מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך קטן מהפח אשפה השכונתי היום בצהרייםבני21/11/2019
שלום וברכה ..היום זרקתי את האשפה וקבלתי מכה קטנה מהמכסה שמתרומם בפח הזה השכונתי ..קבלתי ממש חתך קטן וירד מעט דם..האם ניתן להדבק במחלה זיהומית כלשהי בכזה תרחיש?יש לי טטנוס מלפני 6 שנים בתוקף תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
ד``ר רגב כהן21/11/2019יש לחטא את המקום. טטנוס בטוח 10 שניפ טוב לחבלות מינוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת ומין אוראלי לא מוגןאיתי19/11/2019
שלום דוקטור , לפני כחצי שנה קיימתי עם שני בחורות לא אמינות שני סוגע אקטים שונים . עם הראשונה מין עם קונדום ועם השנייה מין אוראלי ללא קונדום שאני הצד המקבל . חמישה חודשים לאחר מכן פרצה לי שלבקת חוגרת ( בן 28 ) קראתי באינטרנט כי יכול להיות קשר הדוק בין שלבקת חוגרת לאיידס. השאלה האם בעקבות מקרים אלו יש צורך לעשות בדיקה לאיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת
ד``ר רגב כהן21/11/2019מומלץ.לעשות בדיקת hiv למרות שככל הנראה אין קשר לארוע המתואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איתי22/11/2019היי דוקטור , אפשר לשאול למה מומלץ ?
קראתי במחקרים שלא קיים תיעוד בספרות הרפואית למין אוראלי לא מוגן והדבקה בhiv. נוסף על כך המין הרגיל שבוצע היה שימוש מהימן בקונדום שלא הוסר בשום שלב .
זה יותר כדי להסיר ספקות ? או כי היו מקרים כמו המקרים הנל שהייתה הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHiv
ד``ר רגב כהן23/11/2019כתבתי שכנראה אין קשר אבל שלבקת לכשלעצמה מצדיקה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו עשרים יום אחרי יחסים לא מוגניםרוו18/11/2019
לפני כחודש וחצי קיימתי יחסים לא מוגנים לאחר כשבועיים חליתי בסוג של שפעת שילשולים בלוטות לימפה מוגדלות ותיפקודי כבד לא תקינים וחולשה כללית מלווה ביומיים של חום מעל 38 שעלה וירד לאחר שבועיים המדדים בכבד התאזנו וגם ההרגשה הכללית היתה טובה וחזרתי לשגרה ביצעתי בדיקת קומבו עשרים יום אחרי הארוע שיצאה שלילית
בשבועיים האחרונים אני חווה תחושות מוזרות תחושה מוזרה בגרון צואר נוקשה וכאבי ראש לאורך היום והלילה
השאלה שלי היא מה האמינות של בדיקת הקומבו שבוצעה עשרים יום אחרי המפגש הלא מוגן אני בלחץ ולא ממש יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
ד``ר רגב כהן21/11/2019יש לחזור על הבדיקה 6 שבועןת מהארוע. אם יש ספק לבצע שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני אדמימות בידיים שטיפה בסבון ומיםרוית17/11/2019
שלום וברכה דר.יש לי שאלה קצת מוזרה היום הייתי בסופר ושהגעתי לרכב להשים את הקניות הבחנתי שיש לי סימנים של אדום על היד ייתכן שזה צבע וייתכן שזה סימנים של דם..שהגעתי הביתה שטפתי את היד טוב עם סבון האם ניתן להדבק בהנחה שזה סימנים של דם חס ושלום בצהבת או באיידס בכזה דרך?והאם שטיפה של היד בסבון ומים מספקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום
ד``ר רגב כהן21/11/2019לא רואה סיבה לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות נוגדנים במחלה CMVמישהו17/11/2019
שלום ד"ר,
חליתי ב2015 במחלה חריפה של CMV. בדיקת IGM שנלקחה בזמנו חיובית וIGG שלילית.
לאחרונה הרגשתי רע במשך שבועיים וביצעתי שוב בדיקות נוגדנים והפעם CMV IGM חיובי וIGG חיובי גם הוא (86.10).
הבנתי שתוצאת IGM יכולה להיות חיובית שנים לאחר ההדבקה הראשונית.
כיצד אני יכול לדעת אם הערך "סתם" חיובי עדיין או שאכן מדובר בשפעול של הוירוס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
ד``ר רגב כהן21/11/2019אפשר לנהל מעקה אחר הנוגדנים ולראות ירידה עם הזמן של igm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק MRSA. מגע בחולה עם זיהוםיפית16/11/2019
שלום,
ביקרתי חבר בבית חולים שסובל מזיהום ומסתבר שבאותו יום הגיעו תשובות וזה חיידק mrsa בדם. הייתי עם חלוק אך לא נאמר לי שצריך לשים כפפות. נתתי לו נשיקה בראש וליטפתי לו את היד. שיצאתי מהחדר שלו חיטאתי את הידיים ואת השפתיים שלי. כשהגעתי הבייתה התקלחתי וכיבסתי את הבגדים ונעליים. יש לי תינוק בן שנה בבית וכעת אני מאד לחוצה שאולי אני נושאת את החיידק בגלל שהגעתי בחולה. האם אני נשאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Mrsa
ד``ר רגב כהן16/11/2019נראה שהתנהגת כיאות. סביר שלא נדבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבית שחי גירוד בידייםנועה12/11/2019
שלום לך אני בת 60 כבר קרוב לשנתיים יש לי נפיחות בבית השחי אני סובלת מסכרת טייפ1 וחתכים וגירודים בגב האצבעות של הידיים וכפות הידיים שמגרדות ויש בחתכים דם לא עוזרות במיוחד הקרמים והמשחות שאני שמה השאלה שלי זה מה שאמר לי הרופא שכתוצאה מימה שיש לי בכפות הידיים שזה זיהוא שנימשך שנים אז זה משפיע שבית שחי משני צדידיו נפוח העם יכול להיות נישללו דברים אחרים בבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד``ר רגב כהן21/11/2019מציע לפנות לרופא עור או זיהומאי בקהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות חיסון הרפס זוסטרדני10/11/2019
מבקש לדעת תכיפות החיסון להרפס זוסטטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון זוסטר
ד``ר רגב כהן21/11/2019פעם אחת בהתאם לגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שום וגרעיני דלעת לטיפול בתולעיםdd10/11/2019
האם שום וגרעיני דלעת טבעיים יכולים להרוג תולעים במעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ד``ר רגב כהן10/11/2019לא מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmv לחץ נוראי וקשהבמיוחדמלי05/11/2019
אנא עזרתך. לפני שנים חליתי בcmv-עשוק Iggמאז פוסטיב . בגלל עייפות קשה עשיתיבדיקות דם הכל תקין כולל שומנים ספירת דם תפקודי כבד ועוד אבל Cmv igm חיובי חזק! היותר מוזר שבדקו גם cmv vidas ויצא שלילי. מה קורה איתי? העייפות והתשישות נמשכים כחודש וכאילו יש לי כאב בבטן ימנית עליונה באיזור הכבד .מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
ד``ר רגב כהן05/11/2019מציע לפנות לבדיקה רפואית מסודרת עם תלונות אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראהלךקשור לcmv?
מלי05/11/2019אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCmv
ד``ר רגב כהן05/11/2019תתכן ראקטיבציה או זיהום חדש בזן אחר. אבל גם דברים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעי מעיים אבחון וטיפולנעם05/11/2019
שלום
לאחר גרד עז כבר תקופה, מתגבר מאוד בלילות.
תרבית צואה יצאה תקינה, בהזדמנות אחרת ראיתי על הצואה תולעת חיה זזה.
התחלתי לקחת וורמוקס 2 כדורים ביום ל-3 ימים.
1. איך מגיעים תולעי מעיים למבוגר (לא ילדים)?
2. תרבית צואה יכולה לצאת תקינה כשיש תולעים?
3. בצואה אני רואה המון חוטים לבנים, אבל הן לא זזות, רק פעם אחת ראיתי תולעת חיה וזזה, האם מדובר בתולעים (מתות?) או במשהו נורמלי?
4. אתמול התחלתי טיפול ולקחתי 2 כדורים, והלילה עדיין סבלתי מגרד רב, האם זה עדיין לא משפיע?
5. האם זה טיפול חד פעמי של 3 ימים או שיש צורך לחזור עליו שוב לאחר כמה זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ד``ר רגב כהן05/11/20191. עובר עי אכילה של ביצים. בדכ מועברים מילדים אבל לא רק.
2. כן
3. לא יודע. יש לשלוח את הצואה לבדיקה של פרזיטים
4. יתכן ויש להמתין עוד מעט
5. רצוי לחזור על הטיפול כעבור 10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת טפילים מהמעיים בניתוחלורה04/11/2019
שלום יש ניתוח להוציא תולעים מהמעיים אם התרופות לא עוזרות לי כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ד``ר רגב כהן05/11/2019לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה תוצאות בדיקהדורית31/10/2019
שלום,
עשיתי בדיקת דם למחלת הנשיקה ולהלן התוצאה שנתקבלה :
EBNA IgG (POS)
EBV Past infection
אשמח לקבלת הסבר.
יש לי כאב גרון חזק בעיקר בערב ובלילה, חום נמוך, עייפות וחולשה חזקה. בלוטות נפוחות בצוואר ( אין לי שקדים ). מצב זה כבר שבועיים. לפני נתקבלה התשובה קיבלתי 2 סוגי אנטיביוטיקה חזקה ללא שיפור כמובן.
מה עלי לעשות ? האם אני מדבקת ?
אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
ד``ר רגב כהן31/10/2019זה לא מהוירוס הזה. יש לחפש מחלה זיהומית או לא זיהומית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת.הנשיקה
דורית01/11/2019לא ברור לי.
זו לא מחלת הנשיקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקה
ד``ר רגב כהן01/11/2019היה לך את הוירוס הזה בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה
דורית01/11/2019כל הסימפטומים שלי זהים אחת לאחד למחחת הנשיקה. האם יכול להיות שזה כבר לא פעיל, אולם התופעות ממשיכות ?
אודה מאד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עניין שמטריד אותייעל29/10/2019
שלום,
היום הייתי במרפאה.
על הרצפה היה החלק הפלסטיק השחור (צורת קונוס,) של בדיקת אוזניים. משומש. בלי לחשוב הרמתי אותו וזרקתי לפח.
אחרי שעה חשבתי על זה נלחצתי שמא הדבקתי במשהו.
יש מקום לדאגה?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
ד``ר רגב כהן29/10/2019לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יעל29/10/2019אז אין צורך ללכת להיבדק?
כיוון שאיני יודעת ממה סובל המטופל שהחלק הזה שייך לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש
ד``ר רגב כהן29/10/2019לא אין מה להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל29/10/2019תודה על תשובתך המהירה ועל הסבלנות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה לא חד משמעיתדנה29/10/2019
יי דר
כחלק מבדיקות הריון שיגרתיות שלחו אותי גם לבדיקה של hiv ויצאה תוצאה לא חד משמעית עשיתי בדיקה נוספת אחרי שבועיים ושוב יצאה אותה תשובה לא חד משמעית לאחר שיחה עם הרופאת משפחה היא אמרה שצריך לבצע שוב עוד פעמיים אני ממש לחוצה כי לא היה שום ארוע שקרה לי ושכבתי רק עם 2 אנשים אחד מהם היה בתול והשני זה בעלי ואמחנו ביחד כבר 14 שנים לא מבינה איך מחלה כזאת הגיעה אליי כי אני מאוד נזהרת ועכשיו נמצאת בהריון בסיכון גבוה ובשמירה בבית ומאוד לחוצה מהבדיקה הזאת אשמח להסבר מדוע יוצאת כזאת תשובה ומה המשמעות שלה האם תוצאה נוספת לא חד משמעית זה אומר שאני חיובית או שלילית לא כול כך ברור לי אשמח לעזרה מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Hiv
ד``ר רגב כהן29/10/2019איך מנוסחת התשובה בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)