מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח תוצאות בדיקת הדםדורה07/05/2010
MCHC 33.1 g/dl -כאשר גבולות הערכים הם37-33
13.0 HB g/d
האם יש כאשר בין הנתונים הללו? האם זה מעיד על בעייה?
IgM 40 mg/dL ערכים 230-40 מה משמעות בדיקה זו?
תודה רבה
דורה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורה
פרופ' פליכס מור07/05/20101. המוגלובין תקין MCHC לא משמעותי.
2. IgM בגבול התחתון של הנורמה , אם אין זיהומים -זה לא משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםליז06/05/2010
fibrinogen-726
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליז
פרופ' פליכס מור06/05/2010רמת הפיברינוגן מוגברת - זהו חלבון שעולה בהריון, כדאי לחזור בעוד מספר שבועות לוודא שירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה לא מהריון..
ליז07/05/2010אין סיכוי שאני בהריון ממה יכולה להיות העליה בפיברינוגן חוץ מהריון??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז-2
פרופ' פליכס מור07/05/2010רמת פיברינוגן עולה במצבי דלקת שונים וירדת עם חלוף הדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה גם בשקיעת דם
ליז07/05/2010הESR שלי הוא 32
זה קשור איכשהו לעליה של ההפיברינוגן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליז-3 ואחרון
פרופ' פליכס מור07/05/2010גם שקיעת הדם שמוחששת מעט מעידה על מצב דלקתי, כך שעלית הפיברינוגן ושקיעת הדם המוחשת קשורות לאותה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםליז06/05/2010
עשיתי בדיקות דם לפני שבוע ובבדיקות של הקרישה יצא משהו לא בסדר
PT%-112
pt-sec-14
pt-INR-0.94
PTT(SEC-28.6
PTT-R-0.83
F זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליז
פרופ' פליכס מור06/05/2010הבדיקות תקינות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת Tמשה06/05/2010
שלום רב !
אני בן 27 ,עם סכרת .
עשיתי בדיקת ל: FSH 5.96 u/l
LH 5.96 T 17.0 nmol/l
יש לי ירדה בתפקוד המיני , מה תוצאות הבדיקות אומרות ? ולא מזמן הפסקתי לקחת כדורים נגד דיכאון .האם יש השפעות זה לזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
פרופ' פליכס מור06/05/2010התוצאות אינן מסבירות ירידה בתפקוד המיני.
יש להוועץ באורולוג לגבי המשך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשני06/05/2010
שלום עשיתי בדיקת דם לבדיקת קרישת יתר
והתוצאות הן :
pt-גדול מ-100%
pt seconds - 9.8 sec
INR-0.9
PTT- 25.1 sec
האם התוצאות בסדר???
תודה שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
פרופ' פליכס מור06/05/2010זו לא ממש בדיקה לקרישיות יתר אלא לקרישה.
הבדיקה תקינה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' !!
שני06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם TERTOSTERONמשה06/05/2010
שלום רב !
עשיתי בדיקת דם TERTOSTERON התוצאה מראה על 17.0 ביחידות NMOL/L מה המשמעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסף
פרופ' פליכס מור06/05/2010מבדיקה שערכתי רמות בטווח 11-40 נחשבות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהנורית06/05/2010
שלום רב,
בת 32 בד"כ בריאה
מעוניינת לדעת האם להתעקש על בדיקות מקיפות יותר או דקדקניות יותר בעקבות תוצאות אחרונות. לאחרונה אבי חלה בסרטן המעי, נתגלה בדרגה גבוהה ואלימה... מאז אני מניחה כמו שקורה לרבים שמגלים שקרוביהם חולים.. יש בי תחושה או חרדה מהמחלה. (לפני כ6 שנים עשיתי קולונסקופיה עקב בעיות עיכול - יצא תקין)
תוצאות עדכניות:
WBC 5.3 טווח הנורמה = 4.8 - 10.8
MCHC 31.8 טווח הנורמה= 33-36.7
NEUT% 36 טווח הנורמה = 40-75
LYM% 52.6 טווח הנורמה = 20-50
תוצאות לפני כחצי שנה:
WBC 4.7 טווח הנורמה= 4.8-10.8
MCHC32.6 - טווח הנורמה 33-36.7
NEUT% 52.6 טווח הנורמה 40-75
LYM% 38.4 טווח הנורמה 20-50
אני קוראת שסטייה בנתונים אלו מעידים על איזשהו זיהום נגיפי או חיידקי ובמקרים נדירים אף סרטן.
אני יודעת שאין זה המקום לאנמנזה אך אולי הפרטים שאני מציינת ישפכו אור...
כשאני חולה - אין לי חום.. התקררויות למניהן וזהו...(למעט דלקת ריאות שהיית הלי לפני כ3 שנים וגם אז החום לא היה גבוה - 38 +-. ) השנה סבלתי מהמון מהתקררויות והייתה תקופה של חודשיים שהגרון כאב וכמעט שלא יכולתי לאכול ולא לדבר... לאחר חודשיים הדבר עבר מעצמו... (שלא לדבר על עוגמת הנפש שנגרמה במקום עבודתי עקב ההיעדרויות: הייתי מורה ...)
לימים הרופאה אמרה שהבדיקות הראו שחליתי במחלת הנשיקה אבל אי אפשר לדעת מתי ושאולי זה היה זה.
בדרך כלל חום הגוף שלי עומד על 36.5 בדרך כלל קר לי (מאוד) מעבר לרגיל.. נגיד באמצע אוגוסט אני יכולה ללכת עם פליז או סוודר כדי שיהיה לי נעים. המון פעמים חום הגוף שלי בכלל יורד ל 35.5.
אני ידועה כמי שסובלת מחוסר של B12 וכבר כמה שנים במהלך השנה אני מקבלת סדרת זריקות.
זה לא שאני בודקת את עצמי כל שני וחמישי..באמת שאני לא היפוכונדרית!
לרוב אני עייפה. עייפות כזו שאחרי שינה של 7 שעות כשאני מתעוררת, שעה לאחר מכן אני עייפה ממש, עייפות של ללכת לישון.
לא נעים לי לנדנד לרופאה על הבדיקות... בייחוד אחרי החודשיים ההם שלא יכולתי לדבר.. והגעתי אליה כל שבוע כדי לקבל אישורי מחלה (ולהוכיח שאני לא יכולה לתפקד במצבי... התייחסו בצורה מאוד לא נעימה במקום עבודתי)
הזכרתי שיש לי בעיות עיכול . . אני משתמש בפגלקס (אולי זה גם משפיע? )
בקיצור, אני מוטשת ורוצה לתפקד טוב יותר.
תודה
נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנורית
פרופ' פליכס מור06/05/20101. החרדה שלך מובנת
2. תוצאות הבדיקות שעשית אינן מדאיגות
3. רצוי שתהיי במעקב גסטרו (קולונוסקופיה) ולבצע בדיקת צואה לדם סמוי מדי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב (:
נורית06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חריגותטלי05/05/2010
הי,
בבדיקת דם שעברתי בשבוע שעבר היו שתי תוצאות חריגות (כלומר סומנו בדף התוצאות כמחוץ לטווח הנורמלי).
Fe - Iron
תוצאה של 36 כשהטווח הוא בין 60 ל-180
Triiodothyronine Free FT3
תוצאה של 6.63 כשהטווח הוא בין 3.5 ל-6.5.
האם תוכלי להסביר לי את משמעות התוצאות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
פרופ' פליכס מור06/05/20101. יש לך חוסר ברזל. סיבה שכיחה בנשים צעירות דמם מוגבר במחזור. אם זו לא הסיבה יש לבצע צואה לדם סנווי ולהוועץ בגסטרואנטרולוג.
2. רמת T3 מעט מוגברת. אם TSH ו T4 תקינים רק לעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות לא מהמחזור-אני אחרי לידה
טלי06/05/2010האם יכול להיות שזה כתוצאה מהלידה?
ילדתי לפני כשלושה חודשים ואחרי הלידה המשכתי לקחת פריפול שלקחתי לאורך רוב ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי-2
פרופ' פליכס מור06/05/2010הריון ולידה הן סיבות טובות לחוסר ברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהדניאל05/05/2010
שלום רב,
לפני יומיים ביצעתי בדיקת דם והתוצאה שקיבלתי היא:
CMV IgG <0.2 Negative IU/ml
EBV VCA IgG Positive 70
EBV VCA IgM < 10 Negative
CMV IgM negative
מה זה אומר שיש לי מחלת הנשיקה או לא
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
פרופ' פליכס מור06/05/2010הבדיקות אומרות שבעבר היה לך זיהום בנגיף EBV
אין עדות למחלה כעת IgM שלילי לשני הווירוסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרומבוציטים נמוכיםתמי05/05/2010
אני אישה בריאה בת 30. בבדיקות דם שיגרתיות קיבלתי תוצאות של 133 טרומבוציטים. בעבר , במהלך הריונות, היתה לי ירידה בטרומבוציטים שעלו חזרה מיד אחרי הלידה.
מה יכולה להיות הסיבה לירידה הנוכחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמי
ד''ר אופיר אביזהר05/05/2010אני מניח שאת מתכוונת 133,000 במיקרוליטר - רמת הטרומבוציטים מעט נמוכה. איני יודע את המספר הרגיל שלך, אך תנודתיות מסוימת קורית גם מסיבות טכניות של הבדיקה וגם מסיבות נורמליות בגוף.
המספר עצמו, 133.000 , אינו מסוכן, ועקרונית, בהנחה שאת אמנם בריאה, יש צורך במעקב בלבד. רופא המשפחה אמור לוודא שאין ממצאים כמו טחול מוגדל, ממצאים עוריים מסוימים, ואין ירידה בהמוגלובין ובכדוריות הדם הלבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח של בדיקות שתן לא ברורותדאגנית04/05/2010
שלום,
קיבלתי תוצאות בדיקות שתן והן אינם ברורות לי.
אשמח לקבל הסבר.
urobilinogen - 3
erythorocytes - 250
שתן מיקרוסקופיה :
leucocytes u field - *5
erythrocytes u field - רבים
mocous u ++
cylinder hyaline - *6
squamous epithelial cell +
תודה מראש,
הדאגנית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדאגנית
פרופ' פליכס מור04/05/2010התוצאה המשמעותית היא ריבוי כדוריות אדומות בשתן. הסיבה השכיחה בנשים צעירות היא מתן בדיקה קרוב למחזור. אפשרויות אחרות: זיהום, אבנים בדרכי השתן, ואחרות. גלילים היאליניים בנוים מחלבון המופרש באופן נורמלי בשתן (הם רבים יותר עם מצב של התייבשות בשתן מרוכז (לאחר צום שלפני הבדיקה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
דאגנית05/05/2010תודה על תשובתך.
אני בת 52 ואין לי מחזור, זאת אומרת שזו לא סיבת הכדוריות האדומות בשתן.
אשמח מאוד אם תעזור לי להבין גם את התוצאות הבאות, ולומר לי מה עלי לבדוק מעבר לזה.
Cholesterol - 288
HDL-Cholesterol - 44.3
Non-HDL Cholesterol - 244
LDL Cholesterol Calculat.- 224.5
C.R.P - 3.1
קטן מ- Rheumatoid Factor Quantit - 5 IU/ml
Lymphocytes % - 19
תודה
הדאגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדאגנית -2
פרופ' פליכס מור06/05/20101. רמת הכולסטרול שלך מאד גבוהה ודורשת טיפול.
2. CRP מוגבר מעיד על מצב דלקתי בגוף.
3. לבירור כדוריות אדומות בשתן-רצוי US כליות ודרכי שתן וייעוץ אורולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ca-19-9 גבוהנעמי04/05/2010
שלום,
לפני שנה היתה תוצאת הבדיקה שלי 39. השנה 43.9
האם יש מה לדאוג?
איזה בדיקות כדאי לבצע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמי
פרופ' פליכס מור04/05/2010מה הסיבה למעקב אחר CA19-9?
לא מומלץ כבדיקת סקירה. הרמה עולה בגידולי הלבלב והמעי הגס.
יש להיוועץ ברופא ששלח לבדיקה לגבי הנחיצות של בירור (סונר או CT בטן, קולונוסקופיה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםדן03/05/2010
Glucose (B) | mg/dl | (
70 )
100 *
122
|
HbA1C | % Total Hb. | (
4 *
4.8 )
6
|
Creatinine (B) | mg/dl | (
0.51 *
0.7 )
0.95
|
eGFR | | לחץ לתוצאות
|
Uric Acid (B) | mg/dl | (
2.6 *
6 )
6
|
K+ Potassium (B) | mmol/l | (
3.5 *
3.5 )
5.1
|
Na- Sodium (B) | mmol/l | (
136 *
140 )
146
|
Ca-Calcium (B) | mg/dl | (
8.1 *
9.7 )
10.4
|
Phosphore (B) (PO4) | mg/dl | *
2 (
2.5 )
4.5
|
Cholesterol | mg/dL | *
200
|
Triglycerides | mg/dl | (
10 *
148 )
250
|
HDL-Cholesterol | mg/dl | *
52.2
|
Non-HDL Cholesterol | mg/dl | *
148
|
LDL Cholesterol Calculat. | mg/dl | *
118.7
|
Albumin (B) | g/dl | (
3.5 *
4.9 )
5.2
|
ALT (GPT) | U/l | (
0 *
21 )
31
|
AST (GOT) | U/l | (
10 *
21 )
31
|
LDH-Lactic Dehydrogenase | u/l | (
233 *
420 )
440
|
CK | u/l | (
0 *
84 )
145
|
Vitamin B12 | pg/ml | (
211 *
414 )
911
|
ויטמינים
Vitamin D 25 (OH) | ng/ml | (
10 *
13 )
100
|
אנדוקרינולוגיה
TSH | mIu/l | (
0.35 *
2.09 )
5.5
|
Free Thyroxine (FT4) | pmol/l | (
10.3 *
15.6 )
19.7
|
Triiodothyronine Free FT3 | pmol/L | (
3.5 *
6.46 )
6.5
|
Prolactine | mIU/l | *
1578
|
Prolactin,monomer estimat | | לחץ לתוצאות
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
17.4
|
FSH | IU/l | *
5.5
|
Testosterone Total | | לחץ לתוצאות
|
Cortisol 8 am (B) | nmol/l | (
118 )
618 *
2059
|
Renin Recumbent | ng/ml/h | (
0 )
3.4 *
6.86
|
Aldosterone Recumbent (B) | ng/dl | (
1 )
16 *
20.5
|
האם התוצאות תקינות?אני בת 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרלי
פרופ' פליכס מור04/05/2010דרך הצגת התוצאות לא ברורה (לא ברור מה התוצאה ומה הטווח הנורלי ובאיזה יחידות הבדיקה)..
חלק מהבדיקות לא תקינות.
כדאי להוועץ ברופא ששלח אותך לבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם - TOTAL PROTEINדורון03/05/2010
שלום, היום ביצעתי בדיקת דם וכל הערכים יצאו נורמאלים למעט TOTAL PROTEINS בו יש לי g/dl 8.4 והערכים התקינים הם בין 5.7 ל-8. האם העלייה יכולה להגרם כתוצאה משתיית אלכוהול כ-30 שעות לפני הבדיקה? האם כדאי לעשות בדיקה נוספת? יש ממה לחשוש?
תודה! דורון, בן 17.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורון
ד''ר אופיר אביזהר04/05/2010הפרעות ברמת חלבון בדם בצעירים נדירה מאוד. הסטייה מהנורמה , אם בכלל, זעירה . אם אתה בריא בדרך כלל, וחש בטוב, ואלו היו בדיקות שגרה, לא הייתי עושה מעבר לבדיקה חוזרת בעוד מספר שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם עם תרופהאדם02/05/2010
שלום
אני מקווה שאני בפורום מתאים , השאלה שלי היא כזאת- אני עומד להתחיל לקחת את התרופה פרופסיה לעצירת התקרחות אבל קצת מוזר שהרופא לא שלח אותי לבדיקות דם
אין צורך בבדיקות דם בכלל? גם לא במהלך הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם
ד''ר אופיר אביזהר02/05/2010למיטב ידיעתי אין אינדיקציה לבדיקות דם לפני או תוך השימוש בתרופה.
מאידך התרופה יכולה להשפיע על רמת PSA בדם (בדיקת דם לאבחון סרטן הערמונית) כך שאם אתה עובר בדיקת PSA תוך נטילת פרופסיה יש להודיע על כך לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)