מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשוליםרון1234510/10/2008
שלום אני בן 36 אני משלשל כבר כמעט 3 שבועות רופאת המשפחה עשתה לי בדיקות דם שתן וצואה ולא נמצא שום גורם שיכול להסביר את השילשולים. השילשולים הם בדרך כלל כשאני קם בבוקר - פעם אחת ביום. אין דם (בכל אופן לא רואים דם). יש לציין כי בשבועות האחרונים היתי בחרדה עקב עניין מסויים אך בשבוע האחרון כבר לא - אך עדיין השילשולים ממשיכים - אפילו אחרי צום יום הכיפורים היה שילשול בבוקר. ממה יכולים להיגרם שילשולים שנימשכים פרק זמן כה ארוך? מה עוד אני יכול לעשות? אני מאד מתוסכל מהעניין. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים
ד''ר סטיבן מלניק11/10/2008נשמע כמו מעי רגיז ואני צופה שהתלונות יסתדרו לעט לעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקותאורן09/10/2008
לפני שבועיים התארחתי אצל חולה בצהבת C איך אני יכול לודא חלילה שלא נדבקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס C
ד''ר סטיבן מלניק10/10/2008הסבירות כמעט אפסית. רק אם אתה מזריק דם שלו. גם זוגות נשואים כמעט ולא מעבירים הנגיף בניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת כבדאתיי09/10/2008
למה אי אפשר לעשות השתלת כבד בגיל מבוגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה
ד''ר סטיבן מלניק10/10/2008כי התןצאות לא טובות. בגיל מבוגר קשה לעמוד בניתוח של כל כך הרבה שעות וטיפולים כרוניים עם תרופות נגד דחיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אז אין משהו חילופי?
אתיי10/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להשלים עם העובדה, שזהו מצב..
אתיי11/10/2008המוביל למוות וודאי, ככה אמרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלה
ד''ר סטיבן מלניק11/10/2008זהעצוב אך אין מרפאה להכל ובודאי לא טוב להרוג החולה במצעות ניתוח שהסיכוים קלושים. יש גם הרבה סבל מניתוח.התאריך של הניתוח ידוע אך לא תאריך המוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליבקטר פילוריRon09/10/2008
שלום בבדיקת החדרת צינור דרך הפה מצאו אצלי דלקת חריפה בקיבה ואת החיידק הליבקטר פילורי. לקחתי במשך 10 ימים את התרופות הבאות: Karin 500 Moxyvit forte 500 כמו כן אני נוטל לנטון 30 מג למשך חודש ונשאר עוד שבוע. מאז שסיימתי ליטול את התרופות עברו כשלושה שבועות אך כאבי הבטן לא עברו כלל ולעיתים יש לי גם קילקול קיבה. האם הדבר מעיד שהטיפול האנטיביוטי לא הצליח ושיש לנסות אנטיביוטיקות אחרות כבר עכשיו או שצריך לחכות לבדיקת הנשיפה בעוד כשבוע או שבועיים? הרופאה רשמה לי את התרופות הבאות למקרה שיהיה צורך באנטיביוטיקה נוספת: Metrogyl, Metronidazole 250mg Tevacycline , Tetracycline HCI 250mg Kalbeten Lanton 30 mg האם צירוף התרופות הנל הינו הצירוף הנכון לניסיון השני? שאלה נוספת: מדוע יש צורך ליטול לנטון גם לאחר סיום נטילת האנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר סטיבן מלניק10/10/2008יתכן מאוד שהתלונות והממצא של דלקת בקיבה לא קשורות ואים קשר לחיידק. קודם כל יש להחזור על בדיקת נשיפה לנוכחות החיידק שבועיים לאחר הפסקת לנטון.לוקחים לנטון לחודש במקרים שיש כיב לאפשר ריפוי. בשביל מחיקת החיידק שבועיים מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Ron10/10/2008תודה, אם יתברר בבדיקת הנשיפה שהחיידק עדיין קיים, האם צירוף התרופות שכתבתי בהודעה הראשונה עבור נסיון שני הוא הנכון? רמזת בתשובתך שתתכן בעיה נוספת הקשורה לכאבים. מה זה יכול להיות? בבדיקת הצינור התגלו רק דלקת חריפה וחיידק אבל יתכן שפיספסו משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר סטיבן מלניק11/10/2008יתכן בעיות קשור לתנועה של הקיבה למשל ומעי רגיז.
הטיפול התרופתי נראה בסדר לקו השני אבל השאלה אם צריך לתת טיפול נגד החיידק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לחולי קרוהן וקוליטיסקרן08/10/2008
שלום רב שמי קרן ואני בת 25. לפני שלוש שנים אובחנתי כחולת קרוהן ולאחר בדיקה מקיפה (קולונוסקופיה) זה הוגדר להיות קוליטיס. לאחר טיפול בסטרואידים ולקיחת ראפסל במשך שנה וחצי המחלה נרדמה ואני ללא טיפול תרופתי כבר שנה וחצי (אולי שנתיים). לאחרונה התחלתי להתעניין בתזונה טיבעית אשר במסגרתה אוכלים בעיקר פירות וירקות טריים (חתוכים, מרוסקים או בתור מיץ), דגנים, זרעים, אגוזים, שעועית על כל סוגיה, עדשים וחליטות תה טבעיות (סירפד, שן ארי, קמומיל..) קמח מלא, אורז מלא ותחליפים טבעיים לסוכר. קניתי ספר מצויין של התזונאית הקלינית ד"ר ג'יליאן מקית' אך היא ציינה שם כי חולי קרוהן צריכים להתיעץ עם רופא. למיטב ידיעתי דווקא לחולי קרוהן ישנה בעייתיות בהתמודדות עם הסיבים התזונתיים של פירות וירקות טריים. מה דעתך? האם יש דברים שעלי להמנע מהם על אף שהם נחשבים לבריאים? מצבי הברואותי כרגע תקין מלבד כאבי בטן בתדירות נמוכה מאוד ויציאות רכות ודקות מידי פעם אבל בכלליות המצב טוב (תמיד בסתיו פחות טוב אבל אז המחלה נרגעת ללא טיפול תרופתי). תודה רבה וגמר חתימה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן
ד''ר סטיבן מלניק10/10/2008אני מניח שיהא מתכוונת לחולי קרוהן עם היצרות של המעי. במקרה כזה עדיף כלכלת דלת סיבים על מנת למנע חסימת מעי. יש להתייעץ עם רופא הגסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוצביה08/10/2008
שלוס שמי צביה בת 30 עברתי קולונו לברור אנמיה כאבי בטן ושילושלים שעד כה אובחנו כמעי רגיש נלקחו2דגימות לביופסיה והתוצאות הן: פרורי רירית מעי דק מראים מבנה שמור פרט לזקקים לימפואידים מעט היפרפלסטים נמצא מוקד של תסנין דלקתי כרוני קל מאוד עם חדירת לימפוציטים לתוך האיפיטל השיטחי וגם זיקיקם כמו בדגימה השניה בבדיקה עצמה ללא ממצאים חוף מ רירית מנומרת בצקטום שממנה נלקחו הדגימות הרופאה הסבירה כי זה תקין ם הביופיסה וכי לכל אדם יש דלקת במעי אני קצת מאוד סקפתית לגביי התשובה שלה האם זה נכון באמת אין לי מה לדאוג או שמה יש דבר נוסף שאפשר לעשות או ללכת לרופא אחר ??? לתשובתך אודה שנה טובה וחתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק10/10/2008התשובה אינה תקינה לדעתי אך אני לא יודת את המשמעות.זה רחוק מאוד מלהגיד ששיש דלקת במעי הדק.
מציע לשוחח עוד פעם עם רופא הגסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת לבלב וגזים ושלשוליםדורית07/10/2008
אני בת 22, אובחנתי כסובלת ממעי רגיש הבא לידי ביטוי בשלשולים, גזים ויציאות ריריות ומרובות עד כדי כך שאני לא מסוגלת ללכת ללימודים או לצאת מהבית. במקביל, מצאו שיש לי אי ספיקת לבלב והתחלתי לקבל כדורים בשם קראון. חוץ מזה, לא מצאו שום דבר בכל הבדיקות הפולשניות והבריום, ואמרו שיש קשר לכך שאני סובלת ממתח נפשי. בהתחלה הקראון שיפר את השלשולים, אבל הם עדיין קורים 3 פעמים בשבוע ויש לי כל הזמן כאבי בטן, נפיחות, גזים ואני אוכלת מאוד מעט מזון ללא סיבים תזונתיים ולקטוז. אני מקבלת קולוטל. שום תכשיר לגזים לא עוזר, וגם נורטילין לא עזר. 1.מה זה אי ספיקת לבלב? 2. האם הכדורים - קראון - לא היו אמורים לפתור את הבעיה? 3. האם יש בדיקת דם שמראה על תפקוד לבלב ?(לי מצאו את האי ספיקה על ידי בדיקת ספיגת שומנים בצואה באיסוף וצילום עם מרקרים). דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק07/10/2008אי ספיקת לבלב בדרך כלל קורה לאחר כריתה של הלבלב ולאחר דלקת כרונית. אנני בטוח שזה משיש לך ומות גדולה של שומן יכול להיות משני לתת-סםיגה מסיבות אחרות.תגובה לקראון לא אבחנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לבלב
תמר שנירמן13/03/2010טיפול באי ספיקת לבלב בשלבים מוקדמים ע"י דיאטה. את חייבת לשכוח ממזונות שומניים, מטוגנים (בצקים ,חטיפים,ציפס,גלידות,ממתקים,משקאות מוגזים וממותקים) ומוצרי חלב. אכילה בכמויות קטנות וקטנטנות לעיתים קרובות. מאוד חשוב הרכב ויטמינים. לכן סיבים תזונתיים של חיטה מאוד יכולים לתרום.(אפשר לקנות בחנויות טבע).הם גם מאוד מסיעים בתהליך עיכול לכן את מצליחה להסיג שתי מטרות: גם לעזור למערכת עיכול וגם לספק ויטמינים לגוף.
מאוד חשוב אכילה של עלים ירוקים המספקים סידן זמין לגוף, תורמים לחיזוק תאי הגוף,מסיעים בפירוק פחמימות.
בהצלחה תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר שיינרמן
ד''ר יעקב מאור13/03/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמת הכבדאתיי07/10/2008
האם למחלה הזו, שגוררת אחריה ניקורים רבים (מדי שבוע), יש השפעה על התפקוד המוחי? אמרו לנו שזה גורם להרעלה מוחית, שיכולה לגרום גם למוות, חלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת
ד''ר סטיבן מלניק07/10/2008לא הניקורים אבל הפגיעה בכבד ותיפקודו יכולים לשנות רמת ההכרה ותיפקוד המנטאלי של החולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. זה מהווה תמיד גורם למוות?
אתיי09/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד''ר יעקב מאור13/10/2008מיימת הדורשת ניקור שבועי ומצבי בלבול הקרויים אנצפלופתיה הינם מסכני חיים. במקרים מתאימים יש לבצע הערכה להשתלת כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כבד A and Bציפי07/10/2008
שלום אני מעונינת לדעת האם יכול להיות שנידבקתי בדלקת כבד A ו B כתוצאה אם הייתי בקירבת אדם במשך שלושה שבועות האדם חולה בדלקת כבד c ולאחרונה גם B and A משך שלושה שבועות אני חוששת כי כי קראתי שנידבקים מהפרשות הגוף כגון רוק אני מודאגת כי יש לי ילדים האם בדיקת דם מספיקה כדי לזהות אם נידבקתי או שיש תקופה שאני צריכה לחכות כדי להיבדק תודה מראש ציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת A וB
ד''ר סטיבן מלניק07/10/2008ברמה טאורטית יכולה להיות B מהפרשות ועדיים בדיקות הדם לא משתנות. לגבי ש אם אין תגובה אצלך כנראה שזה בסדר.
אבל אין סיכוי להעביר B לילדים מחר שכולם מקבלים חיסון בעת הלידה. עןד חודיים אפשר לקבוע בודאות אם היתה דלקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותאיל06/10/2008
אני חולה בקרוהן. מקריאה באינטרנט (בעיקר באתרים מחו"ל) שנבעה מהתענינות שלי לגבי המחלה נוכחתי שיש בדיקות שאפשר שיכולות לתת אינדיקציה לגבי דברים שאני באופן אישי חושד בהם כגורמים אולם לעולם לא נשלחתי לבצע בדיקות אלה ע"י אף רופא גסטרו. רצית לשאול האם הבדיקות שאפרט להלן קיימות וניתן לקבלם דרך קופ"ח (גם אם כרוכות בתשלום נוסף) וכמו כן האם לדעתך הבדיקות הללו יכולות לתרום משהו לקבלת טיפול או לזיהוי גורמים למחלה (או שאולי כדאי לי להציע לרופא הגסטרו לתת לי לבצע את הבדיקות שאפרט) : א. פרופיל חומצות שומן - לקביעת רמת השומנים מאיצי הדלקת ונוגדי הדלקת בדם. ביעוץ הומלץ לי לקחת תוסף אומגה 3 על אף שמעולם לא בוצעה לי איזשהי בדיקה המעידה על חוסר. אולי לפי בדיקה זו אוכל לדעת האם אני בחוסר ? ב. בדיקת הרמה של העומס חמצוני (oxidiative stress) - מדידה של רמת הויטמינים נוגדי החמצון ורמת הרדיקלים החופשים הדם. ממחקרים הבנתי שיש קשר לדלקות ואפשר שאם יזוהו חוסרים אולי אדע לטפל בהם ? ג. פרופיל אלרגיה למזונות - בדיקת נוגדנים מסוג IGG ו- IGE בדם המעידים על קיום אלרגיה. ד. בדיקה מיקרוביולגית של הצואה - להערכת הימצאות חידקים מחוללי מחלות וחידקים מועילים במערכת העיכול. תודה ! וגמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר סטיבן מלניק08/10/2008הרב המהבדיקות שאתה מציין לדעתי לא משפיעות על החלטות טראפוטיות ולכן אינן בשימוש. לא כל דבר טיורטי עובד בפועל. מציע לקורא כתבה ב New york Times Health section משבוע שעבר על בטאה קרוטן והמחקרים שקשרו אותו למחלות לב אך העדר ההשפעה כתוספת בתור כדורים.
ההחלטה על פעילות המחלה (גם במחקרים) מבוססת על שילוב של פרמטרים קליניים ומדידי דלקת כגון CRP ושקיעת דם.
הבדיקות אלרגיות ניתן לבצע בקופ"ח גם בדיקות צואה.
לגבי השאר לא בקופ"ח-יתכן מעבדות פרטיות אך אני לא ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה וההמלצות.
רמי08/10/2008גמר חתימה טובה לך ולמשפחתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת C והריוןמתלבטת06/10/2008
שלום, אני בת 35 ומתכננת להכנס להריון ראשון במסגרת בדיקות דם גיליתי שאני נשאית של צהבת C (ייתכן ומגיל שנה בעקבות עירוי דם) תוצאות הבדיקה: HCV PCR QUANT 1377011.00 IU/ML לאחר שהתייעצתי עם מספר מומחים הבנתי כי אחוז ההעברה לעובר הוא כ 5% כעת אני מתלבטת אם להתחיל טיפול או להמשיך עם התוכנית להכנס להריון תוך לקיחת הסיכון להעברה. הבנתי שהטיפול ארוך (יש לי גינוטייפ 1A) וקשה ושמדובר בדחיה של עד שנתיים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם... תודה וגמר חתימה טובה. מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
מתלבטת06/10/2008ברצוני רק להוסיף: 1. תפקודי הכבד מעט גבוהים מהנורמה אך לא עוררו דאגה אצל הרופאים. 2. בבדיקת US של הכבד והטחול הכל נמצא תקין. 3.התחלתי בסדרת חיסונים עבור צהבת A ו B. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפטיטיס bרוני05/10/2008
שלום, האם ניתן להבין מהבדיקה שיש לי הפטיטיס b. בילדות היתה לי צהבת תוצאה שם בדיקה - mIU/ml 280.44 positive HEPATITIS Bs Ab - negative HEPATITIS Bs Ag - negative HEPATITIS C Ab תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B
ד''ר סטיבן מלניק06/10/2008אין מחלה פעילה אם בכלל. אני מציע להשלים anti-HBCAB על מנת לבדוק אם היה HBV בעהר ולא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת מחלותאורי05/10/2008
האם עקיצת פשפשים יכולה להעביר מחלת צהבת C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר סטיבן מלניק06/10/2008אין דווחים כאלו בספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם תפקודי כבדאילן05/10/2008
להלן תוצאןת בדיקןת נטייה לעייפות עם גוון עור צהוב בעיקר בידים Cholesterol 260.00 mg/dL Triglycerides 75.00 mg/dl , .(..*.......). HDL-Cholesterol 49.30 mg/dl LDL-Cholesterol 196.00 mg/dl Hepatitis A IgM שלילי Hepatitis A - IgG חיובי Hepatitis B Surface Ag שלילי Hepatitis B Surface Ab 100 mIU/ml גדול מ Hepatitis C Ab Total שלילי CK 147.00 u/l Fe - Iron 128.00 Transferrin 255.00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר סטיבן מלניק06/10/2008הכולסטרול גבוה אך אין בעיה של הכבד- חוסנת נגד הפטיטיס B.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות להורדת כולסטרול
אילן07/10/2008אני התחלתי טפול להורדת כולסטרול סמבקור העלה אנזימי כבז לסכור העלה את cpk=200 האם יש תרןפה יותר טובה ובטוחה להןרדת כולסטרול לחולים עם רגישות יתר לתפקודי כבד וכאבי שרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול
ד''ר סטיבן מלניק07/10/2008יש תרופות אבל מציע להיות אצל מומחה בשומנים מאחר שהמצב מסובך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PBCעינב05/10/2008
שלום, רציתי לדעת האם לחולי PBC מותר לצום ביום כיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PBC
ד''ר סטיבן מלניק06/10/2008כן- PBC לבדו אינו התוית נגד לצום- ואין חשיבות לפיספוס של מספר כדורים של אורסוליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)