מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 9 חודשים עם חשש לאלרגיהנטלי28/04/2010
שלום בני בן 9 חודשים סובל מאלרגיה מקומית מתחת לעין בזמן האכלת אוכל חדש בדרך כלל (נגרם מפירות+גבינות) נשלח לרופא לאלרגיה ועשו לו טסטים ולא מצאו אלרגיה ונשלח לבדיקת דם אשר לא נמצאה תקינה יש לי עוד הרבה זמן תור ואני מודאגת האם התוצאות תקינות ואם לא מה זה אומר?
תודה רבה מראש נטלי.
Immunoglobulin E IU/mL 52.3 0 (.........)* 29* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
פרופ' פליכס מור28/04/2010רמת IgE מעט מוגברת, מצב שכיח באנשים עם נטייה אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- יום אחרי איחור במחזור..יעל28/04/2010
א. האם אני בהריון? והאם כמות ההורמון תקינה?
ב. האם שאר הערכים בסדר? (ה IRON נראה לכאורה נמוך מאד!)
GLUCOSE 95.16 MG/DL ( 65.00- 100.00) (.......*.)
ALK.PHOSPHAT. 76.26 U/L ( 30.00- 105.00) (.....*...)
ALT(GPT) 12.28 U/L ( 5.00- 40.00) (.*.......)
AST(GOT) 18.19 U/L ( 5.00- 40.00) (..*......)
BILIRUB.TOTAL 0.70 MG/DL ( 0.30- 1.20) (...*.....)
BUN 9.09 MG/DL ( 4.60- 21.00) (.*.......)
CALCIUM SERUM 8.48 MG/DL ( 8.40- 10.40) (*........)
CHOLESTEROL 142.32 MG/DL ( 120.00- 200.00) (..*......)
CREATININE SER 0.47 MG/DL ( 0.50- 1.20)*(.........)
SODIUM SERUM 135.11 MMOL/L ( 134.00- 148.00) (*........)
POTASSIUM SERU 3.70 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (*........)
HDL-CHOLEST. 33.51 MG/DL ( 40.00- 85.00)*(.........)
LDL-CHOLEST. 96.30 MG/DL ( 60.00- 130.00) (....*....)
IRON 26.98 UG/DL ( 50.00- 170.00)*(.........)
PHOSPHORUS 3.33 MG/DL ( 2.50- 4.60) (...*.....)
TRIGLYCERIDES 62.50 MG/DL ( 35.00- 170.00) (.*.......)
URIC ACID 3.58 MG/DL ( 2.30- 6.30) (..*......)
GFR(ESTIMATED) > 60 ML/MIN/1
(ML/MIN/1.73M2:יחידות)
18 עבור נבדקים מעל גיל MDRD חושב לפי נוסחת
לא מתאים לנשים הרות
HCG QUANT.(S) 109.60 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
TSH 2.31 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (..*......)
VITAMIN B12 211.80 PG/ML ( 145.00- 914.00) (*........)
WBC 9.20 K/UL ( 4.00- 10.00) (.......*.)) (.*.......)
EOSINOPHILS % 1.36 % ( 0.00- 6.00) (.*.......)
BASOPHILS 0.05 K/UL ( 0.00- 0.15) (..*......)
BASOPHILS % 0.55 % ( 0.00- 1.50) (..*......)
RBC 4.43 M/UL ( 3.90- 5.40) (..*......)
HEMOGLOBIN 12.20 G/DL ( 12.00- 16.00) (*........)
HEMATOCRIT 36.20 % ( 35.00- 45.00) (*........)
MCV 81.80 FL ( 80.00- 98.00) (*........)
MCH 27.50 PG ( 27.00- 33.00) (*........)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
פרופ' פליכס מור28/04/20101. את בהריון.
2. רמת ברזל נמוכה ללא אנמיה (כדאי לחזור עם בדיקת פריטין וטרנספרין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות והשימוטובעל27/04/2010
מטופלת באלטרוקצין 50 =5 ימים בשבוע ו- 100 מ"ג פעמיים בשבוע. תוצאת בדיקת TSH = 5.59 ו- T4 = 13.4 מה יש לך לומר על תוצאה הנל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- טעות
בעל28/04/2010סליחה, ה- T4 הוא: 1.3 ולא כפי שציינתי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
פרופ' פליכס מור28/04/2010תוצאת TSH מראה שאת בטווח הנמוך כלומר את צריכה להעלות מעט את מינון האלטירוקסין (נניח 3 ימים בשבוע 100 וארבעה 50). רמת ה-T4 נמוכה מדי לרמת ה TSH (טעות מעבדה? טעות בהקלדה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא טעות
בעל28/04/2010שלום רב. התוצאה קיבלתי אתמול מביה"ח שה- T4 הוא: 1.3, פשוט הושפזתי להשגחה ל-24 שעות בגלל לחץ בחזה, אני במעקב במרפ' לב בגלל הפרעות קצב, אז כשעשו לי בדיקות תחת אשפוז גם עשו לי בדיקת תירואיד. מה זה אומר התוצאה הזאת???? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה-2
פרופ' פליכס מור28/04/20101. כדאי לחזור על הבדיקה.
2. יש פער בין רמת T4 מאד נמוכה לרמת TSH רק מעט מוגברת.
3. ייעוץ אנדוקרינולוג
4. פורום זה אינו תחליץ לרופא שמכיר אותך ועוקב אחרייך שנים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאליאור27/04/2010
בן 27 בילרובין 1.7 קראטינין 1.22 וgfr75 לעומת 93 ליפני שנתיים. מיתאמן באופן מסיבי ולוקח תוספים. האם התוצאות בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאליאור
פרופ' פליכס מור27/04/20101. בילירובין מעט מוגבר, אם היה בדיקות קודמות, ככל הנראה משנית לתסמונת ג'ילבר- לא מהווה בעייה.
2. קריאטינין מעט מוגבר ו GFR נמוך מעט- יש להוועץ בנפרולוג למעקב ויתכן טיפול להאטת הירידה בתפקודי הכלייה (תרופה ממשפחת מעכבי ACE)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם עם צום קצר יותרדן27/04/2010
לאחרונה עשיתי בדיקות דם של תפקודי כבד ובדיקות כלליות נוספות. לפני הבדיקה הייתי בצום 10 שעות, אך לאחר מכן התברר לי שהייתי צריך להיות בצום 12 שעות. האם יש לשעתיים שלא הייתי בצום השפעה על תוצאות הבדיקה? האם לדעתכם יש צורך בבדיקה נוספת?
בתודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2010קביעת משך צום קבוע קיימת גם כדי ליצור אחידות בבדיקות.
קרוב לודאי שאין שינויים דרסטיים, ואם הבדיקות תקינות אין צורך בבדיקה חוזרת.
אך אם יש סטיה מהנורמה, בעיקר אם לפי סטיה זו יש להחליט על טיפול כזה או אחר, אזי כדאי לחזור על הבדיקה.
מדובר בעיקר על רמות סוכר ושומני הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטינין גבוהה?<אליאור27/04/2010
בן 28 מיתאמן בחדר כושר לוקח תוספים(קראטין וחלבון) תוצאות הבדיקה.קראטינין 1.22 gfr75 האם הנתון בסדר או שמצריך בדיקה? האם תיפקוד הכליות בסדר לפי הנתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאליעור
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2010תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכליהחיים27/04/2010
בבדיקת אולטרה סאונד התקבלה התשובה
ציסטה פראפלבינית כ-2.5 ס"מ . ללא קולקציות מסביב
רציתי לדעת מה הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2010ציסטה היא מין "כיס" סגור ברקמה.
ציסטות כלייתיות אינן נדירות, ורובן אינן בעייתיות.
מי שביקש את הבדיקה צריך לתת משמעות לבדיקה על פי תלונותיך והסיבה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם: haptoglobinמתן27/04/2010
אני חייל, בן 19 וחצי....
בבדיקת דם שביצעתי יצא התוצאה 4.6.
כאשר טווח הנורמה הוא בין 30 ל- 200.
מה זה אומר?
מהי הבדיקה?
זה מסוכן???
אשמח לחוות דעת
תודה
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתן
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2010רמת הפטוגלובין בדם נבדקת בדרך כלל כחלק מברור אנמיה (חוסר המוגלובין).
רמה נמוכה של הפטוגלובין יכולה להעיד על המוליזה (תמס כדוריות אדומות בדם), אך יש לבדוק זאת בהקשר של כלל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה תוצאה גבוהה מסמנת ?
ליהי04/05/2010תוצאה של 327 ....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליהי
פרופ' פליכס מור04/05/2010הפטוגלובין נחשב לחלבון העולה במצבי דלקת שונים (כמו זיהום או מחלת דלקתית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ליהי04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ששכחתי להוסיף...
ליהי04/05/2010אני בהריון, האם במצב כזה טווח הערכים הנורמלי משתנה ?
תודה על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליהי-2
פרופ' פליכס מור04/05/2010בבדיקה שערכתי רמת ההפטוגלובין לא אמורה להשתנות בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת MPVיסמין26/04/2010
שלום רב, לבני בן ה - 10 נלקחו בדיקות דם לפני מספר שבועות, עקב תלונות חוזרות של כאבי ראש. נשלל כאב ראש בגלל עיניים. רוב הבדיקות תקינות. רמת הקריאטינין הייתה נמוכה - 0.5. MPV -
6.8 (ולידו הערה, מומלץ לתאם ביקור רופא). MCV 78. המוגלובין 13.
כמו כן LDH 583. כל השאר תקין. אשמח לקבל תשובות האם זה תקין, או רצוי לעשות בדיקה חוזרת, או כל המלצה אחרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אופיר אביזהר27/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=61 id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לדעת פיענוח בדיקות דם בבקשהTCDSVUZJ25/04/2010
אומנם יש לי דלקת פרקים ופיברלגיה
לכן מקבלת תרופות
אשמח לדעת מה אני כן יכולה לשנות
אני מצרפת לך סליחה שזה לא רשום טוב כי קשה לי להקליד
WBC6.6
RBC4.36
HB11.0
HCT34.2
MCH 25.3
MCHC 32.3
RDW 16.6
MCV78.3
NEUT %
LYMP.ABS 1.5
MONO ABS 0.3
EOS ABS0.2
BASO ABS0.0
LUC ABS0.1
MACRO%0.2
MACRO6.7
HYPO %
MICRO%HYPO%0.5
PLT328
MPV9.0
ESR73
GLOCOSE78
CHOLESTEROL 228.5
TRIGLYCEIDSR 155
CHOLESTERIDES
CHOLESTEROL-HDL67
CHOLESTEROL-LDLCALC130.5
בילורבין טוטל 0.3
GOT AST 26
GOT ALT 26
אלק פוספטיס 166
LDH574
25-OH51.8ויטמין די
פריטין 10.0
אשמח מאוד עם תוכאל להגיד לי מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואלת
ד''ר אופיר אביזהר26/04/2010שקיעת הדם (ESR) גבוהה מעט, וזה בהחלט יכול להתאים לדלקת פרקים.
המוגלובין ופריטין מעט נמוכים, אך זה שכיח בנשים צעירות, וכנראה לא בעייתי.
קשה להתייחס לויטמין D בהעדר יחידות.
אין משהו ספציפי להתייחסות מעבר להמלצה להמשך הטיפול והמעקב בדלקת הפרקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין גבוהגאיה25/04/2010
שלום רב,
אני בת 25. לאחרונה, ביקשתי מרופא המשפחה שלי בדיקות דם ובמסגרתם ביקשתי גם את הבדיקות של רופאת הנשים שלי. אחת הבדיקות שהרופא נתן לי היא בדיקת פרולקטין. לא קיבלתי הסבר על הבדיקה ולכן לא ידעתי שצריך לעשות אותה בבוקר וכמה שעות לאחר הקימה. בנוסף, אני נוטלת גלולות למניעת הריון כבר שנתיים.
עשיתי את בדיקת הדם בשעה 07:20 בבוקר, כ-40 דקות לאחר שקמתי. לציין כי אני חוששת מאוד מבדיקות דם ובאופן כללי אדם לחוץ ומתוח. תוצאות הבדיקה של הפרולקטין הפחידה אותי מאוד: 1892. קראתי באינטרנט על כל מיני סיבות לכך ורציתי לשאול האם יש סיכוי שאני בהריון (למרות שאני נוטלת גלולות) או שיש לי בעיה רפואית (לציין כי אינני סובלת מכאב ראש או סחרחורות ושאר הבדיקות שלי , כולל הבדיקות ההורמונאליות טובות).
תודה,
גאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגאיה
ד''ר אופיר אביזהר26/04/2010מצבי סטרס, מתח , יכולים עקרונית להעלות רמת פרולקטין. קשה לי להאמין שלרמה כזו (בהנחה שמדובר ב-ng/ml), ובודאי שאין לראות בזה אבחנה ראשונה.
הריון מעלה פרולקטין, אך שוב - למיטב ידיעתי לא לרמה כזו. אם את נוטלת את הגלולות כסדרן הסכוי להריון קטן ביותר, וניתן לבדוק בתא-hcg. אם רופא הנשים או רופא המשפחה בקש רמת פרולקטין היתה לו כנראה סיבה, או מחשבה, ומומלץ לדבר אתו.
בכל מקרה - להשלים הברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PLT =1216 - ממש גבוהבת 2724/04/2010
בוקר טוב ,
על מה מצביע הערך של PLT=1216K/UL שהוא פי 3 או יותר מהנורמה ...
זה ממש מפחיד אותי ובמיוחד כשהתקשר אילי רופא המשפחה ואמר לי שהתקשרו איליו מהמעבדה ובקשו לחזור על ס"ד שנראה לי בגלל טיסיות הדם !!!
מחלות רקע : אני כבר שנה סובלת מאנימיה מחוסר ברזל שהסיבה לזה עדיין לא ידועה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 26
פרופ' פליכס מור24/04/2010עלייה בספירת הטסיות יכולה לנבוע מחוסר ברזל. אולם הערך 1216000 הוא גבוה מדי להיות מוסבר ע"י חוסר ברזל. יש לחזור על הבדיקה, ובמידת הצורך להוועץ בהמטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל , מה היא הסיבה לעליה כל כך גבוה
בת 2724/04/2010אבל , מה הסיבה לעליה כל כך גבוה במס' הטסיות ?
נכון שמחסני הברזל אצלי כמעט אפסים , אבל זה לא חדש - זה כבר כשנה המצב הוא כך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שנייה
פרופ' פליכס מור24/04/2010מהבדיקה עצמה לא ניתן להגיד מה הסיבה.
יתכן שהסיבה היא חוסר הברזל- אז תיקון החוסר יפתור הבעייה.
יתכן והסיבה נעוצה במח העצם-ולזה את צריכה ייעוץ המטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם. המוגלובין. אנמיה?מאיר22/04/2010
חרגתי:HB 13.9
HCT- 41.2
RCB-41.68
אבל !!!
MCV-88 אז יש לי אנמיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיר
פרופ' פליכס מור22/04/2010לא אין לך אנמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..זקוקה לתשובה בדחיפותאני22/04/2010
האם דרך בדיקת הגסטרו ( הכנסת מצלמות דרך הגרון ודרך פי הטבעת ) ניתן לגלות הריון במידה ו...???
אני ממש מודאגת וצריכה את תשובתכם באופן נואש ! תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' פליכס מור22/04/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי סודיום וכלור נמוכים בשתאוסנת22/04/2010
שלום רב לרופאי הפורום!
לאחר חודשים של עייפות קשה..וללא אבחנה מצד רופאת המשפחה ,
שלחה אותי רופאה אחרת לבדיקת שתן.
בבדיקה נמצא כי רמת הסודיום היא 22 !! הרבה מתחת לגבול התחתון
וכן גם על ערכי כלור של 32.
מה יכולה להיות משמעות תוצאות אלו?
בתודה
אוסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוסנת
פרופ' פליכס מור22/04/2010אם רמות הנתרן והכלור בדם תקינות אין משמעות מיוחדת לרמתם הנמוכה בשתן והיא מעידה על כך שאת אוכלת מעט מלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)