מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן צדדייםאורטל19/08/2014
בת 25 ,משקל תקין,ללא בעיות רפואיות פרט לאסטמה קלה מילדות שאיננה מטופלת מאחר שאין צורך.
בימים האחרונים אני סובלת מבחילות וכאבים חלשים באזורים הצדדייים של הבטן העליונה,במיוחד לאחר שאני אוכלת מוצרי חלב/מתוקים/מוגז.
מאז ומתמיד סבלתי מקיבה רגיזה,אבל לאחרונה הכאבים נהיו חדים יותר מבעבר.
לפני כשנה ביצעתי בדיקות דם והכל תקין.לא ביצעתי שום בדיקת נשיפה.
האם מדובר במשהו חריג או שאולי רק בגזים שהצטברו בקיבה לאחר ששתיתי יותר מדי מוגז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן צדדיים - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/08/2014הסיפור אינו מדאיג נסי להמנע מחלב ומוצריו לשבוע-שבועיים ולראות אם יש שיפור. המנעי ממשקאות מוגזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת גסטרוצבי18/08/2014
שלום
במסגרת בדיקת גסטרוסקפיה נמצא בקע סרעפתי קטן וגסטריטיס בעיקר אנטרלית.נלקחה ביופסיה.
תוצאת הביופסיה :
Antral gastric mucosa with mild foveolar hyperplasia
No inflamention seen.
No helicobacter pylpri found
אודה לפורום על הבהרת הממצאים.
תודה על התייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת גסטרו - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/08/2014ריבוי קל של תאי האנטרום ללא דלקת או חידק-סה"כ תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרבה גרעפסים עושים נזק לושט?בן 2818/08/2014
יש לי הרבה גרעפסים כנראה כתוצאה מריפלוקס, שיוצאים מאוד בלחץ, לפעמים גם רק כשאני נעמד על הרגליים ממצב שכיבה או ישיבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הרבה גרעפסים עושים נזק לושט? - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/08/2014לא, אם כי תאורטית ניתן לפגוע ברירית וושט תחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגרחל17/08/2014
שלום
1. האם ניתן לבצע פרוצודורה של פג לצורך הזנה במסגרת ובזמן אשפוז של אדם מבוגר שאושפז עקב דלקת ריאות קשה ובעיות נשימה, או שחייבים מרווח זמן בין האשפוז לביצוע הפרוצדורה?
השאלה מתבקשת עוד יותר עקב העובדה שלחולה יש נטיה לאספירציות כך שמצד אחד יש דחיפות בפג.
2. האם הפרוצדורה מצריכה הרדמה כללית? סדציה? הרדמה מקומית?
3. האם חולה דמנטי שלא אוכל לבד, אלא אוכל רך בעזרת מזרק, כאשר ישנו הסיכון של אספירציה, רצוי לעשות פג?
קראתי בויקיפדיה שיש בעיה עם זה:
(יחד עם זאת, נמצא כי באוכלוסיות מטופלים מסוימות השימוש בצינור הזנה אינו אמצעי יעיל, המשנה את מהלך המחלה. כך, אצל חולי שיטיון (דמנציה) מתקדם נמצא כי קיים שיעור תמותה גבוה מאד, בממוצע של 33% מן המטופלים, ב-30 הימים הראשונים לאחר החדרת הגסטרוסטום. הגורמים העיקריים המנבאים את שיעור התמותה הם גיל מעל 75 שנה, אשפוז בעקבות מחלה חריפה, אספירציה (שאיפת חלקי מזון לריאות), דלקת ראות ודלקת בדרכי השתן.)
4. שאלה לסיום, כמה זמן ניתן להיות עם זונדה? והאם צינור הזונדה לא בעייתי לכשעלצמו מבחינת אספירציות עקב כך שהוא לא מאפשר לספינקטר להיסגר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג - תגובה
פרופ' דורון זמיר21/08/2014יש להתרחק 1-3 חדשים מהזיהום . PEG אינו משנה מהלך או תוחלת חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול פעם ביום למבוגריםסיוון16/08/2014
שלום,
שלשום היה לי שלשול פעם אחת ביום מלווה בכאבי בטן.
אתמול לא הייתה יציאה כלל והיום שוב שלשול פעם אחת עם כאב בטן.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אציין שלא היה שינוי בתזונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול פעם ביום למבוגרים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2014אני לא חושב שיש להתייחס לזה.
לדעתי הכל יסתדר בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בליעהמירי16/08/2014
אני בת 75. שאלתי: בעת אכילת אוכל מוצק נשאר לי לעתים קרובות גוש מזון לעוס בגרון. על ידי כחכוח בגרון הוא חוזר לפה ורק לאחר לעיסה נוספת אני יכולה לבלוע אותו. לעתים אני שותה מים שעוזרים לבלוע את הגוש. התחושה שלי שיש לי בגרון כיס או מעצור ששם נעצר האוכל. מה יכול להיות ההסבר לתופעה וכיצד להתגבר עליה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בליעה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/08/2014יתכן סעיף בושט.
יש צורך לבדיקה של רופא אאג ויתכן צילום ושט.
רק לאחר איבחון ניתן לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליטיס במעי הגסשי14/08/2014
שלום .אני בן 50 .בבדיקת CT בטן(נערכה בחודש יוני) עקב צרבות נמצא סעיפים בסיגמה וממצא של קוליטיס קל .
בבדיקת דם (מאתמול)נמצא ESR 1 hour = 16 (בדף מכבי נרשם כי הטווח הינו בין 0 ל-15 מקסימום וכי חריגה מהווה אינדיקציה לדלקת במעי ).
האם הממצאים הנ"ל מלמדים על קיומה של דלקת במעי ?האם נדרש טיפול?
עלי לציין כי כחודש לפני בדיקת ה- CT (בחודש מאי)עשיתי קולונסקופיה שנמצאה תקינה .האם ייתכן כי במהלך בדיקה זו נגרמה פגיעה במעי שגרמה לדלקת?האם יש מקום לחזור על בדיקה זו כדי לוודא/לשלול קיומה של דלקת במעי ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס במעי הגס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2014ct אינוה בדיקה טובה למעי. במידה שיש התכבצות של המעי הדופן יכול להיות חותר מעובה וניתן לפענח כדלקת בטעות.
אם עברת קולונוסקופיה לפני חודש ואם אין לך תלונות של שלשול ודימום מפי הטבעת לא נשמע שיש ביסוס לאבחנה של דלקת.
שקיעת הדם למעשה תקינה ולא 100 שיכול לרמז על תהליחך דלקתי.
עדיף רק להבדק אצל רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיה13/08/2014
שלום,
אמי בת 68. כבר זמן מה סובלת מבחילות. היא הייתה אצל גסטרואנטרולוג שהמליץ להפסיק לקחת כמה מהתרופות שהיא מקבלת (היא מקבלת מספר תרופות נגד סכרת ולחץ דם) לכמה חודשים כדי לבדוק האם הבחילות נגרמות ע"י התרופות. וגם המליץ לעשות אולטרא סאונד.
הפסקת תרופות לא עזרה והבחילות לא עברו. בעבר סבלה מהליקובקטר פילור שהייה מלווה באותם תסמינים, אך עכשיו בתבחין נשיפה הוא לא נמצא.
אין לנו היסטוריה משפחתית של אונקולוגיה, ברוך ה'. אני מאוד חוששת, האם יש סיכוי גבוה שמדובר במשהו סרטני, חלילה, אם אין לה ירידה במשקל, או אובדן תאבון, או תסמינים אחרים, ובעצם הסימפטומים היחידים זה בחילות ותחושת מלאות אחרי ארוחות קטנות, והאולטרא סאונד יצא תקין?
האם יכול להיות שהבחילות נגרמו משילוב התרופות השונות שהא מקבלת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/08/2014בחילות הן תלונה לא ספיצפית.
הם הופסקו התרופות ואין שיפור אז זה לא הסיבה.
לעתים יש גם בחילות משני למתח נפשי.
לא סביר שמדובר על סרטן אך זקוקה להמשך מעקב גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כרונית וחידקי מעי בדרכי השתןסיגלית12/08/2014
שלום רב.אימי בת 77 .מזה כחודשיים סובלת מחידקי מעי שמגיעים לדרכי השתן.כל פעם חידק אחר.נוטלת אנטיביוטיקה מזה כחודשיים לפי תרביות.סובלת שנים מעצירות כרונית ומבעיות עיכול.רכי השתן אין חסימה או שארית.בכיס מרה אבנים מרובות ובקע מסוג שפיגלאן.אני שואלת את עצמי אם תופעת החידקים החוזרים בשתן היא סימפטום של בעיות מעי. ברגע שתתאושש תעבור קולונסקופיה וירטואלעת. אשמח לחוות דעתך.תודה וסליחה על הסיפור הארוך.סיגלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית וחידקי מעי בדרכי השתן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/08/2014הבעיה היא לא עם דרכי העיכול אלה דרכי השתן.
לרוב זיהומים בדרכי השתן ממוקר חיידקי המעי.
היא זקוקוה לבירור אורלוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקל בטןמשה10/08/2014
שלום,
האם שימוש על בסיס קבוע בקל בטן (מכיל Bismuth Subsalicylate) של 2-3 כדורים ביום (כל כדור 524 מ"ג) מסוכן?
זה הכדור היחיד שעוזר לי לכאבי בטן ויציאות לא טובות.
יש לציין שבעברי קיבלתי 3 סבבים של טיפול משולש להליקובקטר עד שהוכחד. עברתי גסטרוסקופיה פעמיים האחרון לפני כחודש והכל תקין מוגדר כסובל מדיספפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקל בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/08/2014זה לא מיועד לטיפול קבוע ויש סיכון של הרעלה לאחר טיפול של יותר מ 6 שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיהיוסי10/08/2014
שלום רב,
קיבלתי את התוצאות הבאות מבדיקת גסטרוסקופיה, רציתי לדעת מה המשמעות
תודה מראש.
GEJ mucosa showing mild esophagitis and mild chromic carditis. no goblet cell metaplasia seen* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/08/2014שיש דלקת בושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
יוסי11/08/2014תודה, ומה הכוונה - mild chromic carditis
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/08/2014דלקת כרונית באזור מסוים של הקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת וילסוןאוריאן09/08/2014
שלום דוקטור , אני בן 20 ולפני כמה חודשים עשו לי בדיקות דם , בבדיקה התגלה צרופלסמין של 14 , כל שאר הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין כולל תפקודי כבד , נשלחתי לעשות בדיקות שתן לבדוק האם מדובר במחלת וילסון . נשלחתי גם לעשות בדיקת עיינים . בדיקות השתן - אין נחושת כלל בשתן בדיקת עיניים- אין טבעת קייזרפליישר האם הדבר מעיד על זה שאני לא סובל מוילסון למרות רמת הצרופלסמין?
יש לציין כי אני מרגיש בריא לחלוטין ומשרת ביחידה קרבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת וילסון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/08/2014אם אין נחושת בשתן איו וילסון.
מציע שצגיע למרפאת כבד להמשך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן23/08/2014רמת הנחושת בשתן היא 0
מדוע יש להגיע למרפאת כבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/08/2014צרחך לבדוק למה בכל זאות הצרולופלסמין נמוך.
גם כדגי להחזור על איסוף השתן- 0 יכול להיות בעיה טכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירולופלסמין
לילי11/12/2015בני בן 17 בעקבות טיקים בעינים נשלח לבדיקות דם ושתן
להלן התוצאות:
צירולופלסמין 17.9 18.9 נבדק פעמים הערךהתקין במעבדה (20-60)
נחושת בדם 94.3 הערך התקין במעבדה (65-165)
איסוף שתן לנחושת 24 ש 29.3 הערך התקין (3-35)
בבדיקת עיניים אין טבעות פליישר קיזר
בדיקות תפקודי כבד תקינות.
בדיקת אלקליין פוספאטאז 187 מעט מוגבר הערך העליון 175.
שאלתי היא האם מדובר במחלת וילסון?
בברכה לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתיבן 2808/08/2014
בנוסף לתופעות ריפלוקס, האם בקע סרעפתי יכול להיות גורם גם לעצירויות או לבעיות ביציאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/08/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטרדניאלה08/08/2014
שלום
לאחרונה אני מרגיש טעם מר בפה אחרי האוכל. רצית לדעת האם זהו סימפטום אפשרי להימצאות חיידק הליקובקטר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/08/2014לא קשור לחיידק הליקובקטר ואין זו סיבה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חולינורית07/08/2014
אני בת 50+מאז נובמבר שאז חליתי בהצטטננות יש לי צרידות שלא חולפת בחודש פברואר אמר רופא ה א א ג שמיתרי הקול אדומים בגלל כנראה ריפלוקס ניתן לי אומפרדקס פעמיים ליום למשך חודש והיה שיפור מסוים
לאחרונה הצרידות החמירה מאוד ובבדיקה חוזרת כתב שהם עדיין אדומים ללא סגירה מלאה לכל האורך ומפנה אותי לבדיקה בבית חולים במרפאת קול התור רק בעוד חודש רופא המישפחה אומר לי לנסות אומפרדקס פעמיים ליום למשך שבועיים כדיי להיווכח שזה מריפלוקס וכך אני לוקחת
בדרך כלל אני לוקחת קבע אומפרדקס בגלל נטילת מיקרופירין לדילול בגלל היצרות בקרוטיס 25%
בשבוע האחרון אני מרגישה רע, מידיי פעם תחושה רעה כללית ותחושו ת בחילה מידיי פעם
בעבר עברתי בדיקות גסטרו סקופיה בגלל כאבים ברום הבטן, ופעם היה חשד לתסמונת בארט ואחרי מספר חודשים בבדיקה חוזרת זה כבר לא נכתב,
מה יכול לגרום לי את התחושה הלא טובה? ותחושת החולי הבחילה?
האם ריפלוקס גורם לתופעות כאלה?או או יש משהו אחר מעבר לזה שעשוי להיות הגורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חולי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/08/2014זה יכול להיות משני לרפלוקס ויכול לקחת עד 3 חודשים עם מינונים גבוהים של אומפרדקס (עד 80 מ״ג ליום) להעריך את ההשפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)