פורום תזונת ילדים, השמנת ילדים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה אצל ילדה בת שנתיים
    שרון
    21/04/2009

אני אמא לילדה בת שנתיים שסובלת מעודף משקל. כבר בגיל שנה היא היתה עם עודף משקל. לאחר שקיבלתי תפריט יומי מהדיאטנית הקפדתי על התפריט יתר על המידה. כלומר נתתי לה פחות ממה שהדיאטנית המליצה. אחרי שלושה חודשים כשהבנתי שטעיתי ביתי התחילה לאכול בהתאם לתפריט ולא פחות. שאלתי היא: האם גרמתי לה נזק בקצב חילוף החומרים הבסיס שלה. כלומר, האם הגוף שלה התרגל לקבל כמות מזון פחותה וברגע שהיא מקבלת קצת יותר היא משמינה? האם זה ניתן לתיקון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה אצל ילדה בת שנתיים

הוספת תגובה

• השמנה אצל ילדה בת שנתיים

שרית עטיה-שמואלי
    21/04/2009

הי שרון

הסירי דאגה מליבך. בגיל כזה ובתקופת זמן כזו -לא פגעת בחילוף החומרים שלה. וזה הפיך לחלוטין.
    לעיתים כשמדובר בילדים כה צעירים חשוב לזכור:
    הסביבה הביתית כלומר צורות הבישול,קניות,מזונות הזמינים,מה מגישים לשולחן - תלויים בו ההורים ואנו יכולים לסייע בתחום וגם -לא פחות חשוב לתת דוגמא לילדים.
    אך עם זאת אסור לנו לשכוח שהילדים אמורים לקבוע את הכמות שהם יאכלו או לא יאכלו.
    הגישי לה לשולחן ,שימי לה בצלחת - זה תחום שלך.
    כמה היא תאכל ממה שמוגש ומה - זה תחומה בלבד....

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה
    מור
    17/04/2009

הי.אני בת 10,שוקלת 42,גובהי 148.
    אני חושבת שמשקלי גדול מידי,מה כדאי לי לעשות?
    אני עושה הרבה ספורט,הרגלי תזונתי טבים.
    אשמח לעזרה,מור

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה למור-עזרה בבקשה

שרית עטיה-שמואלי
    21/04/2009

הי מור
    לפי עקומות הגדילה .המשקל והגובה שלך מתאימים לגיל 10 ומשקלך בהחלט לא גבוה מדי.
    את יכולה לבקש מהרופא שיראה לך היכן את נמצאת על העקומות ויסביר קצת עליהן.
    לגבי התזונה-
    את יכולה לשלןח פירוט של יום ממוצע ונעבור עליו .

בהלצחה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה..
    פרידמן
    17/04/2009

שלום
    אני בן- 15 עוד מעט. 1.75 שוקל 74 .

אני כבר שלושה חודשים מתאמן בחדר כושר פעמים בשבוע ואני רץ עוד פעמיים ריצה של 15-20 דקות כל פעם.
    הארוחות שלי בסדר גמור ואני שבע אחרי כל ארוחה רק אני לא יודע מה לעשות אני אוכל ושותה הרבה דברים מתוקים(שטויות)בין לבין..ואני רק מעלה במשקל אני כבר לא יודע מה לעשות..

אשמח לעזרה
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה..

הוספת תגובה

• דיאטה

שרית עטיה-שמואלי
    19/04/2009

שלום לך
    כל הכבוד על ההחלטה ועל הפעילות הגופנית . התמד ,התקדם לפי יכולתך והתוצאות לא יאחרו להגיע

לגבי השתיה המתוקה והמתוקים
    לעיתים שינויים קטנים במשטר החטיפים היומי יכול להביא לשינויים גדולים במשקל
    לדוגמא -
    בכל פחית שתייה ממותקת, ולא משנה אם היא מכילה משקה תוסס או מיץ טבעי, יש כשבע כפיות סוכר. מי ששותה שלוש ארבע פחיות ליום (או שבע שמונה כוסות) מכניס לגופו כמויות ענקיות של סוכר יחד עם 600-900 קלוריות. שתה מים
    לגבי החטיפים-
    אל תתנזר. החלט על פינוק אחד ביום . בחר מה שאתה אוהב ותהנה ממנו . רק הקפד על פינוק יומי אחד בלבד.
    ומזון כיפי הוא מזון שגורם לנו להרגיש טוב יותר, מזון כיפי הוא הפינוק היומי שלנו. בדוק מתי הכי כדאי לך ליהנות ממזון כיפי ומה נכנס להגדרה זו.

אמץ שני שינויים קטנים אלו והתוצאות יגיעו
    בהצלחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה?
    ליהי
    16/04/2009

שלום,
    יש לי שאלה כדי לי ללכת לשומרי משקל?
    משקלי הוא 48 וגובהי 156 ואני בת 11 וחצי .אני לא שמנה אבל לא רזה ואני רוצה לרדת כי יש לי בטנונת קטנה וזה דיי מציק.
    אוללי תרגילים זה טוב?

טוב תודה מראש
    עדיי

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה?

הוספת תגובה

• תשובה לעדי - שומרי משקל

שרית עטיה-שמואלי
    17/04/2009

שלום עדי
    משקלך מתאים לגובה ואת בהחלט לא סובלת מעודף משקל.
    בקשר לבטנונת שמפריעה לך. נסית לעשות פעילות גופנית ? את רשומה לחוג כלשהוא.
    פעילות גופנית מבוקרת עם מדריך בעל הכשרה יכולה בהחלט לעזור.
    לגבי התזונה. אשמח אם תפרטי מה את אוכלת ושותה ,האם יש לך סדר ארוחות קבוע ?
    כך נוכל לדעת האם תזונתך צריכה שינויים.

יום נעים,מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדי סובל מעודף משקל בן 6 ו-3 חודש
    חנית
    13/04/2009

בני בן 6 ו3 חודשים גובהו 1.27 שוקל 35 ק"ג יש לו עודף משקל של 8 ק"ג
    אני אובדת עצות אוסרת עליו לאכול כ"כ הרבה דברים
    אך זה מיצר את ההפך ילד תאותן לאוכל גם שאינו רעב
    רופאת הילדים כינתה אותו "סומו" אני רוצה לעזור לו לרדת במשקל
    מה לעשות? האם כדאי לפנות לדיאטנית של המרפאה ? היכן ניתן למצוא דיאטנית מומחית לילדים? איזו פעילות גופנית מומלצת וכמה פעמים בשבוע ? אנחנו גרים באשקלון

הוספת תגובה

• תשובה לחנית

שרית עטיה-שמואלי
    17/04/2009

שלום חנית
    כן, זה קשה .קשה לרתום למשימה כ"כ גדולה מבוגרים ועל אחת כמה וכמה ילדים שעדיין לא רוצים.
    יש כמה דברים שאת יכולה לעשות
    הראשון -למצוא מסגרת המתאימה לו לטיפול תזונתי. אם זו דיאטנית שמתמחה בתזונת ילדים שתקיים איתו פגישות או קבוצה להרגלי אכילה . בבתי חולים לילדים וגם במרפאות מתקיימות קבוצות כאלו. דאגי שאלו יהיו קבוצות שמיועדות לילדים. ושהמטפלים יהיו מומחים לתזונת ילדים.
    אני מציעה לבקש מרופא הילדים הפניה לדיאטנית ילדים בקופה ויחד איתה לנסות למצוא את הטיפול המתאים ביותר לילדך
    השני- לנסות לא להפוך את העניין למאבק. אני יודעת שזה מאוד קשה אך הרבה פעמים שינויי האוירה בבית יכול לעזור.
    אני מתכוונת לבישול בריא יותר,שליטה טובה יותר על הקניות, הוצאת שתיה מתוקה ,הרגלי אכילה בריאים של כל המשפחה ולא רק של הילד.
    מנסיוני ילדים שהצליחו לעשות את השינוי הם ילדים שמאחוריהם עמדה כל המשפחה. זה קשה לשמור ולאכול בריא כשמסביבך כולם אוכלים דברים אחרים.קשה לעשות פעילות גופנית כשאך אחד במשפחה לא עושה

נסו להתחיל עם פעילות גופנית משפחתית- אולי הליכה משותפת פעמיים בשבוע?

שבת שלום ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה להמלצה
    אורי
    12/04/2009

שלום רב,
    אני מודעת לבעייתיות שבבקשתי, אך אשמח בכל אופן לקבל עזרה. אני גרה בקיבוץ געש ומחפשת בדחיפות המלצה לדיאטן/ית שעובד/ת דרך הכללית המתאים/מה לבת תשע. אשמח אם הדיאטן/ית י/תתמחה גם בספורט, או לפחות י/תוכל לתת גם עצות לפעילות ספורטיבית נכונה לילדה בגיל זה. כמו כן חשוב לי מאוד, ואני יודעת שזה נשמע מגוחך... שי/תהיה נחמד/ה ורגיש/ה.
    תודה רבה על כל הכוונה שהיא,
    אורי

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה להמלצה

הוספת תגובה

• תשובה לאורי

שרית עטיה-שמואלי
    17/04/2009

שלום אורי
    בשביל הילדים שלנו אנחנו רוצים תמיד את הטוב ביותר !!!!

נסה לדבר עם רופא הילדים שיפנה אותך לדיאטנית המומחית בתזונת ילדים.
    אני יודעת שיש כאלו בערים שקרובות אליך כמו רעננה ,חדרה ובכפר סבא.
    מטפלים שמומחים לילדים ברד"כ יודעים איך לגשת אליהם,לדבר איתם ולרתום אותם לשינוי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה בחודש?
    ניקול
    10/04/2009

שלום דבר ראשון אני רוצה להגיד שאתם עודשים עבודה נפלאה עוזרים להמון אנשיםם

אז השלה שלי היא כזאת אני שוקלת 60 והגובהה שלי הוא 1.54 אני ממש רוצה להרזות אם אני יוכל את התפריט הזה
    בוקר :
    שתי פרכיות אורז עם קוטג חמש אחוז

צהריים אורז סלט ותפוח

ערב : סלט ותפוח

ארוחות בניים :ביצה שלמה (מבושלת)
    ותפוח

וביום אני יעשה פעילוצ גופנית של רכיבה על אופניים במשך שעה
    בקיצור את יכולה לומר לי צפציפית כמה קילו אני יוריד בחודש תודה וסורי על החפירה

לקביעת תור
    סגירה
    כמה בחודש?

הוספת תגובה

• תפריט-לירון

שרית עטיה-שמואלי
    17/04/2009

הי לירון
    הפתרון לירידה במשקל אינו פתרון של דיאטת כאסח , אני ממליצה לך לעשות כמה שינויים בתפריט שלך, מכיוון שהוא לא בריא - הוא מכיל מעט מדי קלוריות ורכיבי תזונה חשובים .

הקפידי על שלוש ארחות ביום ועל על עוד שתי ארוחת קטנות
    ארוחת הבוקר - את יכולה להוסיף יוגורט
    הוסיפי ארוחת עשר הכריך ופרי או ירק
    בצהריים - חשוב מאוד לכלול בארוחה מקור לחלבון כמו בשר/עוף דג/קטניות.
    לא ציינת כמה אורז את אוכלת ורצוי לאכול דגנים מלאים כמו: אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה, קוסקוס מלא, קטניות.
    בביניים כדאי להוסיף יוגורט או מעדן דיאט וגם פרי,
    ובערב שוב חסרים לך חלבונים כמו - ביצה, טונה ומוצרי חלב.

באופן כללי, מומלץ לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב (מנה= כוס חלב, גביע יוגורט, פרוסת גבינה צהובה 9%) ולפחות 5 פירות וירקות ביום.
    בנוסף מומלץ לעשות פעילות גופנית כמו: הליכה, ריצה, אירובי וכד'.

בהצלחה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה אצל בן שלוש ועשרה חודשים
    דנה
    06/04/2009

שלום, בני כמעט בן 4 שנים. גובהו 110 ס"מ והוא שוקל 23 ק"ג. הוא תמיד היה נראה גדול (בריוני כזה) אבל עכשיו הוא כבר נראה שמנמן וזה הולך ומחמיר ומאוד מדאיג אותי.
    כיצד אני אמורה לטפל בזה בגיל הזה? הוא לא אוהב פירות וירקות
    האם נכון לומר לו שמאכלים מסויימים הם לא בריאים ולא כדאי לו לאכול אותם כדי שלא ישמין?
    תודה, דנה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

שרית עטיה-שמואלי
    17/04/2009

שלום דנה
    אכן זה מצב לא פשוט אך בואי נראה מה אפשר לעשות בנך עוד צעיר ואפשר עדיין לעזור לו לסגל הרגלי אכילה בריאים שילוו אותו לאורך החיים.

בגיל כזה עדין אי אפשר ולא רצוי להסביר לילד שהוא בדיאטה. כן אפשר לשנות את הסביבה בה הוא חי ואוכל ,ולתת לו דוגמא טובה להרגי אכילה נכונים ובריאים:
    שינוי הרגלי התזונה במשפחה ובבית ודוגמא אישית של ההורים לאכילה בריאה ופעילות גופנית נמצאו כמשפיעים ביותר על תזונת ילדים.כדאי לזכור שהורים מהווים דמויות לחיקוי עבור ילדיהם. ילדים רוכשים הרגלי אכילה דומים לאלו של הוריהם ובהתאם לנהוג בבית.
    איך אפשר לעזור
    1. אוכל מזין ובריא -
    שלבו בכל ארוחת ירקות ופירות מצבעים שונים.
    שלבו בתפריט היומי דגנים מלאים (אורז מלא,פסטה מחיטה מלאה,לחם מקמח מלא,כוסמת,קינואה),
    שלושה ביום- הקפידו על אכילה של 3 מוצרי חלב ליום (חלב,יוגורט וגבינה) לעצמות חזקות יותר וגוף בריא יותר,
    שלבו בכל ארוחה מקור חלבון-בשר עוף דגים מוצרי חלב ביצים,העדיפו שיטות בישול בריאות –אפיה וצליה הקפצה.
    הורידו את כמות החמאה ,שמנת ,מיונז,מטוגנים.הקטינו את כמיות השומן בתפריט.
    וותרו על השתיה המתוקה. השתיה העדיפה היא מים .השתיה המתוקה מלכודת של סוכרים הוציאו אותה מהבית.
    2. פינוק יומי- אל תוותרו עליו.תנו לילד לבחור פנוק יומי אחד ליום (ממתק,יוגורט,חטיף,גלידה,שוקולד).
    ילדים צריכים שעת פעילות ביום –כל יום.
    3. עודדו את הילדים לשעת פעילות גופנית ביום:חוגי ספורט ,צעדות משפחתיות,נסיעה באופניים,ריקוד,משחקי כדור,עליה במדרגות ולא במעלית,טיול קבוע עם הכלב,יציאה קבועה לפארק המשחקים,
    4. כל המשפחה בתמונה-הסוד הוא בבית שכל יושביו חיים אורח החיים בריא,אוכלים נכון ועושים פעילות גופנית קבועה ,לא רק הילדים.
    5. הקפידו על סדר ארוחות קבוע במשך היום -3 ארוחות עיקריות ו2 ארוחות ביניים.
    6. אחריות ההורים היא לקבוע ארוחות מסודרות ,להציע מגוון נכון של מזונות,להרחיק פיתויים לעודד פעילות גופנית. האחריות על כמות האוכל וגודל המנות היא בידי הילדים.
    7. טלויזיה ומחשב –גם הם אשמים.ישיבה מול מחשב וטלויזיה מגבירים את הסיכוי להשמנה.צמצמו לשעתיים ביום את הישיבה מולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שש שלא אוכלת כמעט כלום
    זים
    05/04/2009

ביתי בת ה6 הייתה תינוקת שמנה ינקה עד גיל שנה ולאחר מכן אהבה לאכול את כל סוגי האוכלים
    בשנתיים האחרונות חלה ירידה במה שהילדה אוכלת
    היא לא אוהבת לאכל שום דבר ( חוץ ממתקים - שגם אותם היא לא אוכלת בכמיות)
    בבוקר אוכלת צלחת קורנפלקס עם חלב בבית הספר כמעט סנדביץ'( למרות שאיני בטוח שהיא גומרת אותו)
    בוהריים היא בקושי אוכלת לא עוף ולא דגים קצת פחמימות וביס מן הבשר(אולי?)
    בערב ביצה (חביתה) ו2 חתיכות עגבניה(הלחיים) + מעדן לפעמים גם פרוסת טוסט עם חמאה

למרות שאנחנו אומרים לה שם לא תוכל צהריים היא לא מקבלת מנה אחרונה - זה לא עוזר הילדה לא אוכלת

שכחתי לציין שהיא גם אוכלת פרי (בד"כ תפוח ) אחרים הצהריים

הילדה גבוהה ורזה מאד
    האם צריך לעשות משהו או שזה נראה תקין
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בת שש שלא אוכלת כמעט כלום

הוספת תגובה

• תשובה ל: בת שש שלא אוכלת כמעט כלום

ד''ר הגר שפר
    06/04/2009

שלום לך

הבעיה שאת מתארת די נפוצה, בגדול, כדאי לגרום לה לאכול את מנת הבשר בצהריים אחרת היא לר מקבלת מספיק חלבון וכן ברזל.
    יש להסביר לה שהיא לא תצמח לגובה ותהיה חלשה ועייפה ולקוות שזה יעזור.
    ארוחת הערב שלה יחסית בסדר, כדאי לה גם גבינה לבנה.
    ולהמשיך להתעקש - כי זה לטובתה.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט דיאטה
    ניקול
    05/04/2009

אני בת 14 והגובהה שלי הוא מטר חמישים וארבע והמשקל שלי הוא 60 אני רוצה לרדת לפחות 10 קילו בחודש חודשיים זה הגיוני ?? בבקשה תוכלו לישלוח לי תפריט לדיאטה ויש לי גם שומן בפנים אוףף אני כבר מיואשתת מה לעשות איך להוריד את השומן בפנים איך להרזות בכלל ובבקשה תכתבו לי תפריט שיסייע לי להוריד לפחות 10 קילו בחודשייםם אם זה הגיוני ואם לא אז תפריט

לקביעת תור
    סגירה
    תפריט דיאטה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר הגר שפר
    06/04/2009

הי נועה

לרדת 10 קילו בחודש חודשיים זה ממש לא הגיוני. יותר הגיוני לרדת 2-4 קילו בתקופה שכזאת.
    אנחנו לא שולחות סתם תפריטים, את מוזמנת ללכת לדיאטנית או לכתוב לנו מה את אוכלת ואנחנו ניתן לך הערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היייי צאיכה עזרה פליז
    אורה
    02/04/2009

הייי אני עושה דיאטה אני שוקלת 60 והגובה שלי הוא 1.67 ואני רוצה להגיע למשקל 55 רציתי לדעת עם תפריט הדיאטה שעשיתי לעצמי מאוזן בבוקר אני אוכלת ביסקוויט פתי בר ונס קפה על בסיס מים עם 1/3 ספל חלב,ב-10 אני אוכלת2 פרוסות של לחם קל ו 3 כפות גבינת סקי 1/2 אחוז ונס קפה על בסיס מים, בארוחת צהריים תפוח אדמה מבושל, ביצה קשה, עגבניה, ומלפפון וחצי לימון לטיבול הירקות, ב-4 אני אוכלת חזה עוץ צלוי ללא עור, כוס כרוב ירוק קצוץ ו3/4 כוס אורז מלא מבושל ללא שמן,ארוחת ערב 2 פירכיות אורז ו2 כפיות ריבה לייט ותפוח עץ בינוני וארוחת לילה יוגורט ביו 1.5% .
    אשמח עם תשלחו תגובות

חגית

לקביעת תור
    סגירה
    היייי צאיכה עזרה פליז

הוספת תגובה

• תשובה לחגית

ד''ר הגר שפר
    06/04/2009

הי חגית
    הייתי שמחה לדעת בת כמה את?
    התפריט שלך די מוזר וחלוקת המזון על פני היום פחות מוצלחת.
    אני לא מבינה למה את אוכלת אחה"צ ארוחה גדולה ובערב כל כך מעט?

אשמח לתשובה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזזרו לי!!
    ליהי
    01/04/2009

היי,אז קיצר אחרי חופש פסח עושים לנו בדיקה של גובה ומשקל בבצפר...אני נורא מתביישת במשקל שלי ואני לא יודעת איך יגיבו על המשקל. כי חברה שלי שהיא קצת מלאה כבר מתחילים לקלל אותה שהיא שמנה,פרה ועוד.....
    משקלי 48 וגובהי 154 ואני בת 11 וחצי ,אני לא רוצה שגם ילעגו לי בצורה כזאת אז בבקשה איך אני יכולה לרדת 3 קילו עד סוף חופש פסח? אני נורא מתביישת בעצמי...
    וגם אני עושה 4 פעמיים בשבוע ספורט.
    וגם אם אני יתמיד ככה בחופשת פסח אז יעבור החילוף חומרים שלי למהיר?...
    בבקשה תעזרו ותענו לי מהר כי אני לא יודעת מה לעשות....

תודה מראש,
    לירן

לקביעת תור
    סגירה
    תעזזרו לי!!

הוספת תגובה

• תשובה ללירן

ד''ר הגר שפר
    06/04/2009

הי לירן
    המשקל שלך ביחס לגובה תקין לגמרי לכן אני לא מבינה מה את רוצה מעצמך...
    אני חושבת שאם את רוצה לפתח הרגלי טובים יותר זה מצוין, אולי תבקשי מאמך לקחת אותך לדיאטנית.
    את יכולה לנצל את החג לעשות יותר פעילות גופנית ולהמעיט באכילת שטויות ואז עד אחרי החופש תיראי אפילו עוד יותר טוב

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בן 16 שאלות לגבי משקל וגובה
    דניאל
    01/04/2009

שלום אני בן 16 ו3 חודשים ואני שוקל 78 גובה 173 אני מנסה לרדת במשקל לאכול פחות ולרוץ יותר אבל שום דבר לא מצליח אני פשוט לא יורד אני צריך תוכנית דיאטה ואני לא מוצא אחת כזאת בשום מקום ויש לי עוד שאלה איזה מזון רו פעילות תורמים לגובה אמי היא 167 אבי הוא 170 ואני ש73 אבל אני רוצה להיות יוצר אניי הכי נמוך בשכבה שליע תודה
    אשמח לקבלתוכנית דיאטה מפורטת ופעילות גופנית אם אפשר תודה(:

הוספת תגובה

• תקון

דניאל
    01/04/2009

אני מטר 173*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני אוכל להוריד ממשקלי ?
    מאיה
    30/03/2009

שלום ותודה לכם יש את הפורום הזה :)
    אני בת 14 משקלי 50 וגובהי 1.50

כיצד אוכל להוריד ?!
    אני רוצה לרדת ..

האם מישהו יכול להביא לי תפריט מיוחד בשבילי ? !

תודה רבה לעוזרים :)

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

ד''ר הגר שפר
    01/04/2009

הי מאיה
    המשקל שלך בסדר גמור יחסית לגובה, אם את רוצה עשות שינוי לתזונה בריאה יותר אתמוזמנת לשלוח את התפריט שלך כיום ואני אתן לך טיפים מה כדאי לשנות

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה במציאת תזונאי לילדים עד גיל 16
    אנדריי
    29/03/2009

שלום, קוראים לי אנדריי ואני גר בירושלים, אני רוצה שתזונאי יבנה לי תפריט מיוחד כדי שאני אתחיל לאכול בריא, לכן התקשרתי לקופת החולים שאני נמצא בה (מאוחדת) , ורציתי לקבוע תור לתזונאי/דיאטן ילדים, ומה הבעיה? שהטור שאפשר לקבוע לזמן הכי קרוב זה ב21 באפריל, ואני ממש לא רוצה לחכות עד ה21 באפריל , לכן אני תוהה, האם יש עוד דרכים למצוא תזונאי ילדים או סתם תזונאי על מנת שיתאים לי את התפריט או שאני צריך לחכות עד ה21 באפריל?

אנדריי

הוספת תגובה

• תשובה לאנדריי

ד''ר הגר שפר
    01/04/2009

הי אנדריי

אני חושבת ששוה לך לחכות 3 שבועות וללכת לתזונאי של הקופה כי זה זול בהרבה מפגישה אצל תזונאי פרטי, גם ככה אנחנו נכנסים שבוע הבא לפסח ועדיף להתחיל את המסגרת כבר אחרי החג.

בינתיים תשתדל לאכול בריא ומאוזן ולהוסיף עוד פעילות גופנית.

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי,תודה.

אנדריי
    01/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה