! השאלה: אולי זה מוקדם מדי ללמד אותו להרדם? אולי כדאי להפסיק לנסות ולהתחיל שוב עוד חודשיים? לחילופין פשוט לתת לו לבכות? הצעה אחרת? מאוד לא נוח לנו המצב הנוכחי. תודה מ.א.י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הרדמות
הילה שקד15/02/2009הי ,
לכל ילד יש טמפרמנט משלו ..יש ילדים שקשה להם להרדם לבד (מפחיד אותם , הם מרגישים בודדים ) תחשבי איפה הקטנטן הזה היה 9 חודשים , באיזו חממה .
אני אישית לא דוגלת בלתת לילד לבכות , אלא ללכת איתו ...לזרום עם הרצונות שלו
אני מבטיחה לך שלא כל החיים הוא ירצה לישון איתך .
טיפ קטן - מנשא זה רעיון גאוני שגם נותן לך ידיים פנויות וגם הקטנטן מרגיש בטוח , נינוח וישן הכי טוב.
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסירו דאגה מליבכם, וגלו סבלנות
מיכל15/02/2009ראשית כל, מזל טוב להורים הטריים. אני אמא לבת 9 חודשים, ועד היום יש לה קשיים בהירדמות, אני מניקה אותה עדיין. בכל אופן, בתחילת דרכנו ,בקושי ישנה, תמיד היו שואלים אותי איך עוברים הלילות ותמיד עניתי כמו בימים, ללא שינה. אך בכל שלב, נתתי לה מענה לבכי או לאי נוחות שלה, וזאת בשל העובדה כי "מאבקים" לשנות את המצב, אינם אלא אנרגיה מיותרת לחלוטין, כי בסופו של דבר הם מוצאים דרך לישון. הכי הכי חשוב להקרין רוגע שלווה ולתת לו לישון איפה שנוח לו. ומניסיון בעבודה מול תינוקות וילדים וכן מקרבה משפחתית, ילדים בסופו של דבר רוצים את הפינה שלהם, ללא קושי כלל. אז, הסירו דאגה מליבכם, תהנו מכל רגע, תגלו סבלנות...בסוף זה משתלם. חשוב גם, שיתוף פעולה. בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יונק?
נועה16/02/2009לפעמים יש משמעות רבה לתזונה שלו. זאת אומרת, לפעמים הבעיה יכולה לנבוע מהנושא הזה. לנו זה קרה ולקח הרבה הרבה דמעות ובכי ולילות לבנים עד שעלינו על הבעיה. אני בכל מקרה ממליצה דבר ראשון כמובן לבקר אצל רופא כדי לשלול בעיות פיזיות, ומשם להתקדם. הכי חשוב להתחבר לתחושות שלכם כהורים. יש דברים מאוד מצחיקים שהורים המציאו כדי שהילדים שלהם ירדמו בלילה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת זכויות אישה לאחר לידהמיכל06/02/2009
שלום לכולן, אני פונה אליכן נשים לאחר לידה כאמא לתינוקת בת תשעה חודשים, בבקשה להצטרף אליי להכנת עצומה למען הרחבת זכויות אישה בהריון ולאחר לידה, אשר אינן מספקות ואינן נותנות מענה מלא, למען החיים החדשים שאנו מביאות לעולם. כמו למשל: 40 שעות לבדיקות במהלך ההריון - לא מספיק, 3 חודשים חופשת לידה - מגוחך לחלוטין. שמירת הריון - ישנם מצבים שאינם מוגדרים כקריטיים אך אכן הם קריטיים. מענק לידה - בושה וחרפה. עלות בדיקות במהלך ההריון - עושקים אותנו לאור יום.
גיל אישה בהריון המקבלת זכות לקבלת הטבות במהלך ההריון.
ניתן לפנות להודעה זו בכל עת...
לפרטים נוספים בהמשך....
הלוואי ונוכל אנו הנשים, הכח הנשי לשנות את החוקים ה"יבשים" תרתי משמע.
אשמח לקבל תגובות ולהניע דברים.
מגיע לנו יותר.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה
הילה שקד06/02/2009מיכל,
קבלי את ברכתי .
מה צריך לעשות?
לילה טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה: בשמחה..אעדכן אותך בקרוב
מיכל08/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לחזור להניקליטל04/02/2009
אני חודשיים וקצת אחרי לידה ולפני כחודש הפסקתי להניק ועכשיו אני מאוד מתחרטת וזה נורא חסר לי.חשוב לציין שהפסקתי כי הילדה היתה רוצה לינוק בתדירות גבוהה ולא היתה מראה תחושות שובע.רציתי לדעת אם יש דרך לגרום לחלב לחזורולהיווצר בכמות שתספיק לילדה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
הילה שקד04/02/2009הי ליטל,
חודש זה הרבה זמן אך הכרתי נשים שהצליחו להניק גם אחרי תקופה ארוכה שכזאת.
ממליצה לך לפנות למדריכה/יועצת הנקה מאזור מגורייך.
אם תרצי המלצות על מדריכות/יועצות - בשמחה!
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
חלי מוחני04/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא תינוקותאש27/01/2009
יש הטוענים שתינוקות המורגלים למנשא נהיים תינוקות הדורשים ידיים ולפיכך מפונקים יותר. האם יש ממש באמירה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשא ופינוק
הילה שקד27/01/2009הי אש,
אני ממש לא מאמינה בסיסמאות האלה ואני לא חושבת שתינוקות הם מפונקים לפחות עד גיל מסויים שאז הם כבר פעוטות .
בכל מקרה הרצון להיות על הידיים(זה לא פינוק) כל כך מובן לי מכיוון שמהמקום שממנו הם באו (הרחם)הם הרגישו כל כך מוגנים ומחובקים ופתאום היציאה לעולם והשכיבה בעריסה גורמת להם להרגשה של בדידות
המנשא הוא אחלה של פתרון כדי שגם התינוק ירגיש את האמא ויהיה בטוח יותר ורגוע וגם האימא יכולה להיות עם ידיים משוחררות.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה באצבעות הידיים לאחר אפידורלשרון23/01/2009
שלום רב, לאחר מס' ימים מיום הלידה הרגילה הרביעית שלי התחלתי לא להרגיש את האצבעות בעיקר ביד ימין אך גם ביד שמאל. בעיקר את האצבע האמצעית, לאחר דקה או שתיים אחרי כל תנועה הכי קטנה הכרוכה במאמץ , אם זה להחליף טיטול או לעשות אמבטיה לילד לדוגמא, אני מרגישה שאצבעות מתפרקות לי, קפאון באצבעות וחוסר תחושה. יש לציין שלדעתי מדובר בתופעות שלאחר האפידורל, למרות שלא הרגשתי כך לאחר הלידות האחרות. האם תופעה נורמלית? למי עלי לפנות? מה לעשות? תודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של אפידורל
הילה שקד23/01/2009הי שרון ,
התופעה של נימול לאחר אפידורל מוכרת ..
אך אני ממליצה לדבר עם רופא על הנושא
אני אפנה את השאלה לפורום של רופאים.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK23/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בבקשה ..עינב19/01/2009
אני קרציה אני יודעת ........מה אתן מציעות לגבי חזרה לשגרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשיגרה
חלי מוחני19/01/2009עינב מתוקה ,
אל תילחצי, תחזרו הביתה קחו יום יומיים להתאפס על עצמכם
ולאט לאט תחזרו לחייכם כפי שהיו לפני המלחמה.
נכון שעכשיו זה יהיה שונה - אבל זה יהיה בבית.
תהנו מהחזרה הביתה ומהשקט שאחרי המלחמה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי המלחמה-מה עושים?????????עינב19/01/2009
שלום לכולם.. זו פעם ראשונה שאני רושמת כאן ואני רוצה לשתף,כבר מתחילת המלחמה עזבנו את הבית ונסענו להורים שלי בעיר אחרת ,כרגע אנחנו רוצים לחזור הבייתה ,העניין הוא שיש לנו תינוקת בת 10 חודשים והיא כל כך התרגלה לבית של ההורים שלי ,לדרך הטיפול שלהם בה , היא גם צריכה לחזור לבית שלנו כרגע (אני מקווה שהיא זוכרת אותו) וגם צריכה לחזור למטפלת שלה (שאני גם לא יודעת אם היא זוכרת אותה) ההורים שלי גם כל כך פינקו אוצה והרימו אותה המון על הידיים והמטפלת ממש לא תעשה את זה -סביר להניח אני ממש מפחדת שתעבור עליה תקופה קשה מאוד מה עושים?????? אשמח לכל עצה בנידון ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את המצב שלך
דינה19/01/2009נראה לי שקודם כל מחזירים אותה הביתה, ורואים איך היא מגיבה. יכול להיות שהיא דווקא תסתגל מהר. בכל מקרה לתת לה הרבה חום ואהבה, וכולי תקווה שלא תתעורר כלל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ................
עינב19/01/2009תודה רבה זה ממש מחמם לי את הלב ההתייחסות שלכן דינה מקסימה ..וגם התגובה של חלי המרגיעה , אני רוצה להתוודות שאף פעם לא הייתי חלק מפורוםוהתמיכה נעימה לי מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילים הגזים אצל תינוקותרונית17/01/2009
רציתי לדעת באיזהגיל מתחיל הגזים אצל תינקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליק
הילה שקד18/01/2009הי רונית,
בעקרון אבל רק בעקרון בסביבות גיל 3 שבועות ובדרך כלל נמשך עד גיל 3 חודשים
אבל אצל כל תינוק זה אינדבידואלי.
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים אצל בן 5 חודשים
דינה18/01/2009האם זה משהו שעדיין נחשב נורמאלי, או שזה מעיד שמשהו אינו בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
הילה שקד18/01/2009גזים אצל תינוקות נחשבים נורמליים כמו שלנו המבוגרים יש גזים כשיש רגישויות לאוכל מסויים. האם התינוק יונק? אם כן יכול להיות שמאכלים שאת אוכלת והתינוק רגיש אליהם כמו מוצרי חלב למשל. אם התינוק אוכל תחליפי חלב - אולי הוא רגיש אליהם , אך כמובן שאני לא יכולה לדעת שווה לבדוק את הנושא ולהתייעץ עם רופא. יום נפלא הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונק ביום
דינה25/01/2009ובלילה מקבל תחליף. אבל התחלתי לתת תחליף בלילה רק לפני שלושה שבועות, והגזים היו עוד הרבה לפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
הילה שקד01/03/2009הי דינה ,
יכול להיות שהוא רגיש למאכלים שאת אוכלת , תבדקי מה את אוכלת ותנסי כל פעם להוריד משהו אחד מהתפאיט ולראות האם זה משפיע
ובכל מקרה ממליצה מאד לשתות חליטות שומר
בהצלחה
הילה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית19/01/2009הילה היי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך24/02/2009אני זוכרת שביום שחזרנו על יהלי מהבי"ח אחרי הלידה כבר היו לו גזים!! זה נמשך בערך עד גיל 3-4 חודשים. למזלי אצלנו זה נפסק בחודשיים.. מכיוון שאנחנו שילבנו הנקה עם תמ"ל מאוחר יותר הבנתי שהתמ"ל הוא זה שגרם להחמרה בגזים, עובדה שמהרגע שעברנו לאופטימיל זה השתפר משמעותית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה שנייהאפרת15/01/2009
שלום, בעלי דובר אנגלית ואנחנו תוהים אם כדאי שנדבר עם הקטנה (היא בת שבוע וחצי) גם באנגלית, כדי שתוכל לדעת את שתי השפות. מהידע שלך, כדאי לדבר ב-2 שפות או שזה עלול לבלבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפות
חלי מוחני18/01/2009היי,
אם בעלך דובר אנגלית ברמת שפת אם... בוודאי, הקליטה של התינוקות מצויינת כבר מגיל ינקות.
תהנו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפה שניה
הילה שקד18/01/2009הי אפרת,
קודם כל המון מזל טוב
אני חושבת שהילדה יכולה להבין גם 3 שפות במקביל וחשוב לדבר איתה בשתי השפות
אני רואה הרבה זוגות שאצלי בקורסים שהם דוברי אנגלית ועברית או ספרדית ועברית מדברים עם הילדים בשתי השפות .ועכשיו שהילדים כבר גדולים בני 3-4זה פשוט תענוג
בגן הם מדברים בעברית ובבית הם משלבים .
נראה לי מצויין .
שיהיה יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהיורם15/01/2009
היי, אני אמא לתינוקת בת חודשיים וחצי ומניקה באופן מלא. לאחרונה שמתי לב שצד אחד לא מתמלא ממש לעומת הצד השני. שמתי לב לכך במיוחד שאני מתעוררת משינה שצד אחד ממש גדוש והשני כלל לא. אציין שאני מניקה משני הצדדים באופן די שווה. ותופעה זו יחסית חדשה, זה לא משהו שהיה מהתחלה, מה יכולה להיות הסיבה? והאם בזמן שהיא יונקת מהצד הפחות גדוש, ייתכן ולא זורם להמספיק חלב? אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייצור חלב
הילה שקד15/01/2009הי לי,
זוהי תופעה מוכרת!
תמיד יש שד אחד שהוא יותר מייצר חלב ואותו השד ברוב המקרים אהוב על התינוקת.
טבעי לחלוטין.
הקפידי להניק ממנו וכמובן לא לזנוח את אותו שד כדי לייצר חלב.
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חמישה חודשים אחרי לידהשני14/01/2009
ועדיין אין לי מחזור. זה סביר.? לא הלכתי לרופא.אני מנייקה. וגם יש לי נשירה בשיער. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות אחרי לידה
הילה שקד15/01/2009הי שני,
כל מה שאת מתארת נורמלי לחלוטין .... את יכולה לעשות חליטות סרפד לשיער זה יכול לעזור וחוץ מזה לקבלח את הנשירה באהבה זה פיצוי על זה שבהריון לא היתה לך נשירה-זוכרת?
בנוגע לקבלת וסת אצל אישה מניקה זה משתנה , יש נשים שמקבלות לאחר 3 חודשים ויש כאלה שאחרי שנה ויותר...
שיהיה במזל
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת12/01/2009
אני נמצאת כרגע בשבוע 5 פלוס 4, ביום חמישי ביצעתי בדיקה א.ס. ולפי טענת הרופא יש שק אבל הוא מאד מאד קטן ואמר (בנימה לא כלכך אופטימית) שצריך להמשיך במעקב ולהגיע אליו בעוד שבוע. כמו כן הוא לא נתן לי לבצע עוד בדיקת דם לבטא. מה זה אומר שק מאד קטן, האם יש סיכוי להמשך ההריון או שישנה איזושהיא בעיה? קצת מודאגת ולכן אני מודה לכם מראש על התשובה, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK12/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
הילה שקד12/01/2009הי עינת,
אני העברתי את השאלה לרופאים בפורום הריון ולידה
שיהיה בהצלחה!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה08/01/2009
כאשר אומרים לבדיקה מסויימת, למשל חלבון עוברי צריך להתבצע בשבוע 17, האם זה שבוע 17 מהיום הראשון של המחזור, או שבועיים מאוחר יותר ? כלומר, כאשר אומרים שצריך לבצע משהו בשבוע X, האם הספירה היא מתואמת לחישוב של תחילת המחזור, ולא תחילת ההתעברות ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבועות הריון
הילה שקד08/01/2009הי מאיה,
הכוונה לשבוע 17 מתחילת חישוב הוסת האחרונה.
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות אוזניים ובקבוקיםטלי05/01/2009
לפשושית שלי יש מהרגע שהיא התחילה לינוק מבקבוק כל מיני הפרשות מהאוזניים. הרופאה בדקה אותה ולא מצאה סימנים לדלקת והיא העלתה בפני את ההשערה שזה יכול להיגרם כתוצאה מאכילה מהבקבוק. מה הקשר???? שמישהי תסביר לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות
הילה שקד06/01/2009הי טלי ,
אני לא כל כך מבינה בענייני בקבוקים ואוזניים , אך אני יודעת שלעיתים יש מעבר של החלב לאוזניים מה שיכול לגרום לדלקות באוזניים (אף אוזן גרון) ומכיון שתמ"ל זה משהו זר אז זה יכול לגרום לדלקות בשונה מחלב אם
אני אפנה את שאלתך גם לרופאים בפורום .
בהצלחה
מערכת BeOK06/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=261 id=link]אף אוזן גרון ילדים [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממש בקיאה אבל
עינב06/01/2009ממה שהבנתי שימוש בבקבוקים מסוימים גורם להיווצרות של לחץ באוזן התיכונה ובתוך הבקבוק בזמן ההאכלה. יש בקבובקים שלא גורמים לזה כמו B FREE הקטן שלנו אף פעם לא סבל מדלקות אוזניים אז אני לא יודעת לענות לך. מה שכן, אני תמיד השתמשתי ב-B FREE.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בדיוק הבקבוק מונע את הלחצים?
טלי11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לבי פרי
עינב11/01/2009מנגנון לוויסות לשחרור אוויר, שאמור לאפשר רמת לחץ מאוזנת בבקבוק, מה שבעצם הופך את היניקה מהבקבוק לדומה ליניקה משד. ובקיצור המנגנון הזה מונע לחץ באוזן התיכונה. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב31/01/2009אכן שמתי לב שהדלקות הופחתו מאוד מאז שעברנו לבקבוק הזה ומה שהפתיע אותי שבכלל לא חשבנו לקנות את הבקבוק עד שיום אחד אמא שלי התבלבלה וקנתה בי פרי במקום הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד
לילך24/02/2009כמו שכבר הבנת בי פרי עוזר למנוע דלקות אוזניים , אך בנוסף אני ממליצה לך שכשאת מאכילה, זווית ההאכלה שלך לתינוק לא תיהיה יותר מידי בשכיבה, כי זה גם כן לא טוב לדלקות אוזניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)