מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מאיידס בעיסוי אצל מסאגיסטיתאלי12/02/2019
הייתי בעיסוי והמעסה עיסתה את ראשי ונגעה באצבעותיה בעפעפיים מספר פעמים. אם הייתה לה שריטה על אצבע ואולי גם מגע באזור הלבן של העין האם יש מקום לחשש. נראה לי שזה חשש שווא אבל אני מוטרד מאד מזה
תודה ד"ר רגב על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג
ד``ר רגב כהן13/02/2019אין מה לדאוג ביחס לאיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה קטנה מקוף בתאילנדמאי07/02/2019
שלום רב,
לפני כשבוע הייתי בטיול בקופיפי בתאילנד , במהלך הטיול ירדנו בחוף הקופים, רציתי להצטלם עם קוף על הכתף וכשהמדריכה העבירה אלי את הקוף ממנה הרגשתי את הציפורן שלו עוברת לי על העור אך לא בחוזקה , הסתכלתי אחר כך על האזור ולא ראיתי סימן או דימום , יום לאחר מכן הסתכלתי שוב על האזור וראיתי סימן של שריטה קטנטנה (אצרף תמונה) , לטטנוס התחסנתי לפני הטיול אך האם יש סיבה לחשוש מכלבת??? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוף
ד``ר רגב כהן13/02/2019כן. יש ללכת ולהתיעץ לגבי מתן חיסוני כלבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה שכל הזמן חוזרת והגיעה לכמה מוקדים בגוףמיכל05/02/2019
שלום,
אני בת 38. עם תנגודת לאינסולין, אתסמה קשה, CFS (תסמונת התשישות הכרונית) באופן קשה ועוד רפלוקס חמור ובקע סרעפתי. 8 שנים סובלת מפטריה וגינלית שכל הזמן חוזרת למרות כל המשחות והפרוביוטיקה... נאמר לי שעכשיו הטיפול הוא פלוקנוזול פעם בשבוע לחצי שנה, כשאחזור לרופאת הנשים. בלי קשר, ב 3 חודשים האחרונים התפתחה לי פטריה בגרון ובלשון עקב משפאים, ושום טיפול משחתי או תרחיצים לא עוזר.
האם הכדורים בטוח אמורים לעזור בסופו של דבר לפטריה בגרון ובלשון? יש לי כל הזמן צריבה בגרון, ואני חוששת שזה יגיע לוושט.
והאם יכול להיות מצב כזה שכל הגוף שלי יהיה עם הפטריה (הבנתי שגם יכולה להגיע למעיים אם בוושט).. והמצב לא יחלוף למרות הכדורים, וזה עלול ליצור בעיות קשות יותר? במקום מסויים קראתי על קריסת מערכות...
מהפטריה הוגינלית אני סובלת 8 שנים כבר.. אך עכשיו שזה מתפשט לאזורים כאלו יותר חוששת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר רגב כהן13/02/2019שלום. מציע לנסות טיפול סיסטמי. זיהום סיסטמי בפטריה מתרחש בדכ באנשים עם החלשה של מערכת החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת ביופסיה : זיהום בחוליה L5 ובאזור שלהחן03/02/2019
שלום
עברת ביופסיה בחוליה בגב וקבלתי את התשובה :
HISTOLOGIC FINDINGS CONSISTENT WITH CHRONIC OSTEOMYELITIS.
NUMEROUS CD138 POSITIVE PLASMA CELL PRESENT IN THE FIBROTIC BONE MARROW.
NEGATIVE FOR MALIGNANCY.
IMMUNOSTAIN FOR KERATIN , EMA NEGATIVE.
D1-60286
מה המשמעות של התשובה ? מה הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום חוליה
ד``ר רגב כהן03/02/2019שלום. יש לפנות עם התשובה לרופא מטפל. יתכן ומדובר בזיהום אבל זה לא דבר פשוט שיש לנהל דרך פורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגביי החיסון לחצבתטלי רובין03/02/2019
דוקטור שלום.
כפי שנאמר לי וקראתי בעיתונים גם ילידי השנים 57=77 חוסנו אך רק במנה אחת.אודה לך להתייחסותך בנידון.כי אתה כתבת שרק ילידי 67 והלאה חוסנו.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצבת
ד``ר רגב כהן03/02/2019החלו בישראל לחסן משנת לידה 67. לפני כן לא נתנו רוטינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימון ליד חיסון מחומשתענבר01/02/2019
שלום,
עשינו לבננו בן החודשיים חיסון מחומשת
האחות כתבה בפנקס החיסונים ליד מדבקת החיסון 68K
מה זה 68K ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 68קיי
ד``ר רגב כהן03/02/2019לא יודע.. אולי תצרפי צילום של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר יש לי שאלה אודה לתשובתךשאלה31/01/2019
אני עובדת עם קבלת קהל במסגרת עבודתי
מישהו שסובל מכל מיני בעיות רפואיות הגיש לי מסמכים והידקתי אותם בשדכן.כשנסיתי להוציא דוקטור
במסגרת עבודתי אני עובדת עם קבלת קהל.
היום איזה מישהו שסובל מכל מיני בעיות בריאותיות הגיש לי מסמכים.כשהידקתי את המסמכים הייתה סיכה תקועה של המהדק וכשניסיתי להוציא את הסיכה מהדפים היא נכנסה לי לתוך העור באצבע ויצא לי אחכ גם דם מהאצבע..
שאלתי היא כזו-
האם אפשר להידבק בדרך זו בצורה כלשהיא מחיידקים/ וירוסים/ מחלות זיהומיות?
האם זה משנה ממה הוא סובל בריאותית ומה יש לאותו אדם או שלא משנה?
סליחה על השאלה..אולי היא לא במקום אבל אני פשוט רוצה להיות רגועה בקטע הזה..
תודה מראש !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדכן
ד``ר רגב כהן31/01/2019יכולה להיות רגועה. רק ללכת לקבלחיבון טטנוס אם אין ב5 השנים האחרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שאלה31/01/2019חובה לעשות טטנוס או בגדר המלצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים אחרי נשיכת אוגראורלי30/01/2019
הבת שלי ננשכה על ידי אוגר, אחרי כמה ימים התחילה לשלשל ואז גם עלה חום. האם יש קשר בין הדברים או שזה מקריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוגר
ד``ר רגב כהן30/01/2019יתכן שלשול כחלק מכל זיהום. מאחר ויש חשיפה לא רגילה מציע לפנות לבדיקה אצל רופא, על מנת לראות אם החום נובע מזיהום באיזור הנשיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפיל disameba fragilis וטיפולי פוריותליאת28/01/2019
שלום, בבדיקת צואה גילו כי יש לי את הטפיל הנ"ל.
אני בתהליך של טיפול פוריות. האם הטפיל מסוכן לעובר ולהתפתחות היריון? כיוון שיש בעיה לקחת את האנטיביוטיקה בהיריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבה
ד``ר רגב כהן31/01/2019רצוי לטפל לפני ההריון. לא מכיר שהוא גורם לבעיה בהריון עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי החיסון לחצבתטלי רובין26/01/2019
שלום ושבת שלום.
שאלתי היא אני נמצאת בטווח השנים 1957 ל 1977 שקיבלו רק מנת חיסון אחת לחצבת.אני כרגע נוטלת תרופת הרגעה לוריוון.שאלתי אם כדאעשה החיסון האם להפסיק ליטל הכדור.האם יש התנגשות בין נטילת הכדור להשלמת המנה השניה של החיסון לחצבת? תודה ומקווה למענה במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצבת
ד``ר רגב כהן31/01/2019רק ילידי 67 ואילך מחוסנים מנה 1. לפני כן 0.
לא צריך להפסיק לוריוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל נמוך וalt גבוה מה זה אומר? תודהסיון25/01/2019
שלום בת 30, אני 8 חודשים אחרי לידה ועשיתי בדיקות דם אחרי ההריון בדיקות אחרונות היו בדצמבר בחודש ה7 שלי והם היו תקינות
עכשיו הALT (GPT שלי 51 הנורמה עד 34 והFERRITIN 8.9 שהכי נמוך זה 10 אני די מודאגת יש סיבה לדאגה? ממה זה יכול להיות? צרפתי את שאר הפרמטרים של הבדיקות דם
5.0 K/ul
4.8
סמן - ערך תקין
5.0
10.8
הערות והסבר | גרף
RBC 4.69 M/ul
4.20
סמן - ערך תקין
4.69
5.40
הערות והסבר | גרף
HB 13.0 g/dl
12.0
סמן - ערך תקין
13.0
16.0
הערות והסבר | גרף
HCT 40.2 %
37.0
סמן - ערך תקין
40.2
47.0
הערות והסבר | גרף
MCH 27.7 pg
26.0
סמן - ערך תקין
27.7
31.0
הערות והסבר | גרף
MCHC 32.4 g/dl
32.0
סמן - ערך תקין
32.4
36.7
הערות והסבר | גרף
RDW 15.1 %
11.0
סמן - ערך תקין
15.1
16.0
הערות והסבר | גרף
MCV 85.7 fL
80.0
סמן - ערך תקין
85.7
97.0
הערות והסבר | גרף
NEUT% 44.4 % הערות והסבר | גרף
LYM% 43.1 % הערות והסבר | גרף
MONO% 6.7 % הערות והסבר | גרף
EOS % 2.6 % הערות והסבר | גרף
BASO % 0.9 % הערות והסבר | גרף
LUC% 2.3 %
0.0
סמן - ערך תקין
2.3
4.5
NEUT.abs 2.2 K/ul
1.9
סמן - ערך תקין
2.2
8.0
הערות והסבר | גרף
LYMP.abs 2.2 K/ul
0.9
סמן - ערך תקין
2.2
4.5
הערות והסבר | גרף
MONO.abs 0.3 K/ul
0.2
סמן - ערך תקין
0.3
1.0
הערות והסבר | גרף
EOS.abs 0.1 K/ul
0.0
סמן - ערך תקין
0.1
0.6
הערות והסבר | גרף
BASO abs 0.1 K/ul
0.0
סמן - ערך תקין
0.1
0.1
הערות והסבר | גרף
LUC abs 0.1
0.0
סמן - ערך תקין
0.1
0.4
MACRO% 0.3
0.0
סמן - ערך תקין
0.3
15.0
הערות והסבר
MICRO % 2.2
0.0
סמן - ערך תקין
2.2
10.0
הערות והסבר
HYPER% 0.1
0.0
סמן - ערך תקין
0.1
10.0
הערות והסבר
HYPO % 3.7
0.0
סמן - ערך תקין
3.7
10.0
הערות והסבר
MICRO%/HYPO% 0.6
0.0
סמן - ערך תקין
0.6
10.0
PLT 223 K/ul
150
סמן - ערך תקין
223
450
הערות והסבר | גרף
MPV 11.8 fL
4.0
סמן - ערך תקין
11.8
13.0
הערות והסבר | גרף
GLUCOSE 88 mg/dl
70
סמן - ערך תקין
88
100
הערות והסבר | גרף
UREA 26.90 mg/dl
17.00
סמן - ערך תקין
26.90
43.00
הערות והסבר | גרף
CREATININE 0.68 mg/dl
0.51
סמן - ערך תקין
0.68
0.95
הערות והסבר | גרף
URIC ACID 3.7 mg/dl
2.6
סמן - ערך תקין
3.7
6.0
הערות והסבר | גרף
SODIUM 139.1 mEq/L
135.0
סמן - ערך תקין
139.1
145.0
הערות והסבר
POTASSIUM 4.50 mEq/L
3.50
סמן - ערך תקין
4.50
5.10
הערות והסבר
CALCIUM 9.97 mg/dl
8.50
סמן - ערך תקין
9.97
10.50
הערות והסבר | גרף
PHOSPHORUS 3.42 mg/dl
2.50
סמן - ערך תקין
3.42
5.00
הערות והסבר | גרף
PROTEIN-TOTAL 7.32 g/dl
6.60
סמן - ערך תקין
7.32
8.30
הערות והסבר
ALBUMIN 4.67 g/dl
3.50
סמן - ערך תקין
4.67
5.20
הערות והסבר | גרף
CHOLESTEROL 131.3 mg/dl הערות והסבר | גרף
TRIGLYCERIDES 43 mg/dl הערות והסבר | גרף
CHOLESTEROL- HDL 64 mg/dl הערות והסבר | גרף
CHOLESTEROL-LDL calc 58.8 mg/dl הערות והסבר | גרף
NON-HDL_CHOLESTEROL 67 mg/dl
35
סמן - ערך תקין
67
150
הערות והסבר
IRON 85 µg/dl
40
סמן - ערך תקין
85
145
הערות והסבר | גרף
BILIRUBIN TOTAL 0.83 mg/dl
0.30
סמן - ערך תקין
0.83
1.20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר ברזל
ד``ר רגב כהן31/01/2019לא ממש הפורום הנכון. אבל נראה שיש לך חסר ברזל, יתכן משני להריון. כדאי להשלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע עם cmv בהיריוןעומר25/01/2019
אשתי נכנסה להיריון, היא בשבוע 4 ובדיוק גילו לי cmv שכנראה כבר יש לי כמה זמן (אשתי מחוסנת).
האם זה יכול להיות מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
ד``ר רגב כהן25/01/2019מאוד לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לפני נסיעה לחו"למוטי24/01/2019
לפני שנתיים נסעתי לסין וקיבלתי חיסונים, עכשיו אני נוסע לנפאל, אני צריך חיסונים נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפאל
ד``ר רגב כהן24/01/2019התלות במיקום ומשך הטיול. אבל כנראה בכל מקרה צריך מנה חוזרת של טיפוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בשתן פרוטאוס מירביליסטלי21/01/2019
הטיפול האנטיביוטי בחיידק פרוטאוס הוא זינט אני לוקחת זינט כבר כמה ימים היום הגיעה התוצאה של החיידק
זה מספיק זינט או שאצטרך לקחת משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטאוס
ד``ר רגב כהן21/01/2019תלוי ברגישות של החיידק הספציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מכלבת בהודו המשךאביקו20/01/2019
תודה ד"ר רגב שהרגעת אותי בפעמים הקודמות לצערי צץ מקרה מלחיץ נוסף ואני מתנצל על הטרדה שאני גורם לך פעם נוספת. עמדתי בתור להכנס למקדש בעיר שנקראת מייסור במדינת קרנטקה בהודו לפתע הרגשתי משהו רך ולח על גב כף היד. מסתבר שזה היה עגל או פר. זה נשמע הזוי אבל בהודו פרות מסתובבות חופשי בכל מקום. מכל מקום ניגבתי ביד השנייה את הריר שהשאיר לי העגל ולאחר מכן נכנסתי לבית שימוש ציבורי ורחצתי את ידי. האם הסיטואציה הזו מעמידה אותי בסיכון לכלבת. לפני כחצי שנה עשיתי שני חיסוני השלמה בעקבות שריטת חתול. בעבר קיבלתי כבר 5 זריקות. האם נדרשות עוד שתי זריקות בעקבות המקרה. אני עדיין בהודו וחוזר רק בשבוע הבא. תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת
ד``ר רגב כהן20/01/2019אם זה לא היה על פצע פתוח לא חושב שיש מה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)