מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוקפץ ירקות עם חזה עוף ונודלסשירי25/08/2015
האם אפשר להחליף את הנודלס בפסטה ובכך לחסוך קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפץ ירקות עם חזה עוף ונודלס - תגובה
שושי שטיינוביץ25/08/2015נודלס זה סוג של פסטה.
הדרך לחסוך קלוריות היא לה להפחית את השמן
ולמדוד את כמות הנודלס לסועד. תשתדלי שהנודלס
יהיו כוס אחת וירקות לא מוגבלים בכמות.
אם את מטגנת את נתחי חזה העוף מראש,
חשוב להקפיד לטגן עם 1 כפית שמן או 1 כף לכל היותר.
אז אם תגבילי את כמות הנודלס
תפחיתי את כמות השמן ל1 כף או כפית (עדיף)
תקבלי מנה מופחתת קלוריות.
1 כוס נודלס
120 גר' חזה עוף
ירקות ללא הגבלה
1 כפית שמן
ארוחת צהרים דיאטטית ומצויינת.
בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם.הרוטב? סויה או טריאקי?
שירי25/08/2015אפשר להשתמש בפסטות של אוסם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם.הרוטב? סויה או טריאקי? - תגובה
שושי שטיינוביץ25/08/2015רצוי להשתמש בפסטות מקמח מלא. לא משנה מי היצרן.
לגבי רטבים: ברוטב טריאקי יש סוכר ולכן פחות מומלץ
ברוטב סויה אין סוכר ולכן מומלץ יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לך גירסה רזה לפול בפיתה?ליאור24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש לך גירסה רזה לפול בפיתה? - תגובה
שושי שטיינוביץ24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לך גירסה רזה לפול בפיתה? - תגובה
שושי שטיינוביץ24/08/2015פול היא קטנייה ובתור שכזו היא דלת קלוריות. אם מכינים סלט פול רק מפול מבושל (שרוי לפחות 12 שעות), כף שמן ותבלינים (לימון, שום, מלח, כמון ושמן זית) אז מקבלים סלט בריא, טעים ויחסית דל קלוריות.
פיתה היא פיתה והערך הקלורי שלה הוא בערך כמו 3 פרוסות לחם.
יש פיתה קטנה, ויש פיתה קלה שהיא מחצית מהקלוריות של פיתה רגילה.
אני אישית לא ממליצה על פיתה קלה כי לא תמיד היא טעימה והיא מאד מעובדת.
אבל לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממולאיםליאור17/08/2015
עם עוף ואורז. האם זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממולאים - תגובה
שושי שטיינוביץ18/08/2015כדי שעוף יהיה בריא יש להסיר ממנו את העור והשומן.
אורז מלא הוא אורז בריא. גם בסמטי לבן אפשרי.
אם את סופרת קלוריות, יש לשים לב שזו מנה של חלבון עם פחמימה
ולמי שנמצא בדיאטה יש להגביל את הכמות.
אם את לא בדיאטה, אז מספיק להוריד עור ושומן ולבשל עם כפית עד כף שמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קובות עירקיותגל17/08/2015
האם זה משמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאוד טעים
ליאור19/08/2015עדיף לאכול קובות מבושלות. יש לקחת בחשבון שהם כבר מכילות פחמימה וחלבון. הם טעימות בטרוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובות עירקיות - תגובה
שושי שטיינוביץ20/08/2015קובה עשויה מסולת או בורגול במילוי בשר ומבושת ברוטב.
כדי שהקובה תהיה דלת שומן, יש להשתמש בבשר רזה ולבשל ברוטב עם כפית או מקסימום כף שמן.
גם אז, אם את בדיאטה, יש לחשב את כמות הקלוריות למנה.
סולת לבנה היא כמו קמח לבן, ועל כן פחות מומלצת מסולת מלאה. בורגול זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קציצות ברוטבשירי15/08/2015
איך מכינים בגירסה רזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קציצות ברוטב - תגובה
שושי שטיינוביץ16/08/2015כדי שקציצות תהיינה דלות שומן יש להשתמש בבשר דל שומן
ועדיף להכין מהודו אדום או חזה עוף או תערובת של הודו ובקר.
יש להמנע משימוש באבקות מרק.
לבשל את הרוטב עם 1 כפית עד 1 כף שמן.
לא להוסיף סוכר או רטבים מוכנים.
ואם תקפידי שכל מה שאת מכניסה זה חומרים טריים וטבעיים
הקציצות תהיינה בריאות, רזות וטעימות מאד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיבולים לתפוא מבושלשירי14/08/2015
האם אפשר להוסיף כורכוםומרק עוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיבולים לתפוא מבושל - תגובה
שושי שטיינוביץ16/08/2015כורכום בוודאי. מרק עוף לא מומלץ כי לא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיבולים לתפוא מבושל - תגובה
שושי שטיינוביץ16/08/2015כורכום בוודאי. מרק עוף לא מומלץ כי לא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב אורזאנה13/08/2015
שלום
האם חלב אורז שמועשר בסידן,אפשר לקחת את הסידן כמרכיב -לכמות הסידן שאנו צורכים במשך היום,
כלומר אם לדוגמא יש 100מ"ל של סידן ב-100 גרם חלב אורז מועשר בסידן
האם עלי לקחת זאת בחישוב כללי שאני צורכת סידן ביום?
מודה לכם מראש לתשובה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב אורז - תגובה
שושי שטיינוביץ13/08/2015היי אנה,
מזכירה לך שזה מדור של בישול בריא ולא מדור תזונה.
יש להפנות את השאלה למדור תזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליה שומרון ממתכון בטוח, לא לפספסדליה08/08/2015
יש לה פינת בריאות במתכון בטוח בערוץ 2, ליה מלמדת מתכוני בריאות פשוטים לביצוע ו...טעימים להפליא! אני מנסה אותה בכל פעם מחדש וזה נהדר. ממליצה על התכנית ועל הפינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה שומרון ממתכון בטוח, לא לפספס - תגובה
שושי שטיינוביץ10/08/2015מצטרפת להמלצה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שושי את עדיין פה?ליאור05/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שושי את עדיין פה? - תגובה
שושי שטיינוביץ10/08/2015כן שירה אני כאן. איך אני יכולה לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך שתי שאלות למטה
ליאור14/08/2015וטרם ענית לי. בקשר לדג סלונה ומגדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך שתי שאלות למטה - תגובה
שושי שטיינוביץ16/08/2015איפה השאלה על דג סלונה? ונדמה לי שעניתי על שאלה כזו די מזמן.
כתבי לי שוב כי אני לא רואה את השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מג'דרהליאור05/08/2015
האם צריך לדל את העדשים לחוד ואת האורז לחוד?.או.שלבשל אותם ביחד? אילו תבלונים צריכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מג'דרה - תגובה
שושי שטיינוביץ16/08/2015אני מעדיפה לבשל עדשים ולחוד ואורז לחוד. וגם לטגן בצל (עם טיפה שמן) לחוד.
מערבבים בסוף. מתבלים במלח, פלפל וכמון טחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דג סלונה עירקיליאור04/08/2015
היי. האם את יודעת מאילו דגים מכינים את הדג סלונה חמוץ מתוק של העירקים ? ואיך מכינים את הרוטב הטעים של.הדג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דג סלונה עירקי
ליאור17/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדג סלונה עירקי - תגובה
שושי שטיינוביץ18/08/2015כבר כתבתי לך שאני לא מכירה את המתכון הזה. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כתבת שענית על שאלה כזו לא מזמן
ליאור19/08/2015לא כתבת שאת לא יודעת. בכל אופן נראה לי שכדאי להתעדכן. זה מאכל כל כך טעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כתבת שענית על שאלה כזו לא מזמן - תגובה
שושי שטיינוביץ19/08/2015סבבה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את יודעת או לא?
גל20/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דג סולליאור04/08/2015
האם אפשר לעשות אותו בעוד צורות חוץ מטיגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דג סול - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2015בהחלט. אפשר לאפות אותו בתנור, עם מרינדה בסיסית או לבשל ברוטב.
מרינדה בסיסית ל-4 נתחי פילה.
1 כף שמן זית
2 כפות לימון
1 כפית פפריקה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור
אופציה: 2 שיני שום קצוצות דק.
מערבבים את חומרי המרינדה. , מורחים את הדג ואופים בתנור מחומם
במשך 12 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
ליאור04/08/2015ואיזה כיף שאת עדיין כאן. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
שושי שטיינוביץ04/08/2015תודה לך!! יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקה שהפכה לגוש והתקשתהקרן20/07/2015
יש לך רעיון איך ניתן לשחזר אבקה שהתקשתה והתגבשה למצב האבקתי המקורי שלה? תודה !
למשל מלבין קפה שנהיה לגוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקה שהפכה לגוש והתקשתה - תגובה
שושי שטיינוביץ20/07/2015מאחר שזה מדור בישול בריא, אז אנחנו לא ממליצים להשתמש בכלל באבקת מלבין לקפה שהוא חומר מעובד ואין לי מושג ממה הוא עשוי.
לצערי, אין לי תשובה לשאלה שלך.
אבל, נסי להעביר במעבד מזון או בבלנדר. ייתכן שיחזור למבנה האבקתי שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגוזי לוזרינה14/07/2015
שלום רב
האם הקליפה של אגוזי לוז רעילה,
אי אפשר לקלף אותם,כמו למשל שקדים
האם אכילה של אגוזי לוז עם הקליפה יכולה גם להזיק?
תודה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגוזי לוז - תגובה
שושי שטיינוביץ14/07/2015אין לי מושג. יש להפנות את השאלה לפורום תזונה בריאה. זה פורום בישול בריא ואיננו משתמשים בקליפה של האגוז. מידיעה אישית אני יודעת שהיא לא רעילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן קוקוסמעיין14/07/2015
האם שמן קוקוס נחשב לשמן צמחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קוקוס - תגובה
שושי שטיינוביץ14/07/2015עשוי מקוקוס....קוקוס הוא צמח לכן שמן קוקוס הוא בוודאי שמן צמחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)