מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזר שנעשה בזמן הריון לא ידובחור טוב14/08/2011
שלום,
חברתי עברה ניתוח להסרת משקפיים בזמן שהייתה בהריון ולא ידעה על כך(על ההריון)
האם זה גורם לסיכון כלשהו?
אם כן, מהו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר שנעשה בזמן הריון לא ידו - תגובה
פרופ' ישראל קרמר18/08/2011שלום רב,
ניתוח בלייזר להסרת משקפיים אינו גורם לנזק לעובר, לכשעצמו, אך התרופות שלוקחים לאחר הניתוח, כגון משככי כאבים, או טיפות אנטיביוטיות חזקות אינן מומלצות לשימוש במהלך השליש הראשון של ההריון. יש להתייעץ לגבי בעייה זו עם הגניקולוג או מומחה למומים עובריים והקשר שביניהם ובין התרופות שקיבלה לאחר הניתוח.
בברכה
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- סיכוןשרון14/08/2011
שלום,
האם קיים סיכון כלשהו לעיוורון בניתוח להסרת מקפיים בלייזר ?
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון - תגובה
ד''ר נדב בלפר14/08/2011שלום
אין דיווחים רפואיים על עיוורון, כהגדרתו
אבל יש סיכונים (אמנם מעט מאד) וביניהם- תיתכן ירידה בחדות הראיה המתוקנת- כלומר רואים פחות טוב גם עם משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- עדיין דואגת..טל14/08/2011
היי, נכון שרשמתי כבר לפני כמה ימים על הבעיה שלי..וענו לי.. אך עדיין אני מודאגת..
לפני חודש בערך עברתי ניתוח לאסק קאסטם ויו.. לפני כשבוע בערך בעין שמאל.. שמתי לב שליד הקרנית ממש.. באיזור הלבן.. יש מין אדמומיות-צהבוביות כזאת שלא עוברת..
אני מתחילה לדמיין כבר שזה כן אולי משפיע על הראייה וקצת מפריע.. אני כבר לא יודעת ממה זה נובע והביקורת שלי שבוע הבא..
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין דואגת.. - תגובה
ד''ר נדב בלפר14/08/2011שלום טל
כמו שכתב לך דר' הירש-
"זהו עיבוי שומני של ריקמת הלחמית העוטפת את העין. אין לכך כל חשיבות."
זו רקמה שכיחה בהרבה אנשים
אין לכך כך קשר לניתוח או לראיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כיצד יוצרים קשר עפ פרופסור קייזרמןמצליח משה14/08/2011
מישהו יודע כיצד ניתן להקשר עם פרופסור קייזרמן להתייעצות אישית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד יוצרים קשר עפ פרופסור קייזרמן - תגובה
ד''ר נדב בלפר14/08/2011חפש בגוגל
יש אלפי תשובות.... והנה מה שהוא מצמיד לתשובתו:
פרופ' אור קייזרמן סגן מנהל מחלקת עיניים ומנהל שרות הקרנית ועין יבשה,ברזילי, מנהל רפואי CARE VISION מרפאות: רח אבן גבירול 30 ת"א, קניון מלחה ירושלים, הגבורה 3 אשקלון 057-7678941* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תחושה מאוד מוזרה לאחר ניתוח לאסקעדי14/08/2011
עברתי ניתוח לאסק ב " עיניים" לפני כשבעה ימים. יום שישי הורידו לי את העדשות וכבר יומיים אני קמה באמצע הלילה עם כאב בעין שמעלית, אני שמה את הטיפות המאלוכות ו פתאום שורף לי ואני דומעת, לא יכולה לפתוח את העיניים כמה דקות. לאחר שאני פותפחת אותם אני מסתכלת במראה והן אדומות מאוד. אתמול כשזה קרה חזרתי לישון וכשקמתי הכל היה בסדר. היום היא עדיין אדומה. מה זה יכול להיות? אני מתחילה לדאוג..בעין הזאת מהיום הראשון של הניתוח אני גם רואה הכל מרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מאוד מוזרה לאחר ניתוח לאסק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר18/08/2011עדי שלום רב,
לעיתים לאחר ניתוח לייזר מסוג לאסק, קיים ריפוי איטי של שכבת האפיתל בעין אחת או שתי העיניים, ואז קיימת תחושת כאבים בלילה או עם הקימה בבוקר ולעיתים תחושת גוף זר במשך היום. לעיתים גם יובש של שטח הפנים של הקרנית, באזור הריפוי של שיוף הלייזר, גורם לתחושות מסוג זה.
ממליץ על שימוש בטיפות ג'ל מסוג וויסקוטירס ג'ל או ג'נטיל ג'ל לסיכוך שטח פני הקרנית, לעיתים תכופות, אפילו כל שעתיים ולפני השינה, למשך כחודש ימים.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהוזה רגיל ש...?
עדי20/08/2011זה רגיל שאני שבועיים אחרי הניתוח ובעין אחת אני רואה מטושטש ומרוח? אני מרגישה שזה לא משתפר...ושאלה נוספת...לאחר כמה זמן ניתן להתאפר? שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהוזה רגיל ש...?
ד"ר עמי הירש23/08/2011שלום רב עדי,
ניתן להתאפר אחרי שבועיים
לגביי ראייה מטושטשת בשלב זה הרי תלוי באותו סוג של ניתוח.
בליטוש חיצוני של הקרנית (PRK, KASEK) תופעה זו בהחלט מקובלת והגיונית.
בברכה , ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה בנושא כשירות לניתוחעומר14/08/2011
שלום,אני רוצה לבצע ניתוח להסרת משקפיים, השיטה שבחרו בשבילי היא CV LASEK, אני סובל מטיקים באזור העיניים. האם יש סיבה שבגללה אני לא אוכל לעבור את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא כשירות לניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/08/2011עומר שלום רב,
טיקים באיזור העיניים והעפעפיים אינם מהווים בעייה לניתוח מסוג LASEK C.V
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- 4 ימים אחרי אינטרה לאסיקיוסי13/08/2011
היי שבוע טוב
עברתי ביום רביעי האחרון את הניתוח בשיטת האינטרה לאסיק במרפאת עיניים ירושלים
אמנם מבחינת החלמה לא היו לי אף כאבים תחושות יובש ושאר תופעות הלוואי שבדרך כלל יש אבל אני עדין רואה ממש גרוע בלילה במיוחד במקומות שממש חשוכים מבחינת פנסי הרחוב ובנוסף בלילה אני גם רואה הילות
ביום הראיה לרוב די טובה אם כי עדיין לא חדה וברורה וראיה לקרוב עדיין ישנם קשיים
מה שמלחיץ אותי שחבר שעהש את אותו הניתוח ראה מצוין כבר יום למחרת הניתוח האם זה תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 ימים אחרי אינטרה לאסיק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/08/2011יוסי שלום רב,
לעיתים קרובות ישנה בעייה של סינוור והילה אחרי ניתוחי לייזר מכל הסוגים והיא בדרך כלל חולפת אחרי חודש עד 3 חודשים.
גם ראיית הלילה נעשית בעייתית אך משתפרת תוך 3 חודשים.
הראייה מקרוב משתפרת ברוב המקרים גם כן, לגבי החבר שלך, כל מטופל מחלים בקצב אחר, תלוי גם במספר המשקפיים ודרגת היובש וקוטר האישון, כך שלא ניתן להשוות.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- קפיצת בנג'י לאחר ניתוח לאסיקדין13/08/2011
שלום לכולם,
אני עברתי ניתוח לאסיק אצל ד"ר הירש ב-13.7.11 ואני טס בקרוב למזרח הרחוק.
מתישהו בתחילת חודש אוקטובר אני מתכוון לעשות קפיצת באנג'י בנפאל (הנפילה החופשית הגדולה בעולם - כ-180 מ').
שמעתי על מספר מקרים של פגיעות/מחלות עיניים כתוצאה מקפיצות באנג'י ולכן רציתי לדעת האם קיים סיכון בביצוע הקפיצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על ההקפצה אבל זה מאוד חשוב לי
דין17/08/2011חשוב לי לדעת - יש תשובה למישהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסליחה על ההקפצה אבל זה מאוד חשוב לי - תגובה
ד''ר נדב בלפר17/08/2011אם לא תהיה חבלה ישירה בעין - זה לא נשמע לי מסוכן יותר מהאדם הממוצע
איני מכיר מידע אקדמי על כך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שבועיים לאחר ניתוח PRK...רותם12/08/2011
כאשר אני קמה בבוקר אני רואה הכל מצוין אבל כעבור חצי שעה הדברים יוצאים מפוקוס וכך זה נשאר לשארית היום עד הבוקר למחרת.
האם זה טבעי וחלק מתהליך ההחלמה או שיש סיבה ללכת לבדוק את זה?
תודה מראש.
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים לאחר ניתוח PRK... - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/08/2011רותם שלום רב,
ההחלמה לאחר ניתוח מסוג PRK היא איטית והדרגתית. תהליכי הריפוי בקרנית המלוטשת על ידי הלייזר נמשכים כ-3 חודשים ולעיתים יותר. קיים גם יובש בחודש הראשון ולכן חשוב גם להשתמש בטיפות ליובש מסוג רפרש, טירס נטורל או הילוקומוד או ג'ל, ולהיעזר בסבלנות רבה.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- יציבות העינייםאהרן11/08/2011
שלום.
איך אדע שהעיניים שלי יציבות במשך שנה?
לפני 16 חודשים היה לי מספר ועכשיו זה עלה ברבע מספר בשני העיניים. איך אדע אם העיניים שלי יציבות? אני צריך לחכות שנה ולבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציבות העיניים - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/08/2011אהרון שלום רב,
רבע מספר איננו מעיד על חוסר יציבות. רבע מספר יכול להשתנות בין בדיקה אופטומטרית אחת לשנייה. אם אינך בטוח, חכה 6 חודשים וחזור על הבדיקה.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כחודש לאחר אינטראלאסיקהדס11/08/2011
שלום, קראתי כי אסור להפסיק טיפות סטרואידים (מקסידקס) באופן פתאומי. האם אין בעיה להפסיק את הטיפות לאחר נטילתן 4 פעמים ביום בשבועיים האחרונים? כמו כן רשום כי יש לבצע בדיקת לחץ תוך עייני אחרי שימוש ממושך בטיפות (מקסידקס וויגמוקס) - האם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחודש לאחר אינטראלאסיק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/08/2011הדס שלום רב,
אין כל בעיה להפסיק טיפות של סטרואידים בבת אחת, לאחר ניתוח אינטרלאזיק. לגבי לחץ תוך עיני, גם אם הוא עולה לאחר 3-4 שבועות, הלחץ ירד מעצמו לאחר הפסקת התרופה.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ראיה כפולה בעין אחת לאחר ניתוח לאסקתמר11/08/2011
עברתי ניתוח לאסק בעיניים לפני כ 4 ימים.. אני עדיין עם העדשות . בעין אחת אני רואה טוב ובעין השנייה אני רואה הכל כפול ודי מטושטש והרבה פחות טוב מהעין השנייה
האם יש לי מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה לי גם וזה בסדר
דורי11/08/2011זה עוד ממש ימים ספורים אחרי הניתוח - זה עוד אמור להיות ככה.
אני 10 ימים אחרי וזה עדיין ככה... יום טוב ויום רע...
אחרי העדשות זה משתפר פלאים - תחכי יומיים ותראי :)
דרך אגב - יש מצב שאחת העדשות שלך התלכלכה וזה למה את רואה ככה...
מקווה שעזרתי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהקרה לי גם וזה בסדר - תגובה
ד''ר נדב בלפר11/08/2011מסכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאסק
תמר11/08/2011אבל לא אמרת שאצלך עין אחת עדיין מטושטשת כמו ביום הבדיקה?
בכל אופן אני מחר הולכת לבדיקה, נראה מה הרופא אומר :)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהכן, אבל..
דורי11/08/2011דיברתי עם מישהי שעשתה אותו ניתוח יחד איתי וזה גם אצלה - ככה שזה כנראה תקין חח
בהצלחה מחר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסבבה
תמר11/08/2011אז נהנה עוד כמה ימים מראיה כפולה חחחח
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלעופר - איפה עשית את הניתוח?
דפנה24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבעיניים בעזריאלי
דורי24/08/2011ומאז עברו עוד כמה ימים ואני מבסוט מהתוצאה... הראיה הסתדרה כמעט לגמרי...
ה"איטיות" בהחלמה של העין הבעיתית הסתדרה - שתי העיניים רואות עכשיו יופי. בבוקר ובלילה קצת פחות, ולפעמים יש טיפה טשטוש עדיין - אבל זה עדיין חלק מתהליך ההחלמה הצפוי
סה"כ - אני מבסוט ורואה אחלה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאיזה יופי...
דפנה28/08/2011מזל טוב!
אני עדיין בהתלבטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההיי
טל11/08/2011אני גם עברתי ניתוח קאסטם ויו.. ועם העדשות היה קצת קשה לראות.. שיורידו לך תרגישי בהבדל:)
בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ראיה מטושטשת בעין אחת לאחר לאסק CVדורי11/08/2011
עברתי ניתוח לאסק CV ב"עיניים" לפני כעשרה ימים.
בביקורת של החמישה ימים עשו בדיקת ראייה וראו שעין אחת תקינה, ועין אחת לא.
העיניים נבדקו לפני הוצאת העדשות, ובזו שלא הייתה תקינה העדשה מסתבר הייתה עכורה קצת.
מאז עין אחת עדיין תקינה והעין השניה (זו שהייתה בה העדשה העכורה) עדיין מטושטשת באותה מידה מאז הסרת העדשה.
נכון לעכשיו גם איני יכול לנהוג ללא משקפיים (או בכלל מכיוון שאין לי משקפיים ל"מס' החדש" שלי)
מה הסיבה לכך שאיני רואה טוב עדיין בעין אחת, והאם זה צפוי להשתנות?
יש לי פה חשש אמיתי שהניתוח הצליח רק בעין אחת ושאני עדיין אצטרך להרכיב משקפיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיה מטושטשת בעין אחת לאחר לאסק CV - תגובה
ד''ר נדב בלפר11/08/2011נשמע שזה עדיין נובע משלבי ההחלמה של הרקמה
בכל מקרה של ספק- שווה לגשת לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כמה זמן?דפנה10/08/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת מהו משך זמן ההחלמה מניתוח הסרת משקפיים בלייזר? עוד לא עברתי בדיקת התאמה כך שאינני יודעת איזה סוג ניתוח יתאים לי .. אני מניחה שזמן ההחלמה שונה בין סוגי הניתוחים ושונה גם בין המטופלים. אבל האם יש ממוצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן? - תגובה
ד''ר נדב בלפר11/08/2011כמה ימים עד 10 ימים
בממוצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה, שאלה נוספת
דפנה13/08/2011יש הכנות כלשהן לבדיקת ההתאמה? אני צריכה להגיע עם משקפיים? או שאפשרי עדשות ופשוט להסיר אותן למהלך הבדיקה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה, שאלה נוספת - תגובה
ד''ר נדב בלפר14/08/2011שלום
כדאי להסיר העדשות כשבוע לפני הבדיקה
להביא משקפיים עם מספר עדכני
אם יש מידע על מספרי משקפיים בעבר וכל מידע רפואי אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה PRKלי10/08/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת האם ההחלמה מניתוח PRK קשורה למספר אותו מתקנים?
כלומר ככל שהמספר שמתקנים נמוך יותר, הכאבים פחותים והראייה מתייצבת מהר יותר?
אודה לתגובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה PRK - תגובה
ד''ר נדב בלפר11/08/2011זמן הכאב דומה - הוא הזמן הלוקח לרקמה להחלים
יתכנו שינויים בהתייצבות המספר לאחר הניתוח - אבל זו לא ממש מתמטיקה חד משמעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)