מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון IBS קרוהןנועה25/05/2015
הי,
כבר כמה שנים סובל מכאבי בטן, יציאות לא סדירות וגזים הוגדר כIBS.
בשל החמרה פניתי לגסטרו, בבדיקות דם יצא CRP גבוה (2.1) וASCA IGG גבוה (28).
בתוצאות הCT נכתב צביעה חלקית של המעי בלי ממצאים חריגים.
ניגשתי בהמשך לקולונוסקופיה שהרופא לא ראה בה ממצאים קלינים (נלקחו ביופסיות- טרם הגיעו תשובות אך הרופא מאמין שיצא תקין).
אין שיפור במצבי וירדתי הרבה במשקל. מתחיל עכשיו לקחת וויוומיקס למרות שזה סיפור די יקר. האם יש טעם להמשיך בבירור לדעתך או שיכול להיות שתוצאות הבדיקות דם יצאו בטעות/ סתם והמצב פשוט יחלוף עם מנוחה ותזונה נכונה...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון IBS קרוהן - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/05/2015אני מניח שעשו גם איליאוסקופיה עם ביופסיות בקולונוסקופיה שהיתה תקינה. אם אתהממשיך לרדתבמשקל והביופסיות תקינות כדאי לשקולגםבדיקת קפסולה ואפילו גסטרוסקופיה לאור הקליניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת פולי קפהמעיין23/05/2015
שלום ד״ר, הבוקר שתיתי קפה בבית קפה והיו שני פולי קפה בספל, תוך כדי שתיה בלעתי פול אחד. האם הדבר מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מסוכן בזה
דני23/05/2015להיפוכונדריה הכל מסוכן ... כמוני וכמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת פולי קפה - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/05/2015לחלוטין לא בגודלכזה זה יצא בצואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומני בצורה משמעותי למעלה משנהנפגיל22/05/2015
שלום רב
אני בן 53 , מעל המשקל סובל ממספר מחלות רקע
בבדיקות אולטרה סאונד בטן נמצא כבד שומני בצורה משמעותית . מימצא זה היה גם גם לפני שנה. לעיתים יש לי כאב בטן צד ימין ובצלעות צד ימין . האם ממצא כבד שומני באופן משמעותי קשור '?
שאלה נוספת במידה ומצב מתמשך למרות שאני משתדל לאכול פחות שומנים וסוכרים , האם מומלץ להתייעץ עם מומחה מחלות כבד ?
בברכה
נפגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני בצורה משמעותי למעלה משנה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015יתכן שהכאב קשור לכבד שומני.
יש מקום להערכה של רופא כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ct בטן123421/05/2015
שלום רב,
לפני כשבועיים ביצעתי סיטי בטן בעקבות כאבים בצד ימין מתחת לצלעות.
בתשובה נרשם כי : קיים חשש לסטריקטורה בחלקו המרכזי של הקולון הרוחבי,באזור זו מודגמת התעבות של דופן המעי.
התהליך מתמשך על פני סגמנט באורך 3.3 ס"מ
אני נורא מבוהלת קבעתי תור לגסטרו אבל עד שאגיע אליו אשמח לדעת
מה זה אומר????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015זה אומר שיש אזור צר- יתכן למשל מדלקת.
חייבים לעשות קולונוסקופיה ולבדוק את האזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגומה ענקית בכבד והריוןנטי19/05/2015
שלום
אני בת 38, הריון ראשון. אני בשבוע 28. הריון תקין. מעקב בסיכון גבוה.
סובלת מהמנגומה ענקית בכבד 11 ס"מ ומעוד רבות קטנות.
האם הלחץ בלידה רגילה יכול לגרום לקרע בכבד ואני חייבת ניתוח קיסרי או שאין השפעה ללחץ הצירים והלחיצות על ההמנגיומה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגומה ענקית בכבד והריון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015לא קל לענות.
צריך דיון בין הגינוקולוגים ההפטולוגים והכירוגים.
אין הרבה מידע בספרות וכל מקרה לחוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות לבדיקת לקטוזיניב18/05/2015
דר שלום. אני יותר מחצי שנה סובל מנפיחות בבטן וגזים רבים במשך כל היום! עשיתי תרבית צואה והכל בסדר. נבדקתי אצל רופא גסטרו והפנה אותי לבדיקת לקטוז.
היום עשיתי את הבדיקה באסף הרופא אך לא במלואה. בנשיפה ה 3 שלי אמרו לי במעבדה שכבר אין טעם שאני ימשיך לעשות את הבדיקה במלואה (משמע 7 נשיפות) משום שהערכים מאוד גבוהים כבר מהנשיפה השניה. בסיכום הבדיקה הופנתי עי המעבדה חזרה לרופא ולדבריהם ישנם 2 אפשרויות, האחת זה שרגיש ללקטוז והשניה היא שישנם עודף חיידקים רעים במעיים
שאלתי: האם ללכת לרופא גסטרו או משפחה?
אמרו לי במעבדה שאם זה חיידקים במעיים אז הרופא ירשום לי אנטיביוטיקה ובסוף הטיפול לעשות שוב בדיקת נשיפה ללקטוז על מנת לוודא שזה אכן היה חיידקים ולא רגישות
מה עליי לעשות? האם אנטיביוטיקה תעזור? רופא משפחה ידע איזה אנטיביוטיקה לרשום לי?
נ.ב
מהרגע ששתיתי את התמיסה לבדיקת הלקטוז הייתי מעל 6 פעמים בשירותים (שלשול)
במהלך הבדיקה מלבד אי נוחות בבטן לא הרגשתי עוד תופעות
אשמח לתשובה ממך ותודה מראש! צירפתי תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
יניב18/05/2015הרופא גסטרו הביא לי חוץ מבדיקת הלקטוז לעשות בדיקות דם בדיקה להליקובקטר ובדיקה לצליאק
(כבר עשיתי בזמנו בדיקת הליקובקטר וטופלתי בטנטיביוטיקה ומאז לא חזרתי לראות האם הטיפול הועיל)
האם לעשות את הבדיקות או להסתפק בבדיקת לקטוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015מציע מעקב והחלטה על טיפול אצל רופא גסטרו וכן לעשות את הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות בדיקת דם
יניב31/05/2015דר שלום
לאחר בדיקת הרגישות ללקטוז הופנתי לבדיקת דם לצליאק
במעבדה נאמר לי שלא בהכרח ישנו רגישות ללקטוז ויכול להיות שזה ריבוי חיידקים במעי
צירפתי לך את תשובות בדיקת הדם לצליאק
האם הם טובות? האם משהו מעיד על חיידקים במעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות
יניב31/05/2015..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/06/2015אין תשובה עדיין של הבדיקה לצליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומזה הערכים הגבוהים של lgg
דודו01/06/2015על מה מעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומזה הערכים הגבוהים של lgg - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2015משהו לא ספציפי ללא חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובות עדכניות האם חיובי?
דודו02/06/2015צירפתי תשובות לבדיקת צליאק מה הם אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובות עדכניות האם חיובי? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/06/2015שאין צליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לבדיקת לקטוז - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/06/2015יש לך כנראה חסר לקטז לפי הבדיקה. קורס של פלגיל לשבוע יספיק לשלילת BOG אם כי אם אין פרדיספוזיציה כמו ניתוח קיבה ע"ש בילרוט אין סיכוי רב שמדובר בריבויחידקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של יציאהחסוי17/05/2015
שלום בשלושה הימים האחרונים אני מרגיש כאילו יש לי להתפנות ואני לוחץ ומנסה להתפנות אבל לא יוצא לי כלום אפילו גזים אני צריך להתאמץ כדי להוציא ממה יכולה להיות הבעיה של התחושה לשירותים אבל באמת אין לי ו 2 ממה נהיית הבעיה של הצורץ להתאמץ כדי להפליץ ואם זה קשור מתי שאני לחוץ כואב לי קצת בגב התחתון אני בן 24 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של יציאה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015לא ניתן לתת אבחנה בפורום .
יש מקום לבדיקה של רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלוקס+ שבר סרעפתידינה17/05/2015
שלום
אני מטופלת בנקסיום 40 בבוקר ו 20 בערב
האם אפשר לקחת הומופרדקס בבוקר ונקסיוןם 20 בערב?
תודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס+ שבר סרעפתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015אפשר אך לדעתי אין טעם לקחת שני תרופות באותה משפחה בו זמנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביציאהאלי17/05/2015
אני בחור בן 23 סובל מפיסורה וטחורים דרגה 2 ומעי רגיז לאחרונה אני סובל מגזים וכדי להוציא אותם אני מפעיל לחץ כמו ליציאה ומתי שאני מפעיל לחץ ליציאה או כדי להוציא את הגזים אני מרגיש קצת כאבים בגב התחתון וקצת בעומק פי הטבעת בפנים ממה יכולה להיות הבעיה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביציאה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015יתכן בעיה עם רצפץ האגן.
מציע להבדק אצל פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ביטנית וקשיי נשימהדידי17/05/2015
בני בן ה 39 מתנפח ומרגיש אי נוחות בקיבה העליונה, וכאילו לחץ על הריאות וקוצר נשימה, לאחר אכילה של כל מיני מוצרים מלבד פירות וירקות טריים. הוא גם כך סובל מאסתמה קלה.
המצב החמיר לאחרונה בתדירות, בנפיחות ובקוצר הנשימה לאחר האכילה. יש לציין שהנפיחות רק משתחררת לאחר שחרור גזים.
האם זה יכול להיות טפילים? אלרגיה?
או חלילה דבר רציני יותר.
אודה על תשובתך בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ביטנית וקשיי נשימה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015דרוש בדיקה אצל רופא גסטרו.
לא יכול להגיע לאבחנה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרעלת מייםפליקס15/05/2015
היי בימים החרונים שתיתי כמוניות של 5 ליטר מיים ביום וכבר כמה ימים יש לי כאבי ראש שלא עוברים אני בת31 ובריא הבכללי רק שאני נוטלת נקסיום פעמיים ביום בגלל החזר מיצי קיבה האם יש לי סכנה של הרעלת מיים ? האם לפנות מיוןמון ?לפעמים שותה ב30 דקות 2 ליטר האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעלת מיים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015יש מקום לבדיקה דחופה של מלחים בדם.
ובמיון ואצל הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן וגזיםדני14/05/2015
היי בן 38 בריא בסהכ קצת היפוכונדר. לוקח לוסטרל לחרדות. לפני כמה חודשים התחילו כאב בטן +גזים מרובים..יותר בבוקר.. שבאים לכמה ימים ואח נעלמים וחוזר חלילה שוב. יש לציין שהכאב לא חזק יותר מציק והוא בכל הבטן אני לא משלשל, קקי רך , יציאות 2-3 ביום, ללא חום. בלילה לא כואב לי ולא מתעורר מזה. מרגיש טוב בסהכ.. הכאב לא קבוע-- בא והולך במשך היום.. ... עברתי קולונסקפיה לפני 5 שנים שיצא תקינה לחלוטין..לפניי שנה וחצי גסטרוסקופיה שנמצא חיידק בקיבה ודלקת מהחיידק. עברתי בדיקת Crp לפניי שבועיים שיצא שלילית ובדיקת קלפרוטקטין שיצאה 30> מה הסיכויי שזה מחלה דלקתית קשה כמו קרהון ( זה הפחד שלי)? האם יכול להיות מלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן וגזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015סיכוי נמוך לקרוהן והרבה יותר סביר מלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת כאבים
גיא27/05/2015כמה זמן יכולים להימשך כאבים בבטן הנובעים מגזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דני28/05/2015יש לי לפעמים הרבה ריר בצואה שקוף לבן.. אולי זה קשור למשהו?
האם גידול חס וחלילה היה נראה ככה... הגסטרולוג שלי אומר שלא ... מה אתה אומר עם כל הניסיון שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סימטומים של סרטן?
דני01/06/2015האם יכול להיות סרטן המעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסמפטומים מתאימים לסרטן?
דני01/06/2015האם הסמפטומים מתאימים לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסמפטומים מתאימים לסרטן? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2015לא סביר- הרבה יותר סביר שמדובר על מעי רגיז.
יש להפנות שוב לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמוטי14/05/2015
שלום לדר אני אובד עיצות מקווה שאקבל תגובה .בן 32 בריא בדרכ פרט לחרדות ודיכאון אשר מלוות אותי משך שנים וכאן הבעיה בשנה האחרונה החלפתי תרופות עקב תופעת לוואי מטרידה במיוחד לפחות כל הכדורים שניסיתי גוגמים לי לצרבות עתק ותחושת ריפלוקס אני חש כאב קבוע בבית הבליעה שירפה בגרון ועודף ליחה עברתי בדיקות גסטרוסקופיה ועוד בדיקת ניטור חומציות ולא נמצא ממצא פתולוגי כך שהתופעה נובעת אך ורק מצריכת הכדורים אני לא מסוגל לחיות ללא הכדורים האלו אך גם במתכונת הזאת כם לא יכול איתם אני ממש סובל מימי אוכל לבקש לעשות לי ניתוח של ריפלוקס אולי זה יעזור לי לרופא שלי אין כבר מה להציעה לי מבחינת כדורי חרדה יש לציין שגם עם סותרי חומצה המצב לא משתפר אשמח לקבל את תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015זה מקרה מסובך.
צריך לדון על זה ומציע להפנות שוב לרופא גסטרו ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטריטיס כרוניעירית13/05/2015
שלום רב,
אני סובלת מגרסטיטיס שלא עוברת מעל שנה, מטופלת באמצעות PPI
בגלל שלא מסוגלת להפסיק PPI (בגלל כאבים) לצורך בדיקת הליקובקטר,
האם ניתן לבצע בדיקת תרבית מביופסיה בשביל לבדוק אם הסיבה לדלקת היא החיידק הארור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטריטיס כרוני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/05/2015ניתן לבדוק אך השאלה היא אם התלונות קשורות בכלל לחיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםavi11/05/2015
שלום אני בחור בן 23 היום בבוקר קמתי והיה לי להתעטש בלי יכולת לעצור את העיטוש ומתי שהתעטשתי ברח לי פליץ קטן זה קרה לי גם לפני כמה חודשים פעם אחת האם צריך לבדוק את זה או שזה טבעי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/05/2015זה טבעי ולא צריך לעשות בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)