פורום מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וונופר לפני בדיקת גסטרוסקופיה וקולו
    לינה
    22/04/2015

שלום רב!
    אבא שלי אמור לעבור בדיקת גאסרוסקופיה +קולונוסקופיה...בתאריך 29/4 . האם יש מגבלה שיקבל בימים הקרובים זריקת וונופר?
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וונופר לפני בדיקת גסטרוסקופיה וקולו - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/04/2015

לא מאחר שזה לוריד ואינו בתוך מערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים
    L.A
    21/04/2015

שלום אני בת 31 וסובלת מגזים כבר זמן רב פעם פחות פעם יותר ,אבל כשיש לי אז יש לי :( עדיין לא ברור לי מה גורם לי :ירוקות שורש דווקא לא גורמים לי לזה ,אלא שמתי לב כבר שנים שכשאני אוכלת מתוקים ,שוקוקלדים וכו אז יכול להיות שזה גורם לגזים. שמתי לב גם כשאני לא אוכלת הרבה ,צום של 5 שעות למשל ,אז יש לי גזים פנימיים שמתים לצאת ! לא נעים. ויש לי עוד משהו : במהלך סקס אני מרגישה שבא לי שירותים (לא פיפי ) אבל בעיקר בא לי להפליץ ממש מביך ,ברמה שאני לא יכולה להתאפק.או כשחבר שלי מותח לי את הישבן פותח אותו ,זה כנראה פותח את פי הטבעת ואז גם זה עושה לי חשק להפליץ . אני משתדלת להתרוקן לפני וכשזה קורה אז עדיין יש לי את הבעיה . ממה זה נובע ? ומה עליי לעשות ,ולאן להתייעץ אם לא בפורום הזה ? לגבי חוקן : מה זה בדיוק ,מתי אפשר לעשות את זה ,איך עושים בדיוק,איפה קונים ואשמח להסבר מדוקי על זה.

2-יש לי שיחרור גזים לפעמים גם בלילה ,אז קראתתי קצת על זה והיה כתוב שזה יכול להיות חולשה בסוגרים .מה עליי לעשות ולאן לפנות זה ממש מטריד אותי ובמיוחד באינטימיות עם חבר שלי כי אני מסרבת לישון אצלו והוא לא כל כך מבין :( חייבת כל פעם למצוא תירוצים.כשישנתי אצלו בקושי ישנתי ,מפחדת לשחרר גז.והלחץ כמובן לא עוזר.
    האם זה טבעי שיש בלילות ? כמו נחירות וכאלה או שזה באמת מעיד על חולשה שרירי פי הטבעת ?

לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    22/04/2015

לפני שצתחילים לברר את חוזק ותיפקוד של הסוגרים אני מציע לנסות כלכלה דלתfodmap דרך דיאטנית.
    יתכן מאוד שזה סוג של מעי רגיז ויש הצלחה רבה עם הפחתה של גזים ונפיחות עם הדיאטה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים

שירלי
    23/04/2015

מה שאת מתארת באמת לא מצב נעים. כדאי לפנות לבדיקה בלי שום קשר ובנתיים לשים לב בעיקר מה את אוכלת לפני השינה. להקפיד לא לאכול מאכלים שעלולים לגרום לגזים ולא לשתות משקאות מוגזים. אולי כדאי גם לקחת פרוביוטיקה, יש את הביו 25 שעוזרות מאוד ומכילה 11 זנים שונים של חיידקים פרוביוטים שתומכים במערכת העיכול ובבעיות שיש שם כולל גזים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור מלניק
    אבי
    21/04/2015

בנוגע להודעתי רטיבות בפי הטבעת מה זאת אומרת בעיות בעור? הם אמרו שאין לי לא פיסטולות לא כלום. יש לי לדעתי מעיז רגיז 3-5 יציאות ביום אבל רק בזמן האחרון התחילה הרטיבות וההפרשות . יש לי בין 2 העכוזים סינוס פילונדל קטן אבל הרופא אמר שזה לא קשור לפעולת מעיים. אז מה נשאר לעשות ? פשוט סבל

לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור מלניק

הוספת תגובה

• לדוקטור מלניק - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    22/04/2015

לא משהו שאוכל לעזור בפורום.
    צריך לפמות לפרוקטולוג ולכירוג קולו-רקטלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעם חמוץ בפה עם מעט רוק
    פרופ' דורון זמיר
    21/04/2015

שלום. בימים האחרונים יש לי טעם חמוץ עם מעט רוק . אני מטופלת בפמוטידין 40 מג פעם ביום בגלל רפלוקס. ממה יכול להיות הטעם החמוץ?
    המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    טעם חמוץ בפה עם מעט רוק

הוספת תגובה

• טעם חמוץ בפה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    22/04/2015

יתכן שפמוטידין לא מקטין מספיק את הפרשת החומצה.
    יש מקום לנסות תרופה יותר חזקה כמו אומפרדקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת M2PK
    אורחת
    20/04/2015

שלום,
    האם הבדיקה לאיתור מוקדם של סרטן מעי הגס M2PK אמינה?
    אם כן, האם היא מתאימה לאשה שכבר חלתה בעבר והחלימה אחרי ניתוח לפני 3.5 שנים ועכשיו היא עם סטומה ולכן קשה לה מאד לעשות קולונוסקופיה.
    הבנתי ממדובר בבדיקת צואה בלבד.

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת M2PK

הוספת תגובה

• בדיקת M2PK - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

זה ממש לא תחליף עדיין
    קולונוסקופיה לאחר ניתוח יותר קל מאחר שיש פחות אורך של המעי.
    מצורף סיכום ממאמר החודש על בדיקות צואה לdna לגילוי סרטן מעי הגס.
    MT-sDNA, a new entrant into the CRC screening arena,
    raises the standard for noninvasive test performance and
    will soon be available for average-risk patients. Algorithms
    for its clinical use and potential additional indications will
    evolve with and be guided by practice experience, formal
    guidelines, and further clinical studies. Future applications
    of stool DNA testing for dysplasia surveillance in IBD and
    for the novel screen detection of upper GI cancers hold
    promise.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות ללא סיבה
    אורית
    20/04/2015

שלום.. אני כמעט בת 37. בריאה בדכ.מעולם לא סבלתי מצרבות בקושי מעט ממש בהריונות. לפני כשנה וארבעה חודשים החלו לי צרבות לאורך כל היום מכל דבר שאכלתי. בסוף אותו שבוע כבר התחלתי להרגיש כמו אוכל שנתקע בגרון.
    לאחר שאובחנתי עם רפלוקס התחלתי טיפול, במקביל גילו אצלי hp שגרם לדלקת קלה בקיבה (עשיתי גסטרוקופיה). טופלתי עבר החיידק עברה הדלקת .נשארו הצרבות טופלתי בנקסיום במינונים של 40, 80 מג... לתקופה של שמונה חודשים התחלתי להוריד בהדרגה והצרבות החריפו משמעותית...
    כשהתחלתי לעלות שוב במינון החלו לי כאבי שרירים הפסקתי לגמרי נקסיום ובעצם נשארתי ללא טיפול תרופתי. התחלתי להרגיש כבר ממש דלקות בגרון. רואים אודם וההרגשה דלקת אבל הרופא א. א. ג אומר שרואה אדום אבל זה לא דלקת עשיתי גם צילום סינוסים...כל הזמן הרגשה של דלקת בגרון וליחה שעומדת שקופה צהובה רב הזמן... מה זה ? האם זה מסוכן?
    שיניתי תזונה הקפדתי על ירקות ופירות הורדתי עוגות שוקולד וקפה לחלוטין. היה שינוי מזערי בלבד. עדיין צרבות מכל דבר שאני אוכלת ממש מכל דבר...
    התחלתי עכשיו שינוי משמעותי יותר...אני אוכלת רק :ירקות ופירות, מנת עדשים ומיצי פירות וירקות , אבוקדו שקדים ותמרים. על מנת לרפא את איזור הוושט והלע.. אינני סובלת מצרבת עבר רק שבוע אבל זה קשה...עדיין ההרגשה של דלקת בגרון לא עוברת..מה זה הליחה הזו שבעיקר מורגשת בבוקר..והאם ניתן בכל זאת להתגבר על הצרבת רק בשינוי תזונתי... אציין שאני בחורה בריאה בדכ וזה מאוד פתאומי החל סמוך לבעיה רגשית מתח לחץ נפשי וזה ברור לי שזה מזה..
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    צרבות ללא סיבה

הוספת תגובה

• צרבות ללא סיבה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

על מנת להחליט אם תלונותיך קשורות לרפלוקס מציע להפנות למכון גסטרו ולבצע בדיקה של ניטור חומצה במשך 24 שיות וגם מנומטריה של הושט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובטר פילורי
    אני
    19/04/2015

שלום,

בעלי לפני שבועיים עשה בדיקת נשיפה לאחר שלא חש בטוב. התוצאה שלו הייתה 41, כשהנורמה היא 0-5. גם אני נבדקתי והתוצאה שלי היא 32.
    1. מה המשמעות של חיידק פילורי פעיל? האם חייב/רצוי לקחת את האנטיביוטיקה? הרופאה נתנו לנו הרבה יחסית.
    2. ממה זה נגרם? האם מומלץ לבדוק את המים בבית?
    3. בתי בת ה 6, התלוננה בלילות על גרד בפי הטבעת. חשבתי שאולי תולעים. לא ראיתי והלכנו לרופא. עשינו גם בדיקות דם. נמצא שיש לה ברזל והמוגלובין מצויין, אך המאגרים (הפרילין) ריק לחלוטין.כמו כן נמצא ערך שמראה על אלרגיה גבוהה מאוד/על פרזיטים. אך בדיקת הצואה שללה פרזיטים. האם גם לילדים כדאי לעשות בדיקת נשיפה?

לקביעת תור
    סגירה
    הליקובטר פילורי

הוספת תגובה

• הליקובטר פילורי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

לא חייבים לטפל בכל אחד עם החיידק הליקובקטר.
    יש לדון על זה עם הרופא המטפל.
    מציע ךדבר גם עם גסטרו ילדים לגבי הבירור בשביל הילדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות בפי הטבעת
    אבי
    19/04/2015

שלום בן 28 ב3חודשים סובל מרטיבות בפי הטבעת וכן רטיבות שקופה ולעיתים מלוכלכת בתחתונים לפני יציאה. לאחר מנומטריה תקינה ורקטוסקופיה תקינה כרגע מחכה לקולונסקופיה. רציתי לשאול ממה יכול לנבוע דבר כזה? האם יש קשר בין רוקאטן שסיימתי לפני 8 חודשים? האם רטיבות והפרשות בגזים ולפני יציאה מעידה על מחלה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה
    רטיבות בפי הטבעת

הוספת תגובה

• רטיבות בפי הטבעת - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

יתכן בעיה בעור סביב לפי הטבעת אך היו רואים את זה בבדיקות.
    לא ברורה לי הסיבה- קולונוסקופיה מאוד חשובה להשלים.

אולי נסניון עם סיבים לעשות יציאות גדולות יותר יכול לתרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    יוסי
    18/04/2015

שלום, יש לי עבר של בעיות בקיבה, נעשו לי בדיקות בעבר ולבסוף התגלה רגישות לחלב ו ibs עם בעיה תפקודית קשה(כך הגדיר רופא הגסטרו). הכאבים הולכים וחוזרים לפי תקופות.
    בחודשים האחרונים יש שוב החמרה בכאבים הייתי אצל רופא משפחה, פנימאי(באפ"מ) ורופא גסטרו שהמליצו על בדיקת גסטרוסקופיה. יש לציין שנשלל חיידק הליקובקטר פילורי.

פניתי לרופא משפחה האם יכול להיות רגישות לגלוטן/צליאק. בהתחלה הוא אמר לי לנסות לבדוק הורדת גלוטן וכך ניתן לראות האם זה משפיע. הורדתי והיה שיפור אך לא מלא(עדיין כאבי בטן אך הכמויות ירדו). התעקשתי וקיבלתי לעשות בדיקת דם CELIAC SCREEN והתוצאה שיצאה 0.4 U/ml האם זה מעמיד שאין רגישות לגלוטן/צליאק?(יש לציין שבתקופה לפני הבדיקה הפסקתי גלוטן). האם בבדיקת גסטרוסקופיה ניתן לראות ולקחת ביופסיה ולבדוק בנוסף גם האם יש רגישות לגלוטן/צליאק? אם כן, האם צריך להמשיך את אי אכילת גלוטן לפני הבדיקה?
    אשמח לייעוץ

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2015

אין לך צליאק אך בהחלט יש רגישות לדלוטן שאינו צליאק.
    יתכן מאוד מעי רגיז ולזה יש טיפול דיאטני טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך

לילי
    20/04/2015

להפסיק עם הגלוטן בכל מקרה, אם חשת הקלה כשהפסקת כנראה יש בזה משהו. בתור מי שהפסיקה עם גלוטן וחלב בגלל בעיות מעיים והפכה כמעט לטבעונית, כדאי להפסיק. אני לוקחת גם ביו-25 של סופהרב שמאוד מקל על כאבי הבטן והפרעות בעיכול, זו כמוסה עם חיידקים פעילים שמחזקים את מערכת החיסון ופותרים בעיות עיכול ומעיים, כדאי לנסות, לי זה עזר. חוץ מזה, ממליצה על שתיית תה שומר וקמומיל בסוף כל ארוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן
    בוקי
    18/04/2015

מחיידק קולסדריום (בדיקת צואה חיובית לזיהום מקולסדריום) כתוצאה מנטילת זינט שכלל שילשולים בארבעה ימים ראשונים עם רירית ודם וכאבי בטן באזור מרכז בטן מתחת לטבור באופי צורב כמו פצע.בקורת פעמים אצל רופאת משפחה בטן רכה. נלקח פאגל לשבוע 3. שבועות ללא שלשולים ללא רירי ללא דם שבועים אחרי פאגל אתמול חזרתי על בדיקת זיהום מחידק קולסדריום יצא שלילי. כמו כן ממתין לתרבית צואה חוזרת הקודמת יצאה ללא פתוגנים. בדיאטה דלת שארית במעקב דיאטנית אמרה להוסיף לאט אנשור פלוס. נקבע לי תור לגסטרונלוג ב. 12/5/15 כמעט עוד חודש. אני נורא בחרדה וצריך מסר הרגעה שזה לא מחלת מעי רצינית כמו קוליטיס או אחר.מספר שאלות
    1)כיוון שלא חוויתי את כאב הבטן לפני האנביוטיקה וכיוון שהתגלה בבדיקה זיהום כתוצאה מאנטיביוטיקה. האם כאב בטן שעדין חווה למרות שזיהום עבר עדין מזה הוא שיתכן שמשהו אחר אם אפשר להסביר אם זה מזה אז למה בעצם מרגיש צריבה . 2)האם בסיטואציה כזו שעדין כואב זה זמן מתאים לבצע בדיקת דם סמוי שלחו לי הבדיקה בשגרה ערכה ועוד לא בצעתי בגלל כל הספור.
    3)אני רואה את הדיאטנית רק בסוף חודש האם למרות שזהום עבר עדין צריך להמשיך בדיאטת דלת שארית מחשש לאיזו דלקת במעי למרות שלא אובחן. וזו רק השערה.
    4) בשל הדיאטה חסרים מרכיבים של ברזל וכו הופנתי גם לבדיקות דם האם זה יהיה נכון לבצעם כעת כי יתכן שהתזונה החסרה תשפיע על התוצאות או להמתין עד שאחזור לתזונה מלאה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2015

מציע קודם כל לעשות עןד בדיקת צואה לקלוסטרידיום- לפעמים יש הישנות לאחר טיפול מוצלח.
    אם יש 2 חזרות אז נוכל לבצע השתלת צואה שהוא טיפול מאוד מוצלח.
    אין סיכון לפתח מחסור של ברשזל בתקופה כה קצרה.
    התלונות יכולות לקחת זמן להתאושש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטור פילורי ודלקת התוספתן
    עמיר
    18/04/2015

שלום.
    אני בן 32, בריא בד"כ.

1. לפני כשבוע ביצעתי בדיקת נשיפה עם התוצאה: H.pylori(UBT-C13) 92.31 (positive) (לא מצויין טווח נורמה).
    לאחר התחלת הטיפול המשולש (אומפרזול 20mg, מוקסיפן 1000mg, קארין 500mg כולם פעמיים ביום) במשך יום, עברתי ניתוח לכריתת התוספתן במצב של peri-appendiceal abscess. בגלל הניתוח, בשלב כלשהו הפסקתי את האנטיביוטיקות לטובת אנטיביוטיקה אחרת, Metronidazole דרך הוריד ואח"כ התחלתי מחדש את הטיפול המשולש אך במקום המוקסיפן הועברתי ל-Augmentin 850mg כדי שיכסה גם סיבוך אפשרי מהניתוח.
    כרגע אני בערך באמצע של עשרת ימי הטיפול, והשאלה שלי היא: האם להמשיך את הטיפול המשולש עם Augmentin או לעבור למוקסיפן?

2. האם לאחר עשרת ימי הטיפול המשולש צריך להמשיך עם האומפרזול לחודש נוסף?

3. במסגרת בירור של מעי רגיז (ממש לא משהו רציני) ביצעתי משהו בין סיגמואידוסקופיה לקולונוסקופיה לפני בערך 13 שנים והיה תקין. האם בעקבות דלקת התוספתן כדאי שאבצע קולונוסקופיה?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• הליקובקטור פילורי ודלקת התוספתן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2015

לרוב השאלות מציע להתייעץ עם הרופא המטפל- התשובה תלוי בהרבה פרטים קליניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זיהום?
    שימי
    16/04/2015

שלום רב,
    אני כבר חמישה חודשים סובל מתסמינים כגון: עצירות, תחושת אי נוחות ביציאות, דימום סמיך והצואה מכוסה במרקם לבן. לאחר בדיקת קולונוסקופיה התגלה שיש לי פרוקטיטיס 3 ס"מ מהאנוס.
    אציין כי בסמוך לתסמינים קיימתי יחסי מין אנליים לא מוגנים. לאחר שנרות רפאל לא הועילו וכדורי ראפסל גרמו לי לתופעות לווי נוראיות (חום, סחרחורות, דפיקות לב, שלשול) נשלחתי לבדיקת דם ומחלות מין.
    לא נמצא לי שום מחלת מין. אבל ESR 67 גבוהה פי שלוש מהנורמה.
    התייעצתי בעל פה עם רופא שאמר לי שרוב הסיכויים שיש לי זיהום כלשהו ולא מחלת IBD .
    אולי מדובר בזיהום שלא התגלה?
    אולי אני בעצם צריך רק אנטיביוטיקה?
    איך יכול להיות ששום תכשיר לא עוזר לי?

אמרו לי להתייעץ עם זיהומולוג מומחה.. האם זה יכול לעזור??
    אציין כי אני מתוסכל מאוד והתור הקרוב לגסטרו הוא עוד חודש וחצי ואני ממש סובל.

אשמח לתגובה
    שימי

לקביעת תור
    סגירה
    אולי זיהום?

הוספת תגובה

• אולי זיהום? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2015

לא ניתן לדעת אם קשור ליחסי מין לא מוגנים.
    יש דלקת שם שלא מגיב לטיפול של הקו הראשון.
    יש צורך לדעתי לבצתע קולונוסקופיה לבדוק אם עיש ממש דלקת במעי וגם לקחת ביופסיות.
    ךעתים יכול להיות נגיפים שרואים בביופסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרודקס

שימי
    28/04/2015

היי,
    תודה על התגובה.
    הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי ציפרודקס 500 מ"ג פעמיים ביום - וחל שיפור משמעותי! פעם ראשונה שמשהו עוזר לי.
    אבל לאחר 8 ימים שאני לוקח עדיין נותר דם סמיך - בניגוב האחרון. כלומר, כל התסמינים האחרים נעלמו מלבד מעט דם סמיך שנותר בסוף.
    שאלתי היא, האם אני צריך לקחת עוד תקופה את התרופה עד שייעלם סופית? או שעדיין הפרוקטיטיס לא נעלמה?
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרודקס - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    29/04/2015

קשה לענות ויש צורך לבירור אצל רופא גסטרו.
    8 ימי טיפול עם אנטיביוטיקה מספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטוז
    יונה
    16/04/2015

שלום רב
    האם יכול להיות שבגיל 40 תיווצר אי סבילות ללקטוז
    שבעבר לא הייתה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לקטוז

הוספת תגובה

• לקטוז - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2015

כן שה יכול לקרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולונסקופיה
    דוד
    16/04/2015

רופא א המליץ על נוזל ריקון חדש ואחר על אבקה, איזה רקע מחלתי יהווה בסיס לבחירת הזוזל.
    האם יש הבדל מבחינת המשתמש בין הנוזל של לפני 6 שנים ובין הנוזל הנקרא נוזל חדש המשמש היום.

לקביעת תור
    סגירה
    קולונסקופיה

הוספת תגובה

• קולונסקופיה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

יש מספר דרכים להכין את המעי.
    בעיה כליתית יכולה להגביל את הבחירה של החומר.
    לרוב פיקולקס בשימוש והטעם סביר.
    מציע לשוחח על זה עם הרופא גסטרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה
    דן
    15/04/2015

שלום רופא נכבד אני בן 35. כשלושה חודשים אני סובל מכאבים (בהחלט לא צריבה אלא כאב) באיזור החזה לפעמים בגלל עודף אכילה ולפעמים בגלל אי אכילה,לפעמים בכלל כמות גדולה של שתייה,ולפעמים בכלל הכאבים שוכחים ממני יומיים שלושה אבל כשהם מופיעים הכאבים מרגישים כמו חרב שתקועה בין החזה לגב וכאשר הם ממש מתחזקים הם ממש בלתי נסבלים ומקרינים לצידי הגוף, הכאב הוא חזק לא מרפה לפעמים מס' שעות, עשיתי בדיקת גסטרוסקופייה שנמצאה תקינה לחלוטין וזוחררתי הביתה עם מרשם לנקסיום 20מג פעמיים ביום. שאלותיי: 1. מה הבעיה שיש לי ? יש לה שם? 2. האם הנקסיום אמור לעזור? 3האם יש עוד בדיקה שניתן לעשות? תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/04/2015

עדיין יתכן ביטוי לרפלוקס.
    יש דרכים להוכיח אבל הכי פשוט ובודאי זה נסיון עם כדור כמו נקסיום שמקטין ומפסיק את הפרשת החומצה .
    צריך לתת לו עד 8 שבועות להשפיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה