מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא בקבוצת סיכון להידבקות בנגיף הקורונה - התנהלות ביתיתדלית01/09/2020
שלום רב,
אמי בקבוצת סיכון גבוה במיוחד, בת 89, עם סוכרת (על אינסולין יומי) ולחץ דם. היא גרה עמנו ובמגע פיזי אינטנסיבי. מטעם זה אנו בסוג של בידוד, עובדים בזום ויוצאים רק לדברים הכרחיים - קניות ורופאים.
1. האם אסכן אותה אם אלך להסתפר (אזור ירושלים).
2. האם אסכן אותה אם אסע הלוך חזור ברכת לתל אביב או שהסיכון ברכבת שקול לסיכון של קניות בסופר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורונה
ד``ר רגב כהן01/09/2020כל יציאה היא סיכון אך אי אפשר להסתגר לעד. צריכים לצאת ממוגנים ולהזהר עד כמה שניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידס בסופרמרקט בהתנגשות עם אדם זראליקו29/08/2020
עמדתי בתור לקופה בסופרמרקט, פתאום מישהו עקף אותי מימין בדרכו החוצה והרגשתי מכה בכתף שהוא התנגש בי ובנוסף גם תחושה של דקירה אבל לא ראיתי סימן ולא דימום, ועברה בי מחשבה שאולי דקר אותי בזדון מחפץ חד או מזרק...
האם יש סיבה לחשש?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר רגב כהן29/08/2020לא, אין ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
ד``ר רגב כהן01/09/2020לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ענית לי בטעות פעמיים, אז זה נותן חוזק כפול לתשובתך
אליקו01/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ענית לי בטעות פעמיים, אז זה נותן חוזק כפול לתשובתך
אליקו01/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת בקרקפת איך מורידים נפיחות?רינת כהן25/08/2020
שלום
שלבקת חוגרת בקרקפת ובמצח, הפנים התנפחו מאוד והנפיחות לא יורדת כבר מס ימים. הפריחה מתחילה להתייבש. איך מורידים את הנפיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר zoster
ד``ר רגב כהן25/08/2020אין ממש דרך. יש לוודא שאין זיהום חיידקי משני, מה שלא נשמע מהתאור שלך. האם קבלת טיפול כנגד זוסטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון הידבקות מאיידס מטיפת דםאוריאן21/08/2020
ד"ר שלום
השאלה שלי היא לגבי הזמן שטיפת דם יכולה להוות סיכון להידבקות באיידס.נחתכתי מקופסת שימורים באצבע ירדה לי כמות די גדולה של דם.ועל שפת הכיור היה דם..זה היה בבית אחרי 13 14 שעות שמישהו היה אצלי.לםי מה שזכרתי היה מגע קצר בין החתך שלי למקום שבו היתה טיפת הדם.האם יש לי מה לחשוש מבחינת איידס?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה שלי
אוריאן22/08/2020ד"ר רציתי רק להוסיף ולתקן לגבי מספר השעות זה היה אפילו 20 שעות אחרי ולא כמו שכתבתי 13 14.האם הדם שורד משך הזמן הזה במידה והוא נירטב ממים או מהלחות שיש בחדר האמבטיה? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי
אוריאן22/08/2020ד"ר רציתי רק להוסיף ולתקן לגבי מספר השעות זה היה אפילו 20 שעות אחרי ולא כמו שכתבתי 13 14.האם הדם שורד משך הזמן הזה במידה והוא נירטב ממים או מהלחות שיש בחדר האמבטיה? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
ד``ר רגב כהן22/08/2020אין ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
אוריאן22/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון הפטטיס a נוגדנים - תרופה בשם מבטרהליה11/08/2020
שלום רב.
אני מקבלת תרופה בשם מבטרה (הניתנת בעירוי אחת לחצי שנה). חצי שנה לאחר העירוי האחרון קיבלתי חיסון נגד הפטטיס A (לפני שלושה שבועות). עשיתי בדיקת נוגדנים היום (3 שבועות אחרי החיסון) והתשובה הייתה שלילית. כמה זמן לדעתך עוד עליי להמתין כדי שיתפתחו נוגדנים, בהתייחס לכך שאני אולי עדיין קצת מדוכאת חיסון בגלל שעברו רק 6 חודשים מהעירוי האחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחיסון
ד``ר רגב כהן25/08/2020הייתי בודק אחרי חודש. אם שלילי יש מקום לשקול לחזור על החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה לא ידועה בחלק התחתון של הזרועמעיין02/08/2020
ד"ר שלום
כשהלכתי היום ברגל בשדרה, הרגשתי פתאום דקירה בחלק התחתון של הזרוע למעלה לא יודעת ממה זה היה וזה כאב לי.
חשבתי שאולי משהו עקץ אותי זה היה כאב כזה חד. נלחצתי קצת. לא היה לידי מישהו, רק במרחק מה נהג שסידר את הרכב מאחורה. במידה וזרק משהו ואותו דבר שרט או דקר אותי יש חשש מבחינת האיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה
ד``ר רגב כהן02/08/2020לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסאודומונס בעין - ניתוח דרך האףאורלי31/07/2020
אבי בן 89 סובל מסתימה של צינור הדמעות. לכן יעבור ניתוח דרך האף השבוע ניקזו לו חיצונית ובתרבית התגלה פסאודומונס הרגיש לציפרודקס. הוא כבר כשבועיים על ציפרודקס 500 מ"ג פעמיים ביום. האם לפני הניתוח לא צריך להגדיל המינון או לתת iv כדי למנוע חלילה זיהום כללי בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסאודומונס
ד``ר רגב כהן31/07/2020שלום. עקרונית לא אבל מאוד קשה מסוכן ולא אחראי לתת ייעוץ מרחוק בלי לכיר את פרטי המקרה והמצב הקליני הנכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורלי31/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום וויראלי ארוך טווח בעקבות מחלת הנשיקהאילן30/07/2020
שלום ד"ר
שאלתי היא האם חולשה וחום גוף נמוך יכולים להיות מקושרים לזיהום ארוך טווח (שנים אחרי) בעקבות מחלת הנשיקה וכן האם ואלציט הוא הטיפול היחיד למחלה?
בכבוד רב
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת היאפים
ד``ר רגב כהן31/07/2020יש זיהומים וירלים וחיידקים אשר יכול להווצר מצב של מחלה כרונית בעקבותיהם. לא כולם מסכימים שזה אכן קיים אבל זה לא צריך להיות מחווה בחום סיסטמי.
לא הייתי לוקח ואלצייט בלי לבדוק טוב טוב קודם לכן מה הסיבה לתלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
אילן01/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv בהריון שני האם צריך לפנות למעקב?נועה29/07/2020
בהריון שני (שבוע 8), עשיתי בדיקת CMV ויצא:
CMV IgG חיובי גדול מ250
CMV IgM חיובי
add.-vidas)CMV IgM) שלילי
CMV AVIDITY גבוה 0.85 AVIDITY
אציין שבהריון קודם (לפני 4 שנים) הIgG היה חיובי (159) וה IgM היה שלילי.
לא ברור לי אם חליתי לאחרונה בCMV ואם עלי לפנות למעקב...ומה זה הVIDAS
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
ד``ר רגב כהן29/07/2020נראה כהדבקה ישנה. מציע להוועץ עם רופא באופן מסודר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת דלקת בדרכי שתן לאחר יחסי מיןיעלה30/04/2020
בעקבות דלקות חוזרות בדרכי שתן אחרי יחסי מין (חיידק אי קולי) רופאת משפחה המליצה על טיפול מונע של כדור אנטיביוטיקה לפני יחסי מין ואמרה שלפי רגישויות החיידק בתרבית שעשיתי אפשר ציפרודקס או מקרודנטין לבחירתי. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
מה היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת זיהום בשתן
ד``ר רגב כהן31/07/2020אישית היתי מעדיף מאקרודנטין, לדעתי פחות נזק למיקרוביום של המעי. יש תופעות לאוי בשימוש ממושך כרוני במאקרודנטין, גמו גם בציפרוקסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטימל יכול למנוע קורונה?אנונימי24/03/2020
שלום רציתי לשאול אם אקטימל על בסיס יום יומי יכול למנוע קורונה? הבנתי שיש בזה חיידקים טובים שטובים למערכת החיסונית אבל אותם חיידקים טובים יכולים גם להילחם בנגיף הקורונה ולמנוע את הנגיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין
צפריר24/03/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשואל
יעל31/03/2020התשובה חד משמעית שלא.
קורונה זה וירוס הוא נכנס לתא
חיידקים הם במחזור הדם.
חיידק לא תוקף וירוס.
החיידקים הללו הם חיידקים טבעייים שיש לנו בגוף מה שנקרא פלורה טבעית.
גם על העור יש חיידקים שמגנים עלינו.
החיידקים שבאקטימל הם חיידקי מעיים שגם ככה יש לך אותם.
יש אנשים שהפלורה נעלמת עקב מחלה של חיידק אחר או לקיחת אטיביוטיקה לכן אומרים לקחת חיידקים.
באקטימל אין כלום זה גימיק.
מספיק חיידק אחד כדי שיתרה ותהיה לך פלורה לא צריך כל יום אקטימל.
והחיידקים לא טובים למערכת החיסונית אלא טובים למערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה והמופילוס אינפלואנזה - מודאגבן 2915/03/2020
שלום
בן 29. לאחר קבלת מין אוראלי ללא קונדום מנערת ליווי (חדירה עם קונדום), והרגשה ממחרת ואילך של צריבה בשתן (ממש בקטנה עד לא מורגש), גירוד לסירוגין בפתח הפין, והפרשה רירית בבוקר (גם ממש בקטנה ורק כאשר לוחץ על הפין).
נשלחתי לבדיקת שתן PCR ובדיקת הפרשה מהאורתרה על ידי מטוש שהתבצעו שבועיים לאחר המקרה.
כל מחלות המין יצאו שלילי.
אך בבדיקת Urethral Culture Vitek- רשום:
Haemophilus influenzae
בבדיקה All isolates&sensitivity רשום:
Haemophilus influenzae - (1)
ובבדיקה Urethral Micropy Polymor רשום "רבים"
אני ממש לחוץ מהתוצאה. קראתי שהחיידק
הזה מסוג B יכול לגרום לדלקת קרום המוח וסיבוכים.
מס' שאלות:
1. איך אני יודע איזה סוג זה?
2. מה הטיפול המומלץ?
3. האם ייתכן שזה מהמין אוראלי שקיבלתי? או שמא החיידק היה אצלי לפני? כי עשיתי לפני חצי שנה ואילך מס' בדיקות שתן למחלות מין PCR אך לא היה בכלל את הקטגוריה הזו, האם זה אובחן מפני ביצוע בדיקת ההפרשה מהאורתרה לראשונה?
4. האם צריך להגיד להוריי המבוגרים שגרים איתי להיבדק?
לאימי בת ה69 יש זמן רב רעשים באוזן וסובלת משמיעה לקויה קצת (שיש לה הרבה שנים אבל החמיר) אני חושב אולי זה מזה כי קראתי שזה גורם לדלקת האוזן התיכונה.
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המופילוס
ד``ר רגב כהן15/03/20201.לא תדע. נדיר שעןשים לו טייפינג אלא אם זה בדם. אבל כמעט ואין טייפ בי בארץ כי הילדים מחוסנים
2. אנטיביוטיקה לפי רגישות החיידק. פנה לרופא שלך
3. כנראה כן. אחרת הוא בדכ לא עושה זיהום בגניטליה
4. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמופילוס אינפלואנזה- מודאג
בן 2918/03/2020הייתי אצל רופאה למחלות זיהומיות, אמרה שאין שום משמעות לחיידק הזה ןלבדיקה הזו (הבדיקה מהפרשה).
האמנם לא צריך לטפל בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת חיסונית מוחלשת וספירות לא תקינותלימור08/03/2020
שלום,
אני כ - 3 חודשים לאחר סיום טיפול בכימותרפיה (קרבופלטין + טקסול), וכעת מקבלת תרופה ביולוגית (אווסטין).
ספירת הדם שלי תקינה ובטווח הנורמה.
האם הדבר אומר (בדיקות הדם) שהמערכת החיסונית שלי אינה מוחלשת? בזמן הטיפול הכימותרפי הספירות לא היו תקינות בחלק מהזמן, וכעת הן תקינות.
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת החיסון
ד``ר רגב כהן08/03/2020כנראה שהיא במצב סביר כעת אם כי כנראה לא תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת
לימור09/03/2020איך אפשר לדעת בעצם אם המערכת החיסונית תקינה או לא במצב כזה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון mmr חצבת חזרת אדמתיעל07/03/2020
לאחר חיסון אחד של חצבת חזרת ואדמת mmr שבוצע במשרד הבריאות ביצעתי בדיקת נוגדנים בקופת החולים ויצא negativ (נגטיב) האם יתכן שאינני מחוסנת האם החיסון לא תפס אצלי?
תודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצבת
ד``ר רגב כהן07/03/2020כן יתכן. יש לקבל 2 מנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקות בHiv בעקבות חתךטליה06/03/2020
שלום רב,
שכן אשר נמצא בקבוצת סיכון לנשאות איידס, עזר לי לנעול את מנעול הדלת בעזרת מפתחות שמסרתי לו ושהחזיר לי מיד אחרי שסייע. באחת מאצבעותיי היה חתך והמפתחות מידיו באו במגע עם החתך למשך דקות ארוכות, כי לקחתי את המפתחות עמי ואחזתי בהם כל הדרך ליעדי. החשש הוא כמובן מכך שאם גם לו היה איזה פצע פתוח והוא נשא של איידס, הנגיף עבר מהפצע שלו למפתח ומיד אלי דרך המפתח. האם בגין זאת עלי לבצע בדיקת איידס. אגב, החתך שלי היה מעט יותא ארוך מאורך של ציפורן אך צר יותר. אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר רגב כהן07/03/2020לא. אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)