פורום כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סיטי
    אבי
    23/03/2010

בבדיקת סיטי שביצעתי התקבלה התשובה
    הודגמה קשרית ריאתית זעירה בקוטר 1מ"מ ב- rll
    פרנכימת הריאות שמורה
    העץ הברונכיאלי הראשי פתוח
    רציתי לדעת מה הכוונה?.
    האם יש חשד לגידול???
    אני בן 45 ומעולם לא היתי לי בעיה בריאות
    הפסקתי לעשן לפני 6 שנים
    איזה עוד בדיקות עליי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סיטי

הוספת תגובה

• תוצאות של בדיקות

ד''ר עוזי יזהר
    24/03/2010

אבי שלום

מטרת הפורום אינה לפענח בדיקות הדמיה כמו שמצויין בראש העמוד.

פנה לרופא שהפנה אותך לבדיקה על מנת שיסביר לך את משמעות הממצאים.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי אותך

אבי
    24/03/2010

אני בסך הכל רציתי תשובה לגבי המימצא מה כל כך קשה לתת תשובה אם אתה שולח אותי לרופא
    אז מה הטעם בכלל שתענה פה בפורום תסגרו את הפורום וזהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבדיקת הדמיה

ד''ר עוזי יזהר
    24/03/2010

אבי שלום,

בדיקות הדמיה ברפואה נקראות ובעיקר נראות בעיניים על ידי הרופא המפענח והרופא השולח. יש לפענח את התשובה לאחר שרואים את החולה , בודקים אותו ורואים את הבדיקה בעיניים ולא רק קוראים את התשובה. בפורום זה אין לנו יכולת לבדוק את החולה או לראות את בדיקות ההדמיה, ובד''כ גם איננו יודעים מדוע בכלל החולה נשלח לביצוע הבדיקה. ולכן, אסור לנו להסביר תשובות כתובות. זו לא מטרת הפורום כפי שמצוין.

אין לך מה להתרגז, אלא לפנות לרופא ששלח אותך לבצע את הבדיקה. הוא זה שמכיר אותך ויודע מה הסיבה שביקש ממך לבצע את הבדיקה. כך מתנהלת רפואה נכונה.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה וסליחה

אבי
    24/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרנולומה של הקפסולה
    דניאל
    22/03/2010

היי, תשובת האולטרא סאונד שדיים שעשו לי היא כדלקמן : שד ימין, גוש בעל מאפיינים שפיריים. בשל מיקום (צמוד לשתל) לא ניתן לביופסיה במחט עבה, מומלץ לשקול בירור ב-mri. יתכן גרנולומה של הקפסולה סביב לשתל..( יש לי שתלי סיליקון בשדיים) - אודה לך אם תאמר לי מה הכוונה כשנאמר גרנולומה של הקפסולה..מאוד מודאגת..תודה ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה
    גרנולומה של הקפסולה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר עוזי יזהר
    22/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=124 id=link]סרטן השד[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע ל-GIST
    חנה
    20/03/2010

שלום למלאכים שמנהלים את הפורום:
    רציתי לשאול שאלה ולקבל תשובה הכנה ביותר גם אם היא קשה.

מה הסיכויים של אדם עם GIST שנתוני הגידול הם 30/50 HPF והגודל 13.5 ס"מ, תחת מתן כדורי גליבק לשרוד, לאחר שהגידול הוצא בשלמות עם שוליים נקיים???

כמה פרטים נוספים שידועים:

בדיקת PET טרם נעשתה אך כנראה שתעשה בקרוב.

ידוע רק כי יש ריבוי מיטוזות 30/50 וגודל גדול 13.5 ס"מ. מה ששממקם את החולה ב HIGH RISK 90% (כך מצוין בדו"ח הפתולוגי).
    המיקום שנמצא הגידול הוא במעי הדק באיזור הג'וג'ונום.
    מדובר בניתוח שבוצע כניתוח חירום לאחר חסימת המעי וכאבים אנושים.
    כמו-כן בבדיקת ה-CT הראשונית במיון נמצאו עוד 2 נגעים באיזור הכבד בגודל של כ-0.6 ס"מ כאשר המנתח CT כתב "המנגיומות?" ליד תוצאות נגעים אלו.
    האם עלינו לחשוש שמא מדובר בגרורות??

האם ידועה התוחלת של השימוש בגליבק? כלומר מתי גליבק מפסיק לעבוד? האם תיאורטית הגוף יכול להגיב לגליבק במשך שנים ולרסן את הפוטנציאל להישנות?

מה האופציות לאחר שהגליבק מפסיק לפעול?

מדובר בחולה שהיא בת 38 בסה"כ ואנו מרגישים את החרב קרובה לצוואר!!
    האם אנו צריכים לחשוב שנותרו לנו שנה -שנתיים במחיצתו??

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע ל-GIST

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר עוזי יזהר
    21/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות
    גל
    19/03/2010

יש לי מבחן בכירורגיה בקרוב וממש אשמח אם תוכלו לעזור!
    1. ברונכיאקטזיס בריאה שמאל אונה תחתונה בלבד. איך נטפל?
    א) פיזיותרפיה ואנטיביוטיקה ב)השתלת ריאה שמאלית ג) אנטיביוטיקה PO לכל החיים ואניטיביוטיקה IV עם הופעת חום ד) ניתוח left lower lobectomy

2. חולה בן 67 סובל מאמיזמה עם צורך לתמיכה בחמצן במשך רוב שעות היום. קיימת אפשרות לבצע בו lung volune reduction. בדיקות ההדממיה הראו זילוח ירוד לקטעים מפוזרים של אונה עליונה משמאל. מה נכון?
    א) החולה לא מצאים לעבור ניתוח בגלל תלות בחמצן ב) לא מבצעים ניתוח כזה בחולה אמפיזמה ג) החולה יעבור את הניתוח בצד שמאל בלבד ד) החולה מתאים לעבור את הניתוח בו זמנית דו צדדי

ההתלבטות שלי פה היא בין ג ל-ד... מצד אחד לנתח בצד שבו הנזק אבל מצד שני זו מחלה עם המון חיידקים והפרשות אז אולי עדיף להחליף את 2 הריאות?

3. מצאו לחולה גוש בחזה בגודל 3 ס"מ. ניתן לעשות את כל הבדיקות ההיסטולוגיות פרט ל:
    א) ברונכוסקופיה ב)דיקור דרך בית החזה ג)CT חזה ד) שטיפת חזה ועץ ברונכיאלי (??)

תודה רבה רבה
    איילת

לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מבחן בכירורגיה

ד''ר עוזי יזהר
    21/03/2010

איילת שלום,

מאוד מאוד חריג, אבל אענה לך:
    1. תשובה ד' נכונה אם ניסינו הכל וזה לא עזר. הטיפול הראשוני הוא אנטיביוטיקה ופיזיותרפיה
    2. תשובה ג יכולה להיות מתאימה. ניתן לבצע ניתוח בצורה חד צדדית
    3. תשובה ג

ניסוח השאלות מאוד מאוד לקוי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לבדוק את הריאות
    אמא
    14/03/2010

שלום,
    מעשנת בשביל הכיף לפעמים
    מעשנת רק בסוף היום וזה רק מחוץ לבית
    בשנות ה -40
    נכון שלפי כל הרפואה כדאי ורצוי להפסיק
    אך מה עושים כשלא ממש כדאי ורוצים או חולמים להפסיק
    האם מה שנקרא שיעול שהתחיל לפני שבועיים מראה אור אדום לריאות
    או אחרת.
    אבא חלה בסרטן הריאה או שאולי התחיל במשהו ונגמר בריאה
    זה אומר משהו

לקביעת תור
    סגירה
    מתי לבדוק את הריאות

הוספת תגובה

• גילוי מוקדם של סרטן ריאה

ד''ר עוזי יזהר
    16/03/2010

איילת שלום,

כידוע - ב 90% מהחולים עם סרטן ריאה יש היסטוריה של עישון. נכון שלא בכל מעשן יתפתח סרטן ריאה.

בעולם מתקיימים כיום סקרים לגילוי מוקדם לסרטן ריאה במסגרת עבודות קליניות. הסקר מתבצע באמצעות בדיקת CT במינון קרינה נמוך, בד''כ אחת לשנה. מופנים לסקר אנשים בסיכון - מגיל 40-50 שנה, עישון של 10 שנות קופסא לפחות (קופסא ליום , 10 שנים). גילוי המחלה בשלב מוקדם בו היא מוגבלת לריאה בלבד (ובד''כ ללא תסמינים) מעלה מאוד את הסיכוי להרפא ממנה על ידי ניתוח.

המלצה: נכון, להפסיק לעשן.
    אם את בקבוצת סיכון, שווה אולי להצטרף לאחד מהסקרים שנעשים בארץ, התייעצי עם רופא הריאות במקום מגורייך.

בהצלחה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי חזה יונה
    אבי
    11/03/2010

אני בסוף שנות ה20 ומאז גיל 12-13 התחילה לגדול לי עצם בבית החזה(חזה יונה) . בגלל שאני חסון יחסית הבליטה קלה אבל מציקה לי ושמעתי שאפשר לעשות ניתוח כדי שייהיה לי חזה נורמלי.

אל מי אני פונה כדי לברר בקשר לניתוח או פגישה עם מומחה.

אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חזה יונה

הוספת תגובה

• חזה יונה

ד''ר עוזי יזהר
    13/03/2010

אבי שלום,

חזה יונה הוא פגם מולד במבנה השלדי של דופן בית החזה. קיימות דרגות חומרה שונות, ובד''כ אם מתקנים עושים זאת מסיבות קוסמטיות ולא תפקודיות.

אם ברצונך להבדק על מנת להחליט האם, מה ואיך לעשות - עליך לפנות למנתח חזה במקום מגוריך.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה יונה

ד''ר עוזי יזהר
    13/03/2010

אבי שלום,

חזה יונה הוא פגם מולד במבנה השלדי של דופן בית החזה. קיימות דרגות חומרה שונות, ובד''כ אם מתקנים עושים זאת מסיבות קוסמטיות ולא תפקודיות.

אם ברצונך להבדק על מנת להחליט האם, מה ואיך לעשות - עליך לפנות למנתח חזה במקום מגוריך.

בברכה, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ליאת
    10/03/2010

שלום רב,
    האם כתוצאה מרעילות התרופה נבלבין אחרי מס טיפולים יכול להיגרם כאב בטן חזק? ואם כן מה עושים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תופעת לואי נבלבין

ד''ר רן קרמר
    11/03/2010

ליאת שלום ,
    יש להפנות שאלה זו לאונקולוג מטפל .
    שאלה זו לא מתחום העיסוק של פורום כירורגית חזה
    בהצלחה
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת ריאה
    גלית
    10/03/2010

שלום, הייתי רוצה לבדוק איך עובד בארץ נושא השתלת ריאה. יש איזה שהוא תור שהבן אדם מחכה בו לפי חומרת מצבו או ...? אודה אם תוכלו להסביר לי איך עובד התהליך.

לקביעת תור
    סגירה
    השתלת ריאה

הוספת תגובה

• השתלת ריאה

ד''ר רן קרמר
    11/03/2010

גלית שלום ,
    בישראל פועל מרכז השתלות ארצי האחראי כמובן גם על השתלות ריאה.
    באופן כללי ,התור להשתלה אכן נקבע ע"פ חומרת המצב ועל פי שיטת ניקוד שנקראת LAS . ( שיטה שנותת מספר כמותי לחומרת המצב הריאתי )
    כמו כן , יש להתאים את סוג הדם וגודל הריאה בין התורם למקבל .
    מרבית ניתוחי השתלת הריאה מתבצעים היום בבי"ח רבין ( בלינסון) .
    אורך התור משתנה ותלוי במספר הממתינים למספר תרומות האיברים .
    בכדי להיות בתור , יש צורך להיות במעקב רופאי הריאה אשר מחליטים מתי המטופל זקוק להשתלה ורק אז הוא נכנס לרשימת ההמתנה .
    מקווה שהתהליך יותר ברור כעת
    בברכה
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שרירים בחזה ובראות
    אסמתי
    02/03/2010

מקוה שזה הכתובות
    עקב קושי נשימתי לאחר 8-10 שע' לאחר שאיפת הסימבורטק 160 (חוסר יכולת לקחת אויר לראות).
    הרופא (רופאת המשפחה)אמרה להגדיל את המינון ל-2 שאיפות פעמים ביום (כלומר 320) למשך שבוע שבועים, כמו כן אני לוקח כבר 4 ימים רצוף כל בוקר 25 טיפות הרגעה בשם "איזי דיי".
    כאמור אני כבר 4 ימים ברצף גם עם סימבורטק 320 וגם עם הטיפות- ההבדל לא הכי משמעותי וכך אני מגיע שוב לשעה 1500-1600 עם הרגשת חוסר היכולת להכניס אויר לראות (זר לא יבין זאת אבל זה "חרא של הרגשה"- חוסר שקט/עצבנות/חוסר סבלנות/פזיזות) - מקוה שטיפות ההרגעה יעזרו , השאלה העיקרית זה כאביים ממש פיזיים בצלעות בעצם הבריח (שרירי "פרפר" ובחזה באופן קבוע כבר 3 שבועות רצוף (כל יום אני אומר מחר מחרתיים יעבור)
    ההרגשה כמו כאבי שרירים בתקופת צינון אבל באופן קבוע.
    לא עשיתי סי טי ולא צילום חזה/ראות , כלום ! רק בדיקות נשיפה.
    האם לא הגיע הזמן לעשות או אולי לדרוש זאת מהרופא,
    מה בדבר ברונכסקופיה ? זה מתאים לי. אני פשוט מרגיש את הגוף כל הזמן (זה מתיש)
    בן 43

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שרירים בחזה ובראות

הוספת תגובה

• כאבי שרירים

ד''ר רן קרמר
    02/03/2010

יובל שלום ,
    זו לא בדיוק הכתובת אך אנסה בכל זאת לעזור לך .

על פי התרופות אותם אתה מקבל והתסמינים אותם אתה מתאר אני מניח שאתה סובל מאסטמה.
    כיון שאתה "לא מאוזן " מבחינת האסטמה כעת , המאמץ הנשימתי שלך ניכר וככל הנראה כתוצאה מכך אתה חש כאבי שרירים .

מציע שתפנה לרופא ריאות - פולמונולוג .
    יש בארסנל עוד תרופות שניתן להוסיף בכדי לשפר את תסמיני האסטמה ( בהנחה שזו באמת הבעיה ) .
    מקווה שתשתפר נשימתך ותהיה נינוחה יותר ואז גם כאבי השרירים יחלפו .

בהצלחה
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצם חזה בולטת
    י.
    01/03/2010

שלום. יש לי, מאז שאני זוכר את עצמי (וכרגע אני בן 14) עצם חזה בולטת בצד שמאל.
    העצם של חזה ימין בסדר גמור, וכך גם הצורה של השריר,
    לעומת השמאלי, שבולט בסופו והצורה של שריר החזה טיפה שונה מהאחר.

רציתי לדעת אם זה נורמלי או לא והאם זה נעלם או שצריך לעשות עם זה משהו.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עצם חזה בולטת

הוספת תגובה

• עצם בולטת

ד''ר עוזי יזהר
    02/03/2010

י. שלום,

קיימת שכיחות לא נמוכה של אסימטריה של מבנה דופן בית החזה במיוחד בתקופת הגדילה.
    אם הדבר נראה בולט במיוחד כדאי שרופא יבדוק אותך או לחכות לסיום תהליך הגדילה. מעבר לזה קשה לענות מה צריך לעשות מבלי לראות ולבדוק אותך.

שבוע נעים, דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    בתאל
    28/02/2010

שלום לך ..אבא שלי ביצע בדיקת ct ובסיכום רשום.

השינויים המתוארים בריאות יכולים להתאים לתהליך דלקתי אנדוברונכיאלי כולל שחפת.מומלץ יעוץ פולמונולוגי.
    השמח עם תענה לי מה זה אומר תודה מראש בתאל.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שינויים אנדוברונכיאלים

ד''ר רן קרמר
    28/02/2010

בתאל שלום ,
    אכן כדאי להתייעץ עם רופא ריאות - פולמונולוג בשאלת האבחון של אבא.
    יתכן ובכדי להתקדם באבחון יהיה צורך בדגימות כיח לשחפת ותרבית חיידקים .
    במצבים מסוימים , יש להתקדם לברונכוסקופיה - כמובן על פי חוות דעת הרופא המטפל.
    בהצלחה
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל תחלואה ממוצע
    גילי
    26/02/2010

ד"ר קרמר שלום
    אבי ז"ל נפטר מסרטן הריאה בגיל 37
    הוא היה מעשן ורציתי לדעת מהו גיל התחלואה הממוצע
    והאם מוות בגיל כה צעיר מהווה מקרה שכיח.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גיל תחלואה ממוצע

הוספת תגובה

• גיל וסרטן ריאה

ד''ר עוזי יזהר
    28/02/2010

גילי שלום,

סרטן ריאה שכיח בעשור השישי והשביעי לחיים.
    בהחלט ייתכנו מקרים גם בגילים צעירים יותר, בשנות השלושים והארבעים. הגורם החשוב ביותר המשפיע על תמותה מהמחלה הוא השלב בו מצויה המחלה עם גילויה ולא הגיל.

בברכה,
    דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לבדיקת PET
    ליאור
    24/02/2010

שלום,
    אני חולה אונקולוגי אשר מבצע בכל 3 חודשים סי.טי. חזה+בטן ולפני כשנה עשיתי גם בדיקת PET לכל הגוף. בעוד כשלושה חודשים עליי לבצע בדיקת PET נוספת. האם ישנה בדיקה דומה/זהה לבדיקת ה- PET, אבל ללא הקרינה כמו בבדיקת ה- PET. למשל, בדיקת MRI עם הזרקה של חומר סוכרי כמו בבדיקת PET, וכד'? ובכך לחסוך ממני קרינה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לבדיקת PET

הוספת תגובה

• בדיקת PET

ד''ר רן קרמר
    25/02/2010

ליאור שלום,

לבדיקת PET יתרונות על בדיקות דימות אחרות במעקב וביקורת מחלות אונקולוגיות .
    לנוכח המחלה ממנה אתה סובל והצורך במידע מהימן ככל הניתן באשר למצבך , יש לבצע את הבדיקה על פי הנחיות האונקולוג המטפל .
    יתרונות הבדיקה עולים על הנזק הכרוך בבדיקה זו ועל כן ממליץ לך לבצע ללא חשש.
    בברכה
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה לאסבסט
    אברהם
    24/02/2010

במפעל בו אני עובד פרקו מסוע שהיה לו גג של אסבסט וכן פלטות של אסבסט לכל אורכו
    אתמול הגיע הפרוק בקו אוירי מול המבנה בו אני עובד כשעמדתי להכנס לחדר שמתי לב שבמרחק כ25 מטר ממני זרקו את הפלטות מלמעלה והיה אבק באזור הנל כנרה גם נסרו את הפלטות באזור היתי בהלם וקצת התמהמהתי עד שנכנסתי לחדר -האם בחשיפה כזו של כ2 דקות במרחק כ20 מטר יש סכנה לכל מחלות הריאה האיומות שנגרמות מאסבסט -יש לציין שהיום לאחר כ30 שעות אני מרגיש ליחה בגרון -האם גם ניתן לטפל באזשהוא טפול לחשיפה זו
    לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לאסבסט

הוספת תגובה

• חשיפה לאסבסט

ד''ר רן קרמר
    25/02/2010

ברהם שלום ,
    כידוע לך חשיפה לאסבסט היא בהחלט מסוכנת ולא רצויה .
    החשיפה החמורה ביותר היא זו הקשורה עם ניסור אסבסט ופירוקו .
    הדיווחים של אנשים שלקו במחלות הקשורות עם חשיפה לאסבסט קשורים עם חשיפה כרונית , לאורך שנים בד"כ .
    הסבירות כי חשיפה של מספר שעות מסוכנת , נמוכה ביותר לדעתי .
    בנוסף , אינני חושב שהליחה שאתה חש , קשורה עם אותו אירוע שאתה מתאר וקרוב לודאי תעבור בימים הקרובים .
    מציע להעיר את תשומת ליבם של הממונים עליך במפעל ולהרחיק כל חשיפה לאסבסט בהקדם האפשרי .
    בברכה ,
    ד"ר קרמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך תופס מקום בפסגת L.L.L
    יפעת נחמן
    24/02/2010

שלום רב,

אבי בן 70 ורציתי לשאול מה פירוש התשובה שקיבלנו בבדיקה הבאה:

C.T. חזה:
    לאחר הזרקת חומר ניגודי.
    בסגמנט אפיקאלי של אונה שמאלית תחתונה. קיים תהליך תופס מקום פרה-וורטברלי בקוטר 6,7 ס"מ. התהליך מערב את הסדק האלכסוני ומערב את שער הריאה ועוטף את העורק לסגמנט האפיקאלי.
    קיימת קשרית פריפרית בקוטר 10 מ"מ באונה שמאלית תחתונה.
    בלוטות מוגדלות בשער ריאה שמאלית ומדיאסטינום, קדמי משמאל.

לסיכום: תהליך תופס מקום בפסגת L.L.L עם קשרית משנית היקפית ובלוטות במדיאסטינום ובשער הריאה.

תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה
    תהליך תופס מקום בפסגת L.L.L

הוספת תגובה

• תהליך בריאה

ד''ר עוזי יזהר
    24/02/2010

יפעת שלום,

בראש העמוד של הפורום קיימת הודעה שאנו לא מקבלים פניות המבקשות מאיתנו לפרש בדיקות הדמיה.
    פני בבקשה לרופא ששלך את אביך , המכיר את החולה, על מנת שיסביר לכם במה מדובר.

בברכה,
    דר' עוזי יזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה