מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר נמוךשואל15/11/2008
שלום אני בעל מספר נמוך מאוד של -0.75 האם יש סיכון מוגבר בניתוח לייזר לבעלי מספר נמוך מ -1.? האם סיכווי ההצלחה לבעלי מספרים נמוכים הינו גבוה יותר בהשוואה למספרים גבוהים..? האם שיטת אינטרא-לאסיק מתאימה לבעלי מספר נמוך כשלי..? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סיכוי נמוך אלא פחות סיפוק
ד''ר נדב בלפר15/11/2008פשוט - אם יש למישהו 5- ... אם יהיה 0.25- לאחר הניתוח - זה נפלא
מ 0.75- ל 0.25- קצת פחות מרגש
אפילו באחוזים
סה'כ - אחוזי ההצלחה וכל השאר דומים - עם קצת יותר סיכוי להצטלקות ככל שהמספר גדול יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהככל שהמספר גבוה יותר הסיכון גדל?
yirat16/11/2008זה לדוגמא לא נאמר לי בבדיקה... (המספרים שלי 4 ו- 6). מה המשמעות של הצטלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמספר והסיכון
ד''ר נדב בלפר18/11/2008שלום
ככל שהמספר המנותח הכולל גבוה יותר - יש יותר סיכוי להצטלקות (מיקרוסקופית) בקרנית - היכולה לגרום להתעכרות עדינה בקרנית ו, אולי, הפרעה בראיה. המנתחים מודעים לזה ונוקטים באמצעים המתאימים המקובלים למנוע זאת.
אין סיכון גבוה יותר אחר הקשור במספר (שוב, אם נמצאת מתאים לניתוח) , אלא יש יותר סיכוי לסטייה קטנה מהתיקון (מדובר ב0.25-0.5 דיאופטר) . כאן ההסבר שלי מוצדק: מישהו עם 6- יהיה מאד מסופק עם 0.25 שאריתי. מישהו עם 0.75 - אולי פחות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הצלבה לאחר ניתוח לייזראמה12/11/2008
אני לאחר ניתוח להסרת משקפים כ6 שנים וכעט הראיה שלי משובשת אני אמורה לעבור טיפול הצלבה לקרנית העין מה הסיכוי שזה יצליח לא יצליח תשובה מהירה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלבה???
ד''ר נדב בלפר12/11/2008שלום שוש
האם כוונתך לcross linking.?
אם כן - זהו טיפול מבטיח מאד הנועד לייצב את רקמת הקרנית.
יש מידע יותר מפורט באתר של "עיניים"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפול הצילוב
חולה15/11/2008דר תואם כץ מבאר כהלכה את טיפול הצילוב לחיזוק הקרנית. האתר הוא care visionשל המרכז הרפואי סוראסקי תל-אביב. דר הניה ליכטר ודר יצחק אייזנמן הם מומחים בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה
ד''ר נדב בלפר15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שלום רב..נותחתי בשיטת לאסיקנוחי09/11/2008
שלום רב..נותחתי בשיטת לאסיק לפני כשבועיים וחצי.המספרים היו עיין ימין 4.75 עיין שמאל 5.10 כולל צילינדר.בן 23 הייתה לי בעית מרחק בלבד. המצב הוא כזה: אני רואה,יכול לנהוג ,להיות במחשב וכל דבר אחר. אך עין ימין בראיה היא טובה מקרוב ואולם מרחוק הראיה לא חדה. בעין שמאל המצב הוא הפוך-מקרוב לא טוב ופחות חד ומרחוק הרבה יותר טוב וחד. האם זה צריך להסתדר זה אופייני? אני משתמש בטיפות יובש קבוע ולאחר הטיפול הנוסף בסטרודקס. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאזיק
פרופ' ישראל קרמר11/11/2008שלום רב,
יתכן מאוד שבעין ימין קיימת תוצאת (-) או קוצר ראייה שארתי ובעין שמאל יש תוצאה של (+) או תיקון יתר, כלומר רוחק ראייה שארתי.
במכון שלנו לא מבצעים ניתוח לאזיק מזה מספר שנים ולכן אני מציע לך להתייעץ ברופא המנתח לגבי השימוש בטיפות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- wavefront, כן או לא?עומר08/11/2008
עברתי את הבדיקה במכון עיניים. והמליצו לי לעשות את ניתוח האינטרלאסיק, אך ציינו שאני יכול לוותר על ניתוח ה wavefront. יש לי מספר 7 בשתי העיינים, צילינדר נמוך יחסית 1. וקרנית דקה (548,545 מקרון בשתי העיניים) הבנתי שבמקרה של ניתוח עם wavefront תשאר לי קרנית דקה יותר ולכן יהיה לי קשה לחזור על הניתוח אם הוא לא הצליח. אבל בכל מקרה אני לא מתכוון לחזור על הניתוח. והיתרון של ה wavefront הוא הקטנת תופעת הסינוורים יש עוד חסרונות או יתרונות לשיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wavefront
פרופ' ישראל קרמר11/11/2008שלום רב ,
ניתוח לייזר מסוג wavefront או כפי שהוא נקרא במכון שלנו CV מומלץ בכל מקרה של קוצר ראייה גבוה ובמיוחד כשהוא מלווה בצילינדר מעל 0.5 דיאופטר. תפקיד טכנולוגית ה CV הוא למנוע סינוורים בלילה ולתקן צילינדרים ביעילות רבה. טכנולוגיה הCV נועדה לתת תוצאות איכותיות ואני מאוד מרוצה מתוצאותיה.
אינני רואה שום חיסרון בליטוש מתוחכם זה, אלא רק יתרונות.
בברכה ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם קיימת סכנת עיוורון שניתוח כזה?פוחד מניתוחים06/11/2008
אני עם מספר 6 עם צילינדר בשני העיניים. האם יש סיכון לבעל מספר שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מדווחים מקרים בספרות
ד''ר נדב בלפר07/11/2008של עיוורון. יכולה להיות פגיעה בראיה - למשל במקרה של זיהום ו/או הצטלקות ברנית. אמנם הסיכויים לכך קטנים מאוד אך קיימים. אין פעולה (ודאי לא רפואית) נטולת סיכון. גם למספר כמו שלך יש סיכונים אך יש הרבה יותר סיכויים לניתוח מוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר לפני הריוןתמר05/11/2008
שלום! האם עדיף לעשות את הניתוח לאחר סיום ההריונות או שניתן גם בין לבין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה טובה
ד''ר נדב בלפר05/11/2008רצוי לחכות שכן יתכנו שינויים במספר המשקפיים בעת הריון ולידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח בשיטת הלאסיק ויציבות בעיניים.נוחי05/11/2008
שלום עברתי ניתוח לייזר בשיטת הלאסיק לפני כשבועיים.עיין ימין 4.80 עיין שמאל 5.2 עם צילינדר המצב הוא כזה .עיין שמאל- לא רואה טוב מקרוב ומטושטש..עיין ימין רואה טוב מקרוב אך מרחוק הכתוביות מטושטשות ולא קריאות. אני ממשיך בטיפול של ה STERODEX פעמיים ביום ובטיפות מלאכותיות של ALCON ארבע פעמים ביום. הייתי אצל הרופא המנתח אמר שזה תהליך התייצבות . ואין למה לשים בנתיים משקפיים עד להתייצבות כי שאלתי אם זה אפשרי..השאלה שלי גם היא האם בבדיקת מספרי העיניים לפני הניתוח הבודקת אולי טעתה במספרים במזעריות ולכן אני לא רואה טוב בשני העיניים ושונה...כי גם שהרכבתי עדשות מגע לא ראיתי חד לפי הבדיקה ובמשקפיים הכי טוב.. תודה רבה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה?????
ד''ר נדב בלפר05/11/2008שלום קלאס
לא ממש הבנתי את השתלשלות השאלה
בקצרה - תהליך ההתייצבות יכול להימשך .... שוה לחכות. יכולה גם להיות טעות בבדיקה ... כולנו אנשים (אם כי בוקדים גם עם מכשור מתקדם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה לאחר ניתוח אינטרלאסיקאושרת04/11/2008
שלום רב, לפני שבוע וחצי עברתי אינטרלאסיק בשתי העיניים , מספרים יחסית נמוכים -2 1.75 בעין שמאל המספר הנמוך יותר הכל בסדר גמור גם לרחוק וגם למקרוב ובעין ימין כבר שבוע שיש לי טשטוש בראייה לקרוב וגם לרחוק , מה זה אומר? יכול להיות שבעין ימין הניתוח לא הצליח ? זה אמור להתייצב מתישהוא? זה ממש מדאיג אותי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (אין ) סיבה לדאגה
ד''ר נדב בלפר05/11/2008שלום אושרת. יכול להיות חלק מתהליך ההתייצבות ויכול להיות יובש ניכר.
לעיתים רחוקות יש גם מקרים בהם יש צורך בתיקון... חשוב לחכות בסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלהשירי03/11/2008
שמעתי מכמה אנשים שהם מרכיבים משקפיים רק בלילה וגם זה בעיקר לנהיגה. ולעומת זאת ביום הם רואים מצוין+ . חלק מהם מרכיבים משקפיים כאלו אחרי ניתוח לייזר שבו אני מעוניין , ורציתי לדעת האם יש משקפיים באמת רק לילה ? ואיך בודקים דבר כזה (ראיית לילה) ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי לילה
ד''ר נדב בלפר05/11/2008שלום שירי
כל אדם שראייתו מצריכה תיקון קטן (ובאופן כללי כולנו) רואה יותר טוב בתאורה מקסימלית. בלילה אנחנו זקוקים לכל תיקון אפשרי על מנת לראות טוב ביותר... אין המדובר ב"ראיית לילה" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיפותהלן31/10/2008
שלום לפני שבועיים ו-5 ימים עברתי ניתוח לייזר ברשת "עיניים" בשיטת איטרא-לאסיק בתוספת C.V. יש כמה שאלות שמטרידות אותי: *אני ממשיכה לטפטף אנטיביוטיקה ויגהמוקס וטיפות סטראודקס מדי 4 שעות. היום בבוקר גיליתי שנגמרו לי טיפות הסטראודקס. האם ניתן להסתדר בלעדיהן במשך יומיים? *אני מרגישה שהראיה שלי בשתי העיניים עדיין לא אידאלית. הראיה בעין שמאל מעט יותר מטושטשת מימין. *קשה לי לפקס את הראיה בעצמים קרובים. *העיניים מתעייפות מהר ואז אני מתחילה לראות מטושטש. *עדיין יש לי שטף דם באחת העיניים. האם תופעות אלו יחלפו, ומתי? ושאלה אחרונה: מתי אוכל לחזור ולשחק טניס? בינתיים אני ממשיכה להתאמן ולרוץ כרגיל (אימונים עצימים), אבל הבנתי שכדאי להזהר מפגיעת עצמים בעין. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול טיפול
ד''ר נדב בלפר01/11/2008לא ניתן לוותר על יומיים מהטיפול. יתרה מזאת - יש פרוטוקול טיפול שעלייך למלא - לא נראה לי 3 שבועות של טיפול כל 4 שעות. שווה לצלצל או לגשת ולבדוק את העניין.
יש זמן ריפוי ועדיין יתכנו שינויים. יש גם תמיד הבדלים בין שתי העיניים בקצב הריפו. חשוב גם לדעת עוד פארטים (גיל, מספר משקפיים לפני וכ'ו) ולכן יותר טוב לענות לאחר בדיקה ולפי נתוני התיק
*העיניים מתעייפות מהר - קרוב לוודאי על רקע יובש: זה שכיח לאחר הניתוחים הללו
*עדיין יש לי שטף דם באחת העיניים.- חסר כל משמעות קלינית - אלא אם מלווה בכאב עז , הפרשות או גדל.
רצוי להמנע מחבלות סביב העין כמה שיותר... וממאמץ ספורט ניכר כחודש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח PRKטל29/10/2008
שלום, שמי טל בת 24, לפני כ3 חודשים נותחתי בשיטת הPRK. בשבוע האחרון הראייה שלי בעין שמאל החלה להידרדר, אני רואה מן מסך ערפל, הראייה לא חדה כמו שהיתה קודם, מהי הסיבה? בחודשיים האחרונים הפסקתי להשתמש בטיפות הדמעות המלאכותיות, האם זה נגרם בגלל יובש? האם זאת תופעה חולפת? אני ממש לחוצה.. הרופא בחו"ל וצריכה תשובה מידית.. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי דחוף לבדיקה
ד''ר נדב בלפר30/10/2008אם לא הרופא המנתח - מישהו אחר מהרשת/ מרפאה או אפילו קופח או מיון
ייתכן אזעקת שוא - אך עדיף מאשר לפספס משהו חמור יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שלום אני בן 17 וחצי ..מאור27/10/2008
אני כבר מת לעשות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר.. לקום בבוקר ולראות טוב בלי עדשות ובלי משקפיים. אני עכשיו שם עדשות מגע דו שבועיות בקביעות .. ובבית אני עם משקפיים. השאלה שלי היא איפה אני יכול לעשות מבחני התאמה וניתוח? אני מתכוון למקום הכימומלץ מבחינתכם שאני יודע שאני יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות ( @_@ ) ומה הסדר גודל מחיר של ניתוח כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך חצי שנה לערוך משאל חברים וסק
ד''ר נדב בלפר30/10/2008שלום מאור
חכה עד גיל 18 לפחות. איני נוהג להמליץ או לפרסם בפורום ......
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- החלמה לאחר ניתוח בשיטה ASAנטע27/10/2008
שלום, לפני 11 יום עשיתי ניתוח להסרת משקפיים .בעין ימין אני רואה יחסית טוב ,אבל הבעיה היא בעין שמאל.כתוצאה מכך ,הראיה שלי גרועה אני מתקשה לקרוא,לנהוג במיוחד בלילה וכן מתקשה לעבוד מול מחשב. וכשאני מתאמצת כדי לעבוד מול מחשב זה גורם ללחץ בתוך עין שמאל. אני מאוד לחוצה מזה . האם זה נורמלי? למה יש הבדל כל כך גדול בין העיניים? מתי זה אמור להתיצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11 יום זה עדיין סביר
ד''ר נדב בלפר30/10/2008שלום נטע
ניתוחים שיטחיים (ASA PRK LASEK וכ'ו) מחלימים לאט יותר. נשמע כאילו הרקמה (אפיתל) עדיין מתארגנת ולכן הסינוור והעייפות. אני ממליץ על שימוש רב בתחליפי דמע
אין לנו ידע מדוע דווקא עין זו או אחרת מחלימות בקצב שונה ... זה פשוט ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- סוג ניתוח לייזרחני26/10/2008
האם לנשים יש עדיפות לעשות ניתוח prk על פני לאסיק עקב חשש שלאחר לידה המספר יעלה שוב ויהיה צורך בתיקון שקל יותר לבצע בשיטת הprk? כלומר, האם קל יותר לבצע ניתוח תיקון (במידה והמספר חוזר) אם הניתוח הראשון בוצע בשיטת prk?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העובדות נכונות - הההקשרים ביניהן -
ד''ר נדב בלפר30/10/2008שלום חני. מתאימים א סוג הניתוח על פי מספר שיקולם - זה יכול להיות אחד מהם אך לא ממש....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר בשיטת הלאסיקלירו26/10/2008
שלום .עברתי לפני 3 ימים ניתוח לייזר בשיטת הלאסיק . מס' עין ימין 4.75. ועין שמאל היה לפני כן 5.15 כולל צילינדר. בעין ימין לאחר הניתוח ביום אחרי ראיתי טוב ממש. אך בעין שמאל עד עכשיו אני רואה מטושטש ולא ברור גם מקרוב וגם מרחוק. השאלה איך יתכן שבעין אחת זה יסתדר ובשניה אני גם רואה אך מטושטש האם יתכן ונוצר סיבוך בעין זאת? תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם 3 ימים זה עדיין מוקדם
ד''ר נדב בלפר30/10/2008אבל ... אני הייתי ממליץ לפנות למנתח.... עדיין יתכן ומדובר בתהליך ההחלמה - אך יש לשלול סיבוך (למשל - זיהום)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)