מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמות נמוכות של SODIUMרחלי08/07/2015
שלום,
לבעלי, בן 53, לחץ דם גבוה ומטופל באנאלאפריל מזה 10 שנים ,בבדיקת הדם האחרונה,תוצאת ה SODIUM היא 133.1, כלומר נמוכה וחורגת מ התקין. מה המשמעות? מה עליו לעשות? רציתי לציין שתפריטו דל במלח בדרך כלל בשל לחץ הדם.
תודה מראש
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות נמוכות של SODIUM - תגובה
יעל אבנון08/07/2015שלום רחלי,
רמת מלח נמוכה יכולה להיות קשורה לסיבות שונות כגון שתיה מרובה או מהצד השני שתיה מועטה (שני המצבים עשויים להוריד רמת נתרן בדם), רמת חלבון נמוכה בדם, פגיעה בכליות (שכיח מאוד בקרב חולי לחץ דם), תת פעילות בלוטת התריס ועוד.
כדאי לקבל יעוץ לגבי התפריט ואולי לשקול להעלות את רמת המלח בתזונה.
ואני ממליצה להתייעץ עם הרופא, לאבחן את הסיבה ולטפל בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמילאז דיאסטזדפנה08/07/2015
שכחתי לציין שהטווח הוא בין 0 ל-100.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמילאז דיאסטז - תגובה
יעל אבנון08/07/2015שלום דפנה,
עמילאז הוא אנזים המיוצר בלבלב ובבלוטות הרוק, ותפקידו לפרק פחמימות.
בעיה בלבלב או בבלוטות הרוק עשויה להעלות את רמתו. גם בעיות מעי וכבד משפיעות על הרמה שלו בדם. אצלך החריגה היא מאוד גבולית וכנראה שאינה מעידה על בעיה, בעיקר כאשר כל הבדיקות האחרות תקינות. לרוב עד 150 נחשבת רמה תקינה ולכן אני לא רואה סיבה לדאגה. אני ממליצה לעקוב אחר הבדיקה הזו בהמשך. במידה והרמה עולה על 150, פני לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש בדיקת דםליאור06/07/2015
שיכולה לבדוק אם יש לי מחסור ויטמינים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש בדיקת דם - תגובה
יעל אבנון07/07/2015שלום שירן,
בקופות החולים ניתן לבדוק מספר ויטמינים- ויטמין B12, חומצה פולית, ויטמין D ומספר מינרלים- מגנזיום, סידן, אשלגן, ברזל.
ויטמינים נוספים ניתן לבדוק במעבדות פרטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי TSH בהריוןאורית06/07/2015
שלום,
בהריון שני שבוע 8 בבדיקות דם רוטינה של הריו ן ערך הTSH הוא 0.11 .
(FT4 19.1 , FT3 5.52 תקינים).
האם יש צורך לייחס לערך זה חשיבות ?
חשוב לי לציין שאני חלשה מהרגיל לא מתפקדת ממש, עייפה נורא ישנה המון, קושי בלהרים דברים כבדים, סחרחורות ,סובלת מגלי קור (יושבת עם מפזר חום בעבודה ללא מזגנים- כאשר ההמוגלובין הוא תקין 12.9) וחווה קשיי נשימה (מרגישה חוסר חמצן צריכה לקחת יותר אוויר ויותר נשימות עמוקות).
ייחסתי את כל התופעות הנ"ל כמובן להריון (בהריון הראשון לא היו תופעות כאלו).
אודה לעזרתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי TSH בהריון - תגובה
יעל אבנון06/07/2015שלום אורית,
מדובר ביתר פעילות בלוטת התריס. לא בטוח שזו הסיבה לסימפטומים שאת מתארת.
את צריכה להיות במעקב מתמיד אחר פעילות הבלוטה.
כדאי לפנות לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ggtpשרה05/07/2015
בת 46. בבדיקת דם תפקודי כבד ggtp 70. שאר תפקודי כבד תקינים. האם יש סיבה לדאגה? בתודה לתשובה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל אבנון05/07/2015שלום שרה,
מדובר ברמה די גבוהה ולכן צריך להמשיך בירור.
אנזימי כבד יכולים לעלות עקב שימוש בתרופות או עקב מחלות שונות.
בדרך כלל כדאי לעשות אולטרה סאונד כבד בנוסף לבדיקות הדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר אנטיביוטיקהמאיה05/07/2015
לפני כשבוע היתה לי דלקת בשתן, קיבלתי ציפרודקס לחמישה ימים.
סיימתי אתמול , בעלון התרופה רשום שהיא יכולה לגרום לירידה בספירת הדם. האם ביצוע בדיקות דם יומיים לאחר סיום האנטיביטיקה תשבש את תוצאות ספירת הדם ?
בדיקת שתן ביצעתי היום והיא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לאחר אנטיביוטיקה - תגובה
יעל אבנון05/07/2015שלום מאיה,
זה עשוי בהחלט לשנות מעט את תוצאות הבדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאחר אנטיביוטיקה
מאיה05/07/2015תודה על התשובה המהירה, כמה זמן צריך להמתין מסיום נטילת התרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאחר אנטיביוטיקה - תגובה
יעל אבנון06/07/2015כדאי להמתין בערך שבועיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הורמוניםפנינה05/07/2015
אני נשואה בגיל 49.8 ללא ילדים בבידקת הדם לפני כחודש
ESTRADIOL(E2) 1942.00 PMOL/L
FSH 4.89 MIU/ML
LH 7.38 MIU/ML
PROGESTERONE 2.24 NMOL/L
PROLACTIN 223.99 MU/L ( 70.00- 570.00) (..*......)
TSH 1.82 MIU/L ( 0.34- 5.60) (..*......)
WBC 6.00 K/UL ( 4.00- 10.00) (..*......)
מה זה אמור להגיד לי האם זה תקין או דורש טיפול . תודה פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הורמונים - תגובה
יעל אבנון05/07/2015שלום פנינה,
רמת האסטרוגן אצלך גבוהה, לא ציינת אם את לוקחת תרופה כלשהי.
ה- FSH הוא הורמון מעורר זקיק ומסמל על רמת הרזרבה השחלתית, רמה נמוכה שלו מבשרת על פוריות טובה.
רמת אסטרוגן גבוהה עשויה לדכא הפרשה של FSH באופן כזה שה- FSH יראה כביכול תקין כמו אצלך, אך בעצם זו הטעיה.
במידה ומדובר בנושא פוריות, צריך לקבל חוות דעת של רופא מומחה לגבי התוצאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות רפואיותדורון03/07/2015
אני בן 39, ועשיתי בדיקות.
תוכלו בבקשה לכתוב לי איך הבדיקות שלי יצאו?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות רפואיות - תגובה
יעל אבנון03/07/2015שלום דורון,
ערך ה- MCV הנמוך מעיד על כדוריות דם אדומות קטנות, זה לרוב מצביע על סוג מסוים של אנמיה. אך במקרה שלך ההמוגלובין תקין ולכן אין בעיה אמיתית.
רמת ה - MPV גבוהה וזה מצביע על יצור מוגבר של טסיות חדשות וגדולות יותר מהממוצע.
הממצאים הללו בדרך כלל קשורים לתפקוד של מח העצם, אך זה לא אמור להוות בעיה.
אם תרצה לחקור מעט יותר, בקש מהרופא בדיקות דם לאבחון אנמיה מסוג תלסמיה.
הנויטרופילים אצלך גבוהים, אלו תאי דם לבנים הנלחמים בחיידקים, יכול להיות שמדובר כרגע בזיהום ממקור חיידקי, לא תמיד המצב הזה מורגש ולרוב עובר לבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוז NEUT נמוך לתינוקחזי02/07/2015
שלום,
בספירת דם לתינוק בן שנה ושבע נמצאו ערכים נמוכים של NEUT.
יש לציין שבארבעה ימים אחרונים היציאות רכות עד כדי שלשול עם ריח חריף, האם יש קשר?
האם דורש המשך בירור?
תודה,
חזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוז NEUT נמוך
חזי02/07/2015מצב המשך תוצאות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז NEUT נמוך - תגובה
יעל אבנון02/07/2015שלום חזי,
בנוסף לנויטרופילים הנמוכים, יש גם אזונופילים גבוהים- אלו תאים לבנים הנלחמים בעיקר באלרגנים וטפילים. בהחלט ניראה כי מערכת החיסון נלחמת במזהם אך מאחר והנויטרופילים נמוכים, ניתן להסיק כי המזהם אינו ממקור חיידקי. אני לא יכולה לדעת האם יש קשר לבעיה ביציאות אך זה יתכן.
אני ממליצה לגשת לרופא להמשך בירור וטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז NEUT נמוך
חזי02/07/2015שלום רב,
האם הדבר מעיד על בעיה ויראלית או חס וחלילה על בעיה חמורה יותר?
תודה חזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז NEUT נמוך - תגובה
יעל אבנון02/07/2015יכול להיות שקיים וירוס אך זהו מצב שכיח בקרב תינוקות, רק צריך לגשת לרופא להמשך בירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת WBCשלי01/07/2015
יעל שלום,
בבדיקות דם שגרתיות שאני עושה מידי פעם שמתי לב שמספר התאים הלבנים WBC משתנה מבדיקה לבדיקה ולעיתים מתחת לטווח הנורמה. למשל בבדיקות שונות שעשיתי התקבלו התוצאות : 4.2 ,4.5 ,4.8 (הטווח הוא בין 4.8-10.8).אני בדר"כ בריאה והשאלה שלי היא ממה נגרמת ירידה בכדוריות הלבנות והאם יש דרך לעלות את מספרם? אולי בעזרת תזונה...
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת WBC - תגובה
יעל אבנון01/07/2015שלום שלי,
הכדוריות הלבנות בנויות מחלבונים, תזונה דלה בחלבון עשויה להשפיע.
מעבר לכך, מחסור בויטמין B12 או חומצה פולית גם יכול לגרום לירידה בתאים הלבנים.
בכל מקרה, הרמות שאת מציינת אינן מדאיגות כלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת אם הכל תקין?אסתר30/06/2015
שלום,
עשיתי בדיקת שתן ואלו התוצאות אשמח לדעת אם הכל תקין?
urine culture- sterile culture
leucocytes ur- 75.00 leuk./ul
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת שתן - תגובה
יעל אבנון01/07/2015שלום אסתר,
יש מעט כדוריות לבנות בשתן, זה זניח.
ומה שחשוב זה שהתרבית יצאה נקיה.
הכל תקין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B-12פוצי28/06/2015
שלום
עקב נוירופתיה עשיתי בדיקה ונמצאה רמה של 226 הרופאה המליצה על תוסף
אני נוטל את התוסף מסוג מתילקובלמין כעשרים יום ושום שיפור עדיין ...
תוך כמה זמן במידה וזו הסיבה אני אמור לראות איזשהו שיפור ?
----------------------------------------------------------------- ויטמין D התוצאה 25-OH Vitamin D 8.2 ng/mL
הרופאה ממליצה על תוסף ,מה לדעתך כדאי והאם יש לו תופעות כלשהן ?
(מטופל בתרופות אנפרניל - קסנקס - אוסמו אדלט - )
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B-12 - תגובה
יעל אבנון29/06/2015שלום,
כדי לראות שיפור ברמת ויטמין B12, בצע את הבדיקה לאחר 3 חודשי לקיחה.
תוסף של ויטמין D כדאי לקחת בטיפות לפי המלצת הרופאה. בדרך כלל כל טיפה מכילה 400 יחידות וכדי להעלות את הויטמין בדם צריך לקחת לפחות 6 טיפות ביום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
פוצי29/06/2015התכוונתי אם אני אמור להרגיש שיפור בהרגשתי תוך כמה זמן של לקיחת B12
התכוונת שגם זה לאחר 3 חודשים ?
ולא ענית לי אם יש תופעות לוואי לתוסף של ויטמין D
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון29/06/2015אני לא יודעת להגיד תוך כמה זמן תרגיש שיפור.
אין תופעות לוואי לתוסף ויטמין D.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פוצי29/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין?שקד28/06/2015
שלום,
עברת בדיקת דם למחלות מין ונמצא UREA.UREALYTICUM-PCR.
מה המשמעות של זה? אני מדבקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
יעל אבנון29/06/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_מין' id=link]מחלות מין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת המוגלובין במחזוריעל28/06/2015
שלום,
לפני כמה ימים הלכתי לתרום וכחלק מהנוהל בדקו לי קודם המוגלובין. להפתעתי רמת ההמוגלובין יצאה 10.5 (הבנתי שהנורמה צריכה להיות 12-16) והאחות שעשתה לי את הבדיקה גם אמרה שהיא ראתה שהדם שיצא לי די דליל. זאת פעם ראשונה בחיי שיוצא לי רמת המוגלובין כזאת נמוכה- בדר"כ יוצא לי מעט מעל 12, כאשר בבדיקת דם שעשיתי לפני 3 חודשים יצא לי 12.2. שאלותיי:
1. באותו יום שהלכתי לתרום דם, הייתי ביום השלישי של המחזור שבו אני מאבדת די הרבה דם ביחס לימים האחרים, האם העובדה שהייתי במחזור יכולה להשפיע על רמת ההמוגלובין הנמוכה בדם שנמצאה?
2. האם רמה של 10.5 מעידה על אנמיה ומצריכה טיפול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
יעל28/06/2015לא יודעת אם זה קשור, אבל אחרי שהאחות דקרה לי את האצבע כדי לבדוק את ההמוגלובין, אז למרות שלחצתי חזק על המקום עם תחבושת במשך דקות ארוכות (בערך 10 דקות) לא הפסיק לדמם לי משום מה. חשוב לציין שלא ידועה אצלי בעיה של קרישת דם וזה לא דבר שכיח שקורה לי - שלא מספיק לדמם אחרי בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל אבנון28/06/2015שלום,
בהחלט הגיוני שההמוגלובין יורד בזמן המחזור.
עדיף לחזור על הבדיקה כשאת לא במחזור.
בכל מקרה, ערך אופטימאלי של המוגלובין בנשים הוא 14.
כדאי לבדוק מה גורם אצלך לאנמיה, זה יכול להיות מחסור בברזל, B12 או חומצה פולית, מחסור בחלבונים, דימום מוגבר במחזור, בעיות ספיגה במערכת העיכול, תזונה לא נכונה ועוד. לגבי הדימום שלא נפסק, במידה ואין בעיית קרישה אין הרבה מה לעשות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי בדיקת דם בהפניית הגניקולוגאיה24/06/2015
הוא ראה משהו בשחלה....התוצאות - CEA - 2.9 ng/ml , CA -125 14.6 u/ml
רציתי לקבל פיענוח בהקדם....תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי בדיקת דם בהפניית הגניקולוג - תגובה
יעל אבנון25/06/2015שלום,
התוצאות הן בגדר הנורמה. צריך לברר עם הרופא מה הוא אבחן בשחלה.
לא ניתן להסיק מהתוצאות האלו בלבד משהו ספציפי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)