מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה אני צריכה לשקול?עדי ב.10/11/2008
כמה אני צריכה לשקול הגובה שלי הוא 1.71 והמישקל שלי הוא 67
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי ב
ד''ר הגר שפר15/11/2008יקירתי אי אפשר לתת לך תשובה מדויקת כי לא כתבת את הגיל שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנת יתרמילי08/11/2008
שלום רב! בתי בת השנתיים ותישעה חודשים סובלת מהשמנת יתר מאז שהיא נולדה. (משקל לידה:4.176) כתינוקת היא אהבה לאכול... (בעיקר סימילאק עד שנה וקצת) אך כיותר משנה הילדה אוכלת מעט אפילו מעט מידי לדברי הדיאטנית שאליה אנחנו הולכים מגיל שנה( שתייה מתוקה וחטיפים אנחנו לא מרבים לתת). אך היא עדיין עולה במשקל בקצב מהיר. הרופאה ההתפתחותית בביקור האחרון הייתה מאוד מודאגת מהמצב כי לא ניראתה שום סיבה לכך. לילדה עשו בדיקות דם אך התוצאות היו טובות. אבקש לציין שמבחינה התפתחותית הילדה מתפתחת טוב מאוד גם לדברי האחות בטיפת חלב..אני ובעלי רזים כך שזו לא בעיה גינטית.להלן המדידות האחרונות מלפני שלושה חודשים: משקל 15.5 וגובה 89 ס"מ. אני מאוד מודאגת ומיואשת מהמצב כי אני לא מוצאת את הסיבה לעליית משקלה הגבוה במיוחד לאור הכמות האוכל הקטנה שהיא אוכלת. מבקשת ייעוץ ואולי הכוונה למומחה מסויים או בדיקה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בטוחה שהיא שמנה ?
חסוי08/11/2008כי לי יש אח בגובה 73 סנטימטר והוא שוקל 10 קילוגרם , והוארזה אז תבדקי את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למילי
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי מילי
אני ממליצה על ד"ר ניבה שפירא, תזונאית שכתבה גם ספר על תזונת לתינוקות ופעוטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת05/11/2008
שלום לכל מי שמבין ויכול לעזור לי . אני בת 30 גובה 1.70 ומשקל 66 אחרי שהורדתי 3 קילו. אני בדיאטה של מעט מאד אוכל, כך זה מרגיש לי, כ 1700 קלוריות ליום וגם מקפידה להתאמן 2-3 בשבוע. קצב הירידה שלי איטי מאד מאד, כ חצי קילו בחודש גם מההתחלה. ואני קצת מיואשת. האם יש משהו שאני עושה לא נכון? האם יכול להיות שמשהו לא בסדר במטבוליזם שלי מה עושים??? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינת
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי עינת
דבר ראשון כתבת בפורום לתזונת ילדים...
אני ממליצה שתגשי לדיאטנית ותעזרי בידע שלה אני בטוחה שהיא תסייע לך להמשיך לרדת בצורה בריאה ובטוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשומרי משקל.נורית02/11/2008
שלום קוראים לי נורית אני בת 15 עוד חודש הגובה שלי הוא 1.58 והמשקל שלי הוא 50. שאלה לי אליך. אני רוצה לרדת לפחות ב-3 קילו. האם כדאי לי להתחיל את שיטת שומרי משקל?? (שיטת הנקודות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנורית
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי נורית
אני פחות ממליצה על שיטת הנקודות לילדים ונוער לדעתי מומלץ ללכת לדיאטנית המתמחה בילדים ונוער.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימילק או מטרנהרובין02/11/2008
לתינוק בן 5 חדשים - תוספת להנקה - מה מומלץ - מטרנה או סימילק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללינה
ד''ר הגר שפר15/11/2008אין תשובה חותכת לשאלה, את צריכה לנסות ולראות מה יותר טוב בשבילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמאיה02/11/2008
שלום, שמי מאיה. הגובה שלי הוא 1.63 מ' (בפעם האחרונה שמדדתי.. אולי גבהתי עוד) ואני שוקלת 58 ק"ג. אני בת 12 וחצי. רקדתי המון שנים, מאז שהייתי בת 5, אך לאחרונה הפסקתי בגלל משבר רגשי.. אימי חלתה בסרטן, והסתגרתי מאוד בחצי שנה האחרונה. כיום אני בתנועת נוער, ופעם אחת בשבוע הולכת לחוג ריקוד. אך בכל זאת אני רוצה להוריד במשקל. אני יוצאת לפעמים עם אימי להליכות של 1 ק"מ או יותר.. אבל זה קורה לעירים רחוקות. בתנועת הנוער שאני נמצאת בה יצאנו לטיול והלכנו המון והרגשתי שהרזיתי קצת, אבל הטיולים קורים פעם בכמה חודשים. אני מכורה לפופקורן, ואני אוהבת ממתקים. וכשאני יוצאת עם חברים אז אני נגררת לאכול ג'אנק פוד. הייתי רוצה להרזות לפחות 5 ק"ג, כיוון שכל החברות שלי בכיתה מאוד רזות ואני מרגישה מאוד שמנה, למרות שאני לא כזאת... כל החברות שלי בכיתה נולדו עם גוף כזה, ואני לא. מה אוכל לעשות כדאי להוריד 5 ק"ג לפחות? תודה, מאיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למאיה
ד''ר הגר שפר15/11/2008מאיה היקרה
אני מקווה שאמך מרגישה טוב וחושבת שכדאי שתנסי למצוא פעילות גופנית שאת אוהבת ושתעשה לך טוב, לי זה תמיד עוזר גם בתקופות יותר קשות בחיים...
אם תחזרי לפעילות גופנית רצינית, לפחות 4-5 פעמים בשבוע ותוותרי על ממתקים ושתייה מתוקה, אני בטוחה שתצליחי לרדת 5 קילו ללא בעיה....
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללה חשוובה ...ליאן01/11/2008
שלום שמי ליאן בת 13 .. ייש לי חברה שהיייא גם בגיל שליי והייא מללאה אפפשר להגיד , שהייא בפעם האחרונה [ לפני שבוע ] שקלה את עצמא המשקל היה : 75 ועככשיו הייא מרגישה ממש רע עם זה אני מאווד רווצה לעזוור לה לרדת ! בבקשה תתני ליי \תתנו ליי פרטים , דבברים שאניי ייכולה לעזור ללה לרדת לפחוות , אנייי מאווד ישמח עם תתנו ליי עצות .. בתוווווווודה רבה : ליאאן ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאן
ד''ר הגר שפר15/11/2008ליאן היקרה
זה מקסים שאת רוצה לעזור לחברה שלך.
את מוזמנת להראות לה את האתר easy-way
אולי זה ייתן לה מוטיבציה לעשות שינוי.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת דיאטה ועוגות ניתן לשלב ?משה30/10/2008
שלום . קוראים לי משה ואני בן17 . ברצוני לחזור שוב לפעילות ספורט לאחר כמה זמן שלא עשיתי . לפני מס' חודשים עשיתי דיאטה .. אבל לא נגעתי בעוגות עוגיות , בורקסים וכו' .. ואינני יודע מה לעשות .. אנשים אומרים לי " מי שבידאטה אסור לו לאכול דברים כאלה " זה מאוד קשה לוותר על כל הדברים האלה . אני לא מתכוון לאכול כל יום עוגות , בורקסים וכו' .. למשל : בסוף השבוע אני רוצה לאכול חתיכת עוגה קטנה .. או חטיף מקופלת קטנה .. אבל לא יודע מה לעשות , זה כאילו שאני משקר לעצמי שאני בדיאטה ... לאחר כמה חודשים שהייתי בדיאטה .. והפסקתי .. התחלתי לאכול המון דברים שלא האלכתי בזמן הדיאטה .. וזה הרס לי את כל מה שעשיתי , ואני לא רוצה להרוס עד הסוף אני רוצה להפסיק זאת . בקיצור , אני מעונין לדעת האם בזמן דיאטה לאכול מידי פעם גג פעמיים בשוע כמה עוגיות , עוגה קטנה .. חטיף מקופלת מיני .. במבה קטנה :) - מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף שאני רוצה להוסיף .
משה30/10/2008המשך .. רציתי לדעת מה ניתן לעשות על מנת שהשומן בבטן ירד . וגם השומן מהחזה , זה לא נעים ליי ואני מתבייש . ( שהולכים לים .. ) אני שוקל : 84 גובה : 1.75 - בימים הקרובים אני אתחיל פעילות ספורט של הליכה כשעה ... האם מומלץ לעשות כפיפות בטן / שכיבות .. ? אם כן , כמה ביום ? שוב , תודה רבה ! מקווה שתענו לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למשה
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי משה
אני חושבת שזה בסדר גמור להתפנק פעם אחת בשבוע בממתק גדול מהרגיל כמו :
גלידה
פרוסת עוגה
2 עוגיות
מעדן
מאפה קטן
או בורקס אחד.
המטרה היא לבנות אורח חיים בריא ולא דיאטה נוקשה שקשה לעמוד בה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהעומרי27/10/2008
שלום אני בן 13 והגובה שלי הוא בסביבות150+ משקלי 63 ק"ג ואני רוצה להרזות אני חולה אסטמה והפעילות שאני באמת אוהב זה שחייה אבל חורף והקאנטרי הקרוב ביות הוא בקצה השני של העיר ואני פשוט רוצה שיפסיקו לצחוק עליי בכיתה(כיתה ח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעומרי
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי עומרי
אני מציעה שתתיעץ עם המורה להתעמלות אילו פעילויות ספורט אתה יכול לעשות בבית ותתחיל לבצע אותן, לפחות עד שיתחיל הקיץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 5, גובה 114 ס"מ, משקל 22.5 ק"גשלי25/10/2008
אני מבינה שמדובר בעודף משקל. מה עלי לעשות? (הנתונים נמדדו בטיפת חלב השבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלי
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי שלי
עודף משקל הוא משהו שאת אמורה לראות גם בעצמך, האם היא מלאה יותר משאר הבנות בגן?
האם את קונה בגדים גדולים יותר מגילה?
אם כן כדי לבדוק מה היא אוכלת בבית ומה היא אוכלת בגן ולנסות להוריד את "השטויות" ואת השתיה הממותקת.
ברוב המקרים השינוי הזה בנוסף לאורח חיים יותר פעיל יעשה את העבודה.
חומר נוסף ורעיונו תוכלי לקבל בספר " מה ילדים צריכים לאכול"
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים עם הגן? היא בצהרון.
שלי30/10/2008אין לי שליטה על הכמויות ולמרות שביקשתי לא נראה לי שמקפידים. חוץ מזה פעמיים בשבוע יש עוגה או ופל. אני לא רוצה שהיא תרגיש שונה. היום למשל, היא סיפרה שנתנו גם ביסקויט מרוח בשוקולד עם סוכריות מעל!!!! מה עושים? אני לא חושבת שיהיה נכון לתת להם הוראה שהיא לא מקבלת ממתקים. זה "יהרוג" אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלי
ד''ר הגר שפר15/11/2008שלי היקרה
הדילמה שלך בהחלט מובנת אבל אני מסכימה איתך שזה לא יהיה נכון להבדיל אותה משאר הילדים ולאסור לתת לה את הממתקים, אני מציעה שתנסי לדבר על הנושא עם עוד כמה אמהות, היום המודעות גדולה יותר ואולי עם תמיכה של כמה אמהות נוספות תשכנעו את הגננת לפנק אותם בפירות וממתקים בריאים יותר ולהפחית את המתוקים.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלי לגבי עודף משקל
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי שלי
אני ממליצה שתתייעצי עם דיאטנית של הקופה איך להפוך את התפריט של בתך לתפריט בריא יותר כחלק משינוי כללי בבית מבלי לבדל אותה משאר המשפחה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות. הבית כמובן מתגייס
שלי15/11/2008באופן מלא וכבר הוחלפו מזונות רבים. לגבי הגן, נדהמתי לגלות שאין תמיכה בעניין מצד האמהות: "מה כל כך נורא בלמרוח שוקולד על הביסקויטים, שיהנו........" אמרה לי אם אחת (מיותר לציין בעלת משקל עודף ביותר). לשמחתי יש לי ילדה מבריקה והיא כבר מתחילה להפנים ואומרת לגננות לא למרוח לה שוקולד, או אצל חברה, ויתרה על ממתק שוקולד, לאחר שכבר קיבלה ממתק אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי25/10/2008
אני בת 11 וחודש הגובה שלי הוא 1.50 מ' בערך ואני שוקלת 46 קילו הרבה בגדים משנה שברה לא עולים עליי האם תוכלו להתאים לי תפריט יומי אבל אם דברים נורמלים לילדות ולא לחם קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי עדי
אם תשלחי יומן אכילה יומי אתן לך הערות ותיקונים וכך תקבלי תפריט בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין סי ומולטיויטמין לילדה בת 3מיטל22/10/2008
שלום, אשמח לשמוע חוות דעתך במתן ויטמין סי מפקעות ורדים (סולגר) לילדה בת 3 על מנת למנוע תופעות צינון בחורף ולחזק את מערכת החיסון. עדיף ויטמין סי או מולטיויטמין. זה כמובן רק כתוספת כי אני משתדלת שהיא תאכל נכון ובריא. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיטל
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי מיטל
אין כל מניעה להשתמש בתוספי מזון, לדעתי מספיק רק ויטמין C.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תפריט יומי לילדה בת 10אור22/10/2008
בבוקר היא לא אוכלת כלום לפני צאתה מהבית לבית הספר - "אני לא רעבה" גם אחרי הפצרות חוזרות ונשנות מצידי. בחוזרה מבית הספר ,היא לא ממש אוכלת את ארוחת הצהריים ,גם אחרי שישבנו לבנות יחד טבלה של המזונות שהיא אוהבת ולדעתי ,בריאים. היא תמיד חוזרת עם הפרי בתיק בית הספר. אינה מרבה לשתות מים ובערב, בקושי מסיימת את ארוחת הערב. לאחר שיחה עימה ,היא אומרת "אמא, אני שמנה מידי" והיא רזה מאד. אני די חרדה ולא ממש יודעת כיצד להתמודד עם התופעה. סיכמנו שבכל יום ,לאחר סיום הארוחה ,היא תסמן וי בטבלת המזון שלה. 1- כיצד מתמודדים עם גיל התבגרות כה מוקדם ,במיוחד בנוגע לצריכת מזון בריאה? 2- כיצד אוכל לבנות לה תפריט בריא ומזין ליום ולשבוע? תודה מראש וסליחה על אורך ההודעה. אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי אור
אני חושבת שאת צריכה להגיע איתה לפגישה אצל תזונאית שמתמחה בתזונת ילדים ונוער.
הגישה לאוכל ותפיסת הגוף שתארת ממש לא בריאה ולדעתי כדי לקחת את העניין ברצינות וללכת לאיש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך עזרהרן21/10/2008
טוב אז אני בן 13.11 ואני שוקל משהו בסביבות ה56 ונמוך ויש לי בטן גדולה ואני לא יודע מה לעשות עם זה אני רוצה לרזות עכשיו מה אני צריך לעשות?(ניסיתי דיאטנית וזה לא עזר אני לא יודע גם אם אני יהיה עוד פעם אז אני לא יכנס לזה כי זה לא רציני זה דיאטה של ילד קטן אני רוצה אחת רצינית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרן
ד''ר הגר שפר29/10/2008הפיתרון בשבילך הוא כפיפות בטן
תקנה מזרן ותעשה תרגילי בטן, 100 כל יום והכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטאייל21/10/2008
היי.... אני אייל אני בן 11.5 ואני משחק בקבוצת כדורגל שמתאמנת 4 פעמים בשבוע . הגובה שלי הוא 1.43 ואני שוקל31 למרות שאני אוכל הרבה והייתי רוצה שתמליצו לי על תזונה נכונה. תודה ומחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאייל
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי אייל
אתה צריך תפריט לספורטאים.
אתה יכול ללכת לפגישה עם תזונאית.
או לרעכוש את הספר מה ילדים צריכים לאכול שיש בו פרק שלם על תזונה לילדים ספורטאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)