פורום הסרת משקפיים בלייזר - יש לך שאלה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח
    גלעד
    18/02/2009

לפני שבוע עברתי ניתוח בשתי העיניים עם מספרים 6.5 prk 3.5 lasek אף על פי שעבר כבר שבוע אני רואה מקרוב ממש מטושטש (כמעט בלתי אפשרי לצפות במחשב) העיניים מגרדות מאוד והכי מוזר שאני רואה משמעותית יותר טוב בעין שעברה prk למרות שזמן ההחלמה אמור להיות ארוך יותר בעין זאת. הפרופסור שניתח אותי אמר לי "סבלנות" האם זה הגיוני או שמשהו התפקשש? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• הגיוני

ד''ר נדב בלפר
    19/02/2009

ההחלמה יותר ארוכה והראיה מתייצבת לאחר שבועיים או יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בעיניים 2
    נטלי
    17/02/2009

ד"ר יקר, כפי שכבר ציינתי טיפות אינן עוזרות לי. הוסבר לי על ניתוח הפקקים או "פלגים". השאלה שלי היא מדוע לא משתמשים בפרוצדורה הרפואית הזו גם למטופלים שאינם מבקשים לעשות ניתוחי לייזר, כלומר ע"י רופאי קופות החולים או בבתי חולים בכלל? והאם ייתכן באמת מצב של יובש שבשום פנים אינו נפתר ע"י טיפות? מודה לך על תגובתך הראשונה ומחכה לשנייה, נטלי.

לבדיקת התאמה
    סגירה
    יובש בעיניים 2

הוספת תגובה

• לא ראיתי את "יובש בעיניים 1"

ד''ר נדב בלפר
    19/02/2009

בכל זאת.... הטיפול ביובש בעיניים מורכב מכמה אפשרויות ושלבים - וכולם מוצעים ומבוצעים גם למי שלא עובר ניתוח לייזר או כל ניתוח אחר. זה שלב קשה יותר (למשל - הטיפול הטיפתי אינו מספיק או מתאים) של היובש......
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין ניתוח PRK לאינטרלסיק
    רויטל
    16/02/2009

אני בעלת מספר גבוה (מינוס) עם צילינדר קל. עברתי אבחון בשתי המרפאות הטובות בארץ ע"י מנהלי המרפאות, וקיבלתי בשני המקומות המלצות שונות. באחת - המלצה לניתוח PRK כולל זיאופטיק - כיוון שיש לי קרנית דקה ביחס למספר ואישונים גדולים יחסית. ניתוח בנפרד לכל עין. בשנייה-אינטרלסיק כולל Wave Front. ניתוח של שתי העיניים ביחד. אני מודעת לכך שתהליך ההחלמה ב- PRK הוא איטי, כל שכן שמדובר בכל עין בנפרד=> תהליך ההחלמה מתארך אף יותר. כמו גם - שב-PRK לא רואים מייד טוב לעומת האינטרלסיק. אולם בטווח הארוך - איזה מבין הניתוחים הוא הבטוח יותר, ויש בו פחות סיכונים. אני לא עוסקת בספורט אתגרי, אולם האם ניתוח האינטרלאסיק ימנע ממני בעתיד לעסוק בפעילות אתגרית (צלילה, צניחה חופשית וכדומה)? האם יש סכנה בניתוח האינטרלסיק של היפרדות הקרנית או משהו דומה? כמו כן האם יש הבדל בין ה-זיאופטיק ל-וויבפרונט?

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    24/02/2009

רויטל שלום רב, הייתי מאד רוצה לדעת מהי דרגת קוצר הראייה והצילינדר. אם את אומרת שקוצר הראייה שלך הוא גבוה, עליך לדעת שההחלמה לאחר PRK בקוצר ראייה גבוה היא אטית מאד ודורשת טיפול ממושך בטיפות סטרואידים שבעזרתן אנו מנסים למנוע תגובה של הרקמה המלוטשת בעומק ניכר בהתאם לדרגת קוצר הראייה. ככל שקוצר הראייה גבוה יותר, הליטוש עמוק יותר ואז תגובת הרקמה יכולה להיות חזקה יותר. פירוש הדבר עלולה להתפתח עכירות או צלקת.אמנם ניתן למנוע התפתחות של עכירות בקרנית בעזרת חומר הנקרא מיטומיצין שאותו מניחים לאחר הטיפול בכל מקרה של PRK בקוצר ראייה בינוני עד גבוה אך הוא לא מונע ב 100% התפתחות צלקת .
    לעומת זאת, בניתוח האינטרלסיק ליטוש הלייזר העמוק מתבצע מתחת לקליפה המיוצרת על ידי הלייזר ולכן תגובת הרקמה היא אפסית. ולכן אין התפתחות של עכירות הצלקת.
    לגבי מקרים של קוצר ראייה גבוה, לא ניתן להשאיר רזרבה של רקמת קרנית מתחת לקליפה לאחר ניתוח מסוג לאסיק, ולכן הומלץ לך על ניתוח מסוג PRK היות והסכין אשר חותך את הקליפה בניתוח הלאסיק בדר"כ חותך קליפה עבה הרבה יותר בהשוואה לקליפה המיוצרת על ידי הלייזר האינטרלייזר. ולכן ניתן לעשות ניתוח מסוג אינטרלזיק במקרים של קוצר ראייה גבוה בנוכחות קרנית דקה כמו שלך. זו הסיבה שהמליצו לך על אינטרלסיק במכון שלנו.
    לגבי שאלתך בנושא ספורט אתגרי לאחר ניתוח אינטרלזיק, עליך לדעת שניתן לבצע כל ספורט שהוא לאחר חודש ימים, פרט לסוג ספורט הקשור בחבלות בעיניים כגון קרב מגע, אגרוף וכדומה. אין בעיה עם צלילה או טיסה או כל פעילות אחרת שאיננה מערבת חבלות ישירות לעין לאחר חודש מהניתוח.
    לגבי ההבדלים בין שיטת ליטוש קוצר הראייה, הרי הוויבפרונט הקיים במכון שלנו אשר נקרא CV, יש בו טכנולוגיה מתוחכמת המסוגלת לעקוב אחרי התנועות הסיבוביות של העין ואחרי המרכוז הגאומטרי של האישון. לעומת זאת, בשיטת הליטוש מסוג זיאופטיקס פונקציות אלו אינן קיימות למיטב ידיעתי. בהצלחה, פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בעיניים לפני ניתוח
    נטלי
    15/02/2009

שלום ד"ר, הייתי אצלכם בבדיקת התאמה ונמצאתי מתאימה לניתוח. אני בת 24 וסובלת מיובש בעיניים מזה שנה וחצי. הרכבתי עדשות מגע רכות והתחילו לי דלקות כרוניות בעיניים. לאחרונה אינני סובלת יותר מדלקות וממעיטה מאוד בהרכבת עדשות. טופלתי במגוון של טיפות נגד יובש והאמת היא ששום סוג לא עזר לי וגם בזמן שימוש בטיפות, העיניים מאוד מציקות. האם אתה באמת ממליץ לי לקיים את הניתוח?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    יובש בעיניים לפני ניתוח

הוספת תגובה

• לא מומלץ אם יש יובש

אורנית
    15/02/2009

גם אם הוא נובע מדלקות כרוניות. זה ממש לא משנה ממה נובע היובש. אם מדלקת או מסיבה אחרת. הרי בכל מקרה יש סיכוי שאחרי הניתוח העין שלך תהיה יבשה יותר. ואז בתוספת הדלקת הכרונית זו תהיה צרה צרורה. לא כדאי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבעיית היובש

פרופ' ישראל קרמר
    15/02/2009

אורנית שלום רב, לידיעתך ניתן להכניס פקקים מיוחדים לתוך צינורות הדמע כהכנה לניתוח מסוג אינטראלסיק אשר בחלק גדול מהמקרים פותרים את בעיית היובש שלאחר הניתוח. ישנן גם טיפות מיוחדות שמטפלות בצורה יעילה ביובש האחר ניתוחי.
    במקביל אפשר לחשוב על סוג ניתוח אחר השונה מניתוח האינטרלסיק, ובו לא חותכים קליפה מהקרנית (לא עם לייזר ולא עם סכין) אלא רק מבצעים ליטוש שטחי של הקרנית בשיטה הנקראת PRK או לאסק, ואז במקרים שבהם קיים יובש לפני הניתוח, הוא איננו מחמיר לאחר סוג ניתוח זה כפי שהוא עלול להחמיר לאחר סוג הניתוח שבו חותכים קליפה מהקרנית.
    במידה ונמצאת מתאימה גם לשיטת ה PRK או לאסק, זהו פתרון מצויין לאותם המטופלים שסובלים מיובש כרוני או מדלקות כרוניות של העפעפיים.
    בברכה, פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• Superlasik
    אליזבת
    14/02/2009

Hi I want to know if Superlasik is another word for Interlasik or it is something else? Thanks alot Elizabeth

לבדיקת התאמה
    סגירה
    Superlasik

הוספת תגובה

• Dear Elizabeth,

פרופ' ישראל קרמר
    15/02/2009

SuperLasik is not a scientific or medical term. It is purely a commercial term which stands for the technology called wavefront guided laser ablation or customview guided laser ablation, which is a customised technology of laser treatment. This type of technology is available in our clinic as well with the modification of CustomView (CV).
    Best Regards,
    Prof. Israel Kremer

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון יתר
    משה
    13/02/2009

עברתי נתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת לאסיק וכתוצאה מתיקון יתר בעין אחד ,המספר התשנה ממינוס 6 ל+2 בערך. במשך שנה טופלתי בעין זו בוולטרן וכיום אחרי שנה הראייה התייצבה . נדרש היום תיקון שבו מלטשים את המעטפת הקרוב לחיצונית של הקרנית כדי שהקרנית תתקמר. שאלתי:האם הניתוח נכשל ולמה הוא נכשל?כרגע הקרנית לוטשה יותר מהנדרש ועכשיו צריך ללטשה במעטפת כדי לקמר אותה .האם ניתוח זה לא מחליש את הקרנית ?האם הניתוח לא מסוכן? הרופא המנתח דיבר גם על אפשרות הרמת המתלה כתיקון אך שינה דעתו לניתוח כרשום לעיל נא תשובתכם דחוף. בעין השניה הראיה היא מינוס אחד ורבע וזה מאפשר לי לראות מקרוב העין השניה הייתה מתוכננת לראות 6/6 וכך יכולתח לראות גם מרחוק טוב וגם מקרוב . האם מצב זה תקין לנהיגה ?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    תיקון יתר

הוספת תגובה

• משה שלום רב,

פרופ' ישראל קרמר
    15/02/2009

אחת מתופעות הלוואי של ניתוחי הלייזר לביטול משקפיים היא תיקון יתר. במידה ותיקון היתר הזה איננו חולף תוך תקופה של שנה לערך מהניתוח, מומלץ לבצע תיקון. את שיטת התיקון יש לקבוע בהתאם לעובי הקרנית, ולמיפויי הטופוגרפיה והאורבסקן והבדיקה הקלינית. ניתן לבצע תיקון יתר (+) בליטוש על פני הקליפה שנחתכה בזמן ניתוח הלאסיק, אך התוצאות טובות יותר בליטוש מתחת לקליפה במידה וניתן לעשות זאת בהתאם לנתוני הבדיקה.
    לשאלתך בנוגע להחלשת הקרנית, זאת אפשר לענות רק בהתאם לממצאי הבדיקה.
    לשאלתך האחרונה לגבי נהיגה, המגבלות של משרד התחבורה לגבי רכב פרטי הן חדות ראייה של 6/12 לפחות בעין אחת ללא משקפיים או עם משקפיים.
    בברכה,
    פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לייזר
    שרה
    12/02/2009

עברתי ניתוח לייזר (מהסוג שהחלמתו קלה) לפני כחודש, הראיה מצוינת (5/6) ולעיתים יש יובש בעיניים שניתן להתגבר עליו בעזרת טיפות סטריליות. אולם יש לי הפרשות ( מעין חוטים לבנים) בעיניים בחלק התחתון של העין, הדבר מציק מעט וגם מורגש שיש גוף זר בעין, מה ניתן לעשות? אציין כי בבדיקות לאחר הניתוח, העין החלימה מצוין ולא הופיעו ההפרשות. אודה לתשובתכם!

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• נשמע מצויין

ד''ר נדב בלפר
    12/02/2009

התיאור שלך מתאים ליובש. כדאי להגביר את מינון הטיפות ליובש ובכל מקרה של חשש לגשת לבדיקה
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח אינטרלאסיק+cv
    אופיר
    11/02/2009

אני שלושה שבועות אחרי ניתוח ואני עדיין לא רואה חד וליפעמים הכתוביות בטלויזיה מטושטשות ואני מפחד שנשאר לי צילנדר.מתי עושים בדיקת ראיה?ומתי הראיה תהיה טובה? והאים עישון סיגריות שאני מעשן יכול לגרום נזק לעין?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    אחרי ניתוח אינטרלאסיק+cv

הוספת תגובה

• זה נשמע כמו יובש

ד''ר נדב בלפר
    11/02/2009

אם יש ספק - שווה להיבדק

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מה התשובה לגבי נזק מעישון

אופיר
    12/02/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון מזיק

ד''ר נדב בלפר
    12/02/2009

נשמע נדוש אך נכון........
    בהקשר הנוכחי - יכול להגביר הגירוי (ואתה עלול לשפשף עינייך בלי לשים לב) וכן להגביר מעט היובש הקיים ממילא
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח
    ענבל
    11/02/2009

שלום, אני כשבוע לאחר ניתוח, הורדתי את העדשות, עין שמאל רואה יפה ובימין אני רואה כאילו אני מתחת למים ומטושטש, האם זה אומר שעין זו לא תראה טוב או שזה ישתפר? תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• טעון שיפור

ד''ר נדב בלפר
    11/02/2009

יהיה שיפור ... אמנם כבר בשלב זה יש ראיה תיפקודית - אך היא עדיין לא במיטבה. כל יום יהיה שיפור זעיר עד להתייצבות. התאזרי בעוד סבלנות

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב לפרופסור קרמר
    שי
    11/02/2009

פרופסור שלום אודה לך אם אתה תענה לי על השאלה מדוע אתה אינך עושה ניתוח להסרת משקפיים יכול להיות שאני קצת חוצפן וישיר אני בדרך כלל ממש לא כזה פשוט אני נורא לחוץ חעצבני קבעתי ניתוח וכנראה שאני יבטל אותו אני צריך להחזיר תשובה ואיני יודע מה לעשות אני ממש מפחד ודואג אני גר בב"ש יש לידי מרפאה ואני מעדיף ללכת לעיניים בירושליים ולמרות זאת אני מפחד וחושש מאוד אודה לך על תשובה מפורטת וכנה בתודה מראש

לבדיקת התאמה
    סגירה
    שוב לפרופסור קרמר

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

פרופ' ישראל קרמר
    15/02/2009

יניב שלום רב, בהקשר לשאלתך האחרונה לידיעתך אני בן 59 ולצערי אני סובל מחולשת מנגנון ההתמקדות לקרוב כלומר מצב של פרסביופיה. ולכן אני משתמש במשקפיים מולטיפוקליים כדי להיות מסוגל לעבוד עם מחשב, לקרוא את הכתוב, לכתוב, לבדוק ולנתח. לצערנו הטכנולוגיה עדיין לא מסוגלת עדיין לבצע ליטוש מולטיפוקלי במצבים של קוצר ראייה אצל מטופלים בני 45 ומעלה הסובלים מבעיה זו הקשורה בגיל. לכן אינני מתאים לניתוח מסוג זה.
    בברכה,
    פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח PRK קושי בפתיחת העיניים
    חזי
    10/02/2009

שלום ביצעתי ניתוח PRK לפני שבועיים וחצי, מאז ועד היום קשה לי לפתוח את העיניים ליותר מכמה שניות. הלכתי לרופא המנתח שלי לפני יומיים והוא אמר לי שאני פשוט מחלים לאט ואין זיהום או בעיה נראית אחרת. גם רופא אחר אישר שאין בעיה נראית לעין. יש לציין שאני רואה טוב כשאני פותח את העין. בכל הפורומים לא ניתקלתי בתופעה כזו . קשה לי להשאר רגוע, האם נתקלתם בתופעה כזו? האם עלי ללכת לעוד רופא?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח PRK קושי בפתיחת העיניים

הוספת תגובה

• נשמע כמו יובש והחלמה איטית מהרגיל

ד''ר נדב בלפר
    11/02/2009

אל תשכח שלכל אחד קצב החלמה מעט שונה
    גם "ממוצע" ו"רגיל" מרמזים שיש כאלו שאצלם זה קצה שונה....
    כל עוד אין זיהום או צלקת ... ניתן להניח שזה המצב.
    בכל ספק - שווה לשמוע עוד דעה (ממשהו שממש יבדוק אותך) רק על מנת להיווכח שזה המצב
    בברה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ראייה תפקודית

ענבל
    11/02/2009

תודה רבה על התשובה המהירה, רציתי לדעת מה הכוונה ב"ראייה תפקודית"?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לראות טוב

ד''ר נדב בלפר
    11/02/2009

ללא כל פרטי הפרטים שאמורים להתבהר במהלך השבועות הקרובים - בהדרגה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח prk
    מתעניין
    08/02/2009

שלום רב, רציתי לברר כמה זמן אחרי ניתוח prk ניתן לחזור לקרוא?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח prk

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    10/02/2009

שלום, עקב ההחלמה האיטית לאחר ניתוח זה יתכן ויקח שבועיים עד לקריאה חופשית. בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח
    ענבל
    07/02/2009

שלום אני יומיים לאחר PRK ועין ימין שלי ממש עם מסך לבן ואני לא רואה בה טוב, האם זה תקין? האם לאחר הורדת העדשה המצב אמור להשתפר ?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    10/02/2009

כו, בהחלט, לאחר הורדת העדשות הרפואיות המצב אמור להשתפר, אך לעיתים קיים טשטוש ראייה ורגישות לאור הלוקחים עוד שבוע עד שבועיים עד אשר חולפים. בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות קשה מאוד
    שי
    07/02/2009

שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני מתעניין בניתוח להסרת משקפיים קורא הרבה חומר שואל בפורומים לאחרונה הייתי בבדיקת התאמה ב"עיניים" בירושלים נאמר לי שהניתוח שאני מתאים לו הוא lasek+custom view אני כבר מכיר שהניתוח הזה כרוך בכאבים והחלמה איטית וטיפה יותר בטוח נעניתי בחיובוד"ר לוינגר צריך לעשות לי את הניתוח קבעתי גם תאריך לאחרונה שוב קראתי מאמרים והתחלתי לפחד מהניתוח כרגע אני רוצה לבטל את התור אני ממש מתלבט אם כן לעשות או לא קראתי כבר את כל האינטרנט (כמעט) על הניתוח סיכונים הכל אפילו ראיתי סרטון איך מתנהל הניתוח שלב אחרי שלב אני ממש מתלבט וצריך להחליט מה אני עושה האם לבטל את התור או לא אשמח לתשובה כנה ואמיתית שתעזור לי להחליט כי אני בהתלבטות קשה מאוד בתודה מראש

לבדיקת התאמה
    סגירה
    התלבטות קשה מאוד

הוספת תגובה

• תשובה ליניב

פרופ' ישראל קרמר
    10/02/2009

שלום רב,
    בסה"כ ניתוח מסוג לאסק או PRK הם ניתוחי לייזר מאד בטוחים וקלים למטופל, אך ההחלמה הרפואית שלהם עלולה להיות לא נעימה, איטית מאד עם תחושות לא נעימות. בנוסף, ההחלמה הראייתית שלאחר מכן עלולה להיות מאד איטית והדרגתית. בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה !

סיון
    11/02/2009

היי, אני עברתי לאסק+CV לפני חודש וחצי בעיניים אצל ד"ר לוינגר אישית. לפני הניתוח ערכתי מחקר מקיף וקפדני ואף הייתי פעמיים אצל לוינגר בבדיקת התאמה. אני יכולה אף להוסיף ולומר שדקות ספורות לפני הכניסה לניתוח חשבתי פשוט לרדת מהעניין.. אך לאחר שראיתי את כל המטופלים שכבר נותחו נרגעתי ונכנסתי לניתוח וזה הדבר הטוב ביותר שקרה לי!!!! נכון , שלושת הימים לאחר הניתוח הרגשתי כמו שבוייה בכלא הסורי מכיוון וחשתי כאבי ת-ו-פ-ת ולא יכולתי לפתוח את העיניים והייתי בחושך בלבד... אך אם אני פחדנית שכמוני שלא יכולה לסבול טיפת כאב עברתי זאת.. כל אחד אחר גם ישרוד זאת. לאחר שלושה ימים התעוררתי כאילו כלום לא קרה!! כמו חדשה!! עם ראייה מטורפת. בהתחלה קצת הסתנוורתי בלילה, אך מיום ליום זה רק משתפר! ממליצה מכל הלב, בלי טיפת אינטרס אישי, מלבד הזדהות אישי עם הקושי בלהיות עם משקפיים או עדשות! לך על זה ותהיה שלם עם ההחלטה. :)

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון תודה רבה

שי
    11/02/2009

סיוון תודה רבה חיזקת אותי מאוד וכמו שאת מבינה אני צריך עכשיו הרבה חיזוקים

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון- איזה מספרים היו לך? אני בדיוק

יעל
    12/02/2009

באותה התלבטות כמו יניב. המון תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל בואי נלך נעשה ביחד

שי
    12/02/2009

יעל בואי נלך נעשה ביחד אחד יחזק תשני

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב, נו מה החלטת?

יעל
    14/02/2009

אני דרך אגה קבעתי אצל לוינגר ובדקה ה-90 ביטלתי וטוב לי עם זה. איזה מספרים יש לך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מתלבט

יניב
    14/02/2009

היי האמת אני עדיין ממש מתלבט ולא יודע מה לעשות אני לא יודע איזה מספרים יש לי מה קרה איתך למה ביטלת בסוף ?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

יעל
    16/02/2009

ביטלתי כי החלטתי שלא בא לי להכניס עיניים בריאות למיטה חולה... אז אשאר עם המשקפיים. לא בא לי על הילות בלילה, שמעתי סיפורים על כאלה שלא יכולים יותר לנהוג בחושך בגלל הניתוח. ל א בא לי על תיקונים אם אצטרך (יש לי מספר די גדול) בקיצור...החלטתי שלא ומאז אני שלמה מאוד עם ההחלטה. שיהיה לך בהצחלה בכל מה שתחליט יעל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שי
    16/02/2009

תודה רבה לך ובע"ה מה שנחליט יהיה רק טוב

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• רואה לא טוב לאחר ניתוח Prk

עשיתי ניתוח PRK לפני.5 4 חודשים באסותא. היו לי צילינדרים נמוכים ללא מספר בשתי העיניים.( 1 ו 1.5) 3 חודשים אחרי כשבדקו אותי, הסתבר שיש לי 0.5 צילינדר בעין אחת, ו 1.25 בעין השניה שזה יותר ממה שהיה לי קודם. כמו כן היה לי + בשתי העיניים. כמו כן סבלתי מיובש מכאבים בעיניים וכאבי ראש.. הלכתי לרופאה, והיא לא הרגישה בנוח כשדיברתי איתה, ואמרה לי לבוא אחרי 3 חודשים לראות אם לעשות תיקון. הלכתי לרופא אחר במרפאה. הרופא טען שהריפוי אצלי איטי, והצילינדר יעלם וכן ה+ , הוא אמר לי לשים דמעות מלאכותיות כל שעה, והכאבים אכן פחתו. כחודש וחצי אחר כך, אני לא חש שיפור משמעותי בראיה. מה דעתכם?

לבדיקת התאמה
    סגירה
    רואה לא טוב לאחר ניתוח Prk

הוספת תגובה

ד''ר נדב בלפר
    06/02/2009

שלום
    זה יכול לקרות - לא נעים
    אכן תחליפי דמע וזמן זו הדרך הדרושה כעת ... ואחכ חושבים שוב
    ובודקים
    ומחליטים
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה