מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים ממושכיםלימור23/09/2008
אני סובלת משלשולים מזה כחודש וחצי, בהתחלה הם היו מאוד מימיים ומלווים בכאבי בטן חזקים באיזור הטבור, זמן קצר לאחר האוכל. קיבלתי אנטיביוטיקה בשם מטרוג'יל אשר עזרה, אך לא פתרה לגמרי את הבעיה. עברתי בדיקת קולונוסקופיה שיצאה תקינה. השלשולים הופיעו גם לפני מס' חודשים במשך כמה פעמים ונעלמו לאחר מס' ימים. השלשולים מתחילים בעיקר בזמן המחזור החודשי ובד"כ נעלמים לאחר מס' ימים. לפני מס' ימים חשתי במשהו מציק בלשון, אז הסתכלתי במראה וראיתי בפנים הלשון שכבה בצבע חום בהיר/אפור. האם יכול להיות קשר בין השלשולים לכתם בלשון? האם למרות שבדיקת הקולונוסקופיה יצאה תקינה, יכול להיות שיש לי מחלת מעי כלשהי? תודה. לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
ד''ר סטיבן מלניק24/09/2008אנני חושב שיש קשר ללשון. אבל בגלל הקשר למחזור מציע להפנות לרופא נשים בשאלה של endometriosis.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס בי המשך לשאלהיוליה23/09/2008
תודה רבה על תשובתך המהירה לשאלתי מ-22/9 בנושא הפטיטיס בי. לאבא Hbe Ag nonreactive. האם יש צורך לעשות בדיקת Hbe Ab? האם בינתיים להשתמש או לא בסטטינים? עד כמה זה מסוכן. אבא אחרי ניתוח מעקפים שבוצע בעקבות חסימה 90 אחוז באחד העורקים הראשיים. תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר סטיבן מלניק24/09/2008מציע להשלים anti-HBeAb אבל לדעתי יכול להשתמש בסטיטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדיוליה22/09/2008
לבעלי בן 35 בבדיקות דם אנזימי כבד מוגברים. בבדיקה אחרונה: Creatine Kinase - 277 - הנורמה 174 - 38 AST - 59 - הנורמה 40 - 15 ALT - 119 - הנורמה 41 - 4 GGT - 357 - הנורמה 71 - 10 השינוי לעומת בדיקות מ-2006 : ב- 2006 CK היה תקין ו-AST ו ALT היו כמעט תקינים, קצת מעל הנורמה. על מה זה יכול להצביע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיפקודי כבד
ד''ר סטיבן מלניק22/09/2008קשה לענות על הסיבה . אין מספיק ניתונים ומציע להפנות לרופא כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס בייוליה22/09/2008
אבא שלי נשא הפטיטיס B. בבדיקת דם alpha1-fetoprot. - 2.45IU/ml HBV DNA quant. - 13600 IU/ml האם הערך הכמותי של בדיקה שניה מצביע על וירוס פעיל, האם צריך טיפול תרופתי? ברצוני להוסיף שלאבא תפקודי כבד תקינים לגמרי. ועוד שאלונת: הוא צריך לקבל סטטין להורדת כולסטרול. האם רצוי שיקבל את ליפיטור שהוא נחשב ליותר פוטנטי כלומר יותר יעיל מסימבסטטין ע"מ להקטין פוטנציאל השפעה לרעה על אנזימי כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV
ד''ר סטיבן מלניק22/09/2008חשוב לדעת אם הוא HBEAG חיובי ולא. אם כן אז כנראה לא צריך טיפול אבל אם שלילי (ו HBEAB חיובי) יש מקום לשקול ביופסית כבד לבדוק פעילות של המחלה.
אם אין צורך לטיפול עבור HBV אז אין בעיה עם הסטאטינים להורדת כולסטרול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם חריגותאמא מודאגת22/09/2008
בני בן 16, בבדיקות דם שבצענו 1.9.08(עקב בעיה של עייפות מוגברת) התגלו תוצאות חריגות מאוד: CK- 29000 LDH- 2900 (יש לציין שבדיקות דם אלה בוצעו כ-3 ימים לאחר אימון בחדר כושר כשלאחריו חש התכווצות שרירים רצינית. כמו כן נטל רקוטאן כשלושה חודשים לפני בדיקה זו לתקופה של חצי שנה במהלך הבדיקות בתקופה זו היו ערכי CK מעט מוגברים 100-700, תפקודי כבד תקינים.) בבדיקה חוזרת ב-3.9.08 CK- 9765 ALT- 169 כמו כן בבדיקת Isoenzyme : CK-MB-2 - 1.38% CK-MM- 98.62%, מקורו בשריר השלד בלבד. בבדיקה נוספתב-8.9.08 CK- 450 ALT- 69 AST, ALBUMIN- תקין במהלך הבדיקות החוזרות לא ביצע בני כל פעילות גופנית ונראה כי הערכים בסימן ירידה. כרגע הופננו לבדיקות נוספות לבירור ערכי הCPK (שלילת CPT-II, ובדיקת STRESS TEST) מדאיג אותי גם הערכים הגבוהים של תפקודי הכבד ה-ALT רופא הילדים לא רואה קשר בין ה-CPK הגבוה ל-ALT אם כי על פי התוצאות נראה שקיים איזשהו קשר. אודה על חוות דעתך ובאם יש סיבה לדאגה האם מומלץ לבצע בדיקות נוספות לגבי תפקודי הכבד? תודה מראש אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר סטיבן מלניק22/09/2008לדעתי העליה בALT ממקור השריר ולא הכבד.
יש כנראה בעיה בשרירי ונטיה לפירוק לאחר מאמץ. חשוב לברר זאות מאחר שיש סיכון לפגיעה בכבד מפירוק השריר לאחר מאמץ- יש להזהר למשל בתירונות בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי התחלת טיפול בהפטיטס Ca21/09/2008
יש לי שאלה לגבי התחלת הטיפול בהפטיטס C אם כדי להתחיל אותו עכשיו או לחכות לתרופה יותר טובה אני מטופל אצל 2 רופאים אחד בבית החולים קפלן ואחד בקופת חולים גסטרו בבית החולים קפלן ממליץ לחכות אם הטיפול שיצא תרופה יותר טובה וגסטרו בקופת חולים ממליץ להתחיל את הטיפול ואומר שאין צורך לחכות כול הבדיקות שלי תקינות בניקור כבר יצא דרגה 1 ותוצאות אחרונות שעשיתי הם WBC 6.7 WBC 5.7 RBC 15.3 HB 47.4 HCT 256 PLT 83.7 MCV 27.0 MCH 32.2 MCHC 14.8 RDW 48.5 NEUT% 39.7 LYM% 7.8 MONO% 3.9 EOS % 0.1 BASO % 3.3 NEUT.abs 2.7 LYMP.abs 0.5 MONO.abs 0.3 EOS.abs 0.0 BASO abs 108 ALK. PHOSPHATASE 28 GOT (AST) 38 GPT (ALT) 19 GGT 103 CPK 0.9 BILIRUBIN-TOTAL 146 CHOLESTEROL 7.7 PROTEIN-TOTAL 4.9 ALBUMIN 86 TRIGLYCERIDES 0.2 BILIRUBIN-DIRECT 40.8 CHOLESTEROL- HDL 88 CHOLESTEROL-LDL calc רציתי לדעת מה דעתכם אם כדי להתחיל או לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לHCV
ד''ר סטיבן מלניק21/09/2008מאחר שאני עובד בקפלן מציע לקבוע תור אצלי ונוכל לדון על הבעד ונגד ל2 הגישות. לא מכיר את המקרה אבל בדרך כלל ההחלטה להתחיל טיפול מאוד אינדבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן תחתונהיבגני21/09/2008
כבר כמה שנים אני סובל מכאבים לא חזקים לפעמיים בבטן חתונה בצד ימין אפילו אם אין לי כאבי בטן ומישהו יגיעה לי שם בצורה הכי קטנה שם אני מרגיש כאבים שם לפני כמה זמן היתגלה אצלי אבנים בכיס מרה כרגע אמרו לי שאין צורך לנתח אותי מיכבן שהם במצב טוב וגם לפני כמה זמן אמרו לי שכניראה יש לי IBS ! שאלה האם IBS הוא יכול לגרום לכאבי בטן באזור תחונה בצד ימין אבל כאבים הם באים לפעמיים לכמה שניות או לכמה דקות אבל לא תמיד ממש חזקים נגיד בסולם זה 4 הכי חזק זה הייה אצלי 8 אני בעבר עברתי קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה ותוצאה היו תקינות ואני לא יכול להבין ממה היא יכולה להיות בעיה הזאות מיכבן בזמן אחרון היא נהיית יותר חמורה בערך לפני שנה אני היתחלתי לקבל ריטלין וכמו כתוב שם תופעות לוואי יכולים להיות שם זה כאבי בטן אבל בעיה אצלי היא החמירה רק לפני כמה חודשיים בלבד ! אזה אני הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות במצב הזה אני לא רוצה לפנות לרופא מומחה שהוא ישלח אותי לעוד בדיקות כי גם כך אני בן 24 + ואני נימצא הרבה אצל רפואים ! תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק22/09/2008זה נראה מאוד סביר שמדובר על תסמונת המעי הרגיז. התיאור, המיקום, הבירור התקין - כולם בעד.
שווה ללכת פעם נוספת לרופא לדבר על הנושא ולנסות לבנות תוכנית טיפולית. לא נראה לי שיש מקום לבדיקות חודרניות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס C- אבחנהד"ר אורי19/09/2008
לאשתי יש ANTI HCV חיובי כבר מזה 7 שנים. PCR היה שלילי 4 פעמים לאחר מכן. אני נבדקתי ו ANTI HCV שלילי אצלי. שאלתי בעבר מומחה למחלות כבד שאמר שכנראה שהיה לה נגיף HCV שעזב אותה ספונטנית. יש לנו ילד בן 3 שנים ואף רופא לא ביקש לבדוק האם יש לו את הנוגדנים- בהפטיטיס C תתכן העברה ורטיקלית ככל הידוע לי. האם אפשר להיות רגוע שלאשתי אין הפטיטיס C? או שכדאי לבדוק שוב תפקודי כבד אצל אשתי (שהיו תקינים לפני כשנה), וכן PCR+ גנוטייפ+ רמת נגיף כמותית? גילוי נאות- אני רופא ולא ידעתי על כך- חשבתי שאם PCR שלילי אז המשמעות היא שלא ניתן לכמת עומס נגיפי. במקרה זה- רופאת המשפחה של אשתי (שכנראה אינה מתמצאת) הפנתה אותה ל 3 הבדיקות הנ"ל... לחוו"ד מקצועית אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס C
ד"ר יעקב מאור19/09/2008ד"ר אורי, קרוב לודאי שצודק מי מטוען שאשתך סילקה את הנגיף באופן ספונטני. יש לזכור אבל כי HCV RNA שלילי איכותי הינו מתחת ל- 50 יחידות כך שתתכן באופן תאורטי!!! וירמיה ברמה מאוד נמוכה שמשמעותה אינה ברורה (ובנוסף יתכנו פלוקטואציות בוירמיה). אני מצציע לבדוק מידי שנה אנזימי כבד ו- HCV RNA איכותי אצל אישתך. אם הינך מודאג אין שום בעיה לבדוק נוגדנים ל- HCV אצל ילדכם ואם שלילי הרי אין לו הפטיטיס C.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יש סיבה שיהיו לו נוגדנים?
ד"ר אורי19/09/2008בהנחה שיש וירוס ברמה נמוכה ביותר שלא נקלטה אף ב PCR? או שאין לי מה לחשוש? בכל מקרה אבצע את הבדיקה אך הייתי מעוניין לשמוע את עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטיטיס C
ד"ר יעקב מאור20/09/2008אני מניח שאתה מתייחס לילדך. בגיל 3 נוגדנים שליליים ישללו לגמרי אפשרות של זיהום וינתנו לכם שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה בקרוהןיוסי19/09/2008
היי, אני חולה קרוהן כבר כמה שנים, התחילה לי התקפה של המחלה לפני שבועיים בערך, ואני מנסה לחסוך את האישפוז בכל מצב (חג בקרוב), הרופא שלי טס לחו"ל, כך שהחלטתי על דעת עצמי להכפיל את המינון של האימוראן, הייתי לוקח 50 מ"ג והעיליתי ל100 מ"ג (אני שוקל 54), מכיוון שלוקח לאימוראן כמה שבועות להשפיע, נקטתי עוד צעד ולקחתי מרופא המשפחה מרשמים לכל מה שנתנו לי בבית חולים בהתקפה האחרונה (ציפרו-פלג'יל, רפאסאל), משום מה, לא רק שזה לא עזר אלא ניכרת החמרה רצינית במחלה. איך זה ייתכן? והאם יש דרך אחרת לחזור לרמיסיה המיוחלת ללא צורך באישפוז? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרון
ד"ר יעקב מאור19/09/2008עליך להגיע ליעוץ של גסטרואנטרולוג מומחה כלשהו. טיפול עצמי יכול במקרה הטוב לא להועיל או כמו במקרה שלך להזיק. אין הכרח באישפוז בכל התלכחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפטיטיס bורדית18/09/2008
שלום שמי ורדית אני פונה אליך דוקטור השאלה: אני יוצאת עם בחור חולה צהבת בי כבר כמה חודשים ואנו חושבים על קשר רציתי על מיסוד קשר ושאלתי אליך היא כזו האם אני עושה את הדבר הנכון לגבי ההחלטה שלנו למסד בהמשך את הקשר? מהם ההשלכות שיהיו לחיות עם חולה צהבת בי? האם אני צריכה לוותר על הקשר? מהם הסיכונים שבמחלה מה יכול לקרות לחולה המחלה הזו? האם זה עובר ביילוד? תודה והמשך ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס B
ד"ר יעקב מאור19/09/2008לצורך תשובה מלאה יש צורך בפרטים רבים אודות מהות הזיהום הנגיפי אצל חברך מבחינת פעילות הנגיף, חומרת מחלת הכבד וכו'. לשם יעוץ כה משמעותי עליך להגיע איתו בהסכמתו למומחה למחלות כבד או לגסטרואנטרולוג המתמקד במחלות כבד. בינתיים יש כמובן צורך במין מוגן בקונדום ועליך לקבל חיסונים כנגד הפטיטיס B.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות ממושכתדודו18/09/2008
בו 71 סוכרתי 2 מאוזן. בגלל עצירות ממושכת וירידה במשקל עברתי קולונסקופיה ללא ממצאים שחייבה ניקוי מעיים. הקולונסקופיה היתה לפני 10 ימים ומאז חזרה העצירות הקשה. לפי הוראת הרופא לוקח כבר 5 ימים אבילאק ואגיולקס לסירוגין אבל אין פעילות מעיים. בינתיים עברתי סיטי בטן וממתין לפיענוח. האם סימטומים כפי שתארתי מאופיינים בסבירות גבוהה כתוצאה מגידול או שיש סיבות שכיחות פחות קשות למצב. מה ניתן לעשות ואפילו באופן זמני כדי לטפל בעצירות הקשה עד לסיום הבירוים הרפואיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה
ד"ר יעקב מאור19/09/2008ראה תשובתי בפורומים הקשורים למחלקה לגסטרואנטרולוגיה בשיבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!!!!!!!!!שרה18/09/2008
בבדיקה חיידקי הליקובקטר בנשיפה יצא לי תוצאה 43.3 מה זה אומר???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד"ר יעקב מאור19/09/2008קרוב לודאי שיש לך זיהום קיבה בהליקובקטר פילורי. כיום מקובל לטפל בכל אדם שמתגלה אצלו החיידק. אנא פני לגסטרואנטרולוג מומחה להמשך יעוץ וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקור ביטניאתיי18/09/2008
אבא שלי צריך לעבור ניקור ביטני מדי שבוע עקב אי-ספיקת כליות, אבל בבית החולים ("סורוקה") יש מחטים מתאימות רק לעיתים רחוקות, והוא צריך לסבול דקירות אין סוף בבטן, ממחטים לא מתאימות, שגם לא תמיד עוזרות במאה אחוז. מחטים כאלה מייצרים רק בלונגון, ואנחנו מוכנים לרכוש אותן פרטית, רק כדי למנוע ממנו את הסבל, אבל יש לזה התנגדות מבית חולים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקור ביטני
ד''ר יעקב מאור18/09/2008אני סבור שהנפרולוג שמטפל האביך צריך לעזור לו בענין. אני ממליץ כי תפני גם למחלקת הציוד של מרכז קופת-חולים הכללית שאליה שייך בית-החולים סורוקה כדי לאפשר אספקה סדירה של מחטים לבית-החולים זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואיך אפשר להגיע לשם טלפונית?
אתי18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד"ר יעקב מאור18/09/2008אין ברשותי טלפונים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתיי18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט אחרי טיפול בהפטיטיס סיאריק17/09/2008
כמה זמן משוער אחרי הטיפול בהפטיטיס סי אוכל לעסוק בספורט? הכוונה בדרך כלל תוך כמה זמן הגוף חוזר לעצמו (הייתי מתאמן הרבה לפני הטיפול, וכרגע אין כל כך כח לרוץ וכו'). תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט
ד''ר יעקב מאור17/09/2008מותר להתאמן בזמן טיפול להפטיטיס C ככל שהדבר מתאפשר לך. הפעילות הגופנית תעזור לך להתמודד עם תופעות הלוואי. לאחר הטיפול ניתן לחזור לפעילות מלאה בהדרגה עם ההתאוששות מהחולשה וחוסר האנרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כחצי שנהמרינה16/09/2008
שלום רב , אני בת 22 וסובלת מעצירות כבר כחצי שנה, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות אך כעט הדבר מחמיר. קורה שאני מצליחה ללכת לשירותים רק פעם בשבוע - שבועיים וגם מאוד קצת. יש לציין שאני מרגישה כל הזמן שאני רוצה לשירותים אך לא מצליחה, יש לי כאבי בטן והרגשה של מליאה ונפיחות בבטן .הלכתי לרופא הוא נתן לי סירופ משלשל - הסירופ לא עזר לי אפילו כשלקחתי כמויות גדולות יותר ממה שהיה צריך. גם שזיפים מיובשים וכל דבר כזה - לא עוזרים לי. הלכתי לגסטרואנטרולוג אחר והוא אמר לי לאכול ירקות בכמויות גדולות ובעיקר ירקות בעלי עלים... ברצוני לשאול האם זה באמת הפתרון, ומה לדעתך יש לעשות כדי להקל עליי? כי זה ממש סבל עבורי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יעקב מאור17/09/2008במקרה כזה אני מציע בירור אצל גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי20/09/2008פתרון מעולה לעצירות מרפואה סינית -טבעי 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
ד"ר יעקב מאור20/09/2008הפורום אינו מדור פירסומי. אבקשך להגביל עצמך לשאלות למנהלי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)