מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאותיייייי10/08/2010
שלום רב,
אודה על הסבר לתשובות בדיקות הדם הבאות:
EBV VCA_IgG Positive 102 U/ml
EBV.EBNA > 600 Positive U/ml
EBV VCA IgM < 10 Negative U/ml
HERPES HSV2 IgG < 0.50 negative
HERPES HSV 1+2 IgM positive
CMV IgG Positive>2.5 IU/ml
CMV IgM negative
-------------------------------------------------------------------- VCA_IgG
POSITIVE: >=20
NEGATIVE: 0-20
EBV.EBNA
POSITIVE: >=20
BORDERLINE: 5-20
NEGATIVE: 0-5
EBV VCA IgM
POSITIVE: >=40
BORDERLINE: 20-40
NEGATIVE: 0-20
CMV IgG
POSITIVE: >=0.6
BORDERLINE: 0.4-0.6
NEGATIVE: 0-0.4
סגירת מסך | הדפסה חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
ד''ר ביביאנה חזן11/08/2010אנחנו לא יכולים לתת ייעוץ רפואי אישי דרך האתר. תפני לייעוץ של זיהומולוג, תקבלי את כל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצבת בהריוןטל09/08/2010
שלום,
אני בשבוע 30 להריון, לא גרה בארה"ב. הייתי צריכה לבדוק אם אני מחוסנת לחצבת עבור מקום העבודה למרבה הפלא כשבדקתי מול הרופא הסתבר כי לא בדקו את הנוגדנים למחלה זויחד עם כל הבדיקות האחרות בתחילת ההריון.
ביצעתי בדיקת דם לבדיקת החיסון והתוצאות הראו שאינני מחוסנת. זה מאוד מפליא מפני שקיבלתי בארץ את החיסון בגיל שנה (שנת 81) ובגיל 13 (שנת 93) האם ייתכן שעדיין הבדיקה מראה כי אינני מחוסנת? לפי קריאה באינטרנט הבנתי כי החיסון השני בעצם מוודא שיש חיסון לחלוטין במידה ולא נקלט בראשון.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצבת
ד''ר ביביאנה חזן11/08/2010ברוב המקרים 2 זריקות מקנות חסינות. עד 5% מהאנשים אינם מגיבים לחיסון ולא מפתחים נוגדנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריתמה מולטיפורמהלירי09/08/2010
חולה מזה שנתיים במחלה
מזה כמה חודשים התפרצויות חוזרות
ללא ידע מה המקור
מחפשת מידע לסיבות לאפשרויות
למבחנים שיובילו לזיהוי המקור למחלה.
האם חומרים דנטליים יכולים להיות מחולל למחלה
האם אלרגנים אחרים יכולים לעורר אותה
מחפשת גם חולים במחלה כדי למצוא התאמה בסימפטומים ובגורמים ואולי בהמשך ליצור קבוצת תמיכה למחלה שהרבה לא ממש יודעים על סיבותי
במקרה שלי לא נמצא קשר להרפס
מופעי המחלה בגפים וגם בחלל הפה בהתפרצויות חוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמא למחלה
לירי09/08/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דוגמא
לירי09/08/2010מחפשת את מי שהתמחה במחלה ויכול לתת תשובות ממשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריטמה מולטיפורמה
ד''ר ביביאנה חזן11/08/2010ממליצה לך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי רופאי עור ומרפאת עור
לירי17/08/2010ונראה שהם בעיקר יודעים שהם לא יודעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת החזיריםגילה08/08/2010
לא ממש הבנתי מה קורה עם שפעת החזירים? האם זה נגמר ? האם אין עוד סכנה? האם פותח אנידוט? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת חזירים
ד''ר ביביאנה חזן11/08/2010המחלה עכשיו בחצי כדור הארץ הדרומי, בו עונת החורף.
יש פחות מקרים מלפני שנה, וגם יש חיסון.
השנה החיסון העונתי של שפעת מכיל גם את החיסון לשפעת חזירים. כדאי להתחסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ebvאבא08/08/2010
לאשתי יש ebv מה הם דרכי ההדבקה האם מותר לקיים יחסי מין ואם לא במשך כמה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה יש טיפול מציל
הילה08/08/2010אשתך לא צריכה לסבול אלא פשוט להכנס לגוגל ותקיש מחלת הנשיקה.
תגיע לאתר של מטפל שפרץ דרך ופיתח את הטיפול המציל הזה למחלת הנשיקה
טיפול שנמשך 3 - 4 ימים והמחלה נעלמת.
המטפל רמי מור מתמחה במחלות עור בעיקר ובמחלת הנשיקה
סבלתי שנתיים מהצרה הצרורה הזו עד שהחלטתי לחפש בגוגל ולא להסתפק בטיפול קונבציונלי.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיק עם הפרסומות
אלי21/08/2010לא נראה לי שאשתך רוצה לשלם 1000 שח על בקבוקון צמחי מרפא שלא עושה כלום פרט משלשולים ומלהעשיר את רמאי MORE הזה..
ובכלל, למה לך לקיים יחסי מין עם אשתך? בדיוק בשביל זה אלוהים ברא מזכירות ובבי סיטריות.. :-)
רפואה שלימה לאשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהebv
ד''ר ביביאנה חזן11/08/2010המחלה מדבקת בעיקר דרכי נשימה, רוק.
אפשר להדביק גם כמה חודשים אחרי שמחלה התחילה, אך היות ומדובר במחלה שרובינו עוברים בחיים וללא סיבוכים, לאחר שהמטופל מרגיש טוב כבר יכול לחזור לחיים רגילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להדבקות!מודאגת31/07/2010
שלום.
רציתי לדעת אם אפשר להדבק במחלות (כלשהן משימוש בסכין גילוח שהשתמש בו אחר שהוא חולה/ נשא של מחלה כלשהי.
נזכרתי שלפני שלוש שנים בערך, כשהייתי חיילת היו בנות שהשתמשו באותה סכין שאני השתמשתי בה. כבר מזמן יש לי מודעות ואני יודעת שלא אמורים לעשות זאת. אבל מאוד מאוד מדאיג אותי שנדבקתי במשהו מאז ואני נושאת אותו בגופי בלי לדעת כלל.
אשמח לתשובה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות
פרופ' ראול רז01/08/2010אכן לא מומלץ להשתמש בסכיני גילוח משותפים. אם את רוצה להיות רגועה תבדקי נוגדנים לאיידס, צהבת B וצהבת C ואם הבדיקות שליליות את יכולה להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון בן 5 לקראת נסיעה לתאילנדדורי31/07/2010
שלום רב,
בקרנו כל המשפחה במרפאת מטיילים, לקראת נסיעה לשבועיים בתאילנד. נשארה רק שאלה אחת.
לבן הצעיר, בן 5, יש רק חיסון אחד של MMR . האם להקדים את החיסון בשנה לפני הנסיעה או שאין צורך ויקבל אותו עם כולם בכיתה א.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5
פרופ' ראול רז01/08/2010אפשר לחכות עם החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתיים חוזר ונשנהאלחנן29/07/2010
שלום לפני 7 שנים הופיע אצלי הרפס שפתיים בפעם הראשונה
מאז היה חוזר כל חורף באותו המקום בשפה והייתי מטפל בזובירקס משחה כשבוע עד שהיה עובר.
בחצי השנה האחרונה הופיע לי הרפס שפתיים 3 פעמים שונות ושלושתם ב3 מקומות שונים בשפה.
כמובן שגם בהם טיפלתי בזובירקס עד שעברו.
רציתי לדעת האם ישנה סיבה לכך שהוא חוזר פתאום כל כך הרבה? האם זה תקין או עליי להבדק?
האם יש טיפול אחר יעיל יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים חוזר
תמר31/07/2010שלום אלחנן
לבעלי היה סיפור דומה של הרפס כרוני כ 5 שנים היו יוצאים לו מושבות של כמה פצעים יחד
הוא גם כן קבל את הזובירקס וגם כדורי זובירקס וכשהוא הפסיק ההרפס פרץ.
לפני חודש הוא טופל בטיפול אלטרנטיבי ( מדהים ) עקב מחלת הנשיקה שהוא לקה בה גם היא נגרמת ע"י וירוסים ממשפחת ההרפס ומאז הוא לא רואה יותר את ההרפס.
מצאתי לנכון לספר את זה .
אתה יכול לחפש בגוגל = מחלת הנשיקה
ותגיע לאתר של המטפל בה שמתמחה במחלות עור.
שבת שלום
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
פרופ' ראול רז01/08/2010זהו אופי המחלה: התפרצויות ללא תבנית. לא חייבת להיות פגיעה במערכת החיסונית שתגרום לכך. הטיפול הוא נכון. אפשר לשקול טיפול מונע. ממליץ שתפני למרפאה למחלות זיהומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכת חתול ביתיאביטל28/07/2010
שלום
לפני יומיים ננשכתי בבוהן רגל שמאל ע"י חתול הבית שלנו בן כחצי שנה ומחוסן. הרופאה נתנה לי זריקת טטנוס ואנטיביוטיקה צפוויט פורטה שלושה כדורים חמישה ימים. התחלתי לקחת אמש האנטיביוטיקה וחבשו לי את האצבע עם משחה. היום הסתכלתי על האצבע והיא יותר נפוחה מאתמול.
מה לעשות? לחכות? ללכת שוב לרופאה?
אודה אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל
תודה על התשובה,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול
פרופ' ראול רז29/07/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים ואנטיביוטיקהמירב27/07/2010
שלום
לאור נסיעה לצפון הודו עלי לקחת 5 חיסונים:צהבת A+B, פוליו, חצבת וטיפוס הבטן, האם ניתן לקחת את החיסונים אם אני נוטלת אנטיביוטיקה NITROFURANTOIN 100MG
3 פעמים ביום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים ואנטיביוטיקה
פרופ' ראול רז28/07/2010כן, אפשר לקחת את החיסונים במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים מתחת לעוררות25/07/2010
שלום רב
אני שולפת מתחת לעור תולעים קטנות ולבנות.
בעיקר בפנים ובצידי הצוואר,בידיים ובגב גופי מכוסה פצעים .
לא מגרד לפעמים אני חשה בעיקצוצים ומתעוררת בבוקר מלאה פצעים.
מה עושים? האם יש תרופה לכך? מה זאת התופעה הזאת ?
אני לחוצה. האם זה מורגולנז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים מתחת לעור
פרופ' ראול רז26/07/2010ממלית לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וקנדידהמיכל25/07/2010
שלום,
סובלת מהתקפים חוזרים של פריחה של הרפס בעור ובשפתיים ופצעים של קנדידה בפה.
כשאני סובלת מזה אני מטופלת בזובירקס - כדורים 5 פעמים ביום ואורלטן למציצה 5 פעמים ביום.
בד"כ עובר אחרי שבוע עד 10 ימים. בחצי שנה האחרונה היו 4 התקפים.
מעוניינת לדעת עם איזה רופא מומחה עליי להתייעץ והאם קיים טיפול מונע?
לפני 3 חודשים נפגשתי עם ד"ר חזן, אך מאז היו עוד 2 התקפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וקנדידה
פרופ' ראול רז26/07/2010דר' חזן היא מומחית למחלות זיהומיות. ממליץ לחזור אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןגיא25/07/2010
שאלה קצת מביכה
אני בן 35 אשתי בת 30. בחורה בריאה בד"כ, נקיה והכל בסדר...
היום בזמן שקיימנו מין אוראלי שמתי לב שיש לה באיזור הדגדגן הפרשה לבנה כמו גבינה לבנה. הטעם גם היה חמוץ מאוד...
לא אמרתי לה כלום כדי לא להביך אותה.
אני מניח שאם היא היתה מרגישה משהו חריג ( צריבה, שריפה וכו' ) היתה אומרת לי והיינו נמנעים מכך.
אני חושש עכשיו - האם אני עלול להדבק בזה במשהו?
אם זה נניח חיידק או פטריה האם עלול להיות לי עכשיו פטריות בלשון או זיהום? ועליי לנקוט בצעדי מנע כלשהם? מה הסיכון?
אני נוסע עוד 3 ימים לנסיעה עסקית חשובה של שבוע במזרח הרחוק ולכן קצת יותר מוטרד...
אודה על דעתכם
תודה רבה!
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ' ראול רז25/07/2010קרוב לודאי שזו פטריה. לא מסוכן ואין סיבה לדאגה. נסיעה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלת לייםאביטל24/07/2010
שלום
ביתי שהתה במחנה קיץ בארהב נעקצה מקרציה ואובחנה מעבדתית כחולה במחלת ליים .
היא סובלת מפריחה אופינית,כאבי מפרקים כאבי ראש ,כאבי בטן נוקשות צואר .ניקור מותני היה תקין.
היא כבר מטופלת 4 ימים באנטיביטיקה דרך הוריד ומצבה משתפר .הפריחה נעלמה לגמרי וכל שאר ההסימפטומים קימים אך השתפרו משמעותית
קראתי באינטרנט שמחלת ליים עלולה להפוך למחלה כרונית. האם העובדה שהחלה לקבל טיפול 39 ימים לאחר העקיצה ולא מיד מהווה גורם סכון להפיכת המחלה לכרונית ?
האם המחלה עלולה לחזור בעתיד ?
מכיוון שהמחלה אינה מוכרת בארץ ,האם ידוע לכם על מרכז רפואי בארץ שיכול לטפל בביתי לכשתשוב בימים הקורבים לאחר שמצבה ישתפר ?
בברכה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת ליים
פרופ' ראול רז25/07/2010התחלת טיפול כעבור 39 יום בהחלט עלולה להיות בעייתית והסיכון להפיכת המחלה לכרונית בהחלט קיים. אין בארץ מרכז המטפל במחלת ליים מכיוון שזו אינה קיימת בארץ, יש יש לא מעט מומחים למחלות זיהומיות אשר מכירים את המחלה ויודעים כיצד לטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת על עקיצת עכבישמיכל22/07/2010
כפי שכתבתי נעקצתי לפני יומיים ע"י עכביש. הלכתי אתמול לרופא עור ונאמר לי שנעקצתי ע"י שישן חום ככל הנראה (העכביש לא נתפס בעת המעשה, אבל זוהי הסברה.... ) הוא רשם לי פרדניזון, ואמר לי לקחת הבוקר 3 כדורים ביחד מחר 2 ולמחרת 1. לקחתי את ה3 הבוקר, וזה התחיל להשפיע יפה והפריחה כמעט ונעלמה ולא גירדה אבל עכשיו בשעות הערב היא חזרה שוב למצבה הרגיל עם אותו האודם והגירוד... שאלתי היא- האם נראה לך שהסטרואידים מספיקים? האם אני אמורה לקבל גם אנטיביוטיקה? אני ממש משתגעת מהגירוד והצריבה... :/
תודה מראש שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת עכביש
פרופ' ראול רז25/07/2010ממליץ לפנות לרופא שישקול ויחליט על פי המצב הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)