מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול FMLilport11/09/2012
אני חודש ושבוע לאחר ניתוח לייזר PRK לאחר, בבדיקת הרופא המנתח חודש אחרי הניתוח הוא החליט שאני אפסיק את הטיפול בטיפול ה- FML שבוע אחרי הביקורת באופן מיידי, הוא אומר שהמספר המקורי שלי היה קטן (-1.5 עם חצי צילינדר) ואין צורך בהמשך טיפול.
השאלה היא האם זה בסדר להפסיק את הטיפול בטיפות באופן מיידי או שכדאי להפסיק בהדרגה? (סטרואידים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול FML - תגובה
פרופ` אירית בכר11/09/2012אם המנתח החליט כך לאחר בדיקה קלינית , בהחלט ניתן להפסיק לחלוטין את השימוש בטיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה בנוגע להסרת משקפיים בלייזרמיטל10/09/2012
שלום,
שמי מיטל, בת 26. אני מרכיבה משקפיים ומספרי בשתי העיניים, נכון לעכשיו, הוא (-8) כאשר המספר טרם התייצב ועולה בקצב של חצי מספר עד מספר כל שנה.
התייעצתי עם מספר רופאים אודות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר והדעות היו חלוקות. היו שאמרו כי לא ניתן לדבר על ניתוח טרם המספר יתייצב ואילו אחרים אמרו כי אני יכולה לבצע בדיקת התאמה.
השאלות שלי הן:
1. האם כדאי לי לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר למרות שהמספר שלי במשקפיים עדיין לא התייצב?
2. מה קורה אם הוא יעלה שוב לאחר הניתוח?
3. האם כדאי לי לחכות? אני שואלת כי כבר עכשיו המספר הוא מאוד גבוה. ביצעתי בדיקת התאמה ואני מתאימה ואני חוששת שבמידה ואמתין להתייצבות המספר הוא יגדל ואז אולי כבר לא אהיה מתאימה.
תודה רבה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להסרת משקפיים בלייזר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/09/2012מיטל שלום רב
אם המספר לא יציב ועולה במספר כל שנה ההמלצה שלי היא לחכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת
מיטל11/09/2012האם ההמתנה להתייצבות המספר לא תפגע בסיכויים שלי להתאים לניתוח הסרת משקפיים בלייזר בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר אליה לוינגר12/09/2012מיטל שוב שלום
קשה לי לקבוע אבל בכל מיקרה ממליץ לחכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר אליה לוינגר20/09/2012מיטל שוב שלום
אין קשר בין ההמתנה לסיכויי להתאים לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הבדלים בין מכשירי לייזררחל07/09/2012
עברתי בדיקת התאמה במכון iclinic ושם נאמר לי שהם משתמשים במכשיר האלגרטו 400 שהוא המתקדם, האיכותי והמדוייק ביותר וכן במכשיר ה sbk שמפריד שכבה דקה ביותר ויוצר משטח איכותי יותר מכל שיטה אחרת.
אני מתלבטת לגבי שיטת הניתוח וקבעתי תור לבדיקה גם לאסותא וגם להדסה.
האם המכשיר שמשתמשים באסותא ,האמריס 500E טוב יותר או פחות מהאלגרטו 400?
והאם חסרונה של שיטת השיוף הוא רק בזמן ההחלמה ומכל בחינה אחרת זה יותר בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בין מכשירי לייזר - תגובה
פרופ` אירית בכר07/09/2012כל מרפאה מתהדרת במכשיר משוכלל יותר . לכן אם העליונות הטכנולוגית מעניינת אותך כדאי להשוות את המכשירים הקיימים באותם פרמטרים . באתר של אסותא אופטיק קיימת טבלה המשווה את המכשירים השונים בישראל לפי נתונים רשמיים של היצרניות .
עשית בחכמה בכך שקבעת בדיקות במרפאות נוספות , כך ניתן להשוות טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה חשובה באמת אנא תענו לימאוד מודאג06/09/2012
שלום, האם כאבי צוואר ותחושת מחנק בצוואר משפיעים על הלחץ התוך עיני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה באמת אנא תענו לי - תגובה
ד``ר אליה לוינגר06/09/2012שלום רב
התשובה היא לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתשובה ל " מאד מודאג "
שלמה06/09/2012שלום ,
התשובה היא : אין אבל ממש אין שום קשר.
אפשר לדעת איך קישרת את התסמינים (תחושות) שלך ללחץ תוך עייני מוגבר ?
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלהשלמה06/09/2012
שלום,
למה רוב רופאי עיניים המומחים בניתוחי תישבורת מרכיבים משקפיים ?
אני בטוח שאתם נתקלים בשאלות אלו ודומות להן מהמטופלים שלכם , ולכן רציתי לדעת מה אתם עונים להם ?
היום ניתן להשתיל עדשות מלאכותיות מולטיפוקאליות ולכן משתנה הגיל כבר לא רלבנטי כאן
(אלא אם כן טכנולוגיה זו עדיין לא הוכיחה את עצמה ) .
תודה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר06/09/2012שלומה שלום רב
ראשית חלק מרופאי העיניים שעוסקים בתחום עברו בעצמם ניתוח להסרת משקפיים.
לגבי עדשות מולטיפוקליות, הכוונה היא בניתוחי קטרקט (הסרת ירוד) הטכנולוגיה הוכיחה את עצמה והניתוח שכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה ל ד"ר לוינגר
שלמה06/09/2012שלום דר' לוינגר ,
אם הטכנולוגיה הוכיחה את עצמה אז למה להסתפק בניתוחי קטרקט ? אפשר לנצל טכניקה זו בתור ניתוח תישבורתי לכל דבר ולהשתיל עדשה מולטיפוקאלית לפרסביופ בן 60 ויותר ללא קטרקט , והמטופל יוכל לפטור את עצמו ממשקפי קריאה , ביפוקאל , מולטיפוקאל וכדומה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה ל ד"ר לוינגר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר09/09/2012שלמה שלום רב
נכון למטופל פרספיופ עם קטרקט ניתן להשתיל עדשה תוך עינית ולצמצם משמעותית את התלות במישקפיים. בכל מיקרה אני לא ממליץ על ניתוח למטופל ללא קטרקט כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כתמיםשמוצקין06/09/2012
אני בן 22 ולפני 3 חודשים עברתי ניתוח PRK וכתוצאה מהניצוח יש לי בשתי העיניים כתמים צהבהבים כאלה שעדיין לא חלפו..(שניים בכל עין)
כיצד אפשר לגרום להעלמותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן06/09/2012ללא שראיתי אותך, לדעתי אתה מתכוון לדבר שנקרא פינגווקולה - הצטברות שומן על הלובן של העין. זה נגרם מחשיפה מוגברת לשמש בד"כ.
אין קשר לניתוח, גם אם הבחנת בזה לראשונה לאחר הניתוח.
שוב, רק לאחר בדיקה קלינית אוכל לדעת בוודאות שמדובר בזה.
אין מדובר בתופעה מסוכנת או צורך לטיפול.
רק משקפי שמש.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפול
שמוצקין11/09/2012בהנחה שזה פינגווקולה...זה אמור להעל עם הזמן? כי יש לי את זה כבר 3 חודשים מאז תחילת הניתוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אחרי חודשיים משיטת הASAגיא הפנר05/09/2012
שלום עברתי בהצלחה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר בשיטת הASA ברצוני לדעת כמה פרטים
עקב עבודתי אני עובד עם מחשב רוב שעות היום.ולפעמים הפוקס שלי נעלם לרגע ..מה זה אומר שהריאה שלי יורדת שוב? אני אחרי חודשיים ושבועיים מהניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי חודשיים משיטת הASA - תגובה
פרופ' אור קייזרמן06/09/2012זה נשמע כמו יובש - סביר לתקופה בה אתה נמצא לאחר הניתוח.
תבדוק אם כשיש את הסינוור והטשטוש, אם אתה שם טיפות הרטבה (דמעות מלאכותיות) זה חולף.
אם זה אכן יובש - דמעות מלאכותיות וסבלנות.
אם זה לא עובר תוך חודש יש להגיע לרופא המנתח לבדור את הסיבה.
לעיתים יש מקרים של יובש המצריכים טיפול חזק יותר.
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- עזרה בבחירה בין שני סוגי ניתוחיםסהר05/09/2012
שלום
ביצעתי בדיקת התאמה ונאמר לי ששתי סוגי ניתוחים מתאימים לי ואני יכול לבחור אחד מהם,
ראשית יש לציין שיש לי מספר דיי נמוך בשתי העיניים בסביבת 1.25, קרנית דיי עבה בסביבות 550 בשתי העיניים .
נאמר לי שאני יכול לבחור בין:
1 ) אינטרלאסיק - פתיחת חלון ושיוף עם הקרן. נאמר לי שבשיטה זאת ההחלמה היא מהירה , והמחיר הוא בסביבות 11000 ש"ח
2) לאסיק- שיוף בלבד, בשיטה זאת ההחלמה איטית יותר 3-5 ימים. המחיר בסביבות 8500
בקשר לתוצאות נאמר לי שבמספרים שלי התוצאות בשתי הניתוחים יהיו אותן התוצאות.
השאלה שלי היא האם באמת התוצאות דומות? והאם רק תקופת ההחלמה היא ההבדל בין שני הניתוחים? (מלבד הביצוע עצמו ששונה).
ואם אפשר הייתי רוצה לדעת מה מומלץ יותר במקרה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירה בין שני סוגי ניתוחים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן06/09/2012אני יכול לקבוע בוודאות שאין כל הבדל בתוצאות הניתוח בין איטנרא לאסיק ללאסיק "רגיל".
מאמרים מקיפים שנכתבו לאחרונה הוכיחו זאת.
כל מכון ימליץ לך על סוג הניתוח בהתאם למכשיר הלייזר אותו הוא מחזיק.
כל הניתוחים האלו מצוינים ללא כל הבדל בינהם (מלבד המחיר שאתה משלם).
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה נוספת , בקשר להחלמה
סהר07/09/2012אני מבין שיש הבדל בזמן ההחלמה אבל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהודבר נוסף
סהר07/09/2012אני כבר ממש מתבלבל בין השמות.. שהתכוונת לאסיק - זה בלי סכין כירורגית בכלל. כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה לפרופסור אירית בכראבי05/09/2012
עברתי ניתוח ASA אצלך ב 9.8.12 ואני 4 שבועות אחרי הניתוח אבל אני עדיין לא רואה ברור יש הרבה פעמיים במהלך היום שאני רואה מטושטש ואני שם את הטיפות באופן קבוע לפי מה שנאמר לי גם מקסידקס וגם סיסטיין (דמעות מלאכותיות).
1. האם זה דבר תקין?
2.אחרי חודש מהניתוח שמים מהטיפות מקסידקס פעמיים ביום,פעם בבוקר ופעם בערב נכון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור אירית בכר
אבי08/09/2012עברתי ניתוח ASA אצלך ב 9.8.12 ואני 4 שבועות אחרי הניתוח אבל אני עדיין לא רואה ברור יש הרבה פעמיים במהלך היום שאני רואה מטושטש ואני שם את הטיפות באופן קבוע לפי מה שנאמר לי גם מקסידקס וגם סיסטיין (דמעות מלאכותיות).
1. האם זה דבר תקין?
2.אחרי חודש מהניתוח שמים מהטיפות מקסידקס פעמיים ביום,פעם בבוקר ופעם בערב נכון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה לפרופסור אירית בכר - תגובה
פרופ` אירית בכר11/09/2012עליך להגיע לבדיקת מעקב של חודש אחרי ניתוח. בבדיקה זו תקבל הנחיות לשימוש בטיפות. אך עליך לעבור לפעמיים ביום מקסידקס עד להגעתך. השתמש גם בתחליפי דמעות באופן חופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר ועישוןא05/09/2012
עברתי ביום שני האחרון 3.9 ניתוח לייזר לשיפור הראייה באמצעות ליטוש, רציתי לדעת עם צפוי איזשהו סיבוך עם אחריי 3 ימים אני יעשן סגרית חשיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר ועישון - תגובה
פרופ` אירית בכר05/09/2012החשיש מרחיב אישונים ויתכן שתראה מעט יותר מטושטש בשל כך. אך אין סיכון נוסף לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה על בדיקה ממש חשובה הבדיקה מחרדניאל04/09/2012
בוקר טוב לרופאים הנפלאים,
האם בדיקת MRI מח עם חומר ניגוד יש לה השפעה על העיניים? האם זה מעלה לחץ תוך עיני? האם יש קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על בדיקה ממש חשובה הבדיקה מחר - תגובה
פרופ` אירית בכר05/09/2012אין השפעה על העיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- הילות וסנווריםרועי03/09/2012
שלום
יש לי מספר 7-. אני נוטה להסתנוור ממש בקלות בשעות היום ובלילה אני רואה הילות מפנסי רחוב ומכוניות שפוגמות באיכות התמונה כולה. קראתי שניתוחי הלייזר היום נותנים מענה לשתי הבעיות (האם הן קשורות?), הייתי שמח לקבל הסבר מה בדיוק נעשה בניתוח מעבר לדיקוק הקרנית שפותר את שתי הבעיות הללו.
האם קיימים אמצעים אופטיים לא כירורגים שעונים על הבעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילות וסנוורים - תגובה
פרופ` אירית בכר05/09/2012קיים סיכוי כי ניתן לשפר את בעיית ההילות בתוכנת Wavefront המטפלת בעיוותי ראיה מסוג זה. יש לעבור בדיקת התאמה כדי לקבל תשובה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מיפוישלמה02/09/2012
שלום,
אשמח לדעת את כל המקומות(הידועים לכם) בהם ניתן לעבור מיפוי קרנית בארץ ?
תודה ויום טוב
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי - תגובה
פרופ` אירית בכר03/09/2012בכל מרכז להסרת משקפיים ובכל מחלקת עיניים של בית חולים ניתן לעבור בדיקה זו. גם בקופות החולים ניתן לבקש הפניה לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלהערן31/08/2012
1.אחרי שהרכבתי 5 שנים עדשות מגע יומיות חודשיות הידורג'ל לא יכולה לשים יותר עדשות חצי שנה אני מרכיבה משקפיים היום ניסיתי להרכיב יומיות לא יכולה ישר אחרי 10דקות נהיה לי אדום חזק בעיניים עשיתי את כל בדיקות העיניים הכל תקין אך נאמר לי שיש רגישות בלחמית איך אני מחזקת את הלחמית שלא תהיה אדומה כי ישר שאני מרכיבה את העדשות יוצאים כלי דם ושורף...
2.האם יש קשר בין צחצוח שיניים לעיניים אדומות תמיד שאני מצחצחת שיניים הריח מנטה של המשכת שיניים עושה לי שורף בעיניים או שזה מגיע מהפה לעיניים?
3.חשבתי על תיקון בלייזר נמצאתי מתאימה ל-PRK אך נאמר לי שחובע לשים אחרי הניתוח עדשה טיפולית ל-5ימים ואני לא יכולה להרכיב עדשות איך אני יסתדר איתן? המנתח אמר לא לדאוג ואני דואגת מאוד לכן עצרתי את התהליך אני בטוחה שיהיה לי אדום חזק ואני יסבול ואפילו נזק מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` אירית בכר03/09/2012המלצתי היא להמנע מהרכבת העדשות באופן מוחלט . הן הגורם לסימפטומים שתארת ולא כל דבר.
באשר לעדשות אחרי הניתוח, ניתן להתחיל עם העדשות אשר מותאמות למצבים של רגישות גבוהה. אם העדשות יציקו מאד ניתן להסירן. תהליך ההחלמה ימשיך גם ללא העדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- פרופ' אירית בכר בבקשה תעני לימודאגת31/08/2012
פרופ' אירית בכר שלום לך.. שאלתי בפורום זה על שימוש בלוטמקס שאני חוששת לקחתי בטעות לשבוע אני פוחדת שזה גרם לגלאוקומה ורוצה לעשות בדיקה שתשלול את זה .. אני יכולה להיבדק אצלך? כמה זה יעלה לי ומתי זה אפשרי אנא תעזרי לי אני מהצפון וחיה בחרדה גדולה .......
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' אירית בכר בבקשה תעני לי - תגובה
פרופ` אירית בכר03/09/2012ראשית כבר ציינתי מספר פעמים כי התכשיר אינו גורם לגלאוקומה.
ניתן לפנות לאסותא אופטיק 6474* ולבקש לקבוע תור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)